Małopolska kibolska
Moderatorzy: LechiaCHWM, Zorientowany
-
Re: Małopolska kibolska
Uzupełnienie dzięki
Trzebinia
Libiąż
Limanowa
Rabka-Zdrój
Dąbrowa Tarnowska
Miechów
Niepołomice
Sucha Beskidzka
Wolbrom
Sułkowice
Jordanów
Biecz
Żabno
Skała
Zator
Ryglice
Radłów
Ciężkowice
Świątniki Górne
Czchów
Nowe Brzesko
Zakliczyn
Trzebinia
Libiąż
Limanowa
Rabka-Zdrój
Dąbrowa Tarnowska
Miechów
Niepołomice
Sucha Beskidzka
Wolbrom
Sułkowice
Jordanów
Biecz
Żabno
Skała
Zator
Ryglice
Radłów
Ciężkowice
Świątniki Górne
Czchów
Nowe Brzesko
Zakliczyn
-
Ogólnie racja (choć na początku kontaktów, do przybicia układu Szczucin był takim nieformalnym fc) i to też oddaje specyfikę regionu. Jeśli ktoś już rusza d***, to głównie do Krakowa, bo w Tarnowie piłkarsko jest ten sam poziom co na byle wiosce (wyłączając Niecieczę). Spójrzmy zresztą - młyn Tovii to w porywach setka, tytułują się "rodowitymi", a tu zgrabne ekipy z Ryglic, z gminy, z Tuchowa też trochę osób, FC w Żabnie, jeżdżą z Radłowa czy Wierzchosławic, i niedługo z samych wioch i miasteczek uzbiera się połowa tej setki. Żeby nie było - nie neguję, że ktoś tam jeździ i działa, ale mówienie o prężnych fanclubach w regionie, gdy młyn w 100-tys mieście oscyluje koło kilkudziesięciu osób, jest mocnym zaginaniem rzeczywistości.Dajcie już spokój z tym farmazonem, że Szczucin to Unia.O sytuacji w tym miasteczku – jak ktoś jest nie ogarnięty w temacie – w jednym z ostatnich TMK napisał typ ze Szczucina.Można tam było przeczytać m.in. o tym, że nie są i nigdy nie byli FC Unii, co gość wyraźnie zaznaczył .Napisał też, że w Szczucinie kibicuje się miejscowej Wiśle + kilka osób jeżdżących na TSW.Od siebie dodam, że Ci co dziś jeżdżą na Wisłę Kraków, dawniej chodzili na Wisłę Szczucin.
Na Unię też dalsza okolica ściąga masowo tylko na żużel, a i to już poniekąd przeszłość, bo ostatnio frekwencja nie powalała. Region jest generalnie prounijny / prowiślacki, ale średnio aktywny. Czasem jacyś buntownicy ogłoszą się FC Cracovii.
Hati - w Woli, choć to spora wieś, bezpośrednio przylegająca do miasta, też nie ma żadnych wielkich tradycji fanclubowych, raczej cisza i spokój, a działają jednostki.
-
W Żabnie jest jakieś FC????
-
Sam sobie wyżej odpowiedziałeś, ale jeśli to + /- 5-7 osób to circa 10 % młyna, więc jest FC.
-
a to nie wiedziałem ze jak juz 5 osób jeździ to juz jest FC !!! ale sie to teraz wszystko zmieniakat. pisze:Sam sobie wyżej odpowiedziałeś, ale jeśli to + /- 5-7 osób to circa 10 % młyna, więc jest FC.
-
Chyba nie zrozumiałeś mojego posta. Właśnie do tego piję, że gadanie o FC w regionie to często gruba przesada.
-
Rozumiem nie zatrybiłem na początku
-
A te Sufczyny, Wojnicze itd w ile osób jeżdżą na Unie że nazywają sie FC ? ;-)kat. pisze:Sam sobie wyżej odpowiedziałeś, ale jeśli to + /- 5-7 osób to circa 10 % młyna, więc jest FC.
