Zgody/Kosy/Układy reaktywacja.

ultras, hooligans, liczby, ciekawostki, informacje, opisy

Moderatorzy: Zorientowany, LechiaCHWM

ODPOWIEDZ
wurda1ak

Re: Zgody/Kosy/Układy reaktywacja.

Post autor: wurda1ak » 22.06.2016, 13:41

remikalwi pisze:
wurda1ak pisze: Co do samej Triady, jak pierdolnie to pierdolnie , na Lechu sie świat nie konczy.
Zreszta podłoze zawiazania Triady było podobne jak i powyzszego układu WRW - chęć dominacji w swiatku kibolskim
Skoro Arkowcu wyszedłeś z założenia, że dla Was świat na Lechu się nie kończy rozumiem, że odpowiedziałeś sobie również na pytanie kim i gdzie Wy obecnie jesteście bez tego Lecha?
Wyraziłem swoja opinie , nie wszyscy w Gdyni bezgranicznie wielbia Lecha , a tobie c*** do tego gdzie i kim jest obecnie Arka , zreszta nie o tym był ten post , wiec sie nie przypierdalaj bez celu ,
z mojej strony koniec dyskuji z dzbanami
ARKA GDYNIA ᛉ WHITE BROTHERS

iparts.pl
Polish Power

Post autor: Polish Power » 22.06.2016, 14:19

nisc pisze:
Coke1982 pisze:Mógłby ktoś podać genezę konfliktu na linii Arka - ŁKS?
na meczu Lechia-LKS Arka obecna po stronie LKS-u miala klopoty ze Slaskiem, bedacym wtedy zgoda i Arki i Lodzian (rok 1991-92? to kto obecny wtedy na Traugutta moze mnie skorygowac), krotko mowiac Arka zostala wystawiona Slaskowi i Lechii

chyba i Lechii i Łodzian ;)

nisc

Post autor: nisc » 22.06.2016, 14:21

dokladnie Lechii i Lodzian, chociaz czy aby na pewno? ;-) nie no dokladnie, LKS mial wtedy zgode z Arka i ze Slaskiem, ktory trzymal z Lechia..
TYBET JEST SERBSKI

PCtsw

Post autor: PCtsw » 22.06.2016, 14:37

whiskey pisze:
nrth pisze:
whiskey pisze:Nie taka c****** jakość jak się kogoś zna. Brodacz na przykład to j***** konfident z Jaworzna
jesteś debilem, niedowiedzącym
wole być niedowidzącym niż mieć jebanego konfidenta w ekipie tępy chuju
sklej tą p**** w końcu z tym jaworznem, bo ci parówo już kilka razy tutaj pisano ze go nie ma w ekipie od dłuższego czasu i został pognany a ty dalej swoje i wszędzie go widzisz.

ze Śląskiem już od dawna zgoda wisiała na włosku i każdy kto jest w temacie o tym wiedział, że Wisła poszła w kierunku Polonii Przemyśl a co za tym idzie Stalówki. nastroje antyMotorowe jeszcze bardziej narosły i było to kwestią czasu kiedy na lini Wrocław Kraków dojdzie do rozłamu.
Z Lechią to sytuacja całkiem odmienna i do tego pewnie życie dopisze jeszcze scenariusz.

whiskey

Post autor: whiskey » 22.06.2016, 15:01

O czym ty p********* jak w Jaworznie nadal gra pierwsze skrzypce

nrth

Post autor: nrth » 22.06.2016, 15:08

Nie pierdoli tylko pisze Ci prawde.
A Wy go tutaj na kazdym zdjęciu upatrujecie czy filmiku.
za kim jestes?

