Łódź i województwo łódzkie - kibicowsko
Moderatorzy: LechiaCHWM, Zorientowany
Re: Łódź i województwo łódzkie - kibicowsko
Ene due..szybkie pytanie,szybka odpowiedź. Jaki fc Zawiszy był dziś najbardziej widoczny na meczu? Proszę nie rób wstydu bo piszesz jak przedszkolak hahahah hihihi ku***.
Dobra,napisał na pw bo chyba nie chciał wstydu robić. Niestety udzielił złej odpowiedzi. To raczej był strzał. Nie był na meczu i c***,olejcie go. I słowo do Ciebie ene due...przestań zgrywać chuligana i idź na mecz wreszcie. Dziwnie to wygląda jak "j**** się"kolegę po szalu ale niestety są ananaski w każdym klubie.
-
Ene due rabe
Dostałeś kolejne PW ... Chyba trochę się zagalopowales , ale mam nadzieję że będzie nam dane pogadac i ustalić kim jestem Ja , i również kim jesteś Ty ...
Historia nie kłamie ....
RODOWICI ŁODZIANIE !
RODOWICI ŁODZIANIE !
Akcja się zagęszcza :) sorry rabin, że zepsułem twoją wirtualną rzeczywistość :D
-
WIDZEWSKAduma
ten kretyn dalej jest aktywny i zakłada kolejne kontapeel pisze:Zauważyliście ze koniec aktywnosci intora zbiegł sie w czasie początku ene due rabin ? Przypadek ? Nie sądzę
a z użytkownika ene due rabe już cisną nawet koledzy po szalu więc chyba najwyższy czas go stąd pożegnać, albo po prostu olewać jego wpisy bo ewidentnie próbuje zwrócić na siebie uwage
-
Ene due rabe
Chcecie zobaczyć jaka odpowiedz - na prośbę o pogadanie na żywo dostałem od owego N1908 ??
Czy sobie już darujecie ??
Historia nie kłamie ....
RODOWICI ŁODZIANIE !
RODOWICI ŁODZIANIE !
Panowie to pewnie Widzewiak podszywający się pod kogoś z łksu 'hihihih hahaha'.
Napisał,że podałeś błędną odpowiedź także nie byłeś na meczu.Płodzić posty na k.net tylko potrafisz,tak jak pisaliśmy twoja rola na Łksie to walka na forum.
Napisał,że podałeś błędną odpowiedź także nie byłeś na meczu.Płodzić posty na k.net tylko potrafisz,tak jak pisaliśmy twoja rola na Łksie to walka na forum.
-
Ene due rabe
Waclaw - Zdecydowanie lepiej , bo to że nie chce podejść w pewno określone miejsce podczas meczu to jest pikuś , napisał też kilka innych ciekawych rzeczy.
Oczywiście że na meczu nie byłem , bo osy moj kolega po szalu (_a jakże ) N1908 wam tak powiedział ...
Kabaret
Oczywiście że na meczu nie byłem , bo osy moj kolega po szalu (_a jakże ) N1908 wam tak powiedział ...
Kabaret
Historia nie kłamie ....
RODOWICI ŁODZIANIE !
RODOWICI ŁODZIANIE !
żadną zmorą nie jesteś, co najwyżej pośmiewiskiem intelektualnym…Ene due rabe pisze:Hahahah dawać dalej , widzę że faktycznie staje się wasza zmora powoli , o to chodzi ;)
…ze wskazaniem na pośmiewiskiem
jeden sektor, tyle miasto winno Wam wybudować… w sumie mogli Wam do tej jednej stalowej trybunki, co to teraz na SMS'ie stoi, domontować po drugiej stronie drugą taką i byłoby zacnie, nieprawdaż…?Ene due rabe pisze:Dzisiaj na meczu z liderem (…) - komplet 1700 osób (mieliśmy nałożona kare - ograniczenie pojemności)
Zajmujemy jeden sektor
byłoby taniej i odpowiednio do poziomu jaki prezentujecie od wielu wielu lat…
generalnie dziwi fakt, iż odpuściliście w zaistniałej sytuacji tą trybunkę, miast walczyć by stanęła ona po drugiej stronie, by ktoś tam Wam odpowiadał, miast ECHO
przepraszam bardzo, stadionem amfiteatru nazwać raczej nie można… co do dopingu nie wiem, nie byłem, nie słyszałem zatem pozostaję w wierze i gratuluję - tak na wyrost, z chociażby szacunku do jedynego normalnego po białej stronie Cobytu…Ene due rabe pisze:(…) jedziemy cały mecz z dopingiem jakiego ten stadion jeszcze nie słyszał ...
