Łódź i województwo łódzkie - kibicowsko

ultras, hooligans, liczby, ciekawostki, informacje, opisy

Moderatorzy: LechiaCHWM, Zorientowany

Red power

Re: Łódź i województwo łódzkie - kibicowsko

Post autor: Red power »

Ene due rabe pisze:j**** was propagandzistki czerwone , każdy widzi co z was za z****** zakompleksiony naród .
Kto każdy?Łks i ziomki z Zawiszy? :D
iparts.pl
adwokat

Post autor: adwokat »

Koleś z Zawiszy wam opisał kilka przykładów zgód i układów w Polsce , jaka była wasza odpowiedz paprochy ? "Tak niemozna , to co innego ". Ja p******* jakie dziwolągi
Red power

adwokat pisze:Koleś z Zawiszy wam opisał kilka przykładów zgód i układów w Polsce , jaka była wasza odpowiedz paprochy ? "Tak niemozna , to co innego ". Ja p******* jakie dziwolągi
Przecież musieliście jebnąć jakąś przeciwwagę dla zgody Widzew&Ruch.Widzew wybrał Ruch a nie Lecha więc było trzeba kombinować coś,bo w pojedynkę już tej zgodzie nie dałby rady ani Lech ani co bardziej oczywiste wy.
Ukochane Miasto

Post autor: Ukochane Miasto »

Koleś z Zawiszy old[Z] , najpierw pokazał wysoką kulturę i dojrzałość w myśleniu w temacie śląskim a powiem szczerze że miło czytać obiektywnych ludzi...po czym cały czar prysł kiedy to wpisał się tutaj jadąc nam od czerwonych szmat w sumie nadal Cię Panie Zawiszak nie rozumiem..bo wpadłeś tu jak odbezpieczony granat popyskowałeś i nadal nie wiem po co ??

każda strona jedzie ze swoją propagandą i dobrze o tym wicie wszyscy! I nie pierdolcie mi tu że jest inaczej!
Ty Ene due przeszedłeś już samego siebie próbując wmówić wszystkim że fan cluby są kulą u nogi na Widzewie ,nosz ku*** !
Co ty możesz o tym widzieć ??! Nawet nie mam siły i ochoty pisać na ten temat, sam reprezentuję jeden z FC i nigdy nie było czegoś takiego co insynuujesz.
Niciarka została w naturalny sposób przyjęta jako sektor FC ale to FC o tym zdecydowały i nikt u nas nikogo nie ustawiał że wy jesteście bee a my Łódź jesteśmy zajebiści. Co Ty piszesz !?

większość tutaj piszących osób to dzieciaki ulepieni z innej gliny niż ja ..
Ja mam tylko jeden na to argument : jestem wychowany przez rodziców i starszych kumpli z osiedla w duchu szacunku do pewnych wartości ,które są nietykalne !!! Bez względu na antypatie i różnice.

tymi wartościami jest również szacunek do kobiet- MATEK!
oraz poszanowanie czyjejś śmierci !!

A tutaj jest wrzucanie MATKOM od k**** , dziwek ,szmat ...kim trzeba być żeby tak pisać??!
Albo ciągłe wytykanie śmierci (w mniej lub bardziej wybredny sposób)

wam się tu upierdoliła w głowach jakaś misja dziejowa w imię bycia kibicem swojego klubu !
Życie składa się jeszcze z innych elementów...

Prostaki i gówniarze z obu stron i tyle ( z wyjątkami).!!
adwokat

Red nieszalej ,przeciwwagę do waszej zgody? W tej zgodzie znaczycie co gowno w lesie i tyle , pokazaliśmy wam miejsce w szeregu banda na bandę wiec troche pokory
Nivek

Post autor: Nivek »

Bałuciarz 1908 pisze:
Wasteland pisze:Kolega z Zetki wyszedł na nie lada frajera,broniąc kolesia którego zdemaskowali sami kibice eŁksu że jest szczylem a meczy ma na koncie raptem kilka.
Frajerami jest wielu konfidentów od was i pewnie nie skończy się to. Nie macie ludzi charakternych , często i gęsto się prują i nie jest to związane z kibicowaniem.

Bawi mnie to że próbujecie na silę zrobić z ene due rabe chłopaczka , który nie jeździ na wyjazdy a wszystko co piszę , to dowiaduje się na osiedlu lub na fansach :)
Mam z was mega pompę bo pewnie byście się mocno zdziwili kim on jest.

