EURO 2016 we Francji - kibicowsko
Moderatorzy: Zorientowany, LechiaCHWM
-
Re: EURO 2016 we Francji - kibicowsko
Jak narazie w dalszym ciagu w Marsylii sielanka(od3dni)chociaz zaczynaja sie flagi tyskie, wianki na glowach buhaha tak, tak wianki bialo czerwone.Polakow coraz wiecej ale tak jak pisalem piknik.Widac rowniez ukraincow ale jest ich narazie garstka.Psiarni od najebania stoja w kazdej malej uliczce na vieux port tam gdzie wojowali ruskie z angolami, a jak pokazywaly filmiki z awantur ruskich psiarni kilka dni do tylu praktycznie zero.Smialo moge napisac o jakies awanti bedzie BARDZO CIEZKO.Ten ,ktory na cos liczy jestem bardziej niz pewien, ze sie przeliczy.Juz dzisiaj w sklepie alko nie kupisz tylko bary w wiekszosci browar od 8euro .Tylko w plastikowych kubeczkach.Maja nauczke po angolach,ktorzy napierdalali butelkami.Jak narazie z"ogarnietych"widziany przed chwila Widzew.
-
https://www.facebook.com/Original.Ultra ... nref=story
stacie Angoli ze Slowakami
stacie Angoli ze Slowakami
-
Kumatych Węgrów bardzo duzo, ale normalnych tez całkiem, całkiem. Wczoraj wracałem przez Włochy, widziane ich setki, zwłaszcza, że baaardzo duzo barw, ale też wsród nich dziewczyny i spokojne towarzystwo... Nieźle wyglądali też Chorwaci na trasie i w San Remo...
-
Jak słucham tutaj większość z was to powiem tyle że jesteście zjebanymi, zakompleksionymi idiotami. Tak idiotami.
Jakbyście byli teraz we Francji to wiedzielibyście że KAŻDY kraj ma tutaj swoich januszy z wymalowanymi twarzami i perułkami (nawet Ruskie czy Chorwaci) Ci janusze od nas wykupili ponad 30 tyś miejsc na Stade de France wcześniej 15 tyś w Niecei oni swoją robotę zrobili, jeśli do kogoś macie pretensje to do siebie samych że nie stać was, albo nie chcieliście wydać paru groszy i pierdolicie teraz smuty twierdząc, że oni Polskę kompromitują. Kompromitujecie ją wy bo gdyby ich nie było Niemcy totalnie by nas zagłuszyli 16 czerwca. Banda podrostków a nie chuligani.
A najbardziej śmiać mi się chce, dopierdalania się do kogoś, że jak może chodzić w biało czerwonej perułce, ku*** zapomnieliście jak wy wielkie chuligany na początku wieku zapierdalaliście z balonami robiąc "oprawę" albo w tekturowych czapeczkach?
Jakbyście byli teraz we Francji to wiedzielibyście że KAŻDY kraj ma tutaj swoich januszy z wymalowanymi twarzami i perułkami (nawet Ruskie czy Chorwaci) Ci janusze od nas wykupili ponad 30 tyś miejsc na Stade de France wcześniej 15 tyś w Niecei oni swoją robotę zrobili, jeśli do kogoś macie pretensje to do siebie samych że nie stać was, albo nie chcieliście wydać paru groszy i pierdolicie teraz smuty twierdząc, że oni Polskę kompromitują. Kompromitujecie ją wy bo gdyby ich nie było Niemcy totalnie by nas zagłuszyli 16 czerwca. Banda podrostków a nie chuligani.
A najbardziej śmiać mi się chce, dopierdalania się do kogoś, że jak może chodzić w biało czerwonej perułce, ku*** zapomnieliście jak wy wielkie chuligany na początku wieku zapierdalaliście z balonami robiąc "oprawę" albo w tekturowych czapeczkach?
-
Zbieraj ekipę, jedź i rób doping taki ja ma być.Od początku tego tematu tylko siedzisz i krytykujesz ze nie ma kumatych. Co ci szkodzi chuliganie tam jechać i kręcić doping. Mama nie pozwala czy jeszcze w szkole do końca tygodnia siedzisz?Zolpidem pisze:Już śpiewają "w górę serca". Następny będzie mały rycerz, jak uda im się zgłosić wniesienie organków :)storczyk88 pisze:To co teraz jest to pokrój fanów siatkówki czy innego żużla. Żenada.
PS. Wiem, wiem, łatwo pierdolić, pojechać trudniej.
-
Taka sytuacja
- Załączniki
-
- pf.jpg (97.78 KiB) Przejrzano 15923 razy
-
faktycznie ładnie wyglądają te pochody i sektory Węgrów, ale juz nie róbmy z nich niewiadomo co, pierwszy raz po kilkudziesięciu latach zajechali na jakąś impreze, w dodatku rzut beretem od domu to i pojechały wszystkie ekipy, rozumiem że ludziom z mniejszych klubów to impoznuje, ale taki kibic Lecha czy Legii to co ma sie wzniecić zdjeciem wypchanego sektoru czy pochodu na czele gdzie jest 200-300 kumatych osób w czarnych koszulkach, jak niedawno na finale pp takich osób było po pare tys z kazdej strony.
Jakby w 2002 tamte MS były nie w Korei a w takiej Francji to też by poleciały wtedy wszystkie nasze grupy.
Co nie zmienia faktu że Węgrzy pokazują sie najlepiej, no ale konkurencja jest jaka jest.
Do tej żydowskiej k**** bnowak-spierdalaj z tego tematu leczyć swoje kompleksy gdzie indziej , albo spędzaj czas jak inni żydzi od was w czasie euro [link]
Jakby w 2002 tamte MS były nie w Korei a w takiej Francji to też by poleciały wtedy wszystkie nasze grupy.
Co nie zmienia faktu że Węgrzy pokazują sie najlepiej, no ale konkurencja jest jaka jest.
Do tej żydowskiej k**** bnowak-spierdalaj z tego tematu leczyć swoje kompleksy gdzie indziej , albo spędzaj czas jak inni żydzi od was w czasie euro [link]
-
ponoć albańce czyli śmierdzący kozojebcy trza zapamiętać
- Załączniki
-
- Marsylia 19.06 2016r.jpg (108.22 KiB) Przejrzano 15671 razy
-
Panowie z Dolnego Śląska i Lubuskiego Ci co się nie wybrali na ojro to może by się tam przejechali pozwiedzać.
trzeba to ściero dusić w zarodku u nas. Sory ze nie ten temat ale nie wiedziałem gdzie wrzucić.
[link]
trzeba to ściero dusić w zarodku u nas. Sory ze nie ten temat ale nie wiedziałem gdzie wrzucić.
[link]
-
-
a szkoda gadac, wlasnie z kolesiem gadalem to mowi ze polacy w Marsylii pochowali koszulki bo ich ganiaja. Kobiety rowniez.
-
Potwierdzam, Polaków nie widać. Są może 2-3 ekipy po około 20 osób którzy byli na placu obok plaży w barwach klubowych, a poza nimi cisza.
-
[link]
gadajcie co chcecie, wklejajcie co chcecie, prowadźcie swoje durne czasem wywody, powyższe video przynajmniej u mnie spowodowało ściśnięcie w gardle, to są właśnie chwile dla których warto kibicować..a ten chłopak nigdy nie zapomni prezentu od ojca...
pozdrawiam
gadajcie co chcecie, wklejajcie co chcecie, prowadźcie swoje durne czasem wywody, powyższe video przynajmniej u mnie spowodowało ściśnięcie w gardle, to są właśnie chwile dla których warto kibicować..a ten chłopak nigdy nie zapomni prezentu od ojca...
pozdrawiam
TYBET JEST SERBSKI
-
janki sie najebały i chcieli pokozaczyć to albańce ich wyprostowałyAdik pisze:[link]

