Mecz Widzewa w sobote Łks w niedziele tak dla jasności...ŁKS1908ŁKS pisze:Widzew robi pochód przez Śródmieście pytając gdzie ten ŁKS... no ku*** na wyjeździe , jaki to strzał w stopę ?
Łódź i województwo łódzkie - kibicowsko
Moderatorzy: LechiaCHWM, Zorientowany
-
serce miasta
Re: Łódź i województwo łódzkie - kibicowsko
"Mecz Widzewa w sobote Łks w niedziele tak dla jasności...
Mniej więcej nie jaki forever... odpowiedział na twoją "zaczepkę" byli posrani i na wyjazd pojechali dzień wcześniej.
Mniej więcej nie jaki forever... odpowiedział na twoją "zaczepkę" byli posrani i na wyjazd pojechali dzień wcześniej.
-
NoMatterWhat
Fajnie ze forecer Ty zdobyles sie na odwage napisac o karnetach. Mogles darowac sobie dalsza czesc wypowiedzi ale wynikalo to z przegranej 'rywalizacji karnetow' (sami podawaliscie, kiedy my p nich pisalismy) czy przegranego meczu, ktory w zasadzie pozbawia was szans na II lige?
Jeden pisze o 100tys karnetow sprzedanych u nas, drugi, ze poczta wysyla gadzety po meczu.
Macie fantazje, dzieciaki.
Jeden pisze o 100tys karnetow sprzedanych u nas, drugi, ze poczta wysyla gadzety po meczu.
Macie fantazje, dzieciaki.
-
forever1908young
Z przegranej rywalizacji Karnetów?Powiedz mi kto na poważnie bierze wasze jakiekolwiek liczby?Wy zawsze jedziecie na farmazonie.I funta Klaków te wasze oficjalne cyfry nie sa warte.A ogólnie to lata mi to ile wyrobiliscie.

-
NoMatterWhat
Odpowiedz, tylko szczerze. Uwazasz ze nasza liczba karnetow- 900, to farmazon?
Nie dopowiadaj w waszym stylu 'jestescie najlepsi'.
Nie dopowiadaj w waszym stylu 'jestescie najlepsi'.
-
Łódzki Klub Sportowy
Jak na to że "pół Polski to wy" to marna liczba.
-
ŁKS1908ŁKS
Mój błąd ,aż tak nie interesuje się piłką kopaną na Widzewie i myślałem że też graliście w niedziele , a o te karnety tak szczerze kogo to interesuje czy klub A ma sprzedanych 20 karnetów a klub B ma 1500 , jak na mecze przychodzą w podobnych liczbach ? to jakiś nowy powód do zachwytów ? niedługo będziecie chcieli rywalizować na płaszczyźnie kto więcej vlepek rozklei w tydzień ?
-
forever1908young
Sram na tą liczbę...Znając was może być nie prawdziwa.Pół polski i 900 Karnetów hmmmm...

-
NoMatterWhat
Bodajze Ty Lodzki Klub Sportowy wklejales te porownywania- grafike z prezentacji. Wtedy Wam sie srac nie chcialo?
Wiadomo, ze to tylko zabawa o te karnety i nie jestescie i nigdy nie byliscie rywalizacja o frekwencje- dlatego to tylko zabawa. W dodatku taka, ze skoro przegrywacie, to strzelacie focha czy tam sracie.
Wiadomo, ze to tylko zabawa o te karnety i nie jestescie i nigdy nie byliscie rywalizacja o frekwencje- dlatego to tylko zabawa. W dodatku taka, ze skoro przegrywacie, to strzelacie focha czy tam sracie.
-
forever1908young
Przypominam frekwencję w zeszłym sezonie jeszcze więksi...Zresztą tak jak mówię wasze liczby a to co bywa na stadionie to dwie różne rzeczy.Wystarczyło popatrzeć na transmisję w TV.

-
Ene due rabe
A czy ja odniosłem się w jakikolwiek sposób do tego co napisal o Opocznie ??? Napisałem wyraźnie, że jego koleżanki z FC Łódź podobnymi sytuacjami gdzie wpadają na nasz rewir chwalą się tutaj tygodniami , więc naucz się czytać i stosuj może równe standardy uśpiony propagandysto...Nivek pisze:
Kolega benyRBHopoczno grzecznie, szczerze i bez spiny podsumował zaistniałą sytuację z perspektywy Opoczna odpowiadając na waszą zaczepkę o rzekomym sprinterskim Opocznie co nie powinno być wogóle poruszane na tym forum a do tego jak zwykle szybciutko niedoinformowany odwracasz kota ogonem i mówisz coś o tym "co by było gdyby" przy czym oczywiście musiałeś się spiąć dupsko pisząc FC Łódź, przypomnę że kilka postów wcześniej przyznajesz że czerwonych w Łodzi jest więcej i jakąś tam nawet niewielką solą w oku dla ŁKSu są i nawet dostaleś od nich lanie :D
Co do pogrubionego - Jeśli nie wiesz o co chodzi z FC Łódź , to żal mi cie bo bynajmniej nie jest to mój wymysł , tylko wymysł twoich czerwonych koleżanek , zapytaj tych z Łodzi ocb to ci może wytlumacza gamoniu .