Dobra ja już usuwam konto bo to nie ma sensu. Bawcie się dalej w swoje internetowe gierki. Odpowiedź na zadane pytanie brzmi:Kruszwica,bardzo dużo osób w czapkach,trudno było nie zauważyć gdziekolwiek by się nie stało. Ciał bambino.
-
Ene due rabe
Kto tu ku*** żyje internetem jebane barany ....
Zmasowany atak czerwonej internetowej armii
Do widzenia , niech każdy sobie wyciągnie wnioski z tego co tu się dzieje do k**** nędzy
Zmasowany atak czerwonej internetowej armii
Do widzenia , niech każdy sobie wyciągnie wnioski z tego co tu się dzieje do k**** nędzy
Historia nie kłamie ....
RODOWICI ŁODZIANIE !
RODOWICI ŁODZIANIE !
-
WIDZEWSKAduma
Ene due rabe pisze:Chcecie zobaczyć jaka odpowiedz - na prośbę o pogadanie na żywo dostałem od owego N1908 ??
tak chcemy!!! nie zaśniemy bez tego, prosimy pokaż!!!
...
ja p******* człowieku ty myslisz że każdy tak żyje tym forum i kogos obchodzi kto co komu napisał w wiadomosci? dorośnij
Piotruś odpuść juz bo zostałeś rozkminiony
Są tylko dwie strony – nasza i ta druga

-
Ene due rabe
Przed chwilą cię obchodziło smieciu to co on o mnie pisal , a teraz już nie ... Ciekawe
Jedynie Wy żyjecie tym forum i internetem.
Przypominam ci lojtku że mieliscie forum na ktory dostęp miała tylko sama śmietanka kumaterii , ponad setka osób z których większość jest znana w całej Polsce i są znane z dzialanosci na widzewie , gdzie rozkminiakiscie plany na nas , rozkminiakiscie sto tysięcy różnych pierdow , i każde nasze posunięcie.
Więc kto tu ku*** żyje internetem j***** łachu jak nie Wy - czerwona armia jebanych internetowych debili , których forum zostało rozjebane w pył w tak prozaiczny sposób że to się w głowie nie mieście.
Ja tu pisze sam , was pisze w ten sam sposób kilkanaście osób , więc o czym wy k**** piszecie co ;) ???
Przypominam ci lojtku że mieliscie forum na ktory dostęp miała tylko sama śmietanka kumaterii , ponad setka osób z których większość jest znana w całej Polsce i są znane z dzialanosci na widzewie , gdzie rozkminiakiscie plany na nas , rozkminiakiscie sto tysięcy różnych pierdow , i każde nasze posunięcie.
Więc kto tu ku*** żyje internetem j***** łachu jak nie Wy - czerwona armia jebanych internetowych debili , których forum zostało rozjebane w pył w tak prozaiczny sposób że to się w głowie nie mieście.
Ja tu pisze sam , was pisze w ten sam sposób kilkanaście osób , więc o czym wy k**** piszecie co ;) ???
Historia nie kłamie ....
RODOWICI ŁODZIANIE !
RODOWICI ŁODZIANIE !
Ene due rabe…
…miałeś już w********** stąd, to co tu jeszcze robisz?
pozdroofka parówo bez napleta
(język rynsztoku, który promujesz powinien do Ciebie trafić)
…miałeś już w********** stąd, to co tu jeszcze robisz?
pozdroofka parówo bez napleta
(język rynsztoku, który promujesz powinien do Ciebie trafić)
-
Ene due rabe
Zaklamujecie cały czas rzeczywistość , przeszłość i wszystko co , wami związane
Jeśli tutaj ktoś by napisał A. to wy w 20 sztuk debili byście próbowali wmówic wszystkim ze mówi B.
j**** was k**** podmiejskie ¡!!!!!!!!!!!
