Łódź i województwo łódzkie - kibicowsko
Moderatorzy: Zorientowany, LechiaCHWM
-
Re: Łódź i województwo łódzkie - kibicowsko
Czy to jest zydzewskie forum , a w weekend jak ŁKS chodził po Łodzi była cisza , sprawa ucichła wysyp zodkiewek na nowo
-
Morrison a komu ty kibicujesz ? Jak mms został złapany na farmazonie to nic sie niestało ? Co jest do h*** z wami ? Pytam to jest forum dla wszystkich czy tylko czerwonego towarzystwa ,zakłamywanie rzeczywistości to wam wychodzi niesamowicie
-
Czerwona zaraza tak szybko nie odpuści.Manipulowanie wyssali z mlekiem matki.Co może wyjść z żydostwa a na dodatek czerwonego,Żydokomuna.Propaganda trwa.
-
Bzdury powiadasz? Popytaj starszych pejsów z galery jak 3-4 liderów z Włocławka oberwało od swoich po liściu za to, że ich nasz fc Kutno dojechał w mniejszej liczbie w pociągu.
-
ene due masakrować to ty sobie możesz konia w kiblu po każdym swoim wpisie hahahaha
-
Hehe rospedz się frajerski pomiocie i jebnij barana w ścianę , co ty Korwa puszczasz w Polskę , ogarnijce tego typa ludzie z kad on to bierze
-
MMS ty naprawdę z gwałtu jesteś
-

Gwałt w madrycie wyglądał tak, to chyba rudzik i adwokat :)
-
Rospedz, korwa, z kad....adwokat pisze:Hehe rospedz się frajerski pomiocie i jebnij barana w ścianę , co ty Korwa puszczasz w Polskę , ogarnijce tego typa ludzie z kad on to bierze
Do szkoły :-)
-
Frajerami jest wielu konfidentów od was i pewnie nie skończy się to. Nie macie ludzi charakternych , często i gęsto się prują i nie jest to związane z kibicowaniem.Wasteland pisze:Kolega z Zetki wyszedł na nie lada frajera,broniąc kolesia którego zdemaskowali sami kibice eŁksu że jest szczylem a meczy ma na koncie raptem kilka.
Bawi mnie to że próbujecie na silę zrobić z ene due rabe chłopaczka , który nie jeździ na wyjazdy a wszystko co piszę , to dowiaduje się na osiedlu lub na fansach :)
Mam z was mega pompę bo pewnie byście się mocno zdziwili kim on jest.
Moskiewski c*** wam w d*** .
-
W takim razie mówmy o tym co jest faktem , czyli że jesteś pedofilem i ci na ochronkach Internet założyli cwe***onie , i teraz cwaniakujesz i taki mądry jesteś , bo wiesz że cie nikt nie dojedzie i dlatego tutaj się tak pewnie czujesz .....morisson pisze:Mówmy o tym co jest faktem czyli że na mecze nie chodzisz, a nie o tym co być może się wydarzy. uwierz mi twoje wpisy nie są ani frustrujące ani nie posiadają żadnej wartości dla każdego w miarę ogarniętego łba na tym forum co najwyżej robisz przypał swoim kolegom. co do wymazywania z pamięci ty chyba nie myślisz na serio że ktoś czyta do końca twoje wypociny ?
Co do ostatniego zdania - tak wiem że wy to czytacie i o to mi jedynie chodzi , żeby wam ryc te puste zakompleksione glowy do końca...
A najlepszym świadectwem że tak jest , jest wasza bezradność i to jak ten temat wygląda po paru moich merytorycznych wpisach
Historia nie kłamie ....
RODOWICI ŁODZIANIE !
RODOWICI ŁODZIANIE !
-
Gość ci odpowiada normalnie i bez wyzwisk, a ty mu ubliżasz to ta twoja merytoryczna dyskusja? hahhaha
-
Waląc w 1 zdaniu farmazon, który ma na celu mnie zdyskredytować ??
Ja mu w takim razie też nie ublizylem tylko napisałem dokładnie tak samo jak on o tym " co jest faktem " ;)
Ja mu w takim razie też nie ublizylem tylko napisałem dokładnie tak samo jak on o tym " co jest faktem " ;)
Historia nie kłamie ....
RODOWICI ŁODZIANIE !
RODOWICI ŁODZIANIE !
