Łódź i województwo łódzkie - kibicowsko

ultras, hooligans, liczby, ciekawostki, informacje, opisy

Moderatorzy: Zorientowany, LechiaCHWM

ODPOWIEDZ
Ene due rabe

Re: Łódź i województwo łódzkie - kibicowsko

Post autor: Ene due rabe » 20.03.2016, 11:23

No tak bo wy wszyscy macie po 40 lat , rodziny , dzieci , tysiace kobiety , braliscie udział w stu awanturach i byliscie na 200 wyjazdach ,a piszecie tutaj wogole za karę , wbrew sobie... . Natomiast ja mam 15 lat , na wyjeździe nigdy nie byłem , walczę z wami jedynie w internecie i wogole wszystko co najgorsze ;)

Każdy kto ma trochę oleju w głowie po tym co tu wyczytal , sam sobie oceni jak wygląda rzeczywistość....
Nie mówię oczywiście o ostatniej stronie bo bardzo się postsraliscie żeby nikt tutaj nie ogarnal co jest 5...
Historia nie kłamie ....

RODOWICI ŁODZIANIE !

iparts.pl
MW10

Post autor: MW10 » 20.03.2016, 11:27

mms pisze:Czemu kserujesz rabinku hasła ze mnie? Ja ci pisze że masz rozdwojenie jaźni,a ty odwracasz kota ogonem i do nas z tym hasłem :-) ale ksero to wasze drugie imię, tak jak oprawa galera warriors :-)

Jak ciężki temat i brak argumentów, to już c*** nas to interesuje itp. Chciałbyś żeby tylko pisać o tym co jest ci na rękę i byleby nas oczernić, a twój żydowski klubik pozostał nieskazitelny :-) ale tak nie będzie, niech inni też mają bekę z was. O tym jak dymacie swoje zgody przybijając układ z ich kosami i odwrotnie.

Nam zarzucasz sprzedawanie się cackowi, to może pogadamy o was? Jak to niby walczyliście z Goszczyńskim. A tak naprawdę lizaliście dupska każdemu od klejmana po voighta, byleby dali parę złotych na wasz klubik. Jak kasa się skończyła to już byli bee, i następnemu się wypinaliście mówiąc per pan :-) i kto tu jest sprzedajne d****? :-)

Teraz to chyba monitor rozwalisz ze złości :D
Smarku internetowy, nam nigdy Goszczyński czy inni nie zamykali sektora kiboli, i nie wypierdalali nas z trybun tak jak wasz guru z Warszawskiej Legii robił wam. Cała kibicowska Polska z was ryła jak byliście ruchani przez Legionistę, i to w sumie nie przez to że zdychaliście z dnia na dzień, ale dlatego że jak zwykłe pizdy nie potrafiliście podjąć męskiej decyzji, jedni ku*** chodzili na jakieś TEREMEREFY w 6 lidze, inni ubzdurali sobie protest i stali pod stadionem na meczach, a inni próbowali dopingować (tylko kogo?) na trybunkach.

A tak na marginesie, jak tam wasze autka na Chojnach wczoraj? :)
HISTORIA NIE KŁAMIE, RODOWICI ŁODZIANIE!

mms

Post autor: mms » 20.03.2016, 11:38

Ene due rabe pisze: Napisz o co ci niby chodzi z tym kserem pajacu i prowokatorze.

Jesteś z****** i bezradny . Co ty porownujesz cacka do goszczyńskiego ?? Goszczyński siedział cichutko pod miotła i złego słowa na nas by nigdy nie powiedział. A Cacek was jebal i obrażał , ponizal , a wy w tym czasie siedzieliscie cicho żeby czasem nie uciekł...
Jesteś tak głupi że myślisz że te 2 sytuację są takie same??

Dla mnie koniec tematu bo już rzygam wasza głupota podmiejskie burki zakompleksione.

Będziemy pisać o swoich klubach , czy nadal się wstydzicie waszego czerwonego widzewka i będziecie napierdalac tylko o ŁKSie????
Widzę że czytanie ze zrozumieniem sprawia ci ból i problemy :-) przy was to każdy siedzi cicho, bo skurwicie się na maxa byleby nic złego o was nie wyszło i byleby przyszedł kolejny żydek z kasą. Może pogadamy o papisie? Tak tak to jeden z ich kibiców sponsorów, prawdziwy izraelita :-) kto nie wierzy niech sobie wyszuka Jarka Papisa na fb lub Twitterze i zobaczy fotki z gwiazdami Dawida czy ten ich świecznik. Jak on się zwie tam po waszemu ene due ranę? :-) wiem że cię to boli i ciężko przyjąć do wiadomości takie newsy, ale pora się pogodzić z tym.

