PierdemWdziub pisze:Tak dokładnie to SMS jest na Widzewie. Jakiś wiesiek z Koluszek to może nie wiedzieć, ale swiatowiec- mieszczanin z LKS. Wstyd
Widzew, o ile dobrze pamietam zaczyna sie od Milionowej 30 lub 40? Numery ponizej do Gorna. Na pewno nie srodmiescie.
edit, chociaz tam to moze granica przebiegac przez srodek jak na Wolczanskiej. Pamietam, ze cos tam jest podobnie najebane.
wstyd to dla kolegi, ktory twierdzil, ze to srodmiescie. Nie potrzebnie sie napiales pokazujac swoje braki mentalne.
Born the White pisze:STRYKOWSCY FANATYCY to musi byc jakas niesamowita banda ultras, z ktora jak widac wszyscy na meczu sie utozsamili, a jej mega-fana zakryla nawet Wladcow Miasta Wlokniarzy. Powrot starych i przezabawnych klimatow ku uciesze calej Polski.
Bez przesady, grali w Strykowie wiec eksponowali swoj fan klub w tym miescie. Nie widze nic zdroznego tutaj.
wiem że to żart na zasadzie Monty Phytona :-) ale byłby niezły szok dla wszystkich jakby na derbach w III lidze
w imię hasła "piłka nożna dla kibiców" jedni drugich powpuszczali na swoje trybuny w zorganizowanej grupie ..
ja na pewno bym sobie pierdolnął selfie z Ene
a bnowakowi podarowałbym książkę "Zarys dziejów miasta Sieradza" , bo on taki zakochany w tym moim Sieradzu.
Bardzo mnie teraz ciekawi jaka reakcja będzie czerwonych po przejściu do ich klubu F.Woźniaka. Chłopak całuje herb na koszulce ŁKSu,a teraz grać będzie w reanimacji. Wiem że to piłkarz i będzie zmieniać kluby,ale Różyckiego,ktory kibicował czerwonym został pogoniony z treningu więc czekam na reakcję z Woźniak iem
ZamknijDrzwi pisze:Bardzo mnie teraz ciekawi jaka reakcja będzie czerwonych po przejściu do ich klubu F.Woźniaka. Chłopak całuje herb na koszulce ŁKSu,a teraz grać będzie w reanimacji. Wiem że to piłkarz i będzie zmieniać kluby,ale Różyckiego,ktory kibicował czerwonym został pogoniony z treningu więc czekam na reakcję z Woźniak iem
Jak czekasz, to już nie ma wyjścia, musimy to zrobić.
Kaczmarka,Probierza i innych też nikt nie pogonił,ale za to Wy za to już tak,więc jak przeganiacie jednego zawodnika,który jest/był waszym kibicem,to chyba pora zrobić to z drugim? Jak mówi się A to powinno powiedzieć się B :)
Ale o jakim B ja mówię jak Wy macie problemy z typami,którzy są odpuleni,a dalej się prężą po mieście :)
ZamknijDrzwi pisze:Kaczmarka,Probierza i innych też nikt nie pogonił,ale za to Wy za to już tak,więc jak przeganiacie jednego zawodnika,który jest/był waszym kibicem,to chyba pora zrobić to z drugim? Jak mówi się A to powinno powiedzieć się B :)
Ale o jakim B ja mówię jak Wy macie problemy z typami,którzy są odpuleni,a dalej się prężą po mieście :)
Ogólnie na przetrzeni lat było kilku zawodników którzy grali raz w jednym raz w drugim klubie jak choćby Wyciszkiewicz, Woźniak, Podolski nie wspominając lat 70-80, dla mnie nie jest to problemem. Ale są wyjątki jak choćby serdel Terlecki którego część z Nas nigdy nie akceptowała z wiadomych względów. Jeśli gość jest Waszym kibicem i całował Wasz herb to dla mnie sam sobie robi krzywde bo szczerze ja gdybym kopał "zawodowo" nigdy nie zdecydowałbym się grać w ŁKSie.
Lepiej się dowiedz skąd pochodzi i kim jest K. wasz fanatyk ze wsi pod Pabianicami, który prowadzi doping tym wielkim miejscowym bandytom :) ironia losu co?
Lepiej się dowiedz skąd pochodzi i kim jest K. wasz fanatyk ze wsi pod Pabianicami, który prowadzi doping tym wielkim miejscowym bandytom :) ironia losu co?
ironia losu.
Natomiast ty jestes ofiara losu, ze dyskutujesz z jakims trolem, ktory celowo robi napinke. Nie zdziwilbym sie gdyby to byl kibic Widzewa. Zostawcie takich samym sobie, ignorujcie ich, chyba, ze wy tez jestescie mentalnie w gimnazjum i musicie miec ostatnie slowo w pyskowkach bardzo niskich lotow.
wczoraj odbył się IV turniej śp. Ryśka w Żyrardowie, przez cały dzień przewinęło się kilkaset osób
wśród zaproszonych gości znalazły się ekipy: Chrobry Głogów, CSKA Moskwa, Elana Toruń, Karpaty Krosno, KKS Kalisz, Partizan Belgrad, Ruch Chorzów i Stal Rzeszów
Co do siania napinki i rozjebanych tematów - kolego born the white, masz 30 postów i każdy z nich dotyczy W&R. Na dodatek każdy jest na poziomie rynsztoku. Ostatnia prosta w szkole, zajmij się tym co istotne. Niegdyś wyjebano by cię stąd po 2 postach. Zastanów się nad tym. Podobnie Red Ebola z Widzewa.
Są tu ludzie z którymi można pogadać i którzy wnoszą coś do tematu: cobytu, majcher, ale przez takich baranów jak wy mają wyjebane na to forum. To samo tyczy się innych tematów które rozpierdalasz/r*************.
