Łódź i województwo łódzkie - kibicowsko

ultras, hooligans, liczby, ciekawostki, informacje, opisy

Moderatorzy: Automoderation, Zorientowany, LechiaCHWM

Fanatycy Widzewa
Kontakt:

Re: Łódź i województwo łódzkie - kibicowsko

Post autor: Fanatycy Widzewa »

na 2 kolejki przed końcem rozgrywek Widzew zapewnił sobie awans do III ligi

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek
iparts.pl
ts1998

Post autor: ts1998 »

Stare wiaty przystankowe tam za trybune kryta robia ?? ...... no kuuuuurwa zart :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-)
Fanatycy Widzewa
Kontakt:

chwała że mają dach nad głową, ale jakość wykonania tego dachu dramat, na stojąco nie da się stamtąd oglądać bo jego konstrukcja zasłania boisko
ts1998

Post autor: ts1998 »

Kibic siedzacy jest mniej awanturujacy sie :-)
internet

Post autor: internet »

Born the White pisze:STRYKOWSCY FANATYCY to musi byc jakas niesamowita banda ultras, z ktora jak widac wszyscy na meczu sie utozsamili, a jej mega-fana zakryla nawet Wladcow Miasta Wlokniarzy. Powrot starych i przezabawnych klimatow ku uciesze calej Polski.
Bez przesady, grali w Strykowie wiec eksponowali swoj fan klub w tym miescie. Nie widze nic zdroznego tutaj.
Ukochane Miasto

Post autor: Ukochane Miasto »

wiem że to żart na zasadzie Monty Phytona :-) ale byłby niezły szok dla wszystkich jakby na derbach w III lidze
w imię hasła "piłka nożna dla kibiców" jedni drugich powpuszczali na swoje trybuny w zorganizowanej grupie ..
ja na pewno bym sobie pierdolnął selfie z Ene
a bnowakowi podarowałbym książkę "Zarys dziejów miasta Sieradza" , bo on taki zakochany w tym moim Sieradzu.

3 liga 3 liga ER TE ES!!!

bez napinki ;-)
ZamknijDrzwi

Post autor: ZamknijDrzwi »

Bardzo mnie teraz ciekawi jaka reakcja będzie czerwonych po przejściu do ich klubu F.Woźniaka. Chłopak całuje herb na koszulce ŁKSu,a teraz grać będzie w reanimacji. Wiem że to piłkarz i będzie zmieniać kluby,ale Różyckiego,ktory kibicował czerwonym został pogoniony z treningu więc czekam na reakcję z Woźniak iem
alkopato_1

Post autor: alkopato_1 »

ZamknijDrzwi pisze:Bardzo mnie teraz ciekawi jaka reakcja będzie czerwonych po przejściu do ich klubu F.Woźniaka. Chłopak całuje herb na koszulce ŁKSu,a teraz grać będzie w reanimacji. Wiem że to piłkarz i będzie zmieniać kluby,ale Różyckiego,ktory kibicował czerwonym został pogoniony z treningu więc czekam na reakcję z Woźniak iem
Jak czekasz, to już nie ma wyjścia, musimy to zrobić.
asdasd

Post autor: asdasd »

Fabiana jakoś nie pogoniliście mimo, że wiadomo było, że jest Widzewiakiem.
http://www.echodnia.eu/podkarpackie/spo ... ,id,t.html
ZamknijDrzwi

Post autor: ZamknijDrzwi »

Kaczmarka,Probierza i innych też nikt nie pogonił,ale za to Wy za to już tak,więc jak przeganiacie jednego zawodnika,który jest/był waszym kibicem,to chyba pora zrobić to z drugim? Jak mówi się A to powinno powiedzieć się B :)
Ale o jakim B ja mówię jak Wy macie problemy z typami,którzy są odpuleni,a dalej się prężą po mieście :)
C1365O

Post autor: C1365O »

Przecież Różyckiego nikt nie pogonił, był za słaby do nas :-)
Łysy80

Post autor: Łysy80 »