albtraum

Post autor: albtraum » 22.06.2016, 15:10

uklad wrw jest faktem a niektorym bylo juz dane odczuc jego sile na wlasnej skorze
nie rozumiem skad te glosy oburzenia jak to rodak moze naruszyc nietykalnosc cielesna innego rodaka na meczu zagranica
no normalnie moze zwlaszcza jak jest kosa czy jakies inne nieporozumienia
a malo to przypadkow jak za granica jedni emigranci przekopali innych np bujajacych sie w klubowych barwach
troche inna sytuacja na ogol mniejsze cisnienie ale jednak i zdarzal i zdarza i bedzie sie zdarzal w*******
kosa to kosa mamy sie napierdalac w kraju a 100 m po przekroczeniu granicy nagle razem machac szaliczkami siedzac na krzeselku obok siebie? takie rzeczy sie zdarzaly i nie pisze tu tylko o latach 90 gdzie polowania zasadzki byly norma
"jednosc na kadrze" "pakt srakt" z perspetkywy czasu bedzie tylko krotkim epizodem od ktorego i tak ciagle byly odstepstwa
podoba sie czy sie nie podoba to nie wazne bo licza sie fakty
interesy tez byly zawsze nawet w czasach tych tak zwanych pijackich zgod tylko mniejsze mozliwosci mniejsza skala gorsza organizacja i nie pisalo sie o tym w internecie
internetowe oburzenie jakies wirtualne bojkoty bo pionkom nie podobaja sie ustalenia gory
ok nie podobaja sie moga sie nie podobac i co z tego i co dalej
1000 osob mniej przyjdzie na pierwszy mecz? ok na drugi 500 a na trzecim wszystko wroci do normy
mi tez sie niektore rzeczy nie podobaja czasami no i? mozna sie dostosowac mozna odpuscic mozna starac sie wplynac ale myczek jest taki ze 99% ma ograniczone mozliwosci zmiany sytuacji czy ksztaltowania nowych trendow zeby nie powiedziec ze nie tylko ograniczone ale i zerowe
grupa fanatykow pilki kopanej zawsze przegra w konfrontacji z ekipa mocnych wrazen i znajomosc wszystkich transferow z trzech lig w przerwie wakacyjnej tego nie zmieni
stety czy niestety

Edekzkrainykredek

Post autor: Edekzkrainykredek » 22.06.2016, 15:10

libantsw pisze:Zgody Wisły na ten moment po całych zawirowaniach to : Unia Tarnów i Polonia Przemyśl
haban pisze:Polonia Przemyśl zrywa układ z Wisłą !!!
Jeśli to nie farmazon to Polonia też już się od Wisły odcięła.

W zasadzie teraz to wygląda tak, że Wisła, Ruch i Widzew mają już w zasadzie zgodę pomiędzy sobą (ekipy h), a Wisła ma dodatkowo zgodę z Unią Tarnów.

Przy okazji: teraz właściciele Wisły mogą się bez problemu pozbyć chuliganów ze stadionu. Wjebią sharksom 5-letnie zakazy i nikt się za nimi nie wstawi bo 99% kibiców Wisły jest w tej chwili przeciwko nim. Będzie ciekawie na Wiśle w tym sezonie.
STADION TO NIE TEATR! FUCK uefa, j**** pzpn!

Mam wyjebane

Post autor: Mam wyjebane » 22.06.2016, 15:14

Daleko mi do nowej trójki, czy też ex zgód...

Ale na Boga...

Jak trzeba kochać pieniądze z prażenia dropsami , żeby się tak skurwić...

extreme126

Post autor: extreme126 » 22.06.2016, 15:21

Edekzkrainykredek pisze:
libantsw pisze:Zgody Wisły na ten moment po całych zawirowaniach to : Unia Tarnów i Polonia Przemyśl
Jeśli to nie farmazon to Polonia też już się od Wisły odcięła.

W zasadzie teraz to wygląda tak, że Wisła, Ruch i Widzew mają już w zasadzie zgodę pomiędzy sobą (ekipy h), a Wisła ma dodatkowo zgodę z Unią Tarnów.

Przy okazji: teraz właściciele Wisły mogą się bez problemu pozbyć chuliganów ze stadionu. Wjebią sharksom 5-letnie zakazy i nikt się za nimi nie wstawi bo 99% kibiców Wisły jest w tej chwili przeciwko nim. Będzie ciekawie na Wiśle w tym sezonie.

