Zgody/Kosy/Układy reaktywacja.

ultras, hooligans, liczby, ciekawostki, informacje, opisy

Moderatorzy: Zorientowany, LechiaCHWM

ODPOWIEDZ
luc

Re: Zgody/Kosy/Układy reaktywacja.

Post autor: luc » 22.06.2016, 21:33

Ruch i Widzew mnie nie dziwią, ale Wisła się skurwi*a po całości, była mnie neutralną ekipą z nutą sympatii, ale w ciągu dwóch tygodni straciła cały szacunek, pogarda dla takich ekip.
Tolerancja cnotą ludzi bez przekonań.

iparts.pl
wichrowe wzgorze

Post autor: wichrowe wzgorze » 22.06.2016, 21:37

luc pisze:Ruch i Widzew mnie nie dziwią, ale Wisła się skurwi*a po całości, była mnie neutralną ekipą z nutą sympatii, ale w ciągu dwóch tygodni straciła cały szacunek, pogarda dla takich ekip.
myślę, że sharksów to zaboli.

Marek21

Post autor: Marek21 » 22.06.2016, 21:44

To widać Twoi koledzy po szalu maja w wiekszosci taka sytuacje w domu bo czesto o tym pisza, szczegolnie bnowak.

DomniemaniePrawdy

Post autor: DomniemaniePrawdy » 22.06.2016, 21:45

Jutro ustawka Wisły ze Śląskiem w Bordeaux na ubitej. pewne info z pierwszej ręki.

esyfloresy

Post autor: esyfloresy » 22.06.2016, 22:05

niech Admin wyjebie zdjęcia tych pedałów

A Wy nie cytujcie bo ku*** przez pół tematu będzie ten obrazek się przewijał.
Osoba która to wstawiła powinna wyłapać bana.

Bolo85

Post autor: Bolo85 » 22.06.2016, 22:12

luc pisze:Ruch i Widzew mnie nie dziwią, ale Wisła się skurwi*a po całości, była mnie neutralną ekipą z nutą sympatii, ale w ciągu dwóch tygodni straciła cały szacunek, pogarda dla takich ekip.
myslisz że co mamy na linii Slask - Wisła, i Lechia - Wisła stało się z dnia na dzień?
no tak, skąd to mozecie wiedzieć...

kaaap

Post autor: kaaap » 22.06.2016, 22:14

Polonia P i Resovia również obecni z koalicją:D Pewne info, z filmu. To są jaja,
Ostatnio zmieniony 22.06.2016, 22:22 przez kaaap, łącznie zmieniany 1 raz.

Sruba

Post autor: Sruba » 22.06.2016, 22:21

uprzejmie upraszam administrację o usunięcie tego fotograficznego gówna z forum.
chętnie i z uśmiechem poczytam sobie napinki, rozkminki i inne takie, ale na litość nowej koalicji !!! nie każcie mi wymiotować ilekroć tu zajrzę !!!

Pająk Spajder

Post autor: Pająk Spajder » 22.06.2016, 22:33

Na forum Śląska temat "Lechia Gdańsk" zamknięty po lakonicznym poście: "To może nie być koniec w temacie zrywania,ale poczekajmy."

MacMac

Post autor: MacMac » 22.06.2016, 22:39

Lechia odmawia Wiśle rozmów w sprawie wyjaśnienia wiadomej sytuacji.
Z WKSem temat skończony na dobre, kwestią czasu było zakończenie tych relacji z wiadomych względów.

DomniemaniePrawdy

Post autor: DomniemaniePrawdy » 22.06.2016, 22:41

Pająk Spajder pisze:Na forum Śląska temat "Lechia Gdańsk" zamknięty po lakonicznym poście: "To może nie być koniec w temacie zrywania,ale poczekajmy."
Dokładnie, już wcześniej o tym pisałem, wciąż iskrzy, słyszałem od kumatego, że Gdańsk jest bliski sztamy z FC Nordsjælland. Stąd taka sytuacja.

zwazek

Post autor: zwazek » 22.06.2016, 22:42

Pająk Spajder pisze:Na forum Śląska temat "Lechia Gdańsk" zamknięty po lakonicznym poście: "To może nie być koniec w temacie zrywania,ale poczekajmy."
Ten wpis jest z 20 czerwca. Tamtego dnia Gdańsk wydał to słynne oświadczenie. Następnego dnia Śląsk.Temat zamknięto, żeby nie przedłużać rozkminki. I to cała tajemnica omawianego wpisu.

