EURO 2016 we Francji - kibicowsko
Moderatorzy: Zorientowany, LechiaCHWM
-
Re: EURO 2016 we Francji - kibicowsko
Co się dzieje. Anglicy w roli biednych owieczek informują o każdym incydencie z udziałem Ruskich i chcą wywrzeć presję na władzach UEFA, by ta wyrzuciła Rosję z turnieju. Jeszcze niedawno ze strachem pisano nawet o 400 tysiącach Angoli na Euro, szczególnie podczas meczów na północy Francji a tu kilkudziesięciu Ruskich przyprawia ich o sraczkę. Doszło do tego, że stają ramię w ramię z Walijczykami. Mit runął i leży na francuskim bruku, tym bardzie, że po Marsylii gdzie mogli dać się zaskoczyć wiedzieli jak Ruscy działają. Putin pije za zdrowie swoich chłopaków.
[link]
[link]
-
-
A jaki stosunek mają Węgrzy do Ruskich? Bo jak wyjdziemy my i Węgrzy z grupy to można hasać razem i zrobić koalicję co by w świat poszło, że Polacy i Węgrzy to bracia. Byłoby pięknie razem pobiegać.
-
co ty p********* jeden siedzi najebany a później poszedł spać...Barnet pisze:jak podzeszło dwoch ruskich to sie wszyscy schowali do pubu jak szczury, a jak policy ogrodzila pub to wtedy wszyscy bohatery, i to ich angielskie wymachiwanie łapami, hehe smiech na saliBucziOSW pisze:[link]
Zdjęcia i filmiki z Lille.

-
NIe chce umniejszać ruskiej scenie bo jest tam sporo wariatów, nie chce też wyjść na jakiegoś pojeba jak niektórzy wcześniej co pisali, ze to nie ruscy, a specnza, ale... Nie ma chyba w Europie tak bardzo zblatowanej ze służbami i politykami sceny jak właśnie rosyjska. Teraz im śrubkę dokręcają bo MŚ, ale ku***, historie w stylu Rabika c**** z CSKA co to tylko zakręcił sie z telefonem i swoich kompanów z aresztu wyciągał na Słowacji pare lat temu (mówi sie, że przez interpol to poszło). Na typa jest normalnie białko, że współpracował ze służbami i on dalej sobie na trybunach śmiga. CSKA sie wypiera, że niby to nikt ważny itp, tak ku*** nikt ważny, że na pewno jestesmywaszastolica potwierdzi, że się zakręcił w Warszawie szukając przyjaciół (albo c**** do d***) Nawet teraz na tym euro ich jakieś chujki z federacji mówią ze dobra robota, bronili honoru kraju itd. Układy z psiarnią, politykami, hajs na działanie, np rozpędzanie jakichś marszy itp.
Teraz płacz, że MŚ i mają problemy, a przez pare ostatnich lat wpierdalali non stop swoje twarzówki do sieci, potem żal, ze wize ciężko dostać, ciekawe ku*** czemu jak jeden z drugim świeci ryjem jak celebryta. Kto ma konto np na takim instagramie to może sobie pooglądać całe ich życie, nawet teraz z Euro z Marsylii, twarzóweczki, oznaczenie lokalizacji itp. Wrzucanie twarzóweczek w neta, granie sobie w Okolofutbola, typ z White Rex i Spartaka i c***, dołek. Ciekawe jak do niego doszli... Szanuje rosyjską scene i wiele osób co tam działa, ale z drugiej strony się nią brzydzę, ale mam podstawy by tak uważać i swoje wiem, z ludźmi rozmawiałem, każdy ma swoje zdanie, ale ciężko jest czytać peany na ich temat. Teraz im sie czkawką będzie odbijać ten ''pakt z diabłem'' bo są podani jak na tacy.