-
Ale ja nie pruję się do waszych fc, pisałem tylko o całym regionie jako mało aktywnym. Unia często podaje liczby osiedli / FC, więc nie jest tajemnicą, które i jak jeżdżą.
-
W ostatnim czasie właśnie region Tarnowski się coraz bardziej uaktywnia po obu stronachkat. pisze:Ale ja nie pruję się do waszych fc, pisałem tylko o całym regionie jako mało aktywnym. Unia często podaje liczby osiedli / FC, więc nie jest tajemnicą, które i jak jeżdżą.
-
Sory że post pod postem ale te liczby podawane przez unie to jest dopiero naginanie rzeczywistości i te osiedlowe i FC oraz te meczowe
-
jak w tych miejscowościach ??
Trzebinia
Libiąż
Limanowa
Rabka-Zdrój
Dąbrowa Tarnowska
Miechów
Niepołomice
Sucha Beskidzka
Wolbrom
Sułkowice
Jordanów
Biecz
Żabno
Skała
Zator
Ryglice
Radłów
Ciężkowice
Świątniki Górne
Czchów
Nowe Brzesko
Zakliczyn
Trzebinia
Libiąż
Limanowa
Rabka-Zdrój
Dąbrowa Tarnowska
Miechów
Niepołomice
Sucha Beskidzka
Wolbrom
Sułkowice
Jordanów
Biecz
Żabno
Skała
Zator
Ryglice
Radłów
Ciężkowice
Świątniki Górne
Czchów
Nowe Brzesko
Zakliczyn
-
W naginaniu rzeczywistoaci to wy jestescie mistrzami. Wystarczy porownac wasze liczby I zdjecia. Ilu was bylo w niecieczy na cracovi bo brak relacji z waszej strony?TT1909 pisze:Sory że post pod postem ale te liczby podawane przez unie to jest dopiero naginanie rzeczywistości i te osiedlowe i FC oraz te meczowe
-
No to podaj jeden przykład gdzie masz jakieś wątpliwości co do naszego ubarwiania liczb. W Niecieczy jakies 50/60 osób od nas.
-
Juz Ci podalem wasze zdjecia I liczby z poprzedniej rundy. Nie bede tu wklejal bo szkoda mi klawiatury na to
-
Rekord tego wspomnianego przez Ciebie Sufczyna to bodajże 18 osób, zazwyczaj jest ich <10 osób, ale są aktywni od paru lat, gdyby każda wiocha w regionie tak jeździła i byłaby trwała w swoich sympatiach, to młyny obu tarnowskich ekip byłyby przynajmniej 3x większe. Co do Wojnicza, to mieli lepszy i gorszy czas. Wiadomo, że na Unii od lat takim FC pełną gębą są Koszyce z Zachodnim i statystyki o tym poświadczały. Nie wiem, gdzie tu jakieś przekłamania.
Jeśli Tarnovia aktywizuje się w regionie, byłbym bardzo ciekaw fanclubowych / osiedlowych liczb z chociaż jednego meczu. Nie derbów, bo wtedy wiadomo, że będzie pospolite ruszenie i koledzy kolegów.
Jeśli Tarnovia aktywizuje się w regionie, byłbym bardzo ciekaw fanclubowych / osiedlowych liczb z chociaż jednego meczu. Nie derbów, bo wtedy wiadomo, że będzie pospolite ruszenie i koledzy kolegów.
-
jesli juz dyskusja weszla na temat manipulowania liczba to nie napinajac sie trzeba powiedziec sobie jasno iz TT1909 ma 100 % racji , można powiedzieć unia slynie z zawyzania swych liczb , chocby derby , nie te na ktorych ich bylo ponoc 800 tylko te następne , na ktorych bylo 570 os (po wykropkowaniu plus dodaniu 50 os jako margines blędu ) , wiekszosc powtarzala liczbe 800 , a byli i tacy po pier*lili o 1000 -cu a nawet 2000 , takiego manipulowania bylo wiecej choc ostatnio w ostatnich 5 lat robia to na mniejsza skale ,
""W ogóle ,w tamtych latach liczyła się tylko "Tarnovia" .Kibice tej drużyny byli w zdecydowanej większości.Późniejsze sukcesy Unii , sekcja żużlowa , napływ nowej ludności do Tarnowa, zanikanie tradycji mieszczańskich spowodowała że sytuacja się odwróciła .""