DomniemaniePrawdy

Post autor: DomniemaniePrawdy » 22.06.2016, 22:48

DomniemaniePrawdy pisze:
Dokładnie, już wcześniej o tym pisałem, wciąż iskrzy, słyszałem od kumatego, że Gdańsk jest bliski sztamy z FC Nordsjælland. Stąd taka sytuacja.
Dokładnie, gość dobrze prawi i ma dobre info, ciekawe tylko skąd???

extreme126

Post autor: extreme126 » 22.06.2016, 22:51

DomniemaniePrawdy pisze:
DomniemaniePrawdy pisze:
FC Kopenhaga zaatakowała lechie a ci im pomogli

Aesthetic_Perfection

Post autor: Aesthetic_Perfection » 22.06.2016, 22:55

Zapomniałeś się przelogować na inny nick ? Co za ku*** dzban...

Doktor P(r)awica

Post autor: Doktor P(r)awica » 22.06.2016, 22:55

MacMac pisze:Lechia odmawia Wiśle rozmów w sprawie wyjaśnienia wiadomej sytuacji.
Z WKSem temat skończony na dobre, kwestią czasu było zakończenie tych relacji z wiadomych względów.
Proszę Cie, jeżeli ktoś tu komuś odmawiał to była Wisła, Lechia nie ma sie z czego tłumaczyć, bo z czego? Z zerwania zgody? Jak sie Wisła zaczęła obracać w gronie kos Lechii oraz proponować Lechii chore układy to ich sprawa, niektóre ekipy maja charakter i tyle.

Walduś

Post autor: Walduś » 22.06.2016, 23:00

Zgoda Lechii ze Śląskiem ma się dobrze, przestańcie siać farmazony. A tego przygłupa DomniemaniePrawdy zbanować, nie dość że farmazoniarz to jeszcze cytuje sam siebie.
jestesmywaszastolica pisze:c*** z tym gazem i tymi oprawami, ja się pytam gdzie rekiny mają d***?

MacMac

Post autor: MacMac » 22.06.2016, 23:01

Doktor P(r)awica pisze:
MacMac pisze:Lechia odmawia Wiśle rozmów w sprawie wyjaśnienia wiadomej sytuacji.
Proszę Cie, jeżeli ktoś tu komuś odmawiał to była Wisła, Lechia nie ma sie z czego tłumaczyć, bo z czego? Z zerwania zgody? Jak sie Wisła zaczęła obracać w gronie kos Lechii oraz proponować Lechii chore układy to ich sprawa, niektóre ekipy maja charakter i tyle.
Nie proś mnie, bo nic ci to nie da. Lechia o wszystkim wiedziała, po czym zerwała zgodę na fejsbuku. Do wyjaśnienia było przywrócenie relacji, a nie tłumaczenie się.

niewierny

Post autor: niewierny » 22.06.2016, 23:04

Mnie zastanawia jedno na tym forum. Kiedy wszystko było w normie, tzn Wisła w TKWM, nikt nie wspominał o ich układzie z Ruchem, kontaktach z Widzewem to wszyscy cisnęli Wiśle, że nożownicy, że ich deklaracje to kłamstwa itd. A gdy TKWM się rozpadło to nagle komentarze, że Wisła szuka nowych wrażeń, że to ona rozdawała karty w TKWM, że za dobra banda, dlatego weszli w układ z Ruchem. Po czym wnioski, że dobra banda? Po wrzuceniu zdjęć na fb gdzie się napinają w 50 osób na wyjeździe do Lublina i są dosyć dobrze zbudowani? Śmiechu ku*** warte, przypomnę także, że wielu takich zbudowanych także bardzo często lubi sypać na swoich kolegów. Przypomni mi ktoś jakieś zasadzki Wisły na inne ekipy, walki na ubitej ziemi? Bo sobie nie przypominam. Jedyna akcja Wisły na kogoś to na Legię, ale razem z Lechią, ale akcja nie doszła do skutku, więc nie rozumiem tego twierdzenia o mocnej bandzie Wisły skoro jakiś spotkań, akcji to w ostatnich czasach widać nie było.. Jeśli uważacie, że Wisła weszła w układ z Ruchem bo Lechia i Śląsk nie podtrzymywali takiej 'jakości' jak Wisła to równie dobrze powinniście wspomnieć o mocnej Cracovii, bo przecież sytuacja w Krk jest 50 na 50 tak naprawdę, no może z lekką przewagą Wisły. Jeżeli te WSH jest tak mocne to Cracovia nie powinna mieć prawa bytu w Krakowie.. Takie jest moje zdanie. Nie ma co się wychylać ze zdaniem o zajebiście mocnej Wiśle skoro brak tych dowodów.

