Łódź i województwo łódzkie - kibicowsko
Moderatorzy: LechiaCHWM, Zorientowany
-
Kolejny nick
Re: Łódź i województwo łódzkie - kibicowsko
Różnica jest taka, że armia czerwonych internetowych frajerów pisała na swoim forum wszystko co sie dzieje . Na biezaco kto co był, kto gdzie mieszka czym jeździ itp. Fotki z ukrycia , z imprez , opisy awantur , blachy naszych aut , kto bral udzial itd. Pisali tez wiele innych ciekawych rzeczy na forum takim jak to.
Moze ktorys z was wielcy kumacze jak mms serce miasta itp pochwala sie wszystkim sami co tam wypisywali, jakie wydarzenia opisywali i ile osób od nas sobie skatalogowali od a do z komendanty zajebane , oczywiscie jesli mieliscie tam dostęp ;) a każdy sobie oceni czy to dla niego normalne.
My nic wam nie zarzucamy , bo jest to przybite juz dawno że jesteście internetowymi konfidentami z aparatem. Natomiast Wy się prujecie jak widać do wszystkiego , tego co was nawet nie dotyczy .
Adwokat - odpusc sobie pisanie samych inwektyw. Nie znizajmy się do poziomu zydzewiakow ...
Moze ktorys z was wielcy kumacze jak mms serce miasta itp pochwala sie wszystkim sami co tam wypisywali, jakie wydarzenia opisywali i ile osób od nas sobie skatalogowali od a do z komendanty zajebane , oczywiscie jesli mieliscie tam dostęp ;) a każdy sobie oceni czy to dla niego normalne.
My nic wam nie zarzucamy , bo jest to przybite juz dawno że jesteście internetowymi konfidentami z aparatem. Natomiast Wy się prujecie jak widać do wszystkiego , tego co was nawet nie dotyczy .
Adwokat - odpusc sobie pisanie samych inwektyw. Nie znizajmy się do poziomu zydzewiakow ...
PATO 1908 GANG
-
Kolejny nick
Nie chodziło bynajmniej o twarzowki jakie są normalka w derbowym miescie. Tylko o to jebana armio czerwonych internetowych propagandystow - że zyliscie w internecie tak bardzo nami , i pruliscie się do komputera ze wszystkiego co się dzieje. I to na waszym jednym wtedy oficjalnym i najbardziej znanym forum ...
PATO 1908 GANG
NIGDY NIE SPADNIE , TEN TEAMT NIGDY NIE SPADNIE !!!
Wierność - wczoraj cwelu, dzisiaj bRacie
-
WIDZEWSKAduma
no tak, wy nie pisaliście.... ja p******* człowieku odpocznij od internetuKolejny nick pisze:Nie chodziło bynajmniej o twarzowki jakie są normalka w derbowym miescie. Tylko o to jebana armio czerwonych internetowych propagandystow - że zyliscie w internecie tak bardzo nami , i pruliscie się do komputera ze wszystkiego co się dzieje. I to na waszym jednym wtedy oficjalnym i najbardziej znanym forum ...
Ktoś zadał pytanie co z gościem,który żądał wykrycia sprawców a potem doping prowadził?Ty nie odpowiedziałeś a jako ripostę zapodałeś pytanie czy jędras też nie prowadził dopingu?adwokat pisze:Jebnieta to jest twoja stara ze nie zostawiła cie w szpitalu korwo parchata
Widzisz śmieciu różnicę czy nie?
-
serce miasta
Rabin piszesz do papugi żeby nie używał inwektyw a sam ubliżasz...Nie odniosłeś sie do sprawy udostepnienia tvn/policji kasety z awanturami,merytorycznie oczywiście:)
czyli co wg.was rozkminki nt.wrogiej ekipy to konfidenctwo a teraz jak już wszyscy to robią to jest ok.?komedia panowie i panieadwokat pisze:Każda ekipa jak piszesz to TERAZ robi , ale zaczęliście wy wiec skończmy ta polemikę o fotkach i tez maly pstryczek , czy wasz guru tez przypadkiem nie prowadził dopingu ?