-
takie niby irole z północy ale ta piosenka ma moc, w tv lepszy efekt chyba.
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=j4hISnKK2oI[/youtube]
Co do linku wyżej, bez jaj ku***, info bierzecie z fb i wielkie halo, jakby tak każdy miał komunikować o starci paru janków najebanych to by internetu brakło. Rozjebują mnie te z****** niby kibicowskie portaliki na srejsbuku, się ku*** kumacze znaleźli, albo jeszcze ci stadionowi oprawcy hahahah, jeden wielki śmietnik. Co za czasy, ktoś szalik skroi a za pare godzin info na fejsiku musi być, brawo.
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=j4hISnKK2oI[/youtube]
Co do linku wyżej, bez jaj ku***, info bierzecie z fb i wielkie halo, jakby tak każdy miał komunikować o starci paru janków najebanych to by internetu brakło. Rozjebują mnie te z****** niby kibicowskie portaliki na srejsbuku, się ku*** kumacze znaleźli, albo jeszcze ci stadionowi oprawcy hahahah, jeden wielki śmietnik. Co za czasy, ktoś szalik skroi a za pare godzin info na fejsiku musi być, brawo.
j**** POlicje !
-
Jeb.. upa i bandere hej!!!
-
Byłem na meczu Węgrów o czym można było przeczytać. Inne podejście. Kibice razem wszędzie. Nie ma małych grupek, bo zostali wcześniej nastawieni na to, że może się dziać źle. Polacy w Marsylii w grupkach 2-6 osób i łatwi do trafienia. Ale skoro Ci którzy napierdalają w klawiaturę zostali w domach? Chuliganka na poziomie. Poziomie internetu. Pozdro z Marsylii.
-
Najpierw 10 stron spuszczania sie nad ruskimi , potem 10 stron jak to Angole slabo sie pokazali a teraz 10 stron pierdolenia ze ktos w Mazak dostal.
Uwierzcie ze takich wpierdolow jutro bedzie setki , jak pojechala do Francji w 90% banda c**** z trabkami co po paru piwkach krzycza polska - latwy cel dla wszystkich ruskow / ciapakow czy francuskich ultrasow.
Kazy z nich chce jebnac kilku polakow by na forum przyhuliganic ze "slynnych polskich H" najebali.
Prawda jest taka ze bojkotem kadry sami dopuscilismy
Uwierzcie ze takich wpierdolow jutro bedzie setki , jak pojechala do Francji w 90% banda c**** z trabkami co po paru piwkach krzycza polska - latwy cel dla wszystkich ruskow / ciapakow czy francuskich ultrasow.
Kazy z nich chce jebnac kilku polakow by na forum przyhuliganic ze "slynnych polskich H" najebali.
Prawda jest taka ze bojkotem kadry sami dopuscilismy
-
W czasie gdy jedne janki wyłapują po zębach od albanów inni przypadkowo trafiają na grupę ukraińców pozujących do zdjęć z tymi o to flagami