Jakie 99%?!!! hahaha
Co drugi komentarz przeciwko nim na fejsbuku to goście w przedziale wiekowym 10-16 lat.
Fejsbuk to nie wszyscy :-)

Ps. Kto niby napisał że Polonia zrywa zgodę z Wisłą?

obiektywnyFAN

Post autor: obiektywnyFAN » 22.06.2016, 15:22

ax88 pisze: Zgadzam sie ... ta cała moda na barwy, gimbaza odziana w Polske Walczącą, oprawy po 100 tys zł... Najpiękniejszą oprawą jest doping i zabawa, a takie horrendalne pieniądze można przeznaczyć na inne cele. Kiedyś Polska scena żyła bez Ultras i miała sie dobrze, a może nawet lepiej bo liczyło sie mocne gardło i to co masz w głowie. Na Wyspach nigdy to sie nie przyjeło, nawet w słynnych latach 80
śmieszne, od 2000 roku w Polsce ultraska była już na dobrym poziomie, więc nie wiem o co ten płacz.
dla niektórych ultras to nie tylko oprawy, ale też styl życia, w sumie nie każdy to rozumie.
nie wiem też co ci przeszkadzają młyny w barwach, prawie wszyscy je mają i jest dobrze, bo wygląda to fajnie :)

O.MKZ

Post autor: O.MKZ » 22.06.2016, 15:24

Edekzkrainykredek pisze:
Jeśli to nie farmazon to Polonia też już się odc

Farmazon, zgoda Polonia - Wisła ma się bardzo dobrze.

DomniemaniePrawdy

Post autor: DomniemaniePrawdy » 22.06.2016, 15:33

nikodem pisze:Teraz nic tylko czekać na mecze ekip co narobiły tyle zamieszania ;)Wracająć do tematu,choć bym próbował,nie potrafie zrozumieć Wisły,zerwać zgody(wiem to oni zerwali,ale to było chyba pewne i wiedzieliście o tym)które trwały tyle lat i bądż co bądż mieliście wyrobioną marke i byliście wyżej stawiani niż triada ,,ACL''Dla zrobienia układu,z dośc dużą kosą i do tego Widzew,no panów z widzewa,to już Wrocławianie nie mogli przełknąć,dla wielu to największa kosa,każdy wie dlaczego...z drugiej strony,nie da sie ukryć ,że te zgody były bardziej do balowania niż akcji ,,H''wiem że moze nie wszystko trafia do neta,ale chyba większośc się ze mną zgodzi,a w koalicji z PF czy i DHW,mogą naprawde namieszać na Polskiej scenie ,,H''Nie dziwie sie jak powstanie nowa triada,nie wiem czy z ŁKS,KSGKS czy Zagłębiem i Śląskiem,ale jestem pewien iż powstanią jakieś układy,a kto wie,być moze i już są,ale nieoficjalne.
Jest proszę państwa i nowa Triada, ŁKS, GieKsa i potężna Polonia Bytom, kto by się spodziewał?

hovva

Post autor: hovva » 22.06.2016, 17:12

Czyżby folksdojcze dostały od pejsów ultimatum?

NaRejonieNowaHuta

Post autor: NaRejonieNowaHuta » 22.06.2016, 17:21

Dobra ludzie, dajcie juz na luz z ta podnieta co to za nowa moc powstala i wszystko zamiata. Pojawil sie Ruch od kilku lat na kadrze i jedna ganianka juz stanowi prognoze na cale sezony jak to przejebane nie bedzie. Widocznie jest tak jak kilku tu pisalo, ze Widzew ostatnio spadek formy i Ruchowi potrzebny byl ktos "mocny" a, ze akurat trafila sie Wisla sklonna do wyjebki dekady to uklad stal sie faktem. Moze przyjdzie taki dzien kiedy jedna koalicja stanie na ubitej ziemi przeciwko innym zgranym ekipom i wtedy wszystko sie zweryfikuje czy rzeczywiscie jest taka moc/pierdolniecie do zamiecenia calej Polski. Owszem Ruch ma mocna bande z czolowki, ale zeby sie musiec bratac z Wisla jednak brakowalo im czegos, zeby w koncu przewyzszyc tych mocniejszych, a czy faktycznie ten uklad im na dobre wyjdzie czas pokaze, jak w koncu ktos zweryfikuje moc samej Wisly na honorowych warunkach i sie okaze czy to bylo faktycznie wzmocnienie ukladu czy tylko domniemanie takie, ze sa tacy mocni i w pelni formy, bo obiektywnie bez spiny Wsh nie mialo zbyt wielu takich okazji poki co. Banda na bande roznie moze byc, niespodzianki itd z reszta nie raz to wyszlo jak mozna ufac umowie, gdzie z udzialem chlopakow z Reymonta roznie bywa (za przyklad 2003ci Grabiszynska i swiezsze wydarzenia).
Co ma byc to bedzie, a tymczasem pozostaje czekac na kolejne przetasowania
NOWAHUTA