Jeśli tutaj ktoś by napisał A. to wy w 20 sztuk debili byście próbowali wmówic wszystkim ze mówi B.
j**** was k**** podmiejskie ¡!!!!!!!!!!!
Historia nie kłamie ....
RODOWICI ŁODZIANIE !
RODOWICI ŁODZIANIE !
-
ldzwdz1910
Może ktoś normalny z Łks-u zweryfikować tego placka? Nie wstyd Wam za niego?
-
PanTuNieStał
Klawiaturki se nie zepsuj z tej złości wielkomiejski.
"Dokladnie tak jest. Nawet widzewiak z Łodzi to jest j***** wieśniak a Łksiak z Poddebic będzie rodowity wynika to po prostu z przydomku. ŁKS- rodowici, Widzew- wieśniaki."

Nie udzielam się zbytnio na tym forum. Na ŁKSie jestem a ze 30 lat i czasami jest miło poczytać jakąś fajną bajerę rozkminkę jak kto woli ale co tu się wyprawia ostatnio w temacie to ku..a dramat !!! Chłopaku daj spokój steroryzowałeś ten temat doszczętnie już sam pewnie nie wiesz co kaman poważnie rzygać się chcę Twoimi rozkminkami daj odetchnąć bo nie da się tego czytać
-
Ene due rabe
Fajna bajere ?
Nie widzisz że widzewioczki za pomocą tego tematu próbują kreować nasz wizerunek ? Ja wiem że to forum ma gowniany poziom , ale widzewiaki to cwane lisy i wiedza że zagladą tu bardzo dużo ludzi ...
Nie widzisz że nie odnoszą sie do zadnego merytorycznego wpisu , że jeśli temat idzie nie po ich myśli to go w 10 rozpierdalają ? Że najchętniej to piszą tutaj o nas, a jeśli my sami piszemy o LKSie to nie mogą tego przepalic , walą prowokacje , stek farmazonow i myślą że w ten sposób coś ugraja ...
Nie mają na to mojej zgody bo akurat doskonale znam ich mentalność i wiem co to za zjebana nacja.
Wolę już żeby ten temat byl rozjebany w pizduuu niż żeby wypisywali tu herezje na nasz temat. A jak kończy się opisywanie rzeczywistości przez nas i kontrowanie rozkminek tych debiki , to każdy kto śledzi ten temat widzi , i widzi kogo co wkurwia , i kto się nie może pogodzić z prostymi faktami ...
Nie widzisz że widzewioczki za pomocą tego tematu próbują kreować nasz wizerunek ? Ja wiem że to forum ma gowniany poziom , ale widzewiaki to cwane lisy i wiedza że zagladą tu bardzo dużo ludzi ...
Nie widzisz że nie odnoszą sie do zadnego merytorycznego wpisu , że jeśli temat idzie nie po ich myśli to go w 10 rozpierdalają ? Że najchętniej to piszą tutaj o nas, a jeśli my sami piszemy o LKSie to nie mogą tego przepalic , walą prowokacje , stek farmazonow i myślą że w ten sposób coś ugraja ...
Nie mają na to mojej zgody bo akurat doskonale znam ich mentalność i wiem co to za zjebana nacja.
Wolę już żeby ten temat byl rozjebany w pizduuu niż żeby wypisywali tu herezje na nasz temat. A jak kończy się opisywanie rzeczywistości przez nas i kontrowanie rozkminek tych debiki , to każdy kto śledzi ten temat widzi , i widzi kogo co wkurwia , i kto się nie może pogodzić z prostymi faktami ...
Historia nie kłamie ....
RODOWICI ŁODZIANIE !
RODOWICI ŁODZIANIE !
No i wszystko !!! Tak myślałem nara panowie
Ene due rabe trudno sie z Tobą nie zgodzić. żydki do perfekcji opanowały sztuke manipulacji z resztą razem ze swoimi koleżankami smierdzielami.Jak juz takie dwie ekipy się skumają to musi wyjść z tego niezły syf.Propagandę mają wpisane w genach,jedni proradzieccy drudzy maja sentymenty szwabskie.
