Łódź i województwo łódzkie - kibicowsko
Moderatorzy: Automoderation, Zorientowany, LechiaCHWM
Re: Łódź i województwo łódzkie - kibicowsko
On nawet nie wie która to jego matka,tak więc nie ma co współczuć.
-
Ene due rabe
I jeszcze raz się powtórzę :
Jeśli ktoś chciałby się dowiedzieć czegoś o Łodzi albo o sytuacji w ŁKSie to zapraszam na PW , co pare osób już oststnio zrobiło . Bo jak widzicie Widzewiacy bardzo sie namęczli i czynią wszelkie starania, zebyscie z tego tematu nie dowiedzieli sie kompletnie niczego ...
Jeśli ktoś chciałby się dowiedzieć czegoś o Łodzi albo o sytuacji w ŁKSie to zapraszam na PW , co pare osób już oststnio zrobiło . Bo jak widzicie Widzewiacy bardzo sie namęczli i czynią wszelkie starania, zebyscie z tego tematu nie dowiedzieli sie kompletnie niczego ...
Smarku internetowy nie pamiętasz jak to za czasów waszych dobrodziei przestaliście jeździć na wyjazdy.Krótka pamięć czy wybiórcza.Nas przynajmniej nikt z wyjazdów nie wypierdolił.
Zostawcie rabina wprowadza trochę humoru do tematu :-)
Co do wczorajszego meczu odbyła się akcja Walka weterana
http://www.widzewtomy.net/aktualnosci/w ... -widzewie/
Co do wczorajszego meczu odbyła się akcja Walka weterana
http://www.widzewtomy.net/aktualnosci/w ... -widzewie/
https://mobile.facebook.com/photo.php?f ... &source=56
"Rodowity" Jaruś Papis i jego słynne świeczniki zydowsko- rodowite
"Rodowity" Jaruś Papis i jego słynne świeczniki zydowsko- rodowite
-
PanTuNieStał
Teraz wali ścieme że niby na meczu jest, ale z kitem to do szklarza.
Widze nie ma się czego czepic to sie wraca do zdjęć Motoru :-)
-
bialykibic90
Nie mam zamiaru się czepiać. Chciałem poznać zdanie Widzewiaków na ten temat. Zwyczajnie "kolorowi w ekipie to nic takiego" czy "jesteśmy dumni z multikulti na stadionach", albo że poprawność polityczna nie pozwala na inne zachowanie czy nie wiem co jeszcze.C1365O pisze:Widze nie ma się czego czepic to sie wraca do zdjęć Motoru :-)
Bialykibic pytanie bez napinki:) zarejestrowales sie tylko po to zeby sie o to spytać? Po 1 to nigdy w ekipie nie było nikogo żółtego, czarnego itp. Po 2 typ o ktorym mowa juz od dawna nie chodzi na Widzew a na meczu byl kilka razy. Pamietam jak kiedys oficjalnie z chlopakami z polnocnej ( ŁKS) latal marokanczyck( potem bujal sie z polesiem) a na murach ŁKS POLSKA z celtykami:)
Teraz to rabin już musi założyć nowe konto,na tym i tak dosyć długo pociągnął.Albo napisze,że jesteś z Widzewa haha :DN1908 pisze:Ene due przeważnie nic nie mam do ŁKS-iaków bo sam jestem z ŁKS-u ale przyznam to szczerze...jesteś idiotą
Rabin a jak pisałem że ci jadą już swoi jak byłeś pato to pisałeś,że pierdolę głupoty.Przypierdol łbem i swoim garbatym nosem w ścianę.
Zauważyliście ze koniec aktywnosci intora zbiegł sie w czasie początku ene due rabin ? Przypadek ? Nie sądzę
-
Ene due rabe
Hahahah dawać dalej , widzę że faktycznie staje się wasza zmora powoli , o to chodzi ;)
Dzisiaj na meczu z liderem , Sokołem Aleksandrów - komplet 1700 osób ( mieliśmy nałożona kare - ograniczenie pojemności)
Zajmujemy jeden sektor , który cały tworzy młyn , i jedziemy cały mecz z dopingiem jakiego ten stadion jeszcze nie słyszał ...
Piłkarze wygrywaja 3-1 , i na chwilę obecną jesteśmy bliżej 2 ligi , niż Widzew trzeciej ...