-
Chyba trochę pogubiłeś się w zeznaniach. ;)
Na jednych derbach, tych pierwszych od lat, Unii było wg różnych relacji 800-1000, potem już takie liczby nie padały, no chyba że o czymś nie wiem, możesz wstawić jakąś oficjalną relację z kosmicznymi liczbami. U was - już nie pamiętam dokładnie - ale było coś koło 500-600.
Na jednych derbach, tych pierwszych od lat, Unii było wg różnych relacji 800-1000, potem już takie liczby nie padały, no chyba że o czymś nie wiem, możesz wstawić jakąś oficjalną relację z kosmicznymi liczbami. U was - już nie pamiętam dokładnie - ale było coś koło 500-600.
-
jak nie mieszkasz w Tarnowie po ch*j sie wypowiadasz ? dobrze pamietam jakie liczby padaly ,nie odwracaj kota ogonem , tym akcentem koncze temat
""W ogóle ,w tamtych latach liczyła się tylko "Tarnovia" .Kibice tej drużyny byli w zdecydowanej większości.Późniejsze sukcesy Unii , sekcja żużlowa , napływ nowej ludności do Tarnowa, zanikanie tradycji mieszczańskich spowodowała że sytuacja się odwróciła .""
-
Po prostu pytam, skąd te rewelacje i nie wiem, co ma do tego to, gdzie aktualnie mieszkam.
Unia oszacowała się 1 raz na 1000 (ok. 800 + zgody) w sezonie 2004/5 i to jest niepobity rekord, potem u was było ok. 700 + zakazowicze pod stadionem (sprawdziłem), jeśli wykropkowaliście niecałe 600, to niech wam będzie, ale o 1000 czy dwóch to nie wiem, gdzie słyszałeś / czytałeś.
Unia oszacowała się 1 raz na 1000 (ok. 800 + zgody) w sezonie 2004/5 i to jest niepobity rekord, potem u was było ok. 700 + zakazowicze pod stadionem (sprawdziłem), jeśli wykropkowaliście niecałe 600, to niech wam będzie, ale o 1000 czy dwóch to nie wiem, gdzie słyszałeś / czytałeś.
-
Lesny dziadzie a ty mieszkasz w Krakowie czy Tarnowie.
-
Leśny mieszka na knet ;)
-
Dobrze wiedzą, że derby z udziałem kibiców obu drużyn, jeżeli w ogóle to mogą odbyć się tylko na Unii to p******* głupoty o jakiś weryfikacjach.:) Będziecie woleli oddać mecz walkowerem niż zagrać u nas?Zbedny_balast pisze:Co niby te derby zweryfikują? Że na jeden mecz zbierze się u jednych i u drugich więcej osób niż zazwyczaj na ligowy mecz? Wiadomo,że będzie po jednej jak i drugiej stronie masa ludzi,która na co dzień się nie udziela + emigracja. Z tego co wiem to mecz jest i tak bez udziału publiczności dlatego nie bardzo rozumiem jak te derby miały by zweryfikować sytuację w mieście?TT1909 pisze:Tarnów-Derby wszystko zweryfikują.
Tuchów- 90 % Unia. Kilka osób z Tovii jest.