-
Super_Mario
wyładowywaniem tu swoich frustracji i kompleksów nikt nie naprawi tego tematumyjster pisze:Ene due rabe trudno sie z Tobą nie zgodzić. żydki do perfekcji opanowały sztuke manipulacji z resztą razem ze swoimi koleżankami smierdzielami.Jak juz takie dwie ekipy się skumają to musi wyjść z tego niezły syf.Propagandę mają wpisane w genach,jedni proradzieccy drudzy maja sentymenty szwabskie.
ogarnijcie sie i jedni i drudzy
Zakładając ten wątek nie wiedziałem ze bedzie az tak rozjebany. Ene due rabe, proszę odpuść, nie pisz już więcej w tym wątku, jeśli faktycznie zależy Ci na ŁKSie to przeznacz czas z kibice.net na siłkę lub sporty walki. Każdy kumaty w Polsce wie jak jest i zaden temat na tym forum nie zmieni obrazu kumatych. W Łodzi jak to w Łodzi, dwie bardzo mocne ekipy. Taz pod wozem, raz na wozie.
-
serce miasta
Pytanie do sąsiadów,jak wasze osiedlowe zbiórki?U nas jak zwykle Bałutki dobra kapela przemaszerowały przez miasto,Śródmieście grasowało po waszych terenach na dzielnicy,Dabrowa dobra liczba,Widzew też was poszukiwał.Jak było u was na inauguracje?
-
_Henderson_
Cytat miesiącaEne due rabe pisze:
Co do Kruszwicy- mógłby ktoś z ŁKSu podać ich liczbę ,plus-minus, na dzisiejszym meczu? Nie kojarzyłem Kruszwicy jako jakiegoś rozwiniętego kibicowsko miasta...Z góry dzięki
PS. mefka, net plus bezrobocie- równa się netowy blitzkrieg;}, tego nie zatrzymasz;}
Następny wesołek !!! u nas padaka,strach,obawa o życie do znać, pochowani po domach wszyscy, okiennice pozamykane, barwy pokitrane, a ze 100 osób na inauguarcji większości starcy u nieletni. Cóż dodać wasza dominacja bez dyskusji. Tak upada lub upadło to forum, Amen
-
serce miasta
Po co sie spinasz?Normalne pytanie,ruszyła liga rywalizacja zaczyna nabierać tempa(mam nadzieje)więc możemy powymieniać sie swoimi spostrzeżeniami...Wbrew temu co tu wypisujecie o sytuacji w Łodzi(hermanlodz)na Widzewie inauguracja wypadła pierwsza klasa,liczne osiedlowe pochody po waszych terenach,wjazd z bramą,spontaniczna pirotechnika,biletów brak pewne zwycięstwo piłkarzy.
A żebyś wiedział, przed meczem np kilka dyszek Widzewa spaceruje sobie przez park przy Abramce. I jedyne na co było was stać to coś tam krzyknąć z okna :) i nie mówię tu o dominacji, bo zaraz jakąś łajza to przeinaczy, tylko o tym pokitraniu w domu. Na innych waszych terenach to samo (Tyły, Włókienka itp).saha07 pisze:Następny wesołek !!! u nas padaka,strach,obawa o życie do znać, pochowani po domach wszyscy, okiennice pozamykane, barwy pokitrane, a ze 100 osób na inauguarcji większości starcy u nieletni. Cóż dodać wasza dominacja bez dyskusji. Tak upada lub upadło to forum, Amen
-
Tata psychopata
Czytam to forum od kilku lat, i po swoim nicku jestem do rozkminienia bynajmniej po białej części Łodzi.Wasteland pisze:Smarku internetowy nie pamiętasz jak to za czasów waszych dobrodziei przestaliście jeździć na wyjazdy.Krótka pamięć czy wybiórcza.Nas przynajmniej nikt z wyjazdów nie wypierdolił.
Rejestracja to wynik bierności innych użytkowników którzy przekrzykują się w błahych sprawach a nic nie piszą w konkretnych.
