Trapi mnie to od dawna (KIBICOWSKO)
Moderatorzy: LechiaCHWM, Zorientowany
Re: Trapi mnie to od dawna (KIBICOWSKO)
Według tego artykułu nie ma żadnych zgód między drużynami z Ameryki Pd a Europą. Prawda to?
https://cuntenti.wordpress.com/2016/06/ ... /#more-557
Na mundialu w Niemczech była gruba bandabanda Barras Bravas i mieli jakieś kobtaktykontakty z kimś z Polski, nirchniech ktoś przypomni w miarę możliwości więcej.
Bolo85 pisze:
eMTe4 pisze:
Czy w ostatnim 20-leciu dochodziło do większych awantur między Legią, a Radomiakiem? I jeszcze jedno pytanie. Kiedyś na meczach między Radomiakiem, a Olimpią Elbląg były jakieś spięcia. Reasumując: jak jest między Olimpią, a Radomiakiem?
Oni mieli w ogole jakis kontakt?
Kilka awantur przy okazji meczow a tak to nic wiecej
eMTe4 pisze:
Czy w ostatnim 20-leciu dochodziło do większych awantur między Legią, a Radomiakiem? I jeszcze jedno pytanie. Kiedyś na meczach między Radomiakiem, a Olimpią Elbląg były jakieś spięcia. Reasumując: jak jest między Olimpią, a Radomiakiem?
Oni mieli w ogole jakis kontakt?
Kilka awantur przy okazji meczow a tak to nic wiecej
Co teraz ze szpilką bedzie. Podobno śpi gdzieś w stanach dlugi czas. Czy jest szansa ze poskleja swoją bransoletkę wiernośc i zacznie sie utożsamiać z wami. W koncu Wy sie teraz ładnie skurwiliscie z jak to nazywaliście cwelami. Ja poważnie czekam jak chlopaki z tych zdjeci zaczną tanczyć jak szpilka w tv. No kasa nie smierdzi. Jest szansa na reklame podpasek i maja w niej brać udzial Ruch i Wisła.
-
Łódź-Andrzejów
Coś kojarzę, że w tym sezonie była jakaś bijatyka na stadionie Premier League, tylko nie mogę skojarzyć meczu, podpowie ktoś?
-
obiektywnyFAN
Jak to wygląda w mieście dwóch ekip, które mają ze sobą układ? bo chyba nie było wcześniej takiej sytuacji?
np. grafy są obu drużyn, chodzenie w barwach obu drużyn?
np. grafy są obu drużyn, chodzenie w barwach obu drużyn?
donhichot pisze:Według tego artykułu nie ma żadnych zgód między drużynami z Ameryki Pd a Europą. Prawda to?
były układy, na jakieś turnieje głównie ale zgód nie ma.
-
Wyznawca Wisełki
ma jakaś ekipa z Niemiec jakiś układ/zgode z kimś z krajów byłego ZSRR?

Zenit i Dynamo Dresden łączy coś oficjalnie?
Kiedy ostatnio na reprezentacji był prowadzony normalny doping?
Ma się dobrze, obecnie wywieszane są częściej dwie odnowione starsze flagi T'97.obiektywnyFAN pisze:co się stało z tą flagą?
https://zapodaj.net/ad86ea2646e9e.png.html
Czy są w Polsce derbowe miasta, w których istnieje podział, że jedni trenują w jednym klubie sportów walki, drudzy w innym? Nie mówię o sytuacji, że dwie osoby chodzą do X a 3 do Y, tylko że jest wyraźny związek między jednym klubem sw a daną ekipą.
exitus acta probat.
Był układ z jedna grup FCB z Vasco i to swego czasu dosc dobry ( wzajemne odwiedzanie).puder1 pisze:donhichot pisze:Według tego artykułu nie ma żadnych zgód między drużynami z Ameryki Pd a Europą. Prawda to?
w Łodzi tak jest. W Krakowie Wisła ma swój klubLari pisze:Czy są w Polsce derbowe miasta, w których istnieje podział, że jedni trenują w jednym klubie sportów walki, drudzy w innym? Nie mówię o sytuacji, że dwie osoby chodzą do X a 3 do Y, tylko że jest wyraźny związek między jednym klubem sw a daną ekipą.
Aris-BocaAverno pisze:Był układ z jedna grup FCB z Vasco i to swego czasu dosc dobry ( wzajemne odwiedzanie).puder1 pisze:donhichot pisze:Według tego artykułu nie ma żadnych zgód między drużynami z Ameryki Pd a Europą. Prawda to?
TYBET JEST SERBSKI
Rzeszów.Lari pisze:Czy są w Polsce derbowe miasta, w których istnieje podział, że jedni trenują w jednym klubie sportów walki, drudzy w innym? Nie mówię o sytuacji, że dwie osoby chodzą do X a 3 do Y, tylko że jest wyraźny związek między jednym klubem sw a daną ekipą.
