Trapi mnie to od dawna (KIBICOWSKO)

ultras, hooligans, liczby, ciekawostki, informacje, opisy

Moderatorzy: LechiaCHWM, Zorientowany

donhichot

Re: Trapi mnie to od dawna (KIBICOWSKO)

Post autor: donhichot »

Według tego artykułu nie ma żadnych zgód między drużynami z Ameryki Pd a Europą. Prawda to?
https://cuntenti.wordpress.com/2016/06/ ... /#more-557
iparts.pl
hooltay

Post autor: hooltay »

Na mundialu w Niemczech była gruba bandabanda Barras Bravas i mieli jakieś kobtaktykontakty z kimś z Polski, nirchniech ktoś przypomni w miarę możliwości więcej.
arbuzzz

Post autor: arbuzzz »

Bolo85 pisze:
eMTe4 pisze:
Czy w ostatnim 20-leciu dochodziło do większych awantur między Legią, a Radomiakiem? I jeszcze jedno pytanie. Kiedyś na meczach między Radomiakiem, a Olimpią Elbląg były jakieś spięcia. Reasumując: jak jest między Olimpią, a Radomiakiem?

Oni mieli w ogole jakis kontakt?

Kilka awantur przy okazji meczow a tak to nic wiecej
Suczysko

Post autor: Suczysko »

Co teraz ze szpilką bedzie. Podobno śpi gdzieś w stanach dlugi czas. Czy jest szansa ze poskleja swoją bransoletkę wiernośc i zacznie sie utożsamiać z wami. W koncu Wy sie teraz ładnie skurwiliscie z jak to nazywaliście cwelami. Ja poważnie czekam jak chlopaki z tych zdjeci zaczną tanczyć jak szpilka w tv. No kasa nie smierdzi. Jest szansa na reklame podpasek i maja w niej brać udzial Ruch i Wisła.
Łódź-Andrzejów

Post autor: Łódź-Andrzejów »

Coś kojarzę, że w tym sezonie była jakaś bijatyka na stadionie Premier League, tylko nie mogę skojarzyć meczu, podpowie ktoś?
obiektywnyFAN

Post autor: obiektywnyFAN »

Jak to wygląda w mieście dwóch ekip, które mają ze sobą układ? bo chyba nie było wcześniej takiej sytuacji?
np. grafy są obu drużyn, chodzenie w barwach obu drużyn?
puder1

Post autor: puder1 »

donhichot pisze:Według tego artykułu nie ma żadnych zgód między drużynami z Ameryki Pd a Europą. Prawda to?

były układy, na jakieś turnieje głównie ale zgód nie ma.
Wyznawca Wisełki

Post autor: Wyznawca Wisełki »

ma jakaś ekipa z Niemiec jakiś układ/zgode z kimś z krajów byłego ZSRR?
Obrazek
hooltay

Post autor: hooltay »

Zenit i Dynamo Dresden łączy coś oficjalnie?
drazen

Post autor: drazen »

Kiedy ostatnio na reprezentacji był prowadzony normalny doping?
;)

Post autor: ;) »

obiektywnyFAN pisze:co się stało z tą flagą?
https://zapodaj.net/ad86ea2646e9e.png.html
Ma się dobrze, obecnie wywieszane są częściej dwie odnowione starsze flagi T'97.
Lari

Post autor: Lari »

Czy są w Polsce derbowe miasta, w których istnieje podział, że jedni trenują w jednym klubie sportów walki, drudzy w innym? Nie mówię o sytuacji, że dwie osoby chodzą do X a 3 do Y, tylko że jest wyraźny związek między jednym klubem sw a daną ekipą.
exitus acta probat.
Averno

Post autor: Averno »

puder1 pisze:
donhichot pisze:Według tego artykułu nie ma żadnych zgód między drużynami z Ameryki Pd a Europą. Prawda to?

Był układ z jedna grup FCB z Vasco i to swego czasu dosc dobry ( wzajemne odwiedzanie).
internet

Post autor: internet »

Lari pisze:Czy są w Polsce derbowe miasta, w których istnieje podział, że jedni trenują w jednym klubie sportów walki, drudzy w innym? Nie mówię o sytuacji, że dwie osoby chodzą do X a 3 do Y, tylko że jest wyraźny związek między jednym klubem sw a daną ekipą.
w Łodzi tak jest. W Krakowie Wisła ma swój klub
nisc

Post autor: nisc »

Averno pisze:
puder1 pisze:

Był układ z jedna grup FCB z Vasco i to swego czasu dosc dobry ( wzajemne odwiedzanie).
Aris-Boca
TYBET JEST SERBSKI
tygrys

Post autor: tygrys »

Lari pisze:Czy są w Polsce derbowe miasta, w których istnieje podział, że jedni trenują w jednym klubie sportów walki, drudzy w innym? Nie mówię o sytuacji, że dwie osoby chodzą do X a 3 do Y, tylko że jest wyraźny związek między jednym klubem sw a daną ekipą.
Rzeszów.
Blue Old Boy

Post autor: Blue Old Boy »

w wielu miastach tak jest ale niekoniecznie jest to temat na to forum
tuwimianin.