Born the White pisze:"FZND" = "Frajerzy Z Niepełnosprawnością Destroyers"
no dobra ,to jedziemy w twoim stylu !
Born the White uwielbia wąchać palce Joachima Loewa i zjadać jego analne bizony
Gdybyś był taki kumaty za jakiego się uważasz to zamknąłbyś mordę i nie pisał temu palantowi,który robi przypał Łódzkiemu Klubowi Sportowemu. Dajecie się prowowokować jak małe k**** co tylko potrafią szczekać a podobno w c*** przejeździłeś i co to nie odpierdalałeś. Gdyby tak było to byś stulił dziub i pośmiał się z tych jego opowiadań. No chyba,że to Twój koleś i chcecie ciągnąć temat to dawaj śmiało.
Dobra wszystkie pazie i szczekacze. Dziś namacalnie każdy z was będzie mógł się przekonać jak bardzo w czarnej d**** jest ten Widzew. Będą z nami tez zgody, więc każdy chętny będzie mógł zapytać Ruch o to dlaczego gwiżdżą na hymnie. Born the White może przyjść podpytać o Madryt. Do wyboru do koloru.
ŁÓDŹ TO MY. WŁADCY MIASTA WŁÓKNIARZY!
EL 1910 pisze:Dobra wszystkie pazie i szczekacze. Dziś namacalnie każdy z was będzie mógł się przekonać jak bardzo w czarnej d**** jest ten Widzew. Będą z nami tez zgody, więc każdy chętny będzie mógł zapytać Ruch o to dlaczego gwiżdżą na hymnie. Born the White może przyjść podpytać o Madryt. Do wyboru do koloru.
A czy ktoś normalny od Nas pisał,że jesteście w czarnej d****? Paziu. Więc nie spinaj d***.
EL 1910 pisze:Dobra wszystkie pazie i szczekacze. Dziś namacalnie każdy z was będzie mógł się przekonać jak bardzo w czarnej d**** jest ten Widzew. Będą z nami tez zgody, więc każdy chętny będzie mógł zapytać Ruch o to dlaczego gwiżdżą na hymnie. Born the White może przyjść podpytać o Madryt. Do wyboru do koloru.
Jeszcze nie poszli a Ty juz porownujesz ilość ludzi na pochodzie przed meczem do ilości ludzi którzy świętują awans... Gościu się podniecil i napisał o waszym święcie jak by nikt o tym nie wiedział.Dalsza rozmowa jest z góry do przewidzenia.Nic z niej poza napinka nie wyniknie.
Łodzianie szykują sie na przemarsz :D
"Ponieważ przed meczem chciałbym zostawić samochód w okolicach Placu wolności,a nie bardzo znam topografię Łodzi, mam kilka pytań.
-gdzie można bezpiecznie zostawić samochód?
-jakim autobusem czy tramwajem dostać się pod stadion?
-czy trasa prowadzi przez Widzewskie tereny?"
Swoją drogą dobrze maja nasrane we łbach żeby porównywać świętowanie awansu do przemarszu na mecz :D
Cobytu też uważam że nie ma co porównywać.Dlatego kompletnie nie rozumiem tej rozpaczy twoich kolegów wypisujących tu o mapkach i cytujących jedną osobę.Wiadomo że przyjadą ludzie z całej Polski.Nie tylko z retkini i teofilowa.A jeszcze dla sprostowania bo jak widać nie wszyscy twoi koledzy wiedzą z jakiej okazji był wasz przemarsz ,wyjaśnij im więc czym była spowodowana wasza mobilizacja tego 'zwykłego przemarszu na mecz".
Wasteland pisze:Cobytu też uważam że nie ma co porównywać.Dlatego kompletnie nie rozumiem tej rozpaczy twoich kolegów wypisujących tu o mapkach i cytujących jedną osobę.Wiadomo że przyjadą ludzie z całej Polski.Nie tylko z retkini i teofilowa.A jeszcze dla sprostowania bo jak widać nie wszyscy twoi koledzy wiedzą z jakiej okazji był wasz przemarsz ,wyjaśnij im więc czym była spowodowana wasza mobilizacja tego 'zwykłego przemarszu na mecz".
A ja nie rozumiem spuszczania się Twojego koleżki co to dziś nie będzie się odpierdalało w Łodzi. Każdy ma inny punkt widzenia. Tylko nie rozumiem po jaki c*** pisać tu,że będzie niewiadomo co jak póki co to nic się nie wydarzyło a do samego wydarzenia jeszcxe kilka godzin? Każdy kto cokolwiek się interesuje wie,że macie ten swój przemarsz i na mnie nie robi to wrażenia. Tak już jest w Łodzi. Tylko proszę nie piszcie jutro"gdzie byliście","czemu nie wpadliście" itp.bo tak i My możemy tylko to nic nie zmieni i ten pochód też nic nie zmieni na mieście. Bez spinki.
N1908 jak byś nie zrozumiał to wyjaśniam.Koleś napisał do tych napinaczy z tego forum podających się za waszych kibiców.Do wszystkich pokroju patojudka na dziesiątkach kont.Normalne osoby od was nie biorą tego do siebie bo wiadomo jak jest.Wy mieliście swój dzień teraz my mamy swój.
Jakbyś nie zauważył deklu, to nikt z ŁKSu się tu nawet od dłuższego czasu nie wpisuje.
Pozostal jedynie prowokator z Legii który bardzo skutecznie was prowokuje bando debili a wy myślicie jeszcze że to ktoś od nas...
Najsmiesze ze moje pierwotne konto jak widzę , znowu ktoś zablokował mimo że nawet nie pisałem , a prowokatorzy , psy i jakas banda z gimnazjum może rozpierdalac wszystkie tematy dowoli. brawo