Moskiewski c*** wam w d*** .
Ja obstawiam że to karzeł z Limanki :)
Red power

adwokat pisze:Red nieszalej ,przeciwwagę do waszej zgody? W tej zgodzie znaczycie co gowno w lesie i tyle , pokazaliśmy wam miejsce w szeregu banda na bandę wiec troche pokory
Co znaczymy?Kolejna wasza zjebana propaganda,że Widzew i tak nic nie znaczy w tej zgodzie.

Jakbyś czytał ze zrozumieniem to byś zauważył że pisałem przeciwwaga dla ZGODY czyli dwóch ekip.Nie pisałem słowa o samym Widzewie.
adwokat

Ktoś pisał ze nieznacznie nic ? Nie , jesteśmy my jak i wy w czołówce w kraju ale to ty napisałeś lub któryś z kolegów ze niemamy do was podjazdu , niezgodzie sie z tym ze wraz z naszymi zgoda i niemamy podjazdu , to jest moje zdanie
Red power

adwokat pisze:Ktoś pisał ze nieznacznie nic ? Nie , jesteśmy my jak i wy w czołówce w kraju ale to ty napisałeś lub któryś z kolegów ze niemamy do was podjazdu , niezgodzie sie z tym ze wraz z naszymi zgoda i niemamy podjazdu , to jest moje zdanie
Masz rozdwojenie jaźni?Pół godziny temu napisałeś,że w tej zgodzie 'znaczycie tyle co gówno w lesie'.

Ja na pewno nie pisałem i wątpię by ktoś pisał tutaj że nie macie podjazdu.Mowa o zgodzie i chyba zdajesz sobie sprawę że ani Lech ani wy w pojedynkę przeciwko 2 bandom nie dacie rady?Tak samo w drugą stronę.
White1910Pride

Post autor: White1910Pride »

Ukochane Miasto pisze:Koleś z Zawiszy old[Z] , najpierw pokazał wysoką kulturę i dojrzałość w myśleniu w temacie śląskim a powiem szczerze że miło czytać obiektywnych ludzi...po czym cały czar prysł kiedy to wpisał się tutaj jadąc nam od czerwonych szmat w sumie nadal Cię Panie Zawiszak nie rozumiem..bo wpadłeś tu jak odbezpieczony granat popyskowałeś i nadal nie wiem po co ??
Ale nawet i tam zabawił się we wróżbitę i wywróżył co by było pod Częstochową.

Zawisza skoro jest w związku z galerianką to musiał przywyknąć do roli rogacza. Ile to już razy jego wybranka macała się z kosami Zety? Był nawet taki absurd, że parę wypitych flaszek wódki, podczas zamawiania kurtek wystarczyło by zrobiła zgodę ze Stomilem, w d**** mając Zetę. Zawisza mógł tylko patrzeć jak jego wybranka maca się z jedną z największych kos i zgodą rywala zza miedzy - Polonią. I pewnie by tak było dalej, gdyby nie to, że Stomil z uwagi na Polonię Bydgoszcz wyjebał galerianki ze swoich sektorów. Rogacz udał, że nic się nie stało i dalej macał się i maca z galerianką pomimo tego, że Stomil pokazał im co to znaczy honor i poszanowanie dla swojej zgody i jej interesów.

Zwyczajnie Zawisza to tylko satelita i może jedynie biernie patrzeć w obecnej sytuacji jak mu Lech robi ekspansje po terenach i wypisywać ściemy, że nie mają na Lecha ciśnienia.
C1365O

Post autor: C1365O »

MW10 pisze:
C1365O pisze:Jak może boleć skoro po Motorze nic nie zrobiliście razem.
No może poza dzieciakiem :-)
Widzisz opoczański parchu, czarno na białym pokazałeś że wiesz tyle, ile wyczytasz w internecie :)
Na Brzozowej byłeś z Lechem? :-)
adwokat

Nie ale na słynnej awanturze w laesie " ludzie humoru" byliśmy hehhe tak twierdziliście , wiec rozluźnij poslady
ktokolwiek77

Post autor: ktokolwiek77 »

Ene due rabe pisze:Tak dla rozluźnienia atmosfery , wróćmy może z czasów przeszłych , do teraźniejszości ....
https://scontent-cdg2-1.xx.fbcdn.net/hp ... e=56FEB037

Pozdrowki od wcale nie zakompleksionych kibiców jeszcze Większego i największego Widzewa....