Żabno-Tarnovia
Ryglice a raczej gmina cała to Tarnovia.
a p********* znowu, z tym kropkowaniem ekspercie. Ja też sobie kropkowałem gości przyjeżdżających do Tarnowa w 2 lidze jak Resovia, Motor, Radomiak itd i ze zdjęcia wychodziło sporo mniej niż podawali. Zależy kto jakie ma zdjęcie i jak kropkuje. Było nas w pizdu więcej od was i jeszcze strzępisz ryja.Leśny dziad pisze:jesli juz dyskusja weszla na temat manipulowania liczba to nie napinajac sie trzeba powiedziec sobie jasno iz TT1909 ma 100 % racji , można powiedzieć unia slynie z zawyzania swych liczb , chocby derby , nie te na ktorych ich bylo ponoc 800 tylko te następne , na ktorych bylo 570 os (po wykropkowaniu plus dodaniu 50 os jako margines blędu ) , wiekszosc powtarzala liczbe 800 , a byli i tacy po pier*lili o 1000 -cu a nawet 2000 , takiego manipulowania bylo wiecej choc ostatnio w ostatnich 5 lat robia to na mniejsza skale ,
Zaczynacie dyskusje o wioskach gdzie na mecze chodzi po 5 osób a potem wielka kłótnia o gówno znaczące rzeczy... a co to za różnica czy z jednej wioski jeździ 7 osób na ten klub a 2 na tamten, a z drugiej 5 na ten a 6 na drugi...
-
Ha ha ha:) Jesteście ewenementem na skalę kraju lub nawet świata. Jesteście pierwszą ekipą która woli oddać mecz walkowerem niż normalnie przyjść na derby:) Nie wiem czy zdajecie sobie z tego sprawę, ale derby mogą odbyć się tylko na stadionie miejskim w Mościcach. Nie ma możliwości żeby derby odbyły się na Bandrowskiego. Takie są ustalenia psów,prezydenta miasta i przedstawicieli obu klubów. Wasz prezes powiedział na spotkaniu "pierdolę całe derby nie pójdę za to siedzieć" :):) Dziwne że to naszemu prezesowi bardziej zależy na organizacji derbów z kibicami OBU klubów. Tak po ludzku to wam się dziwię. Gracie w buraczanej lidze, z ust naszego prezesa padło hasło nawet o 600 biletach dla was. Moglibyście w końcu udowodnić, że jest was w h** w mieście i trzęsiecie całym regionem a jednak mimo tego wolicie mecz oddać walkowerem. Dziwne ale kibicowska Polska sama wyrobi sobie opinie :):):)
-
ja rozumiem ze ty wyznajesz zasade iz jesli fakty sa przecieko tobie tym gorzej dla faktow , to samo bolek , podpisal , wzial pieniadze ale to nie on , on tylko podpisal ubekowi lojalke i pokwitowanie wziecia pieniedzy (za donoszenie ) bo sie nad tym ubekiem zlitowal ,p********* znowu, z tym kropkowaniem ekspercie. Ja też sobie kropkowałem gości przyjeżdżających do Tarnowa w 2 lidze jak Resovia, Motor, Radomiak itd i ze zdjęcia wychodziło sporo mniej niż podawali. Zależy kto jakie ma zdjęcie i jak kropkuje. Było nas w pizdu więcej od was i jeszcze strzępisz ryja.
tak czulem ze bedziesz chcial odwrocic uwage i palnac ze bylo nas mniej , tak bylo nas mniej trudno ale was bylo mniej niz to potem przedstawialiscie , wiec nie produkuj dalszych farmazonow w walesowskim stylu , szkoda ze ich sobie na pamiatke nie zachowalem chociaz nie wtedy twierdzilbys ze fotomontaz ,
800 , 1000 a 570 niech wam bedzie nawet 600 to znaczna roznica , pozdrawiam moscickich "matematykow"
-
Aż sie zarejestrowałem.. gm.Ryglice to kilku- kilkunastu chłopaków jeżdzących na Unie/Wisłe, żadna chuliganka. A już na pewno nie można powiedzieć żeby z tej gminy jezdziły jakieś osoby, a na pewno nie zgrabna ekipa na tarnovie. Przestań robić propagande. Jak jest takowa ekipa z chęcią uzyskam informacje kto :)TT1909 pisze:Jeżeli chodziło Ci o Tuchów to napisałem bo chłopaki się udzielają.
