Łódź i województwo łódzkie - kibicowsko

ultras, hooligans, liczby, ciekawostki, informacje, opisy

Moderatorzy: Automoderation, Zorientowany, LechiaCHWM

cwaniaKKK

Re: Łódź i województwo łódzkie - kibicowsko

Post autor: cwaniaKKK »

N1908 pisze:Wszyscy tu tacy kumaci,dlatego Was spytam. Jak to się stało,że pf ma układ h z wsh a Wy z nimi biegacie? To tak jakby ŁKS wziął przykładowo Tyskich do układu z Lechem i by razem szurali po mieście. Ale nie wziął bo to jest układ tylko 2 ekip i zostaje to międzu ŁKS-em a Lech. A Wasza zgoda Was wzięła na doczepkę czy sami chcieliście? Bo przecież teraz z wsh nic Was nie łączy,prawda?
To z kim Widzew miał siedzieć na kadrze? Z wami, lechią, legią, śląskiem i cracovią? Ile masz lat, że nie wiesz, że na kadrze się siedzi i łazi z kolegami i kolegami kolegów? Ile miałeś lat jak Arka siedziała z Widzewem, Ruchem, Lechem na sektorze w czasie meczu Węgry - Polska bodaj w 2003 roku? Mieli biegać z Legią, Sosnowcem pod trybuną w tym czasie czy siedzieć z resztą ekip na stadionie i walić fochy, bo nic ich z Ruchem nie łączyło i mieli zgodę z Bytomiem?

Rozumiem, że jest kupka w majtkach (u Ehre pojawiają się nawet polucje) ale ochłońcie trochę. Wakacje, liga rusza za ponad miesiąc i zobaczymy czy ta Wisła z Ruchem będzie działała czy była to tylko wakacyjna przygoda ;)
iparts.pl
JLS

Post autor: JLS »

cwaniaKKK pisze:
N1908 pisze:Wszyscy tu tacy kumaci,dlatego Was spytam. Jak to się stało,że pf ma układ h z wsh a Wy z nimi biegacie? To tak jakby ŁKS wziął przykładowo Tyskich do układu z Lechem i by razem szurali po mieście. Ale nie wziął bo to jest układ tylko 2 ekip i zostaje to międzu ŁKS-em a Lech. A Wasza zgoda Was wzięła na doczepkę czy sami chcieliście? Bo przecież teraz z wsh nic Was nie łączy,prawda?
To z kim Widzew miał siedzieć na kadrze? )
Feta po awansie Widzewa to już było 'na kadrze' ?
EL 1910

Post autor: EL 1910 »

Oj widać nie na rękę wielu jest ten układ. Wszystko tylko żeby się dojebać. Idąc tym tokiem rozumowania to Ruch przyjechał do nas na fetę z WSH i wzięli Widzew na doczepkę żeby mógł z nimi świętować.
N1908

Post autor: N1908 »

cwaniaKKK pisze:
To z kim Widzew miał siedzieć na kadrze? Z wami, lechią, legią, śląskiem i cracovią? Ile masz lat, że nie wiesz, że na kadrze się siedzi i łazi z kolegami i kolegami kolegów? Ile miałeś lat jak Arka siedziała z Widzewem, Ruchem, Lechem na sektorze w czasie meczu Węgry - Polska bodaj w 2003 roku? Mieli biegać z Legią, Sosnowcem pod trybuną w tym czasie czy siedzieć z resztą ekip na stadionie i walić fochy, bo nic ich z Ruchem nie łączyło i mieli zgodę z Bytomiem?