-
[link]
:)
:)
-

nie tak strasznie januszowo ;)
-
"Pierwsze problemy już z Helmutami za polską granicą. Acab!"- To My Kibice

-
Jeśli jest ktoś kto wraca po meczu z Ukrainą w strone Polski lub do Polski i ma wolne miejsce w aucie, busie itp to prośba o kontakt na priv.
Mam tak samo jak Ty...
-
ekipa jednego z autokaru z wyjazdu na który były zapisy min na tutejszym forum...

-
Zapisy były tu, na fejsie, na wielu klubowych forach. I dobrze. Sklad pojechał i pogratulowac. A to w jakiej formie? Zanim sie zaczna nad tym dyskusje, odpowiedzcie sobie sami sobie dleczego wy nie pojechaliscie.
Tak na marginesie:
Tak na marginesie:
W związku z ruchami grupy decyzyjnej kibiców Wisły Kraków, które są nie do zaakceptowania przez kibiców Lechii Gdańsk, z dniem dzisiejszym zostaje zakończona zgoda z kibicami z Krakowa.
-
kibicnett, nie potrzebnie wrzucasz to info o zerwanej zgodzie, bo znowu temat będzie rozjebany. W odpowiednim temacie już jest informacja o tym.
-
chorwackie pikole zalozyly profil na srajbuku z twarzowkami chlopakow z racami i po zadymie.. ku*** do czego to dochodzi..
profil.. https://www.facebook.com/Hrvatski-hulig ... 988201999/
profil.. https://www.facebook.com/Hrvatski-hulig ... 988201999/
-
Słyszałem ze jest dobry klimat, piknik jest wszędzie, u nas, u ukroli też. Kumate ekipy trzymają się razem. Narzekajta dalej przed monitorem ☺ 6 rano lot, 10 osób w mojej grupie. Do zobaczenia wiarusy!
-
Stilon ze swoją pierwszą zdobyczą we Francji.