-
Blue Old Boy
w wielu miastach tak jest ale niekoniecznie jest to temat na to forum
-
tuwimianin.
NIE WCHODZIĆ NA STRONĘ LAMUSA, NIECH SPIERDALA GDZIEŚ INDZIEJ ZARABIAĆ SOS.infokibicowskiee pisze:Nasi bracia Węgrzy w Marsylii w liczbie 30 tysięcy ! Przed rozpoczęciem meczu doszło do awantury z policją i ochroną, zapraszamy na relację:
http://www.nastadionie.pl/relacja-z-mec ... -islandia/
IGLOOPOL DĘBICA
Jak wygląda podział kibicowski dzielnicy Vitor w Bytomiu? Silniejsza jest Polonia czy Ruch Radzionków?
Potrzebuje fotki jak czyjaś dłoń trzyma vlepe Fuck Monday a w tle są jakieś czerwone krzesełka na stadionie
https://scontent-waw1-1.xx.fbcdn.net/v/ ... e=57C8726Awhiskey pisze:Potrzebuje fotki jak czyjaś dłoń trzyma vlepe Fuck Monday a w tle są jakieś czerwone krzesełka na stadionie
-
WODA GAZOWANA
Ma ktoś wiedzę kiedy pojawi się dokładny terminarz 1 i 2 ligi ?ku*** na co oni w tym pzpenie czekają ,ramowy terminarz jest(czyli same daty) ,ale wiadomo ,że ligi startują w wakacje i każdy planuje urlopy ,a tu ku*** cisza :/
-
warszawski styl
ma ktoś może zina 'ultrasi' numer 3 i 4? wydawany przez S. Wojciechowskiego z Bydgoszczy dawno temu
-
holendrowie i beldzy
WODA GAZOWANA pisze:Ma ktoś wiedzę kiedy pojawi się dokładny terminarz 1 i 2 ligi ?ku*** na co oni w tym pzpenie czekają ,ramowy terminarz jest(czyli same daty) ,ale wiadomo ,że ligi startują w wakacje i każdy planuje urlopy ,a tu ku*** cisza :/
Z poprzednim albo tym sprzed dwóch lat było podobnie. Do ostatniej chwili nie było wiadomo kto uzupełni luki w składzie ligi.
Nie ważne ile masz wyjazdów,ważna jest ilość postów!
-
SeniorSiarra
Czy FC Lechii z Nowego Targu to najdalej położony FC względem 'meczów u siebie'?
-
obiektywnyFAN
Jest ułożony terminarz 1 i 2 ligi, ale na razie bez szczegółowych dat.
SeniorSiarra pisze:Czy FC Lechii z Nowego Targu to najdalej położony FC względem 'meczów u siebie'?
Dalej oddalony był/jest Fan club Pogoni Szczecin z Opola Lubelskiego (564km), Gdańsk - Nowy Targ 550km, ale chyba ten Nowotarski fanclub działał bardziej rzeczywisty sposób. Swoją drogą, nadchodzą dla niego ciężkie czasy - ciekawe jak sytuacja będzie wyglądać za kilka lat.
Oczywiście dalej oddalone są wszelkie FC z Londynu czy Chickago ale to już zupełnie inna para kaloszy.
-
pijany powietrzem
GieKSa kiedyś miała FC Wejherowo, ale juz nie działaKlaus B. pisze:SeniorSiarra pisze:Czy FC Lechii z Nowego Targu to najdalej położony FC względem 'meczów u siebie'?
Dalej oddalony był/jest Fan club Pogoni Szczecin z Opola Lubelskiego (564km), Gdańsk - Nowy Targ 550km, ale chyba ten Nowotarski fanclub działał bardziej rzeczywisty sposób. Swoją drogą, nadchodzą dla niego ciężkie czasy - ciekawe jak sytuacja będzie wyglądać za kilka lat.
Oczywiście dalej oddalone są wszelkie FC z Londynu czy Chickago ale to już zupełnie inna para kaloszy.
