Łódź i województwo łódzkie - kibicowsko

ultras, hooligans, liczby, ciekawostki, informacje, opisy

Moderatorzy: Zorientowany, LechiaCHWM

ODPOWIEDZ
Ene due rabe

Re: Łódź i województwo łódzkie - kibicowsko

Post autor: Ene due rabe » 26.05.2016, 21:56

wiec moze niech ten pet co mnie banuje co chwil,e zrobi tu kiedys porzadek i zajrzy troszke czesciej, niz wtedy gdy tak was wkurwie ze musi mi blokowac konto.
Historia nie kłamie ....

RODOWICI ŁODZIANIE !

iparts.pl
Widzewski GóRniak

Post autor: Widzewski GóRniak » 26.05.2016, 21:59

Tak bo moderator też jest z Widzewa i całe zło tego świata to my. Ogarnij się człowieku.

Ene due rabe

Post autor: Ene due rabe » 26.05.2016, 22:02

aaa sooryyy, zapomnialem - przeciez banuja mnie moi kumple po szalu ktorym robie rzekomo lipe..

nie bylo wiec tematu..

PS. tak tylko dla Twojej wiadomosci, owszem macie tu moderatora, tak jak i my.
Historia nie kłamie ....

RODOWICI ŁODZIANIE !

Widzewski GóRniak

Post autor: Widzewski GóRniak » 26.05.2016, 22:04

Nie wiem czy rzekomo czy nie i nie wiem kto Cię banuje, ale ludzie widzą jaki jest od kilku dni poziom tego forum i czyich postów jest najwięcej.

Ene due rabe

Post autor: Ene due rabe » 26.05.2016, 22:08

no I co placzesz teraz ze waszych jest mniej , czy o c*** ci chodzi?? macie wyzej konkretnie przeze mnie zadane pytanie , przemyslcie sobie to I macie weekend na zastanowienie. koncze temat bo juz sie to zalosne robi , ciao bambino
Historia nie kłamie ....

RODOWICI ŁODZIANIE !

PanTuNieStał

Post autor: PanTuNieStał » 26.05.2016, 22:14

Ja p******* najpierw o pedałach teraz o wargach sromowych.
c*** ci w dupe k**** manipulatorska. Znajdz tamten watek i go tu wklei, jesli stosujesz jako taki pewnik . Ale tego nei zrobisz bo jestes zwykla ku*** manipulacyjná, z czerwonym rodowodem - I mozesz tylko tworzyc kit na potrzebe chwili, to co ma to wspolnego z rzeczywistoscia to ciebie gowno obchodzi
Coś się tak zdenerwował aż ci się literki poprzestawiały, prawda boli nie?
"Dokladnie tak jest. Nawet widzewiak z Łodzi to jest j***** wieśniak a Łksiak z Poddebic będzie rodowity wynika to po prostu z przydomku. ŁKS- rodowici, Widzew- wieśniaki." :lol: :lol:

Widzewski GóRniak

Post autor: Widzewski GóRniak » 26.05.2016, 22:15

Ene due rabe pisze:no I co placzesz teraz ze waszych jest mniej , czy o c*** ci chodzi?? macie wyzej konkretnie przeze mnie zadane pytanie , przemyslcie sobie to I macie weekend na zastanowienie. koncze temat bo juz sie to zalosne robi , ciao bambino
hehe dziękujemy Ci że dałeś nam cały weekend na przemyślenie swoich żądań, nie no kabaret po prostu.

Hustin Doffman

Post autor: Hustin Doffman » 26.05.2016, 23:29

hahahaha :D dobrze,jestem kim tam sobie chcecie k****. WOŁAM PO RAZ SETNY WY FARMAZONIARZE...j***** NA BAZARZE...DOWODY NA RZEKOMY GWAŁT WIDZEWIAKA W MADRYCIE! I nie pruc sie tu pedały jebane bo mnie tylko o to chodzi,to wy macie pizdy nie gęby,pomawiacie kogos a sami k**** pierdolone nie wiecie kogo! najpredzej ten wyruchany Widzewiak to był ś,mikołaj :D a wyjebal go ruski renifer:D ku*** jedna z druga zamiast w koncu odnięść sie do tego i podac jakis dowod na prawdziwosc swoich pomówien potrafia tylko ubliżać temu kto rzeczowo zapyta o to GDZIE DOWODY?! :D no co kundle jebane? tylko dowody chce k****! nie ma dowodów bo caly ten gwałt to bajka tak jak cały wasz terror na mieście :D

P.S
c*** wbity w wasze pociski we mnie,damskie sie nie liczy,przedstawcie dowody że był gwałt,nigdy więcej złego słowa nie powiem o waszym klubie,o was,i znikne z tego forum. A póki co...