Quorth

Post autor: Quorth » 22.06.2016, 17:36

NaRejonieNowaHuta to koleś , który wymaga pomocy psychiatry. Na wszystkich forach podnieca się i brandzluje tylko i wyłącznie sprawami Wisły a przedstawia się jako kibic Cracovii. Wiem, że w kontekście ogromnego kompleksu do Wisły kibice Pasów nie mają innych tematów. Piszę o tym post powyżej , zjawia się następny zjeb i podnieca Wisłą....czy ty chłopie nie masz własnego Klubu? wasnego życia???

Quorth

Post autor: Quorth » 22.06.2016, 17:50

Ok wkleiłeś ten link chyba wszędzie gdzie się dało -zadowolony?

libantsw

Post autor: libantsw » 22.06.2016, 17:51

piter7196 pisze:To co ostatnio się dzieje to po prostu parodia... Ciekawo do czego to wszystko zmierza :/ Zero zasad i honoru tylko pieniądz się liczy, tutaj może poczytać o tym całym zamieszaniu ostatnimi czasy, [link]
halo admin, jest tu kto ?

extreme126

Post autor: extreme126 » 22.06.2016, 18:10

Wisła Skawina:
"KOMUNIKAT!
Informujemy, ze Wisła Skawina oficjalnie popiera decyzje i działania grup decyzyjnych na Wiśle oraz informacje płynące ze źródeł związanych z tymi grupami.
Na wszelkie wyjaśnienia i szczegóły przyjdzie czas, nie wszystko jest takie jasne i potwierdzone jak większości się już wydaje."

Czyli pewnie było jeszcze coś na rzeczy co nie zostało ujawnione na fejsbukach dlatego zamiast się spinać o prochy to poczekajmy na jakieś wyjaśnienia

PaymanW

Post autor: PaymanW » 22.06.2016, 18:15

Widzimy jak Pejsik z Cracovii dalej wylewa swoje żale i frustracje na internetach, przez chwile siedział cicho, by znów powrócić, ehhhh. Mocno musiała Ci ta Wisła zajść za skórę, że tyle o nich wspominasz. W sumie co się dziwić, Wy bardziej kibicujecie AntyWiśle Kraków niż Cracovii, a teraz odpisz znowu, że Widzew ma zniżkę formy, że Wisła odjebała kawał dekady, że Ruch jest mocny, ale szuka wzmocnień na południu, dopisz że ten układ to cwelstwo i będzie komplet. Cześć.

za Ruchem !

Post autor: za Ruchem ! » 22.06.2016, 18:51

Nowy układ między bnowakiem a jego nieżyjącą matką żydówką..obrazowo:

Obrazek

whiskey

Post autor: whiskey » 22.06.2016, 18:57

ha ha :D

oli1988

Post autor: oli1988 » 22.06.2016, 18:59

Powiedzcie mi jak to jest, że całą Polskę oburza to że Ruch WIdzew i Wisła zaatakowali a nikomu nie przeszkadza że później Śląsk biegał razem z Lechią i ŁKSem? Wisła to ostatnia ku*** bo spruła się z Ruchem ale wąchanie się Lechii i Śląska z układowiczem Lecha już jest eleganckie?