I po drugie j***** manipulatorze pokaż albo zacytuj konkretnie gdzie napisałem że " jest was w Łodzi więcej " i co lepsze gdzie się tutaj publicznie chwalilem że dostałem od nich lanie. Cytuj konkretnie pecie , bo po raz kolejny wmawiacie coś co nawet nie zostało przeze mnie napisane i chcecie w ten sposób na coś wplywc ( nie mam pojęcia nawet na co ). Ja też mogę napisać że Nivek tutaj pisał że jest frajerem z puchy , mms pisał że ŁKS mu połamał obie ręce , a wasteland że ma dwóch ojców zamiast matki.... i wartość będzie to miało taka samą ak te twoje pierdy ...
Jedyne miejsce gdzie panujecie , to ten temat i te wasze żale, rozkminki i płacze doskonale to pokazują. Chwalicie się jakimiś z d*** akcjami , a jak dla porównania ŁKsiacy piszą o takich samych po tygodniu czasu to już jest płacz,wogole nie ma co o tym pisać , stek farmazonow , wmawianie nam jakisi slow ktory h nikt nie wypowiedzial i tak dalej jrebane hipokrytki . I tak jest że wszystkim i z większością tematów które najpierw sami poruszacie i się z nich tu pucujecie.... Tylko debil by tego nie zauważył .
Jak tam kseruchy i jebane hipstery - okulary schodzą ???
Historia nie kłamie ....
RODOWICI ŁODZIANIE !
RODOWICI ŁODZIANIE !
-
NoMatterWhat
Pisalismy, ze na ostatnim i przed byl komplet. Zaprzecz, ze ta liczba i rzeczywistisc to fikcja.
O karnetach sie nie odwazyles.
Tylko nie powracaj do konfliktu z Cackiem, bo jak sie odniesiesz do tego, ze w ostatniej rundzie, ktora tak nam wypominasz, na ostatnim meczu w Grudziadzu, pojawilismy sie w liczbie okolo 1200 osob- pomijajac fakt ze dla Was to nieosiagalne, skoro do pobliskiego Aleksandrowa wybieracie sie w 600 osob.
O karnetach sie nie odwazyles.
Tylko nie powracaj do konfliktu z Cackiem, bo jak sie odniesiesz do tego, ze w ostatniej rundzie, ktora tak nam wypominasz, na ostatnim meczu w Grudziadzu, pojawilismy sie w liczbie okolo 1200 osob- pomijajac fakt ze dla Was to nieosiagalne, skoro do pobliskiego Aleksandrowa wybieracie sie w 600 osob.
Zamknij ryji bura suko! Wida po tym poscie że jesteś tylko internetową dziwka ktora nie ma o niczym pojecia. Osobiscie dziekuje Bogu ze szczesliwie nikt sie nie przekrecił po akcji na Smugowej bo nie o to w tym wszystkim chodzi. A ty dziwko wykorzystujesz takie wydarzania do napinki internetowej i za to c*** ci w plecy...forever1908young pisze:Za chwilę znowu przyjdzie taki dzień że dostaniecie solidny w******* (może spadnie jakaś głowa) i znowu usiadziecie cichutko na pizdeczkach.Taką już wasza natura.
-
Ene due rabe
AAA i jeszcze jedno - jak wy macie być jakimś wiarygodnym rozmówcą w kwestii liczb , czy to frekwencji czy sprzedanych karnetów jeśli wasze oficjalne liczby były zawyzane tyle razy ?
Wyjazdy , mecze u siebie, nawet w zeszlej rundzie mnozyliscie sobie liczby razy dwa byle tylko od nas za bardzo nie odstawac , więc co myślicie że znajdziecie tu Jelenia który wam tym razem uwierzy i da się wciągnąć w jakieś dyskusje??
Ha - ha - ha dobre sobie :P
Najpierw musicie podać ile wynosi obecnie tzw . " czynnik W " , czyli przez ile mnozyliscie liczbę o której mowicie a potem możemy rozmawiać ;)
Edit - do gościa poniżej , liczby z zeszlej rundy gdzie już nie było cacka zawyzaliscie wielokrotnie , sam Cacek też zawyzal liczby więc o czym ty p*********,??