na_chwile

Post autor: na_chwile » 22.06.2016, 23:08

W dniu meczu Ruch - Wisła, jak doszło tych nie wielkich ekscesow, Wisła otrzymała propozycje grillowania od Ruchu, z której nie skorzystali. To nie jest tak, że te ekipu po cichaczu od jakiegoś czasu już wspólnie interesy robią. Kulisy zawarcia układu są prze zabawne dla mnie i w temacie tych kurewskich ukladzikow juz się nie wypowiadam. Pytanie tylko do kogoś średnio ogarnietego z Ruchu. Jak wasze obecne stosunki z Unią Oświęcim? :-D

Graczuliczny

Post autor: Graczuliczny » 22.06.2016, 23:17

Graczuliczny pisze:Tu pytanie do resovii, nie przeszkadza wam jezdzenie po swiecie jako Wisla i stawanie obok swoich wrogow ( czytaj Widzew), a pozniej po wszystkim chodzenie po mieście w barwach ŁKSu ?? Czyli wczoraj tez wjechaliście w Lecha i ŁKS ?? Banda kurwax dzbanów

A tu dowod, na filmiku jeden z liderów resovii widoczny od 26-40s w czerwonej koszulce, spodenkach i z szalikiem. Wybujany jak ku*** rezus hehe z wczorajego przemarszu po Marsylii.

[youtube]https://youtube.com/watch?v=asSQ4aLBc2g[/youtube]
Za trudne pytanie czy co ? Dawać oświadczenie hehe

Wyznawca Wisełki

Post autor: Wyznawca Wisełki » 22.06.2016, 23:19

Wam się to chce dalej rozkminiac? szacuneczek za tyle wolnego czasu
Obrazek

remikalwi

Post autor: remikalwi » 22.06.2016, 23:22

na_chwile pisze: Pytanie tylko do kogoś średnio ogarnietego z Ruchu. Jak wasze obecne stosunki z Unią Oświęcim? :-D
Ooo właśnie pytanie w dechę, bo jak to leciało? Czy nie tak: jakieś typy z Oświęcimia przerzucają się z Wisły na Ruch, Wisła ich za to de facto dojeżdża na sprzęcie (z tym ciągle "już niebiegającym" kofidentem z Jaworzna panie north!), teraz Wisła i Ruch ziomeczki. Jak ten biedny, pocięty i poniżony Oświęcim się odnajdzie w tym wszystkim? Serio żal mi ich:)

Policjant

Post autor: Policjant » 22.06.2016, 23:23

Niech ktoś ten temat wyjebie w pizdu przecież to jest jedna wielka prowokacja. Moderatorzy tutaj od dłuższego czasu są na ,,wakacjach , czy we Francji wszyscy :-) ?
Beke mamy nonstop z kumplami was czytamy na sluzbe , paru nie wytrzymało i się wpisuje np ja na 4 kontach :-P

spacerowicz

Post autor: spacerowicz » 22.06.2016, 23:26

DomniemaniePrawdy pisze:
DomniemaniePrawdy pisze:
Łożesz ku*** :D Myślałem, że już nic mnie tutaj nie zaskoczy i granice ludzkiej głupoty zostały dawno osiągnięte a jednak powiedzenie, że "głupota ludzka nie zna granic" kolejny raz pokazało swoją 100% prawdziwość. Typ się pogubił w swoich kontach i teraz musi założyć kolejne bo kicha. Masakra co tu się dzieje.