-
Inwektywy nie przeszkadzają w merytorycznej dyskusji ;)mms pisze:Gość ci odpowiada normalnie i bez wyzwisk, a ty mu ubliżasz to ta twoja merytoryczna dyskusja? hahhaha
-
Chodzisz czy nie chodzisz nie mój problem, ale wtopę zaliczyłeś z tym fc Zawiszy. Nawet jak na taką wielce znaną osobą, jak siebie tu kreujesz :)
-
Mmsik teraz z kad masz takie informacje o tej napaści fc Kutno i tych liściach ktoś tam sobie sprzedawał ,tylko pamiętaj skup się nad odpowiedzią
-
Trochę dajesz złe porównania chłopaku z Zawiszy, bo Lech jest waszą kosą z którą dzielicie fan cluby. A Wisła z Motorem, czy Arka z Tyskimi mają jedynie kontakt na meczach wspólnej zgody.
-
adwokaciku przypuszczam,że jesteś za młody ale już ci spieszę z odpowiedzią. Końcówka lat 90 i początek 2000 roku jakoś w tym okresie, gdy modne było śmiganie na mecze pociągami. A wtedy nasz fc Kutno często polował na kogoś :)
-
Włącz sobie korekcje błędów jak po Polsku nie umiesz pisać, wodogłowie masz jakieś czy co, tego się czytać nie da.
"Dokladnie tak jest. Nawet widzewiak z Łodzi to jest j***** wieśniak a Łksiak z Poddebic będzie rodowity wynika to po prostu z przydomku. ŁKS- rodowici, Widzew- wieśniaki."

-
Do tego przygłupa adwokata.
"Dokladnie tak jest. Nawet widzewiak z Łodzi to jest j***** wieśniak a Łksiak z Poddebic będzie rodowity wynika to po prostu z przydomku. ŁKS- rodowici, Widzew- wieśniaki."

-
Jak już piszesz o dosyć odległych czasach , i o jezdzeniu na mecze pociągami w latach 90 , to akurat co jak co - ale wasze fan cluby koszmarnie wspominają takie wycieczki do Łodzi ;)mms pisze:adwokaciku przypuszczam,że jesteś za młody ale już ci spieszę z odpowiedzią. Końcówka lat 90 i początek 2000 roku jakoś w tym okresie, gdy modne było śmiganie na mecze pociągami. A wtedy nasz fc Kutno często polował na kogoś :)
Historia nie kłamie ....
RODOWICI ŁODZIANIE !
RODOWICI ŁODZIANIE !
-
A ty niby rzekome napisy pod zegarem to z dnia wczorajszego?
To co piszesz działa też w drugą stronę, mimo małej ilości fc też miło wycieczek do Łodzi nie wspominają. Raz my raz wy proste
To co piszesz działa też w drugą stronę, mimo małej ilości fc też miło wycieczek do Łodzi nie wspominają. Raz my raz wy proste
-
A tak apropo , dowiedziałes się o co chodziło z tymi napisami ;) ??
Historia nie kłamie ....
RODOWICI ŁODZIANIE !
RODOWICI ŁODZIANIE !
-
Wy tępe faje żydzewskie.
Przypomnę wam , że nasza zgoda z bydgoskim Zawiszą jest najstarszą zgodą w Polsce. I nigdy w historii nie było lepszego okresu przyjaźni między nami :)
Przypomnę wam , że nasza zgoda z bydgoskim Zawiszą jest najstarszą zgodą w Polsce. I nigdy w historii nie było lepszego okresu przyjaźni między nami :)
-
Owszem, nic takiego nie było co już powiedziała ci tu nie jedna osoba. A tym bardziej nikt nikogo nie wyganiał na inną trybunę. Łódź stoi murem za fc, tak samo jak i fan cluby murem za Łodzią.
-
dalej walisz swoje utarte hasełka, rycie bani, tuba propagandowa, etc... a na koniec obrażać jak pusty łeb o to mamy przykład nietuzinkowej osoby na ŁKSie bo na takiego się tu kreujesz i twoi koledzy sami to potwierdzają że nieźle byśmy się zdziwili kim jesteś, być może tak ale z drugiej strony jak tu wierzyć komuś co siedzi cały czas na kibice.net i walczy z propagandą i próbuje całej kibicowskiej Polsce wmówić swoją subiektywną ocenę na temat Widzewa. To nie kibice net wyrobiły markę temu klubowi ani opinie takiego krzykacza jak ty. Widzew był jest i będzie najbardziej rozpoznawalnym klubem z Łodzi czy tego chcesz czy nie.Ene due rabe pisze:W takim razie mówmy o tym co jest faktem , czyli że jesteś pedofilem i ci na ochronkach Internet założyli cwe***onie , i teraz cwaniakujesz i taki mądry jesteś , bo wiesz że cie nikt nie dojedzie i dlatego tutaj się tak pewnie czujesz .....morisson pisze:Mówmy o tym co jest faktem czyli że na mecze nie chodzisz, a nie o tym co być może się wydarzy. uwierz mi twoje wpisy nie są ani frustrujące ani nie posiadają żadnej wartości dla każdego w miarę ogarniętego łba na tym forum co najwyżej robisz przypał swoim kolegom. co do wymazywania z pamięci ty chyba nie myślisz na serio że ktoś czyta do końca twoje wypociny ?
