Łódź i województwo łódzkie - kibicowsko
Moderatorzy: Automoderation, Zorientowany, LechiaCHWM
Re: Łódź i województwo łódzkie - kibicowsko
Dzięki za odpowiedź, pokazałeś co wiesz i że nie warto traktować cię poważnie :-)
-
NoMatterWhat
Musisz tez przyznac, ze wynik lepszy od LKSu :) mimo tego, ze wy macie teraz nowa trybune, jestescie w wyzszej klasie rozgrywkowej, a my gramy na nie swoim obiekcie.
Ale oczywiscie nie musisz tego potwierdzac, co by cisnienie nie podskoczylo.
Kazdy widzi jak jest.
Ale oczywiscie nie musisz tego potwierdzac, co by cisnienie nie podskoczylo.
Kazdy widzi jak jest.
-
serce miasta
RABINIE mam pytanko...
Rozkminiasz tu nasze Robotnicze czy nawe flagi to repliki czy tez nie.Mam do ciebie pytanie czy zrobiliscie replike flagi ŁKS ŁÓDŹ [/b]POLSKA po porwaniu jej przez Lecha I Arka na któryms z wyjazdowych meczy kadry chyba San Marino?
Jeszcze jedna uwaga nie wiem czy zdajesz sobie z tego sprawe ale bardzo sobie ublizasz pisząc że coś cie j****,poza tym nie mam uwag,poprawiasz mi w zasadzie codziennie humor swoimi wywodami...
Bartosz Nowak mistrzostwo swiata Piotrkowska 49...
Rozkminiasz tu nasze Robotnicze czy nawe flagi to repliki czy tez nie.Mam do ciebie pytanie czy zrobiliscie replike flagi ŁKS ŁÓDŹ [/b]POLSKA po porwaniu jej przez Lecha I Arka na któryms z wyjazdowych meczy kadry chyba San Marino?
Jeszcze jedna uwaga nie wiem czy zdajesz sobie z tego sprawe ale bardzo sobie ublizasz pisząc że coś cie j****,poza tym nie mam uwag,poprawiasz mi w zasadzie codziennie humor swoimi wywodami...
Bartosz Nowak mistrzostwo swiata Piotrkowska 49...
-
serce miasta
Pisałem bo było o czym pisać...twierdziliście tu zaciekle ze Widzew nie ma ekipy ze robicie co chcecie a rzeczywistość okazała sie zupełnie inna i to nie pierwszy raz w tamtym okresie.Twierdziliście tu całkiem niedawno ze Widzew w Łodzi to jakies resztki a tym czasem nasze osiedlowe ekipy np.Sródmieście czy Bałuty regularnie na mecze chadzaja przez wasze tereny nie niepokojeni przez nikogo.Wy w odpowiedzi wracajac z wyjazdu robicie rundke po miescie w 200 jak twierdzicie choc tak naprawde to nikt was nie widział ale ok.nie wnikam.Widzisz tu różnice czy nie?
Rabin czy co zachowaliście sie wpożądku twoim zdaniem robiąc identyczną flage która została znieważona przez wrogich kibiców?
Jeszcze jedno pytanie bo ciekaw jestem twojego zdania.Jak to było z kasetą z awanturami która dostała sie do telewizji TVN i chuliganem opowiadającym o wszelakich smaczkach łódzkiej chuliganki?
Rabin czy co zachowaliście sie wpożądku twoim zdaniem robiąc identyczną flage która została znieważona przez wrogich kibiców?
Jeszcze jedno pytanie bo ciekaw jestem twojego zdania.Jak to było z kasetą z awanturami która dostała sie do telewizji TVN i chuliganem opowiadającym o wszelakich smaczkach łódzkiej chuliganki?
-
Kolejny nick
Kaseta z TVN z walki z Arką - fruwała po całej Polsce duzo wczesniej niz TVN zrobił materiał. Nie mozesz tego wiedzieć bo za młody jestes i za cienki w uszach ;)
Pół roku o jednej akcji pisac
-
Kolejny nick
Widzewiacy - w ostatnich 2 dniach powstało kilka nowych grafów anty , z wrzutkami na was...
odpowiedzcie mi wiec czerwoni w formie rewanżu na jedno pytanie ;)
Info do strazy miejskiej z lokalizacją już nadane, czy moze zamiast sie wysługiwać słuzbami - sami sie kiedyś wybierzecie ?? ?
to tak apropo obecnej sytuacji w miescie, a nie tego co sie działo 5-10-15 lat temu ....
odpowiedzcie mi wiec czerwoni w formie rewanżu na jedno pytanie ;)
Info do strazy miejskiej z lokalizacją już nadane, czy moze zamiast sie wysługiwać słuzbami - sami sie kiedyś wybierzecie ?? ?
to tak apropo obecnej sytuacji w miescie, a nie tego co sie działo 5-10-15 lat temu ....