Wyjazdy , mecze u siebie, nawet w zeszlej rundzie mnozyliscie sobie liczby razy dwa byle tylko od nas za bardzo nie odstawac , więc co myślicie że znajdziecie tu Jelenia który wam tym razem uwierzy i da się wciągnąć w jakieś dyskusje??
Ha - ha - ha dobre sobie :P
Najpierw musicie podać ile wynosi obecnie tzw . " czynnik W " , czyli przez ile mnozyliscie liczbę o której mowicie a potem możemy rozmawiać ;)
Edit - do gościa poniżej , liczby z zeszlej rundy gdzie już nie było cacka zawyzaliscie wielokrotnie , sam Cacek też zawyzal liczby więc o czym ty p*********,??
Historia nie kłamie ....
RODOWICI ŁODZIANIE !
RODOWICI ŁODZIANIE !
W relacji sportowej pisano, że było ich 30 osób. Co prawda nie było to jakieś super źródło, no ale i tak liczba o wiele mniejsza.1925 pisze:Cobytu ..... spokoj ! Swieta sa .... Ps. Nie wiem czy ktos bedzie znac odp. ale prawda jezt ze motomyszy z Orla jada do Rzeszowa w 250 is ????
-
Ene due rabe
Ten edit miał być do NoMatterWhat....
Historia nie kłamie ....
RODOWICI ŁODZIANIE !
RODOWICI ŁODZIANIE !
-
zdeptany trawnik
forever1908young pisze:
Za chwilę znowu przyjdzie taki dzień że dostaniecie solidny w******* (może spadnie jakaś głowa) i znowu usiadziecie cichutko na pizdeczkach.Taką już wasza natura.
Za takie teksty powinienes lezec pod respiratorem lamusie moze sie doczekasz ............ktos ogarniety z Łks-u moze spionizowac tego lachona od ?!!was
Za chwilę znowu przyjdzie taki dzień że dostaniecie solidny w******* (może spadnie jakaś głowa) i znowu usiadziecie cichutko na pizdeczkach.Taką już wasza natura.
Za takie teksty powinienes lezec pod respiratorem lamusie moze sie doczekasz ............ktos ogarniety z Łks-u moze spionizowac tego lachona od ?!!was
widisz ene due, wychodzi na to ze nikt nie wzoruje sie na twoim ŁKSie, a kazdy zarzut mozna odbic jak ja czy ty powyzejEne due rabe pisze: Spiskowa teoria ?? Jeszcze parę stron wcześniej żeś dzbanku się pocil ze swoimi koleżankami , udowadniając i głosząc ze inspirujeny się wami bo użyliśmy w oprawie !! taki sam kolor dymu... !
Więc ja to gaszę twoja bronią - voila :) https://s-media-cache-ak0.pinimg.com/73 ... 580260.jpg
a pewny jestes ze jak liczby nie beda na wasza korzysc to tego dnia nie odwrócicie sie na piecie i nie uciekniecie do lasu? chociaz jak wiadomo czasami nawet te liczby wam nie pomagajaforever1908young pisze:Za chwilę znowu przyjdzie taki dzień że dostaniecie solidny w******* (może spadnie jakaś głowa) i znowu usiadziecie cichutko na pizdeczkach.Taką już wasza natura.
-
NoMatterWhat
Rabin hipokryto, sam piszesz, ze u was znajduja sie sposoby by wejsc bez biletow dlatego publika jest wyzsza niz pisza.
Powiem Ci, ze na tym ostatnim meczu, to Cacek nas nie chcial na tym meczu i dlatego Klub nie zamowil dla nas biletow, mimo tego, ze zakazu zadnego nie mielismy.
Dlaczego wiec klamiesz, ze Cacka juz wtedy nie bylo?
Powiem Ci, ze na tym ostatnim meczu, to Cacek nas nie chcial na tym meczu i dlatego Klub nie zamowil dla nas biletow, mimo tego, ze zakazu zadnego nie mielismy.
-
forever1908young
Oki internecie się obraził jak mi przykro...A gdzie ja napisałem że mnie to cieszy podmiejskie dziewczyny?Ta śmierć była zupełnie nie potrzebna ale to chyba wiadomo czyja wina nie? Się tak samo jak teraz prezyliscie bo ŁKS był niby słaby braliscie kogo popadnie to i konsekwencje były opłakane...Zresztą nigdy nie będziesz szedł sam czy tam ludzie honoru to też pasuje wam jak ulał....Z tego co pamiętam to nasza banda nie miała okazji przed wami uciekać a wy i owszem...

-
NoMatterWhat
Pod prad na trasi tez nie?
W internecie nie bylo o tym za wiele wiec mozesz nie wiedziec.
W internecie nie bylo o tym za wiele wiec mozesz nie wiedziec.
