Puchar Polski 2015/2016
Moderatorzy: Automoderation, Zorientowany, LechiaCHWM
Re: Puchar Polski 2015/2016
tylko L)!!!
gwizdy na Prezydenta bez sensu
jakoś uciekło a szkoda, bo to nasz Prezydent!
ja nawet nie wiedziałem, że Prezydent był...
tak do wszystkich - " ...ch.j w dupe temu kto oddał głos Komorowskiemu...!!!"
gwizdy na Prezydenta bez sensu
jakoś uciekło a szkoda, bo to nasz Prezydent!
ja nawet nie wiedziałem, że Prezydent był...
tak do wszystkich - " ...ch.j w dupe temu kto oddał głos Komorowskiemu...!!!"
najpierw byla riposta "a oni poznańską są jakością" potem riposta na antypanorame Warszayw a teraz to :) współczuję oczywiście straconej pracy i pieniędzy (tak ciężko zdobytych:)Walduś pisze:Legia parę lat temu rozkminiła oprawę Lecha i w Poznaniu zaprezentowała sektorówkę z Liberem, pedofilem od poznańskich słowików i kimś jeszcze. Sektorówka Legii "pasowała" tematycznie i graficznie do innych zrobionych przez Lecha. Ewidentnie robota kreta.
Istny spęd pajacy. To trzeba przeżyć samemu. Na szczęście wiara nie była bierna, wychowawcze i klapsy leciały. Następnym razem jeden z drugim baranem dwa razy się zastanowi czy warto wybrać się na taki wyjazd wybrać.
poco oni gwizdali na tego dude teraz lis i wybiorcza maja pozywke
-
tuwimianin.
Może już zatęsknili za bronkiem i donkiem.
przyznam , że również dla mnie najgorszym momentem finału były gwizdy na Dudę. ni c**** nie rozumiem...
juz na tweeterze lis pierdoli o gwizdach kto tam by był godny marszalek?
W każdym razie poprzeczka ustawiona wysoko. Ktokolwiek zagra w następnym finale będzie musiał mocno się napracować.
-
obiektywnyFAN
może ktoś dać zdjęcie tej oprawy rozkminionej przez Legię?
Też nie rozumiem tego,wydaje mi sie rozdmuchana sprawa i propagada dzaiała.Pierwszy wpis był gościa ktory wyborcza napisał z duzej.Co do finału ciekawy pokaz z obu stron nikomu nie moża dawać + czy - bo wyszło dobrze.Sensi_ pisze:przyznam , że również dla mnie najgorszym momentem finału były gwizdy na Dudę. ni c**** nie rozumiem...
Co wy rozkminiacie, nie lubią gościa to gwizdali, bo zaraz to tu będą 2 strony smutków dotyczących tych gwizdów. Dobre oprawy po obu stronach, żal tylko braku Lecha w europejskich pucharach i ich wojaży.
-
eneduerabe10
Napracować żeby co osiągnąć? Z całym szacunkiem dla innych ekip ale żadna ekipa pod względem ultras i liczb nie ma podjazdu do Legii i Lecha. Kolega wyżej poruszył temat europejskich pucharów, patrząc w tabele to poza Legią nie widzę ekipy która by mogła godnie Nas zaprezentowac w Europie(pod względem kibicowskim). Chociaż i tak pewnie w przypadku takiego Piasta czy Cracovii, europejskie puchary skoncza sie w 1 badz 2 rundzie gdzieś w Kazachstanie. Wielka szkoda że nie bedzie Lecha.OskarX pisze:W każdym razie poprzeczka ustawiona wysoko. Ktokolwiek zagra w następnym finale będzie musiał mocno się napracować.
Co do opraw na dzisiejszym meczu wiekszy + dałbym Legii. Aczkolwiek jak zawsze obie ekipy konkret.
Porównywanie i wartoścowanie dopingu z sektoru neutralnego na którym siedzi 3/4 mieszkańców Warszawy jest skrajnym debilizmem.