Administracja zamalowuje graf łksu. Oczywiście przy licznym wsparciu straży miejskiej, policji z całego województwa i grupy antyterrorystycznej. Miał być też Grom, ale nie dojechali z powodu korków :)
Tu nikt niema szans z czerwonymi , mozna tu pisac a i tak oni maja racje
To zakończ pisanie.adwokat pisze:Tu nikt niema szans z czerwonymi , mozna tu pisac a i tak oni maja racje
-
serce miasta
okazuje sie że to ty jestes za młody i pewne fakty pomijasz otóż w materiale tvn były także pokazane bitki z np.Odrą Opole czy Sosnowcem,mało tego jeden z waszych i wy i my dobrze wiemy kto jeździł po Łodzi i klarował co i jak.Jak to sie ma do zarzucania nam tego ze rozkminiani byliscie przez naszych kibiców na forum internetowym co zreszta sami tez robicie bo osobiscie widziałem wydrukowane zdjecie z twarzówkami,ksywkami i namiarami na kibiców Widzewa.Kolejny nick pisze:Kaseta z TVN z walki z Arką - fruwała po całej Polsce duzo wczesniej niz TVN zrobił materiał. Nie mozesz tego wiedzieć bo za młody jestes i za cienki w uszach ;)
Każda ekipa jak piszesz to TERAZ robi , ale zaczęliście wy wiec skończmy ta polemikę o fotkach i tez maly pstryczek , czy wasz guru tez przypadkiem nie prowadził dopingu ?
-
serce miasta
jedras po r********* się zniknął z Widzewa
NIGDY NIE SPADNIE , TEN TEAMT NIGDY NIE SPADNIE !!!
-
serce miasta
Rabin piszesz do papugi żeby nie używał inwektyw a sam ubliżasz...Nie odniosłeś sie do sprawy udostepnienia tvn/policji kasety z awanturami,merytorycznie oczywiście:)
czyli co wg.was rozkminki nt.wrogiej ekipy to konfidenctwo a teraz jak już wszyscy to robią to jest ok.?komedia panowie i panieadwokat pisze:Każda ekipa jak piszesz to TERAZ robi , ale zaczęliście wy wiec skończmy ta polemikę o fotkach i tez maly pstryczek , czy wasz guru tez przypadkiem nie prowadził dopingu ?
Twój kolega rabin jest specjalistą od takich walk.
Ten to ma chyba założoną jakąś blokadę rodzicielską na bluzgi, ciągle ten sam błąd :Dadwokat pisze:korwo
Bnowak jak tam twój kolega z wrw co mu dupsko w Madrycie rozpruli?Doszedł już do siebie czy tak jak ty ma teraz we łbie sieczkę?
A gdzie ty byłeś wielki znawco tematu jak twój kolega leciał na dwa ruskie baty ?k
http://pl.tinypic.com/r/o
http://pl.tinypic.com/r/o
Witam, pare dni temu byłem pierwszy raz w Łodzi. Chciałem poczuć łódzki klimat.
Także zrobiłem niezłego tripa z buta począwszy od Bałut, po Śródmieście, Polesie, Widzew i Górną.
Interesował mnie oprócz zabytkowej części Łodzi także klimat kibicowski miasta.
Zauważyłem po graffiti, wrzutach, gości w smyczach, koszulkach, że Bałuty 50/50. Zachodnie Bałuty ŁKS, Wschodnie Widzew.
Śródmieście 100% ŁKS, graffiti, wrzuty, także paru gości w koszulkach, smyczach ŁKS chodzących po Piotrkowskiej. Zaskoczyła mnie dominacja ŁKSu na Śródmieściu, bo z tego słyszałem/czytałem to Widzew ma coś tam do powiedzenia a z obserwacji zauważyłem mega-dominację ŁKSu! mogę się mylić!
Polesie 100% ŁKS
Widzew 100% RTS
Górna 50/50 - Zachodnia część ŁKS, RTS Wschód.
PS. bez napinki, napisałem obiektywnie, tak jak to widziałem.
Także zrobiłem niezłego tripa z buta począwszy od Bałut, po Śródmieście, Polesie, Widzew i Górną.
