Łódź i województwo łódzkie - kibicowsko

ultras, hooligans, liczby, ciekawostki, informacje, opisy

Moderatorzy: Zorientowany, LechiaCHWM

ODPOWIEDZ
adwokat

Re: Łódź i województwo łódzkie - kibicowsko

Post autor: adwokat » 27.05.2016, 17:41

Klubem łodzi ,cisniesz że ene nam robi przypal tak? A jak się odniesiesz sie do tych wypociny ""torf91"ten szczyl nierobi czerwonym lipy ? U was są wszyscy cacy ,ile to gowno ma lat!!

iparts.pl
KlubemŁodziJestRTS

Post autor: KlubemŁodziJestRTS » 27.05.2016, 17:53

Odezwał się największy napinacz obok bnowaka adwokat i komuś chce uwagę zwracać.
WŁADCY MIASTA WŁÓKNIARZY!

adwokat

Post autor: adwokat » 27.05.2016, 19:43

Zabolalo balasie !!! Zarejestrowałeś sie tu i nic innego tylko czepiasz sie ene sie , a koleś cie gasi jak peta w kiblu rozjebundo

WhiteLegion

Post autor: WhiteLegion » 27.05.2016, 19:49

Widzę że głowy się wam gotują , bardziej r******* się tego forum nie da .
Ale dla rozluźnienia atmosfery taki śmieszny filmik , bez spiny ;-))))

https://youtube.com/watch?v=X0C03cnLaFc

Pozdroo ze STOlicy !

walczzawsze

Post autor: walczzawsze » 27.05.2016, 20:08

Born the White pisze:Koszmar, tak bardzo Widzewowi wspolczuje - nawet nie zgwalcenia hoolsa z ekipy (bo w sumie kazdy mogl byc przypadkowo na jego miejscu), ale braku reakcji kolegow, a pozniej TUSZOWANIA i przemilczania sprawy. Jasne, nic sie nie stalo!......
jak twoją matkę wczoraj gwałciłem to się nic nie odzywałeś a jeszcze skórą chciałeś ruszać...

Ene due rabe

Post autor: Ene due rabe » 27.05.2016, 20:51

Wacław pisze:To jest ku*** jakaś paranoja co tu się dzieje na tym forum...
Przyznam Ci rację , jest to paranormalne ;)
Wacław pisze: I ene due nie było Cię jakiś czas na forum i forum trzymało poziom przez parę stron. Normalnie było można pisać, bez żadnych spin, wyzwisk czyli wniosek jest jeden, jak się chce to można, ale pojawiłeś się Ty i na nowo jazda przez parę stron i bezsensowne pierdolenie o niczym. Jak masz jakieś ciśnienie to włącz sobie gwałt z madrytu bo domyślam się, że filmik masz i zwal konia z uśmiechem na ustach, może wtedy wyluzujesz...
Forum trzymało poziom bo zajmowaliscie się sobą, a ja się nie wpisywalem dlatego że był spokój , a nie na odwrót .

Ale się skończyło bo jedna z drugą labadziara musiała wetknac nos w nieswoje sprawy i wylać swoje kompleksy na to forum pisząc na nasz temat. Mam nadzieję że w końcu was oducze to robić pajace...
Historia nie kłamie ....

RODOWICI ŁODZIANIE !

Ene due rabe

Post autor: Ene due rabe » 27.05.2016, 20:58

WhiteLegion pisze:Widzę że głowy się wam gotują , bardziej r******* się tego forum nie da .
Ale dla rozluźnienia atmosfery taki śmieszny filmik , bez spiny ;-))))

https://youtube.com/watch?v=X0C03cnLaFc

Pozdroo ze STOlicy !
Wszystko pięknie , ale na przyszłość nie wciagajcie Łodzi do tych waszych Zydzewsko - stołecznych rozgrywek ...

A później czerwoni się dziwia - że Łódź się kojarzy tak jak kojarzy , i jeszcze na nas zwalają winę , świat stanął na głowie ...

:D
Historia nie kłamie ....

RODOWICI ŁODZIANIE !

walczzawsze

Post autor: walczzawsze » 27.05.2016, 21:25

Wacław pisze:
bnowak pisze:FILOZOFIE, sprawa jest całkiem posta. ZGWAŁCONY W ODBYT W MADRYCIE ZOSTAŁ HOOLS WIDZEWA przez ziomkow z CSKA. Wez sie Mądralo odnieś do tego - potwierdź, zaprzecz, zamydlij - co tam sobie chcesz. Ale spróbuj zachować twarz.............
To teraz szybkie pytanie i szybka odpowiedź. Ponoć są na to jakieś dowody-tak twierdzicie, proszę bardzo jesteś w stanie je przedstawić?? Uprzedzę Twoja odpowiedź, nie jesteś w stanie bo nic takiego nie miało miejsca :) I na tym bym zakończył temat Madrytu :)
nie dajcie się wciągać w te gierki garbatych nosów, odpowiadajcie tym k***** jak na nich przystało.
Zbliżają się wakacje to gimbaza atakuje, zebrali się u rabina i udają kozaków :)

kto jest założycielem Łksu nie chodzi mi o ten z Łomży...

adwokat

Post autor: adwokat » 27.05.2016, 21:39

Walczzawsze załóż kominiarkę huliganie hehe

Ene due rabe

Post autor: Ene due rabe » 27.05.2016, 21:43

ŁKS założyli Łodzianie , a was wiesniactwo - myślałem że to już ustalilismy ;)
Historia nie kłamie ....

RODOWICI ŁODZIANIE !