-
forever1908young
Widzisz się spiales jak guma w starych majtkach i to pokazuje kto tu jest internetowym lamusem ludziu humoru.zdeptany trawnik pisze:forever1908young pisze:

-
forever1908young
Skąd ty możesz wiedzieć co ja wiem a czego nie wiem...I ile takich sytuacji było z waszej strony?O których nikt tu nie pisze bo nie ma sensu.Dla was banda to nawet wyjazdowicze którzy postawili się Hutników a wasze śmieszne FC które spierdalaly to kobiety z dziećmi...

-
NoMatterWhat
Piszesz dzieciaku, ze nigdy nie spierdalaliscie wiec kwestionuje, to pierwszym z brzegu przykladem.
Nie da sie z Toba normalnie zamienic slowa, moze dlatego, ze jestes forever young albo juz nie masz argumentow.
Nie da sie z Toba normalnie zamienic slowa, moze dlatego, ze jestes forever young albo juz nie masz argumentow.
-
forever1908young
Napisake!m że banda nie spierdalala gamoniu...A waszej to się zdarzyło...

-
forever1908young
Normalnie zamienić słowa... jeżeli wam się nie przytakuje to już nie jest normalnie...Hipokryci.

-
NoMatterWhat
U was banda nie jezdzi na wyjazdy?
Spoko.
U was banda jest wtedy gdy wygracie, tez spoko.
Spoko.
U was banda jest wtedy gdy wygracie, tez spoko.
-
forever1908young
Oki widzisz jak sobie ładnie poradziles.I tego się trzymaj.Czyli Ci co spierdalala w Opocznie to też wasza banda?W Kutnie?W Łęczycy?Na SM?To się okaże że nic tylko spierdalacie.Ciach bajera bo to szkoda prądu.

-
NoMatterWhat
Ciach.
Dorosniesz to pogadamy.
I nie gdybajcie, co by bylo gdyby ;)
Dorosniesz to pogadamy.
I nie gdybajcie, co by bylo gdyby ;)
-
Czerwona Armia Widzewa
Buhaha ha ha haforever1908young pisze:Napisake!m że banda nie spierdalala gamoniu...A waszej to się zdarzyło...
Dawno takiej bzdury nie czytałem..., dzieciaczku jak już urośniesz na tyle by chłopaki cie zabrali ze sobą,
to się przekonasz że świat wirtualny i ulica to nie to samo.
A wtedy módl się, żeby ktoś okazał ci litość, i żeby ta twoja główka nie spadła.
Widzę internetowa szkoła chuliganów Reaktywacji działa w pełni. Z dnia na dzień coraz to groźniejsze elementy się tu pojawiają. Niestety wiedzę chyba z naszej klasy czerpią, a szkoda może by jakieś rankingi krzykaczy powygrywali :)Czerwona Armia Widzewa pisze:Buhaha ha ha haforever1908young pisze:Napisake!m że banda nie spierdalala gamoniu...A waszej to się zdarzyło...
Dawno takiej bzdury nie czytałem..., dzieciaczku jak już urośniesz na tyle by chłopaki cie zabrali ze sobą,
to się przekonasz że świat wirtualny i ulica to nie to samo.
A wtedy módl się, żeby ktoś okazał ci litość, i żeby ta twoja główka nie spadła.
HISTORIA NIE KŁAMIE, RODOWICI ŁODZIANIE!
-
NoMatterWhat
Dopoki nie zamienilem z wami slowa, to uwazalem, ze choc troche wiecie o tym co sie dzieje. Wystarczy zamienic z Wami pare zdan o faktach i odpowiadacie w sposob wymijajacy lub gdybacie co by bylo gdyby.
Wiecie tyle co zjecie, dzieciaki.
Moze kiedys dorosniecie do kibicowania, niekoniecznie wiekiem.
Ale skoro tyle wiecie, to moze i dobrze.
Wiecie tyle co zjecie, dzieciaki.
Moze kiedys dorosniecie do kibicowania, niekoniecznie wiekiem.
Ale skoro tyle wiecie, to moze i dobrze.
Nosz ku*** po prostu z dnia nadzień przebijasz swoją głupotę...Ene due rabe pisze:A czy ja odniosłem się w jakikolwiek sposób do tego co napisal o Opocznie ??? Napisałem wyraźnie, że jego koleżanki z FC Łódź podobnymi sytuacjami gdzie wpadają na nasz rewir chwalą się tutaj tygodniami , więc naucz się czytać i stosuj może równe standardy uśpiony propagandysto...Nivek pisze:
Kolega benyRBHopoczno grzecznie, szczerze i bez spiny podsumował zaistniałą sytuację z perspektywy Opoczna odpowiadając na waszą zaczepkę o rzekomym sprinterskim Opocznie co nie powinno być wogóle poruszane na tym forum a do tego jak zwykle szybciutko niedoinformowany odwracasz kota ogonem i mówisz coś o tym "co by było gdyby" przy czym oczywiście musiałeś się spiąć dupsko pisząc FC Łódź, przypomnę że kilka postów wcześniej przyznajesz że czerwonych w Łodzi jest więcej i jakąś tam nawet niewielką solą w oku dla ŁKSu są i nawet dostaleś od nich lanie :D
Co do pogrubionego - Jeśli nie wiesz o co chodzi z FC Łódź , to żal mi cie bo bynajmniej nie jest to mój wymysł , tylko wymysł twoich czerwonych koleżanek , zapytaj tych z Łodzi ocb to ci może wytlumacza gamoniu .