Co do ostatniego zdania - tak wiem że wy to czytacie i o to mi jedynie chodzi , żeby wam ryc te puste zakompleksione glowy do końca...
A najlepszym świadectwem że tak jest , jest wasza bezradność i to jak ten temat wygląda po paru moich merytorycznych wpisach
-
No to panie przekurwakumaty tak bardzo martwiący się o nasze fancluby (gdyż własnych brak), konkretnie na jakim meczu i o jakiej treści był ten rzekomy komunikat, i nie odsyłaj do starszych kolegów itd itp KONKRETNIE ?A tak apropo , dowiedziałes się o co chodziło z tymi napisami ;) ??

-
Co do stosunku do FC przypominam o oprawie gdzie sie smiejecie z naszych "wiosek", by pozniej dumnie wieszać ich flagi.
Do tego oprawa z błędem ale to pewnie dlatego że adwokat robil transparent :-)
Do tego oprawa z błędem ale to pewnie dlatego że adwokat robil transparent :-)
-
:) nos ci rośnie jak u pinokia . Będę kiedyś miał wene , odpale starego kompa i wrzuce parę screenów z waszych rozkminek dotyczących was samych.mms pisze:Owszem, nic takiego nie było co już powiedziała ci tu nie jedna osoba. A tym bardziej nikt nikogo nie wyganiał na inną trybunę. Łódź stoi murem za fc, tak samo jak i fan cluby murem za Łodzią.
Tekst napisał Bliźniak , nazywał się bodajze " kibice Widzewa - diagnoza " , czy jakoś tak , było to skierowane do waszej kumaterii , los chciał że wpadło w łapy tej " Patologii z kilku bram na Limance " ...
Wytłumaczy ktoś ze starszych swojemu młodszemu koledze o czym pisze , czy naprawdę muszę was aż tak upokorzyć i to wrzucić :D ?
Jestem dla was naprawdę bardzo litosciwy , ale widac jesteście glupsi niż sądziłem ....
Historia nie kłamie ....
RODOWICI ŁODZIANIE !
RODOWICI ŁODZIANIE !
-
No to jak Rabe Wasserzug był to napis na zegarze czy wpis na forum ? :)Ene due rabe pisze::) nos ci rośnie jak u pinokia . Będę kiedyś miał wene , odpale starego kompa i wrzuce parę screenów z waszych rozkminek dotyczących was samych.mms pisze:Owszem, nic takiego nie było co już powiedziała ci tu nie jedna osoba. A tym bardziej nikt nikogo nie wyganiał na inną trybunę. Łódź stoi murem za fc, tak samo jak i fan cluby murem za Łodzią.
Tekst napisał Bliźniak , nazywał się bodajze " kibice Widzewa - diagnoza " , czy jakoś tak , było to skierowane do waszej kumaterii , los chciał że wpadło w łapy tej " Patologii z kilku bram na Limance " ...
Wytłumaczy ktoś ze starszych swojemu młodszemu koledze o czym pisze , czy naprawdę muszę was aż tak upokorzyć i to wrzucić :D ?
Jestem dla was naprawdę bardzo litosciwy , ale widac jesteście glupsi niż sądziłem ....
"Przyznał, że na razie Stowarzyszeniu Kibiców ŁKS udało się - dzięki pomocy Marka Szukalaka z Fundacji Monumentum Iudaicum Lodzense - odnaleźć grób pierwszego prezesa klubu Ryszarda Wintera, który zmarł we wrześniu 1921, mając 38 lat. Jego grób znajduje się na cmentarzu żydowskim w Łodzi."
