Komentarze Dla Tematu - NOWE FLAGI ...
Moderatorzy: Zorientowany, LechiaCHWM
-
-
To nie do końca tak jest, jak piszesz. Każdy producent liczy tylko kasę, jaką dostanie za swoją robotę. Kiedyś było tak, że samemu szyło się płótna. Teraz czasy są inne. Co wcale nie znaczy, że projekt to tylko kilka kliknięć w photoshopie czy corelu.Eustachy pisze:a jakie to ma znaczenie gdzie flaga jest robiona?5m od stadionu czy 500km?wazne ze ktos wklada w nia serce, sleczy nad wycinaniem liter,szyciem, malowaniem, poswieca multum czasu zeby zajebiscie wygladala!a druk to druk, klikniecie myszka czy wcisniecie przycisku i po ptokach!
zdrowia!
Nie każdy projekt jest dobry. Nad dobrym trzeba spędzić trochę czasu. Mieć dobry pomysł i umiejętnie wkomponować to w klubowe barwy.
Lechia zawsze miała dużo flag i często szyła nowe, żeby płot na T29 wyglądał pożądnie. Niezależnie, czy ktoś nas okradł, czy nie.otua pisze:Widze ze Lechia ostatnio sporo flag szyje, bo ich Arka oskubała
TYLKO LECHIA
-
-
A co to ma do tematu ,ze tracimy flagi..?Kolega moze myslał,ze flagi drukowane gdyz ostatnie Lechii własnie takie są.Jak dla mnie flagi Lechii dobre zwłaszcza pierwszaLegioholic pisze:no po Lechii sie mozna spodziewac takich flag bo oni teraz to tylko zajebiste flagi szyja. a co do kibica Cracovii to popatrz kolego jak twoi bracia z Arki flagi traca na rzecz Lechii a potem gadaj
-
Witam!
Nie wiem w jakim temacie napisac wiec napisze tu
Jak wiecie rok temu chuligani z Gorzowa ukradli w Gnieznie ( dzieciom ) fane, pragne poinformowac
ze w tym roku te same dzieci, a dokladnie jedna osoba ukradła dzis w Gnieznie fane ekipy z Gorzowa...
LOL chlopak z gimnazium 165 wzrostu... jest to po prostu smieszne... rok temu tak sie wielce chwalili a teraz sammi stracili ! ! !
hahahahahahaha

Nie wiem w jakim temacie napisac wiec napisze tu

hahahahahahaha

-
-
-
ja nie wiem, niektorzy to maja tupet... jakby ktos z mojego klubu, czy tez zgodowego UKRADŁ flagi z magazynu, siedziałbym cicho na d**** i udawal ze mnie nie ma ;/ ty otua jestes nawet nie wyjatkiem bo ktoras osoba z rzadu, ktora pisze takie glupie posty... co, rozkminiacie juz jak sie kludki do magazynow zamykaja? Polecam zainwestowac Stihla, albo Huskwarne, pojdziecie wtedy z rozmachem, zwroci wam sie bardzo szybko!
Jest pakt antysprzetowy, powinien byc i antywłamaniowy, jak babcie kocham...
... aaaa. ci i tak by nie przystapili przeciez... sory
Jest pakt antysprzetowy, powinien byc i antywłamaniowy, jak babcie kocham...
... aaaa. ci i tak by nie przystapili przeciez... sory
-
W zasadzie nie moja broszka, ale flagi eŁKSy dramtyczne, bardziej to pasuje jako vlepka, zwykłe efektowne graficznie gotyckie napisy zawiłe herby wszystko drukowane na ceracie, swieci sie to jak psu jaja po deszczu, dla mnie dramat. Sa tacy ktorym to nie przeszkada (oczywiscie szanujemy ich), ale jak tu doszukac sie klimatu płótna jak po wakacjach debiutuje 6-8(?) nowych "flag" naprawde prawie wszystkie takie same (owszem efektowne) ale klimat tu bardziej festyniarski. No coz moze powinienem siedziec cicho i nie wychodzic poza temat malunków klubowych bo to temat dla mnie...
