EURO 2016 we Francji - kibicowsko
Moderatorzy: Zorientowany, LechiaCHWM
-
Re: EURO 2016 we Francji - kibicowsko
Węgry według mnie najlepsza ekipa na tym euro ;) Widać u nich jedność
-
Węgrzy dziś w Marsylii

-
fajne zachowanie Ronaldo, nie pozwolił żeby go wzięli z murawy dopóki chłopak sobie zdjęcia z nim nie zrobił
-
panowie , jestem, byłem z Węgrami na zaproszenie Ujpestu na meczu i przed meczem Węgrów z Islandią, atmosfera fenomenalna, w porównaniu do nas to tu nie ma prawie pikników co u nas jest odwrotnie, Węgrzy zmobilizowali się konkretnie oraz ich ekipy reprezentowane na Euro jak na derbach
szkoda, że nasze ekipy zawodzą, bo wiadomo potencjał mamy
szkoda, że nasze ekipy zawodzą, bo wiadomo potencjał mamy

-
a co do MARSYLII to już nie jest europejskie/francuskie miasto, szkoda, że Rosjanom nie udało się spotkać z miejscową hołotą

-
Węgrzy wspaniale, ale tam mam wrażenie że wszyscy począwszy od zawodników - przez zwykłych pikników, pożeraczy popcornu skończywszy na kumatych ekipach są zjednoczeni. Piękna sprawa.
-
Info o zbiorce we Wtorekdemostenes pisze:Robimy zbiorke w Marsylii gdzies? Jest w planach wspolny przemarsz? Jedzie nas sporo z południa Polski
http://www.kibice.net/forum/viewtopic.php?f=1&t=31843
-
udac sie udalo, ale łatwiej prać najebanych angoliCZARNISLUPSK1945 pisze:a co do MARSYLII to już nie jest europejskie/francuskie miasto, szkoda, że Rosjanom nie udało się spotkać z miejscową hołotą