A z Gm.Ryglice jeździ dosyć zgrabna ekipa na Tovie
-
Sam Fisher pisze:Bochnia - Wisła
Gorlice - Glinik/Wisła
Skawina - Cracovia/Wisła
Wieliczka - Cracovia/Wisła
Wadowice - Wisła
Myślenice - Wisła
Brzesko - Okocimski/Wisła
Brzeszcze - Wisła
Krzeszowice - Wisła
Bukowno - GKS/Zagłębie/Wisła
Sucha Beskidzka - Wisła
Stary Sącz - Sandecja
Mszana Dolna - Wisła
Tuchów - Unia Tarnów
Dobczyce - Wisła
Proszowice - Cracovia
Grybów - Grybovia/Sandecja
Maków Podhalański - Cracovia
Szczawnica - Wisła
Piwniczna-Zdrój - Sandecja
Muszyna - Cracovia
Kalwaria Zebrzydowska - Wisła
Słomniki - Wisła
Szczucin - Unia Tarnów
Alwernia - Wisła
Wojnicz - Unia Tarnów
Bobowa - Sandecja
Nowy Wiśnicz - Wisła
W wyżej wymienionych miejscowościach oczywiście znajda się też jednostki innych ekip
Panowie, może niech każdy odniesie się do swojej miejscowości, i poprawi, jeżeli dwaj cytowani forumowicze zrobili błąd. Od 10 lat jestem na emigracji i sporadycznie jestem w kraju. Z przyjemnością poczytałbym jak zmienia się układ sił w małopolsce, bo do tej pory do strony 15 można było przeczytać kto kogo pociął maczetą w Krakowie, a strona 15-29 o tym co dzieje się w Tarnowie, a tak naprawde nie tylko mnie ale zapewne większość h** interesuje kto kogo goni w Tarnowie. Wyjaśnijcie to może na ubitej a nie napinajcie się na kibice.net.Khan pisze:Dominujące widoczne ekipy !
Kraków
Wisła/Cracovia/Hutnik
Tarnów
Unia/Tarnovia - jaka dysproporcja ??
Nowy Sącz
Sandecja
Oświęcim
Unia/Wisła(??)/Ruch
Chrzanów
Wisła
Olkusz
Wisła/GKS Kce/Cracovia
Nowy Targ
Podhale
Zakopane
Ruch/Cracovia/Wisła
Andrychów
Beskid/Cracovia
Kęty
Ruch/Wisła(??)
Libiąż
KSG/ ??
Miechów
Cracovia/Wisła
Krynica-Zdrój
Cracovia
Bukowno
GKS Kce/Zagłębie
Chełmek
Wisła/GKS Kce
Z tego co wiem, to w zachodniej małopolsce najlepszą ekipą jest Unia Oświęcim. Interesuje mnie jak jest w pozostałych częsciach/powiatach. Która ekipa/fc jest dominujące. I nie wypisujcie proszę Wisła/Cracovia, jeżeli w danym mieście jeżdzą dwie-trzy osoby na któryś z klubów, tylko tam gdzie jest naprawde FC warte uwagi...
-
Kahn piszesz o Olkuszu i nie wymieniasz Zagłębia a w Bukownie nie wymieniasz Wisły, także nie znasz tematu a piszesz wielce o "dominujących widocznych ekipach"". Widoczne w necie a w realu to zupelnie co innego.