Przed meczem robimy mała niespodziankę naszym kibicom zmierzającym na mecz , ale o tym później ....
Dzisiaj na meczu z liderem , Sokołem Aleksandrów - komplet 1700 osób ( mieliśmy nałożona kare - ograniczenie pojemności)
Zajmujemy jeden sektor , który cały tworzy młyn , i jedziemy cały mecz z dopingiem jakiego ten stadion jeszcze nie słyszał ...
Piłkarze wygrywaja 3-1 , i na chwilę obecną jesteśmy bliżej 2 ligi , niż Widzew trzeciej ...
Przed meczem robimy mała niespodziankę naszym kibicom zmierzającym na mecz , ale o tym później ....
-
serce miasta
Rabin,wrzucisz jakies zdjecia z osiedlowych zbiórek ew.podasz jakieś liczby.
-
Ene due rabe
Dostałeś kolejne PW ... Chyba trochę się zagalopowales , ale mam nadzieję że będzie nam dane pogadac i ustalić kim jestem Ja , i również kim jesteś Ty ...
Akcja się zagęszcza :) sorry rabin, że zepsułem twoją wirtualną rzeczywistość :D
-
Ene due rabe
Chcecie zobaczyć jaka odpowiedz - na prośbę o pogadanie na żywo dostałem od owego N1908 ??
Czy sobie już darujecie ??
Czy sobie już darujecie ??
Panowie to pewnie Widzewiak podszywający się pod kogoś z łksu 'hihihih hahaha'.
Napisał,że podałeś błędną odpowiedź także nie byłeś na meczu.Płodzić posty na k.net tylko potrafisz,tak jak pisaliśmy twoja rola na Łksie to walka na forum.
Napisał,że podałeś błędną odpowiedź także nie byłeś na meczu.Płodzić posty na k.net tylko potrafisz,tak jak pisaliśmy twoja rola na Łksie to walka na forum.
-
Ene due rabe
Waclaw - Zdecydowanie lepiej , bo to że nie chce podejść w pewno określone miejsce podczas meczu to jest pikuś , napisał też kilka innych ciekawych rzeczy.
Oczywiście że na meczu nie byłem , bo osy moj kolega po szalu (_a jakże ) N1908 wam tak powiedział ...
Kabaret
Oczywiście że na meczu nie byłem , bo osy moj kolega po szalu (_a jakże ) N1908 wam tak powiedział ...
Kabaret
żadną zmorą nie jesteś, co najwyżej pośmiewiskiem intelektualnym…Ene due rabe pisze:Hahahah dawać dalej , widzę że faktycznie staje się wasza zmora powoli , o to chodzi ;)
…ze wskazaniem na pośmiewiskiem
jeden sektor, tyle miasto winno Wam wybudować… w sumie mogli Wam do tej jednej stalowej trybunki, co to teraz na SMS'ie stoi, domontować po drugiej stronie drugą taką i byłoby zacnie, nieprawdaż…?Ene due rabe pisze:Dzisiaj na meczu z liderem (…) - komplet 1700 osób (mieliśmy nałożona kare - ograniczenie pojemności)
Zajmujemy jeden sektor
byłoby taniej i odpowiednio do poziomu jaki prezentujecie od wielu wielu lat…
generalnie dziwi fakt, iż odpuściliście w zaistniałej sytuacji tą trybunkę, miast walczyć by stanęła ona po drugiej stronie, by ktoś tam Wam odpowiadał, miast ECHO
przepraszam bardzo, stadionem amfiteatru nazwać raczej nie można… co do dopingu nie wiem, nie byłem, nie słyszałem zatem pozostaję w wierze i gratuluję - tak na wyrost, z chociażby szacunku do jedynego normalnego po białej stronie Cobytu…Ene due rabe pisze:(…) jedziemy cały mecz z dopingiem jakiego ten stadion jeszcze nie słyszał ...
Dobra ja już usuwam konto bo to nie ma sensu. Bawcie się dalej w swoje internetowe gierki. Odpowiedź na zadane pytanie brzmi:Kruszwica,bardzo dużo osób w czapkach,trudno było nie zauważyć gdziekolwiek by się nie stało. Ciał bambino.
Piotruś odpuść juz bo zostałeś rozkminiony
-
ldzwdz1910
Może ktoś normalny z Łks-u zweryfikować tego placka? Nie wstyd Wam za niego?