-
Akurat Marsylia będzie miejscem gdzie troche sie może zdarzyć, nie chodzi mi o samych ciapaków, ale przede wszystkim Ukraińców oraz Rosjan. Ukraińcy wiedzą, że będą małą grupą dlatego na pewno będa zebrani już od początku, w innym wypadku by mieli przesrane, dodatkowo troszke ruskich jest dalej w Marsylii także sie zobaczy, na 100% troche Węgrów zostaje do naszego meczu, choćby z Ferencvarosu (a to oni stali dziś na przodzie tego marszu)
Jedyny plus tego, że nic na naszych meczach się nie działo jest taki, że troche to może czujność wszystkich uśpić, od wąsów i mediów po lokalsów. Widziałem trochę artykułów, że tak zapowiadano, że Polacy awantur narobią, ultranacjonalistyczne grupy itd, a tu nikt nie przyjechał, spokój, Polacy przyjaźni itp. Artykułu z Polski, ale również zza granicy, np Francji gdzie nawet pies sie wypowiadał, że są miło zaskoczeni i potem gadka, że to wynika z tego, że dalej jest zła reputacja naszych kibiców, ale że klubowi nie jeżdżą na kadrę.
To, że Węgrzy pojadą zmobilizowani było wiadome, ta ich grupka Carpathian Brigade kreci doping na wyjazdach jak i na meczach domowych, każdy na pewno kojarzy np ich wyjazdy do Rumunii, pociąg specjalny i taką masówkę band z całego kraju, więc to nie jest tak, że oni pojechali teraz od wielkiego dzwonu na kadrę, a tak to piknik tam mają.
Ps. Czytał ktoś może, czy z Polski wysłali psy tam na rozkmine, cykanie fotek i ogólne ''wsparcie'' lokalnych mend ?
Tak jak bhbd88 niestety sam również nie mogę pojechać do Francji, obowiązki nie zawsze pozwalają robić to co sie chce i kiedy się chce (aczkolwiek jak jest szansa to chetnie na kadre jeżdże, można spotkać sie ze znajomymi z różnych klubów, poimprezować, zwiedzić jakies miejsca gdyż najlepsze wyjazdy to nie Niemcy, Dania czy Szwecja, a Gruzja, Kazachstan, Armenia, Mołdawia, miejsca gdzie nie pojade gdyby nie klub czy kadra.) Troche żal dupe ściska i zazdrość, że znajomi jadą bądź już są we Francji, a mi zostaje TV i czytanie relacji na necie bądź czekanie na info od nich, tak czy inaczej powodzenia i bez przypału dla każdego kto sie wybiera.
Jedyny plus tego, że nic na naszych meczach się nie działo jest taki, że troche to może czujność wszystkich uśpić, od wąsów i mediów po lokalsów. Widziałem trochę artykułów, że tak zapowiadano, że Polacy awantur narobią, ultranacjonalistyczne grupy itd, a tu nikt nie przyjechał, spokój, Polacy przyjaźni itp. Artykułu z Polski, ale również zza granicy, np Francji gdzie nawet pies sie wypowiadał, że są miło zaskoczeni i potem gadka, że to wynika z tego, że dalej jest zła reputacja naszych kibiców, ale że klubowi nie jeżdżą na kadrę.
To, że Węgrzy pojadą zmobilizowani było wiadome, ta ich grupka Carpathian Brigade kreci doping na wyjazdach jak i na meczach domowych, każdy na pewno kojarzy np ich wyjazdy do Rumunii, pociąg specjalny i taką masówkę band z całego kraju, więc to nie jest tak, że oni pojechali teraz od wielkiego dzwonu na kadrę, a tak to piknik tam mają.
Ps. Czytał ktoś może, czy z Polski wysłali psy tam na rozkmine, cykanie fotek i ogólne ''wsparcie'' lokalnych mend ?
Tak jak bhbd88 niestety sam również nie mogę pojechać do Francji, obowiązki nie zawsze pozwalają robić to co sie chce i kiedy się chce (aczkolwiek jak jest szansa to chetnie na kadre jeżdże, można spotkać sie ze znajomymi z różnych klubów, poimprezować, zwiedzić jakies miejsca gdyż najlepsze wyjazdy to nie Niemcy, Dania czy Szwecja, a Gruzja, Kazachstan, Armenia, Mołdawia, miejsca gdzie nie pojade gdyby nie klub czy kadra.) Troche żal dupe ściska i zazdrość, że znajomi jadą bądź już są we Francji, a mi zostaje TV i czytanie relacji na necie bądź czekanie na info od nich, tak czy inaczej powodzenia i bez przypału dla każdego kto sie wybiera.
-
Oglądał ktoś wczoraj Belgów? W końcówce meczu ( na pewno było to w 88-89 minucie) Belgowie z szalikami w górze śpiewali przez kilka minut jakąś pieśń. Wie ktoś co to było,ma ktoś linka do tej przyśpiewki? (niekoniecznie z tego meczu)
-
"Zjednoczenie" i występ Węgrów to efekt Orbana; polityka dobra narodu ponad wszystko jest tu doskonale widoczna.. miejmy nadzieję, że my również za parę lat doświadczymy takich wydarzeń.
-
Wegrzy zajebiscie. Powinnismy sie na nich wzorowac jezeli chodzi o reprezentacje
A dla tych co sie jaraja Anglikami pare filmikow i zdjec, ktore sami wrzucili na swoje faceboki
https://www.facebook.com/thecasualultra/?fref=ts
Anglicy w Paryzu zachowuja sie jak nasze brudasy na Woodstocku
Tu jakies pijackie pasibrzuchy
[link]
A tu posuwaja znaki drogowe

A dla tych co sie jaraja Anglikami pare filmikow i zdjec, ktore sami wrzucili na swoje faceboki
[link]