A teraz rabinku wychodzę na spacer z dziewczyną, więc dam odpocząć trochę twojej zrujnowanej psychice :-) odpisz mi hahaha powyzywaj trochę napisz coś o cacku i poudawaj kumacza. Strzała maleńka ;-)

Wasteland

Post autor: Wasteland » 20.03.2016, 11:39

Smarku internetowy nie pamiętasz jak to za czasów waszych dobrodziei przestaliście jeździć na wyjazdy.Krótka pamięć czy wybiórcza.Nas przynajmniej nikt z wyjazdów nie wypierdolił.

N1908

Post autor: N1908 » 20.03.2016, 12:51

Ene due przeważnie nic nie mam do ŁKS-iaków bo sam jestem z ŁKS-u ale przyznam to szczerze...jesteś idiotą i niczym nie różnisz się od mmsa,walczzawsze i ukochane miasto. Zluzuj portki bo tylko wstyd robisz.

ImperatorMistrz

Post autor: ImperatorMistrz » 20.03.2016, 13:08

Ene due nie masz naprawdę nic innego do roboty niż siedzieć na tym śmiesznym forum? Zobacz dziecko czym ty się ku*** zajmujesz. Zamiast spotkać się z dziewczyną czy iść na browar z kolegami to siedzisz tu i pierdzisz w klawiaturę tydzień w tydzień.

C1365O

Post autor: C1365O » 20.03.2016, 13:20

Zostawcie rabina wprowadza trochę humoru do tematu :-)

Co do wczorajszego meczu odbyła się akcja Walka weterana
http://www.widzewtomy.net/aktualnosci/w ... -widzewie/

yurez

Post autor: yurez » 20.03.2016, 13:23

https://mobile.facebook.com/photo.php?f ... &source=56

"Rodowity" Jaruś Papis i jego słynne świeczniki zydowsko- rodowite

PanTuNieStał

Post autor: PanTuNieStał » 20.03.2016, 14:45

Teraz wali ścieme że niby na meczu jest, ale z kitem to do szklarza.
"Dokladnie tak jest. Nawet widzewiak z Łodzi to jest j***** wieśniak a Łksiak z Poddebic będzie rodowity wynika to po prostu z przydomku. ŁKS- rodowici, Widzew- wieśniaki." :lol: :lol:

bialykibic90

Post autor: bialykibic90 » 20.03.2016, 15:01

Pytanie bez napinki. Nie jestem kibicem ŁKSu ani jego sympatykiem. Co z azjatą, kibicem Widzewa, bijącym innych Polaków? Kibic który wjeżdza na sektor rywali i robi awanturę chyba może nazywać się chuliganem. Czy Widzew posiada chuligankę "internationale"? Trudno mówić o jednarazowym incydencie bądź niedopilnowaniu skoro azjatycki rozrabiaka notorycznie widywany jest na wyjazdach przybijając sobie graby z Widzewiakami. O innych ciemniejszych przewijających się wśród tych bardziej napakowanych na trybunie "C" nie wspominam.

C1365O

Post autor: C1365O » 20.03.2016, 15:10

Widze nie ma się czego czepic to sie wraca do zdjęć Motoru :-)

bialykibic90

Post autor: bialykibic90 » 20.03.2016, 15:22

C1365O pisze:Widze nie ma się czego czepic to sie wraca do zdjęć Motoru :-)
Nie mam zamiaru się czepiać. Chciałem poznać zdanie Widzewiaków na ten temat. Zwyczajnie "kolorowi w ekipie to nic takiego" czy "jesteśmy dumni z multikulti na stadionach", albo że poprawność polityczna nie pozwala na inne zachowanie czy nie wiem co jeszcze.

peel

Post autor: peel » 20.03.2016, 15:32

Bialykibic pytanie bez napinki:) zarejestrowales sie tylko po to zeby sie o to spytać? Po 1 to nigdy w ekipie nie było nikogo żółtego, czarnego itp. Po 2 typ o ktorym mowa juz od dawna nie chodzi na Widzew a na meczu byl kilka razy. Pamietam jak kiedys oficjalnie z chlopakami z polnocnej ( ŁKS) latal marokanczyck( potem bujal sie z polesiem) a na murach ŁKS POLSKA z celtykami:)
Są tylko dwie strony – nasza i ta druga