GALERA-WYLĘGARNIA c****
RTS WIDZEW - WŁADCY MIASTA WŁÓKNIARZY

adwokat

Post autor: adwokat » 26.05.2016, 23:47

O dowody pytaj jedrasa końcówko kutasa ,prujesz się maleńka jak byś to był tym zdymanym c***** ,a korwe to masz w drugim pokoju ,jak nie w Madrycie to na 100% na Smutnej cię zdotykali bo się niemiłosiernie podpruwasz!!URODZENI KONFIDENCI ,albo LUDZIE HONORU a zostawili ziomka w polu hehe te hasła pasuja do fidzewa ,idź spać szczochu

walczzawsze

Post autor: walczzawsze » 26.05.2016, 23:51

adwokat pisze:O dowody pytaj jedrasa końcówko kutasa ,prujesz się maleńka jak byś to był tym zdymanym c***** ,a korwe to masz w drugim pokoju ,jak nie w Madrycie to na 100% na Smutnej cię zdotykali bo się niemiłosiernie podpruwasz!!URODZENI KONFIDENCI ,albo LUDZIE HONORU a zostawili ziomka w polu hehe te hasła pasuja do fidzewa ,idź spać szczochu
odezwał się obrzezaniec, popytaj kolegów z Łksu gdzie zostawili swoich ziomków niedawno na bałutach? i jak to się skończyło?

ban82

Post autor: ban82 » 27.05.2016, 00:56

Pany, przy tych waszych przytykach to śląski temat jest juz c***.
Dajcie se na wstrzymanie i tylko mecze, liczby...

xkiciux

Post autor: xkiciux » 27.05.2016, 01:02

Buziaki Kasia :] :*
"...a jak komuś się nie podoba co mam do powiedzenia to może mnie pocałować w ... albo trochę polizać :]..."

ban82

Post autor: ban82 » 27.05.2016, 01:37

W**********

majcher

Post autor: majcher » 27.05.2016, 01:49

Enedue, czy Ty przypadkiem nie jesteś wcieleniem X-mena, który prowadził swego czasu słynną propagandową stronę ŁKSu? Napisałeś, aby pisać o swoich klubach, a sam piszesz o nas, że z Cackiem zachowaliśmy się jak kibicowskie prostytutki. Pomijajam fakt, że ch.. nas interesuje co sądzisz, pochwał też nikt się nie spodziewa od Ciebie, ani kolegów po szalu, to żadnych argumentów nie podajesz. Zwykły napiwkowy tekst. Kłamstwem jest, że mamy jakiegoś moderatora na tym forum. Nie widzę tu http://www.kibice.net/forum/memberlist. ... oup&g=9483 żadnej osoby z Widzewa.
Kolejne kłamstwo, to wasz wyimaginowany gwałt. Jeśli taka rzecz miała miejsce, podajcie link do hiszpańskich źródeł potwierdzających fakt, który rozgłaszacie. Jak nie możecie znaleźć, niech wam pomogą ziomki z Realu. Jak nie macie dowodów, to zamilczcie w tym propagandowym i kłamliwym temacie. Rozpisujecie się jaka to draka nie była, że dotarło do hiszpańskich psów, ale jakoś nigdzie nie ma śladu, po tej wielkiej międzynarodowej aferze i skandalu. Nie wierzę, żeby taka rzecz nie obiła się o polski konsulat. Co ciekawe, najwięcej wiedzą co się działo w Madrycie kibice, którzy w tym Madrycie byli nieobecni. Takie są fakty. Ale jedno trzeba wam przyznać, propaganda mistrzowska, ciągłe powtarzanie tego kłamstwa, a być może jakieś osoby z innych klubów uwierzyły w tą niedorzeczność. Gratuluję pomysłu i sposobu puszczenia farmazonu. Wcześniej wmawialiście wszystkim, że jesteśmy wieśniakami, że fc to przypał, a liczy się rodowitość, po czym przyznajecie, że to dawna linia propagandowa. Po latach dowiemy się, że taką samą propagandą był Madryt i wiele innych rzeczy.
adwokata boli fakt, że mieliśmy neutral z Lechem, mimo przykrego wypadku był szacunek, nie było pretensji, żadnego układu między Widzewem a Lechem nie było, a ból d*** pewnie wynika z faktu bycia antidotum na Widzew, inaczej by układu pewnie nie było.
Enedue piszesz, że normalni kibice ŁKSu, poza wyjątkami się tu nie wpisują, rozumiem, że sugerujesz iż większość Twoich braci po szalu wpisujących się na tym forum, to nienormalni. Ciekawa opinia.

