Łódź i województwo łódzkie - kibicowsko

ultras, hooligans, liczby, ciekawostki, informacje, opisy

Moderatorzy: Zorientowany, LechiaCHWM

ODPOWIEDZ
adwokat

Re: Łódź i województwo łódzkie - kibicowsko

Post autor: adwokat » 30.03.2016, 20:39

Czy to jest zydzewskie forum , a w weekend jak ŁKS chodził po Łodzi była cisza , sprawa ucichła wysyp zodkiewek na nowo

iparts.pl
adwokat

Post autor: adwokat » 30.03.2016, 20:46

Morrison a komu ty kibicujesz ? Jak mms został złapany na farmazonie to nic sie niestało ? Co jest do h*** z wami ? Pytam to jest forum dla wszystkich czy tylko czerwonego towarzystwa ,zakłamywanie rzeczywistości to wam wychodzi niesamowicie

myjster

Post autor: myjster » 30.03.2016, 20:46

Czerwona zaraza tak szybko nie odpuści.Manipulowanie wyssali z mlekiem matki.Co może wyjść z żydostwa a na dodatek czerwonego,Żydokomuna.Propaganda trwa.

mms

Post autor: mms » 30.03.2016, 20:48

Bzdury powiadasz? Popytaj starszych pejsów z galery jak 3-4 liderów z Włocławka oberwało od swoich po liściu za to, że ich nasz fc Kutno dojechał w mniejszej liczbie w pociągu.

mms

Post autor: mms » 30.03.2016, 20:49

ene due masakrować to ty sobie możesz konia w kiblu po każdym swoim wpisie hahahaha

adwokat

Post autor: adwokat » 30.03.2016, 20:53

Hehe rospedz się frajerski pomiocie i jebnij barana w ścianę , co ty Korwa puszczasz w Polskę , ogarnijce tego typa ludzie z kad on to bierze

adwokat

Post autor: adwokat » 30.03.2016, 20:54

MMS ty naprawdę z gwałtu jesteś

mms

Post autor: mms » 30.03.2016, 20:59

Obrazek

Gwałt w madrycie wyglądał tak, to chyba rudzik i adwokat :)

C1365O

Post autor: C1365O » 30.03.2016, 21:00

adwokat pisze:Hehe rospedz się frajerski pomiocie i jebnij barana w ścianę , co ty Korwa puszczasz w Polskę , ogarnijce tego typa ludzie z kad on to bierze
Rospedz, korwa, z kad....
Do szkoły :-)

Bałuciarz 1908

Post autor: Bałuciarz 1908 » 30.03.2016, 21:00

Wasteland pisze:Kolega z Zetki wyszedł na nie lada frajera,broniąc kolesia którego zdemaskowali sami kibice eŁksu że jest szczylem a meczy ma na koncie raptem kilka.
Frajerami jest wielu konfidentów od was i pewnie nie skończy się to. Nie macie ludzi charakternych , często i gęsto się prują i nie jest to związane z kibicowaniem.

Bawi mnie to że próbujecie na silę zrobić z ene due rabe chłopaczka , który nie jeździ na wyjazdy a wszystko co piszę , to dowiaduje się na osiedlu lub na fansach :)
Mam z was mega pompę bo pewnie byście się mocno zdziwili kim on jest.

Moskiewski c*** wam w d*** .

Ene due rabe

Post autor: Ene due rabe » 30.03.2016, 21:01

morisson pisze:Mówmy o tym co jest faktem czyli że na mecze nie chodzisz, a nie o tym co być może się wydarzy. uwierz mi twoje wpisy nie są ani frustrujące ani nie posiadają żadnej wartości dla każdego w miarę ogarniętego łba na tym forum co najwyżej robisz przypał swoim kolegom. co do wymazywania z pamięci ty chyba nie myślisz na serio że ktoś czyta do końca twoje wypociny ?
W takim razie mówmy o tym co jest faktem , czyli że jesteś pedofilem i ci na ochronkach Internet założyli cwe***onie , i teraz cwaniakujesz i taki mądry jesteś , bo wiesz że cie nikt nie dojedzie i dlatego tutaj się tak pewnie czujesz .....