Post autor: tuwimianin. »

infokibicowskiee pisze:Nasi bracia Węgrzy w Marsylii w liczbie 30 tysięcy ! Przed rozpoczęciem meczu doszło do awantury z policją i ochroną, zapraszamy na relację:

http://www.nastadionie.pl/relacja-z-mec ... -islandia/
NIE WCHODZIĆ NA STRONĘ LAMUSA, NIECH SPIERDALA GDZIEŚ INDZIEJ ZARABIAĆ SOS.
IGLOOPOL DĘBICA
Radicalis

Post autor: Radicalis »

Jak wygląda podział kibicowski dzielnicy Vitor w Bytomiu? Silniejsza jest Polonia czy Ruch Radzionków?
whiskey

Post autor: whiskey »

Potrzebuje fotki jak czyjaś dłoń trzyma vlepe Fuck Monday a w tle są jakieś czerwone krzesełka na stadionie
Sławol79

Post autor: Sławol79 »

whiskey pisze:Potrzebuje fotki jak czyjaś dłoń trzyma vlepe Fuck Monday a w tle są jakieś czerwone krzesełka na stadionie
https://scontent-waw1-1.xx.fbcdn.net/v/ ... e=57C8726A
WODA GAZOWANA

Post autor: WODA GAZOWANA »

Ma ktoś wiedzę kiedy pojawi się dokładny terminarz 1 i 2 ligi ?ku*** na co oni w tym pzpenie czekają ,ramowy terminarz jest(czyli same daty) ,ale wiadomo ,że ligi startują w wakacje i każdy planuje urlopy ,a tu ku*** cisza :/
warszawski styl

Post autor: warszawski styl »

ma ktoś może zina 'ultrasi' numer 3 i 4? wydawany przez S. Wojciechowskiego z Bydgoszczy dawno temu
holendrowie i beldzy

Post autor: holendrowie i beldzy »

WODA GAZOWANA pisze:Ma ktoś wiedzę kiedy pojawi się dokładny terminarz 1 i 2 ligi ?ku*** na co oni w tym pzpenie czekają ,ramowy terminarz jest(czyli same daty) ,ale wiadomo ,że ligi startują w wakacje i każdy planuje urlopy ,a tu ku*** cisza :/

Z poprzednim albo tym sprzed dwóch lat było podobnie. Do ostatniej chwili nie było wiadomo kto uzupełni luki w składzie ligi.
Nie ważne ile masz wyjazdów,ważna jest ilość postów!
SeniorSiarra

Post autor: SeniorSiarra »

Czy FC Lechii z Nowego Targu to najdalej położony FC względem 'meczów u siebie'?
obiektywnyFAN

Post autor: obiektywnyFAN »

Jest ułożony terminarz 1 i 2 ligi, ale na razie bez szczegółowych dat.
Klaus B.

Post autor: Klaus B. »

SeniorSiarra pisze:Czy FC Lechii z Nowego Targu to najdalej położony FC względem 'meczów u siebie'?

Dalej oddalony był/jest Fan club Pogoni Szczecin z Opola Lubelskiego (564km), Gdańsk - Nowy Targ 550km, ale chyba ten Nowotarski fanclub działał bardziej rzeczywisty sposób. Swoją drogą, nadchodzą dla niego ciężkie czasy - ciekawe jak sytuacja będzie wyglądać za kilka lat.

Oczywiście dalej oddalone są wszelkie FC z Londynu czy Chickago ale to już zupełnie inna para kaloszy.
pijany powietrzem

Post autor: pijany powietrzem »

Klaus B. pisze:
SeniorSiarra pisze:Czy FC Lechii z Nowego Targu to najdalej położony FC względem 'meczów u siebie'?

Dalej oddalony był/jest Fan club Pogoni Szczecin z Opola Lubelskiego (564km), Gdańsk - Nowy Targ 550km, ale chyba ten Nowotarski fanclub działał bardziej rzeczywisty sposób. Swoją drogą, nadchodzą dla niego ciężkie czasy - ciekawe jak sytuacja będzie wyglądać za kilka lat.