Obrazek

RaryTaS

Post autor: RaryTaS » 20.03.2016, 16:01

N1908 pisze:Ene due przeważnie nic nie mam do ŁKS-iaków bo sam jestem z ŁKS-u ale przyznam to szczerze...jesteś idiotą
Teraz to rabin już musi założyć nowe konto,na tym i tak dosyć długo pociągnął.Albo napisze,że jesteś z Widzewa haha :D

Rabin a jak pisałem że ci jadą już swoi jak byłeś pato to pisałeś,że pierdolę głupoty.Przypierdol łbem i swoim garbatym nosem w ścianę.

peel

Post autor: peel » 20.03.2016, 16:23

Zauważyliście ze koniec aktywnosci intora zbiegł sie w czasie początku ene due rabin ? Przypadek ? Nie sądzę

Obrazek

Ene due rabe

Post autor: Ene due rabe » 20.03.2016, 17:57

Hahahah dawać dalej , widzę że faktycznie staje się wasza zmora powoli , o to chodzi ;)

Dzisiaj na meczu z liderem , Sokołem Aleksandrów - komplet 1700 osób ( mieliśmy nałożona kare - ograniczenie pojemności)
Zajmujemy jeden sektor , który cały tworzy młyn , i jedziemy cały mecz z dopingiem jakiego ten stadion jeszcze nie słyszał ...
Piłkarze wygrywaja 3-1 , i na chwilę obecną jesteśmy bliżej 2 ligi , niż Widzew trzeciej ...

Przed meczem robimy mała niespodziankę naszym kibicom zmierzającym na mecz , ale o tym później ....
Historia nie kłamie ....

RODOWICI ŁODZIANIE !

serce miasta

Post autor: serce miasta » 20.03.2016, 18:32

Rabin,wrzucisz jakies zdjecia z osiedlowych zbiórek ew.podasz jakieś liczby.

N1908

Post autor: N1908 » 20.03.2016, 18:36

Ene due..szybkie pytanie,szybka odpowiedź. Jaki fc Zawiszy był dziś najbardziej widoczny na meczu? Proszę nie rób wstydu bo piszesz jak przedszkolak hahahah hihihi ku***.

N1908

Post autor: N1908 » 20.03.2016, 19:14

Dobra,napisał na pw bo chyba nie chciał wstydu robić. Niestety udzielił złej odpowiedzi. To raczej był strzał. Nie był na meczu i c***,olejcie go. I słowo do Ciebie ene due...przestań zgrywać chuligana i idź na mecz wreszcie. Dziwnie to wygląda jak "j**** się"kolegę po szalu ale niestety są ananaski w każdym klubie.

Ene due rabe

Post autor: Ene due rabe » 20.03.2016, 19:24

Dostałeś kolejne PW ... Chyba trochę się zagalopowales , ale mam nadzieję że będzie nam dane pogadac i ustalić kim jestem Ja , i również kim jesteś Ty ...
Historia nie kłamie ....

RODOWICI ŁODZIANIE !

mms

Post autor: mms » 20.03.2016, 19:34

Akcja się zagęszcza :) sorry rabin, że zepsułem twoją wirtualną rzeczywistość :D

WIDZEWSKAduma

Post autor: WIDZEWSKAduma » 20.03.2016, 19:38

peel pisze:Zauważyliście ze koniec aktywnosci intora zbiegł sie w czasie początku ene due rabin ? Przypadek ? Nie sądzę
ten kretyn dalej jest aktywny i zakłada kolejne konta

a z użytkownika ene due rabe już cisną nawet koledzy po szalu więc chyba najwyższy czas go stąd pożegnać, albo po prostu olewać jego wpisy bo ewidentnie próbuje zwrócić na siebie uwage

Ene due rabe

Post autor: Ene due rabe » 20.03.2016, 19:42

Chcecie zobaczyć jaka odpowiedz - na prośbę o pogadanie na żywo dostałem od owego N1908 ??
Czy sobie już darujecie ??
Historia nie kłamie ....

RODOWICI ŁODZIANIE !

RaryTaS

Post autor: RaryTaS » 20.03.2016, 19:49

Panowie to pewnie Widzewiak podszywający się pod kogoś z łksu 'hihihih hahaha'.

Napisał,że podałeś błędną odpowiedź także nie byłeś na meczu.Płodzić posty na k.net tylko potrafisz,tak jak pisaliśmy twoja rola na Łksie to walka na forum.