I po drugie j***** manipulatorze pokaż albo zacytuj konkretnie gdzie napisałem że " jest was w Łodzi więcej " i co lepsze gdzie się tutaj publicznie chwalilem że dostałem od nich lanie. Cytuj konkretnie pecie , bo po raz kolejny wmawiacie coś co nawet nie zostało przeze mnie napisane i chcecie w ten sposób na coś wplywc ( nie mam pojęcia nawet na co ). Ja też mogę napisać że Nivek tutaj pisał że jest frajerem z puchy , mms pisał że ŁKS mu połamał obie ręce , a wasteland że ma dwóch ojców zamiast matki.... i wartość będzie to miało taka samą ak te twoje pierdy ...
Jedyne miejsce gdzie panujecie , to ten temat i te wasze żale, rozkminki i płacze doskonale to pokazują. Chwalicie się jakimiś z d*** akcjami , a jak dla porównania ŁKsiacy piszą o takich samych po tygodniu czasu to już jest płacz,wogole nie ma co o tym pisać , stek farmazonow , wmawianie nam jakisi slow ktory h nikt nie wypowiedzial i tak dalej jrebane hipokrytki . I tak jest że wszystkim i z większością tematów które najpierw sami poruszacie i się z nich tu pucujecie.... Tylko debil by tego nie zauważył .
Jak tam kseruchy i jebane hipstery - okulary schodzą ???
Odniosłeś się chociażby w ten sposób że zarzuciłeś mu to że pisze bzdury i porównujesz to w ten sposób co by zrobiło "FC Łódź" w takiej sytuacji... pomijając fakt że piszesz o czymś o czym nie masz najmniejszego pojęcia co sam przyznajesz w tym samym poście. Pytam się w jakim celu ?
Zakończmy temat Opoczna bo ani Wy ani FC nie maja się czym chwalić bo do niczego nie doszło, tylko po co puszczacie w sieć farmazony o jakiś sprinterach (z tego co napisaleś to to FC Łódz bardziej psuje pod Was bo Wy się chwalicie rzekomym wjazdem na Opoczno hipokryto)
Mam świadomość istnienia zwrotu FC Łódź tyle że to określenia dawno wypadło z obiegu, ale usprawiedliwiam sobie twoje niedoinformowanie w większości tematów niedojebaniem mózgowym które posiadasz i tym że również ogranicza cię poziom twojego wykształcenia...
Śledzę twoje poczynania na bieżąco i po sugestii kogoś że musiałeś dostać kiedyś srogie lanie od WIdzewiaków że tak prujesz dupsko na forum - przyznałeś rację.
Nie mam zamiaru tracić czasu i szukać konkretnego cytatu pośród wszystkich rzygów które wylałeś w ten temat bo narzygałeś strasznie ponad 200 razy.
Kwestię większości w mieście podepnę pod powyższe zdanie + posty twoich bardziej rozgarniętych i komunikatywnych kolegów którzy wysunęli takie stwierdzenie.
Bardziej bezczelnej kreatury niż ty nie spotkałem na tym forum, zapierdala od ciebie ciężką patologią.
Zarzucasz że chwalimy się akcjami z d*** pisząc wcześniej w temacie że kogoś pogoniliście na Opocznie... heh
Jeżeli dla ciebie to że Widzewiacy z Śródmieścia praktycznie co mecz bujają się po waszych rewirach bez konsekwencji nie jest dla nas powodem do chwalenia się tym to nie mamy o czym rozmawiać... (najwygodniej zatuszować takie sytuacje)
Mogliście się pochwalić swoją prezentacją drużyny która była profesjonalniej zorganizowana niż nasza, pewnie ze fajnie pisze się o sobie w superlatywach ale warto też na chłodno przyjąć sukcesy przeciwników i ewentualnie działać w kierunku poprawy tych kwestii..
Gdybyście sprzedali więcej karnetów od Widzewa na pewno zamieścili byście taka informację z uśmiecham na twarzy ale niestety to Widzew sprzedał więcej karnetów i to na ligę niżej do tego 2 razy droższych od waszych na stadion który nam w żaden sposób nie sprzyja kibicowsko... ale oczywiście zwodzicie trop w kierunku rzekomego zakłamywania liczb w przeszłości.