whiskey

Post autor: whiskey » 22.06.2016, 23:26

Policjant pisze:Niech ktoś ten temat wyjebie w pizdu przecież to jest jedna wielka prowokacja. Moderatorzy tutaj od dłuższego czasu są na ,,wakacjach , czy we Francji wszyscy :-) ?
Beke mamy nonstop z kumplami was czytamy na sluzbe , paru nie wytrzymało i się wpisuje np ja na 4 kontach :-P
noooo, ale beka

extreme126

Post autor: extreme126 » 22.06.2016, 23:32

Policjant pisze:Niech ktoś ten temat wyjebie w pizdu przecież to jest jedna wielka prowokacja. Moderatorzy tutaj od dłuższego czasu są na ,,wakacjach , czy we Francji wszyscy :-) ?
Myślałem że psy kumpli nie mają

Doktor P(r)awica

Post autor: Doktor P(r)awica » 22.06.2016, 23:33

MacMac pisze:
Doktor P(r)awica pisze:
Nie proś mnie, bo nic ci to nie da. Lechia o wszystkim wiedziała, po czym zerwała zgodę na fejsbuku. Do wyjaśnienia było przywrócenie relacji, a nie tłumaczenie się.
No Lechia zajebiście wszystko wiedziała, skakali z radości, fakt, że W&R&E mieli na nich ochote i Wisła tylko wymyślała nowe powody dlaczego to Lechii nie wesprze na pewno sprawił, że Lechia była jeszcze bardziej zadowolona zaistniałą sytuacją.

Policjant

Post autor: Policjant » 22.06.2016, 23:35

extreme126 pisze:
Myślałem że psy kumpli nie mają
Nie do końca tak jest. kilku/nastu na tym forum by się znalazło :-D

Kamilzon

Post autor: Kamilzon » 22.06.2016, 23:36

wszyscy są teraz o dziwo zaskoczeni zerwaniem zgody TKWM, wszyscy mówili że Triada pierwsza pierdolnie a tu taki zonk. ale ja już wcześniej przeczuwałem że zgoda na linii WK-SW padnie, pamiętacie jak 2 lata temu lewaki z Sevilli skroili WKS, pierwsze podjerzenia w internetach (np. stadionowi oprawcy) padły na Wisłę przypadek? nie sądzę.

A co do tego że ŁKS przyłączy się do triady albo zastąpi Arkę, wg. Mnie są nie trafione. Bardziej przewiduje to że powróci stara znana zgoda z lat 80-tych Śląsk ŁKS.

Abr1908

Post autor: Abr1908 » 22.06.2016, 23:42

To prawda że w sprawie kosy szala przechylila sie na weselu?! Może być priv
ŁKS Łódź Polska

ts1998

Post autor: ts1998 » 22.06.2016, 23:50

Po jaki c*** dzis szarki dzwonia do Slaska i spinaja dupsko textami o zajebaniu itd .... pojecia nie mam

WODA GAZOWANA

Post autor: WODA GAZOWANA » 22.06.2016, 23:54

Bunt na pokładzie :)"organizujemy wyjazd na mecz Lechii i Śląska " .Tylko ciekawe jak zostaną przyjęci w Gdańsku i Wrocławiu :)

Odbyła się konferencja, na której zapadły konkretne postanowienia dotyczące naszego sprzeciwu wobec skandalicznych działań SKWK. Zaistniała sytuacja jest dla nas nie do przyjęcia. Skreślenie wieloletniej zgody oraz podejmowanie brzmieniej w skutkach decyzji przez grupę osób w imieniu wielotysielęcznej grupy jest niedopuszczalne.
Każdy kto podobnie jak my jest przeciwny proszony o zastosowanie się do poniższych postulatów:
-nie wchodzimy na sektor C .
-przerzucamy się na sektor G .
-na 1 mecz z Pogonią przychodzimy na ZIELONO .
-nie wrzucamy do puszek SKWK .
-organizujemy wyjazd na mecz Lechii i Śląska .
-organizujemy transparent na mecz z Pogonią .
-Nie jeździmy na wyjazdy (chyba że na własną rękę .
-Jeśli będzie to konieczne - prowadzimy własny doping .
Potraktujcie sprawe poważnie bo przez niektóre osoby Wisła zmierza w bardzo złym kierunku !