-
gangolsena1908
Nie macie innych zajęć? siłownia walki kobita? Jedyna wasza rozrywka to napierdalanie miliona nic nie wnoszących postów na k.net?
Zluzujcie portki :)
ŚŻK 1922!
A to nie wiesz że teraz walczy się też w internetach?gangolsena1908 pisze:Nie macie innych zajęć? siłownia walki kobita? Jedyna wasza rozrywka to napierdalanie miliona nic nie wnoszących postów na k.net?
Twój kolega rabin jest specjalistą od takich walk.
Red zeby ci rusek kobite zgwałcił po pijaku bo jest odrażająca na trzeźwo , ciśnie ene a cały czas napierdala na forum i napierdala , kompa matka kupiła zalogował i napierdala znawca , żebyś korwo zdechła jebana ciotka
Ten to ma chyba założoną jakąś blokadę rodzicielską na bluzgi, ciągle ten sam błąd :Dadwokat pisze:korwo
na jaki c*** opisujesz nam tu przygody swojego ojca w młodości.bnowak pisze: - porzyganym, obsranym, ojszczanym wielokrotnie i do tego sponiewieranym przez gospodarskie zwierzęta - jebanym WSIUREM.
mms pisze:
Administracja zamalowuje graf łksu. Oczywiście przy licznym wsparciu straży miejskiej, policji z całego województwa i grupy antyterrorystycznej. Miał być też Grom, ale nie dojechali z powodu korków :)
hahaha żydzi internetowi napinacze cieszą się że zamalowali grafa, ale o późniejszej ucieczce nic nie wspominają, Gromu pedale nie było ale niestety dla was był ŁKS. Wrzuć zdjęcie z dołu na drugi dzień jak wyglądała ściana, jak chcesz to ci mogę pokazać zjebie genetyczne pokrzywdzonym przez los. Chłopaki z tamtejszego osiedla także odnawiają graf w godzinę po jego zamalowaniu.
https://www.facebook.com/Legion-D%C4%85 ... 6/?fref=ts
-
PanTuNieStał
To się nazywa schizofrenia.Adwokat - odpusc sobie pisanie samych inwektyw. Nie znizajmy się do poziomu zydzewiakow ...
"Dokladnie tak jest. Nawet widzewiak z Łodzi to jest j***** wieśniak a Łksiak z Poddebic będzie rodowity wynika to po prostu z przydomku. ŁKS- rodowici, Widzew- wieśniaki."

Bnowak jak tam twój kolega z wrw co mu dupsko w Madrycie rozpruli?Doszedł już do siebie czy tak jak ty ma teraz we łbie sieczkę?
A gdzie ty byłeś wielki znawco tematu jak twój kolega leciał na dwa ruskie baty ?k
http://pl.tinypic.com/r/o
http://pl.tinypic.com/r/o
Ty akurat żydku miałeś chyba coś tu wszystkim udowodnić.A nie dość że zamiast być wczoraj na meczu to klepałeś w klawiaturę(jak byś nie wiedział to boisko Łks znajduje się na Al.Unii2 sprawdź w google jak tam trafić) to dalej brniesz w swoje pejsiaste fantazje.
adwokat i bnowak to chyba pedały.W co drugim poście piszą o ruchaniu w d***.
Zdecydowana większość woli jednak kobiety także darujcie sobie pisanie tych swoich pedalskich fantazji na kibicowskim forum.
Zdecydowana większość woli jednak kobiety także darujcie sobie pisanie tych swoich pedalskich fantazji na kibicowskim forum.