Wracając do wcześniejszych, normalnych wpisów, w kwestii Tomaszowa nie mam wiedzy, czy jeździli autokarem, pamiętam flagę widzianą na Łazienkowskiej i bardzo byliśmy bliscy wejścia w posiadanie tej flagi, po pewnym meczu w pucharze, kiedy już garstka jeździła z Tomaszowa. Po tym czasie, flaga już nie była widziana, a i słuch oraz informacje przestały się pojawiać o kibicach Legii z TM. Być może ktoś z partyzanta jeździ, z pewnością więcej do powiedzenia w tym temacie, by mieli chłopaki z Tomaszowa.
Sieradzka Szlachto, trzeba było wychowywać nowych Widzewiaków, to z pewnością nikt by wam problemów nie robił, a masz głos osoby z Twojego miasta, to potwierdzający. Na Widzewie, było duże zainteresowanie Sieradzem, tak jak jest każdym miastem, gdzie mamy kibiców. Nie dziw się, że informacje docierały, jakie docierały, skoro pochodziły od osób od nas z Sieradza i jeśli coś godziło w naszego kibica, było traktowane, jako wymierzone przeciw Widzewowi. Widzew to rodzina i tak u nas jest.
Dmx777, piszesz o braku patriotyzmu lokalnego, braku tożsamości i pójściu na łatwiznę, w przypadku fc Widzewa? Patriotyzmem lokalnym jest to, że o ULK słyszeli ludzie w całej Polsce, swego czasu bili się z Legią. Myślisz, że gdyby działali jako MKS Kutno, bujając się po niskich ligach, mieli by taką szansę i rozsławili by swoje miasto e taki sposób, jaki robią to będąc FC Widzewa? Nie mają tożsamości, nikt ich nie szanuje? Niektóre nasze FC mają większą renomę, tożsamość i sławią lepiej swoje miasto będąc naszym FC, niż gdyby się bujali po niskich ligach, więc argument z d***. Co do pójścia na łatwiznę, to już wiele na ten temat zostało napisane. Dla mnie zawsze było łatwiejsze pójście sobie na mecz lokalnej drużyny, niż wyprawa na mecz Widzewa, tym bardziej jak się jeździło w latach 90, a i teraz przeciwności różnych nie brakuje. Wiem, że byś marzył o tym, aby poszczególne nasze FC odeszły od Widzewa, osłabiając jego siłę i działały na klubach ze swoich miast, ale nie martw się, to się nie stanie. Myślisz, że niektóre miasta by się tak rozwinęły sportowo, gdyby nie były FC, tylko działały lokalnie? Uważasz, że to są pionki? Ciekawe jakbyś nazwał małą ekipę z niskiej ligi w której udziela się kilkanaście osób, skoro pionkami nazywasz nasze FC, w których życiu kibicowskim bierze udział po kilkadziesiąt osób. Jeśli myślisz, że wszyscy, którzy tworzą FC, działali by na lokalnym klubie, to jesteś w błędzie. Twoim zdaniem lepiej dla danego miasta jest jeździć po 15 osób w okręgówce, czy 4 lidze, niż jeździć po np. 30-40 osób na Widzew bez względu na to, w jakiej lidze gra? Dzięki byciu FC, więcej osób angażuje się w kwestie kibicowskie, więcej jest osób zaangażowanych w kibicowanie w województwie łódzkim.
Opoczno podał przykład Ceramiki, gdy klub podupada to i wśród kibiców spada aktywność. Czy gdyby nie było Widzewa w Opocznie, to by wszyscy walili na Ceramikę, czy jednak miasto stało się pustynią kibicowską z braku wyników? Myślę, że druga opcja jest bliższa realiów, co tylko potwierdza, że bycie FC podnosi kibicowsko dane województwo, nie wspominając o lepszym zorganizowaniu.
Nieważne w której lidze, liczy się Ruch i Widzew!

majcher

Post autor: majcher » 27.05.2016, 02:33

Nie z miesiąca, a od weekendu. Jak widzisz po godzinie wpisu, spać nie mogę ;)
Być może zamiast takich zwięzłych wywodów, wolisz toczyć i czytać napinkę, ja wolę inny poziom dyskusji. A czy nudno w Sochaczewie, czy nie, to się nie martw.
Nieważne w której lidze, liczy się Ruch i Widzew!

zgredzik

Post autor: zgredzik » 27.05.2016, 02:58

Majcher odpuść. Dla mnie te wszystkie konta 2015 i 2016, niezależnie od strony to jeden i ten sam żwir, co ma parcie na rozjebanie tematu. (Pomijam kilka kont, jak Winkler, który miał coś konkretnego do powiedzenia o starych, klimatycznych ulicach.) Zastanawiam się tylko co on wpierdala, że ma tak łeb rozjebany i prowadzi sam ze sobą dyskusję, co chwila wywołując inną napinkę. Najgorsze, że zaraz wakacje i do sierpnia nic ciekawego nie będzie...

adwokat

Post autor: adwokat » 27.05.2016, 05:56

Walczezawsza szczochu idź przyklejać wlepki a nie ty o akcjach piszesz

Wasteland

Post autor: Wasteland » 27.05.2016, 08:36

Ty żydku nie pisz kto co może bo ty z racji delegacji nawet na jednym meczu eŁksy nie byłeś a wyszczekany jak by wszystko wiedział.

adwokat

Post autor: adwokat » 27.05.2016, 09:56

Westlandzik baranek w ścianę podmiejski pomiocie , musze cie zmartwić ale na poloni byłem

Quorth

Post autor: Quorth » 27.05.2016, 10:34

Sorki, że się wbijam . Chcę zadać pytanie z innej beczki. Czy jest gdzieś "kibicowska mapa Łodzi" na wzór krakowskiej? chodzi o enigmatyczne określenie sytuacji na osiedlach. Jeśli gdzieś jest proszę o link, może ktoś z was zrobił sam taką mapkę.

Ene due rabe

Post autor: Ene due rabe » 27.05.2016, 10:45

majcher pisze:Nie z miesiąca, a od weekendu. Jak widzisz po godzinie wpisu, spać nie mogę ;)
Być może zamiast takich zwięzłych wywodów, wolisz toczyć i czytać napinkę, ja wolę inny poziom dyskusji. A czy nudno w Sochaczewie, czy nie, to się nie martw.
Oczywiście nie żebym się napinał , ani dopierdalał, ale w obecnej sytuacji tutaj - jesteś po prostu ... przezabawny ;)

Teraz wg Ciebie jest to " zwięzły wywód " i świadczy o wysokim poziomie dyskusji.