-
Dokładnie jak pisze przedmówca - Angole w koszulkach narodowych taplają się w błocie po zwycięskim meczu - żałośni synowie albionu - największa patologia jaką widziałem.Pohybel pisze:Wegrzy zajebiscie. Powinnismy sie na nich wzorowac jezeli chodzi o reprezentacje
[link]
Mi się spodobali walijczycy, dobre wariaty jak się też okazało o prawicowych poglądach - sami podbili do Nas w Paryżu chcąc usłyszeć jak wygląda nasza scena kibicowska (w ich światopoglądzie w Polsce tylko... Wisła i Widzew).
Możemy krytykować naszych januszowych wycieczkowiczów, ale w pamięci mam jak na na stacjach paryskiego metra przed meczem nie wpuszczali oni Niemców do komunikacji zamiast zbijać z nimi piąteczki - więc potrafią też się zachować :)
W dniu meczu na ulicach każdy Polak w barwach, wiele pubów pozajmowanych w całości.
Francuzi chyba zapomnieli już o zagrożeniu muslimskmi dynamitem - nie widziałem żadnych oznak dodatkowych kontroli, a na sam mecz mógłbym wnieść kilka kg trotylu. Rozbawiła mnie też nazwa kawiarni w centrum - "ISIS".
Dziwi też, że punkt 1:30 wszystkie puby są zamykane i miasto śpi (nie licząc okolicy Mourlin Rouge) - zero klimatu wydarzenia piłkarskiego. Martwi też spora ilość białych kobiet poubieranych w czarne worki Allaha.
Warto też wspomnieć, że chłopaki z emigracji ładnie zaznaczają w sobotę swoją obecność w dzielnicy łacińskiej - niektórzy niemieccy napinacze zapamiętają że przewaga liczebna wcale nie gwarantuje zwycięstwa :)
Teraz do zobaczenia na plażach Marsylii gdzie będzie okazja coś poczarować z Ukrami.
-
Irlandia. Kozackie
[link]
[link]
-
Takie luźne przemyślenia jeszcze odnośnie meczu Polska - Niemcy. Trzeba przyznać że początek meczu był katastrofalny pod względem dopingu gdzie Niemcy nawet nas zagłuszali. Więc duży szacunek dla ogarniętych chłopaków którym się chciało ogarniać ten spęd, jak się chłopacy wzieli to odrazu było czuć różnice i dużo lepszą organizacje, doping na dwie strony itd. Niestety brakuje nam melodycznych piosenek na kadrze. HSV, La la la la la Hej Polska gol praktycznie w ogole nie wykorzystywane. Mamy same okrzyki i nie brzmi to fajnie na dłuższą mete, mało urozmaicenie - ale tak będzie jeśli nikt nie ogarnie tego na dłuższą mete.
-
raz żeby na tych mistrzostwach udało się z naszej strony ogarnąć angielkę z tym "to my to my Polacy"
-
Panowie - założyłem ten temat i tam rozkminiajcie:
http://www.kibice.net/forum/viewtopic.php?f=1&t=31896
Zostawcie ten dla czystych informacji, linków, i relacji osób, które są we Francji.
http://www.kibice.net/forum/viewtopic.php?f=1&t=31896
Zostawcie ten dla czystych informacji, linków, i relacji osób, które są we Francji.
-
To chyba typy z Chrobrego kręciły dopingiem?Rookie pisze:Takie luźne przemyślenia jeszcze odnośnie meczu Polska - Niemcy. Trzeba przyznać że początek meczu był katastrofalny pod względem dopingu gdzie Niemcy nawet nas zagłuszali. Więc duży szacunek dla ogarniętych chłopaków którym się chciało ogarniać ten spęd, jak się chłopacy wzieli to odrazu było czuć różnice i dużo lepszą organizacje, doping na dwie strony itd. Niestety brakuje nam melodycznych piosenek na kadrze. HSV, La la la la la Hej Polska gol praktycznie w ogole nie wykorzystywane. Mamy same okrzyki i nie brzmi to fajnie na dłuższą mete, mało urozmaicenie - ale tak będzie jeśli nikt nie ogarnie tego na dłuższą mete.

-
Dzisiaj ciekawie może być w londyńskich pubach. Specyficzny mecz. Rumunia-Albania.