Teraz płacz, że MŚ i mają problemy, a przez pare ostatnich lat wpierdalali non stop swoje twarzówki do sieci, potem żal, ze wize ciężko dostać, ciekawe ku*** czemu jak jeden z drugim świeci ryjem jak celebryta. Kto ma konto np na takim instagramie to może sobie pooglądać całe ich życie, nawet teraz z Euro z Marsylii, twarzóweczki, oznaczenie lokalizacji itp. Wrzucanie twarzóweczek w neta, granie sobie w Okolofutbola, typ z White Rex i Spartaka i c***, dołek. Ciekawe jak do niego doszli... Szanuje rosyjską scene i wiele osób co tam działa, ale z drugiej strony się nią brzydzę, ale mam podstawy by tak uważać i swoje wiem, z ludźmi rozmawiałem, każdy ma swoje zdanie, ale ciężko jest czytać peany na ich temat. Teraz im sie czkawką będzie odbijać ten ''pakt z diabłem'' bo są podani jak na tacy.
-
Nie można edytować, a dodałbym jeszcze wszechobecne farmazoniarstwo i ''frajerstwo'' w ich scenie. Historie z bandą boksera czyli jawne farmazony, propaganda, że głowa mała, jak zwycięstwo to filmiki itp, ale jak nóżka sie powinie to c***, starcia nawet nie było. Wiecie dlaczego oni wszystko tak nagrywają? Bo nie umieją sie przyznać np do porażki, musi być video na potwierdzenie, albo historie, że sie umawia jedna ekipa z drugą, młody przegląd band, c***, jedna ekipa przycina jana i wystawia starszy skład, kończy sie katowaniem i np łamaniem miednic, zajebista scena, tylko ku*** szanować i podziwiać.
-
-
-
Kolega wyżej całą prawdę napisał ;) hehe otworzyłem konto na tym forum pare dni temu bo pojechałem na 3 mecze do tej Francji, jestem z Stalówki, 4 typa nas jest , no i wtej Nicei ta wtopa potężna , trochę KSGKS zabalował w nocy po meczu fajnie piro odpalone w starym mieście Nicei , no i paru typa z Torunia , trochę wiślaków się spotkało... Klimatyczni fajny wyjazd nie ma co mowić , trochę tam ogarnięty skład mamy to irole przechodziły ko o nas nikt nie pajacował , ale żal ich kroić , mogłem już sobie jebnac fotkę na fejsa z dziesiątkami ich barw...
Ciśnienie na kadrę nie te same co pare lat temu fakt ale kur** jak masz banderę i Niemców wtojej grupie to jak nie jechać na Re mecze ludzie ???????
Brać wolne i wszyscy do Marsylii !!!
Za pare miesięcy gramy u brudasów, mamy kontakty z wegramy, niech ktoś z organizuje pociąg do tych Rumunów fajny klimatyczni wyjazd zdobić i może coś by to ruszyło !?
Sorry za błędy pisanie z francuskiej klawiatury telefonicznej nie jest łatwe
Ciśnienie na kadrę nie te same co pare lat temu fakt ale kur** jak masz banderę i Niemców wtojej grupie to jak nie jechać na Re mecze ludzie ???????
Brać wolne i wszyscy do Marsylii !!!
Za pare miesięcy gramy u brudasów, mamy kontakty z wegramy, niech ktoś z organizuje pociąg do tych Rumunów fajny klimatyczni wyjazd zdobić i może coś by to ruszyło !?
Sorry za błędy pisanie z francuskiej klawiatury telefonicznej nie jest łatwe
Ostatnio zmieniony 15.06.2016, 00:49 przez Stalowka18, łącznie zmieniany 1 raz.
-
Faktycznie, najebane tych stron już srogo, aż żal nie dołożyć cegiełki.
Mam takie przemyślenia odnośnie starć Anglików z Ruskimi. Duuużo bardziej podoba mi się styl Anglików. Moim zdaniem o to w tym wszystkim chodzi. Pojechać na wyjazd z kumplami, wypić browara, pośpiewać i się pobawić, jak trzeba to się pobić (a bije się prawie każdy). Dużo bliżej jest temu podejściu do takich lat 90-tych które każdy u nas z rozrzewnieniem wspomina.