Carcassonne

Post autor: Carcassonne » 27.05.2016, 22:18

Ene due rabe pisze:ŁKS założyli Łodzianie , a was wiesniactwo - myślałem że to już ustalilismy ;)
Dokładnie Łodzianie wyznania mojżeszowego.
Miasto moje a w nim..

filipmichal

Post autor: filipmichal » 27.05.2016, 22:20

Założycielami ŁKS-u byli m.in. Arnold Heiman i Jerzy Hirszberg, a pierwszym prezesem Ryszard Winter, pochowany na cmentarzu żydowskim. W latach 20. ubiegłego wieku jednym z głównych sponsorów był z kolei Maurycy Poznański, syn bodaj największe łódzkiego fabrykanta o jakże wymownym imieniu - Izrael.

[link]

Ene due rabe

Post autor: Ene due rabe » 27.05.2016, 22:25

Carcassonne pisze:
Ene due rabe pisze:ŁKS założyli Łodzianie , a was wiesniactwo - myślałem że to już ustalilismy ;)
Natomiast wielki Widzew założył c*** wie kto...

c*** wie gdzie....

I nie ukrywajmy tego, ale przede wszystkim ... c*** wie po co ;)
Historia nie kłamie ....

RODOWICI ŁODZIANIE !

walczzawsze

Post autor: walczzawsze » 27.05.2016, 22:26

ene due ty tez masz końcówę obrzezaną jak twoi przodkowie?

Ene due rabe

Post autor: Ene due rabe » 27.05.2016, 22:31

walczzawsze pisze:ene due ty tez masz końcówę obrzezaną jak twoi przodkowie?
Wiem że byś sprawdził z chęcią pedale , ale partnerów to sobie szukaj pod zegarem . Wybór masz duży , tyle czerwonego pedalstwa nie ma nigdzie indziej.
Historia nie kłamie ....

RODOWICI ŁODZIANIE !

Carcassonne

Post autor: Carcassonne » 27.05.2016, 22:41

Ene due rabe pisze:
Carcassonne pisze:
Natomiast wielki Widzew założył c*** wie kto...

c*** wie gdzie....

I nie ukrywajmy tego, ale przede wszystkim ... c*** wie po co ;)
Nie interesuje mnie wielki Widzew, ale nie wiem czy zdajesz sobie sprawę, że jesteś przypadkiem do leczenia psychiatrycznego, no chyba że w zakładzie dali ci laptopa w ramach terapii i napierdalasz cały dzień.
Miasto moje a w nim..

OleOle

Post autor: OleOle » 27.05.2016, 22:48

Ene due rabe, czy to prawda że w sąsiedztwie 'stadionu' Łksu ma stanąć synagoga? Ja myślę że to byłoby świetne rozwiązanie. Bracia w wierze od razu po meczu mogliby się udać na modły.
Śląscy Ekstremiści

Winkler

Post autor: Winkler » 28.05.2016, 00:22

Napisałem wcześniej,że inteligentny jesteś,ale jednak bardzo jak widzę się pomyliłem........I nadal się bardzo cieszę,że z tej drugiej strony jesteś i dużo się tu udzielasz.....Pisz jeszcze więcej,z mojej strony to ostatnia odpowiedź bezpośrednia do ciebie,bo ciebie to tylko kręci,a ja nie zamierzam karmić trolla.....