-
we Francji ciekawa sytuacja, dwie najbardziej widoczne albańskie ekipy to Plisat (Kosowo) i Tetowo (Macedonia), to tak jak Polskę najsilniej reprezentowałyby bandy Polonii Wilno i Pogoni Lwów ;-)Barnet pisze:Dzisiaj ciekawie może być w londyńskich pubach. Specyficzny mecz. Rumunia-Albania.
TYBET JEST SERBSKI
-
Jak narazie W Marsylii pełen piknik.Można spotkać osoby w koszulkach reprezentacji ale napewno nie do jatki.Zero kumatej wiary. Bynajmniej ja od dwóch dni nikogo nie wiedziałem. Sporo Szwedów, angoli ,co normalne po wczorajszym meczu madziarow
-
Zajebiste na ciapatych we Francji... ;)
-
A ci panowie na jakich sektorach będą zasiadać? Swoją drogą to trzeba być idiotą aby kumać się z Karpatami, które wieszają flagę Banderstadt jak widać wśród Polaków kretynów nie brakuje :)
https://zapodaj.net/images/f42973f91cfbb.jpg
https://zapodaj.net/images/1b85f2435f084.jpg
https://zapodaj.net/images/f42973f91cfbb.jpg
https://zapodaj.net/images/1b85f2435f084.jpg
-
Zajebiście Lechię reprezentuje ten kolo co się brata z najbardziej chyba banderowskim klubem-kibicami z Lwowa Karpat. No ale ja na to patrzę, że szal danego klubu każdy może mieć, jednak Lechia powinna ukrócić takich ich pikoli w tym temacie, bo to straszny syf. Firmowanie Lechii z banderowcami.
-
Dla spostrzegawczych Węgry - Islandia