-
Stadionowy
Ciekaw czy osoby z Lecha które malowały ten transparent wcześniej weryfikowały u Spartaka ( mają prywatne kontakty) jak wyglądała ta ustawka czy zasugerowali się wiedzą z neta?
Pytanie retoryczne
Pytanie retoryczne
Widowisko na godnym poziomie, nie chodzi tu o dorównanie czy przebicie bo to jest tak jak mówisz na ten moment nieosiągalne dla innych ekip.eneduerabe10 pisze:Napracować żeby co osiągnąć? Z całym szacunkiem dla innych ekip ale żadna ekipa pod względem ultras i liczb nie ma podjazdu do Legii i Lecha. Kolega wyżej poruszył temat europejskich pucharów, patrząc w tabele to poza Legią nie widzę ekipy która by mogła godnie Nas zaprezentowac w Europie(pod względem kibicowskim). Chociaż i tak pewnie w przypadku takiego Piasta czy Cracovii, europejskie puchary skoncza sie w 1 badz 2 rundzie gdzieś w Kazachstanie. Wielka szkoda że nie bedzie Lecha.OskarX pisze:W każdym razie poprzeczka ustawiona wysoko. Ktokolwiek zagra w następnym finale będzie musiał mocno się napracować.
Co do opraw na dzisiejszym meczu wiekszy + dałbym Legii. Aczkolwiek jak zawsze obie ekipy konkret.
tak kumaczu same Jany przyjechały z Poznania. I malowały trans pikole, a Elka rozkminila oprawę kozacko. Lech konkret prezentacja, to samo Legia, ale po bramce Legia dno Lech mega pokaz piro i wokalnie.Stadionowy pisze:Ciekaw czy osoby z Lecha które malowały ten transparent wcześniej weryfikowały u Spartaka ( mają prywatne kontakty) jak wyglądała ta ustawka czy zasugerowali się wiedzą z neta?
Pytanie retoryczne
-
Fred Flinston
To że Lecha nie będzie w pucharach, nie oznacza że nie będą jeździć. Trzymam kciuki za Cracovię ;)
Od kiedy ku... Wygwizdanie polityka który póki co nic przez rok nie zrobił jest oznaką lewactwa?
Głosowałem na niego w drugiej turze bo lepszy niż bul był...tyle.
Konkretny finał z obydwu stron. Stadion zapłonął jak to ktos napisał.
Głosowałem na niego w drugiej turze bo lepszy niż bul był...tyle.
Konkretny finał z obydwu stron. Stadion zapłonął jak to ktos napisał.
To kto lepszy na chwile obecna? Hanba kazdemu kto gwizdal.bo lepszy niż bul był...tyle
-
kozakiewiczowski
Według mnie race na boisku były wyrazem frustracji kibiców Lecha. To co robią wkłady i zarząd, zero szacunku dla najwierniejszych stracone puchary. Przecież, gdy Legia strzeliła gola było wiadomo, że jest po meczu wtedy wyraz swojego niezadowolenia wyrazili kibice Lecha.
Lech poszedł po bandzie z różnej maści dziwnymi zbiórkami i sponsorami opraw, a i tak wg mnie pokazał się gorzej niż Legia - co pokazuje dobitnie jak bardzo warszawiacy im odjechali w tym sezonie. Myślę, że chęć pokazania się lepiej od Legii przysłoniła im całkowicie rzeczywistość i obudzą się dzisiaj ze sporym moralnym kacem. Do tego dochodzą takie kwiatki, jak ta nieszczęsna akcja ze Strażą Miejską i pomimo tego, że pokazali się dobrze to smród pozostanie. Zostaje tylko wierzyć, że race na murawie są początkiem końca zapędzania się w kozi róg pt. "Grzeczni Kibole".
