Zgody/Kosy/Układy reaktywacja.

ultras, hooligans, liczby, ciekawostki, informacje, opisy

Moderatorzy: Automoderation, Zorientowany, LechiaCHWM

Graczuliczny

Re: Zgody/Kosy/Układy reaktywacja.

Post autor: Graczuliczny »

Tak wlasnie mysle :) fc rzeszów czy jak ? Zainteresowane osoby z Rzeszowa, Łodzi czy nawet ze Stalowej Woli bez problemu poznaja tego buhaja.
Ostatnio zmieniony 22.06.2016, 11:23 przez Graczuliczny, łącznie zmieniany 1 raz.
iparts.pl
Quorth

Post autor: Quorth »

O nowy ukłąd się nie martwcie-zajmijcie się sobą. Po rozpoczęciu nowego sezonu chłopaki pozamiatają sytuacje w młynie i reszta będzie śpiewać jak oni. Tak było też po Jadze
wid08

Post autor: wid08 »

Chyba jeden z najbardziej popularnych konfidentów w PL , a podobno już nie lata :)
Czarny1946

Post autor: Czarny1946 »

Graczuliczny pisze:Tak wlasnie mysle :) fc rzeszów czy jak ? Zainteresowane osoby z Rzeszowa, Łodzi czy nawet ze Stalowej Woli bez problemu poznaja tego buhaja.
Resovia buja się w ramię w ramię z Widzewem?

Oj to chyba nie bardzo spodoba się ŁKS-owi.....

Czy kolejna długa zgoda może pójść w pizdu ?
kosacki

Post autor: kosacki »

Popsioczą, popsioczą i wszystko wróci do normy. Mogą co najwyzej oświadczenie w internecie wydać. Anonimowo.
Coke1982

Post autor: Coke1982 »

Mógłby ktoś podać genezę konfliktu na linii Arka - ŁKS?
nisc

Post autor: nisc »

Coke1982 pisze:Mógłby ktoś podać genezę konfliktu na linii Arka - ŁKS?
na meczu Lechia-LKS Arka obecna po stronie LKS-u miala klopoty ze Slaskiem, bedacym wtedy zgoda i Arki i Lodzian (rok 1991-92? to kto obecny wtedy na Traugutta moze mnie skorygowac), krotko mowiac Arka zostala wystawiona Slaskowi i Lechii
storczyk88

Post autor: storczyk88 »

Niech ktoś ogarnie ten temat, Polska scena kibicowska wywraca się do góry kołami i tyle, kilkadziesiąt postów na forum nic nie zmieni. Co ma być to będzie, pożyjemy zobaczymy:)
Polish Power

Post autor: Polish Power »

nisc pisze:
Coke1982 pisze:Mógłby ktoś podać genezę konfliktu na linii Arka - ŁKS?
na meczu Lechia-LKS Arka obecna po stronie LKS-u miala klopoty ze Slaskiem, bedacym wtedy zgoda i Arki i Lodzian (rok 1991-92? to kto obecny wtedy na Traugutta moze mnie skorygowac), krotko mowiac Arka zostala wystawiona Slaskowi i Lechii

chyba i Lechii i Łodzian ;)
nisc

Post autor: nisc »

dokladnie Lechii i Lodzian, chociaz czy aby na pewno? ;-) nie no dokladnie, LKS mial wtedy zgode z Arka i ze Slaskiem, ktory trzymal z Lechia..
whiskey

Post autor: whiskey »

O czym ty p********* jak w Jaworznie nadal gra pierwsze skrzypce
albtraum

Post autor: albtraum »