Fajnie widzieć że ktoś docenia robote chłopaków , nie ma lepszej zapłaty niż takie widoki ;)
nie ośmieszaj się łksm sam dobrze wiesz ile razy przy waszych grafach czy na mieście pojawiały się napisy j**** ur/k****/rury, pewnie pisaliście tak dlatego że ur jest 100 lat za wrwgangsterami i nic nie znaczą?
Ene due rabe

Post autor: Ene due rabe »

nie trafiłes - zakompleksiona parówo...
Historia nie kłamie ....

RODOWICI ŁODZIANIE !
Ene due rabe

kolejne asy sie rejestruja tylko dlatego że spedzam im sen z powiek ;) superr.....

Widzicie doskonale że nas grzeje to co myslicie o nas , Zawiszy albo o Lechu... a o niczym innym nie jestescie w stanie tu pisac malutkie pejsiki z największego Pierdzewa, możecie pisać tylko o nas , bo u was c**** sie dzieje, i to co piszecie o waszym żydzewie to tylko was osmiesza...

Chlopak z Zawiszy , nie dał sie wam sprowokować i na zimno przedstawił swoj punkt widzenia, ale wy tego nie mozecie przepalić i napierdalacie dalej kolejne strony na temat który was boli...
Bo doskonale kazdy moze sobie wyobrazić jak wielkie zdziwienie i uraze macie do tej pory, jesli robiliscie podchody do Lecha i sie nimi jaraliście w chuuj, nawet na tym forum pisaliscie ze cieszycie sie z dobrych stosunków z nimi... a potem nagle swoje podejscie musieliscie zmienić o 180 stopni, i ten Lech stał sie wogole najgorszy a ten ''śmieszny'' i ''mały'' nic nie znaczący ŁKS, to juz wogole ;) to kolejna sytuacja dzieki ktorej musieliscie nabawić sie kompleksów względem nas i względem innych ekip, nie wylewajcie ich jednak na Zawisze szmaty bez honoru bo wam gówno do tego...

Lech pokazał że w starciu zainteresowanymi składami dają sobie rade z Ruchem, a my pokazalismy że dajemy sobie rade z wami - wiec morda w dół szczurki, i zacznijcie w koncu pisać o tym co sie dzieje u was na wsi.....
Historia nie kłamie ....

RODOWICI ŁODZIANIE !
Red power

I teraz wyszła w pełni twoja manipulacja parchu.

Pisałem,że przeciwwaga dla ZGODY czyli dwóch ekip(w drugą stronę tak samo) a nie kto z kim da radę w pojedynkę.Rozumiesz imbecylu?Przeciwko dwóm ekipom ani sam Lech ani tym bardziej Łks nie da sobie rady i po to jest chuligański układ.
Tak samo jak twój koleżka adwokat jebał dziś propagandę,że Widzew c**** znaczy w tej zgodzie.
Ene due rabe

Apropo zgód, to powiedzcie wcale nie zakompleksione czerwone końcówki, czemu wasze sympatie kierowaliscie w wiekszosci w strone naszych kos , albo najwiekszych kos naszych zgód. Elana, Stal Rzeszów, pozniej mizianie sie z Arką w momencie jak cisnienie miedzy nami było najwieksze.... to my was połączylismy z tymi klubami i fakt ze chcieliscie byc w opozycji do nas ;)
My sie nie patrzymy na was szmatki i tez was to boli, ŻE IDZIEMY SWOJĄ DROGĄ , a wam pozostało obserwowanie tylko nieznaczące szczekanie i ujadanie kompleksiary ;)

ktokolwiek77- jak juz sam zacząles temat Ultra Registi - waszych mlodych ultrasów, to rowniez nie ma drugiej tak zakompleksionej wzgledem nas i zapatrzonej w znienawidzony klub grupy niż to UR...
Ich starsi koledzy dali im pewien handicap, i pozwolili im startowac z wysokiego poziomu, ale w ostatnich latach skutecznie r******** cały ten trud, i robią wszystko zeby sie ośmieszyć i zeby utwierdzać nas tylko w tym o czym pisze, że ich wzorem jest WrW , a najbardziej liczy sie to co dzieje sie na ŁKSie ...
z kserowaniem patentów, i wysmiewaniem nas a pozniej robieniem tego samego to przebili samych siebie po stokroć ;)
Historia nie kłamie ....