majcher

Post autor: majcher » 28.05.2016, 03:09

Enedue, jakie argumenty masz mi podać w kwestii naszego zachowania wobec Cacka? Napisz, co Twoim zdaniem źle zrobiliśmy, a co powinniśmy zrobić. To chyba proste. Twierdzisz, że Cacek nami pomiatał itp. tylko nie wiem jaki okres jego zarządzania klubem masz na myśli. W przeciwieństwie do Ciebie, uczestniczyłem w rozmowach oraz ustaleniach z naszym klubem, na początku jego działalności i wiedzę mam nieco większą od Ciebie, jakie były ustalenia i jak byli traktowani kibice. Żadnego zakazu krytykowania Cacka nie było, nie wiem skąd taki farmazon. Przypomnę, że protest był przy okazji meczu z bodajże z Zagłębiem Sosnowiec, jak lecieliśmy ligę niżej, później Cacek, Cacek W********** leciał na naszym stadionie pod koniec naszego ostatniego pobytu w ekstraklasie i całą 1 ligę, kiedy to nie były pewne losy naszego stadionu. Nie było zorganizowanego dopingu na meczach u siebie, podobnie było w Byczynie. Wzajemnie siebie nie przekonamy, bo ja uważam, że dobrze postąpiliśmy, a summa summarum, Cacka w Widzewie nie ma i oby nigdy ludzie jego pokroju nie mieli nic wspólnego z naszym klubem. Za to można zauważyć, że kłuje w oko sąsiadów nasz stadion i jest nowa linia propagandowa, aby pisać iż sprzedaliśmy się za stadion. Piszcie sobie co chcecie, ch… nas to interesi, stadion rośnie i cieszy oko. Kibice mają realny wpływ na jego wygląd, choćby poprzez napis, czy kolor krzesełek. Z naszymi uwagami liczą się wykonawcy, więc to będzie nasz dom, do którego sami dołożyliśmy cegiełkę, w postaci wyglądu.
Wskaż mi proszę i oświeć mnie, kto jest moderatorem z Widzewa, na tym forum. Cóż nie zawsze tu zaglądam, więc może o czymś nie wiem. Wkleiłem Ci link, nie znalazłem tam nikogo, kogo bym kojarzył z Widzewem. Zatem napisz mi nick, kogo konkretnie masz na myśli. Pokaż mi też tych ciemiężonych i banowanych przez sprzyjających nam moderatorów normalnie piszących ŁKSiaków, napisz ksywy, cokolwiek, bo piszesz, jakby tu była dokonywana eksterminacja na was. Do tego piszesz ogólnikowo, bez konkretów, taka typowo polityczna, populistyczna zagrywka. Pewnie każdy mógłby sobie tak napisać.
Kwestionujesz, co napisał Twój kolega po szalu, cobytu o linii propagandy, twierdząc, że odwracam kota ogonem. Rozumiem, że twierdzisz wmawianie całej Polsce, że Widzewa nie ma w Łodzi i to są tylko „wioski”, że fc to wstyd, to nie była propaganda? Co więcej, Widzew dalej ma dużo flag FC i są one wieszane w znacznej ilości. Od lat 90 trochę flag u nas powstało, zarówno ogólnych, jak i osiedlowych oraz FC, rozmiary flag inne niż w latach 90 a płoty z gumy nie są, więc takiej ilości flag jak wtedy już u nas niestety nie będzie. Na Widzewie wszyscy są dumni z FC i nikt, żadnego kompleksu wieśniactwa nie ma, możesz być spokojny.
W kwestii Lecha, to było obustronne zmęczenie tym paktem o nieagresji, do tego drogi Lecha i Ruchu się rozeszły, więc poszedł od nas pocisk na Cracovię, Lecha na Ruch i skończył się neutral. Więc gdzie u nas ból d***, jakie podchody, skoro sami chcieliśmy i dążyliśmy do zakończenia sztucznej neutralności. O jakim budzeniu się z ręką w nocniku piszesz? To, że podobnie jak KSGKS powstał układ KKSŁKS, z dwóch nienawidzących się ekip, które w obawie, że sobie nie poradzą, łączą nagle siły h, w całej Polsce kwitowane jest znaną piosenkę: wczoraj kosa, dziś układy… Trzeba też przyznać, że nie częste to zjawisko w środowisku kibiców. Raczej układy, zgody powstają z w miarę neutralnych ekip, a przy zwaśnionych, zazwyczaj po wymianie pokoleń i wycofaniu zwaśnionej starszyzny.
Jeżeli ktoś chce przypomnieć, że między nami i Ruchem, też była swego czasu kosa. Owszem, ale mieliśmy też wcześniej zgodę, a do tego nasze relacje ocieplały się jakiś czas, nie było to takie nagłe, jak w przypadku niektórych.
W kwestii, kto robi przypał Widzewowi, to Widzew będzie o tym decydował, to jego sprawa. Nikt z nas oczywiście nie ma pretensji do tego, że ktoś z ŁKSu robi przypał swoim, a o rozwalanie wątku łódzkiego i sprowadzanie dyskusji do tego co można przeczytać.
Wolę dyskusję na argumenty, niż obrzucanie się błotem. Nie twierdziłem, że mój poprzedni wpis był zwięzły, tylko powtórzyłem ironię Bornthewhite. Nie napisałem też, że mój wpis, to mega wysoki poziom, za to napisałem, że wolę poziom dyskusji bez napinki.
bnowak przedstaw dowód i potwierdzenie, na ten gwałt, o którym piszesz. W dobie Internetu, łatwo dostępnych informacji, nie powinno to stanowić dla Ciebie problemu.
WhiteLegion, zajmij się swoim komunistycznym CWKSem, z herbem i skrótem nadanym przez komunistów. Pięknie wyglądał ten herb z kwiatów, na pogrzebie mjr Łupaszki, wszak to jego mordercy byli twórcami tego herbu. Zabierz się za prostowanie spraw z BKSem, zamiast wrzucać propagandowe i oklepane filmiki. Choć przyznam, że z pomysłem i śmiesznie zrobione.
Na koniec chciałem zapytać normalnych ŁKSiaków, czy X-man, to jeszcze w jakiś sposób uczestniczy w życiu kibiców ŁKS? Ile to czasu minęło, jak przestał tworzyć stronę? I jak podchodziliście do tych tekstów, które zamieszczał. Czy tak jak Śląsk do R.Zielińskiego, czy z przymrużeniem oka, jak propagandzistę?
Wyszedł kolejny "zwięzły" tekst...
Nieważne w której lidze, liczy się Ruch i Widzew!

KlubemŁodziJestRTS

Post autor: KlubemŁodziJestRTS » 28.05.2016, 08:31

Majcher,super post.Wypunktowałeś tych dzbanów idealnie.Na jakiekolwiek dowody z ich strony nie ma co liczyć.

Pewnie dalej będą rzucały bezpodstawne oskarżenia,ale to nie ich wina.Taka ich żydowska natura.W ich żyłach po prostu płynie semicka krew.
Oczywiście nie mam na myśli wszystkich kibiców Łksu,ale ci normalni jak sam rabin wspomniał olali to forum.Zapomniał tylko dodać,że olali z jego powodu.

Foxx

Post autor: Foxx » 28.05.2016, 09:22

majcher pisze:Pięknie wyglądał ten herb z kwiatów, na pogrzebie mjr Łupaszki, wszak to jego mordercy byli twórcami tego herbu.
Rozumiem, że mając dużo czasu strzelacie tu jakieś epistoły.W Twoim przypadku rozumiem też dobre kontakty z KSP. Lepiej jednak nie traktować ich wizji historii serio, bo zawsze wyjdzie jak w tym przypadku. Wykorzystywania osoby płk. "Łupaszki" jako wirtualnej pały do okładania "adwersarzy" na kibiconetowni już nie skomentuję. Został zamordowany 08.02.1951.

"Przegląd Sportowy" z 1957 - powrót przedwojennych działaczy do Legii po okresie CWKS Warszawa

Obrazek

Jeżeli chodzi o nasze podejście do antykomunistycznego podziemia, jak wspomniałem w temacie warszawskim, dostaliśmy recenzję od kogoś innego, niż tutejsi wirtualni "fighterzy" i to raczej wystarczy.