ZamknijDrzwi pisze:Kaczmarka,Probierza i innych też nikt nie pogonił,ale za to Wy za to już tak,więc jak przeganiacie jednego zawodnika,który jest/był waszym kibicem,to chyba pora zrobić to z drugim? Jak mówi się A to powinno powiedzieć się B :)
Ale o jakim B ja mówię jak Wy macie problemy z typami,którzy są odpuleni,a dalej się prężą po mieście :)
Ogólnie na przetrzeni lat było kilku zawodników którzy grali raz w jednym raz w drugim klubie jak choćby Wyciszkiewicz, Woźniak, Podolski nie wspominając lat 70-80, dla mnie nie jest to problemem. Ale są wyjątki jak choćby serdel Terlecki którego część z Nas nigdy nie akceptowała z wiadomych względów. Jeśli gość jest Waszym kibicem i całował Wasz herb to dla mnie sam sobie robi krzywde bo szczerze ja gdybym kopał "zawodowo" nigdy nie zdecydowałbym się grać w ŁKSie.
Fanatycy Widzewa
Kontakt:

wczoraj odbył się IV turniej śp. Ryśka w Żyrardowie, przez cały dzień przewinęło się kilkaset osób

wśród zaproszonych gości znalazły się ekipy: Chrobry Głogów, CSKA Moskwa, Elana Toruń, Karpaty Krosno, KKS Kalisz, Partizan Belgrad, Ruch Chorzów i Stal Rzeszów

https://picasaweb.google.com/1150125361 ... 1290567409
bercik RTS

Post autor: bercik RTS »

obiektywnyFAN pisze:Widzew w sobotę
http://www.widzewtomy.net/wp-content/ga ... G_9165.JPG
TMRF w piątek :)
zgredzik

Post autor: zgredzik »

Ale ty masz nasrane we łbie.
BadBoy1920h

Post autor: BadBoy1920h »

Można kogoś z Widzewa na priv ? jedno pytanko mam.
Luki_1948

Post autor: Luki_1948 »

Pytanie do kogoś z Bełchatowa, okolic lub kogoś kto wie o co chodzi.
Co znaczy skrót "FZND"?
C1365O

Post autor: C1365O »

Skoro robi Wam przypal to czemu go nie usuwacie?
jazda08

Post autor: jazda08 »

z kim Widzew będzie grał w barażach ???
PaymanW

Post autor: PaymanW »

Widzew ma awans bezpośredni.
MW10

Post autor: MW10 »

Przygotowaliśmy mapki jak dojechać na Plac Wolności jak poprzednio? :)
cobytu

Post autor: cobytu »

Jeszcze nie poszli a Ty juz porownujesz ilość ludzi na pochodzie przed meczem do ilości ludzi którzy świętują awans... Gościu się podniecil i napisał o waszym święcie jak by nikt o tym nie wiedział.Dalsza rozmowa jest z góry do przewidzenia.Nic z niej poza napinka nie wyniknie.
wid08

Post autor: wid08 »

Łodzianie szykują sie na przemarsz :D
"Ponieważ przed meczem chciałbym zostawić samochód w okolicach Placu wolności,a nie bardzo znam topografię Łodzi, mam kilka pytań.
-gdzie można bezpiecznie zostawić samochód?
-jakim autobusem czy tramwajem dostać się pod stadion?
-czy trasa prowadzi przez Widzewskie tereny?"
Swoją drogą dobrze maja nasrane we łbach żeby porównywać świętowanie awansu do przemarszu na mecz :D
Wasteland

Post autor: Wasteland »

Cobytu też uważam że nie ma co porównywać.Dlatego kompletnie nie rozumiem tej rozpaczy twoich kolegów wypisujących tu o mapkach i cytujących jedną osobę.Wiadomo że przyjadą ludzie z całej Polski.Nie tylko z retkini i teofilowa.A jeszcze dla sprostowania bo jak widać nie wszyscy twoi koledzy wiedzą z jakiej okazji był wasz przemarsz ,wyjaśnij im więc czym była spowodowana wasza mobilizacja tego 'zwykłego przemarszu na mecz".
N1908

Post autor: N1908 »

Wasteland pisze:Cobytu też uważam że nie ma co porównywać.Dlatego kompletnie nie rozumiem tej rozpaczy twoich kolegów wypisujących tu o mapkach i cytujących jedną osobę.Wiadomo że przyjadą ludzie z całej Polski.Nie tylko z retkini i teofilowa.A jeszcze dla sprostowania bo jak widać nie wszyscy twoi koledzy wiedzą z jakiej okazji był wasz przemarsz ,wyjaśnij im więc czym była spowodowana wasza mobilizacja tego 'zwykłego przemarszu na mecz".
A ja nie rozumiem spuszczania się Twojego koleżki co to dziś nie będzie się odpierdalało w Łodzi. Każdy ma inny punkt widzenia. Tylko nie rozumiem po jaki c*** pisać tu,że będzie niewiadomo co jak póki co to nic się nie wydarzyło a do samego wydarzenia jeszcxe kilka godzin? Każdy kto cokolwiek się interesuje wie,że macie ten swój przemarsz i na mnie nie robi to wrażenia. Tak już jest w Łodzi. Tylko proszę nie piszcie jutro"gdzie byliście","czemu nie wpadliście" itp.bo tak i My możemy tylko to nic nie zmieni i ten pochód też nic nie zmieni na mieście. Bez spinki.
wid08