Ene due rabe

Post autor: Ene due rabe » 20.03.2016, 19:52

Waclaw - Zdecydowanie lepiej , bo to że nie chce podejść w pewno określone miejsce podczas meczu to jest pikuś , napisał też kilka innych ciekawych rzeczy.

Oczywiście że na meczu nie byłem , bo osy moj kolega po szalu (_a jakże ) N1908 wam tak powiedział ...
Kabaret
Historia nie kłamie ....

RODOWICI ŁODZIANIE !

Salceson

Post autor: Salceson » 20.03.2016, 19:59

Ene due rabe pisze:Hahahah dawać dalej , widzę że faktycznie staje się wasza zmora powoli , o to chodzi ;)
żadną zmorą nie jesteś, co najwyżej pośmiewiskiem intelektualnym…

…ze wskazaniem na pośmiewiskiem
Ene due rabe pisze:Dzisiaj na meczu z liderem (…) - komplet 1700 osób (mieliśmy nałożona kare - ograniczenie pojemności)
Zajmujemy jeden sektor
jeden sektor, tyle miasto winno Wam wybudować… w sumie mogli Wam do tej jednej stalowej trybunki, co to teraz na SMS'ie stoi, domontować po drugiej stronie drugą taką i byłoby zacnie, nieprawdaż…?

byłoby taniej i odpowiednio do poziomu jaki prezentujecie od wielu wielu lat…

generalnie dziwi fakt, iż odpuściliście w zaistniałej sytuacji tą trybunkę, miast walczyć by stanęła ona po drugiej stronie, by ktoś tam Wam odpowiadał, miast ECHO
Ene due rabe pisze:(…) jedziemy cały mecz z dopingiem jakiego ten stadion jeszcze nie słyszał ...
przepraszam bardzo, stadionem amfiteatru nazwać raczej nie można… co do dopingu nie wiem, nie byłem, nie słyszałem zatem pozostaję w wierze i gratuluję - tak na wyrost, z chociażby szacunku do jedynego normalnego po białej stronie Cobytu…

N1908

Post autor: N1908 » 20.03.2016, 20:00

Dobra ja już usuwam konto bo to nie ma sensu. Bawcie się dalej w swoje internetowe gierki. Odpowiedź na zadane pytanie brzmi:Kruszwica,bardzo dużo osób w czapkach,trudno było nie zauważyć gdziekolwiek by się nie stało. Ciał bambino.

Ene due rabe

Post autor: Ene due rabe » 20.03.2016, 20:02

Kto tu ku*** żyje internetem jebane barany ....

Zmasowany atak czerwonej internetowej armii

Do widzenia , niech każdy sobie wyciągnie wnioski z tego co tu się dzieje do k**** nędzy
Historia nie kłamie ....

RODOWICI ŁODZIANIE !

WIDZEWSKAduma

Post autor: WIDZEWSKAduma » 20.03.2016, 20:02

Ene due rabe pisze:Chcecie zobaczyć jaka odpowiedz - na prośbę o pogadanie na żywo dostałem od owego N1908 ??
Czy sobie już darujecie ??

tak chcemy!!! nie zaśniemy bez tego, prosimy pokaż!!!

...
ja p******* człowieku ty myslisz że każdy tak żyje tym forum i kogos obchodzi kto co komu napisał w wiadomosci? dorośnij

peel

Post autor: peel » 20.03.2016, 20:06

Piotruś odpuść juz bo zostałeś rozkminiony

Obrazek

Ene due rabe

Post autor: Ene due rabe » 20.03.2016, 20:09

Przed chwilą cię obchodziło smieciu to co on o mnie pisal , a teraz już nie ... Ciekawe

Jedynie Wy żyjecie tym forum i internetem.

Przypominam ci lojtku że mieliscie forum na ktory dostęp miała tylko sama śmietanka kumaterii , ponad setka osób z których większość jest znana w całej Polsce i są znane z dzialanosci na widzewie , gdzie rozkminiakiscie plany na nas , rozkminiakiscie sto tysięcy różnych pierdow , i każde nasze posunięcie.

Więc kto tu ku*** żyje internetem j***** łachu jak nie Wy - czerwona armia jebanych internetowych debili , których forum zostało rozjebane w pył w tak prozaiczny sposób że to się w głowie nie mieście.

Ja tu pisze sam , was pisze w ten sam sposób kilkanaście osób , więc o czym wy k**** piszecie co ;) ???
Historia nie kłamie ....