uklad wrw jest faktem a niektorym bylo juz dane odczuc jego sile na wlasnej skorze
nie rozumiem skad te glosy oburzenia jak to rodak moze naruszyc nietykalnosc cielesna innego rodaka na meczu zagranica
no normalnie moze zwlaszcza jak jest kosa czy jakies inne nieporozumienia
a malo to przypadkow jak za granica jedni emigranci przekopali innych np bujajacych sie w klubowych barwach
troche inna sytuacja na ogol mniejsze cisnienie ale jednak i zdarzal i zdarza i bedzie sie zdarzal w*******
kosa to kosa mamy sie napierdalac w kraju a 100 m po przekroczeniu granicy nagle razem machac szaliczkami siedzac na krzeselku obok siebie? takie rzeczy sie zdarzaly i nie pisze tu tylko o latach 90 gdzie polowania zasadzki byly norma
"jednosc na kadrze" "pakt srakt" z perspetkywy czasu bedzie tylko krotkim epizodem od ktorego i tak ciagle byly odstepstwa
podoba sie czy sie nie podoba to nie wazne bo licza sie fakty
interesy tez byly zawsze nawet w czasach tych tak zwanych pijackich zgod tylko mniejsze mozliwosci mniejsza skala gorsza organizacja i nie pisalo sie o tym w internecie
internetowe oburzenie jakies wirtualne bojkoty bo pionkom nie podobaja sie ustalenia gory
ok nie podobaja sie moga sie nie podobac i co z tego i co dalej
1000 osob mniej przyjdzie na pierwszy mecz? ok na drugi 500 a na trzecim wszystko wroci do normy
mi tez sie niektore rzeczy nie podobaja czasami no i? mozna sie dostosowac mozna odpuscic mozna starac sie wplynac ale myczek jest taki ze 99% ma ograniczone mozliwosci zmiany sytuacji czy ksztaltowania nowych trendow zeby nie powiedziec ze nie tylko ograniczone ale i zerowe
grupa fanatykow pilki kopanej zawsze przegra w konfrontacji z ekipa mocnych wrazen i znajomosc wszystkich transferow z trzech lig w przerwie wakacyjnej tego nie zmieni
stety czy niestety
Mam wyjebane

Post autor: Mam wyjebane »

Daleko mi do nowej trójki, czy też ex zgód...

Ale na Boga...

Jak trzeba kochać pieniądze z prażenia dropsami , żeby się tak skurwić...
obiektywnyFAN

Post autor: obiektywnyFAN »

ax88 pisze: Zgadzam sie ... ta cała moda na barwy, gimbaza odziana w Polske Walczącą, oprawy po 100 tys zł... Najpiękniejszą oprawą jest doping i zabawa, a takie horrendalne pieniądze można przeznaczyć na inne cele. Kiedyś Polska scena żyła bez Ultras i miała sie dobrze, a może nawet lepiej bo liczyło sie mocne gardło i to co masz w głowie. Na Wyspach nigdy to sie nie przyjeło, nawet w słynnych latach 80
śmieszne, od 2000 roku w Polsce ultraska była już na dobrym poziomie, więc nie wiem o co ten płacz.
dla niektórych ultras to nie tylko oprawy, ale też styl życia, w sumie nie każdy to rozumie.
nie wiem też co ci przeszkadzają młyny w barwach, prawie wszyscy je mają i jest dobrze, bo wygląda to fajnie :)
O.MKZ

Post autor: O.MKZ »

Edekzkrainykredek pisze:
libantsw pisze:Zgody Wisły na ten moment po całych zawirowaniach to : Unia Tarnów i Polonia Przemyśl
haban pisze:Polonia Przemyśl zrywa układ z Wisłą !!!
Jeśli to nie farmazon to Polonia też już się odc

Farmazon, zgoda Polonia - Wisła ma się bardzo dobrze.
DomniemaniePrawdy

Post autor: DomniemaniePrawdy »

nikodem pisze:Teraz nic tylko czekać na mecze ekip co narobiły tyle zamieszania ;)Wracająć do tematu,choć bym próbował,nie potrafie zrozumieć Wisły,zerwać zgody(wiem to oni zerwali,ale to było chyba pewne i wiedzieliście o tym)które trwały tyle lat i bądż co bądż mieliście wyrobioną marke i byliście wyżej stawiani niż triada ,,ACL''Dla zrobienia układu,z dośc dużą kosą i do tego Widzew,no panów z widzewa,to już Wrocławianie nie mogli przełknąć,dla wielu to największa kosa,każdy wie dlaczego...z drugiej strony,nie da sie ukryć ,że te zgody były bardziej do balowania niż akcji ,,H''wiem że moze nie wszystko trafia do neta,ale chyba większośc się ze mną zgodzi,a w koalicji z PF czy i DHW,mogą naprawde namieszać na Polskiej scenie ,,H''Nie dziwie sie jak powstanie nowa triada,nie wiem czy z ŁKS,KSGKS czy Zagłębiem i Śląskiem,ale jestem pewien iż powstanią jakieś układy,a kto wie,być moze i już są,ale nieoficjalne.
Jest proszę państwa i nowa Triada, ŁKS, GieKsa i potężna Polonia Bytom, kto by się spodziewał?
hovva

Post autor: hovva »

Czyżby folksdojcze dostały od pejsów ultimatum?
NaRejonieNowaHuta

Post autor: NaRejonieNowaHuta »