Oczywiście dalej oddalone są wszelkie FC z Londynu czy Chickago ale to już zupełnie inna para kaloszy.
GieKSa kiedyś miała FC Wejherowo, ale juz nie działa
Polish Power

Post autor: Polish Power »

w jaki sposób Korona straciła na rzecz Wisły Kraków flagę "Nowiny Koroniarze" jakoś ok 2003 roku ??? spalona na derbach Krk 2004
Blue Old Boy

Post autor: Blue Old Boy »

warszawski styl pisze:ma ktoś może zina 'ultrasi' numer 3 i 4? wydawany przez S. Wojciechowskiego z Bydgoszczy dawno temu
To ten z napisem "Utrasi" w poprzek okładki i z narysowanym gościem z megafonem? jesli o to chodzi to ja mam, musialbym poszukac
albtraum

Post autor: albtraum »

jak obecnie wyglada sytuacja w olsztynie czestochowskim, janowie, zlotym potoku, zarkach, myszkowie?
kiedys czesto tam bywalem, w olsztynie napisy rakow wlokniarz i lokalne male kluby w zarkach glownie proruch, w myszkowie jakas wojna na przestrzelone napisy wlepki i takie pierdoly
w barwach nikogo nie wydywalem chyba ze blizej czestochowy to wiadomo rakow wlokniarz
bylo to dobre pare lat temu moze cos sie pozmienialo
albtraum

Post autor: albtraum »

i czy na wigrach suwalki i sandecji mozna zobaczyc dalej barwy arki? sandecja pewnie dzieki craxie, bardziej interesuja mnie suwalki, kiedys duzy sentyment pomiedzy tymi klubami
FORZA ZKS

Post autor: FORZA ZKS »

Jak wygląda sytuacja w Złotowie? Pustynia czy jest tam jakiś fc poznańskiego Lecha?
nieogar_nieogar

Post autor: nieogar_nieogar »

albtraum pisze:i czy na wigrach suwalki i sandecji mozna zobaczyc dalej barwy arki? sandecja pewnie dzieki craxie, bardziej interesuja mnie suwalki, kiedys duzy sentyment pomiedzy tymi klubami
ziomek z Olecka (fc Wigier) mówi że z Arką kontakty jak najbardziej pozytywne. około 10 lat temu na meczu Arki wisiały flagi Wigier i do zgody zabrakło już niewiele, potem coś się popsuło. Po awansie Wigier do pierwszej ligi powróciły kontakty z Arką i są one jak najbardziej przyjazne. O żółto-niebieskich barwach w młynie Wigier jednak nie słyszałem.
Stadionowy

Post autor: Stadionowy »

Kibole mam pytanie.

Jest ktoś w stanie rozpisać co się dzieję na starych stadionach drużyn które mają nowe stadiony w innym miejscu ?

Czy te stadiony są zamknięte czy grają na nich drużyny z niższych lig? Chodzi mi o konkretne przykłady.

Z góry dzięki !
mocart

Post autor: mocart »

Stadionowy pisze:Kibole mam pytanie.

Jest ktoś w stanie rozpisać co się dzieję na starych stadionach drużyn które mają nowe stadiony w innym miejscu ?

Czy te stadiony są zamknięte czy grają na nich drużyny z niższych lig? Chodzi mi o konkretne przykłady.

Z góry dzięki !
Na Oporowskiej we Wrocławiu z tego co kojarzę gra Ślęza
Pitfas

Post autor: Pitfas »

Kęty to Ruch. Hejnał tworzą głównie chłopaki z Ruchu, jest ktoś tam za Wisła jak i osoby które kibicują tylko Hejnałowi.
_Henderson_

Post autor: _Henderson_ »

Witam
Mam takie pytanie- czy jest w Gdynii dzielnica, badz chociaz osiedle, gdzie kibicuje sie wylacznie Bałtykowi, i jedyne widoczne barwy to niebiesko-biale? Albo krótki opis kibicowski...Bo bedac jakis czas temu, bodajze poprzednie lato, w Gdyni, zauwazylem sporo jednak napisów Bałtyku, nawet na śródmieściu, co prawda niektore z zamazana litera "B" i wstawiona "K";}, ale jednak, jak na klub, ktorego kibice sa niby na wymarciu to troche, przynajmniej napisow, bylo...Dzieki z gory
Richat

Post autor: Richat »

_Henderson_ pisze:Witam
Mam takie pytanie- czy jest w Gdynii dzielnica, badz chociaz osiedle, gdzie kibicuje sie wylacznie Bałtykowi, i jedyne widoczne barwy to niebiesko-biale?
Nie.
_Henderson_

Post autor: _Henderson_ »

A scisle okolice starego stadionu? bo teraz graja na stadionie rugby? Jak to jest? I ogolnie ktos moglby napisac na jakiej dzielnicy Bałtyk mial stary i nowy stadion, to samo z Arka...I pytanie dotyczace stadionu Włokniarza Częstochowa, a raczej scislych okolic- tez calkowicie Rakow? Czy moze chociaz obok stadionu "rządzi" Włókniarz?
ODPOWIEDZ