To jeden który wydaje się być dziwnym, a zaraz powrócimy do "od zawsze widzewskich Chojen".
O czym piszesz bo jakoś coś mi umknęło?
Jeżdżę na wyjazdy od 1986 roku, część moich wojaży opisał Galernik w swoich publikacjach, byłem na takich w 2 osoby Wałbrzych, 4 Białystok, 6 Chorzów jak zdobywali majstra itd... zawsze ujawnieni, a liczba to tylko padaka jaka kiedyś była w naszych szeregach.
O jakimś odgórnym zakazie nie słyszałem, a uzbierało się wyjazdów ze 150 za dawnych czasów, bo teraz tego nie można nazwać wyjazdem a tylko wycieczką pod kontrolą.
Uświadomisz mnie że jeździłem na zakazie?
Kilka stron temu,tłumaczyłem tutaj,że Chojny nie były widzewskie "od zawsze"
-
Tata psychopata
Coś nie mogę znaleźć śmiałego wpisu "Chojny były,są i będą widzewskie"
Napisał to ktoś, kto albo nie mieszka na Chojnach, mieszka tam bardzo krótko, bądź nie zna historii osiedla.
Chojny to duże osiedle, teraz nawet z Matką Polką, ale ograniczmy się do tej starszej części nowego osiedla.
Otóż Stare Chojny, nie blokowiska kiedyś tylko ŁKS, uliczki od Rzgowskiej.
Malczewskiego poza jednostkami widzewskie zawsze toczyły wojnę z naszą Podgórną.
Okolice Kurczaków i pętli tramwajowej za dawnych czasów tylko ŁKS, pełne autobusy 52 na mecz.
W miarę powstawania nowych bloków jak i podziałów osiedla była nawet wojna jedna część Rzgowskiej na drugą widzew/ŁKS.
Jeszcze jakieś 15 lat temu bardzo wyrównane osiedle nawet jak już nie ilościowo to jakościowo.
Teraz owszem Chojny są widzewskie, nikt nie neguje... czy będą, czas pokaże? ale mieszka tu nadal kilka osób które są znaczącymi postaciami w ekipie i to jest właściwie największy wrzód na d**** widzewskich Chojen.
Napisał to ktoś, kto albo nie mieszka na Chojnach, mieszka tam bardzo krótko, bądź nie zna historii osiedla.
Chojny to duże osiedle, teraz nawet z Matką Polką, ale ograniczmy się do tej starszej części nowego osiedla.
Otóż Stare Chojny, nie blokowiska kiedyś tylko ŁKS, uliczki od Rzgowskiej.
Malczewskiego poza jednostkami widzewskie zawsze toczyły wojnę z naszą Podgórną.
Okolice Kurczaków i pętli tramwajowej za dawnych czasów tylko ŁKS, pełne autobusy 52 na mecz.
W miarę powstawania nowych bloków jak i podziałów osiedla była nawet wojna jedna część Rzgowskiej na drugą widzew/ŁKS.
Jeszcze jakieś 15 lat temu bardzo wyrównane osiedle nawet jak już nie ilościowo to jakościowo.
Teraz owszem Chojny są widzewskie, nikt nie neguje... czy będą, czas pokaże? ale mieszka tu nadal kilka osób które są znaczącymi postaciami w ekipie i to jest właściwie największy wrzód na d**** widzewskich Chojen.
-
PanTuNieStał
Ty myślisz że ktoś to łyknie, nowa osobowość tym razem kumata z ogromnym doświadczeniem, 150 wyjazdów musiał o tym również wspomnieć na pod forum komentarzy w wątku a jakże o Widzewie.Czytam to forum od kilku lat, i po swoim nicku jestem do rozkminienia bynajmniej po białej części Łodzi.
Rejestracja to wynik bierności innych użytkowników którzy przekrzykują się w błahych sprawach a nic nie piszą w konkretnych.
To jeden który wydaje się być dziwnym, a zaraz powrócimy do "od zawsze widzewskich Chojen".
O czym piszesz bo jakoś coś mi umknęło?