Szkoda że jak ja pisalem takie wg Ciebie zwięzle wywody i chciałem wkręcić kogoś w dyskusję, to od razu wszystkie czerwone koleżanki tutaj dwoiły się i troiłly, żeby tylko r******* temat i nikt nie skumal o co chodzi i zawsze kończylo się to napinka jak wyzej...
Dla nich taki poziom ddyskusji świadczył jedynie o mojej chorobie psychicznej , o tym że mam 15 lat, nigdy nie byłem na meczu i boję się wychodzić z domu. hahah :D
jedyne wasze argumenty to byly ': że jestem debilem , żydem, patusem itp i jakoś wtedy nikomu nie przeszkadzało ?

To twoje kumpelki absolutnie nie potrafią prowadzić dyskusji na poziomie i argumenty bo są po prostu na to za głupi. Oni nawet nie sila się z tym ukrywać że im na takiej dyskusji wogole nie zalezy.
Ich poziom to jednozdaniowe prowokacje i grupowa napinka. A jak temat idzie nie po waszej myśli to r************* go po prostu .
Nie miej więc pretensji o to jak wygląda ten temat do nikogo innego - tylko do swoich czerwonych koleżanek.

Tak jak przewidziałem to wy najbardziej teraz skamlecie , bo wiecie że tracicie tubę propagandową, ja mam w to wyjebane , ale obawiam się z za głupi jesteście i za bardzo wam to w krew weszło , żeby zająć się swoimi klubami i ten temat prędzej czy później zniknie.
Historia nie kłamie ....

RODOWICI ŁODZIANIE !

nisc

Post autor: nisc » 27.05.2016, 10:59

to jestes tym X-manem czy nie w koncu?
TYBET JEST SERBSKI

Ene due rabe

Post autor: Ene due rabe » 27.05.2016, 11:32

DDD:

X-mana to zostawcie w spokoju ...
Historia nie kłamie ....

RODOWICI ŁODZIANIE !

torcaa

Post autor: torcaa » 27.05.2016, 11:39

Kurewki z żydzewa coś obiecałem za waszą napinkę.

A więc co do wydarzeń madryckich. Czy aby na pewno wyruchano tą osobę którą się powinno? Ruscy to pojeby i dlatego w ten sposób wymierzyli karę, tak by zabolało a za co to wiecie.

Ene due rabe

Post autor: Ene due rabe » 27.05.2016, 15:21

zeby nie bylo juz tak smutno, odniose sie do ostatniego, powiedzmy ze ''merytorycznego'' wpisu pana Majchera, ktory anonimowy tez nie jest wiec pare rzeczy wypadaloby naprostować ;)
majcher pisze:Enedue, czy Ty przypadkiem nie jesteś wcieleniem X-mena, który prowadził swego czasu słynną propagandową stronę ŁKSu?
Zawiode Cie - ale niestety nie ..
majcher pisze:Napisałeś, aby pisać o swoich klubach, a sam piszesz o nas, że z Cackiem zachowaliśmy się jak kibicowskie prostytutki. Pomijajam fakt, że ch.. nas interesuje co sądzisz, pochwał też nikt się nie spodziewa od Ciebie, ani kolegów po szalu, to żadnych argumentów nie podajesz. Zwykły napiwkowy tekst.
A jakie mam argumenty podać? Jest to prosty fakt ktory mozna wam wytknąć na pierdy ktore tu wypisujecie i zazwyczaj zamykacie morde... Co mam pokazac wam opinie rzeczoznawcy??
Po drugie jesli wy caly czas napierdalacie tu o ŁKSie niestworzone historie i chcecie nas oczerniać, to czemu ja mam nie wytykać waszych błedów?? Bo jestescie z wielkiego Widzewa i sobie tego nie zyczycie ?? hahah no tylko taki argument chyba mozecie wyciągnąc.
Jakies mmsy, wastelandy , wasza kolezanka z SK i inne głąby - mogą caly czas napierdalac jednozdaniowe prowokacje pelne niedopowiedzen, i np. Tobie to nie przeszkadza a wrecz pewnie dumny jestes - ale w drugą strone juz nie mozna , bo jak to wogole ktoś smie, rozwala sie ten temat i wogole wszystkie żale świata.
Pisalem sto razy tutaj, pisalem PW do osob od was zebyscie sie zajeli swoim najwiekszym pod sloncem klubem, zamiast wsadzac nos w nieswoje sprawy, ale kompletnie nic nie mozna bylo ugrać, i nikt wam nie bedzie mowil co macie pisac i o czym , wiec tak jak jest teraz musi sie wam podobać...

Co do cacka i waszego konfliktu z nim, to nie zrobiliscie nic zeby stanac w opozycji. Wasi kibice mieli zakaz krytykowania go, mimo ze Legionista - pomiatał Wami i na was pluł , a wy wmawialiscie swoim ziomom z trybun - ze to deszcz pada. Wszystko dlatego , ze wiedzieliscie ze bez niego byscie mieli c*** a nie stadion.... i jest to wasz jedyny argument na obrone który tu juz padał. Że macie chociaz stadion... wiec ja ten argument przyjmuje i dla mnie zachowaliscie sie jak prostytutki , o nic wiecej mi nie chodzi, mozecie sie nie zgadzać - przeciez kazdy ma prawo miec swoje zdanie ;)
Do tej pory sporo osob od was uwaza ze chujowo wtedy sie zachowaliscie, ale przy waszej cenzurze nie ma opcji zeby glos takich ludzi wogole do kogos dotarł.. wnioski sobie wyciagnie kazdy sam.
majcher pisze: Kłamstwem jest, że mamy jakiegoś moderatora na tym forum. Nie widzę tu http://www.kibice.net/forum/memberlist. ... oup&g=9483 żadnej osoby z Widzewa.
Pisz moze o rzeczach o ktorych masz pojęcie, bo owszem macie tu moderatora i doskonale kazdy o tym wie... A moze zlał juz to forum, tak jak chłopak od Nas, i wysługujecie sie jakims pajacem z Ruchu ?? bardzo mozliwe.