W kwestii ksero jesteście prekursorami w polskiej lidze a kserujecie sporo rzeczy od zagranicznych ekip - zaprzeczysz ?
Zarówno Wam i Nam zdarzyło się wzajemne (pewnie niecelowe) kserowanie ale to raczej wyjątki, bo chyba nie zaliczamy okularów i innych przedmiotowych rzeczy do grona ksero ?
Na koniec serdeczny c*** Ci w d*** parchu ! (staram się nawiązać konwersację na równym poziomie)
-
Ene due rabe
Ty ku**wa chamie podmiejski . Za głupi jesteś żeby tak cwaniakowac :)NoMatterWhat pisze:Sam piszesz, ze u was znajduja sie sposoby by wejsc bez biletow dlatego publika jest wyzsza niz pisza.
Wtedy rozmawialiśmy o czasach przeszłych. Nie pisałem jak wygląda sytuacja obecnie, tylko jak wyglądała do tej pory .
To jak wygląda sytuacja OBECNIE to akurat każdy z nas wie , a wy zaczniecie rozkminiac to dopiero za parę lat kserowki ;)
Wiadomo jak było u nas gdzie liczby były zanizane i z jakich przyczyn , i a na Rtsie gdzie CONAJMNIEJ od czasów cacka - byly zawyzane .
Gowno mnie obchodzi, wiec co wam cacek za afery kręcił , i na jakich meczach , bo wspomnialem o nim w takim kontekscie , jak wyzej wlasnie , a ty jak zawsze - czerwona parówko p********* farmazony zmyslasz byle odciągnąć od tematu sprytnie .. ale jak chcesz tak się odnosić do obecnej sytuacji to właśnie o to mi chodzi że w zeszlej rundzie jak już dawno nie było cacka , to was było 200 osób a Wasz serwis kibiców wbijał 500, jak było was 500 to niby 999 (komplet)
Teraz panimajesz czy dalej będziesz udawał głupszego niż jesteś tylko żeby się nie skumali co tu jest pisane ??
Kto wam uwierzy w te liczby jebane zydzi, jeśli walicie w c**** na liczby od x czasu ;) ???? Farbowane lisy na czerwono ...
Historia nie kłamie ....
RODOWICI ŁODZIANIE !
RODOWICI ŁODZIANIE !
-
NoMatterWhat
Tata zbil pasem czy cos gorszego?
W sytuacji obecnej zaliczamy komplety wiec nie ma dyskusji.
W zeszlej pojechalismy z Ruchem na ich wyjazd w liczbie 750, wiec ponad 3krotnie wiecej niz wy na wyjazd swojej zgody.
Daz do najlepszych, osiagnij sukces i wtedy sie pochwal.
Ps. Prywatnie spytam, since juz znikly, ze Twoj podpis pod postami tez?
W sytuacji obecnej zaliczamy komplety wiec nie ma dyskusji.
W zeszlej pojechalismy z Ruchem na ich wyjazd w liczbie 750, wiec ponad 3krotnie wiecej niz wy na wyjazd swojej zgody.
Daz do najlepszych, osiagnij sukces i wtedy sie pochwal.
Ps. Prywatnie spytam, since juz znikly, ze Twoj podpis pod postami tez?
-
Ene due rabe
Natomiast ty Nivek przebiles wszystkich twoich kolezkow z czerwonej @rmii
?
Bo ci odlącze od internetu za karę hahahaj....
A tak na poważnie typowa zagrywka żeby siać propagandę i wmawiać jakieś wymysly .
Fajnie że musisz to czytać i ryc sobie głowę wieśku , ze wpisujesz się tu tylko żeby komentować to co pisze bo tak cię to wkurwia , a w wiekszosci piszesz i tak na moj temat .. To pokazuje że twoje koleżanki po szalu nie do końca piszą prawdę....
No matter what , specjalnie dla ciebie , i tak ten temat tak zescie r******** czerwoni , ze gorzej z nim być nie może....
Czy ktoś tutaj potrafi napisać o co mu ku*** chodzi ??? Chyba to właśnie o to chodzi że nikt ma tego nie zrozumieć ...Nivek pisze:Odniosłeś się chociażby w ten sposób że zarzuciłeś mu to że pisze bzdury i porównujesz to w ten sposób co by zrobiło "FC Łódź" w takiej sytuacji... pomijając fakt że piszesz o czymś o czym nie masz najmniejszego pojęcia co sam przyznajesz w tym samym poście. Pytam się w jakim celu ?
?
Powiało grozą.... ( ale nadal nie rozumiem o co chodzi )Nivek pisze:Mam świadomość istnienia zwrotu FC Łódź tyle że to określenia dawno wypadło z obiegu, ale usprawiedliwiam sobie twoje niedoinformowanie w większości tematów niedojebaniem mózgowym które posiadasz i tym że również ogranicza cię poziom twojego wykształcenia...