-
PanTuNieStał
Klawiaturki se nie zepsuj z tej złości wielkomiejski.
No i wszystko !!! Tak myślałem nara panowie
-
serce miasta
Pytanie do sąsiadów,jak wasze osiedlowe zbiórki?U nas jak zwykle Bałutki dobra kapela przemaszerowały przez miasto,Śródmieście grasowało po waszych terenach na dzielnicy,Dabrowa dobra liczba,Widzew też was poszukiwał.Jak było u was na inauguracje?
-
_Henderson_
Cytat miesiącaEne due rabe pisze:
Jedynie Wy żyjecie tym forum i internetem.
Co do Kruszwicy- mógłby ktoś z ŁKSu podać ich liczbę ,plus-minus, na dzisiejszym meczu? Nie kojarzyłem Kruszwicy jako jakiegoś rozwiniętego kibicowsko miasta...Z góry dzięki
PS. mefka, net plus bezrobocie- równa się netowy blitzkrieg;}, tego nie zatrzymasz;}
Następny wesołek !!! u nas padaka,strach,obawa o życie do znać, pochowani po domach wszyscy, okiennice pozamykane, barwy pokitrane, a ze 100 osób na inauguarcji większości starcy u nieletni. Cóż dodać wasza dominacja bez dyskusji. Tak upada lub upadło to forum, Amen
-
serce miasta
Po co sie spinasz?Normalne pytanie,ruszyła liga rywalizacja zaczyna nabierać tempa(mam nadzieje)więc możemy powymieniać sie swoimi spostrzeżeniami...Wbrew temu co tu wypisujecie o sytuacji w Łodzi(hermanlodz)na Widzewie inauguracja wypadła pierwsza klasa,liczne osiedlowe pochody po waszych terenach,wjazd z bramą,spontaniczna pirotechnika,biletów brak pewne zwycięstwo piłkarzy.
-
Tata psychopata
Czytam to forum od kilku lat, i po swoim nicku jestem do rozkminienia bynajmniej po białej części Łodzi.Wasteland pisze:Smarku internetowy nie pamiętasz jak to za czasów waszych dobrodziei przestaliście jeździć na wyjazdy.Krótka pamięć czy wybiórcza.Nas przynajmniej nikt z wyjazdów nie wypierdolił.
Rejestracja to wynik bierności innych użytkowników którzy przekrzykują się w błahych sprawach a nic nie piszą w konkretnych.
To jeden który wydaje się być dziwnym, a zaraz powrócimy do "od zawsze widzewskich Chojen".
O czym piszesz bo jakoś coś mi umknęło?
Jeżdżę na wyjazdy od 1986 roku, część moich wojaży opisał Galernik w swoich publikacjach, byłem na takich w 2 osoby Wałbrzych, 4 Białystok, 6 Chorzów jak zdobywali majstra itd... zawsze ujawnieni, a liczba to tylko padaka jaka kiedyś była w naszych szeregach.
O jakimś odgórnym zakazie nie słyszałem, a uzbierało się wyjazdów ze 150 za dawnych czasów, bo teraz tego nie można nazwać wyjazdem a tylko wycieczką pod kontrolą.
Uświadomisz mnie że jeździłem na zakazie?
Kilka stron temu,tłumaczyłem tutaj,że Chojny nie były widzewskie "od zawsze"
-
Tata psychopata
Coś nie mogę znaleźć śmiałego wpisu "Chojny były,są i będą widzewskie"
Napisał to ktoś, kto albo nie mieszka na Chojnach, mieszka tam bardzo krótko, bądź nie zna historii osiedla.
Chojny to duże osiedle, teraz nawet z Matką Polką, ale ograniczmy się do tej starszej części nowego osiedla.
Otóż Stare Chojny, nie blokowiska kiedyś tylko ŁKS, uliczki od Rzgowskiej.
Malczewskiego poza jednostkami widzewskie zawsze toczyły wojnę z naszą Podgórną.
Okolice Kurczaków i pętli tramwajowej za dawnych czasów tylko ŁKS, pełne autobusy 52 na mecz.
W miarę powstawania nowych bloków jak i podziałów osiedla była nawet wojna jedna część Rzgowskiej na drugą widzew/ŁKS.