Rozumiem, że jest kupka w majtkach (u Ehre pojawiają się nawet polucje) ale ochłońcie trochę. Wakacje, liga rusza za ponad miesiąc i zobaczymy czy ta Wisła z Ruchem będzie działała czy była to tylko wakacyjna przygoda ;)
Chyba sam nie rozumiesz o czym piszesz,zadałem normalne pytanie bo czasy głupich napinek w moim wieku już minęły. Zastanawiam się jak to się stało,że latacie z wsh choć to Wasza zgoga ma z nimi układ h. Widziałeś abyśmy My brali kiedyś jakąkolwiek zgodę do układu z Lechem? Choć przecież parę osób z GKS spokojnie mogło podjechać do Sosnowca ostatnio co? Ale ten układ dotyczy ŁKS i KKS. Widziałeś częściej Nas na kadrze z układowiczem czy zgodami?A Wasza zgoda bierze Was jak,przepraszam za określenie,tanią k**** na ten spęd aby zacieśnić swoje układy. Więc czysto pytam. I nie pytałem o lata 2003 czy c*** wie co. Wyobraź sobie ale my na kadrze siedzimy ze zgodami a nie Lechem. I nigdy raczej nie spotkasz ŁKS-KKS i jakimś licznym wsparciem zgód z jednej czy drugiej strony. A Wy na propsie lecicie z wsh.
cobytu

Post autor: cobytu »

EL 1910 pisze:Oj widać nie na rękę wielu jest ten układ. Wszystko tylko żeby się dojebać. Idąc tym tokiem rozumowania to Ruch przyjechał do nas na fetę z WSH i wzięli Widzew na doczepkę żeby mógł z nimi świętować.
Czy Ty naprawdę nigdy nie zejdziesz na ziemie? Czy wydaje Ci sie tylko ze cały kibicowski świat kręci sie w około Twojego Widzwa? Jego kibicowskich zgód czy ukladow? ŁKS zwraca na Was szczególną uwage bo jesteście naszym wrogiem nr. 1.Ale ku*** bez przesady
cobytu

Człowieku... Co Cię obchodzi połowa tego corum? Walka z wiatrakami.Każdy choc troche logicznie myślący czlowiek zauważy zmaine która pewnie wyjdzie wszystkim na pozytw.Zmiana to min. Wasza obecnosc w ukladzie.To ze Kto od nas uszczypliwie zada pytanie... My tym żyjemy.My żyjemy sobą(po raz setny pisze)i nie ma co zaklinas rzeczywistosci do c****.Tylko sa jakies granice.Nigdy sobie takich pytań nie oszczedzimy...A po co? A dlaczego? .... Nawet jak gdzies w głębi duszy wiemy ze ruch danej ekipy nie jest porażka.Daliście nam pole do popisu w wielu tematach.Także temat hipokryzji bedzie jeszcze długo wyciagany i wypominany Wam.W zasadzie to zawsze.Z sensem czy bez to inna sparaw.c*** ma to znaczenie ale walka w internecie musi trwać
cobytu

Sory za ten chaotyczny post.
mms

Post autor: mms »

Nie tak dawno w Holandii grało CSKA, oczywiście pojawiła się ekipa Widzewa oraz pojawił się Ruch. I co, też powiecie, że na doczepkę? :)
FWC

Post autor: FWC »

Tam gdzie Ruch tam i Widzew. Tam gdzie Widzew tam i Ruch. Tak samo z Wisłą jak i Atletico czy CSKA
Matka bnowaka

Post autor: Matka bnowaka »

mms pisze:Ile ŁKSu wczoraj w Marsylii? :)
Ehre,Cazamat,Radical,eneduerabe,czerwony rabin,no i oczywiscie moj synus.6 osob konkretnej bandy.
N1908

Jednak to prawda,że nie da się z Wami normalnie podyskutować. Człowiek spyta normalnie to zaraz piętnastu kumkumów i weź tu człowieku dojdź do głosu. Choć wydawało mi się,że pytanie na miejscu. No nic,trzymajcie się dalej tą swoją rodziną. Widzew&Ruch&Wisła&Elana&Stal Rzeszów&Chrobry Głogów&CSKA i c*** wie kto jeszcze. Większych od Was nie będzie. Bez pozdrowień i koniec z mojej strony.
patojudek

Post autor: patojudek »

A jak w tym wszystkim odnajduje się zawisza? na kadrze siedzi gdzieś z boku i spogląda jak się waflujecie z kolegami z wronek czy już toleruje amikę bo nie ma wyjścia i tak już zotali wydymani? pytania w stylu "jestem idiotą c*** wiem ale im napiszę a co niech mają"
patojudek

Post autor: patojudek »