Nie dla banerów, a z płotu na aleji Unii sie robi hurtownia.
Szczerze ciesze sie z takeigo szczegółu ze w moim klubie nie robi sie takich eksperymentów.
Nie dla banerów, a z płotu na aleji Unii sie robi hurtownia.
Szczerze ciesze sie z takeigo szczegółu ze w moim klubie nie robi sie takich eksperymentów.
-
-
no z pierwsza wersja twojej wypowiedzi sie zgodze flagi Łksy zajebiste ! ale nie bardzo mi sie wlasnie na fladze Super Ełksa podoba czcionka ale pozatym naprawde wielkii konkret tyle flag naraz zrobic i do tego takie zajebisteCiekawski pisze:O w mordę ŁKS flagi konkretKażda zajebista, najbardziej mi się podoba Super EŁKSA
Legia Warszawa
-
-
-
No tak boś z ŁKSu, oczywiscie wszsytko naszywane, tak jak robi Bogdan, Miras, koloo itd... Płomienie na hells boys tezteofka pisze:to sa plotna.. zadne nadruki![]()
fachowiec sie znalazl

No widze zę mnie kojarzysz z działalności tutaj, sprawdz ile pisze pajacu.Jackdaniels pisze:JASH dramatyczne to są Twoje posty.
Zawsze się znajdą jacyś malkontenci
Dla wielu jednak całe życie???? pisze:Pamiętacie że to jest FORUM?
ile ludzi tyle zdań, każdy ma swoje.
Jak Wam sie nie podoba zdanie "kolegi", to spróbuj go przekonać.
Taaa, 4 gotyki z 7, dla mnie wszsytkie wasze flagi osattnio sa podobne, rodowici, rycerze, duzy efekt zero pomysłu (moje zdanie)eMka_ pisze:Masz rację ale JASH mija się z prawdą. Raz że nie są to banery lecz płótna jak zauważył kolega wyżej. A dwa że nie są robione na jedno kopyto...pozdro???? pisze:Pamiętacie że to jest FORUM?
ile ludzi tyle zdań, każdy ma swoje.
Jak Wam sie nie podoba zdanie "kolegi", to spróbuj go przekonać.
Płotna, czyli hells boys i np Opętani Wisły to ta sama technika, ładnie msuza teraz ciąć matriał na takie płomienie.
-
Moje zdanie: (i tylko moje):
Jeziorak - 6/10 - robiona własnoręcznie, za to plus.
Małopolska, GieKSa - 5/10 - mało czytelna, słaby projekt wedle mojej opini
ŁKS/GKS - 6/10 - z bliska robi naprawde fajne wrażenie, gorzej gdy patrzy się z dalszej odległości.
ZKS Unia - 8/10 - podobją mi się takie proste i duże flagi, tło w kratke na plus, bez zbędnych sloganów.
SF, Zawisza - 7/10
Wielka Emigracja, Zawisza - 7/10
US, Legia - 8/10 - robi naprawde pozytywne wrażenie, kolorystyka również super.
Legioniści - 8/10 - jw., bez hasła u góry i dołu byłaby 9.
Stomil UB - 6/10 - bardzo prosta, w starym stylu.
Reading/Świdnica - 6/10 - pozytywne wrażenie.
Flagi PFCP - 4/10 - proste, zginą w lesie podobnych na Enio Tardini.
KKS Kalisz - 4/10 - nie podoba mi się, plus, że robiona własnoręcznie.
Czarni Śłupsk - 5/10 - bez hasła u góry i dołu prezentowałaby się znacznie lepiej, sam projekt mi się podoba.
PFFI - 4/10 - minus za tekst w języku angielskim, tekst na środku wydaje mi się, że winien być mocniej wyeksponowany, plus za hasło.