fakt jest jednak taki- ze od dawien dawna kariere tutaj konczą szybciutko osoby ktore wam zachodza za skóre, i przedstawiaja nasz punkt widzenia. Natomiast typowi napinacze od nas i od was mogą sobie tu klepać ile wlezie - bo jest wam to na ręke.
Bo to wy chcecie tutaj siac propagande za wszelką cene, i kiedy pierdolicie sami ze sobą to ma byc spokoj, a jak zaczynają Was prostować ŁKSiacy to r************* temat, obracacie kota ogonem i robicie prowokacje piszac np z kont niby ŁKSiakow. Jesli juz nie dajecie sobie rady to idzie ban i narazie, po kłopocie ;) BYLE TYLKO NIKT SIE NIE POŁAPAŁ CO JEST PISANE i BYLE WASZE ZAWSZE BYLO NA WIERZCHU.

Po co wiec wmawiasz, ze mowie klamstwa, jesli sam kłamiesz i was wybielasz na siłe ? Jak ktos ma cie traktowac powaznie jak wpierdalasz sie w kwestie o ktorych nie masz pojecia??
majcher pisze: Wcześniej wmawialiście wszystkim, że jesteśmy wieśniakami, że fc to przypał, a liczy się rodowitość, po czym przyznajecie, że to dawna linia propagandowa.
Odwracasz kota ogonem. Macie przydomek ''wiesniaki'' i ''podmiejscy'', dlatego ze taką macie historie ruchu na Widzewie, i taką macie rzeczywistosc. Dlatego ze jeszcze w latach 90 wiekszosc flag na Widzewie to były flagi FC, dlatego ze od zawsze we wszystkich wiochach w wojewodztwie kibicowało sie Widzewowi, i dlatego ze np ponad połowa speca do Wrocławia pare lat temu byla zarezerwowana dla Fan Clubów. Natomiast nasza '' Rodowitosc'' jest niepodwazalna, bo do lat 70-80 bylismy w Łodzi absolutnym hegemonem na wszystkich płaszczyznach...

Wy nas nazywacie badz nazywaliscie ''bazarowcy'', '' dajdaje'' , ''bezdomni'' , '' grzybiarze'' itp, co tez mialo jakis tam zwiazek z rzeczywistościa, natomiast widziales kiedys zeby ktos tak to przezywał jak Wy??

Nikomu nie udało sie nam wmówic tego wiesniactwa i buractwa tak bardzo, jak wam samym, i macie pewnie z tego powodu kompleksy , i wkurwia was to bardzo. Ale raczej tego nie zmienicie pierdoleniem na k.net. A to ze zaczelismy dbac w pewnym momencie o swoje fan cluby, i w wielu miejsach pojawili sie nasi kibice, ktorzy mieli wsparcie z Łodzi ( u was z tym wsparciem roznie bywało, o czym sami płakaliscie) , to rowniez bynajmniej o nas źle nie swiadczy i wpedza wielkich czerwonych Widzewiaków w kolejne rozkminy , '' że niby jak to ... D: ??"

majcher pisze: adwokata boli fakt, że mieliśmy neutral z Lechem, mimo przykrego wypadku był szacunek, nie było pretensji, żadnego układu między Widzewem a Lechem nie było, a ból d*** pewnie wynika z faktu bycia antidotum na Widzew, inaczej by układu pewnie nie było.
Mieliscie układ o nieagresji, i robiliscie wspolne podchody. Wy byliscie zajarani Lechem i w drugą strone mozliwe ze bylo podobnie. Chodzilo bardziej o kwestie Ultras niż H, jak powszechnie wiadomo.
Szanowaliscie Lecha, i sie cieszyliscie ze macie dobre stosunki. Lech w tamtym czasie był absolutnie na topie, i wprowadzali nowąjakos do kibicowania, organizacyjnie stojąc wtedy najlepiej.

Wiec idąc twoim tokiem - sytuacja obecna gdzie dobry układ z Lechem ma po paru latach wasz znienawidzony rywal - wywołuje ''ból d***'' u nas , czy raczej u Widzewiaków, ktorzy znowu sie obudzili z ręka w gaciach z rozkminami '' a jak to mozliwe, ten smieszny Łks ?... D: ??"
Najlepiej zeby wypowiedzial sie gosc pokroju tego co wrzucilem w kominiarce strone wczesniej, gdzie w tempie ekspresowym musial drapac vlepki Lecha, i nagle z szacunku zrobiło sie wkurwienie i ... '' ból d*** '' ? Mysle ze ten gosc akurat rodzynkiem nie był i sporo takich asów u was było .
Historia nie kłamie ....

RODOWICI ŁODZIANIE !