Nie bój się o Nasze relacje z Zawiszą,bo sa bardzo dobre,choć nie było mnie we Francji,z tego co widze po zdjęciach trzymaliśmy się razem,z boku to może wy byliście obok WSh,a układ z Lechem to trw ajuż jakieś 6/7 lat,a ty i twoi koledzy psizecie jak by ku*wa był wczoraj przybity i Zawisza nie wiedział co zrobić.
Dziękujemy że wszystkim objaśniłeś co i jak, info z fotografii, to hit.
Fanatycy Widzewa
Kontakt:

Post autor: Fanatycy Widzewa »

Tymczasem w Marsylii Widzew przybija układ z toruńską Elaną.
popopopo

Post autor: popopopo »

Fanatycy Widzewa pisze:Tymczasem w Marsylii Widzew przybija układ z toruńską Elaną.
A to nowość, kto by pomyślał
Cyreks

Post autor: Cyreks »

Fanatycy Widzewa pisze:Tymczasem w Marsylii Widzew przybija układ z toruńską Elaną.
Ty jesteś z Krakowa prawda? Nie było Ci czasem bliżej do Cracovii niż do Wisły? Jak się odnajdujesz w tej nowej sytuacji? Pytanie bez żadnej napinki czy prowokacji, po prostu jestem ciekawy, pozdrawiam.
Pazdan87

Post autor: Pazdan87 »

kolezance z Krakowa to najblizej było do krakowskich klubów kiedy trzaskała nam z partyzanta przykitrana w jakis krzakach fotki na parkingu pod stadionem na wyjezdzie na Wisle lub KSC... nad talentem powinnaś jeszcze troche popracować ;)

Rownież pozdrAWiam
WWW1910

Post autor: WWW1910 »

Cyreks pisze:
Ty jesteś z Krakowa prawda? Nie było Ci czasem bliżej do Cracovii niż do Wisły? Jak się odnajdujesz w tej nowej sytuacji? Pytanie bez żadnej napinki czy prowokacji, po prostu jestem ciekawy, pozdrawiam.
jak ty mozesz kutasie takie rzeczy wywlekac?c*** cie obchodzi skad ona jest,po co to tu piszesz?
Cyreks

Post autor: Cyreks »

Hmm, myślałem że to nie jest żadna tajemnica. Poza tym w tym temacie już to nie raz zostału tu wywleczone. Nie zrobiłem tego ze złośliwości, a pytanie zadałem z czystej ciekawości bo jest to specyficzna sytuacja. Posty do usunięcia jak coś i pytania nie było, ale odpisać grzeczniej mogłeś.
WWW1910

Post autor: WWW1910 »

Jak mam odpowiadac grzecznie, skoro wywlekasz osoby z Widzewa na publicznym forum?
majka_jamaica

Post autor: majka_jamaica »

Co taka cisza przy niedzieli ? Wszyscy pojechali na chrzciny do Eweliny ?
za Ruchem !

Post autor: za Ruchem ! »

Nikim :)
Fanatycy Widzewa
Kontakt:

Ech to życie forumowe...

Widzew w ten weekend bawi się na dwóch turniejach, w Andrespolu oraz w Tomaszowie Mazowieckim.
A ok. 50 osób bierze udział w kolejnym Widzewskim Spływie Kajakowym w Drezdenku :)
NoMatterWhat

Post autor: NoMatterWhat »

A ŁKS dalej siedzi i nawija na forum, a jakże o Widzewie, bo sami ni hu hu.
Ot, przykrywka.
Strzałka

Post autor: Strzałka »

nikodem pisze:
Fanatycy Widzewa pisze:Ech to życie forumowe...

Widzew w ten weekend bawi się na dwóch turniejach, w Andrespolu oraz w Tomaszowie Mazowieckim.
A ok. 50 osób bierze udział w kolejnym Widzewskim Spływie Kajakowym w Drezdenku :)
Tylko pozazdrościć wam aktywności,zrócie jeszcze turniej w Zelowie i Zdunskiej Woli,by być jeszcze fajniejszym.
Najpierw popatrz na to co robi twój ŁKS a potem pisz o Widzewie łbie.
Fanatycy Widzewa
Kontakt:

nikodem pisze:
Fanatycy Widzewa pisze:Ech to życie forumowe...

