Hahah nie chce wiedzieć co Ty lykasz parôwo , ale poraz kolejny się kompromitujesz. I potwierdzasz że masz na moim punkcie jakas manie przesladowczą ... Mogłeś odpisać wcześniej , ale bales się że merytorycznie wgniote cię w ziemię jak prusaka , wiec olałes odczekać bezpiecznie parę dni i teraz się prujesz .PanTuNieStał pisze:Oprawy, Wyjazdy
Następny debil (kolejne wcielenie rabina) się zarejestrował i pieredoli jak mały kazio po kwaśnym mleku, dobrze że już nie jestem na l4 to zaglądam tu tylko dla sportu (śmiechu), a rabciu twój wywód na temat naszych i waszych opraw z wyszczególnieniem wydanych na nie pieniędzy (oczym nie masz gównianego pojęcia, bo wiedze opierasz tylko i wyłącznie na tym co znajdziesz w internecie) mistrzostwo, dawaj dalej może ktoś to łyknie.
Po pierwsze to nie pisałem żadnego wywodu na temat WASZYCH opraw, bo przez ostatnie 3 lata c**** się u was działo , i takowe można policzyć za pomoca palców JEDNEJ ręki . Nie będę ich porównywał z NASZYMI bo nie wypada, ważne że każdy postronny sobie to obiektywnie porówna .
Po drugie z miłą chęcią bym Ci wyliczył konkretnie które nasze prezentacje ile kosztowały , tylko raz , ze to nie miejsce na to ani tym bardziej Tobie taka wiedza jest absolutnie niepotrzebna.
Chcesz znowu zaklinac rzeczywistość i wklejać swoje głupoty?? Tupac nogą, ze ten to pisze niewygodne dla was rzeczy wiec go nie czytajcie , bo to debil jest z gimnazjum , c**** wie a tak wogole to nie jest kibicem ?? Już nawet twoje koleżanki po szalu przyznają że w kwestii robienia opraw poszlismy do przodu i poziom znacznie się wyrównał... Więc może pora się z tym wreszcie pogodzić zakompleksiony gilu ??
Aa i nie pisz o kimś że c**** wie i czerpie wiedze z internetu ,bo jak narazie to jedynie ty tutaj pokazujesz że absolutnie o niczym nie maszpojęcia. I nie mam ambicji udowadniac i " dokumentowac " swojej wiedzy , wazne ze to co pisze wkurwia takich debili jak ty do czerwonosci....
A co o mnie myślą internetowe cioty to ja mam w d**** , i napewno nikt normalny tutaj nie podzieli twojego zdania....