Marek21

Post autor: Marek21 » 22.06.2016, 19:01

Obrazek
Po środku bnowak, z prawej krokiet z grzybami po lewej kolejny nick

oli1988

Post autor: oli1988 » 22.06.2016, 19:05

70% pisze:
oli1988 pisze:Powiedzcie mi jak to jest, że całą Polskę oburza to że Ruch WIdzew i Wisła zaatakowali a nikomu nie przeszkadza że później Śląsk biegał razem z Lechią i ŁKSem? Wisła to ostatnia ku*** bo spruła się z Ruchem ale wąchanie się Lechii i Śląska z układowiczem Lecha już jest eleganckie?

Pryszczata pało zbiorka Polski była i każdy pało tam był oprucz WWiR.Milcz jak nie wiesz pało.
tak się składa, że wiem bo atm byłem i taka była to zbiórka że 3/4 ekip było gdzie indziej tylko te kilka jakoś stało obok siebie. Wiślacy to zobaczyli dostali ciśnienia i zrobili porządek ze swoimi byłymi zgodami.

Rzezimieszek

Post autor: Rzezimieszek » 22.06.2016, 19:10

70% pisze:Pryszczata pało zbiorka Polski była i każdy pało tam był oprucz WWiR.Milcz jak nie wiesz pało.
Poziom k.net w jednym zdaniu. Czytając coś takiego, człowiek czuje potem wstyd jak musi gdzieś się przyznać, że siedzi w tym środowisku.
70% - tyle brakuje ci do normalnego ilorazu inteligencji?

Wiślak89

Post autor: Wiślak89 » 22.06.2016, 19:15

"Ruch Chorzów dostał ultilamtum od Widzewa. Jeśli "Niebiescy" nie zerwą zgody z Wisłą, to kibice Widzewa podejmą odpowiednie kroki wobec fanów Ruchu."
Informacja z forum kibiców Ruchu.

Marek21

Post autor: Marek21 » 22.06.2016, 19:21

70% pisze:
Rzezimieszek pisze:
70% pisze:Pryszczata pało zbiorka Polski była i każdy pało tam był oprucz WWiR.Milcz jak nie wiesz pało.
Poziom k.net w jednym zdaniu. Czytając coś takiego, człowiek czuje potem wstyd jak musi gdzieś się przyznać, że siedzi w tym środowisku.
70% - tyle brakuje ci do normalnego ilorazu inteligencji?
Wkurwia mnie słabe koko we francji i mało ruchałem może dlatego takie cisnienie.Starczy tłumaczenia mały.
Idź do swojego kolegi bnowak. On Ci uchyli d*** a później Ty mu dasz

oli1988

Post autor: oli1988 » 22.06.2016, 19:23

Wiślak89 pisze:"Ruch Chorzów dostał ultilamtum od Widzewa. Jeśli "Niebiescy" nie zerwą zgody z Wisłą, to kibice Widzewa podejmą odpowiednie kroki wobec fanów Ruchu."
Informacja z forum kibiców Ruchu.
od pryszczatego chujka który założył konto 6 dni temu. Mój boże wy tu serio łykacie wszystko jak młode pelikany. Ruch wszystko ustalał z Widzewem co chyba najlepiej widać po działaniach jakie mają miejsce.

wedrowniki

Post autor: wedrowniki » 22.06.2016, 19:34

oli1988 pisze:
70% pisze:
oli1988 pisze:Powiedzcie mi jak to jest, że całą Polskę oburza to że Ruch WIdzew i Wisła zaatakowali a nikomu nie przeszkadza że później Śląsk biegał razem z Lechią i ŁKSem? Wisła to ostatnia ku*** bo spruła się z Ruchem ale wąchanie się Lechii i Śląska z układowiczem Lecha już jest eleganckie?

Pryszczata pało zbiorka Polski była i każdy pało tam był oprucz WWiR.Milcz jak nie wiesz pało.
tak się składa, że wiem bo atm byłem i taka była to zbiórka że 3/4 ekip było gdzie indziej tylko te kilka jakoś stało obok siebie. Wiślacy to zobaczyli dostali ciśnienia i zrobili porządek ze swoimi byłymi zgodami.
Porządek to wisła może sobie robić że swoimi układowiczami!Każdy wie że Lechia czy Sląsk by ich samych rozjebal w pyl!