-
szachmat81
Legia od dawna mówiła, że chce zebrać 100tyś na finał i na świętowanie mistrzostwa. Co do gwizdów na Dudę, z mojej perspektywy (siedziałem na prostej) raczej gwizdała prosta, gdzie 3/4 to byli warszawiacy. Zresztą nie dziwie się, bo Warszawa w większości czerpie informacje z tvn-owskiej i kod-owskiej propagandy.
-
tatalobuzow
Czy byly jakies transy o imigrantach,bo jesli nie to szkoda. Lech lepiej oflagowany niz rok temu. Legia b.dobrze oflagowana i glosniejsza,ale napewno bylo ich wiecej . Oprawy 2-1dla Lecha bo obie nowe,a nie stare sektirowki. No i duzo piro. Generalnie maxx i minimalnie Lech wygral biorac caloksztalt(odleglosc,oprawy,piro,doping,spontan).
Jacy warszawiacy?. Warszawiacy to na wojnie wyginęli.szachmat81 pisze:Legia od dawna mówiła, że chce zebrać 100tyś na finał i na świętowanie mistrzostwa. Co do gwizdów na Dudę, z mojej perspektywy (siedziałem na prostej) raczej gwizdała prosta, gdzie 3/4 to byli warszawiacy. Zresztą nie dziwie się, bo Warszawa w większości czerpie informacje z tvn-owskiej i kod-owskiej propagandy.
-
szachmat81
TYAB pisze:Jacy warszawiacy?. Warszawiacy to na wojnie wyginęli.szachmat81 pisze:Legia od dawna mówiła, że chce zebrać 100tyś na finał i na świętowanie mistrzostwa. Co do gwizdów na Dudę, z mojej perspektywy (siedziałem na prostej) raczej gwizdała prosta, gdzie 3/4 to byli warszawiacy. Zresztą nie dziwie się, bo Warszawa w większości czerpie informacje z tvn-owskiej i kod-owskiej propagandy.
Sorki, masz rację.
[
Możecie gadać co chcecie ale popieram Bońka w 100% jeżeli taka umowa była teraz władze będą robic nam pod górkę bo mają haka.. chcieliśmy ale nie dotrzymaliscie słowa.Dziękuję kibicom Legii. Race w ich rękach nie powodowały zagrożenia. Natomiast race w rękach kibiców Lecha wywołały spore zamieszanie - porównywał Boniek.
- Nie jesteśmy zakładnikami nikogo. Możemy się umówić z wszystkimi, jesteśmy za tym, aby pomagać kibicom i dzisiaj też tak zrobiliśmy. Daliśmy im wszystko, co było do dyspozycji na stadionie. Natomiast kibice Lecha nie dotrzymali umowy i to, co zrobili jest karygodne - nie kryje prezes PZPN-u.[\quote]
Możecie gadać co chcecie ale popieram Bońka w 100% jeżeli taka umowa była teraz władze będą robic nam pod górkę bo mają haka.. chcieliśmy ale nie dotrzymaliscie słowa.]Dziękuję kibicom Legii. Race w ich rękach nie powodowały zagrożenia. Natomiast race w rękach kibiców Lecha wywołały spore zamieszanie - porównywał Boniek.
- Nie jesteśmy zakładnikami nikogo. Możemy się umówić z wszystkimi, jesteśmy za tym, aby pomagać kibicom i dzisiaj też tak zrobiliśmy. Daliśmy im wszystko, co było do dyspozycji na stadionie. Natomiast kibice Lecha nie dotrzymali umowy i to, co zrobili jest karygodne - nie kryje prezes PZPN-u.
-
LzsKleszczewko
Jeden z najlepszych kibolsko meczy w historii, a tu pierdolenie kto ile na co wydał i płaczące baby, że race na murawie.Świat zwariował.
już widzę jakby Lech rzucał piro jakby wygrywali w tym meczu.