Dobra ludzie, dajcie juz na luz z ta podnieta co to za nowa moc powstala i wszystko zamiata. Pojawil sie Ruch od kilku lat na kadrze i jedna ganianka juz stanowi prognoze na cale sezony jak to przejebane nie bedzie. Widocznie jest tak jak kilku tu pisalo, ze Widzew ostatnio spadek formy i Ruchowi potrzebny byl ktos "mocny" a, ze akurat trafila sie Wisla sklonna do wyjebki dekady to uklad stal sie faktem. Moze przyjdzie taki dzien kiedy jedna koalicja stanie na ubitej ziemi przeciwko innym zgranym ekipom i wtedy wszystko sie zweryfikuje czy rzeczywiscie jest taka moc/pierdolniecie do zamiecenia calej Polski. Owszem Ruch ma mocna bande z czolowki, ale zeby sie musiec bratac z Wisla jednak brakowalo im czegos, zeby w koncu przewyzszyc tych mocniejszych, a czy faktycznie ten uklad im na dobre wyjdzie czas pokaze, jak w koncu ktos zweryfikuje moc samej Wisly na honorowych warunkach i sie okaze czy to bylo faktycznie wzmocnienie ukladu czy tylko domniemanie takie, ze sa tacy mocni i w pelni formy, bo obiektywnie bez spiny Wsh nie mialo zbyt wielu takich okazji poki co. Banda na bande roznie moze byc, niespodzianki itd z reszta nie raz to wyszlo jak mozna ufac umowie, gdzie z udzialem chlopakow z Reymonta roznie bywa (za przyklad 2003ci Grabiszynska i swiezsze wydarzenia).
Co ma byc to bedzie, a tymczasem pozostaje czekac na kolejne przetasowania
Quorth

Post autor: Quorth »

Ok wkleiłeś ten link chyba wszędzie gdzie się dało -zadowolony?
libantsw

Post autor: libantsw »

piter7196 pisze:To co ostatnio się dzieje to po prostu parodia... Ciekawo do czego to wszystko zmierza :/ Zero zasad i honoru tylko pieniądz się liczy, tutaj może poczytać o tym całym zamieszaniu ostatnimi czasy, http://www.nastadionie.pl/ciekawe-incyd ... icowskiej/
halo admin, jest tu kto ?
extreme126

Post autor: extreme126 »

Wisła Skawina:
"KOMUNIKAT!
Informujemy, ze Wisła Skawina oficjalnie popiera decyzje i działania grup decyzyjnych na Wiśle oraz informacje płynące ze źródeł związanych z tymi grupami.
Na wszelkie wyjaśnienia i szczegóły przyjdzie czas, nie wszystko jest takie jasne i potwierdzone jak większości się już wydaje."

Czyli pewnie było jeszcze coś na rzeczy co nie zostało ujawnione na fejsbukach dlatego zamiast się spinać o prochy to poczekajmy na jakieś wyjaśnienia
PaymanW

Post autor: PaymanW »

Widzimy jak Pejsik z Cracovii dalej wylewa swoje żale i frustracje na internetach, przez chwile siedział cicho, by znów powrócić, ehhhh. Mocno musiała Ci ta Wisła zajść za skórę, że tyle o nich wspominasz. W sumie co się dziwić, Wy bardziej kibicujecie AntyWiśle Kraków niż Cracovii, a teraz odpisz znowu, że Widzew ma zniżkę formy, że Wisła odjebała kawał dekady, że Ruch jest mocny, ale szuka wzmocnień na południu, dopisz że ten układ to cwelstwo i będzie komplet. Cześć.
whiskey

Post autor: whiskey »

ha ha :D
oli1988

Post autor: oli1988 »

Powiedzcie mi jak to jest, że całą Polskę oburza to że Ruch WIdzew i Wisła zaatakowali a nikomu nie przeszkadza że później Śląsk biegał razem z Lechią i ŁKSem? Wisła to ostatnia ku*** bo spruła się z Ruchem ale wąchanie się Lechii i Śląska z układowiczem Lecha już jest eleganckie?
Marek21

Post autor: Marek21 »

Obrazek
Po środku bnowak, z prawej krokiet z grzybami po lewej kolejny nick
Wiślak89

Post autor: Wiślak89 »

"Ruch Chorzów dostał ultilamtum od Widzewa. Jeśli "Niebiescy" nie zerwą zgody z Wisłą, to kibice Widzewa podejmą odpowiednie kroki wobec fanów Ruchu."
Informacja z forum kibiców Ruchu.
oli1988

Post autor: oli1988 »

Wiślak89 pisze:"Ruch Chorzów dostał ultilamtum od Widzewa. Jeśli "Niebiescy" nie zerwą zgody z Wisłą, to kibice Widzewa podejmą odpowiednie kroki wobec fanów Ruchu."
Informacja z forum kibiców Ruchu.
od pryszczatego chujka który założył konto 6 dni temu. Mój boże wy tu serio łykacie wszystko jak młode pelikany. Ruch wszystko ustalał z Widzewem co chyba najlepiej widać po działaniach jakie mają miejsce.
mr. ventura

