Łódź i województwo łódzkie - kibicowsko
Moderatorzy: Zorientowany, LechiaCHWM
-
Re: Łódź i województwo łódzkie - kibicowsko
Pytanie do kogoś z Bełchatowa, okolic lub kogoś kto wie o co chodzi.
Co znaczy skrót "FZND"?
Co znaczy skrót "FZND"?
-
Re: Łódź i województwo żódzkie - kibicowsko
no dobra ,to jedziemy w twoim stylu !Born the White pisze:"FZND" = "Frajerzy Z Niepełnosprawnością Destroyers"
Born the White uwielbia wąchać palce Joachima Loewa i zjadać jego analne bizony
-
Gdybyś był taki kumaty za jakiego się uważasz to zamknąłbyś mordę i nie pisał temu palantowi,który robi przypał Łódzkiemu Klubowi Sportowemu. Dajecie się prowowokować jak małe k**** co tylko potrafią szczekać a podobno w c*** przejeździłeś i co to nie odpierdalałeś. Gdyby tak było to byś stulił dziub i pośmiał się z tych jego opowiadań. No chyba,że to Twój koleś i chcecie ciągnąć temat to dawaj śmiało.Ukochane Miasto pisze:no dobra ,to jedziemy w twoim stylu !Born the White pisze:"FZND" = "Frajerzy Z Niepełnosprawnością Destroyers"
Born the White uwielbia wąchać palce Joachima Loewa i zjadać jego analne bizony
-
Skoro robi Wam przypal to czemu go nie usuwacie?
-
z kim Widzew będzie grał w barażach ???
-
Widzew ma awans bezpośredni.
-
Dobra wszystkie pazie i szczekacze. Dziś namacalnie każdy z was będzie mógł się przekonać jak bardzo w czarnej d**** jest ten Widzew. Będą z nami tez zgody, więc każdy chętny będzie mógł zapytać Ruch o to dlaczego gwiżdżą na hymnie. Born the White może przyjść podpytać o Madryt. Do wyboru do koloru.
ŁÓDŹ TO MY. WŁADCY MIASTA WŁÓKNIARZY!
-
A czy ktoś normalny od Nas pisał,że jesteście w czarnej d****? Paziu. Więc nie spinaj d***.EL 1910 pisze:Dobra wszystkie pazie i szczekacze. Dziś namacalnie każdy z was będzie mógł się przekonać jak bardzo w czarnej d**** jest ten Widzew. Będą z nami tez zgody, więc każdy chętny będzie mógł zapytać Ruch o to dlaczego gwiżdżą na hymnie. Born the White może przyjść podpytać o Madryt. Do wyboru do koloru.
-
Przygotowaliśmy mapki jak dojechać na Plac Wolności jak poprzednio? :)
HISTORIA NIE KŁAMIE, RODOWICI ŁODZIANIE!
-
Kuźwa jeszcze nie poszli a ciebie już d*** boli że więcej niż was na pochodzie:)
-
Mój Boże...EL 1910 pisze:Dobra wszystkie pazie i szczekacze. Dziś namacalnie każdy z was będzie mógł się przekonać jak bardzo w czarnej d**** jest ten Widzew. Będą z nami tez zgody, więc każdy chętny będzie mógł zapytać Ruch o to dlaczego gwiżdżą na hymnie. Born the White może przyjść podpytać o Madryt. Do wyboru do koloru.
-
Jeszcze nie poszli a Ty juz porownujesz ilość ludzi na pochodzie przed meczem do ilości ludzi którzy świętują awans... Gościu się podniecil i napisał o waszym święcie jak by nikt o tym nie wiedział.Dalsza rozmowa jest z góry do przewidzenia.Nic z niej poza napinka nie wyniknie.
Po dobrej wódzie lepszy jestem w dżudzie 

-
Łodzianie szykują sie na przemarsz :D
"Ponieważ przed meczem chciałbym zostawić samochód w okolicach Placu wolności,a nie bardzo znam topografię Łodzi, mam kilka pytań.