KlubemŁodziJestRTS

Post autor: KlubemŁodziJestRTS » 27.05.2016, 15:28

Ene due rabe pisze:Szkoda że jak ja pisalem takie wg Ciebie zwięzle wywody i chciałem wkręcić kogoś w dyskusję, to od razu wszystkie czerwone koleżanki tutaj dwoiły się i troiłly, żeby tylko r******* temat i nikt nie skumal o co chodzi i zawsze kończylo się to napinka jak wyzej...
Dla nich taki poziom ddyskusji świadczył jedynie o mojej chorobie psychicznej , o tym że mam 15 lat, nigdy nie byłem na meczu i boję się wychodzić z domu. hahah :D
jedyne wasze argumenty to byly ': że jestem debilem , żydem, patusem itp i jakoś wtedy nikomu nie przeszkadzało ?

To twoje kumpelki absolutnie nie potrafią prowadzić dyskusji na poziomie i argumenty bo są po prostu na to za głupi. Oni nawet nie sila się z tym ukrywać że im na takiej dyskusji wogole nie zalezy.
Ich poziom to jednozdaniowe prowokacje i grupowa napinka. A jak temat idzie nie po waszej myśli to r************* go po prostu .
Nie miej więc pretensji o to jak wygląda ten temat do nikogo innego - tylko do swoich czerwonych koleżanek.

Tak jak przewidziałem to wy najbardziej teraz skamlecie , bo wiecie że tracicie tubę propagandową, ja mam w to wyjebane , ale obawiam się z za głupi jesteście i za bardzo wam to w krew weszło , żeby zająć się swoimi klubami i ten temat prędzej czy później zniknie.
Miałeś się nie wpisywać a tu kolejny wywód.Powinieneś wbić w końcu to sobie do łba,że jest to temat derbowy i zawsze ale to zawsze wkradnie się jakaś napinka.To tylko internetowe forum.Zrozum to w końcu i daj sobie spokój,jak będziesz miał coś ciekawego do napisania to wpadnij i można będzie podyskutować.
Już ci nie raz tłumaczyłem że każdy średnio kumaty człowiek w Polsce wie jak wygląda sytuacja w Łodzi i FC.Nie zmieni tego pierdolenie z obu stron na internetowym forum.

Weź sobie dziś wieczorem pierdolnij blanta i przy blancie przemyśl to co ci napisałem.

PS. Szkoda że usunąłeś swój wywód po wpisie d**** torcaa.Ja przeczytałem i muszę przyznać że masz człowieku fantazje.Szkoda,że fantazjujesz o jakichś pedalskim wyimaginowanym gwałcie zamiast fantazjować o jakichś fajnych dziewczynach.
WŁADCY MIASTA WŁÓKNIARZY!

Ene due rabe

Post autor: Ene due rabe » 27.05.2016, 15:37

KlubemŁodziJestRTS pisze:
Miałeś się nie wpisywać a tu kolejny wywód.Powinieneś wbić w końcu to sobie do łba,że jest to temat derbowy i zawsze ale to zawsze wkradnie się jakaś napinka.To tylko internetowe forum.Zrozum to w końcu i daj sobie spokój,jak będziesz miał coś ciekawego do napisania to wpadnij i można będzie podyskutować.
Już ci nie raz tłumaczyłem że każdy średnio kumaty człowiek w Polsce wie jak wygląda sytuacja w Łodzi i FC.Nie zmieni tego pierdolenie z obu stron na internetowym forum.

No ja to wiem i reszta na około tez ,tylko ze to Wy sobie obraliscie na cel to forum jako wasza tube propagandowa, i wy wiedząc ze sporo osob tu zagląda i co mniej lotni stad czerpią wiedze, próbujecie tu kreować wizerunek swój, i nasz...
Swoj mozecie, naszego nie...
To wy tu macie armie internetowych rozkminiaczy od dawien dawna i kazda rozmowe nie po waszej mysli spierdalacie na takie tory zeby nikt nie ogarnal ocb.

Nie zapominaj o tym , ze na tym jak sam uwazasz ''smiesznym forum'', to wy z kolezankami z Ruchu napierdalacie swoją propagande 24h na dobe od wielu lat, wierząc ze kogos przekonacie do swoich racji.
Poki nikt sie wam nie wpierdala to jest luz, ale jak jestescie prostowani to jest płacz i wogole zaklinanie rzeczywistosci najczesciej wobec uzytkownikow ktore was prostują a nawet nie tego co piszą...
Historia nie kłamie ....

RODOWICI ŁODZIANIE !

KlubemŁodziJestRTS

Post autor: KlubemŁodziJestRTS » 27.05.2016, 15:43

Ene due rabe pisze:No ja to wiem i reszta na około tez ,tylko ze to Wy sobie obraliscie na cel to forum jako wasza tube propagandowa, i wy wiedząc ze sporo osob tu zagląda i co mniej lotni stad czerpią wiedze, próbujecie tu kreować wizerunek swój, i nasz...
Swoj mozecie, naszego nie...
To wy tu macie armie internetowych rozkminiaczy od dawien dawna i kazda rozmowe nie po waszej mysli spierdalacie na takie tory zeby nikt nie ogarnal ocb.