RODOWICI ŁODZIANIE !
Ene due rabe

Red power pisze:I teraz wyszła w pełni twoja manipulacja parchu.

Pisałem,że przeciwwaga dla ZGODY czyli dwóch ekip(w drugą stronę tak samo) a nie kto z kim da radę w pojedynkę.Rozumiesz imbecylu?Przeciwko dwóm ekipom ani sam Lech ani tym bardziej Łks nie da sobie rady i po to jest chuligański układ.
Tak samo jak twój koleżka adwokat jebał dziś propagandę,że Widzew c**** znaczy w tej zgodzie.
taka parówa jak ty, tym bardziej z Widzwa - nie ma prawa pisac tutaj o manipulacji i propagandzie, bo to jest wasz jedyny cel na tym forum i wogole w życiu- wiec sklejcie te wary i nie płaczcie dziewuchy, bo dla was tez zrzutke na pampersy bedziemy musieli zrobić ....
Historia nie kłamie ....

RODOWICI ŁODZIANIE !
adwokat

Ale to wy twierdzicie ze to najsilniejsza zgoda w kraju , z czym bym sie niezgodzil i to jest moje zdanie
Red power

Ene due rabe pisze:
Red power pisze:I teraz wyszła w pełni twoja manipulacja parchu.

taka parówa jak ty, tym bardziej z Widzwa - nie ma prawa pisac tutaj o manipulacji i propagandzie, bo to jest wasz jedyny cel na tym forum i wogole w życiu- wiec sklejcie te wary i nie płaczcie dziewuchy, bo dla was tez zrzutke na pampersy bedziemy musieli zrobić ....
Merytorycznie się do tego odnieś i napisz,że mam rację.Nie ma pojedynczej ekipy w kraju która jest w stanie rozjebać W&R tak jak nie ma pojedynczej ekipy która jest w stanie rozjebać Kks&Łks.
Także przyznaj jaki był główny powód waszego układu.
Red power

adwokat pisze:Ale to wy twierdzicie ze to najsilniejsza zgoda w kraju , z czym bym sie niezgodzil i to jest moje zdanie
Bo jest najsilniejsza i potwierdzą ci to ludzie z większości ekip z Polski.

Jak masz mocniejszą zgodę chuligańsko w Polsce to podaj przykład.Powtarzam ZGODĘ a nie układ.
Ene due rabe

ŁKS & ZAWISZA..

Zarówno ŁKS jak i Zawisza walczyli z Lechem bez kompleksów, natomiast Ruch podjął rękawice i przegrał , a wy byscie pewnie uciekli.... :)
Historia nie kłamie ....

RODOWICI ŁODZIANIE !
Red power

Ty rozumiesz jakie zadałem pytanie czy debila strugasz?
Tel

Post autor: Tel »

Ene due rabe pisze:ŁKS & ZAWISZA..

Zarówno ŁKS jak i Zawisza walczyli z Lechem bez kompleksów, natomiast Ruch podjął rękawice i przegrał , a wy byscie pewnie uciekli.... :)
Nie żartuje nawet. To już lepiej oceniam Wiśle z Lechią. Ciezko widzę ŁKS z Zawisza na R&W.
Obrazek
Red power

Nie wiem czy on idiotę udaje czy jest nim ale jak widać pytania zadanego już kilka razy nie zrozumiał.
Ene due rabe

Jak mamy pisać merytorycznie - to nie zapominajcie że układ z Lechem nie był inicjatywą ŁKSu, tylko Lecha....
jesli najmocniejsza ekipa w Polsce docenia ten ''smieszny'' ŁKS i pozytywnie wypowiada sie o nas, a wręcz nieraz ''jara'' sie tym jaki oldskulowy klimat panuje u nas, to nie dziwne że pozniej jest płacz i zgrzytanie zebami na tym forum przez pare strone, to normalna reakcja czerwonej propagandy . Oczywiscie tutaj sie wiecej nie dowiecie zjeby, zresztą jestescie za bardzo ograniczone i za mało obiektywne , żeby cos takiego do was wogole dotarło....

dostajecie kolejny powod zeby popadac w coraz wieksze kompkleksy ( pare lat przed naszym układem jaraliscie sie Lechem jak nastolatki Bieberem, i cieszyliscie sie że macie pozytywne stosunki, liczylisci jak wiadomo na cos więcej niz pakt o nieagresji..... wasze zdziwko i wkurwienie jak doszło do układu KKS& ŁKS napewno było niemałe )

a teraz jedyne co mozecie zrobić to wylewac te swoje żale i frustracje w tym temacie ...
Nas to gowno obchodzi jak juz pisałem...