A Ruscy? Wytrenowani, z dobrą taktyką, atakujący wtedy kiedy wiedzą że wygrają - tylko że niestety to staje się wszystko coraz bardziej sztuczne, już nie ma w tym zabawy. Jest tylko chęć strzelenia sobie fotki ze skrojoną flagą i wstawienia jej na jakiś j***** facebook albo nagrania filmiku kamerką żeby się znajomym pochwalić. To jest ten sam przypadek co kolega gdzieś wyżej pisał odnośnie polskiej sceny. Sztuczność, pozerka. Podział na tych co się biją, malują, śpiewają i myślą. I o ile trzeba przyznać, że powoduje on podniesienie poziomu w danej dziedzinie, to właśnie to jest taki modern ultras/hooligans. Brak spontanu, "romantyczności" że tak powiem ;)
Mam takie przemyślenia odnośnie starć Anglików z Ruskimi. Duuużo bardziej podoba mi się styl Anglików. Moim zdaniem o to w tym wszystkim chodzi. Pojechać na wyjazd z kumplami, wypić browara, pośpiewać i się pobawić, jak trzeba to się pobić (a bije się prawie każdy). Dużo bliżej jest temu podejściu do takich lat 90-tych które każdy u nas z rozrzewnieniem wspomina.
A Ruscy? Wytrenowani, z dobrą taktyką, atakujący wtedy kiedy wiedzą że wygrają - tylko że niestety to staje się wszystko coraz bardziej sztuczne, już nie ma w tym zabawy. Jest tylko chęć strzelenia sobie fotki ze skrojoną flagą i wstawienia jej na jakiś j***** facebook albo nagrania filmiku kamerką żeby się znajomym pochwalić. To jest ten sam przypadek co kolega gdzieś wyżej pisał odnośnie polskiej sceny. Sztuczność, pozerka. Podział na tych co się biją, malują, śpiewają i myślą. I o ile trzeba przyznać, że powoduje on podniesienie poziomu w danej dziedzinie, to właśnie to jest taki modern ultras/hooligans. Brak spontanu, "romantyczności" że tak powiem ;)
-
"Miliony oddanych istnień dają świadectwo swojej Ojczyźnie"
-
Dobrze, że są jeszcze ludzie z takim podejściem. Mam dokładnie takie samo spojrzenie. Wyjazd do wyprawa z braćmi. A jak coś się dzieje, to każdy się bije.kilian pisze:
-
https://www.youtube.com/watch?v=_uKW7XWs9qc
Zamieszki w Paryżu Reform protest
Zamieszki w Paryżu Reform protest
-
W polsacie "madra glowa" wylewa swoje rozkminy na temat ruskich ekip .
Trzeba powiedziec ze typ chyba czyta duzo ruskich forum bo wiedze na ich temat ma duza,c*** wie czy ma potwierdzone info ale mowi ze ten autokar dalej jest zaaresztowany i rukie deport dostac maja .
Widac anbasador rosji jeszcze spi .
Trzeba powiedziec ze typ chyba czyta duzo ruskich forum bo wiedze na ich temat ma duza,c*** wie czy ma potwierdzone info ale mowi ze ten autokar dalej jest zaaresztowany i rukie deport dostac maja .
Widac anbasador rosji jeszcze spi .