Nie zapominaj o tym , ze na tym jak sam uwazasz ''smiesznym forum'', to wy z kolezankami z Ruchu napierdalacie swoją propagande 24h na dobe od wielu lat, wierząc ze kogos przekonacie do swoich racji.
Poki nikt sie wam nie wpierdala to jest luz, ale jak jestescie prostowani to jest płacz i wogole zaklinanie rzeczywistosci najczesciej wobec uzytkownikow ktore was prostują a nawet nie tego co piszą...
p********* takie kocopoły,że głowa boli.Uroiłeś sobie jakieś płacze z naszej strony i za bardzo nie wiem z czego ci się to ujebało.

Aha teraz już nie tylko Widzew ale i również Ruch sieje propagandę.Nie zapomnij jeszcze dodać Elany i Stali Rzeszów.

KlubemŁodziJestRTS

Post autor: KlubemŁodziJestRTS » 27.05.2016, 15:47

A co do płaczów i żali to ty tu już nie raz płakałeś,że cię zbanowali choć wcale cię nikt nie zbanował.Po prostu wymyśliłeś sobie bajeczkę,żeby napisać że Widzewiak banuje niewygodnych ludzi.

Ene due rabe

Post autor: Ene due rabe » 27.05.2016, 15:50

no widzisz, wiec albo nie umiesz czytac, albo jestes za glupi, albo po prostu za bardzo zaslepiony zeby skumac pewne proste zaleznosci...
A to, ze obraliscie sobie forum kibice.net zeby siac swoją propagande i sie zorganizowaliscie tylko i wylacznie w celu siania swojej propagandy i oczerniania ŁKSu ( cytuje : '' bo jednak sporo osob tam zagląda, i czerpie stamtad wiedze'' ) , to jest tez moj wymysl, a nie twoich bardziej rozgarnietych kolezanek , prawda ??

PS. Ch. ci w d... farmazoniarzu zakompleksiony, bo w ten sposob ''radziliscie sobie'' juz wielokrotnie , i sporo osob piszacych niewygodne rzeczy zegnalo sie z tym forum, a ci co sie napinali od zawsze zostawali
To konto mi blokowaliscie juz z 4 razy, poprzednie z ktorych pisalem ( np PatoGang) wyjebaliscie w pizdu. I to są proste fakty, a wy dalej bedziecie sie zarzekac ze nic takiego nie było... tak jak ze wszystkim, to nic nowego..
Historia nie kłamie ....

RODOWICI ŁODZIANIE !

KlubemŁodziJestRTS

Post autor: KlubemŁodziJestRTS » 27.05.2016, 15:55

Zostało blokowane żebyś się pewnie uspokoił i ogarnął.I bynajmniej nie blokował tego mod na prośbę kogoś z Widzewa a właśnie Łksu,bo w pewnym momencie nie jedna osoba od was zwracała ci uwagę.Nie zwracały ci uwagi na pewno osoby anonimowe u was.

KlubemŁodziJestRTS

Post autor: KlubemŁodziJestRTS » 27.05.2016, 15:58

Widzew ma na tyle mocną pozycję że nie musi się łapać chwytów bo jakiś tam największy kumacz we wszechświecie ene due rabe coś sobie tutaj napisze.Jesteś zbyt głupi by zrozumieć,że robisz przypał Łksowi takim pisaniem.Również nie potrafisz pojąć,że lecisz stąd właśnie za robienie tego przypału.

Ene due rabe

Post autor: Ene due rabe » 27.05.2016, 16:05

KlubemŁodziJestRTS pisze:Widzew ma na tyle mocną pozycję że nie musi się łapać chwytów bo jakiś tam największy kumacz we wszechświecie ene due rabe coś sobie tutaj napisze.Jesteś zbyt głupi by zrozumieć,że robisz przypał Łksowi takim pisaniem.Również nie potrafisz pojąć,że lecisz stąd właśnie za robienie tego przypału.
haha no jasne ustalmy 2 rzeczy....

-Ja tutaj pisząc robie przypał ŁKSiakom. Widzewiacy ktorzy napierdalaja tutaj od dawien dawna swoje wymysly i ktore na kazdy moj wpis odpowiadają w dziesięciu napinką , bo innych argumentów nie mają - natomiast tego przypału Widzewiakom nie robią... tak ??

-Pisząc nasz punkt widzenia i prostując wasze wymysly, co doprowadza was do czerwonosci, narażam sie najbardziej moim kolegom po szalu ? Tak to widzisz??
kazdy moj wpis powoduje u was bulgotanie w głowkach i nie odniesiecie sie do tego co napisalem w zaden sposob, bo nie macie argumentów . Mozecie jedynie mnie wyzywać od zyda, debila itp i pisac setki wymysłow na mój tremat.
I Oczywiscie najbardziej to wkurwia moich kolegow po szalu, ktorzy dawno w to forum juz wbili c**** - bo z wami sie nie da dyskutować megalomany . Natomiast wam nic do tego - wrecz sami byscie chcieli zebym jeszcze pisał, ale inni ŁKSiacy mnie banują bo im lipe robię... zgadłem ??
Historia nie kłamie ....

RODOWICI ŁODZIANIE !

KlubemŁodziJestRTS

Post autor: KlubemŁodziJestRTS » 27.05.2016, 16:09

Ja cię tylko nakierowałem na odpowiednie tory.Może to że zwracali ci uwagę twoi koledzy po szalu to jest mój wymysł?I zwracali ci uwagę wcale nieprzypadkowi goście.