Obrazek

Niech w tych sprawach każdy robi swoje i tyle.
A co tam w komentarzach na Onecie?

mcmlxv

Post autor: mcmlxv » 28.05.2016, 09:32

majcher pisze: Kwestionujesz, co napisał Twój kolega po szalu, cobytu o linii propagandy, twierdząc, że odwracam kota ogonem. Rozumiem, że twierdzisz wmawianie całej Polsce, że Widzewa nie ma w Łodzi i to są tylko „wioski”, że fc to wstyd, to nie była propaganda?
Majcher, wnioskuję że jesteś stary kibol więc pewne rzeczy powinieneś wiedzieć. Każda z grup obu klubów prowadzi propagandę, świadomie lub nie. Fakty były takie, że w początkowym okresie funkcjonowania Widzewa w ekstraklasie (koniec lat 70 początek 80) Widzew w Łodzi od strony kibicowskiej nie znaczył wiele a nadreprezentacja okolic Łodzi na Niciarnianej była ogromna. Jak to mówiono - Legia rządzi w Warszawie, ŁKS w Łodzi, a Widzew pomiędzy. Trudno byśmy w takiej sytuacji nie zwracali na to uwagi i nie akcentowali swojej łódzkości. Przypuszczam, że na naszym miejscu robilibyście dokładnie to samo. Nie znaczyło to nigdy i nie znaczy do tej pory, że nie szanowaliśmy ŁKSiaków z innych miast i to się nigdy nie zmieniło.
Co więcej, Widzew dalej ma dużo flag FC i są one wieszane w znacznej ilości. Od lat 90 trochę flag u nas powstało, zarówno ogólnych, jak i osiedlowych oraz FC, rozmiary flag inne niż w latach 90 a płoty z gumy nie są, więc takiej ilości flag jak wtedy już u nas niestety nie będzie. Na Widzewie wszyscy są dumni z FC i nikt, żadnego kompleksu wieśniactwa nie ma, możesz być spokojny.
Zapewne bywa różnie. Myślę, że coś jednak jest na rzeczy, podobnie jak u nas w przypadku wymieniania naszych założycieli.
W kwestii Lecha, to było obustronne zmęczenie tym paktem o nieagresji, do tego drogi Lecha i Ruchu się rozeszły, więc poszedł od nas pocisk na Cracovię, Lecha na Ruch i skończył się neutral. Więc gdzie u nas ból d***, jakie podchody, skoro sami chcieliśmy i dążyliśmy do zakończenia sztucznej neutralności. O jakim budzeniu się z ręką w nocniku piszesz? To, że podobnie jak KSGKS powstał układ KKSŁKS, z dwóch nienawidzących się ekip, które w obawie, że sobie nie poradzą, łączą nagle siły h, w całej Polsce kwitowane jest znaną piosenkę: wczoraj kosa, dziś układy… Trzeba też przyznać, że nie częste to zjawisko w środowisku kibiców. Raczej układy, zgody powstają z w miarę neutralnych ekip, a przy zwaśnionych, zazwyczaj po wymianie pokoleń i wycofaniu zwaśnionej starszyzny.
Jeżeli ktoś chce przypomnieć, że między nami i Ruchem, też była swego czasu kosa. Owszem, ale mieliśmy też wcześniej zgodę, a do tego nasze relacje ocieplały się jakiś czas, nie było to takie nagłe, jak w przypadku niektórych.
Ależ u nas w pewnym sensie było podobnie. Przypomnę, że zgoda z Lechem to była jedna z najsilniejszych i najlepszych zgód w latach 70 aż do drugiej połowy 80. Po drugie, my nie mamy zgody z Lechem tak jak Wy z Ruchem tylko układ. W dodatku układ h. Swoją Wasze stosunki z Lechem to nie tylko jak to określiłeś "wzajemny szacunek" pomimo kosy, wcześniej Lech był na Widzewie drugą kosą po Legii (jeśli pamiętasz co się śpiewało na Widzewie na melodię "Jeden jest mistrz Polski"). Nie ma co dorabiać ideologii - zgody zmieniają się w kosy a kosy w zgody. Tak było w przypadku kibiców jednego i drugiego klubu.

Wasteland

Post autor: Wasteland » 28.05.2016, 09:40

Trzeba mieć nie lada tupet i być niezłą mendą by będąc moderatorem i doprowadzając do takiego burdelu jeszcze się tu wpisywać.

Foxx

Post autor: Foxx » 28.05.2016, 10:33

Nie jestem tu moderatorem, tylko mam uprawnienia admina do innych spraw, niż moderatorka. Swoją drogą nie tyle tupet, co tupecik trzeba mieć licząc, że się tu będzie robić dla sportu taki syf, by później ktoś inny poświęcał swój cenny czas i energię na sprzątanie po wirtualnych zapasach w błocie.

Wasteland

Post autor: Wasteland » 28.05.2016, 11:21

Gdy Legia dostała oklep od ruskich nie przeszkadzało wam to w czyszczeniu tematów z różnej maści wpisów.

PanTuNieStał

Post autor: PanTuNieStał » 28.05.2016, 11:25

Kod: Zaznacz cały

Nie jestem tu moderatorem, tylko mam uprawnienia admina do innych spraw, niż moderatorka. Swoją drogą nie tyle tupet, co tupecik trzeba mieć licząc, że się tu będzie robić dla sportu taki syf, by później ktoś inny poświęcał swój cenny czas i energię na sprzątanie po wirtualnych zapasach w błocie.
Tupet to mało, ty po prostu bezczelny kłamczuszek jesteś.