:) Gratuluję , bardzo mnie to cieszy, oby tak dalej ... dobry zydzewiak !Nivek pisze:Śledzę twoje poczynania na bieżąco i
No to jak w końcu ku*** , czytasz to co pisze zolnierzu , czy kolejny czerwony lis co tylko oszukuje ???Nivek pisze:Nie mam zamiaru tracić czasu i szukać konkretnego cytatu pośród wszystkich rzygów które wylałeś w ten temat bo narzygałeś strasznie ponad 200 razy.
Kwestię większości w mieście podepnę pod powyższe zdanie + posty twoich bardziej rozgarniętych i komunikatywnych kolegów którzy wysunęli takie stwierdzenie
Bo ci odlącze od internetu za karę hahahaj....
A tak na poważnie typowa zagrywka żeby siać propagandę i wmawiać jakieś wymysly .
Na Opocznie ?? A może ku*** na Łodzi hahahahNivek pisze: Zarzucasz że chwalimy się akcjami z d*** pisząc wcześniej w temacie że kogoś pogoniliście na Opocznie... heh
Naprawdę mi was szkoda , faktycznie to że oszukujecie z liczbami nie ma żadnego wpływu na to jak od dłuższego czasu traktowane są takie porównania ..Nivek pisze: Gdybyście sprzedali więcej karnetów od Widzewa na pewno zamieścili byście taka informację z uśmiecham na twarzy ale niestety to Widzew sprzedał więcej karnetów i to na ligę niżej do tego 2 razy droższych od waszych na stadion który nam w żaden sposób nie sprzyja kibicowsko... ale oczywiście zwodzicie trop w kierunku rzekomego zakłamywania liczb w przeszłości
Ta kwestia akurat kończy temat. Oczywiście myślą tak wszyscy razem z wogole nie zakompleksionymi burakami z pierdzewa .hahaha.Nivek pisze: W kwestii ksero jesteście prekursorami w polskiej lidze
Fajnie że musisz to czytać i ryc sobie głowę wieśku , ze wpisujesz się tu tylko żeby komentować to co pisze bo tak cię to wkurwia , a w wiekszosci piszesz i tak na moj temat .. To pokazuje że twoje koleżanki po szalu nie do końca piszą prawdę....
No matter what , specjalnie dla ciebie , i tak ten temat tak zescie r******** czerwoni , ze gorzej z nim być nie może....
Historia nie kłamie ....
RODOWICI ŁODZIANIE !
RODOWICI ŁODZIANIE !
-
Ene due rabe
...Nivek pisze: Jeżeli dla ciebie to że Widzewiacy z Śródmieścia praktycznie co mecz bujają się po waszych rewirach bez konsekwencji nie jest dla nas powodem do chwalenia się tym to nie mamy o czym rozmawiać... (najwygodniej zatuszować takie sytuacje)
a po meczach ŁKSu sporo osób buja się z kolei po waszych rewirach , na takiej samej zasadzie .... I zazwyczaj nikt nawet o tym nie wie jeśli nic się nie wydarzy .
Ale skąd ty to możesz wiedzieć , jak widac ze realia Łodzi znasz pewnie jedynie z tego tematu .
Na ostatnim meczu jak tam sie przebiegliscie , byliśmy na wyjeździe , to tak dla pokazania tych realiów. Tak samo pisząc o braku konsekwencji potwierdzasz to że gowno wiesz...
Historia nie kłamie ....
RODOWICI ŁODZIANIE !
RODOWICI ŁODZIANIE !
Serio? Na Brzozowej?MW10 pisze:C1365O pisze:O Łodzi nikt strone wcześniej nie pisal, tylko o nas.
Akurat tego dnia byliśmy zebrani. Żadnej konfrontacji nie było , a tu piszecie, że jesteśmy sprinterzy i ganiacie nas we własnym domu.
Teraz widze czarno na białym jacy tu farmazoniarze piszą.
Zapytaj chłopaków z Brzozowej co było jak brakuje ci informacji. ;)
To jest osiedle domkow jednorodzinnych ktore lezy na granicy Opoczna! Konczy sie brzozowa to i konczy sie Opoczno!
Jak Wy jeździcie po takich miejscach to nie dziwie sie, ze sie nie spotkaliśmy.
Prawdziwe ganianki to byly za czasow jak przyjezdzaliscie na Ceramike. A teraz c*** wie kogo gonicie i spinacie sie na necie, ze Opoczno sprinterzy!
c**** bylo, c*** wie kogo gonicie a afera, że ja p*******.
Byscie byli w centrum, bysmy sie spotkali to dopiero cokolwiek movlibyscie pisac.