-gdzie można bezpiecznie zostawić samochód?
-jakim autobusem czy tramwajem dostać się pod stadion?
-czy trasa prowadzi przez Widzewskie tereny?"
Swoją drogą dobrze maja nasrane we łbach żeby porównywać świętowanie awansu do przemarszu na mecz :D
"Ponieważ przed meczem chciałbym zostawić samochód w okolicach Placu wolności,a nie bardzo znam topografię Łodzi, mam kilka pytań.
-gdzie można bezpiecznie zostawić samochód?
-jakim autobusem czy tramwajem dostać się pod stadion?
-czy trasa prowadzi przez Widzewskie tereny?"
Swoją drogą dobrze maja nasrane we łbach żeby porównywać świętowanie awansu do przemarszu na mecz :D
Wierność - wczoraj cwelu, dzisiaj bRacie
-
Cobytu też uważam że nie ma co porównywać.Dlatego kompletnie nie rozumiem tej rozpaczy twoich kolegów wypisujących tu o mapkach i cytujących jedną osobę.Wiadomo że przyjadą ludzie z całej Polski.Nie tylko z retkini i teofilowa.A jeszcze dla sprostowania bo jak widać nie wszyscy twoi koledzy wiedzą z jakiej okazji był wasz przemarsz ,wyjaśnij im więc czym była spowodowana wasza mobilizacja tego 'zwykłego przemarszu na mecz".
-
A ja nie rozumiem spuszczania się Twojego koleżki co to dziś nie będzie się odpierdalało w Łodzi. Każdy ma inny punkt widzenia. Tylko nie rozumiem po jaki c*** pisać tu,że będzie niewiadomo co jak póki co to nic się nie wydarzyło a do samego wydarzenia jeszcxe kilka godzin? Każdy kto cokolwiek się interesuje wie,że macie ten swój przemarsz i na mnie nie robi to wrażenia. Tak już jest w Łodzi. Tylko proszę nie piszcie jutro"gdzie byliście","czemu nie wpadliście" itp.bo tak i My możemy tylko to nic nie zmieni i ten pochód też nic nie zmieni na mieście. Bez spinki.Wasteland pisze:Cobytu też uważam że nie ma co porównywać.Dlatego kompletnie nie rozumiem tej rozpaczy twoich kolegów wypisujących tu o mapkach i cytujących jedną osobę.Wiadomo że przyjadą ludzie z całej Polski.Nie tylko z retkini i teofilowa.A jeszcze dla sprostowania bo jak widać nie wszyscy twoi koledzy wiedzą z jakiej okazji był wasz przemarsz ,wyjaśnij im więc czym była spowodowana wasza mobilizacja tego 'zwykłego przemarszu na mecz".
-
N1908 jak byś nie zrozumiał to wyjaśniam.Koleś napisał do tych napinaczy z tego forum podających się za waszych kibiców.Do wszystkich pokroju patojudka na dziesiątkach kont.Normalne osoby od was nie biorą tego do siebie bo wiadomo jak jest.Wy mieliście swój dzień teraz my mamy swój.
-
Jakbyś nie zauważył deklu, to nikt z ŁKSu się tu nawet od dłuższego czasu nie wpisuje.
Pozostal jedynie prowokator z Legii który bardzo skutecznie was prowokuje bando debili a wy myślicie jeszcze że to ktoś od nas...
Najsmiesze ze moje pierwotne konto jak widzę , znowu ktoś zablokował mimo że nawet nie pisałem , a prowokatorzy , psy i jakas banda z gimnazjum może rozpierdalac wszystkie tematy dowoli. brawo
Pozostal jedynie prowokator z Legii który bardzo skutecznie was prowokuje bando debili a wy myślicie jeszcze że to ktoś od nas...