Co do ostatniego zdania - tak wiem że wy to czytacie i o to mi jedynie chodzi , żeby wam ryc te puste zakompleksione glowy do końca...
A najlepszym świadectwem że tak jest , jest wasza bezradność i to jak ten temat wygląda po paru moich merytorycznych wpisach
Historia nie kłamie ....

RODOWICI ŁODZIANIE !

mms

Post autor: mms » 30.03.2016, 21:04

Gość ci odpowiada normalnie i bez wyzwisk, a ty mu ubliżasz to ta twoja merytoryczna dyskusja? hahhaha

Ene due rabe

Post autor: Ene due rabe » 30.03.2016, 21:06

Waląc w 1 zdaniu farmazon, który ma na celu mnie zdyskredytować ??

Ja mu w takim razie też nie ublizylem tylko napisałem dokładnie tak samo jak on o tym " co jest faktem " ;)
Historia nie kłamie ....

RODOWICI ŁODZIANIE !

Bałuciarz 1908

Post autor: Bałuciarz 1908 » 30.03.2016, 21:07

mms pisze:Gość ci odpowiada normalnie i bez wyzwisk, a ty mu ubliżasz to ta twoja merytoryczna dyskusja? hahhaha
Inwektywy nie przeszkadzają w merytorycznej dyskusji ;)

mms

Post autor: mms » 30.03.2016, 21:09

Chodzisz czy nie chodzisz nie mój problem, ale wtopę zaliczyłeś z tym fc Zawiszy. Nawet jak na taką wielce znaną osobą, jak siebie tu kreujesz :)

adwokat

Post autor: adwokat » 30.03.2016, 21:12

Mmsik teraz z kad masz takie informacje o tej napaści fc Kutno i tych liściach ktoś tam sobie sprzedawał ,tylko pamiętaj skup się nad odpowiedzią

mms

Post autor: mms » 30.03.2016, 21:16

Trochę dajesz złe porównania chłopaku z Zawiszy, bo Lech jest waszą kosą z którą dzielicie fan cluby. A Wisła z Motorem, czy Arka z Tyskimi mają jedynie kontakt na meczach wspólnej zgody.

mms

Post autor: mms » 30.03.2016, 21:18

adwokaciku przypuszczam,że jesteś za młody ale już ci spieszę z odpowiedzią. Końcówka lat 90 i początek 2000 roku jakoś w tym okresie, gdy modne było śmiganie na mecze pociągami. A wtedy nasz fc Kutno często polował na kogoś :)

PanTuNieStał

Post autor: PanTuNieStał » 30.03.2016, 21:21

Włącz sobie korekcje błędów jak po Polsku nie umiesz pisać, wodogłowie masz jakieś czy co, tego się czytać nie da.
"Dokladnie tak jest. Nawet widzewiak z Łodzi to jest j***** wieśniak a Łksiak z Poddebic będzie rodowity wynika to po prostu z przydomku. ŁKS- rodowici, Widzew- wieśniaki." :lol: :lol:

PanTuNieStał

Post autor: PanTuNieStał » 30.03.2016, 21:22

Do tego przygłupa adwokata.
"Dokladnie tak jest. Nawet widzewiak z Łodzi to jest j***** wieśniak a Łksiak z Poddebic będzie rodowity wynika to po prostu z przydomku. ŁKS- rodowici, Widzew- wieśniaki." :lol: :lol:

Ene due rabe

Post autor: Ene due rabe » 30.03.2016, 21:25

mms pisze:adwokaciku przypuszczam,że jesteś za młody ale już ci spieszę z odpowiedzią. Końcówka lat 90 i początek 2000 roku jakoś w tym okresie, gdy modne było śmiganie na mecze pociągami. A wtedy nasz fc Kutno często polował na kogoś :)
Jak już piszesz o dosyć odległych czasach , i o jezdzeniu na mecze pociągami w latach 90 , to akurat co jak co - ale wasze fan cluby koszmarnie wspominają takie wycieczki do Łodzi ;)
Historia nie kłamie ....