kolejny raz zaczyna sie merytoryczna dyskusja i zobaczymy kto pierwszy jebnie kleksa.....

edit : RedPower , przeczytaj swoje pytanie, a pozniej post pod nim, jesli umiesz czytac oczywiscie dzbanku, zresztą takie gdybanie co by bylo gdyby pokazuje tylko jak smieszny jest poziom tego tematu, a gosci od tej Lechii i Wisły to juz wogole odjechał totalnie i widac jakie ma pojęcie o nas i o Zawiszy...
Historia nie kłamie ....

RODOWICI ŁODZIANIE !
Red power

Czyli Łks&Zawisza to mocniejsza zgoda od W&R?

Pierdolnij się klawiaturą w głowę.
Ene due rabe

hahaha

nie zesraj sie na miękko pałko...

Nie no wiadomo ze wy jestescie najlepsi i największi, a reszta nawet nie ma prawa sie nazywać zgodami...
Historia nie kłamie ....

RODOWICI ŁODZIANIE !
Red power

Ene due rabe pisze:hahaha

nie zesraj sie na miękko pałko...

Nie no wiadomo ze wy jestescie najlepsi i największi, a reszta nawet nie ma prawa sie nazywać zgodami...
Tylko to nie jest nasza opinia a większości ekip w Polsce.Nikt nie mówi przy tym że jesteście słabi ale wykaż się chociaż minimalnym obiektywizmem zamiast puszczać brzydkie bąki.

A tak w ogóle to mam pytanie ile jeszcze będziesz walczył z tą niby naszą propagandą i manipulacją?Piszesz od roku dzień w dzień że każdy w Polsce i tak wie jak sprawa wygląda a pomimo tego wciąż walczysz.Skoro wszyscy już wiedzą a to forum jest śmieszne to po c*** się ciągle produkujesz?

rabe, misja?NEVER ENDING MISSION?
qb.

Post autor: qb. »

Ene due rabe pisze:ŁKS & ZAWISZA..

wy nawet pod prąd.

rabe, ty wierzysz w ogole w jakas znaczącą częsc glupot ktore tu wypisujesz, czy po prostu masz tą swoją internetową krucjate na zasadzie ,,niech nasza wersja prawdy bedzie na wierzchu'' ?
powtarzam ci kolejny raz, zluzuj dupe bo pewnego dnia serio wydarzy sie cos wartego uwagi i dyskusji a ty tu tworzysz syf. mało kto czyta te twoje wypracowania, wkrecasz se jakies dziwne historie o wkurwianiu kogokolwiek i zorganizowanych atakach na ciebie. serio chłopie nie jest dobrze, wszystkie twoje zarzuty pasują do ciebie samego idealnie. skontaktuj sie z autorem i kontynuuj se bloga geocities com czy jak to gowno sie nazywalo, ja chetnie poczytam bo beka z waszej histerii zawsze jest mile widziana, ale tutaj jakis chujowy bo chujowy, ale jednak poziom by sie przydal
Tel

Ene due rabe pisze:Jak mamy pisać merytorycznie - to nie zapominajcie że układ z Lechem nie był inicjatywą ŁKSu, tylko Lecha....
jesli najmocniejsza ekipa w Polsce docenia ten ''smieszny'' ŁKS i pozytywnie wypowiada sie o nas, a wręcz nieraz ''jara'' sie tym jaki oldskulowy klimat panuje u nas, to nie dziwne że pozniej jest płacz i zgrzytanie zebami na tym forum przez pare strone, to normalna reakcja czerwonej propagandy . Oczywiscie tutaj sie wiecej nie dowiecie zjeby, zresztą jestescie za bardzo ograniczone i za mało obiektywne , żeby cos takiego do was wogole dotarło....

dostajecie kolejny powod zeby popadac w coraz wieksze kompkleksy ( pare lat przed naszym układem jaraliscie sie Lechem jak nastolatki Bieberem, i cieszyliscie sie że macie pozytywne stosunki, liczylisci jak wiadomo na cos więcej niz pakt o nieagresji..... wasze zdziwko i wkurwienie jak doszło do układu KKS& ŁKS napewno było niemałe )

a teraz jedyne co mozecie zrobić to wylewac te swoje żale i frustracje w tym temacie ...
Nas to gowno obchodzi jak juz pisałem...