-
Ta ???arkadiomorelas pisze:Nie ogarniam czym tu się jarać angole same najebane janki nic więcej,ruski po paru na jednego najebusa,parę nic nie znaczących flag i tyle,ciekaw jestem czy z Węgrami by im tak lekko poszło raczej nie sądzę
Wczorajsze zdjecie Anglikow z Ruską flagą
https://zapodaj.net/images/4a04532620338.jpg
Jakos nie widze wymalowanych szminkami Janków obwieszonych jak świąteczna choinka
Ostatni mecz
Polacy
https://www.youtube.com/watch?v=iP3flHWclFY
Anglicy
https://www.youtube.com/watch?v=MwVvwG8ez0g
My spiewamy o jakims zjebanym ogórku, gdy Angole śpiewają o tym jak zestrzeliwują niemieckie bombowce i kogo tu nazywasz najebanym Jankiem ?
Meksykanska fala nad którą co drugi Janek sie spuszcza na Narodowym
https://www.youtube.com/watch?v=53m8th8bMkA
https://www.youtube.com/watch?v=7uH0AdSmVPg
Anglicy może nie prezentują siły bojowej, ale są kumaci kibicowsko. To kibice piłkarscy a nie kibice Sztuk Walki, wytrenowane bandy MMA, dla nich liczy się piłka, casual i imprezy, a nie zebranie 100 chłopa, chodzenie z gardą po miescie i spuszczanie wszystkim wpierdolu. Ta słynna angielska chuliganka lat 80 prezentowała taki sam styl jaki Angole prezentują teraz, tylko było ich wiecej, byli bardziej bezkarni i nie mieli przeciwników... napewno nie trenowali żadnych sztuk walki. Oni przynajmniej wyróżniają sie na tle świata, mają swój styl casual, a cała Europa skopiowała Ultras od smiesznych Włochów, a chuligan czyli ktoś kto z reguły powinien rozrabiac i miec wszystko w d****, dzisiaj jest napakowanym sportowcem, z kalkulatorem w ręku. Chuliganka wymiera, dzisiaj to sport jak kazdy inny
-
Kolega wyżej ma całkowitą rację, ja się dziwie, ze większość imbecyli nie potrafi tego ogarnąć swoją głową.
-
tez sie z tym zgadzam
-
https://www.youtube.com/watch?v=8skHUa1WBTQ 0:55nikodem pisze:Generalnie nawet się z tobą zgadzam,ale po co wspominać o tym ogórku,jak to spiewali tylko pikole?Wyobrażasz sobie Ultrasów np.z Legii,Widzewa,Motoru czy Rakowa,jak śpiewają to gówno?Po prostu olewamy kadre i tyle,z tego co wiem na ukraine planowana jest coś większego.

-
Nie żyje Anglik który był w stanie krytycznym po zamieszkach w Marsylii
https://www.youtube.com/watch?v=caIcoJ9qt_E (strumyk z Lille)
https://www.youtube.com/watch?v=caIcoJ9qt_E (strumyk z Lille)
-
-
Kibic Anglii, którego było widać na kilku filmach jak jest reanimowany podobno już jest odłączany od aparatury podtrzymującej życie ponieważ jego mózg już umarł - tak więc oficjalnie pierwsza ofiara ME16 nie licząc oczywiście nieszczęśliwego wypadku Irlandczyka z Północy
-
Jestem na polskich trybunach od czasów kiedy po meczu zbierało się butelki , sprzedawało , żeby mieć pieniądze na lizaki. Przeszedłem wszystkie szczeble kibicowania w swoim klubie. Od dziecka nauczono mnie co to kibicowska hierarchia , dyscyplina , zasady , przywiązanie do barw klubowych i narodowych.
Na mecze reprezentacji jeżdżę od upadku komunizmu . Byliśmy wówczas biedni ,ale pełni marzeń , że kiedyś Nas Polaków będzie stać jechać na wielką imprezę w kilkanaście tysięcy. Dożyłem pięknych czasów. Czułem się jednak w Nicei jak w stadzie baranów. Czy naprawdę nie ma osób , które potrafią się zorganizować w większą grupę i pociągnąć prowadzenie dopingu? Stałem za bramką na polskich sektorach gdzie próbowali coś zrobić chłopaki stojący nad flagą Szczytno , czyli Stomil . Było tam widać trochę ogarniętych osób Tychy , Tarnów . Ciężko było się jednak przebić z bardziej ciekawymi kibicowskimi nutami, które pięknie się niosą po klubowych trybunach. Doping jak na taki ogrom ludzi był przeciętny.