-
GKS TYCHY & ŁKS ŁÓDŹ
-
Biała koszulka polo to GKS Tychy,&ŁKS Łódź dobrze widzę?
IGLOOPOL DĘBICA
-
Tak GKS&ŁKS, na meczu kilka osób z Tychów, podczas przemarszu jak i na meczu kapitalna atmosfera o której na kadrze my na chwilę obecną możemy raczej pomarzyć, wśród kibiców Węgierskich w ogóle nie zauważani "Janusze", bardzo konkretne bandy z wielu Węgierskich ekip.
-
-
-
Dramat ku*** ... przecież nie trzeba być od razu chuliganem, żeby zachować troche godnosci i zachowywac sie jak kibic, a przede wszystkim dorosła osoba. Ja bym sie wstydził przed swoim dzieckiem tak pokazać. Pierdolone clowny...
-
Jakby jeden z drugim którzy wyzywają się tu od kurw pojechali na euro, to nie byłoby teraz płaczu i wklejania zdjęć wymalowanych pajaców, trzeba było jechać do Francji, a nie teraz płakać, że prezentujemy się chujowo.
-
a mnie zastanawia ta własnie piosenka gramy u siebie. Ze jest nas wiecej niz gospodarzy? lepszy dopig czy co nie kumam tego jesli chodzi o kadre bo w klubach to wiadomo.
-
Poszło to chyba pierwszy raz w Niemczech jak graliśmy z Ekwadorem, gdzie rzeczywiscie w Gelsenkirchen był cały stadion praktycznie nasz. Teraz Jany spiewają to na kazdym wyjazdowym meczu jak debile.
Nigdy Się Nie Poddawaj !!!
-
Mnie we Francji nie ma z osobistych względów więc się nie bede mądrował. Swoje na Kadrę wyjezdziłem m. in Kowno, Czarnogóra, Mołdawia, Gruzja, Szkocja ostatnio i parę jeszcze innych, nieważne. Tylko tez mnie wkurwia jak typy którzy nie pojechali narzekają teraz na necie jak to chujowo wyglądają polskie trybuny. było brac wolne kołowac bilety zabrac dupe w troki i jechac do Francji zmieniac ten obraz a nie teraz pierdolic farmazony. a że masa pikników na trybunach ? Dla kazdego jest miejsce tam, Oni przynajmniej pojechali za druzyna i na swój jakiś tam sposób ją dopingują.
Jak do tej pory number one tych mistrzostw dla mnie bezapelacyjnie Węgrzy !
Jak do tej pory number one tych mistrzostw dla mnie bezapelacyjnie Węgrzy !
Nigdy Się Nie Poddawaj !!!
-
Ten temat liczyl z 30 pare stron... Glownie napinki,spuszczania sie nad ruskimi i angolami.
Temat kadry zostal odpuszczony pare lat temu. Bojkoty itd.
Dzisiaj mamy to co mamy. Czy jestesmy slabi ? Mysle ze nie. To ze jakis janek wylapie becki to wyjdzie nam na dobre. Odpusci kadre i pojdzie na siatkowke.Ten sam janek na meczu ligowym w razie avanti podjebal by cie na psiarnie.Warto za takiego podnosic garde ?
Klimat na kadrze...
Jest jaki jest.Janusze jezdza i z bolem serca ale napisze ze chwala im za to. Gdzie byla nasza kumata wiara przez ostatni czas ?
Mamy swoje pasje i srodowisko. Ilu januszy to ogarnia ? Dla ilu z nich mecz Polska -upa jest tylko wiecej niz meczem ?
Nie rozumieja tego i nigdy nie zrozumia.Wiec nie dziwcie sie na fotki z banderowcami.
Slowko jeszcze do tych ktorzy relacje zdaja na podstawie fotek,filmow i opisow.
Ruszcie dupe do Marsylii. Koszt biletu i przejazdu z PL to max 1000 zl. Nie oczekuje zadymy i rozjebania Marsylii. Pokazcie doping.Nasz KIBOLSKI doping.
Do zobaczenia :)
Temat kadry zostal odpuszczony pare lat temu. Bojkoty itd.
Dzisiaj mamy to co mamy. Czy jestesmy slabi ? Mysle ze nie. To ze jakis janek wylapie becki to wyjdzie nam na dobre. Odpusci kadre i pojdzie na siatkowke.Ten sam janek na meczu ligowym w razie avanti podjebal by cie na psiarnie.Warto za takiego podnosic garde ?
Klimat na kadrze...
Jest jaki jest.Janusze jezdza i z bolem serca ale napisze ze chwala im za to. Gdzie byla nasza kumata wiara przez ostatni czas ?
Mamy swoje pasje i srodowisko. Ilu januszy to ogarnia ? Dla ilu z nich mecz Polska -upa jest tylko wiecej niz meczem ?
Nie rozumieja tego i nigdy nie zrozumia.Wiec nie dziwcie sie na fotki z banderowcami.
Slowko jeszcze do tych ktorzy relacje zdaja na podstawie fotek,filmow i opisow.
Ruszcie dupe do Marsylii. Koszt biletu i przejazdu z PL to max 1000 zl. Nie oczekuje zadymy i rozjebania Marsylii. Pokazcie doping.Nasz KIBOLSKI doping.
Do zobaczenia :)
-
I tak najbardziej rozpiedalają mnie komentarze wszelkiech maści " kibiców " pod zdjęciami Węgrów. Kur@, nie wiedzą gdzie Budapeszt leży, ale że braćmi jesteśmy to napiszą w każdym miejscu.
-
Zero wstydu? Mordy wymalowane, jakieś czapeczki o różnych kształtach i tego podobne, wszystko w towarzystwie flag z podpisem Tyskie. Według mnie masakra. Na meczu z Niemcami już trochę więcej kumatych osób widzianych, zapowiada się na meczu z Ukrainą jeszcze więcej, ale mimo wszystko i tak dno. To co teraz jest to pokrój fanów siatkówki czy innego żużla. Żenada.
PS. Wiem, wiem, łatwo pierdolić, pojechać trudniej.
PS. Wiem, wiem, łatwo pierdolić, pojechać trudniej.
-
Pierdolicie o tych Januszach, a są lepsi niż wy bo zamiast płakać na necie to pojechali do Francji za swoją reprezentacją. Skończcie płakać jak baby i ruszajcie, jeszcze zdążycie na mecz z Ukrainą ;)