kolejny raz zaczyna sie merytoryczna dyskusja i zobaczymy kto pierwszy jebnie kleksa.....

edit : RedPower , przeczytaj swoje pytanie, a pozniej post pod nim, jesli umiesz czytac oczywiscie dzbanku, zresztą takie gdybanie co by bylo gdyby pokazuje tylko jak smieszny jest poziom tego tematu, a gosci od tej Lechii i Wisły to juz wogole odjechał totalnie i widac jakie ma pojęcie o nas i o Zawiszy...
Ty jesteś nienormalny. Wedle tego co napisałeś do Widzewa, Lechia raz ubila Lecha oraz Zawiszę, a Wy byście pewnie przed nimi spierdalali. To Wisła z Lechią Was gromi. Zmadrzej bo p*********. I jeszcze raz napisze, nie macie startu do W&R
Obrazek
Ene due rabe

Red power pisze:A tak w ogóle to mam pytanie ile jeszcze będziesz walczył z tą niby naszą propagandą i manipulacją?Piszesz od roku dzień w dzień że każdy w Polsce i tak wie jak sprawa wygląda a pomimo tego wciąż walczysz.Skoro wszyscy już wiedzą a to forum jest śmieszne to po c*** się ciągle produkujesz?
jak przestaniecie tutaj pisac czerwoni na nasz temat, i zacznie sie dyskusja o swoich klubach ,to ja tez odpuszcze, albo przynajmniej zmienie priorytety w tym co pisze. Ale na to nie ma szans bo za bardzo juz sie przyzwyczailiscie że to forum to wasza glowna tuba propagandowa,i mozecie pierdolic sobie tutaj wszystko byle wyszło na wasze, przez tyle lat mieliscie tu samowolke , a teraz sie skonczyło ;)

W ramach odbicia piłeczki, powiedz więc wielce kumaty starszy gościu ( jak sam zes pisał) z ruchu oburzonych, powiedz po co ty sie tu zarejstrowales i piszesz?
Historia nie kłamie ....

RODOWICI ŁODZIANIE !
Ene due rabe

Tel pisze:
Ty jesteś nienormalny. Wedle tego co napisałeś do Widzewa, Lechia raz ubila Lecha oraz Zawiszę, a Wy byście pewnie przed nimi spierdalali. To Wisła z Lechią Was gromi. Zmadrzej bo p*********. I jeszcze raz napisze, nie macie startu do W&R
ciekaw jestem skad masz wiedze na temat siły Wisły. Bo akurat Lechia wiadomo że ma ogromny potencjał i kazdy wie jak wyglądają , natomiast TSW od dluzszego czasu pokazuje jedynie że na sprzet w krakowie dają rade- a do swoich ''racji'' to mogą przekonywac jedynie Cracovie, która ponoc ''nie jest w ich lidze''...

zajebiscie, temat został juz sprowadzony do poziomu napinki nt kolejnosci w lidze chuliganów hhahah, mnie to w sumie cieszy, bo to kolejny krok zeby zamknac zydzewiakom okno do siania propagandy i wymyslania farmazonów:)
Historia nie kłamie ....

RODOWICI ŁODZIANIE !
Tel

Wiśle dodałem bonusowo :) bo miała być zgoda, a nie pojedynczy klub. Szkoda, że nie doszło do tamtych starć Wisły z ŁKS em, wtedy byś się przekonał o sile Wisły. A przepraszam, nie przekonal, a przeczytał na k.NET.
Kończe moją dyskusję i mam nadzieję że zauważyłeś jak dojebaleś z tymi wyliczankami kto kogo pobił.
Obrazek
Ene due rabe

najpierw niech Wisła zaprezentuje tą swoją niebywałą siłe, a pozniej mozemy dywagować, bo z tego co mi wiadomo ostatnio dązyli do roznych starć , ale zawsze ze zgodami , ciezko wiec stwierdzić kto stał za inicjatywą...

Szkoda ze nie doszło do ich starcia z nami, gdzie byli ze Sląskiem zainteresowanym składem pod Buskiem. Bo podejrzewam ze wynik tego starcia zakonczyłby takie rozkminki jak Twoje na dłuzszy okres czasu.
A wtedy staneli w takim miejscu jakby specjalnie miało do niczego nie dojsc, a chłopakom od nas za tą ich ''super akcje ''sprawy sie pokonczyły całkiem niedawno i wiekszosc zakonczyla sie dla nas niestety mało pozytywnie ...
Historia nie kłamie ....