Tak na marginesie Majcher ustosunkował się a jakże merytorycznie do bredni rabina, a ten milczy chyba zbiera myśli.
"Dokladnie tak jest. Nawet widzewiak z Łodzi to jest j***** wieśniak a Łksiak z Poddebic będzie rodowity wynika to po prostu z przydomku. ŁKS- rodowici, Widzew- wieśniaki." :lol: :lol:

Foxx

Post autor: Foxx » 28.05.2016, 12:09

Jak wielokrotnie pisałem, bardzo łatwo sprawdzić, czy cokolwiek tu kasuję i kogoś banuję. Wystarczy, że któryś z modów sprawdzi logi w panelu i wrzuci to info na forum. Nie obchodzi mnie wasze przepychanie się "która prawda mojsza", piszę jak jest. Myślcie co tam chcecie. Tyle ode mnie.

Majcher w sprawie do której się odniosłem odwalił piętrową żenadę, więc zrobiłem wyjątek.

mms

Post autor: mms » 28.05.2016, 12:30

Wątek Legii w tym temacie zaczął się od napinki twojego ziomka po szalu, więc tu najpierw powinieneś zareagować.

rzutkarny

Post autor: rzutkarny » 28.05.2016, 12:58

Dobrze napisane o tym pogrzebie. Fajnie, że potomkowie cichociemnych czuwaja. Może nawet juz nie beda walić fotek z ruską imperialną?

Foxx

Post autor: Foxx » 28.05.2016, 13:07

Filmiki z yt mnie nie obchodzą, niezależnie od tego kogo dotyczą - to, ewentualnie, rzecz dla moderatora. Dla odmiany byłem w delegacji składającej wspomniany przez Majchra wieniec i tą sprawę traktuję znacznie poważniej nie tylko, niż to forum (bo o to nietrudno), ale całe te nasze kibicowskie historie. Zwyczajnie - są rzeczy nieco przerastające walenie się po głowach... w internecie.

arda

Post autor: arda » 28.05.2016, 14:25

Majcher, zamiast dowalać sąsiadom z ŁKS czy Legii od czerwonych może odnieś się do sytuacji z 2010 roku kiedy tuskowy terror nabierał rozmachu. Krótka piłka:
http://www.kibice.net/forum/viewtopic.php?t=15959&f=3

Wasteland

Post autor: Wasteland » 28.05.2016, 14:39

Debilu czy jak któryś z kibiców startuje z list po znaczy że ich popiera?Sld jest czerwony?A psl że jest ze wsi?Pomyśl raczej nad tymi co się układali z POparańcami a wdepniesz w niezłe gówno i wciągniesz połowę Łks za sobą.

arda

Post autor: arda » 28.05.2016, 14:45

Twoje pytanie nr 1 i nr 2 małolacik są tak zabawne że nawet nie ma sensu dyskutować.

Wasteland

Post autor: Wasteland » 28.05.2016, 15:02

Czyli potwierdzasz że twój tok rozumowania jest na poziomie 10latka?

bmjmtWŁ

Post autor: bmjmtWŁ » 28.05.2016, 15:14

Born the White pisze:Koszmar, tak bardzo Widzewowi wspolczuje - nawet nie zgwalcenia hoolsa z ekipy (bo w sumie kazdy mogl byc przypadkowo na jego miejscu), ale braku reakcji kolegow, a pozniej TUSZOWANIA i przemilczania sprawy. Jasne, nic sie nie stalo!......
Myślicie wy tępe barany z abramki, że 100 razy powtórzony farmazon wymyślony zresztą jakieś 3 lata temu na forum wrwgangku kiedy jeszcze istniało, stanie się prawdą ? Jakim trzeba być zjebem żeby uwierzyć w taką historyjkę. Jeszcze pamiętam, że pisane było na waszym koszernym forum, żeby zrobić jakiś wpis ala z hiszpańskiej gazety żeby wyglądało poważniej. Doprawdy szacunek. A na koniec zapytam tylko jak tam dziecko Sebastiana się ma ? Ewelina jeździ na dupcenie do stolicy wielkopolski czy może po meczu z Polonią Warszawa jakiś poznaniak zajrzał jej znów ? limanka&kks forever hehe szkoda hyżego że chrzestnym nie został choć tak wiernie na meczach leszka trans z pozdrowieniami do paki dla niego wisiał ...
Wiesz co się liczy ? Szacunek Widzewskiej Dziczy !
Lodzer'mensch pisze:ŁKS został założony jako Polski klub i jest to na dokumentach, zresztą żydzi którzy byli w pierwszym zarządzie, i z racji możliwości pomagali przy rejestracji klubu również byli Polakami a nie kur**wa izraelitami koleszko wszechwiedzący

wid08

Post autor: wid08 » 28.05.2016, 16:51

Brawo przypałowcu ze Zgierza więcej ksywek , może podasz też ksywkę gościa z R który sprzedał żonę na zbiorniku? Czy zrobiliście zrzutę i została z nim ?
Wierność - wczoraj cwelu, dzisiaj bRacie

Fejk

Post autor: Fejk » 28.05.2016, 17:06

Wciąz nie znalazłem tych skanów co do gwałtu kibica Widzewa w Madrycie. Na googlach tego nie ma po wpisaniu znajduje tylko odnośniki do expresu łódzkiego i kibice.net.