http://www.zw.com.pl/artykul/189384.html
http://www.zw.com.pl/artykul/189384.html
-
To jest czerwone forum ,i niema sensu z wami w dawać się w polmike , MMS dzisiaj mnie uświadomił jaki z was są zakłamane KORWY ,brygada jedrasdka zwami się nie wygra , ene ,ja i was od zajebania , porostu wy jesteście wszędzie
-
ene due rabe tym ostatnim postem potwierdziłeś moje przypuszczenia co do swojej osoby :)
A odnośnie waszych FC , to temat rzeka . Na podstawie waszych wypowiedzi na prze kumatym tajnym forum , które zostało rozjebane przez legionistów . Legionisci dali nam loginy do wejscia na forum . ku*** jak wy tam pisaliscie o tych waszych fc :) JAk ich doiliście z kasy
Dobry był też motyw z Pot.... , który was jebał na kasę :)
A odnośnie waszych FC , to temat rzeka . Na podstawie waszych wypowiedzi na prze kumatym tajnym forum , które zostało rozjebane przez legionistów . Legionisci dali nam loginy do wejscia na forum . ku*** jak wy tam pisaliscie o tych waszych fc :) JAk ich doiliście z kasy
-
O napisach kiedys cos mi sie obilo o uszy ale bylo to dzielem rywala zza miedzy.
-
Jakbyś był litościwy to byś już stulił pysk, co najmniej zastanawiające jest ile twojego życia zajmuje WIDZEW, bądź litościwy idź do piwnicy wygrzeb starego kompa i wstaw tu swoje rewelacje, czekamy.:) nos ci rośnie jak u pinokia . Będę kiedyś miał wene , odpale starego kompa i wrzuce parę screenów z waszych rozkminek dotyczących was samych.

-
Generalnie był to temat , stworzony przez wasza Legende - Blizniaka o tym jakie błędy popelniliscie w swoim kibolskim dorobku , i najwięcej uwagi poświeciliscie właśnie fan clubom. O brzydkich napisach skierowanych w stronre fan clubow , i o odsunieciu FC " na boczny tor " wspominalo sporo osob . Liczyłem że sami się tutaj pochwalicie ale widzę że nie da rady ....ELC pisze: No to jak Rabe Wasserzug był to napis na zegarze czy wpis na forum ? :)
Generalnie nie chcieliśmy wam kręcić afery jak Legia Polonii z tym co oni wypisywali , ale robicie wszystko żeby nas do tego sprowokować ;)
nie myślicie chyba że nie utrwalilismy tego co tam wpisywaliscie , aż tacy głupi nie jesteśmy ... Nie robiliśmy wam siary z wiadomych powodów , bo dużo tam ważnych rzeczy zescie pucowali , ale sporo z tego już się przedawnilo. Osoby które miały tam dostęp napewno wiedzą o czym mówię , a dla nas większą wartością było poznanie waszej mentalności i pozostawienie tego dla siebie , niż upokarzanie was....
Ale spokojnie u nas również dużo osób czeka na wrzucenie tych waszych rozkminek do sieci , jeszcze będzie na to czas....
Historia nie kłamie ....
RODOWICI ŁODZIANIE !
RODOWICI ŁODZIANIE !
-
Bałuciarz 1908 pisze:ene due rabe tym ostatnim postem potwierdziłeś moje przypuszczenia co do swojej osoby :)
Odpisz na PW kolego ....
Historia nie kłamie ....
RODOWICI ŁODZIANIE !
RODOWICI ŁODZIANIE !
-
Tak dla rozluźnienia atmosfery , wróćmy może z czasów przeszłych , do teraźniejszości ....
[link]
Pozdrowki od wcale nie zakompleksionych kibiców jeszcze Większego i największego Widzewa....
Fajnie widzieć że ktoś docenia robote chłopaków , nie ma lepszej zapłaty niż takie widoki ;)
[link]
Pozdrowki od wcale nie zakompleksionych kibiców jeszcze Większego i największego Widzewa....
Fajnie widzieć że ktoś docenia robote chłopaków , nie ma lepszej zapłaty niż takie widoki ;)
Historia nie kłamie ....
RODOWICI ŁODZIANIE !
RODOWICI ŁODZIANIE !
-
O i jeszcze jedno , nawet chyba więcej się was tym razem zebrało ;)
[link]
Boli ?? Wcale ...
[link]
Boli ?? Wcale ...
Historia nie kłamie ....
RODOWICI ŁODZIANIE !
RODOWICI ŁODZIANIE !
-
Tak jak myślałem c**** masz do udowodnienia bo c**** wiesz szkoda czasu.

-
Przykro mi , że wiem o twoim klubie więcej niż Ty sam...
Historia nie kłamie ....
RODOWICI ŁODZIANIE !
RODOWICI ŁODZIANIE !