Tylko pozazdrościć wam aktywności,zrócie jeszcze turniej w Zelowie i Zdunskiej Woli,by być jeszcze fajniejszym.
turniej w Zelowie już był
Ukochane Miasto

Post autor: Ukochane Miasto »

mogłem obstawić jakieś pieniądze że Ty mi odpiszesz ,bo byłem tego pewien.
akurat liczyłem po cichu że napisze mi paru gości od was którzy non stop prowokują pisząc o tym jak to nas miażdżycie .
Ty potrafisz stanąć ponad tym ale inni nie i po to był mój post.

co do umniejszania Wam to akurat sobie nie mam nic do zarzucenia , co najwyżej parę razy dałem się wciągnąć w wymianę obelg i raz napisałem "wiersz" jako kontrę dla Ene due ;-)

przeglądając to forum w różnych tematach jedno jest pewne , zaczyna to sięgać dna ..a ja mam wrażenie/podejrzenie (bez kitu) że jest grupa prowokatorów , którzy celowo dolewają oliwy po to żeby "kibice.net" wogóle tętniło jakimś życiem i przynosiło dalej dochody z reklam.

udanych wakacji i urlopów życzę .
kryno5

Post autor: kryno5 »

"- Dam wam dobrą radę: kiedy następnym razem kolega znów zacznie mówić brzydkie wyrazy, wiecie co zróbcie wtedy ?
- Cooo ??!!!
- Udawajcie, że nie słyszycie, co do was mówi. Że nic nie słyszycie.
- Huraaaa !!! To jest wspaniała rada ! Wyobrażamy sobie jego minę ! Świetnie Wujku Dobra Rada ! "

;)
bmjmtWŁ

Post autor: bmjmtWŁ »

A miło było zawiszy wiosłować barszcz z talerzy w towarzystwie lecha na waszej wigilii 2 lata temu ? Czy miała wyjść z lokalu i raczyć się specjałami z budy na kaliskim ? No i opłatkiem tez się pewnie podzielili w końcu tradycja. O tym zapomnieliście, ale z kim Widzew maszeruje was interesuje. Krótką pamięć macie parchy kręcąc przy okazji nam afery, gdzie tylko się da - ot taki życiowy kompleks co bardzo nas cieszy. No, ale Leszek już ponoć podbił do dziewczyn z zawiszy o układzik ? Może plotka może nie, ale tak się prujecie to może powiecie jak na derbach Rzeszowa wam było miło stać z tą samą Wisłą na sektorze ?
N1908

Trochę pojebałem przy cytowaniu,sorry. Tak czy inaczej jak nie macie nic do powiedzenia to nie odpowiadajcie.
Pazdan87

Post autor: Pazdan87 »

Hahaha .... i to by bylo wszystko w temacie merytorycznej rozmowy ;-)
N1908

Czyli już kolejny ene due urojony a normalnie nie można odpisać bo już coś Was boli. I brak normalnej odpowiedzi. No tak ale to My mamy kompleksy i strasznie Nas boli ten Widzew.
widzewiak_z_gor

Post autor: widzewiak_z_gor »

To Ciebie boli układ Ruch-Wisła, nikt tutaj nie będzie Ci się z niego tłumaczył. Twoje kompleksy, to twój problem.
mms

N1908 pisze:Skoro My mamy takie słabe zgody i układamy się z Lechem to ,gdzie Wy jesteście dla Ruchu? Sam się zapętliłeś w tej nienawiści. Skończy już temat bo każdy ma inny punkt widzenia i tak nikt nic nie wyjaśni nikomu. Niedługo zacznie się sezon,fajne wyjazdy się szykują,Ełk,Białystok,Łomża. I dla Was i dla Nas trochę oderwanie od tych wyjazdów po 50-100km. Także spuścić ciśnienie. Bez pozdrowień i kolejnych odpowiedzi.
Tyle, że my z Ruchem cały czas razem działamy, a wy ze swoimi zgodami? Nie musisz odpowiadać :)
N1908

Oczywiście Ty wiesz lepiej co robimy ze zgodami. Nie wszystko jest w internecie. Dzięki,że mnie uświadomiłeś,jesteś moim mentorem w wiedzy mojego klubu,dzięki jeszcze raz. Pojeździsz trochę to może zobaczysz,że nie wszystko trzeba wrzucać do neta żeby było o tym głośno,pewnym sprawom to nie pomaga. Jakbyś miał jakieś rewelacje o ŁKS i ich działaniach to nie zapomnij tu napisać to wszyscy z tego forum się dowiemy.
nisc