CHROBRY GŁOGÓW (h) STILON GORZÓW
-
jeden z autokarów kibice net już odpadł a wiec juz tylko 250 osob w drodze

-
bardzo szkoda ludzi ale widać niedoświadczenie organizatora wychodzi, nie przewidział zapewne, że policja już od dłuższego czasu przyglądała się temu wypadowi i służby na ich trasie czy to polskie czy zagraniczne zostało poinformowane że warto byłoby przetrzepać pare autobusów
-
najlepsze jest to ze liczyl na latwa kaskę np doliczajc 15 euro do kazdego biletu jako koszt wysylki
a teraz jeszcze bedzie sadzic sie z pikersami...
-
Bylo to zdjecie, ale warto jeszcze pare slow dodac. Za flaga Ujpestu stoi ekipa chuliganska Ferencvarosu XVI. Szektor. Na prawde powinnismy wzorowac sie na braciach Wegrach. Taki pochod kiedys na jakims euro albo mistrzostwach polskich ekip to bylo by cos. Poki co od nas z wiekszosci ekip zalogi po 5-10 osob, ktore latwo wylapac przez lepiej zorganizowane bandy. Ale tutaj glownie chodzi o efekt wizualny. Jak dla mnie to pochod Wegrow i ich sektor prezentowal sie po prostu zajebiscie

Ja bym nie skreslal od razu tego typa co to organizowal. Moze chlopaczyna robil to pierwszy raz. Dobrze, ze ktos cos takiego robina mecze kadry, gdy wszystkie ekipy zajete sa swoim podworkiem. Spokojnie pogadac, z typem, wyjasnic, a nie z lapami na niego

Ja bym nie skreslal od razu tego typa co to organizowal. Moze chlopaczyna robil to pierwszy raz. Dobrze, ze ktos cos takiego robina mecze kadry, gdy wszystkie ekipy zajete sa swoim podworkiem. Spokojnie pogadac, z typem, wyjasnic, a nie z lapami na niego
-
Typ co organizował wyjazd na euro z tego co widze usunął wydarzenie na facebooku, i swoje konto na fb.
Polish Groundhopper
-
Co do chłopaka w koszulce reprezentacji co go oklepały brudasy (albańce z kosova) to niepotrzebnie chodził sam po mieście.Zachowanie niefrasobliwe bo nie każdy na widok osoby w biało-czerwonej koszulce z orłem zareaguje przybiciem piątki i uśmiechem a muzułmanie są cholernie fałszywi i na solo nie wyskoczą tylko atakują w grupie i często ze sprzętem.Należy o tym pamiętać.Kosovo je Srbija!
-
Jak oskarżasz to miej papier a jak nie masz to siedz na d****. Zamówiłem 4 bilety (1,1 i 2x1) i do KAŻDEGO doliczyła UEFA 15 euro a przesyłka była jedna.PiSi_Zel pisze:najlepsze jest to ze liczyl na latwa kaskę np doliczajc 15 euro do kazdego biletu jako koszt wysylki
-
Ja natomiast zamawiałem 3 bilety na ten sam mecz i dostałem trzy w jednej kopercie za 15 euro
-
bo pewnie zlozyles 1 zamowienie a kolega wyzej w 3 osobnych.
-
Jedna z licznych grupek Widzewa już w Marsylii
[link]
[link]
-
Zaczyna się...ldzwdz1910 pisze:Jedna z licznych grupek Widzewa już w Marsylii
[link]