Ty brnący a wiesz co to delegacja ze ktoś pracuje z dala od domu pajacu , i co miałem ci balasie udowadniać ? Cały dzien cisza , a tu frajer westlandzik skoczył szkole mamusia pozwoliła użyć kompa i odrazu pociski , zajeb barana w elewacje pomoże ci urodzony konfidencie
Ty delegacja i praca:)Najpierw skończ gimnazjum jełopie bo nawet po Polsku pisać nie potrafisz.Wtedy może pomyślisz nad jakąś pracą,do kopania rowów takich potrzeba.Żydowski frajer nawet na meczu nie bywa a w necie przesiaduje całe dnie.Twoja dziewczyna pisząca tu jako rabin a teraz kolejny nikt już miała okazję poznać kolegów na jednym z meczy jednak nie skorzystała z okazji(choć była) ty cykorze nawet nie dajesz chłopakom z Łksu by cię poznali.
Red pedalow to szukaj u rodziców ,synu dwoch cwelow a westland pisałem ci wcześniej ,cały dzień nic się nie działo to frajerze skończyles szkołę i spioles poslady na temat twojego zgwalconego przez ruskich kolegę i frajerze rozpoczolestemat ,a teraz czerwone ścierwa zaczynają show
Witam, pare dni temu byłem pierwszy raz w Łodzi. Chciałem poczuć łódzki klimat.
Także zrobiłem niezłego tripa z buta począwszy od Bałut, po Śródmieście, Polesie, Widzew i Górną.
Interesował mnie oprócz zabytkowej części Łodzi także klimat kibicowski miasta.
Zauważyłem po graffiti, wrzutach, gości w smyczach, koszulkach, że Bałuty 50/50. Zachodnie Bałuty ŁKS, Wschodnie Widzew.
Śródmieście 100% ŁKS, graffiti, wrzuty, także paru gości w koszulkach, smyczach ŁKS chodzących po Piotrkowskiej. Zaskoczyła mnie dominacja ŁKSu na Śródmieściu, bo z tego słyszałem/czytałem to Widzew ma coś tam do powiedzenia a z obserwacji zauważyłem mega-dominację ŁKSu! mogę się mylić!
Polesie 100% ŁKS
Widzew 100% RTS
Górna 50/50 - Zachodnia część ŁKS, RTS Wschód.
PS. bez napinki, napisałem obiektywnie, tak jak to widziałem.
Także zrobiłem niezłego tripa z buta począwszy od Bałut, po Śródmieście, Polesie, Widzew i Górną.
Zauważyłem po graffiti, wrzutach, gości w smyczach, koszulkach, że Bałuty 50/50. Zachodnie Bałuty ŁKS, Wschodnie Widzew.
Śródmieście 100% ŁKS, graffiti, wrzuty, także paru gości w koszulkach, smyczach ŁKS chodzących po Piotrkowskiej. Zaskoczyła mnie dominacja ŁKSu na Śródmieściu, bo z tego słyszałem/czytałem to Widzew ma coś tam do powiedzenia a z obserwacji zauważyłem mega-dominację ŁKSu! mogę się mylić!
Polesie 100% ŁKS
Widzew 100% RTS
AAA, i jeszcze chciałem dodać, że Podział kibicowski Łodzi przypomina mi bardzo Kraków.
ŁKS dominuje w samym mieście Łodzi tak jak Cracovia w Krakowie. Za to u Widzewa i Wisły dominują bardzo dobre FC, pobliskie miasta.
ŁKS dominuje w samym mieście Łodzi tak jak Cracovia w Krakowie. Za to u Widzewa i Wisły dominują bardzo dobre FC, pobliskie miasta.
Ja twoich rodziców nie obrażam i liczę na to samo frajerze.adwokat pisze:Red pedalow to szukaj u rodziców ,synu dwoch cwelow a westland pisałem ci wcześniej ,cały dzień nic się nie działo to frajerze skończyles szkołę i spioles poslady na temat twojego zgwalconego przez ruskich kolegę i frajerze rozpoczolestemat ,a teraz czerwone ścierwa zaczynają show
Zapytaj ojca co może oznaczać to że piszesz ciągle o ruchaniu w dupsko?Może ci wytłumaczy i pierdolnie w głowę na opamiętanie.