Post autor: nisc »

dla mnie sprawa jest bardzo prosta, jesli derby beda bez gosci (co bardzo prawdopodobne) zobaczymy ktora ekipa lepiej zaprezentuje sie moblizujac sie na mecz u siebie (podobnie jak w Grecji gdzie od dawna derby sa tylko z gospodarzami). Krotko i na temat, bez miliona postow bez ladu i skladu...Przemowia liczby, prezentacja, atmosfera itp itd
rzutkarny

Post autor: rzutkarny »

mms pisze: Nam układ na linii PF-WSH nie przeszkadza, co oznajmiliśmy Niebieskim przed jego zawarciem.
[...]
Jak wasza zgoda działa z WSH? Wasza zgoda to się przerzuca i zamazuje zgodowe dziary z wami, tak was szanują :) Jeszcze mi powiedz, że nie macie pretensji o to do resovii?
Przyszedł do was Ruch, zapytał "hej, macie coś przeciwko, żebyśmy sobie zrobili układ z bandą przerzutów"? I wy w ramach akcji "Ludzie Honoru", odpowiedzieliście "nie spoko, przerzuty to fajne chłopaki. Bijcie z nimi piony, i kto wie, w przyszłości my też może będziemy".
mms

Ja o zgodach, ten o cacku. Znaczymy tyle dla Ruchu, że dalej z nimi latamy, że robiąc układ z WSH zapytali się nas o zdanie co pokazuje, że nas szanują i liczą się z nami. A idąc twoim tokiem rozumowania, zaraz się do wiemy, że Ruch jest słaby bo my przybiliśmy układ z CSKA i szukamy kogoś mocniejszego :)
PaymanW

Post autor: PaymanW »

nisc pisze:dla mnie sprawa jest bardzo prosta, jesli derby beda bez gosci (co bardzo prawdopodobne) zobaczymy ktora ekipa lepiej zaprezentuje sie moblizujac sie na mecz u siebie (podobnie jak w Grecji gdzie od dawna derby sa tylko z gospodarzami). Krotko i na temat, bez miliona postow bez ladu i skladu...Przemowia liczby, prezentacja, atmosfera itp itd
Na stronie WidzewToMy był wywiad z Prezesem Widzewa i z jego wypowiedzi wynika niestety, że preferuje Derby Łodzi bez kibiców gości...
– Kibice szykują się już pomału na derby Łodzi. To słuszna idea, by pierwszy mecz grać na boisku rywala. Rewanż przyciągnie na Piłsudskiego tłumy. Będziecie chcieli przyjąć też fanów ŁKS i innych kibiców gości?

– Cieszymy się, że ŁZPN poszedł nam na rękę i rewanżowy mecz derbowy będziemy mogli zagrać przy Piłsudskiego. Ja osobiście jestem przeciwnikiem obecności kibiców ŁKS na naszym stadionie, jak i naszych kibiców przy al. Unii. Liczę, że te derby w nadchodzącym sezonie będą ostatnimi na długo, bo oba kluby się rozminą i jeden – wiadomo który – pójdzie wysoko. Nie chciałbym żeby ten czarny PR, związany z antagonizmami pomiędzy łódzkimi klubami, później się za nami ciągnął. Mam obawy, że kibice ŁKS mogliby na naszym stadionie poczuć – nazwijmy to – pewne problemy emocjonalne, związane ze stanem infrastruktury i przez to mogłaby ona ucierpieć. Derbów Łodzi dawno nie było. Niech teraz będą one świętem. Najpierw odpowiedni klimat wokół nich stworzą kibice ŁKS oraz piłkarze obu drużyn, wiosną zrobią to fani Widzewa, w kilkukrotnie większej liczbie. Natomiast w innych przypadkach nie mam nic przeciwko wpuszczaniu grup kibiców gości na stadion.
kryno5

Post autor: kryno5 »

Musza byc z goscmi, nie ma innej mozliwosci. Na obu obiektach.
ODPOWIEDZ