RODOWICI ŁODZIANIE !

mms

Post autor: mms » 30.03.2016, 21:27

A ty niby rzekome napisy pod zegarem to z dnia wczorajszego?

To co piszesz działa też w drugą stronę, mimo małej ilości fc też miło wycieczek do Łodzi nie wspominają. Raz my raz wy proste

Ene due rabe

Post autor: Ene due rabe » 30.03.2016, 21:30

A tak apropo , dowiedziałes się o co chodziło z tymi napisami ;) ??
Historia nie kłamie ....

RODOWICI ŁODZIANIE !

Bałuciarz 1908

Post autor: Bałuciarz 1908 » 30.03.2016, 21:31

Wy tępe faje żydzewskie.

Przypomnę wam , że nasza zgoda z bydgoskim Zawiszą jest najstarszą zgodą w Polsce. I nigdy w historii nie było lepszego okresu przyjaźni między nami :)

mms

Post autor: mms » 30.03.2016, 21:33

Owszem, nic takiego nie było co już powiedziała ci tu nie jedna osoba. A tym bardziej nikt nikogo nie wyganiał na inną trybunę. Łódź stoi murem za fc, tak samo jak i fan cluby murem za Łodzią.

morisson

Post autor: morisson » 30.03.2016, 21:36

Ene due rabe pisze:
morisson pisze:Mówmy o tym co jest faktem czyli że na mecze nie chodzisz, a nie o tym co być może się wydarzy. uwierz mi twoje wpisy nie są ani frustrujące ani nie posiadają żadnej wartości dla każdego w miarę ogarniętego łba na tym forum co najwyżej robisz przypał swoim kolegom. co do wymazywania z pamięci ty chyba nie myślisz na serio że ktoś czyta do końca twoje wypociny ?
W takim razie mówmy o tym co jest faktem , czyli że jesteś pedofilem i ci na ochronkach Internet założyli cwe***onie , i teraz cwaniakujesz i taki mądry jesteś , bo wiesz że cie nikt nie dojedzie i dlatego tutaj się tak pewnie czujesz .....

Co do ostatniego zdania - tak wiem że wy to czytacie i o to mi jedynie chodzi , żeby wam ryc te puste zakompleksione glowy do końca...
A najlepszym świadectwem że tak jest , jest wasza bezradność i to jak ten temat wygląda po paru moich merytorycznych wpisach
dalej walisz swoje utarte hasełka, rycie bani, tuba propagandowa, etc... a na koniec obrażać jak pusty łeb o to mamy przykład nietuzinkowej osoby na ŁKSie bo na takiego się tu kreujesz i twoi koledzy sami to potwierdzają że nieźle byśmy się zdziwili kim jesteś, być może tak ale z drugiej strony jak tu wierzyć komuś co siedzi cały czas na kibice.net i walczy z propagandą i próbuje całej kibicowskiej Polsce wmówić swoją subiektywną ocenę na temat Widzewa. To nie kibice net wyrobiły markę temu klubowi ani opinie takiego krzykacza jak ty. Widzew był jest i będzie najbardziej rozpoznawalnym klubem z Łodzi czy tego chcesz czy nie.

PanTuNieStał

Post autor: PanTuNieStał » 30.03.2016, 21:36

A tak apropo , dowiedziałes się o co chodziło z tymi napisami ;) ??
No to panie przekurwakumaty tak bardzo martwiący się o nasze fancluby (gdyż własnych brak), konkretnie na jakim meczu i o jakiej treści był ten rzekomy komunikat, i nie odsyłaj do starszych kolegów itd itp KONKRETNIE ?