Zauważyłem po graffiti, wrzutach, gości w smyczach, koszulkach, że Bałuty 50/50. Zachodnie Bałuty ŁKS, Wschodnie Widzew.
Śródmieście 100% ŁKS, graffiti, wrzuty, także paru gości w koszulkach, smyczach ŁKS chodzących po Piotrkowskiej. Zaskoczyła mnie dominacja ŁKSu na Śródmieściu, bo z tego słyszałem/czytałem to Widzew ma coś tam do powiedzenia a z obserwacji zauważyłem mega-dominację ŁKSu! mogę się mylić!
Polesie 100% ŁKS
Widzew 100% RTS
AAA, i jeszcze chciałem dodać, że Podział kibicowski Łodzi przypomina mi bardzo Kraków.
ŁKS dominuje w samym mieście Łodzi tak jak Cracovia w Krakowie. Za to u Widzewa i Wisły dominują bardzo dobre FC, pobliskie miasta.
ŁKS dominuje w samym mieście Łodzi tak jak Cracovia w Krakowie. Za to u Widzewa i Wisły dominują bardzo dobre FC, pobliskie miasta.
Westlandzik czy na ci o jakiś flagach pisałem , czyli jak na meczu wczoraj niebyłem to h** nie kibol zemnie , Delegacja ogarniasz co to jest ?
-
stachuzrdg
Te Coco Jambo to idź jeszcze raz na spacer po Łodzi ze szczególnym naciskiem na śródmieście które rozpoczyna się po stronie zachodniej od Zachodniej - Kościuszki a kończy po stronie wschodniej na Konstytucyjnej. Piotrkowska jest 300 metrów od granicy z najmocniejszą dzielnicą ŁKS-u ( Polesiem ) tak więc nie dziwota że tam rodowitych łatwiej spotkać niż na Kilińskiego , Pomorskiej czy Narutowicza.
ps bez napinki n napisałem jak ja to widzę
ps bez napinki n napisałem jak ja to widzę
Czerwone zarazy budzą sie ze snu , zaczyna sie wysyp podludzi , smierć wam jak temu w lesie nara
-
PanTuNieStał
Taa a ja mam długie kręcone zęby........Witam, pare dni temu byłem pierwszy raz w Łodzi. Chciałem poczuć łódzki klimat.
Polesie 100% ŁKS
Widzew 100% RTS
SMIERC NASTEPNEJ ZYDZEWSKIEJ KORWIE
Ogarnijcie sie wszyscy i niech ten temat przestanie juz wyglądać jak pyskówka paru niedowartościowanych nastolatków. nie karmić trolli i moze sie troche uspokoi...
-
NoMatterWhat
Nie pierwszy raz LKS wspomaga lepiej swojego ukladowicza niz zgode.
Rok temu na pucharze w Warszawie rowniez to potwierdzili.
Przy ich ukladzie z Lechem, zgody z Resovia i Tychami to fikcja, w kontekscie wspierania na meczach.
Przy ich ukladzie z Lechem, zgody z Resovia i Tychami to fikcja, w kontekscie wspierania na meczach.
-
Kolejny nick
NoMatterWhat pisze:Nie pierwszy raz LKS wspomaga lepiej swojego ukladowicza niz zgode.
INTERNETOWY CZERWONY FRONT W NATARCIU
UWAGA CHOWAC SIE ;))))))
-
PanTuNieStał
Tak jak myślałem z gęby szmata, no i oczywiście jakże merytoryczna odpowiedź.NTERNETOWY CZERWONY FRONT W NATARCIU
UWAGA CHOWAC SIE ;))))))
-
ŁKS1908ŁKS
O zgodę z Zetką to nie musicie się martwić , co do Lecha to nawet naszej liczby nie znacie więc po c*** wchodzić w polemikę z Wami.
-
forever1908young
Poczytaj troszkę o historii innych polskich klubów to może ci się rozjaśni...Chociaż niestety wątpię...
-
NoMatterWhat
Wystarczy, ze wiemy, ze wspieracie Lecha w kilkakrotnie wiekszych liczbach niz GKS T. i Resovie.ŁKS1908ŁKS pisze:O zgodę z Zetką to nie musicie się martwić , co do Lecha to nawet naszej liczby nie znacie więc po c*** wchodzić w polemikę z Wami.
-
Fanatycy Widzewa
- Kontakt:
7 kwietnia 2016r.

Fanatycy Widzewa pisze:7 kwietnia 2016r.