Jeżdżę na wyjazdy od 1986 roku, część moich wojaży opisał Galernik w swoich publikacjach, byłem na takich w 2 osoby Wałbrzych, 4 Białystok, 6 Chorzów jak zdobywali majstra itd... zawsze ujawnieni, a liczba to tylko padaka jaka kiedyś była w naszych szeregach.
O jakimś odgórnym zakazie nie słyszałem, a uzbierało się wyjazdów ze 150 za dawnych czasów, bo teraz tego nie można nazwać wyjazdem a tylko wycieczką pod kontrolą.
Uświadomisz mnie że jeździłem na zakazie?
"Dokladnie tak jest. Nawet widzewiak z Łodzi to jest j***** wieśniak a Łksiak z Poddebic będzie rodowity wynika to po prostu z przydomku. ŁKS- rodowici, Widzew- wieśniaki."

Jezeli ten kolega to J....,to mogę potwierdzic,ze mowi prawdę
-
White1910Pride
Tata psychopata czy ty czasem nie przesadzasz? 15 lat temu to zdecydowana dominacja Widzewa na Chojnach, podobnie jak druga połowa lat 90tych, znałem wtedy dobrze paradoksalnie więcej białych z Chojen niż czerwonych i nikt z nich nawet nie próbował temu zaprzeczać. Mieliście swoją paczkę na Zatorzu i na jednej z uliczek koło cmentarza i w zasadzie tyle. I skoro taki z ciebie staruch i wyjazdowy to postaraj się pisać nazwy klubów z wielkiej litery jeśli chcesz być partnerem do rozmowy. Chyba, że nadal musisz się dowartościowywać w necie.
Co do tego smarka o stu wcieleniach to pierwotne myślałem, że to może jakiś wybieg białych by totalnie wkurwiać ludzi, ale te "hahaha" i inne wypisywane debilizmy robiły i robią taki przypał ŁKs, że uznałem, że to niemożliwe. Naprawdę nie macie możliwości rozkminić tego gnoja i dać mu parę klapsów na otrzeźwienie?
Co do tego smarka o stu wcieleniach to pierwotne myślałem, że to może jakiś wybieg białych by totalnie wkurwiać ludzi, ale te "hahaha" i inne wypisywane debilizmy robiły i robią taki przypał ŁKs, że uznałem, że to niemożliwe. Naprawdę nie macie możliwości rozkminić tego gnoja i dać mu parę klapsów na otrzeźwienie?
FC Zawiszy Kruszwica i Inowrocław w dobrych liczbach na ŁKSie
marna prowokacja dzieciaku
Widzę że rabin odpalił kolejne konto.bnowak pisze:Ej widzewioki, w sumie już nawet nie jesteście w stanie nikogo obrazić, jako podludzie (i zupełnie nieszanowana ekipa, pozwalająca się gwałcić) - nawet przestaliście zaprzeczać sprawie z 2012 r. w Madrycie z CSKA - kolega wyzdrowiał? Jakie w ogóle macie prawo opowiadania o sytuacji w Łodzi (zwłaszcza pisząc z Koluszek, Kutna, Skierniewic, Bedonia oraz na zawsze widzewskich Pierdzerwic :)
-
Ene due rabe
Apropo Rabinów, to wasz rabin - jędras się rozjebal na psach jak typowy pierdzewiak , znamienne ze to on wymyslil i rozpropagowal kojarzone z wami haslo Ludzie Honoru....
To jest moje jedyne konto a że reszta pisze w podobny sposób to nie mój problem . Nawet jak tu już nie pisze to nie możecie się pogodzić z rzeczywistością internetowe polglowki ....
To jest moje jedyne konto a że reszta pisze w podobny sposób to nie mój problem . Nawet jak tu już nie pisze to nie możecie się pogodzić z rzeczywistością internetowe polglowki ....
Historia nie kłamie ....
RODOWICI ŁODZIANIE !
RODOWICI ŁODZIANIE !
Jak nie piszesz jak dalej piszesz dzbanie.Tym razem wywołałeś do tablicy c**** jędrasa kolejny raz udowadniając ze jesteś napinaczem.Jak się czujesz po tym jak pojechali ci ziomki po szalu a jeden z nich udowodnił że nawet na meczu nie byłeś?