Adwokat żydowska szmato przypomnę jedynie wszystkim tu zaglądającym że to ty pedałku nie wiedziałeś nawet o flagach jakie wam Lech podprowadził czy o replice flagi cc jaką przez lata wieszaliście.Na mecze nie chodzisz i twierdzisz żeś taki wiekowy kibol,stary wyjadacz.Popełniając błędy w pisowni(oki nie twój ojczysty język)pokazałeś wszystkim że masz góra 16lat i ty masz czelność pisać o jakimś szow?
Westlandzik czy na ci o jakiś flagach pisałem , czyli jak na meczu wczoraj niebyłem to h** nie kibol zemnie , Delegacja ogarniasz co to jest ?
-
stachuzrdg
Te Coco Jambo to idź jeszcze raz na spacer po Łodzi ze szczególnym naciskiem na śródmieście które rozpoczyna się po stronie zachodniej od Zachodniej - Kościuszki a kończy po stronie wschodniej na Konstytucyjnej. Piotrkowska jest 300 metrów od granicy z najmocniejszą dzielnicą ŁKS-u ( Polesiem ) tak więc nie dziwota że tam rodowitych łatwiej spotkać niż na Kilińskiego , Pomorskiej czy Narutowicza.
ps bez napinki n napisałem jak ja to widzę
ps bez napinki n napisałem jak ja to widzę
-
widzewiak_z_gor
Bnowak, adwokat, herman, czrwony rabin, kolejnynick, coco jumbo = ene due rabe.
Znudzone, bananowe, bogate, najrodowite z jadowitych, dziecko.
-= Kobiety sa z Wenus, faceci z Marsa a kibice z Młyna. =-
Czerwone zarazy budzą sie ze snu , zaczyna sie wysyp podludzi , smierć wam jak temu w lesie nara
Adwokat żydowska szmato przypomnę jedynie wszystkim tu zaglądającym że to ty pedałku nie wiedziałeś nawet o flagach jakie wam Lech podprowadził czy o replice flagi cc jaką przez lata wieszaliście.Na mecze nie chodzisz i twierdzisz żeś taki wiekowy kibol,stary wyjadacz.Popełniając błędy w pisowni(oki nie twój ojczysty język)pokazałeś wszystkim że masz góra 16lat.Na post o waszych flagach go góry kołami adwokat odpowiada..
"Postautor: adwokat » 31.03.2016, 15:44
Mozesz nas oświecić
adwokat
Rejestracja: 27.11.2015, 13:32"Mam dalej cię żydku ośmieszać.A na delegację to ty możesz jeździć do Madrytu wystawiać dupsko jak twój kolega.
Mozesz nas oświecić
adwokat
Rejestracja: 27.11.2015, 13:32"Mam dalej cię żydku ośmieszać.A na delegację to ty możesz jeździć do Madrytu wystawiać dupsko jak twój kolega.
-
PanTuNieStał
Taa a ja mam długie kręcone zęby........Witam, pare dni temu byłem pierwszy raz w Łodzi. Chciałem poczuć łódzki klimat.
Polesie 100% ŁKS
Widzew 100% RTS
"Dokladnie tak jest. Nawet widzewiak z Łodzi to jest j***** wieśniak a Łksiak z Poddebic będzie rodowity wynika to po prostu z przydomku. ŁKS- rodowici, Widzew- wieśniaki."