Legion Piła - 9/10 - super flaga, to co lubie, prostota i bez zbędnych wypocin, żadnych haseł i innych dodatków.
Białe Imperium, Lech - 7/10
Straszyn, Lechia - 5/10 - nic specjalnego, minus za głowę po lewej.
GieKSa OT - 8/10 - fajny projekt, na pierwszy rzut oka flaga wydaje się chaotyczna, ale taka nie jest; dobre hasło.
Stara Gwardia, Lechia - 6/10 - nic specjalnego.
LG45 - 7/10 - prostota tej flagi to jej największy plus, mnie się podoba.
Ave Lechia - 9/10 - jestem pod wrażeniem, świetny projekt, odrazu na myśl przychodzi mi świetna flaga Ave Racovia, choć tak naprawde poza hasłem podobieństwo znikome, naprawde piękna.
Flagi ŁKS:
Hells Boys 97 - 5/10 - dla mnie to za bardzo naćpana ta flaga, sprawia wrażenie jakby te superprodukcje z Hoolywood - niby fajnie, ale gdzie się podział ten klimat...
Bałuty - 8/10 - fajna flaga, prosta, ale robi wrażenie.
ŁKS Łódź - 7/10 - jw, podoba mi się czcionka... wydaje mi się jednak, że ta flaga schowa się gdzieś pośród innych... dlatego tylko 7, niczym szczególnym się nie wyróżnia, co nie zmienia faktu - flaga bardzo dobra.
Na zawsze jedyny... - 5/10 - plus za wykonanie, ale hasło jakby żywcem wyjęte z reklamy piwa...
Rycerze Wiosny - 8/10 - podoba mi się.
Super Ełksa - 9/10 - to co najbardziej mi się podoba czyli pomysł, badzo dobrze się prezentuje, ma to coś.
Pabianice - 5/10 - nic szczególnego.
To tyle. Nie oceniałem flag pod względem rodzaju płutna itp.
Jeziorak - 6/10 - robiona własnoręcznie, za to plus.
Małopolska, GieKSa - 5/10 - mało czytelna, słaby projekt wedle mojej opini
ŁKS/GKS - 6/10 - z bliska robi naprawde fajne wrażenie, gorzej gdy patrzy się z dalszej odległości.
ZKS Unia - 8/10 - podobją mi się takie proste i duże flagi, tło w kratke na plus, bez zbędnych sloganów.
SF, Zawisza - 7/10
Wielka Emigracja, Zawisza - 7/10
US, Legia - 8/10 - robi naprawde pozytywne wrażenie, kolorystyka również super.
Legioniści - 8/10 - jw., bez hasła u góry i dołu byłaby 9.
Stomil UB - 6/10 - bardzo prosta, w starym stylu.
Reading/Świdnica - 6/10 - pozytywne wrażenie.
Flagi PFCP - 4/10 - proste, zginą w lesie podobnych na Enio Tardini.
KKS Kalisz - 4/10 - nie podoba mi się, plus, że robiona własnoręcznie.
Czarni Śłupsk - 5/10 - bez hasła u góry i dołu prezentowałaby się znacznie lepiej, sam projekt mi się podoba.
PFFI - 4/10 - minus za tekst w języku angielskim, tekst na środku wydaje mi się, że winien być mocniej wyeksponowany, plus za hasło.
Legion Piła - 9/10 - super flaga, to co lubie, prostota i bez zbędnych wypocin, żadnych haseł i innych dodatków.
Białe Imperium, Lech - 7/10
Straszyn, Lechia - 5/10 - nic specjalnego, minus za głowę po lewej.
GieKSa OT - 8/10 - fajny projekt, na pierwszy rzut oka flaga wydaje się chaotyczna, ale taka nie jest; dobre hasło.
Stara Gwardia, Lechia - 6/10 - nic specjalnego.
LG45 - 7/10 - prostota tej flagi to jej największy plus, mnie się podoba.