NaRejonieNowaHuta

Post autor: NaRejonieNowaHuta » 22.06.2016, 19:38

A ja wam wszystkie kondony uzeracze forumowe, te wasze pierdolenie w kolko jaki mocarny i tajemniczy jest ten uklad, te kompleksy wobec Wisly i calego tego frajerstwa co tu sie odjebalo to jestescie tyle samo warci co te wielkie hasla i honory z d***. Wypowiedzialem sie o 3 ekipach ogolnie, ale wy tepe psie zwisy widzicie tylko Wisle i ojej ale mnie boli ta Wisla, bo smieje sie ja i smieje sie reszta Polski, a wy sraczki dostajecie, bo ktos was podsumowywuje w nie przychylny sposob i tak ujadacie juz 20 stron jeden matol z drugim, wiec was cos ewidentnie boli barany, ze tyle wysilku poswiecacie broniac honoru na forach. Sram na was i ta cala Wisle razem z tymi skurwialymi decyzjami i ruchaniem sie w dupe z kim popadnie lamusy i nie musicie sie wysilac mi odpisywac o majonezach, szukania u siebie itd, bo wiekszych pajacow od was juz sie znalezc nie da, nawet te decyzyjne brodacze i zamiatacze sa mniej smieszni i zalosni niz wy w waszym szczekaniu i probach wypowiedzi, bo cokolwiek by sie nie napisalo co wam uwiera w srake to juz sie pienicie jeden za drugim. Banda c**** jeden z drugim jak ten caly uklad i ujadajcie dalej, a polewka was majonezem trwa, przynajmniej sie przywyczaicie przyjmowac na klate od nowych Braci jak sie spotkacie na melanzu :)
NOWAHUTA

Quorth

Post autor: Quorth » 22.06.2016, 19:46

NaRejonieNowaHuta-ile jeszcze razy naiszesz o Wiśle?? jesteś wtórnym debilem...masz chyba jakieś traumatyczne wspomnienia z Wiślakami

Rookie

Post autor: Rookie » 22.06.2016, 19:53

oli1988 pisze:

wedrowniki pisze:Porządek to wisła może sobie robić że swoimi układowiczami!Każdy wie że Lechia czy Sląsk by ich samych rozjebal w pyl!
Tak wiemy, Wisłe według kibice.net to wszyscy by r********, nawet szombierki bytom (bez urazy dla nich) mam jednak wrażenie że rzeczywistość uliczna a ta na kibice.net różni się i to sporo, co pokazuje także dzień wczorajszy poza tym Ruch by układu chuligańskiego z leszczami nie robił. A co do pytania oli1988 to nie oczekuj tutaj w miare obiektywnych odpowiedzi. Kibice.net już wydało wyrok. Wisła to zło wcielone z bram piekielnych nie honorowe, a Lechia i Śląsk to anioły.

NaRejonieNowaHuta

Post autor: NaRejonieNowaHuta » 22.06.2016, 20:07

Quorth pisze:NaRejonieNowaHuta-ile jeszcze razy naiszesz o Wiśle?? jesteś wtórnym debilem...masz chyba jakieś traumatyczne wspomnienia z Wiślakami

A ty posrancu ile razy jeszcze bedziesz myslal, ze pisze o Wisle non stop i mnie to podnieca zoofilu? Jakos jak reszta Polski wypowiada sie o tym to jest cacy, ale jak juz ktos kto kibicuje Cracovii to juz kompleks Wisly, Antywisly, brak zycia itd. Macie jakies inne wymowki i argumenty czy tak wtornie jak kretyn klepiesz to samo? Badz jak Wsh, troche Zmiennosci i swiezosci wprowadz, nie wiem majonezem sie posmaruj, bo Tobie i kilku innym sie marzy i sni po nocach. Jak juz wymyslisz cos nowego to wtedy odpisuj, bo poki co wiekszej k**** w Polsce nie ma niz TSW, jak o tym nie mowic jak sie ma takie cos na swoim podworku i swoim pierdoleniem tego nie zmienisz. Jakby Cracovia odjebala takie numery to strach sie bac jakby tu jeden z drugim sie przekrzykiwali jakie to k****, cwele itd zupelnie jak zgrywka byla, ze Wisla taki top, a Cracovia takie dno itd. Dla twojej wiadomosci i innych spinaczy wlasnie wyszlo kto jest kto i niech was boli, szczekajcie do woli a ja sobie bede pisal co mi sie zywcem podoba i c*** wam do tego :)
NOWAHUTA

mr. ventura

Post autor: mr. ventura » 22.06.2016, 20:24

Zolpidem pisze:Spłycanie wszystkiego do gangów sterydowo-narkotykowych działających w każdej z ekip nowej koalicji jest słabe. Pomyśl trochę bardziej.
Masz racje, pewnie chodzi o węgiel ...