Przeczytaj pecie cała wasza napinke i dopiero kozacz , przecierz kazdy normalny wie jakie Lech zajebał nam fany wiec o h** ci chodzi cymbale ? Wantex zabolalo ? to dobrze bo miało , moze to ty jechałeś w tym samochodzie do którego nie wsiadł ziomek i sie biedota przekręciła , oooooooo jak nam biedaka szkoda ze za takie honorowe ludziska sie przekręcił fajtłapa heheh
Mozesz nas oświecić
adwokat
Mozesz nas oświecić
adwokat
-
Kolejny nick
Pokazujesz tylko jak duże masz kompleksy myśląc że wszyscy co tutaj się wpisują z ŁKSu to ja , i jak dużo złego wam pedaly wyrzadzilem w jebanym śmiesznym internecie samym tym co pisalem. Zyliscie moja osoba od początku jak zacząłem tu pisać to 3/4 waszych ripost odnosiło się tylko i wyłącznie do mojej osoby.widzewiak_z_gor pisze:Bnowak, adwokat, herman, czrwony rabin, kolejnynick, coco jumbo = ene due rabe.
Ktoś z ŁKSu nie może żyć bez tego tematu ? Żyje internetem it p ? Spojrzcie na siebie, bo to wy macie cala czerwna armie jebanych internetowych pizdeczek i pedalow ktora na każdy wpis kogoś z ŁKSu reaguje atakiem ze wszystkich stron . Takie taktyki jakie tu stosujecie , stosowaliscie ,podawanie się za nas , wpisywanie się tu byle robić nam lipe - niby jako ŁKSiacy itp , i jaka uwagę do tego tematu przykładacie , do tego co jest wypisywane w internecie i co sami wypisujecie - to niejednemu normalnemu gościowi by się oczy otworzyly jaką bandą c**** jesteście . Tak samo jak fakt że w większości to nie piszą od was jakieś gnojki ani lamusy , tylko osoby uważane raczej za kumate . Internet to po prostu wasza zajawka i miejsce gdzie chcecie propagować ten wielki i największy Widzew , a nam ujmować ...
Próbowałem walczyć z tą wasza propaganda jebaną sam, ale póki co muszę się poddać , bo już mi się nie chce . Jak widzieliscie , normalne osoby przestaly tu pisac wogole , pozostawiajac mi glos . Widać jak reagowaliscie k**** i jak reagujecie na pewne niewygodne dla was fakty. Co lepsze tak samo boli was kiedy merytorycznie pisalem nawet o nas samych , i o naszym podejściu do różnych spraw . NASZYM a nie moim. To też daje wiele do myślenia , ze robiliscie wszystko żeby takie rozkminki nawet na nasz temat (co waszego pierdzewa nie dotyczyl w zaden sposob) - r******* w zarodku i nikt się nie skapnal co jest pisane.
Droga wolna Bawcie się dalej tutaj internetowa bando czerwonych frajerów i siejcie propagandę w którą nawet sami nie wierzycie ...
PATO 1908 GANG
Tak. Kolejny nick, bnowak, adwokat, ene due rabe, pato1908gang, hahaha - czyli jedna i ta sama osoba, a raczej zwykłe ścierwo z pomiotu pedałów :)Kolejny nick pisze:Ktoś z ŁKSu nie może żyć bez tego tematu ? Żyje internetem it p ?
SMIERC NASTEPNEJ ZYDZEWSKIEJ KORWIE
-
PanTuNieStał
Merytorycznie rzecz ujmując który to już raz obiecujesz, pewnie znowu z mordy cholewe zrobisz, ale jakby co to zabierz ze sobą tego z wodogłowiem adwokata i reszte rycerzy wiosny i będzie git.Próbowałem walczyć z tą wasza propaganda jebaną sam, ale póki co muszę się poddać , bo już mi się nie chce .
Pamiętasz żydowski adwokacie jak twoi koledzy płakali w karetce ty możesz być następny pamiętaj k****.

Ogarnijcie sie wszyscy i niech ten temat przestanie juz wyglądać jak pyskówka paru niedowartościowanych nastolatków. nie karmić trolli i moze sie troche uspokoi...
Kaziu nie głupio gada ,może wcześniej kilka razy się nie popisał,ale mieszkanie na peryferiach nie czyni go krasomówcą .Tak czy inaczej dołączam się do apelu Kazia.Czas się ogarnąć.