RODOWICI ŁODZIANIE !
mms

Post autor: mms »

Rabe przestań się ośmieszać :) Widzew walczył dużo wcześniej z Lechem niż wy czy Zawisza. Przegrał to fakt, ale nie s********* jak to próbujesz wmówić. A to że wasza zgoda wszawisza jest mocniejsza, to już w ogóle hit :D

Co do starych i obecnych kontaktów to Stal Rzeszów chyba pierwsza do nas podbiła jak dobrze pamiętam, zresztą Rzeszów to druga Łódź. Z Elaną kontakty mamy poprzez Ruch, a nie dzięki wam czy zetce. Z Arką mieliśmy dużo wcześniej kontakt, niż dopiero wtedy gdy zapałali do was nienawiścią. Także twoja propaganda kolejny raz obalona, próbuj dalej :)
Red power

Ene due rabe pisze: natomiast TSW od dluzszego czasu pokazuje jedynie że na sprzet w krakowie dają rade- a do swoich ''racji'' to mogą przekonywac jedynie Cracovie, która ponoc ''nie jest w ich lidze''...
i tym postem pokazałeś jak mało wiesz.
Ukochane Miasto

Post autor: Ukochane Miasto »

ze Stalą Rzeszów to dojebałeś Ene due! :-) zgoda była przybita w latach 80-tych i trwała do 2002 roku a ty tu wymieniasz ich jako "mizianie" się .
A wy się nie mizialiście?!
a fotki na Cracovii lub goszczenie się z Lechią w Gdańsku to co to było przepraszam?!
nie było Was tam jak graliśmy z nimi mecze?
Odpowiedz.

widać po tym żeś młody i nie pamiętasz zgód na zasadzie przeciwwagi a zgoda ze Stalą nie miała nic wspólnego z wami.

A co do zgód dawnych
my Wisła wy Cracovia
my Lechia wy Arka
my Ruch wy Górnik ,Polonia, Tychy i nawet z Gieksą był jakiś epizod u was
tak to kiedyś wyglądało , były dwa duże obozy i do tego obóz tzw Legijny

tylko kiedyś nie było w tym chorych interesów a tylko i wyłącznie chodziło o sprawy kibicowskie.

teraz te układy układziki to już siatki powiązań towarzysko-biznesowych
i wiesz dobrze że czasem szczęki by opadły niektórym jakby wiedzieli że z ekipą z którą jest mega kosa , "po godzinach" robi się zajebiste interesy branży owocowo-warzywnej.
Red power

Myślę że po serii ostatnich kompromitujących postów każdy sobie wyrobił zdanie ile z obiektywizmem i wiedzą ma wspólnego rabe.Sam się już gubi w tym co pisze ale czy kogoś to dziwi?Pierdolca dostaje powoli od tego internetu.
Ene due rabe

mms pisze:Rabe przestań się ośmieszać :) Widzew walczył dużo wcześniej z Lechem niż wy czy Zawisza. Przegrał to fakt, ale nie s********* jak to próbujesz wmówić. A to że wasza zgoda wszawisza jest mocniejsza, to już w ogóle hit :D
kolejny manipulator wrócił, oglosiliscie mobilizacje na internetowa ustawke, ze nawet ciebie tu przywiało ???

Pisałem o w miare swiezych czasach i o tym że kazdy ogarniety wie jak wyglądają mozliwosci nasze i Zawiszy. Natomiast ty wspomiasz czasy jeszcze sprzed zgody z Ruchem. Ja wiem ze wasza zgoda z niemcami była najmocniejsza w Polsce, jeszcze nawet zanim powstała , ale koło c**** mi to lata, bo jestescie z natury zakłamanymi megalomanami, mieszasz wszystko w jednym kotle, i myslisz ze wyjdzie na wasze...

Jestem ŁKSiakiem, wiec uważam że nasza zgoda z Zawiszą jest mocniejsza, to chyba proste,
a wam c*** do tego , mozecie jedynie zakompleksione burki najebać tu kolejne pinć stron na moj temat ....
Historia nie kłamie ....

RODOWICI ŁODZIANIE !
ODPOWIEDZ