-
co do Skawiny to wygląda to tak że Wisła tam jest nr 1 a nie Cracovia
-
Kolejność na liście była przypadkowa. Zaznaczone jest tylko że są obie ekipy, proporcji nie zaznaczałem. Co do miejscowości w których zaznaczona jest jedna ekipa to wiadome, że znajdują się tam również osoby z innych ekip, jednak ich procent jest zbyt niski by stworzyć realne zagrożenie dla ekipy dominującej na obecną chwilę. Zaznaczam że mogłem się pomylić co do listy. Jeżeli tak jest, proszę o poprawki :)JanuszKRK pisze:co do Skawiny to wygląda to tak że Wisła tam jest nr 1 a nie Cracovia
-
Nie zawsze nic sie nie dzieje, są małe miejscowosci w których strony się zwalczają, tam nawet grono znajomych wytyczają sympatie klubowe, więc to nie tak jak piszeszUdusiłemŻonę pisze:Nie ma sensu wymieniać małych miast w ogóle bo w każdym są kibice różnych klubów i nikt z nikim nie rywalizuje bo każdy się zna z każdym..

-
KamilO2 pisze:Aż sie zarejestrowałem.. gm.Ryglice to kilku- kilkunastu chłopaków jeżdzących na Unie/Wisłe, żadna chuliganka. A już na pewno nie można powiedzieć żeby z tej gminy jezdziły jakieś osoby, a na pewno nie zgrabna ekipa na tarnovie. Przestań robić propagande. Jak jest takowa ekipa z chęcią uzyskam informacje kto :)TT1909 pisze:Jeżeli chodziło Ci o Tuchów to napisałem bo chłopaki się udzielają.
KamilO2... Kilku kilkunastu chłopaków jezdzących na Unie/Wisłe. To dlaczego nie byłiscie nigdy podani w liczbach, które FP Unii udostępniał po każdym meczu? u Was w gminie przecież był też graf Tarnovii, Pół roku zajęło Wam zamalowanie go (razem z elementami patriotycznymi). Teraz z tego co wiem to gmina zajęła się tym grafem. Przejeżdzam tamtędy slużbowo i nigdy, ale to nigdy nie widzialem nikogo w barwach Unii, a w barwach Tarnovii owszem.
Jeśli Tarnovii tam nie ma, to kto Wam tego grafa namalował? Sami? Zeby po pół roku przestrzelic i wrzucic na fb?:)
teraz to do*ebales. Jeśli ten Tuchów wymieniasz jako udzielający się (nie neguję tego), obok nich stawiasz siebie i Ryglice- Gmine Ryglice i jednoczesnie twierdzisz, że Tarnovii tam nie ma, to albo na prawde w to wierzysz i mozesz sie bardzo szybko naciąć, albo to kolejny odcinek farmazonu;)KamilO2 pisze:A już na pewno nie można powiedzieć żeby z tej gminy jezdziły jakieś osoby
-
Rodowity1928 poruszył ciekawy wątek na temat derbów w Tarnowie, które to miały "zweryfikować" sytuację w mieście, a wy się o jakieś wioski wykłócacie gdzie obydwie strony wiedzą iż osoby o których mowa to zwykli fani sympatyzujący z jednym czy drugim klubem - fajnie, że jeżdżą ale czy ich "aktywność" jest warta dyskusji na knet?
-
Jak niektórzy tutaj piszą, że w Bukownie to jest GKS Katowice to można się tylko śmiać, może jeszcze Cracovia? W Bukownie jest tylko Wisła Kraków i Zagłębie Sosnowiec i nic poza tym.
-
Bukowno - NIC po za Wisłą i Zagłębiem
Olkusz - Wisła, GKS, Zagłębie i `podobno` Cracovia
i na prawdę jak czytam wypowiedzi wyżej, gdzie na przykład przy napisaniu `Bukowno` nie jest wymieniona Wisła.. to nie mogę się powstrzymać od śmiechu, co jeszcze bardziej bawi, jest wymieniony GKS, którego niestety tu nigdy nie było i nie będzie.
Olkusz - Wisła, GKS, Zagłębie i `podobno` Cracovia
i na prawdę jak czytam wypowiedzi wyżej, gdzie na przykład przy napisaniu `Bukowno` nie jest wymieniona Wisła.. to nie mogę się powstrzymać od śmiechu, co jeszcze bardziej bawi, jest wymieniony GKS, którego niestety tu nigdy nie było i nie będzie.