C1365O

Post autor: C1365O » 30.03.2016, 21:40

Co do stosunku do FC przypominam o oprawie gdzie sie smiejecie z naszych "wiosek", by pozniej dumnie wieszać ich flagi.
Do tego oprawa z błędem ale to pewnie dlatego że adwokat robil transparent :-)

Ene due rabe

Post autor: Ene due rabe » 30.03.2016, 21:41

mms pisze:Owszem, nic takiego nie było co już powiedziała ci tu nie jedna osoba. A tym bardziej nikt nikogo nie wyganiał na inną trybunę. Łódź stoi murem za fc, tak samo jak i fan cluby murem za Łodzią.
:) nos ci rośnie jak u pinokia . Będę kiedyś miał wene , odpale starego kompa i wrzuce parę screenów z waszych rozkminek dotyczących was samych.
Tekst napisał Bliźniak , nazywał się bodajze " kibice Widzewa - diagnoza " , czy jakoś tak , było to skierowane do waszej kumaterii , los chciał że wpadło w łapy tej " Patologii z kilku bram na Limance " ...

Wytłumaczy ktoś ze starszych swojemu młodszemu koledze o czym pisze , czy naprawdę muszę was aż tak upokorzyć i to wrzucić :D ?

Jestem dla was naprawdę bardzo litosciwy , ale widac jesteście glupsi niż sądziłem ....
Historia nie kłamie ....

RODOWICI ŁODZIANIE !

ELC

Post autor: ELC » 30.03.2016, 21:45

Ene due rabe pisze:
mms pisze:Owszem, nic takiego nie było co już powiedziała ci tu nie jedna osoba. A tym bardziej nikt nikogo nie wyganiał na inną trybunę. Łódź stoi murem za fc, tak samo jak i fan cluby murem za Łodzią.
:) nos ci rośnie jak u pinokia . Będę kiedyś miał wene , odpale starego kompa i wrzuce parę screenów z waszych rozkminek dotyczących was samych.
Tekst napisał Bliźniak , nazywał się bodajze " kibice Widzewa - diagnoza " , czy jakoś tak , było to skierowane do waszej kumaterii , los chciał że wpadło w łapy tej " Patologii z kilku bram na Limance " ...

Wytłumaczy ktoś ze starszych swojemu młodszemu koledze o czym pisze , czy naprawdę muszę was aż tak upokorzyć i to wrzucić :D ?

Jestem dla was naprawdę bardzo litosciwy , ale widac jesteście glupsi niż sądziłem ....
No to jak Rabe Wasserzug był to napis na zegarze czy wpis na forum ? :)
"Przyznał, że na razie Stowarzyszeniu Kibiców ŁKS udało się - dzięki pomocy Marka Szukalaka z Fundacji Monumentum Iudaicum Lodzense - odnaleźć grób pierwszego prezesa klubu Ryszarda Wintera, który zmarł we wrześniu 1921, mając 38 lat. Jego grób znajduje się na cmentarzu żydowskim w Łodzi."
http://www.zw.com.pl/artykul/189384.html

adwokat

Post autor: adwokat » 30.03.2016, 21:46

To jest czerwone forum ,i niema sensu z wami w dawać się w polmike , MMS dzisiaj mnie uświadomił jaki z was są zakłamane KORWY ,brygada jedrasdka zwami się nie wygra , ene ,ja i was od zajebania , porostu wy jesteście wszędzie

Bałuciarz 1908

Post autor: Bałuciarz 1908 » 30.03.2016, 21:47

ene due rabe tym ostatnim postem potwierdziłeś moje przypuszczenia co do swojej osoby :)

A odnośnie waszych FC , to temat rzeka . Na podstawie waszych wypowiedzi na prze kumatym tajnym forum , które zostało rozjebane przez legionistów . Legionisci dali nam loginy do wejscia na forum . ku*** jak wy tam pisaliscie o tych waszych fc :) JAk ich doiliście z kasy
Dobry był też motyw z Pot.... , który was jebał na kasę :)

C1365O

Post autor: C1365O » 30.03.2016, 21:49

O napisach kiedys cos mi sie obilo o uszy ale bylo to dzielem rywala zza miedzy.