-
Polish Power
w jaki sposób Korona straciła na rzecz Wisły Kraków flagę "Nowiny Koroniarze" jakoś ok 2003 roku ??? spalona na derbach Krk 2004
-
Blue Old Boy
To ten z napisem "Utrasi" w poprzek okładki i z narysowanym gościem z megafonem? jesli o to chodzi to ja mam, musialbym poszukacwarszawski styl pisze:ma ktoś może zina 'ultrasi' numer 3 i 4? wydawany przez S. Wojciechowskiego z Bydgoszczy dawno temu
jak obecnie wyglada sytuacja w olsztynie czestochowskim, janowie, zlotym potoku, zarkach, myszkowie?
kiedys czesto tam bywalem, w olsztynie napisy rakow wlokniarz i lokalne male kluby w zarkach glownie proruch, w myszkowie jakas wojna na przestrzelone napisy wlepki i takie pierdoly
w barwach nikogo nie wydywalem chyba ze blizej czestochowy to wiadomo rakow wlokniarz
bylo to dobre pare lat temu moze cos sie pozmienialo
kiedys czesto tam bywalem, w olsztynie napisy rakow wlokniarz i lokalne male kluby w zarkach glownie proruch, w myszkowie jakas wojna na przestrzelone napisy wlepki i takie pierdoly
w barwach nikogo nie wydywalem chyba ze blizej czestochowy to wiadomo rakow wlokniarz
bylo to dobre pare lat temu moze cos sie pozmienialo
i czy na wigrach suwalki i sandecji mozna zobaczyc dalej barwy arki? sandecja pewnie dzieki craxie, bardziej interesuja mnie suwalki, kiedys duzy sentyment pomiedzy tymi klubami
Jak wygląda sytuacja w Złotowie? Pustynia czy jest tam jakiś fc poznańskiego Lecha?
-
nieogar_nieogar
ziomek z Olecka (fc Wigier) mówi że z Arką kontakty jak najbardziej pozytywne. około 10 lat temu na meczu Arki wisiały flagi Wigier i do zgody zabrakło już niewiele, potem coś się popsuło. Po awansie Wigier do pierwszej ligi powróciły kontakty z Arką i są one jak najbardziej przyjazne. O żółto-niebieskich barwach w młynie Wigier jednak nie słyszałem.albtraum pisze:i czy na wigrach suwalki i sandecji mozna zobaczyc dalej barwy arki? sandecja pewnie dzieki craxie, bardziej interesuja mnie suwalki, kiedys duzy sentyment pomiedzy tymi klubami
-
Stadionowy
Kibole mam pytanie.
Jest ktoś w stanie rozpisać co się dzieję na starych stadionach drużyn które mają nowe stadiony w innym miejscu ?
Czy te stadiony są zamknięte czy grają na nich drużyny z niższych lig? Chodzi mi o konkretne przykłady.
Z góry dzięki !
Jest ktoś w stanie rozpisać co się dzieję na starych stadionach drużyn które mają nowe stadiony w innym miejscu ?
Czy te stadiony są zamknięte czy grają na nich drużyny z niższych lig? Chodzi mi o konkretne przykłady.
Z góry dzięki !
Na Oporowskiej we Wrocławiu z tego co kojarzę gra ŚlęzaStadionowy pisze:Kibole mam pytanie.
Z góry dzięki !
Kęty to Ruch. Hejnał tworzą głównie chłopaki z Ruchu, jest ktoś tam za Wisła jak i osoby które kibicują tylko Hejnałowi.
-
_Henderson_
Witam
Mam takie pytanie- czy jest w Gdynii dzielnica, badz chociaz osiedle, gdzie kibicuje sie wylacznie Bałtykowi, i jedyne widoczne barwy to niebiesko-biale? Albo krótki opis kibicowski...Bo bedac jakis czas temu, bodajze poprzednie lato, w Gdyni, zauwazylem sporo jednak napisów Bałtyku, nawet na śródmieściu, co prawda niektore z zamazana litera "B" i wstawiona "K";}, ale jednak, jak na klub, ktorego kibice sa niby na wymarciu to troche, przynajmniej napisow, bylo...Dzieki z gory
Mam takie pytanie- czy jest w Gdynii dzielnica, badz chociaz osiedle, gdzie kibicuje sie wylacznie Bałtykowi, i jedyne widoczne barwy to niebiesko-biale? Albo krótki opis kibicowski...Bo bedac jakis czas temu, bodajze poprzednie lato, w Gdyni, zauwazylem sporo jednak napisów Bałtyku, nawet na śródmieściu, co prawda niektore z zamazana litera "B" i wstawiona "K";}, ale jednak, jak na klub, ktorego kibice sa niby na wymarciu to troche, przynajmniej napisow, bylo...Dzieki z gory
Nie._Henderson_ pisze:Witam
Mam takie pytanie- czy jest w Gdynii dzielnica, badz chociaz osiedle, gdzie kibicuje sie wylacznie Bałtykowi, i jedyne widoczne barwy to niebiesko-biale?
-
_Henderson_
A scisle okolice starego stadionu? bo teraz graja na stadionie rugby? Jak to jest? I ogolnie ktos moglby napisac na jakiej dzielnicy Bałtyk mial stary i nowy stadion, to samo z Arka...I pytanie dotyczace stadionu Włokniarza Częstochowa, a raczej scislych okolic- tez calkowicie Rakow? Czy moze chociaz obok stadionu "rządzi" Włókniarz?