Najsmiesze ze moje pierwotne konto jak widzę , znowu ktoś zablokował mimo że nawet nie pisałem , a prowokatorzy , psy i jakas banda z gimnazjum może rozpierdalac wszystkie tematy dowoli. brawo
PATO 1908 GANG
-
Nagle wszyscy napinacze to albo podszywający się Widzewiacy by robić wam przypał albo legioniści albo c*** wie co jeszcze :-)))))
-
I co może oni też się podszywają ?
https://www.facebook.com/permalink.php? ... ry_index=0
https://www.facebook.com/permalink.php? ... ry_index=0
-
Dzięki za transparent z waszej strony :) Widzew homo sapiens :) Z tymi od tyłu to w stronę kolegów z Lecha i waszych kobiet? Dobre, dobre.
NA ZGIERSKIEJ ZIEMI WYCHOWANI - Z WIDZEWEM NA ZAWSZE ZWIĄZANI
-
-
Pochód liczny.Ilość jebania wroga najbliższego inLegii bezcenna... Cos dla Was znaczymy:) Widzialem na żywo.Ukradkiem
Po dobrej wódzie lepszy jestem w dżudzie 

-
Cobytu nie sciemniaj że ukradkiem . Pewnie na czerwono popierdalales w pochodzie spod sms-u przekonać się na własne oczy jak się powinno świętować.
Sharksow z Ruchem około 60 osób, dodatkowo jednostki ze Śląska, Lechii i Motoru
Sharksow z Ruchem około 60 osób, dodatkowo jednostki ze Śląska, Lechii i Motoru

-
-
Jak pochód w Łodzi to akcje z Pogonią Szczecin i Sandecją.
SHOW MUST GO ON!
-
Zolpidem nie wiem czy zauważyłeś ale stachuzrdg ironizował, zartował jak zwał tak zwał, chyba że świadomie prowokujesz.
Co do atrakcji to oglądałem na chwile dziś relacje live z tego wydarzenia i były jakieś bieganki, więc ŁKS do nor w czasie pochodu się nie schował, ale czy działo się coś więcej tego nie wiem, moje oczy widziały to co kamera Widzewiaków.
Co do atrakcji to oglądałem na chwile dziś relacje live z tego wydarzenia i były jakieś bieganki, więc ŁKS do nor w czasie pochodu się nie schował, ale czy działo się coś więcej tego nie wiem, moje oczy widziały to co kamera Widzewiaków.
-
Skąd masz info, potwierdzi ktoś? Zolpidem jest znany z prowokacji więc mu nie wierze. Ostatnio pisał że NS wzięli się za chuliganke w Legii bo TB dało d*** ze Spartakiem.Zolpidem pisze:Z tej listy nikogo oprócz WSH nie było.
-
Rookie awansowałeś na błazna 2016 roku. Nic już i nikt cię nie przebije. Szacun
-
Z całym szacunkiem, ale ponad połowa twoich postów to napinka do innych osób.Patryk022 pisze:Rookie awansowałeś na błazna 2016 roku. Nic już i nikt cię nie przebije. Szacun
-
a j**** was k**** z pilsudzkiego
-
chlopaki, ale dzisiaj troche zabolala pizdeczka ? ku***, tyle wieskow musialo na ostatni pks nie zdazyc i zostalo... takie poswiecenie... musicie przyznac, ze dalismy rade - te rozpiski, jak dotrzec na stadion, plac wolnosci, tez niezle zostaly napisane :) przejechac na mecz rundy z mocnych elkaesiackich osiedli tramwajem na 13 w niedziele w trzy stowki kontra przyjechac z "wolborza" na 19w pare klockow i wracac pewnie w niedziele w pare klockow ? wieski ale fanatyczne :)
nasze to byla "feta" a wasze "mecz sezonu" i nie ma co porownywac. nazywajcie mecze sezonu feta, to zobaczymy wreszcie, co tam macie :)
nasze to byla "feta" a wasze "mecz sezonu" i nie ma co porownywac. nazywajcie mecze sezonu feta, to zobaczymy wreszcie, co tam macie :)
-
heheheh szkoda ze chuligany z kalesu nie wydrukowaly sobie mapek jak wyjsc nie posranym z domu,jak zwykle zajebali
-
kleksa jak Widzew wieksza grupa grasuje na miescie ps.ochroniarze c*** wam w twarze
-
A teraz weź podrecznik historii ze szkoły podstawowej, zobacz jak pisze sie nazwisko Naczelnika, przepisz w zeszycie sto razy, zebys chociaz mogl poprawnie nas obrazic...oitak pisze:a j**** was k**** z pilsudzkiego
-
koło Wschodniej co to za lumpy i żule z obeszczanych bram za zamieszanie wprowadzili ?