My to baaardzo często w tych finałach gramy, i z różnymi rywalami. Mieliśmy możliwość np. rywalizować z waszą zgodą z Chorzowa, a co za tym idzie i wy byliście obecni(Kielce, 4 czy 5 lat temu). Przypomnij więc nam tu wszystkim co takiego zaprezentowaliście wtedy, że nie był to sztuczny teatrzyk z waszej strony.Wasteland pisze:No proszę a jeszcze niedawno ktoś z Legii strasznie się oburzył że pisano tu o dogadywaniu się na poprzednim finale PP i zezwoleniach na sztuczny teatrzyk w tym finale.A tu trach i się posypało:)
Brawo Lech za te race i zepsucie tego teatru błaznów!!
rzutkarny o czym ty pier...??My w finale:)Może jedynie województwa centralnego;)Ugadywanie się z władzą na finał PP jest mniej więcej od 2sezonów. Odkąd Boniek chciał stworzyć produkt na miarę Pucharu Króla.Ale jak ktoś o tym pisał toście mordę sobie wycierali moderatorem i kasowaniem takich wpisów.A teraz bum.
Napisałem wyraźnie, że chodzi o finał w Kielcach Ruch-Legia, gdzie byliście obecni. I razem z Ruchem nie pokazaliście nic co uprawniałoby Cię do tego mędrkowania sprzed monitora. Bo mędrkowanie jest łatwe, i nic nie kosztuje.Wasteland pisze:rzutkarny o czym ty pier...??My w finale:)Może jedynie województwa centralnego;)Ugadywanie się z władzą na finał PP jest mniej więcej od 2sezonów. Odkąd Boniek chciał stworzyć produkt na miarę Pucharu Króla.Ale jak ktoś o tym pisał toście mordę sobie wycierali moderatorem i kasowaniem takich wpisów.A teraz bum.
Napisałem wyraźnie że chodzi o finały z których Boniek chciał zrobić pokazówkę i każdy o tym wie tylko ty idziesz w zaparte.I twoje mędrkowanie na temat innych finałów nic tu nie zmieni.
ale jaką pokazówkę? były dobre ekipy,oprawy, masa bluzgów, w c*** piro (w tym latające) obie ekipy zadowolone z kibolskiego święta Ty szukasz dziury w całym.Wasteland pisze:Napisałem wyraźnie że chodzi o finały z których Boniek chciał zrobić pokazówkę i każdy o tym wie tylko ty idziesz w zaparte.I twoje mędrkowanie na temat innych finałów nic tu nie zmieni.
Oprawy zdecydowanie dla Legii, ale brawa też dla Lecha- mieli nieco trudniej przez wzgląd na to, że nie grali jednak na swoim terenie.
Bardzo szkoda tych gwizdów na Prezydenta, ale nie ma też sensu na sto sposobów tego rozkminiać, stało się. Przykre są tylko konsekwencje (fetowanie tego przez Wyborczą czy KOD).
Bardzo szkoda tych gwizdów na Prezydenta, ale nie ma też sensu na sto sposobów tego rozkminiać, stało się. Przykre są tylko konsekwencje (fetowanie tego przez Wyborczą czy KOD).
Czy KSZO i Radomiak stykneli się na trasie czy było grzecznie ?
Oświadczenie Polskiego Związku Piłki Nożnej .Wybrałem tylko to dotyczące kibiców .Do Legii też się przyjebali .