Ave Lechia - 9/10 - jestem pod wrażeniem, świetny projekt, odrazu na myśl przychodzi mi świetna flaga Ave Racovia, choć tak naprawde poza hasłem podobieństwo znikome, naprawde piękna.
Flagi ŁKS:
Hells Boys 97 - 5/10 - dla mnie to za bardzo naćpana ta flaga, sprawia wrażenie jakby te superprodukcje z Hoolywood - niby fajnie, ale gdzie się podział ten klimat...
Bałuty - 8/10 - fajna flaga, prosta, ale robi wrażenie.
ŁKS Łódź - 7/10 - jw, podoba mi się czcionka... wydaje mi się jednak, że ta flaga schowa się gdzieś pośród innych... dlatego tylko 7, niczym szczególnym się nie wyróżnia, co nie zmienia faktu - flaga bardzo dobra.
Na zawsze jedyny... - 5/10 - plus za wykonanie, ale hasło jakby żywcem wyjęte z reklamy piwa...
Rycerze Wiosny - 8/10 - podoba mi się.
Super Ełksa - 9/10 - to co najbardziej mi się podoba czyli pomysł, badzo dobrze się prezentuje, ma to coś.
Pabianice - 5/10 - nic szczególnego.
To tyle. Nie oceniałem flag pod względem rodzaju płutna itp.
-
raczej fajne projekty Łksy
ale zeby od razu robic tyle naraz?? chyba craxa tez w 1 sezon najebala z 20 nowych fan.wolalbym raczej zeby na Ruchu pojawialy sie co jakis czas nowe niz na 1 meczu 8 fan.
a nie powinno byc hell boys?? czy hells jest poprawne??
a jaszcze male pytanie.nigdy niewiedzialem o co chodzi w hasle Lksu "rycerze wiosny"
ale zeby od razu robic tyle naraz?? chyba craxa tez w 1 sezon najebala z 20 nowych fan.wolalbym raczej zeby na Ruchu pojawialy sie co jakis czas nowe niz na 1 meczu 8 fan.
a jaszcze male pytanie.nigdy niewiedzialem o co chodzi w hasle Lksu "rycerze wiosny"

-
Skąd takie powiedzenie? Należy cofnąć się do 1932 roku. 26 maja ŁKS gościł Ruch Hajduki Wielkie (dziś Chorzów), którego rozgromił 6:0. Późniejszy redaktor Przeglądu Sportowego Jerzy Zmarzlik będąc na meczu był świadkiem rozmowy łódzkich kibiców, którzy o ełkaesiakach mówili z przekąsem Rycerze Wiosny. Dwadzieścia pięć lat później - 7 kwietnia 1957 roku - łodzianie grając w dziesiątkę pokonali 5:1 Górnika Zabrze.S.P. pisze:raczej fajne projekty Łksy
Początkowo Zmarzlik nie chciał uwierzyć w wynik z Zabrza. Po chwili jednak przypomniał sobie łódzkich fanów, którzy po meczu nazwali swoich graczy Rycerzami Wiosny. Sprawozdanie z meczu postanowił zatytułować "Panowie czapki z głów - tak grają Rycerze Wiosny". I tak zostało do dziś.
Łódzki Klub Sportowy
-
No wlasnie.
To chyba dobrze ze chlopaki z takim rozmachem zrobili te flagi. po prostu nie pierdolili sie i machneli ich od razu az tyle, i jak dla mnie sa one na naprawde dobrym poziomie (nie chce uzywac slowa zajebiste
Co w tym złego że tyle ?? To chyba raczej dobrze świadczy o nas , a nie żle ..
ludzie ogarnijcie się..
To chyba dobrze ze chlopaki z takim rozmachem zrobili te flagi. po prostu nie pierdolili sie i machneli ich od razu az tyle, i jak dla mnie sa one na naprawde dobrym poziomie (nie chce uzywac slowa zajebiste

ludzie ogarnijcie się..
-