O mecz z Ukrainą jestem spokojny , ale o potyczkę z Niemcami może być znów stado baranów bez osób nadających ton polskim trybunom.
To jest forum dyskusyjne , w większości anonimowe. Jest jednak kolega , który organizuje wyjazd do Marsylii i tutaj piszę bezpośrednio do Ciebie. Fajnie , że jesteś , że są osoby , którym się chce. Widać , że nie jesteś anonimowym gościem w kibicowskim świecie. Jedziecie w dość dużej grupie. Zawsze na wyjazdach jest integracja i chyba w każdym klubie jest tak , że najciekawsze nuty powstawały na długich wyjazdach. Musisz się zorganizować , musisz się wywiązać z tego zadania , musicie pociągnąć doping na meczu z Ukrainą. Nic nie stoi na przeszkodzie , żeby śpiewając hymn pociągnąć później bez podkładu kolejne zwrotki. W Marsylii będziemy tylko My Polacy i garstka Ukraińców.
Nasza największa wada to brak koordynacji i organizacji. Za dwa lata , jeśli nasi piłkarze awansują na MŚ w Rosji , organizacja polskiego środowiska kibicowskiego to poważne wyzwanie. Nie mamy wyjścia , trzeba się dogadać. Nasze dzieci nam nie wybaczą jak wrócimy na tarczy.
Na mecze reprezentacji jeżdżę od upadku komunizmu . Byliśmy wówczas biedni ,ale pełni marzeń , że kiedyś Nas Polaków będzie stać jechać na wielką imprezę w kilkanaście tysięcy. Dożyłem pięknych czasów. Czułem się jednak w Nicei jak w stadzie baranów. Czy naprawdę nie ma osób , które potrafią się zorganizować w większą grupę i pociągnąć prowadzenie dopingu? Stałem za bramką na polskich sektorach gdzie próbowali coś zrobić chłopaki stojący nad flagą Szczytno , czyli Stomil . Było tam widać trochę ogarniętych osób Tychy , Tarnów . Ciężko było się jednak przebić z bardziej ciekawymi kibicowskimi nutami, które pięknie się niosą po klubowych trybunach. Doping jak na taki ogrom ludzi był przeciętny.
O mecz z Ukrainą jestem spokojny , ale o potyczkę z Niemcami może być znów stado baranów bez osób nadających ton polskim trybunom.
To jest forum dyskusyjne , w większości anonimowe. Jest jednak kolega , który organizuje wyjazd do Marsylii i tutaj piszę bezpośrednio do Ciebie. Fajnie , że jesteś , że są osoby , którym się chce. Widać , że nie jesteś anonimowym gościem w kibicowskim świecie. Jedziecie w dość dużej grupie. Zawsze na wyjazdach jest integracja i chyba w każdym klubie jest tak , że najciekawsze nuty powstawały na długich wyjazdach. Musisz się zorganizować , musisz się wywiązać z tego zadania , musicie pociągnąć doping na meczu z Ukrainą. Nic nie stoi na przeszkodzie , żeby śpiewając hymn pociągnąć później bez podkładu kolejne zwrotki. W Marsylii będziemy tylko My Polacy i garstka Ukraińców.
Nasza największa wada to brak koordynacji i organizacji. Za dwa lata , jeśli nasi piłkarze awansują na MŚ w Rosji , organizacja polskiego środowiska kibicowskiego to poważne wyzwanie. Nie mamy wyjścia , trzeba się dogadać. Nasze dzieci nam nie wybaczą jak wrócimy na tarczy.