Gratulując Legii Warszawa sięgnięcia po to trofeum dobrze wiemy, że 2 maja doszło do karygodnych aktów chuligaństwa ze strony kibiców Lecha Poznań. Rzucanie palących się rac na boisko podczas gry przez fanów poznańskiej drużyny jest godne najwyższego potępienia. Fani Legii odpalając race dymne także popsuli widowisko. Nie ma i nigdy nie było naszej zgody ani tolerancji dla takich incydentów. Nasze święto zostało zepsute, a idea rozgrywek po prostu sprofanowana. Wielki wysiłek organizacyjny: związku, służb porządkowych i wszystkich zaangażowanych w to wydarzenie został wystawiony na ciężką próbę. Odrzucając pierwsze kategoryczne i utrzymane w histerycznym tonie opinie i „dobre rady” pod adresem organizatorów finału, pragniemy docenić spokój, opanowanie i trzeźwość umysłu sędziego głównego spotkania Lech – Legia Szymona Marciniaka, który zrobił wszystko by doprowadzić mecz do końca. Ewentualne przedwczesne zakończenie tego spotkania mogłoby spowodować nieobliczalne skutki dla wszystkich. Bramkarz Legii, Arkadiusz Malarz pokazał, że nawet w takich momentach zagrożenia zdrowia, kiedy chuligani z Lecha rzucali w jego kierunku płonące race, umie zachować klasę i spokój i wiedział, że każdy jego spontaniczny gest mógłby doprowadzić do jeszcze większego zdziczenia na sektorze poznańskiego klubu. Wyrażamy ubolewanie z tego powodu i jako współorganizator imprezy zwyczajnie bramkarza Legii przepraszamy.
PZPN chce współpracować z kibicami, ludźmi kochającymi futbol. Partnerskie stosunki, jakie zaproponowaliśmy fanom naszych klubów, zostały wystawione na najcięższą próbę. Zawsze podkreślaliśmy, że to nasze wspólne święto. Jednak, jedna ze stron zwyczajnie i jednostronnie „wypowiedziała” współpracę. Chuligańskie incydenty nie odwiodą Polskiego Związku Piłki Nożnej od mozolnego i systematycznego budowania rangi rozgrywek o Puchar Polski.
Gratulując Legii Warszawa sięgnięcia po to trofeum dobrze wiemy, że 2 maja doszło do karygodnych aktów chuligaństwa ze strony kibiców Lecha Poznań. Rzucanie palących się rac na boisko podczas gry przez fanów poznańskiej drużyny jest godne najwyższego potępienia. Fani Legii odpalając race dymne także popsuli widowisko. Nie ma i nigdy nie było naszej zgody ani tolerancji dla takich incydentów. Nasze święto zostało zepsute, a idea rozgrywek po prostu sprofanowana. Wielki wysiłek organizacyjny: związku, służb porządkowych i wszystkich zaangażowanych w to wydarzenie został wystawiony na ciężką próbę. Odrzucając pierwsze kategoryczne i utrzymane w histerycznym tonie opinie i „dobre rady” pod adresem organizatorów finału, pragniemy docenić spokój, opanowanie i trzeźwość umysłu sędziego głównego spotkania Lech – Legia Szymona Marciniaka, który zrobił wszystko by doprowadzić mecz do końca. Ewentualne przedwczesne zakończenie tego spotkania mogłoby spowodować nieobliczalne skutki dla wszystkich. Bramkarz Legii, Arkadiusz Malarz pokazał, że nawet w takich momentach zagrożenia zdrowia, kiedy chuligani z Lecha rzucali w jego kierunku płonące race, umie zachować klasę i spokój i wiedział, że każdy jego spontaniczny gest mógłby doprowadzić do jeszcze większego zdziczenia na sektorze poznańskiego klubu. Wyrażamy ubolewanie z tego powodu i jako współorganizator imprezy zwyczajnie bramkarza Legii przepraszamy.
PZPN chce współpracować z kibicami, ludźmi kochającymi futbol. Partnerskie stosunki, jakie zaproponowaliśmy fanom naszych klubów, zostały wystawione na najcięższą próbę. Zawsze podkreślaliśmy, że to nasze wspólne święto. Jednak, jedna ze stron zwyczajnie i jednostronnie „wypowiedziała” współpracę. Chuligańskie incydenty nie odwiodą Polskiego Związku Piłki Nożnej od mozolnego i systematycznego budowania rangi rozgrywek o Puchar Polski.
-
Ultra1312Style
- Kontakt:
http://sektorkiboli.pl/kibice-uratowali ... narodowym/
Nieco inne spojrzenie na całe wczorajsze "zamieszanie".
Nieco inne spojrzenie na całe wczorajsze "zamieszanie".