I od razu pisze, że wiemy jaka liga jestescie, wiemy ze bylo by ciezko, liczylismy sie z tym, ze jak sie pojawicie to sie moze skonczyc dla nas zle. Ale te wpisy uwlaczajace nam sa conajmniej smieszne.
Popytajcie starszych kolegow ktorzy przyjezdzajac do Opoczna nie narzekali na nudę, gdzie dochodzilo do konfrontacji czy rzeczywiście nas ganiali.
Dla mnie koniec tematu, choc w ogole go nie powinno byc bo nic sie nie wydarzylo!
Jeżeli się do czegoś odnosisz to cytuj całość wypowiedzi na dany temat i nie wyrywaj zdań z kontekstu.
Jednak nie myliłem się co to twojego ograniczenia umysłowego...
Hebrajskiego nie znam więc Ci nie przetłumaczę i musisz się męczyć ze swoją ograniczoną Polszczyzną.
Ewentualnie jakiś wpad po meczu na wrogie tereny bez zapowiedzi, a na Śródmieściu jest kwestia zorganizowanych powtarzających się przemarszy przez wrogie rejony w drodze na mecz. (Szczególnie chodzi mi o WKN i okolice)
Widzisz różnicę i rozumiesz o co mi chodzi ?
O moją znajomość łódzkich realii nie musisz się martwić, mam je na co dzień.
Tak się złożyło że mieliście wyjazd ale nie oszukujmy się, tylko ułamek na niego pojechał.
Można gdzieś znaleźć liczby waszych osiedli z ostatnich meczy czy zrezygnowaliście z podawanie liczb ?
Jednak nie myliłem się co to twojego ograniczenia umysłowego...
Hebrajskiego nie znam więc Ci nie przetłumaczę i musisz się męczyć ze swoją ograniczoną Polszczyzną.
Normalna sprawa że jednostki wracają po obcych rewirach.Ene due rabe pisze:...Nivek pisze: Jeżeli dla ciebie to że Widzewiacy z Śródmieścia praktycznie co mecz bujają się po waszych rewirach bez konsekwencji nie jest dla nas powodem do chwalenia się tym to nie mamy o czym rozmawiać... (najwygodniej zatuszować takie sytuacje)
a po meczach ŁKSu sporo osób buja się z kolei po waszych rewirach , na takiej samej zasadzie .... I zazwyczaj nikt nawet o tym nie wie jeśli nic się nie wydarzy .
Ale skąd ty to możesz wiedzieć , jak widac ze realia Łodzi znasz pewnie jedynie z tego tematu .
Na ostatnim meczu jak tam sie przebiegliscie , byliśmy na wyjeździe , to tak dla pokazania tych realiów. Tak samo pisząc o braku konsekwencji potwierdzasz to że gowno wiesz...
Ewentualnie jakiś wpad po meczu na wrogie tereny bez zapowiedzi, a na Śródmieściu jest kwestia zorganizowanych powtarzających się przemarszy przez wrogie rejony w drodze na mecz. (Szczególnie chodzi mi o WKN i okolice)
Widzisz różnicę i rozumiesz o co mi chodzi ?
O moją znajomość łódzkich realii nie musisz się martwić, mam je na co dzień.
Tak się złożyło że mieliście wyjazd ale nie oszukujmy się, tylko ułamek na niego pojechał.
Można gdzieś znaleźć liczby waszych osiedli z ostatnich meczy czy zrezygnowaliście z podawanie liczb ?
-
Ene due rabe
Naucz się pisać po polsku balasie jeden
Już nie chce mi się komentować tych waszych pojebanych wymyslow i tłumaczeń , ale potwierdziles tylko to co pisalem od początku . Wpadniecie na wlokienke to obecnie szczyt waszych możliwości , skoro nawet jak nic się nie działo to żyjecie tym cały czas ...
dojdzie do analogicznej sytuacji a dojdzie pewnie prędzej niż się wam wydaje, i wtedy się naprostujecie i będziecie przekonywać że to nic takiego , szkoda o tym gadać itp. Zal mi was zakompleksione hipokrytki ....
Już nie chce mi się komentować tych waszych pojebanych wymyslow i tłumaczeń , ale potwierdziles tylko to co pisalem od początku . Wpadniecie na wlokienke to obecnie szczyt waszych możliwości , skoro nawet jak nic się nie działo to żyjecie tym cały czas ...
dojdzie do analogicznej sytuacji a dojdzie pewnie prędzej niż się wam wydaje, i wtedy się naprostujecie i będziecie przekonywać że to nic takiego , szkoda o tym gadać itp. Zal mi was zakompleksione hipokrytki ....
Historia nie kłamie ....
RODOWICI ŁODZIANIE !
RODOWICI ŁODZIANIE !