SHOW MUST GO ON!
-
to parchy ze Srodmiescia zwykle gile,wkoncu odwazyly sie wystawic swojego garbatego nochala zza winkla.Przed meczem kolejny raz nasi ze Srodmiescia grasowali po dzielnicy to odwagi braklo zeby sie pokazac a jak psy to napinka I bambosz hahaa.Liczby I jakosc osiedli dzis najlepsza od lat
-
Jedyne na co was było stac to zrzucenie z dachu jakiejs puchy ze smarem czy innym olejem na głowy ludzi. Akcje dziesieciolecia!
-
Generalnie kocmołuchów na nie za wiele jest stać, było spoko tak to powinno wyglądać, z taką wiarą damy rade.Jedyne na co was było stac to zrzucenie z dachu jakiejs puchy ze smarem
Widzew Niᵷdy Nie Zginie!!!!
An aszym adwersarzom pozostaje smutne pierdzenie na forum.
"Dokladnie tak jest. Nawet widzewiak z Łodzi to jest j***** wieśniak a Łksiak z Poddebic będzie rodowity wynika to po prostu z przydomku. ŁKS- rodowici, Widzew- wieśniaki."

-
Ostatnie posty wy tu smarujecie. Dostaliście olejem na głowy i wielki płacz.marsz jak to marsz do historii nie przejdzie było już kilka liczniejszych po jednej jak i drugiej strony. Aktualnie wyglada to tak że na fetę awansu w większej liczbie zbiera sie Wisła Płock. No nic , przynajmniej nasz temat nigdy nie spadnie na 2strone forum :D
-
Było godnie i prawdziwie Widzewsko.
Co do płaczków z drugiej strony miedzy- ja wczoraj nigdzie nie napisałem co to będzie i jak to będzie. Napisałem jedynie, że wszyscy którzy tak dużo mają do powiedzenia na nasz temat będą mieli okazje zobaczyć na własne oczy, czy to wszystko co wypisują na odzwierciedlenie w rzeczywistości.
Cobytu- słyszałeś pewnie - To my kibice Łodzi, a to było wczoraj wiele razy śpiewane, a wiadomo jak konczy się ta przyśpiewka ;), zatem nie insynuuj jakoby mielibyśmy się skupiać na was.
Born the white- wychyliłeś swojego garbatego kinola żeby podpytać o ten Madryt który tak bardzo cie interesuje? czy pks z Włocławka nie dojechał ?
Dzieki wszystkim Widzewiakom, że daliśmy wczoraj radę. Z takimi kibolami ten klub nigdy nie zginie. Czekamy na derby:)
Co do płaczków z drugiej strony miedzy- ja wczoraj nigdzie nie napisałem co to będzie i jak to będzie. Napisałem jedynie, że wszyscy którzy tak dużo mają do powiedzenia na nasz temat będą mieli okazje zobaczyć na własne oczy, czy to wszystko co wypisują na odzwierciedlenie w rzeczywistości.
Cobytu- słyszałeś pewnie - To my kibice Łodzi, a to było wczoraj wiele razy śpiewane, a wiadomo jak konczy się ta przyśpiewka ;), zatem nie insynuuj jakoby mielibyśmy się skupiać na was.
Born the white- wychyliłeś swojego garbatego kinola żeby podpytać o ten Madryt który tak bardzo cie interesuje? czy pks z Włocławka nie dojechał ?
Dzieki wszystkim Widzewiakom, że daliśmy wczoraj radę. Z takimi kibolami ten klub nigdy nie zginie. Czekamy na derby:)