I co może oni też się podszywają ?
https://www.facebook.com/permalink.php? ... ry_index=0
Zgierz

Post autor: Zgierz »

Dzięki za transparent z waszej strony :) Widzew homo sapiens :) Z tymi od tyłu to w stronę kolegów z Lecha i waszych kobiet? Dobre, dobre.
stachuzrdg

Post autor: stachuzrdg »

Cobytu nie sciemniaj że ukradkiem . Pewnie na czerwono popierdalales w pochodzie spod sms-u przekonać się na własne oczy jak się powinno świętować.
Sharksow z Ruchem około 60 osób, dodatkowo jednostki ze Śląska, Lechii i Motoru
majka_jamaica

Post autor: majka_jamaica »

jakieś akcje?
majka_jamaica

Jak pochód w Łodzi to akcje z Pogonią Szczecin i Sandecją.
Rookie

Post autor: Rookie »

Zolpidem nie wiem czy zauważyłeś ale stachuzrdg ironizował, zartował jak zwał tak zwał, chyba że świadomie prowokujesz.

Co do atrakcji to oglądałem na chwile dziś relacje live z tego wydarzenia i były jakieś bieganki, więc ŁKS do nor w czasie pochodu się nie schował, ale czy działo się coś więcej tego nie wiem, moje oczy widziały to co kamera Widzewiaków.
Patryk022

Post autor: Patryk022 »

Rookie awansowałeś na błazna 2016 roku. Nic już i nikt cię nie przebije. Szacun
PierdemWdziub

Post autor: PierdemWdziub »

chlopaki, ale dzisiaj troche zabolala pizdeczka ? ku***, tyle wieskow musialo na ostatni pks nie zdazyc i zostalo... takie poswiecenie... musicie przyznac, ze dalismy rade - te rozpiski, jak dotrzec na stadion, plac wolnosci, tez niezle zostaly napisane :) przejechac na mecz rundy z mocnych elkaesiackich osiedli tramwajem na 13 w niedziele w trzy stowki kontra przyjechac z "wolborza" na 19w pare klockow i wracac pewnie w niedziele w pare klockow ? wieski ale fanatyczne :)

nasze to byla "feta" a wasze "mecz sezonu" i nie ma co porownywac. nazywajcie mecze sezonu feta, to zobaczymy wreszcie, co tam macie :)
serce miasta

Post autor: serce miasta »

to parchy ze Srodmiescia zwykle gile,wkoncu odwazyly sie wystawic swojego garbatego nochala zza winkla.Przed meczem kolejny raz nasi ze Srodmiescia grasowali po dzielnicy to odwagi braklo zeby sie pokazac a jak psy to napinka I bambosz hahaa.Liczby I jakosc osiedli dzis najlepsza od lat
Dainty B.

Post autor: Dainty B. »

Jedyne na co was było stac to zrzucenie z dachu jakiejs puchy ze smarem czy innym olejem na głowy ludzi. Akcje dziesieciolecia!
wid08

Ostatnie posty wy tu smarujecie. Dostaliście olejem na głowy i wielki płacz.marsz jak to marsz do historii nie przejdzie było już kilka liczniejszych po jednej jak i drugiej strony. Aktualnie wyglada to tak że na fetę awansu w większej liczbie zbiera sie Wisła Płock. No nic , przynajmniej nasz temat nigdy nie spadnie na 2strone forum :D
EL 1910

Post autor: EL 1910 »

Było godnie i prawdziwie Widzewsko.
Co do płaczków z drugiej strony miedzy- ja wczoraj nigdzie nie napisałem co to będzie i jak to będzie. Napisałem jedynie, że wszyscy którzy tak dużo mają do powiedzenia na nasz temat będą mieli okazje zobaczyć na własne oczy, czy to wszystko co wypisują na odzwierciedlenie w rzeczywistości.
Cobytu- słyszałeś pewnie - To my kibice Łodzi, a to było wczoraj wiele razy śpiewane, a wiadomo jak konczy się ta przyśpiewka ;), zatem nie insynuuj jakoby mielibyśmy się skupiać na was.
Born the white- wychyliłeś swojego garbatego kinola żeby podpytać o ten Madryt który tak bardzo cie interesuje? czy pks z Włocławka nie dojechał ?

Dzieki wszystkim Widzewiakom, że daliśmy wczoraj radę. Z takimi kibolami ten klub nigdy nie zginie. Czekamy na derby:)
majka_jamaica

Borna nie było. Organizował d*** braci po szalu dla wizytacji z Poznania.

P.S.Kiedy chrzciny? Kto będzie chrzestnym?
ODPOWIEDZ