Post autor: mr. ventura »

Zolpidem pisze:Spłycanie wszystkiego do gangów sterydowo-narkotykowych działających w każdej z ekip nowej koalicji jest słabe. Pomyśl trochę bardziej.
Masz racje, pewnie chodzi o węgiel ...
luc

Post autor: luc »

Ruch i Widzew mnie nie dziwią, ale Wisła się skurwi*a po całości, była mnie neutralną ekipą z nutą sympatii, ale w ciągu dwóch tygodni straciła cały szacunek, pogarda dla takich ekip.
wichrowe wzgorze

Post autor: wichrowe wzgorze »

luc pisze:Ruch i Widzew mnie nie dziwią, ale Wisła się skurwi*a po całości, była mnie neutralną ekipą z nutą sympatii, ale w ciągu dwóch tygodni straciła cały szacunek, pogarda dla takich ekip.
myślę, że sharksów to zaboli.
Marek21

Post autor: Marek21 »

To widać Twoi koledzy po szalu maja w wiekszosci taka sytuacje w domu bo czesto o tym pisza, szczegolnie bnowak.
DomniemaniePrawdy

Jutro ustawka Wisły ze Śląskiem w Bordeaux na ubitej. pewne info z pierwszej ręki.
Bolo85

Post autor: Bolo85 »

luc pisze:Ruch i Widzew mnie nie dziwią, ale Wisła się skurwi*a po całości, była mnie neutralną ekipą z nutą sympatii, ale w ciągu dwóch tygodni straciła cały szacunek, pogarda dla takich ekip.
myslisz że co mamy na linii Slask - Wisła, i Lechia - Wisła stało się z dnia na dzień?
no tak, skąd to mozecie wiedzieć...
Pająk Spajder

Post autor: Pająk Spajder »

Na forum Śląska temat "Lechia Gdańsk" zamknięty po lakonicznym poście: "To może nie być koniec w temacie zrywania,ale poczekajmy."
MacMac

Post autor: MacMac »

Lechia odmawia Wiśle rozmów w sprawie wyjaśnienia wiadomej sytuacji.
Z WKSem temat skończony na dobre, kwestią czasu było zakończenie tych relacji z wiadomych względów.
DomniemaniePrawdy

Pająk Spajder pisze:Na forum Śląska temat "Lechia Gdańsk" zamknięty po lakonicznym poście: "To może nie być koniec w temacie zrywania,ale poczekajmy."
Dokładnie, już wcześniej o tym pisałem, wciąż iskrzy, słyszałem od kumatego, że Gdańsk jest bliski sztamy z FC Nordsjælland. Stąd taka sytuacja.
zwazek

Post autor: zwazek »

Pająk Spajder pisze:Na forum Śląska temat "Lechia Gdańsk" zamknięty po lakonicznym poście: "To może nie być koniec w temacie zrywania,ale poczekajmy."
Ten wpis jest z 20 czerwca. Tamtego dnia Gdańsk wydał to słynne oświadczenie. Następnego dnia Śląsk.Temat zamknięto, żeby nie przedłużać rozkminki. I to cała tajemnica omawianego wpisu.
DomniemaniePrawdy

DomniemaniePrawdy pisze:
Dokładnie, już wcześniej o tym pisałem, wciąż iskrzy, słyszałem od kumatego, że Gdańsk jest bliski sztamy z FC Nordsjælland. Stąd taka sytuacja.
Dokładnie, gość dobrze prawi i ma dobre info, ciekawe tylko skąd???
extreme126

Post autor: extreme126 »

DomniemaniePrawdy pisze:
DomniemaniePrawdy pisze:
Dokładnie, gość dobrze prawi i ma dobre info, ciekawe tylko skąd???
FC Kopenhaga zaatakowała lechie a ci im pomogli
Doktor P(r)awica

Post autor: Doktor P(r)awica »

MacMac pisze:Lechia odmawia Wiśle rozmów w sprawie wyjaśnienia wiadomej sytuacji.
Z WKSem temat skończony na dobre, kwestią czasu było zakończenie tych relacji z wiadomych względów.
Proszę Cie, jeżeli ktoś tu komuś odmawiał to była Wisła, Lechia nie ma sie z czego tłumaczyć, bo z czego? Z zerwania zgody? Jak sie Wisła zaczęła obracać w gronie kos Lechii oraz proponować Lechii chore układy to ich sprawa, niektóre ekipy maja charakter i tyle.
ODPOWIEDZ