RODOWICI ŁODZIANIE !

Salceson

Post autor: Salceson » 20.03.2016, 20:11

Ene due rabe…

…miałeś już w********** stąd, to co tu jeszcze robisz?

pozdroofka parówo bez napleta

(język rynsztoku, który promujesz powinien do Ciebie trafić)

Ene due rabe

Post autor: Ene due rabe » 20.03.2016, 20:12

Zaklamujecie cały czas rzeczywistość , przeszłość i wszystko co , wami związane

Jeśli tutaj ktoś by napisał A. to wy w 20 sztuk debili byście próbowali wmówic wszystkim ze mówi B.

j**** was k**** podmiejskie ¡!!!!!!!!!!!
Historia nie kłamie ....

RODOWICI ŁODZIANIE !

ldzwdz1910

Post autor: ldzwdz1910 » 20.03.2016, 20:18

Może ktoś normalny z Łks-u zweryfikować tego placka? Nie wstyd Wam za niego?

PanTuNieStał

Post autor: PanTuNieStał » 20.03.2016, 20:21

Klawiaturki se nie zepsuj z tej złości wielkomiejski.
"Dokladnie tak jest. Nawet widzewiak z Łodzi to jest j***** wieśniak a Łksiak z Poddebic będzie rodowity wynika to po prostu z przydomku. ŁKS- rodowici, Widzew- wieśniaki." :lol: :lol:

saha07

Post autor: saha07 » 20.03.2016, 20:52

Nie udzielam się zbytnio na tym forum. Na ŁKSie jestem a ze 30 lat i czasami jest miło poczytać jakąś fajną bajerę rozkminkę jak kto woli ale co tu się wyprawia ostatnio w temacie to ku..a dramat !!! Chłopaku daj spokój steroryzowałeś ten temat doszczętnie już sam pewnie nie wiesz co kaman poważnie rzygać się chcę Twoimi rozkminkami daj odetchnąć bo nie da się tego czytać

Ene due rabe

Post autor: Ene due rabe » 20.03.2016, 21:32

Fajna bajere ?

Nie widzisz że widzewioczki za pomocą tego tematu próbują kreować nasz wizerunek ? Ja wiem że to forum ma gowniany poziom , ale widzewiaki to cwane lisy i wiedza że zagladą tu bardzo dużo ludzi ...
Nie widzisz że nie odnoszą sie do zadnego merytorycznego wpisu , że jeśli temat idzie nie po ich myśli to go w 10 rozpierdalają ? Że najchętniej to piszą tutaj o nas, a jeśli my sami piszemy o LKSie to nie mogą tego przepalic , walą prowokacje , stek farmazonow i myślą że w ten sposób coś ugraja ...
Nie mają na to mojej zgody bo akurat doskonale znam ich mentalność i wiem co to za zjebana nacja.

Wolę już żeby ten temat byl rozjebany w pizduuu niż żeby wypisywali tu herezje na nasz temat. A jak kończy się opisywanie rzeczywistości przez nas i kontrowanie rozkminek tych debiki , to każdy kto śledzi ten temat widzi , i widzi kogo co wkurwia , i kto się nie może pogodzić z prostymi faktami ...
Historia nie kłamie ....

RODOWICI ŁODZIANIE !

saha07

Post autor: saha07 » 20.03.2016, 21:39

No i wszystko !!! Tak myślałem nara panowie

myjster

Post autor: myjster » 20.03.2016, 21:50

Ene due rabe trudno sie z Tobą nie zgodzić. żydki do perfekcji opanowały sztuke manipulacji z resztą razem ze swoimi koleżankami smierdzielami.Jak juz takie dwie ekipy się skumają to musi wyjść z tego niezły syf.Propagandę mają wpisane w genach,jedni proradzieccy drudzy maja sentymenty szwabskie.

Super_Mario

Post autor: Super_Mario » 20.03.2016, 21:52

myjster pisze:Ene due rabe trudno sie z Tobą nie zgodzić. żydki do perfekcji opanowały sztuke manipulacji z resztą razem ze swoimi koleżankami smierdzielami.Jak juz takie dwie ekipy się skumają to musi wyjść z tego niezły syf.Propagandę mają wpisane w genach,jedni proradzieccy drudzy maja sentymenty szwabskie.
wyładowywaniem tu swoich frustracji i kompleksów nikt nie naprawi tego tematu
ogarnijcie sie i jedni i drudzy

ODPOWIEDZ