normalnie aż sobie konto założyłem na kibicach żeby coś napisać
zresztą i tak napinka idzie więc...moje spostrzeżenia na temat Bełchatowa i Łodzi..
Nie lubie tych pejsatych parchów spod znaku Żydzewa, zawsze byli ułomnymi, prostymi chamami bez honoru, z mentalnością wiejskich cwaniaczków...tak, tak, parchy to o was piszę bo już dłużej nie wytrzymałem czytając posty tego oszczymura ze wsi ( kiju.... o tobie niedojdo umysłowa pisze, i o twoich kolegach spod remizy spijająchych tanie wina po to, żeby odwagi nabrać i na stadium del tel-awiw zawitać raz w tygodniu wypożyczonym od sołtysa "kumbajnem"

)...piszecie że nie jesteście kibicami sukcesu??...ciekawe
w latach 70' kiedy to wasz pejsaty klubik wybijał się w górę to kto na niego przychodził?, kibice widzewa? a skąd oni przyszli?...po prostu jesteście jebanymi przeżutami....a histori się nie oszuka więc będzie się to za wami kosher-boysy ciągneło jeszcze długo ... dalej ...co do sponsorów, zawsze jesteście jak nie harnasiem to bakomą...zresztą podkoszulki z logo sponsora spod znaku "jogurtu" dumnie nosiliscie na sercach więc nie pierdolcie głupot i się go nie wypierajcie...jesteście jogurtami i tyle...i oczywiście życze wam chamki małorolne rozwiązania tego waszego gównianego klubu a na miejscu stadionu można byłoby postawić coś bardziej pożytecznego..np: schronisko dla bezdomnych psów
Gks B-tów- w piórka obrośli i sadzili się przez pewien moment jak wszy na grzebieniu ( zreszta nie tylko oni bo i Lubin robił to samo) a teraz konsekwencje są wyciągane przez kibiców którzy wiedzą jaka SIŁA w nich drzemie

...trzeba znać swoje miejsce w szeregu

to tylko dorbna uwaga,
dalej...jeździcie po tych małych miastach jak nienormalni tylko że w tych mniejszych wiochach też są ekipy i to dobre, które zapewne nie jednym by spuściły w*******
niestety wam buraki się tego do pał nie wbije...zresztą tak na Dyskobolie narzekacie... a wyrwała obsRaluchom kilka szali konsekwencją czego było utwierdzenie się w przekonaniu tych drugich że małe kluby grać nie powinny w wyższych ligach, przecież to wstyd żeby koleś z tak egzotycznego klubu śmiał skroich chuligana z wielkiego Chodzowa
kończe już na sam koniec ..c*** wam w dupe i kawałek szkła żeby było ostro