Ene due rabe

Post autor: Ene due rabe » 28.05.2016, 18:13

majcher pisze:Enedue, jakie argumenty masz mi podać w kwestii naszego zachowania wobec Cacka? Napisz, co Twoim zdaniem źle zrobiliśmy, a co powinniśmy zrobić. To chyba proste. Twierdzisz, że Cacek nami pomiatał itp. tylko nie wiem jaki okres jego zarządzania klubem masz na myśli. W przeciwieństwie do Ciebie, uczestniczyłem w rozmowach oraz ustaleniach z naszym klubem, na początku jego działalności i wiedzę mam nieco większą od Ciebie, jakie były ustalenia i jak byli traktowani kibice. Żadnego zakazu krytykowania Cacka nie było, nie wiem skąd taki farmazon. Przypomnę, że protest był przy okazji meczu z bodajże z Zagłębiem Sosnowiec, jak lecieliśmy ligę niżej, później Cacek, Cacek W********** leciał na naszym stadionie pod koniec naszego ostatniego pobytu w ekstraklasie i całą 1 ligę, kiedy to nie były pewne losy naszego stadionu. Nie było zorganizowanego dopingu na meczach u siebie, podobnie było w Byczynie. Wzajemnie siebie nie przekonamy, bo ja uważam, że dobrze postąpiliśmy, a summa summarum, Cacka w Widzewie nie ma i oby nigdy ludzie jego pokroju nie mieli nic wspólnego z naszym klubem. Za to można zauważyć, że kłuje w oko sąsiadów nasz stadion i jest nowa linia propagandowa, aby pisać iż sprzedaliśmy się za stadion. Piszcie sobie co chcecie, ch… nas to interesi, stadion rośnie i cieszy oko. Kibice mają realny wpływ na jego wygląd, choćby poprzez napis, czy kolor krzesełek. Z naszymi uwagami liczą się wykonawcy, więc to będzie nasz dom, do którego sami dołożyliśmy cegiełkę, w postaci wyglądu.
Wskaż mi proszę i oświeć mnie, kto jest moderatorem z Widzewa, na tym forum. Cóż nie zawsze tu zaglądam, więc może o czymś nie wiem. Wkleiłem Ci link, nie znalazłem tam nikogo, kogo bym kojarzył z Widzewem. Zatem napisz mi nick, kogo konkretnie masz na myśli. Pokaż mi też tych ciemiężonych i banowanych przez sprzyjających nam moderatorów normalnie piszących ŁKSiaków, napisz ksywy, cokolwiek, bo piszesz, jakby tu była dokonywana eksterminacja na was. Do tego piszesz ogólnikowo, bez konkretów, taka typowo polityczna, populistyczna zagrywka. Pewnie każdy mógłby sobie tak napisać.
Kwestionujesz, co napisał Twój kolega po szalu, cobytu o linii propagandy, twierdząc, że odwracam kota ogonem. Rozumiem, że twierdzisz wmawianie całej Polsce, że Widzewa nie ma w Łodzi i to są tylko „wioski”, że fc to wstyd, to nie była propaganda? Co więcej, Widzew dalej ma dużo flag FC i są one wieszane w znacznej ilości. Od lat 90 trochę flag u nas powstało, zarówno ogólnych, jak i osiedlowych oraz FC, rozmiary flag inne niż w latach 90 a płoty z gumy nie są, więc takiej ilości flag jak wtedy już u nas niestety nie będzie. Na Widzewie wszyscy są dumni z FC i nikt, żadnego kompleksu wieśniactwa nie ma, możesz być spokojny.
W kwestii, kto robi przypał Widzewowi, to Widzew będzie o tym decydował, to jego sprawa. Nikt z nas oczywiście nie ma pretensji do tego, że ktoś z ŁKSu robi przypał swoim, a o rozwalanie wątku łódzkiego i sprowadzanie dyskusji do tego co można przeczytać.
Wolę dyskusję na argumenty, niż obrzucanie się błotem. Nie twierdziłem, że mój poprzedni wpis był zwięzły, tylko powtórzyłem ironię Bornthewhite. Nie napisałem też, że mój wpis, to mega wysoki poziom, za to napisałem, że wolę poziom dyskusji bez napinki.
bnowak przedstaw dowód i potwierdzenie, na ten gwałt, o którym piszesz. W dobie Internetu, łatwo dostępnych informacji, nie powinno to stanowić dla Ciebie problemu.
WhiteLegion, zajmij się swoim komunistycznym CWKSem, z herbem i skrótem nadanym przez komunistów. Pięknie wyglądał ten herb z kwiatów, na pogrzebie mjr Łupaszki, wszak to jego mordercy byli twórcami tego herbu. Zabierz się za prostowanie spraw z BKSem, zamiast wrzucać propagandowe i oklepane filmiki. Choć przyznam, że z pomysłem i śmiesznie zrobione.
Na koniec chciałem zapytać normalnych ŁKSiaków, czy X-man, to jeszcze w jakiś sposób uczestniczy w życiu kibiców ŁKS? Ile to czasu minęło, jak przestał tworzyć stronę? I jak podchodziliście do tych tekstów, które zamieszczał. Czy tak jak Śląsk do R.Zielińskiego, czy z przymrużeniem oka, jak propagandzistę?
Wyszedł kolejny "zwięzły" tekst...
Co najmniej zastanawiające jest , że teraz to już jest " zwięzły tekst " , miażdżysz mnie i wogole - Twoje koleżanki niedługo wycieczki będą robić do Sochaczewa w podzięce ...

Widzisz , jak ja pisalem w taki sam sposób - to twoje koleżanki dwoily się i troiłly , żeby temat r******* , nikt się w tym nie rozczytal , żeby zbluznic mnie od najgorszych ( i liczyc że tym samym im odpowiem ) , i żeby broń Boże mi nie odpowiedzieć na to co napisałem . Ciekawe, że to forum musiało upaść aż tak nisko, i musiało zostac rozjebane do reszty , żeby w miarę normalnie , z normalnymi ludźmi wymienić się zdaniami. Tak jak pisałem, wydaje mi się że jednak to Wam bardziej zależy żeby to forum było komunikatywne , i się nie pomyliłem.