-
Jak na razie oficjalnie nie potwierdzono śmierci angielskiego kibica.Info pochodzi od, uwaga: rosyjskiego konsula w Marsylii. Generalnie to wokół Rosjan spore zamieszanie. Niezależna w swoich artykułach potwierdziła, że w swojej rusofobii odeszła od myślenia.
-
Przed meczem natrafiłem na Rossija24 na reportaż o chuliganach piłkarskich. Prowadzący całkiem obiektywnie i bez spiny tłumaczył "niekumatym" sens tej zabawy, kibicowskie zasady itd. Oczywiście przytyki do Angoli, że nie chcą na gołe łapy, tylko z krzesłami i kuflami :) Była też wzmianka o polskiej scenie (jako najlepszej obok ruskiej i serbskiej) ilustrowana dwoma oprawami: "nigdy się nie przyznawaj" i... "paprykarz szczeciński" KSC.
-
Wlasnie w rodio angielskim mowili I potwierdzili smierc kibica z Anglii.
NIE WAŻNE GDZIE ZAWSZE BÓG HONOR OJCZYZNA
-
-
Węgrzy na Euro.Między innymi awanti z Austrią.
[link]
Ilu jeszcze napisze to co jest w artykule na głównej stronie kibice.net?
Czy wy musicie pisać wszystkie swoje c**** warte przemyślenia?
Kogo to obchodzi?
Jak się chcecie zwierzyć to w********** do psychologa.
[link]
Ilu jeszcze napisze to co jest w artykule na głównej stronie kibice.net?
Czy wy musicie pisać wszystkie swoje c**** warte przemyślenia?
Kogo to obchodzi?
Jak się chcecie zwierzyć to w********** do psychologa.
-
ja p*******..KoleKib pisze:
-
A co tu pierdolic ? Lechia Dz. napewno tej flagi nie stracila tylko jakies janki, a wielce szanowne ekipy przeciez w wiekszosci kadre olewaja ...... ! Czy szlag czlowieka trafia jak widzi fote jak powyzej ? Oczywiscie !! My w necie mozemy tylko ponarzekac. Ps. Flaga stracona na rzecz ....... ?
-
na rzecz ruskówts1998 pisze:A co tu pierdolic ? Lechia Dz. napewno tej flagi nie stracila tylko jakies janki, a wielce szanowne ekipy przeciez w wiekszosci kadre olewaja ...... ! Czy szlag czlowieka trafia jak widzi fote jak powyzej ? Oczywiscie !! My w necie mozemy tylko ponarzekac. Ps. Flaga stracona na rzecz ....... ?
-
o kurwaaaa
brak słów :(
brak słów :(
-
Ktos tu pisał,że Węgry sie nie wybieraja na Euro ekipa...To forum to przepychanka dzieci w szkolnym korytarzu.
-
Właśnie odczuwamy skutki bojkotu meczów kadry sprzed kilku lat.. nasza "zajebistość" będzie się ograniczać do wyjazdów pojedynczych ekip w europejskich pucharach. Czy tak to powinno wyglądać? Chyba nie. Czy wyciagniemy z tego wnioski? Wątpię. Czemu o tym piszę teraz? Bo wydaje mi się, że jutro i w meczu z Ukrainą będą rządzić janusze gubiąc przy tym flagi gdzie popadnie.
-
-
-
a czy ta flaga nie wisiała na reprezentacji?Nie pojawiała się często na ręcznej... ?
-
Na reprę jeździła chyba ta, bez godła (?): [link]
Tak czy inaczej nie ma co lamentować, widok przykry, ale każdy wiedział, że będą straty.
Pohybel - priv, żeby nie rozdupcać.
Tak czy inaczej nie ma co lamentować, widok przykry, ale każdy wiedział, że będą straty.
-
Ta z ręcznej jest zdaje się bez orła [link]
-
dokładnie,ta się pojawiała,tutaj na ręcznej.. bez godłakat. pisze:Na reprę jeździła chyba ta, bez godła (?): [link]

-
Tutaj nawet nie trzeba było siły