Ene due rabe

Post autor: Ene due rabe » 27.05.2016, 16:19

KlubemŁodziJestRTS pisze:Ja cię tylko nakierowałem na odpowiednie tory.Może to że zwracali ci uwagę twoi koledzy po szalu to jest mój wymysł?I zwracali ci uwagę wcale nieprzypadkowi goście.
hahaha

ku**a lamusie, a skad ty wiesz kto jest przypadkowy a kto nie?? nie rozsmieszaj mnie, bo to tylko kolejny wasz wymysł i poza byle mnie zdyskredytowac parówy czerwone... z osobami ktore mialy jakies ''ale '' raczej wyjasniane bylo na biezaco wszystko ;)

Przeciez dla was to ja jestem dzieciakiem 15 letnim co nie chodzi na mecze i gówno wie o wszystkim.
Mimo to napierdalacie tutaj caly czas i odnosicie sie do mnie, co gorzej powinno swiadczyc o was niz o tym kogo wysmiewacie..

Fakt jest taki ze od dawna usuwacie stad niewygodnych dla siebie ludzi, jak nie uda sie wmowic wszystkim ze macie do czynienia z debilem, jak nie uda sie osmieszyc kogos tak zeby sam sobie dał spokoj, to wysługujecie sie moderatorami, i macie spokoj, i mozecie se tworzyc znowu co sie wam podoba.
Jest tak nie od dzis i nie od wczoraj, i twoje pierdolenie i znowu manipulowanie i wypisywanie farmazonow mało tutaj zmienia. Tyum bardziej znajac wasza nature gdzie jestescie w stanie sie zesrać w gacie, byle wyszło po waszemu....
Historia nie kłamie ....

RODOWICI ŁODZIANIE !

KlubemŁodziJestRTS

Post autor: KlubemŁodziJestRTS » 27.05.2016, 16:28

Ene due rabe pisze:Fakt jest taki ze od dawna usuwacie stad niewygodnych dla siebie ludzi, jak nie uda sie wmowic wszystkim ze macie do czynienia z debilem, jak nie uda sie osmieszyc kogos tak zeby sam sobie dał spokoj, to wysługujecie sie moderatorami, i macie spokoj, i mozecie se tworzyc znowu co sie wam podoba.
Jest tak nie od dzis i nie od wczoraj, i twoje pierdolenie i znowu manipulowanie i wypisywanie farmazonow mało tutaj zmienia. Tyum bardziej znajac wasza nature gdzie jestescie w stanie sie zesrać w gacie, byle wyszło po waszemu....
Chwila chwila.Jaki jest sens w banowaniu ciebie skoro minutę później już napierdalasz ze swojego nowego konta?Przecież trzasnąć to cię idzie po pierwszym zdaniu.
No zapomniałbym że z konta Kolejny nick troszkę starałeś się poudawać i o sobie pisałeś w osobie trzeciej.Nie wiem po co taki zabieg ale jakiś cel w tym miałeś.Pewnie taki że ktoś tutaj cię popiera.

Ene due rabe

Post autor: Ene due rabe » 27.05.2016, 16:49

gowno mnie to obchodzi, a Ty zarejstrowales sie tylko i wylacznie po to zeby ze mna dyskutować, jaki w tym miales cel ? koleszkow szukasz??

Wiecie jakie są warunki internetowa bando czerwonych propagandystow , jesli zajmiecie sie w koncu krainą najbardziej czerwonego pod słoncem Widzewa, i przestaniecie wyciarac sobie tutaj gęby Łódzkim Klubem Sportowym i leczyc na tym forum swoje kompleksy, to bedzie tutaj normalnie i sporo normalnych osob tutaj bedzie tutaj wyrazalo swoje opinie.
Nie da sie dyskutowac w normalny sposob, jesli kazdy nawet najmniejszy zalażek merytorycznej rozmowy jest rozpierdalany, nawet jesli was nie dotyczy, i ze wszystkich naokoło , banda jebanych ciuli internetowych nie mogacych zliczyc ile to jest 2 x 2 - robi głupków z usmiechem na mordzie.

Natomiast jesli jest to dla was za duzo, albo tego nie rozumiecie - to bedzie tak jak jest teraz. I raczej bedzie to z wieksza szkodą dla Was , bo to dla was jest tuba propagandowa gdzie chcecie kreowac wizerunek jednych i drugich. Kreujcie se swój bo macie duzo roboty, u nas nic sie nie zmienia od lat...
Historia nie kłamie ....

RODOWICI ŁODZIANIE !

KlubemŁodziJestRTS

Post autor: KlubemŁodziJestRTS » 27.05.2016, 17:07

Przecież ty napinką reagujesz nawet na pytania całkowicie nienapinkowe ile was było na meczu.Pisz jak ci to sprawia przyjemność i dalej rób z siebie idiote.

Ene due rabe

Post autor: Ene due rabe » 27.05.2016, 17:19

zarejstrowales sie tylko i wylacznie po to zeby sobie ze mna popisac, i w 99% odpowiadasz na wymysły tego ''idioty''. Wiecej pytan nie mam.

nie odpisuj mi juz z łaski swojej.
Historia nie kłamie ....

RODOWICI ŁODZIANIE !

KlubemŁodziJestRTS

Post autor: KlubemŁodziJestRTS » 27.05.2016, 17:32

I vice versa kiepie.

ODPOWIEDZ