Mogłbym ci napisac tak jak twoje koleżanki przez ostatnich kilka miesięcy - że i tak tego nikt nie czyta , i że jest to jakiś bezwartościowy bełkot chorego gościa z dałnem. Tak jak Widzewska brać reagowała od zawsze na tym forum na jakąkolwiek merytoryczna rozmowę.

Ale tego nie zrobię i Ci odpisze , z jednej prostej przyczyny. ..
Nie jesteś anonimowy , i dodając sobie parę latek mógłbyś być moim ojcem , mimo to wchodzisz w dyskusję , na tym "śmiesznym " forum , z gościem którego przez 2 ostatnie lata twoje koleżanki przedstawiały jako trolla z gimnazjum mającego nikłe pojęcie o tym co mówi. W tym momencie właśnie ich wszystkich osmieszyles , i pokazałeś że to jedynie taka poza na potrzeby tego forum, bo w inny sposób tym co pisze poradzić sobie nie mogli. I bynajmniej mnie ani siebie ośmieszyć nie mogłeś, a jedynie ich ...

Co do Twojego wpisu:

Pomine fakt , że domagasz sie argumentów , natomiast sam ich nie przedstawiasz .Ty po prostu wypisales to co miałem Wam do zarzucenia, gdzie opisywalem pewnie niewygodne dla was fakty, i na siłę udowadniasz że nic takiego nie miało miejsca. I że klamie. Ja wiem z nie przekonam was do moich racji, tak samo jak wy nie przekonacie mnie do swoich . Kibolstwo nie ma nic wspólnego z obiektywnościa... każdy wierzy w to co mu pasuje i sam uklada wszystko tak , żeby pasowało ...

Każdy wie na czym polega propaganda , i każdy wie jaka stosuje druga strona. Nie jest to nic nowego i w większości nikt się tak naprawdę nad tym nie głowi - bo wychodzi to samo , z położenia i potrzeb danej ekipy. W obecnym czasie wszystkie ekipy są bardzo propagandowe , i praktycznie wszystkie robią z tego swoją tozsamosc. Tożsamość równają z propaganda i wychodzi dokładnie to jak każdy by chciał być postrzegany . Żadna to nie jest nowość , szczególnie w mieście derbowym gdzie na równi z poczuciem własnej wartości , szuka sie metod na jak największe obnizenie jej u rywala. Nie zwalał bym na ową propagandę jednak wszystkiego , bo obecnie tak się to już wymieszalo wszystko, i zaszło tak daleko że niemożliwym jest to praktycznie oddzielić . Każdy próbuje wkomponować rzeczywistość w to co mu pasuje , i dotyczy to zarówno nas , jak i was . Kogo bardziej? Obiektywny nie będę ale mam wyrobione zdanie.

Natomiast propaganda , to jest jedna rzecz , a rzeczywistość i wybielanie się na siłę , zapominanie co było parę lat temu , zmiana podejścia do wielu spraw , to jest kwestia zupełnie inna. Już pisałem tutaj wielokrotnie, macie Widzewiacy bardzo krótka pamięć, i zmieniacie podejście do wielu rzeczy - tak jak wam wygodniej. Nie mówię że u nas tego nie ma , ale napewno nie w takiej skali, gdzie najpierw się wyszydzacie z nas a później z uśmiechem na mordzie robicie to samo...

Co do Cacka - tak jak już pisałem, wy za parę lat będziecie wszystkim wmawiać , że tak naprawdę to protest trwał w c*** czasu , jebaliscie go jak psa, i sami go w końcu zmusiliscie do odejścia. Daje parę lat i taka będzie wasza wersja...
Ale póki co , jeśli od tych wydarzeń minelo tak mało czasu, to daruj sobie pisanie takich rzeczy bo się osmieszasz delikatnie mówiąc...
Doskonale wiem, ze Wasz konflikt z nim nie był do początku, bo od początku to wy byliście w nim zakochani, i zapatrzeni w to jak profesjonalne stwarza pozory . Obiecał wam też dużo, i w porównaniu do nas - mieliscie szansę się w końcu ustabilizować i osiągnąć spory sukces. Cacek miał być cudotwórca, i co by nie mówic na początku nikt by nie wpadł na to że skończy tak jak skończył.
Więc wracając do samego konfliktu, mówisz że to nie prawda, że zakazał wam wieszać flagi, robić oprawy a Wy mimo to nie bojkotowaliscie meczów??
Oczywiście to - że za sprawą buca w waszym środowisku zapanował wyraźny konflikt, miedzy tymi którzy chcieli go j**** , a tymi którzy byli przeciwni to też wymysł ?? Ja wiem że była cenzura i nie można było na niego złego słowa mówić , natomiast Ty uważasz , że kłamie i to farmazon... ok masz prawo, a powinieneś do tego przekonać nie mnie, tylko swoich kumpli po szalu...
Wasz protest tak naprawdę zaczal się ostatnim sezonie , kiedy widzieliście juz , że was rozłoży na łopatki . Natomiast już wcześniej robił z Was najgorszych, i mówił że Widzew to on, a nie jacys kibice . I mówiąc bardzo delikatnie , Wami pomiatal ( jako kibicami) , a decyzji żadnych nie było w stosunku do niego o co wielu z was miało pretensje , i kto chciał chodził , a kto nie chciał nie chodził. Ty piszesz , że protestowaliscie dużo wcześniej , i ztego co napisales wynika że to jakieś 2/3 lata trwało . Stosując twoja terminologię , jest to Farmazon przed duże F, i wątpie żebyś miał aż taka słaba pamiec...