Polish Power

Post autor: Polish Power » 23.06.2016, 00:01

Kamilzon pisze:wszyscy są teraz o dziwo zaskoczeni zerwaniem zgody TKWM, wszyscy mówili że Triada pierwsza pierdolnie a tu taki zonk. ale ja już wcześniej przeczuwałem że zgoda na linii WK-SW padnie, pamiętacie jak 2 lata temu lewaki z Sevilli skroili WKS, pierwsze podjerzenia w internetach (np. stadionowi oprawcy) padły na Wisłę przypadek? nie sądzę.

A co do tego że ŁKS przyłączy się do triady albo zastąpi Arkę, wg. Mnie są nie trafione. Bardziej przewiduje to że powróci stara znana zgoda z lat 80-tych Śląsk ŁKS.

eŁKSie bliżej znacznie do Lecha oraz także do KSC niż do Śląska Wrocław ...

dumdum

Post autor: dumdum » 23.06.2016, 00:10

Dramatyczny upadek tego forum. Wszedłem tu po kilku latach i tragedia. Homo fotki wiszą pół dnia, w tematach takich jak ten milicjanci robią wrzutki i podnoszą ciśnienie, żeby ludzie w nerwach sypali ksywami i faktami. Mam wrażenie, ze ten cały bajzel prowadzi komenda główna policji. Przejrzałem kilka tematów i dziwie sie, ze sa tu jeszcze tacy goscie jak foxx z legii, którego pamiętam sprzed lat jako dość ogarniętego moderatora (chyba dalej nim jest).

A w temacie. Wisła i Ruch "geopolitycznie" bardzo przemyślana decyzja.

tetteh

Post autor: tetteh » 23.06.2016, 00:12

Czy Mariola i Siwy wystosowali juz oswiadczenie na naszej-klasie?
Jak to wplynie na ich pozycie i dalsza kariere Marioli w branzy handlowej?

Policjant

Post autor: Policjant » 23.06.2016, 00:15

dumdum pisze: ( ... ) Mam wrażenie, ze ten cały bajzel prowadzi komenda główna policji. Przejrzałem kilka tematów i dziwie sie, ( ... )
Tak dobrze jeszcze nie jest :-] ale może jakiegoś moderatora nam w końcu dacie ??

WadowicKie

Post autor: WadowicKie » 23.06.2016, 00:40

Zolpidem pisze:Psiarskimi kontami to trzeba jeszcze umieć dobrze zarządzać, a nie odpierdalać szopkę bo rok szkolny się skończył.
Gdyby ktoś po powrocie z Francji czuł niedosyt, wkurwienie, był mega nabuzowany, polecam szukać matki zolpidema na trasie. Bezproblemowo, darmowo, obciąga, połyka, w d*** też weźmie. Ryj szpetny ale obok pole z sałatą, idzie zakryć jej ryj zielskiem.

WadowicKie

Post autor: WadowicKie » 23.06.2016, 00:50

Zolpidem pisze:I odezwał się baran z kontem zakładanym 4 dni temu. Nietrudno poznać, że jesteś z wpadki, robiony na jednej z krakowskich melin.
I odezwała się ku***, która założyła konto c*** mnie obchodzi kiedy, bo i tak jest kurwą bez względu na wszystko. Nie trudno poznać, że jesteś miękkim chujem robiony ale twoja matka nadrabia twoje skurwienie na trasie, robieniem pały.

WadowicKie

Post autor: WadowicKie » 23.06.2016, 01:24

Zolpidem pisze:Miałeś mnie namierzyć ze swoją zbieraniną żuli bo wpadliście na jakiś trop i czekam i ku*** czekam i nic.
Ja tak napisałem obciągaro? Na dodatek miałbym to jeszcze robić z twoimi rodzicami? Chyba cię pojebało k****. Nie mniej jednak możesz korzystać z tych pedalskich programów ze zmiennym ip ale tylko to się zmienia, reszta pozostaje bez zmian.

ODPOWIEDZ