Quorth

Post autor: Quorth » 22.06.2016, 20:26

NaRejonie Ale przecież sam sobie wyrabiasz opinie a wniosek jest oczywisty-ty nie możesz bez Wisły żyć. Jesteś po prostu wtórnym idiotą i nie kumasz nawet tego, że piszesz cały czas o Wiśle pajacu. Ale to typowe dla kubica antyWisły-jakie jest najczęściej powtarzane słowo w twoich postach? Wisła! jesteś przypadkiem klinicznym ale niezłą beka z ciebie

ts1998

Post autor: ts1998 » 22.06.2016, 20:30

Marek21 pisze:Obrazek
Po środku bnowak, z prawej krokiet z grzybami po lewej kolejny nick
Ciekawe zdjecia sobie sciagasz na komputer !!! ku***, to jest cyrk a nie forum kibicowskie .... a ten pedal.co wkleil tu to zdjecie powinien wylapac dozywotniego bana !!! Co za pedal, noz ku*** ....

szuler

Post autor: szuler » 22.06.2016, 20:36

Beką to jest K.net w pierwszej linii za to co wyprawiają .
10 lat temu człowiek wszedł na konto dowiedział się czegoś ciekawego, a teraz pierdoleni.. o czym 10 stron bzdur.
Admina braknie labo Moda to żeby coś przeczytać za miecha to poświęcę tydzień??

wedrowniki

Post autor: wedrowniki » 22.06.2016, 20:48

Rookie pisze:
oli1988 pisze:

wedrowniki pisze:Porządek to wisła może sobie robić że swoimi układowiczami!Każdy wie że Lechia czy Sląsk by ich samych rozjebal w pyl!
Tak wiemy, Wisłe według kibice.net to wszyscy by r********, nawet szombierki bytom (bez urazy dla nich) mam jednak wrażenie że rzeczywistość uliczna a ta na kibice.net różni się i to sporo, co pokazuje także dzień wczorajszy poza tym Ruch by układu chuligańskiego z leszczami nie robił. A co do pytania oli1988 to nie oczekuj tutaj w miare obiektywnych odpowiedzi. Kibice.net już wydało wyrok. Wisła to zło wcielone z bram piekielnych nie honorowe, a Lechia i Śląsk to anioły.
Słuchaj zjebie nawet na przeciętne ekipy wychodzili że sprzętem to co można o nich sądzić.

ts1998

Post autor: ts1998 » 22.06.2016, 21:30

Marek21 pisze:
ts1998 pisze:
Marek21 pisze:Obrazek
Po środku bnowak, z prawej krokiet z grzybami po lewI'mej kolejny nick
Ciekawe zdjecia sobie sciagasz na komputer !!! ku***, to jest cyrk a nie forum kibicowskie .... a ten pedal.co wkleil tu to zdjecie powinien wylapac dozywotniego bana !!! Co za pedal, noz ku*** ....
Pedałami to możesz nazywać swoich ojców. Wystarczylo że wpisałem w google ich nicki i wyskoczylo to zdjecie.
Kazdy trzezwomyslacy uzytkownik tego forum napewno nie zyczy sobie ogladania tego typu fotografii, o tekscie apropo ojcow nawet nie wspomne bo jest zenujace I moze je napisac tylko osoba ktora relacje tata + tata obserwuje we wlasnym domu. No coz .... nie kazdy tak jak Ty ma rodzine w stylu nowoeuropejskim .... :-) napewno Ci tego niezazdroszcze no ale coz ..... lubisz to suko!!!!

ODPOWIEDZ