PanTuNieStał

Post autor: PanTuNieStał » 30.03.2016, 21:49

Jakbyś był litościwy to byś już stulił pysk, co najmniej zastanawiające jest ile twojego życia zajmuje WIDZEW, bądź litościwy idź do piwnicy wygrzeb starego kompa i wstaw tu swoje rewelacje, czekamy.

Ene due rabe

Post autor: Ene due rabe » 30.03.2016, 21:57

ELC pisze: No to jak Rabe Wasserzug był to napis na zegarze czy wpis na forum ? :)
Generalnie był to temat , stworzony przez wasza Legende - Blizniaka o tym jakie błędy popelniliscie w swoim kibolskim dorobku , i najwięcej uwagi poświeciliscie właśnie fan clubom. O brzydkich napisach skierowanych w stronre fan clubow , i o odsunieciu FC " na boczny tor " wspominalo sporo osob . Liczyłem że sami się tutaj pochwalicie ale widzę że nie da rady ....

Generalnie nie chcieliśmy wam kręcić afery jak Legia Polonii z tym co oni wypisywali , ale robicie wszystko żeby nas do tego sprowokować ;)

nie myślicie chyba że nie utrwalilismy tego co tam wpisywaliscie , aż tacy głupi nie jesteśmy ... Nie robiliśmy wam siary z wiadomych powodów , bo dużo tam ważnych rzeczy zescie pucowali , ale sporo z tego już się przedawnilo. Osoby które miały tam dostęp napewno wiedzą o czym mówię , a dla nas większą wartością było poznanie waszej mentalności i pozostawienie tego dla siebie , niż upokarzanie was....

Ale spokojnie u nas również dużo osób czeka na wrzucenie tych waszych rozkminek do sieci , jeszcze będzie na to czas....
Historia nie kłamie ....

RODOWICI ŁODZIANIE !

Ene due rabe

Post autor: Ene due rabe » 30.03.2016, 22:00

Bałuciarz 1908 pisze:ene due rabe tym ostatnim postem potwierdziłeś moje przypuszczenia co do swojej osoby :)

A odnośnie waszych FC , to temat rzeka . Na podstawie waszych wypowiedzi na prze kumatym tajnym forum , które zostało rozjebane przez legionistów . Legionisci dali nam loginy do wejscia na forum . ku*** jak wy tam pisaliscie o tych waszych fc :) JAk ich doiliście z kasy
Dobry był też motyw z Pot.... , który was jebał na kasę :)

Odpisz na PW kolego ....
Historia nie kłamie ....

RODOWICI ŁODZIANIE !

Ene due rabe

Post autor: Ene due rabe » 30.03.2016, 22:06

Tak dla rozluźnienia atmosfery , wróćmy może z czasów przeszłych , do teraźniejszości ....
[link]

Pozdrowki od wcale nie zakompleksionych kibiców jeszcze Większego i największego Widzewa....

Fajnie widzieć że ktoś docenia robote chłopaków , nie ma lepszej zapłaty niż takie widoki ;)
Historia nie kłamie ....

RODOWICI ŁODZIANIE !

Ene due rabe

Post autor: Ene due rabe » 30.03.2016, 22:10

O i jeszcze jedno , nawet chyba więcej się was tym razem zebrało ;)

[link]

Boli ?? Wcale ...
Historia nie kłamie ....

RODOWICI ŁODZIANIE !

PanTuNieStał

Post autor: PanTuNieStał » 30.03.2016, 22:26

Tak jak myślałem c**** masz do udowodnienia bo c**** wiesz szkoda czasu.

Ene due rabe

Post autor: Ene due rabe » 30.03.2016, 22:30

Przykro mi , że wiem o twoim klubie więcej niż Ty sam...
Historia nie kłamie ....

RODOWICI ŁODZIANIE !

ODPOWIEDZ