-
Nigdy nie bylo? Zeby nie bylo przyznaje ze teraz jest mega lipa.

GKS KATOWICE
-
z pełnym szacunkiem.. ale każdy może sobie wypuścić jakikolwiek gadżet, czy to z literką H czy to też jakiś ANTY, kwestia go ubrać i reprezentować na ulicy miasta.. te śmieszne wiatrówki z miejscowością na plecach i przekreśloną gwiazdą na kapturze chyba nigdy nie widziały świata dziennego na Bukownie, gadżet typowo tylko i wyłącznie na mecze, wyjazdy, na pokaz przy swoich. Hm, nakład 3szt? 1 - gość przyjeżdżający do kobiety na Bukowno, 2 - łebek niby pochodzący z Bukowna, mieszkający u jakiegoś wujka w Sławkowie, 3 - gość który przychodziło co do czego to lizał d*** wszystkim z Bukowna i zrzekał się kibicowania GKS. A barwy jak wspomniałem.. tylko i wyłącznie widoczne na meczach, wyjazdach, na Bukownie pochowane gdzie się tylko da.

-
Ale farmazony co do derbów
-
Pochodze z tej miejscowości.. i nigdy ale to nigdy nie spotkałem nikogo w barwach tarnovi w Ryglicach, natomiast sam chodze w koszulce Wisły zawsze jak tylko jestem. Osoby nigdy nie były wymieniane bo nie jezdziły zoorganizowaną grupą, tak jak pisałem, żadna chuliganka. Nie wiem o jaki graf chodzi i gdzie on był, mimo że wioske znam bardzo dobrze nigdy z takowym sie nie spotkałem oprócz tagu cracovia na przystanku w zalasowej ktory został zamalowany.dziadyga pisze:KamilO2 pisze:Aż sie zarejestrowałem.. gm.Ryglice to kilku- kilkunastu chłopaków jeżdzących na Unie/Wisłe, żadna chuliganka. A już na pewno nie można powiedzieć żeby z tej gminy jezdziły jakieś osoby, a na pewno nie zgrabna ekipa na tarnovie. Przestań robić propagande. Jak jest takowa ekipa z chęcią uzyskam informacje kto :)TT1909 pisze:Jeżeli chodziło Ci o Tuchów to napisałem bo chłopaki się udzielają.
KamilO2... Kilku kilkunastu chłopaków jezdzących na Unie/Wisłe. To dlaczego nie byłiscie nigdy podani w liczbach, które FP Unii udostępniał po każdym meczu? u Was w gminie przecież był też graf Tarnovii, Pół roku zajęło Wam zamalowanie go (razem z elementami patriotycznymi). Teraz z tego co wiem to gmina zajęła się tym grafem. Przejeżdzam tamtędy slużbowo i nigdy, ale to nigdy nie widzialem nikogo w barwach Unii, a w barwach Tarnovii owszem.
Jeśli Tarnovii tam nie ma, to kto Wam tego grafa namalował? Sami? Zeby po pół roku przestrzelic i wrzucic na fb?:)
teraz to do*ebales. Jeśli ten Tuchów wymieniasz jako udzielający się (nie neguję tego), obok nich stawiasz siebie i Ryglice- Gmine Ryglice i jednoczesnie twierdzisz, że Tarnovii tam nie ma, to albo na prawde w to wierzysz i mozesz sie bardzo szybko naciąć, albo to kolejny odcinek farmazonu;)KamilO2 pisze:A już na pewno nie można powiedzieć żeby z tej gminy jezdziły jakieś osoby
-
do kibiców Unii nie siejcie fermentu ze Tarnovia chce walkower oddac bo w tym nie ma ani grama prawdy. Lepiej żeby u Was się odbyły i to wiedza oby dwie strony, a jeżeli policja wpadnie na genialny pomysł aby mecz odbył się bez udziału publiczności to sobie sami w piete strzelają bo zamiast mieć wszystkich na miejscu to będą biegać po całym miescie za kibicami co i tak jest nie uniknione po meczu.