Piszesz, że w Byczynie nie prowadziliście dopingu . No dziwne żebyście prowadzili, jak Cacek specjalnie was tam przeniósł żeby was nie wpuszczać, i sam rozdawał zaproszenia, żeby nie mieć " choloty ". Prowadziliście wtedy przeciwko niemu jakiś protest? Oprócz pomalowania stadionu przez jakiś desperatow ?

To wasza sprawa, ale napisałem to pierwotnje tylko i wyłącznie po to żeby was wkurwic , tak jak wy tutaj jak dawien dawna robicie wszystko, żeby szargac nasze nerwy ;)
To czy się z tym zgadzasz , i jakie masz tłumaczenia i zapewnienia to nie ma tutaj znaczenia , tym bardziej jak Ci udowodnilem że nie do końca piszesz prawdę, i tak to przedstawiasz żeby wyszło na wasze...
Suma sumarum jak piszesz wyszło jak wyszło , stadion macie budowany, my nie mamy , więc nie dziwne że o sytuacji z sylwusiem bardzo szybko chcecie zapomnieć, natomiast budowa stadionu jest teraz wasza największa dumą ...

Apropo Fan Clubow - to nie jest mój wymysł , że zaniedbaliscie FanCluby, czy nawet kosztem Łodzi , zwaliliscie je na drugi plan . To są słowa twoich kolegow, wcale nie anonimowych - do których słów po tylu latach oczywiste jest że się odetniecie.
Ci sami ludzie wychodzili z podziwu, na fakt że z kolei u nas ogarniecie i wspomaganie Fan Clubow jest dobrze zorganizowane - mimo że właśnie propaganda, i to jak bylismy postrzegani - powinnu sugerować coś innego.
Co do flag, no to też nie jest mój wymysł , tylko prosty fakt. W połowie lat 90 naprawdę większość flag na stadionie Widzewa , to były flagi różnych większych i mniejszych miescinek. Wisialy na wszystkich Płotach , nierzadko zajmując większość np tego pod zegarem . W latach 2000 nagle flagi FC zostały skoszarowane głównie na niciarce, a częstotliwość ich wieszania zmniejszyła się drastycznie, kosztem głównie flag Łódzkich , i ogólnych. To nie jest mój wymysł tylko taka jest chronologia. Nie wiem czy wpływ na to miało to , że płot nie jest z gumy czy coś innego - ale to jest fakt .
I nie mi oceniać z czego to wynikało, bo mogę się jedynie domyślać że pewnie z propagandy , ale kolejnym faktem jest to - że w latach 90-2000, kiedy ruch kibicowski wchodził w decydującą fazę , wykonaliscie naprawdę tytaniczna robotę , żeby jak najbardziej skojarzyć się z Łodzią. Mówię tu o oprawach , i o ogólnym rzucie na akcje i wasze aktywności - jako ogół kibiców. Czy odbylo się to kosztem Fan Clubow ? - myślę że jako Widzewiak z Sochaczewa możesz nie być tutaj obiektywny ... i napewno Ty owego kompleksu wiesniactwa nie miales, ale Twoi rówieśnicy z Łodzi....

Apropo układu z KKSem. Jakbyś nie zauważył mój wcześniejszy wpis, był odpowiedzą na opinie Twojego czerwonego kumpla. Że to niby nas coś boli i mamy z powodu tego układu jakieś kompleksy czy coś ? No więc mówię , że jedynie was ten układ mógł zaboleć , i napewno grubo zdziwił , nic więcej. To wy się jaraliscie Lechem , i mieliscie wspólny szacunek, a fakt że w końcu zbratali się z tą " Patologią z Kaliskiego " , podkurwic mógł jedynie Was , i wymusił u wielu z was napewno zmianę podejścia do Poznaniaków , do której by nie doszło , gdyby nie ten układ .
I nie wmawiaj że ten wasz pakt o nieagresji z Lechem to tak naprawdę nie wiadomo kto zrobić , i nie wiadomo po co , bo pamiętam też ten czas, pamiętam wasze opinie wtedy , i wiem że decydujące słowo, że to wszystko upadło miał tutaj Ruch.

Co do moderatorów tutaj, popytaj innych swoich kumpli, bo nie będę na siłę Ci czegoś udowadniał. Niedawno ten "klubemLodzijest..." sam mnie straszył na PW że może mi bana załatwić , więc może z nim pogadaj gdzie ma wtyki...
Historia nie kłamie ....

RODOWICI ŁODZIANIE !

KlubemŁodziJestRTS

Post autor: KlubemŁodziJestRTS » 28.05.2016, 18:36

Ene due rabe pisze:Co do moderatorów tutaj, popytaj innych swoich kumpli, bo nie będę na siłę Ci czegoś udowadniał. Niedawno ten "klubemLodzijest..." sam mnie straszył na PW że może mi bana załatwić , więc może z nim pogadaj gdzie ma wtyki...
Ale jesteś bojaźliwy.Po pierwsze to napisałem żeś c**** a nie bany dostawał a po drugie była to odpowiedź wiesz na co.No to kiedy ten spokój zapanuje w tym temacie?Jak idą starania?

Ene due rabe

Post autor: Ene due rabe » 28.05.2016, 19:31

Morda w dół kapciu bo nie jesteś na moim levelu żeby gadac z Tobą

Usuwacie stąd niewygodnych ludzi i jest to fakt, możecie się z****** i stanąć w poprzek i c**** to zmieni . Nawet w internecie jesteście zwykłymi frajerami, co jak sobie nie radzą ułożyć kilka zdań to płaczą moderatorom.
Ciao .
Historia nie kłamie ....

RODOWICI ŁODZIANIE !

ODPOWIEDZ