Oczywiście, dobrze, że w ogóle powstaje itp. Niestety, kurnik bez polotu - jak np. w Lubinie...
-
Kolejny nick
ale z ciebie cwaniaczek , nazwiska zalozycieli ŁKS wypisujesz wszystkie ''nie Polskie'' nazwiska. Pomijacie fakty dla was niewygodne. Ze zakładali nas rowniez osoby z w pełni Polskimi nazwiskami..."Po odzyskaniu niepodległości pięciu z sześciu założycieli TMRF-u utworzyło w 1922 roku RTS Widzew. Byli to: Antoni Stanecki, Ludwik Rękowski, Józef Wojtczak, Jan Augustyniak, Wacław Gapiński."
Natomiast TMRF zakładały tylko osoby te powyzej napisane ;) ??
Manipulacja i propaganda niechaj wiecznie trwa.
Z materialow ogolnodostepnych, ponizej skan z wypisanymi osobami zaangazowanymi w powstanie TMRF , do ktorego nawiązał RTS Widzew, a prędzej do jego daty ząłozenia. Czemu nie wspomniałes ze całe zgromadzenie które dało początek temu klubowi zarządził pan Wejman ? Bo słabo brzmi.... :D :D ????
oj nieładnie sie wstydzic historii....
widze ze tego jeszcze nie widziales, a trzeba przyznac ciekawie wszystko opisane...
https://upload.wikimedia.org/wikipedia/ ... agment.jpg
Polskie nazwiska ? Wejman,Liebiech, Ernest Kunt, Robert Adam, Leon Salomon i napewno wiele innych ktorzy tam nie zostali wspomniani ( brało udział ponad 50 członków w zakładaniu ) albo nie mozna sie doczytać ich nazwisk ( słaba jakosc...)
Co teraz wymyslisz ??
''Widzew Łódź jest stulatkiem i nie ma w tym temacie żadnych wątpliwości. Potwierdza to bardzo dużo źródeł, w tym wiele artykułów prasowych. Na przykład jeden pochodzi z dodatku „Kuriera Łódzkiego”, który nosił nazwę „Łódź w ilustracjach”. Jest tam dokładnie napisane, że klub był powoływany do życia już od 1909 roku. Status klubu został zarejestrowany w 1910 roku. Klub mógł istnieć tylko pod nazwą TMRF, bowiem taka nazwa była dopuszczalna przez ówczesne władze. Trudno było w tamtych latach używać nazwy, w której znajdowało się na przykład słowo „robotniczy”. Osobiście bardzo często bywałem na Widzewie. Miałem tam rodzinę i klub traktowany był przez wszystkich bardzo poważnie. Dużo się o nim mówiło. Później zniknął już TMRF, a pojawił się RTS Widzew. Każdy jednak wiedział, że jest to ten sam klub[11].''
To tak a propos waszej propagandy o roku 1922 wy pędzle ku***.
To tak a propos waszej propagandy o roku 1922 wy pędzle ku***.
-
PanTuNieStał
Akurat w Lubinie dobrze ogląda się mecze i ich stadion ma bardzo dobrą akustykę, więc ja wolę taki "kurnik", pytanie 18000 tysięcznik z polotem to jakby miał wyglądać? Stadion jeszcze nie skończony ale już komentarze "życzliwych" są.Oczywiście, dobrze, że w ogóle powstaje itp. Niestety, kurnik bez polotu - jak np. w Lubinie...
dariusz
Tylko żaden z nich nie leży na żydowskim cmentarzu jak wasi :) TMRF był robotniczym klubem, i prócz Polaków tworzyli go też osoby pochodzenia niemieckiego czy ruskiego.Kolejny nick pisze:Polskie nazwiska ? Wejman,Liebiech, Ernest Kunt, Robert Adam, Leon Salomon i napewno wiele innych ktorzy tam nie zostali wspomniani ( brało udział ponad 50 członków w zakładaniu ) albo nie mozna sie doczytać ich nazwisk ( słaba jakosc...
Założycielami towarzystwa byli pracownicy administracyjni i robotnicy zatrudnieni w zakładach „Towarzystwa Akcyjnego Widzewskiej Manufaktury Bawełnianej” (do 1905 roku „Towarzystwo Akcyjne Heinzla i Kunitzera” - panowie Heinzel i Kunitzer byli pochodzenia niemieckiego.
Nikt się żadnych nazwisk nie wstydzi i nie unika, jak to próbujesz manipulować faktami.
http://www.widzewtomy.net/aktualnosci/d ... r-i-1922r/