Jeszcze jakieś 15 lat temu bardzo wyrównane osiedle nawet jak już nie ilościowo to jakościowo.
Teraz owszem Chojny są widzewskie, nikt nie neguje... czy będą, czas pokaże? ale mieszka tu nadal kilka osób które są znaczącymi postaciami w ekipie i to jest właściwie największy wrzód na d**** widzewskich Chojen.
Napisał to ktoś, kto albo nie mieszka na Chojnach, mieszka tam bardzo krótko, bądź nie zna historii osiedla.
Chojny to duże osiedle, teraz nawet z Matką Polką, ale ograniczmy się do tej starszej części nowego osiedla.
Otóż Stare Chojny, nie blokowiska kiedyś tylko ŁKS, uliczki od Rzgowskiej.
Malczewskiego poza jednostkami widzewskie zawsze toczyły wojnę z naszą Podgórną.
Okolice Kurczaków i pętli tramwajowej za dawnych czasów tylko ŁKS, pełne autobusy 52 na mecz.
W miarę powstawania nowych bloków jak i podziałów osiedla była nawet wojna jedna część Rzgowskiej na drugą widzew/ŁKS.
Jeszcze jakieś 15 lat temu bardzo wyrównane osiedle nawet jak już nie ilościowo to jakościowo.
Teraz owszem Chojny są widzewskie, nikt nie neguje... czy będą, czas pokaże? ale mieszka tu nadal kilka osób które są znaczącymi postaciami w ekipie i to jest właściwie największy wrzód na d**** widzewskich Chojen.
-
PanTuNieStał
Ty myślisz że ktoś to łyknie, nowa osobowość tym razem kumata z ogromnym doświadczeniem, 150 wyjazdów musiał o tym również wspomnieć na pod forum komentarzy w wątku a jakże o Widzewie.Czytam to forum od kilku lat, i po swoim nicku jestem do rozkminienia bynajmniej po białej części Łodzi.
Rejestracja to wynik bierności innych użytkowników którzy przekrzykują się w błahych sprawach a nic nie piszą w konkretnych.
To jeden który wydaje się być dziwnym, a zaraz powrócimy do "od zawsze widzewskich Chojen".
O czym piszesz bo jakoś coś mi umknęło?
Jeżdżę na wyjazdy od 1986 roku, część moich wojaży opisał Galernik w swoich publikacjach, byłem na takich w 2 osoby Wałbrzych, 4 Białystok, 6 Chorzów jak zdobywali majstra itd... zawsze ujawnieni, a liczba to tylko padaka jaka kiedyś była w naszych szeregach.
O jakimś odgórnym zakazie nie słyszałem, a uzbierało się wyjazdów ze 150 za dawnych czasów, bo teraz tego nie można nazwać wyjazdem a tylko wycieczką pod kontrolą.
Uświadomisz mnie że jeździłem na zakazie?
FC Zawiszy Kruszwica i Inowrocław w dobrych liczbach na ŁKSie
marna prowokacja dzieciaku
-
Santa Marta
Rabin u ziomków z Poznania też się ktoś roziebał ? -flaga wywieszona.
-
whitepride08
Co zrobił?? Tak,tak pewnie literówka.A Ty dalej z tramwaju oglądasz grafy Widzewa na ŁKS-ie?Santa Marta pisze:Rabin u ziomków z Poznania też się ktoś roziebał ? -flaga wywieszona.
-
bezimienny1312
To transparent o rozjebusie haniorze. Szybkie potwierdzenie Twojego pojęcia.Santa Marta pisze:Rabin u ziomków z Poznania też się ktoś roziebał ? -flaga wywieszona.
-
serce miasta
być może chodziło o trans dla metala z Cracovii lub dla michałka ze Śródmieścia...
swoją droga to nieźle sobie Leszki z Legiunią cykrują,śmieszą mnie te dziwna konwenanse
swoją droga to nieźle sobie Leszki z Legiunią cykrują,śmieszą mnie te dziwna konwenanse
Bo wyrazili swoja opinie w temacie warszawskiego rozjebusa ?? To sa wg. Ciebie jakieś konwenanse ??
Ochłoń chłopak !
Ochłoń chłopak !
Chyba wyczaili, że powstaje koalicja anty Wielki Widzew. Ale tylko tak może być sprawiedliwie, pół Polski vs pół Polski.