Łódź i województwo łódzkie - kibicowsko
Moderatorzy: Zorientowany, LechiaCHWM
-
Re: Łódź i województwo łódzkie - kibicowsko
Panowie z ŁKSu, po co ta napinka? Kolega napisała rzeczywsity obraz sytuacji na polu profesjonalnego MMA. Kto poza Bandlem jest zawodnikiem szeroko rozpoznawalnym w Polsce? Można na siłe podłączyć braci Kopera ale na jakich dużych galach oni występowali? Jeden z nich zawalczy na FENie a tak poza tym?
Zawodnicy z Widzewa prezentuja sie pod tym katem o wiele lepiej: KSW, FEN, ACB czy nawet PLMMA. Nawet jesli chodzi o kluby to GB jest w pierwszej 5 w Polsce a sami sobie odpowiedzcie gdzie jest Zenith?
Zawodnicy z Widzewa prezentuja sie pod tym katem o wiele lepiej: KSW, FEN, ACB czy nawet PLMMA. Nawet jesli chodzi o kluby to GB jest w pierwszej 5 w Polsce a sami sobie odpowiedzcie gdzie jest Zenith?
-
Sama koncepcja takich gal bardzo fajna i ta ostatnia organizacyjnie dobrze wyszła rywalom zza miedzy.
poziomu GB do Zenith też nie ma co porównywać, bo GB to uznana marka od lat w Polsce , a Zenith na takie miano dopiero pracuje.
Bandel się strasznie pokrętnie wtedy tłumaczył na jakby nie było publicznie rzucone wyzwanie.
poziomu GB do Zenith też nie ma co porównywać, bo GB to uznana marka od lat w Polsce , a Zenith na takie miano dopiero pracuje.
Bandel się strasznie pokrętnie wtedy tłumaczył na jakby nie było publicznie rzucone wyzwanie.
[link]
-
Karolina Kowalkiewicz też jest od was ? ;)
-
Na ciebie działa jak płachta na byka każdy wpis Widzewiaka i do tego leczysz kompleksy na forum.Wywyższasz i wychwalasz swój ŁKS pod niebiosa ale czemu tak starasz się pocisz na internetowym forum?Ene due rabe pisze:rozumiem że kolejna tego typu gala w Łodzi , organizowana znow przez osoby związane z ŁKSem działa na wielkich Widzewiakow jak płachta na byka , wszak Wy mozecie sobie organizować Galę jedynie w Skierniewicach , Opocznie czy tam innym Grudziądzu .
-
Typowe, brakuje argumentów to albo wrzuty albo kiepskiej jakosci żarty...Bałuciarz 1908 pisze:Karolina Kowalkiewicz też jest od was ? ;)
-
typ wpisem można zakończyć dyskusję. Opinia fanów MMA, którzy z żadnymi kibicami nie mają nic wspólnego, pewnie byłaby podobna.Cees pisze:Panowie z ŁKSu, po co ta napinka? Kolega napisała rzeczywsity obraz sytuacji na polu profesjonalnego MMA. Kto poza Bandlem jest zawodnikiem szeroko rozpoznawalnym w Polsce? Można na siłe podłączyć braci Kopera ale na jakich dużych galach oni występowali? Jeden z nich zawalczy na FENie a tak poza tym?
-
Może w przyszłości będziecie mieć mistrzów od atomowej do super ciężkiej , wszystkich galaktyk we wszechświecie mma i pluciu na odległość pestką wiśni. Ale co to zmieni?
Na ulicy w grupie walczy się troszeczkę inaczej i tu liczą się wariaci
Jest was więcej w Łodzi i w województwie .
Czy macie przewagę nad nami ? To czysta retoryka bez odpowiedzi.
Na ulicy w grupie walczy się troszeczkę inaczej i tu liczą się wariaci
Jest was więcej w Łodzi i w województwie .
Czy macie przewagę nad nami ? To czysta retoryka bez odpowiedzi.
-
Macie wiecej wiecej zawodnikow w profesjonalnym MMA i prezentują wysoki poziom, ale czy to jest inna liga ? Gosciu z Legii sie pytał o potyczki miedzy klubowe - swego czasu wspomniany tutaj chłopak z ŁKSu walczył na zawodach z jednym z Waszych topowych wojowników i go zbił, a przegraną zawdzięcza tylko niezrozumiałą decyzją sędziów.... tak samo wiecie że mamy chłopaków którzy nie walczą na galach MMA, ale w starciu z waszymi topowymi wojownikami jak Z, P czy J bynajmniej nie byliby na straconej pozycji i o ewentualnym wyniku zadecydowała by tylko większa determinacja.....
Poruszanie takich tematów na tym forum jest żalosne , bo kazdy kto ma troche oleju w glowie i sie interesuje tym, to ma wyrobione zdanie i nie trzeba nic udowadniać na tym forum i nie trzeba wywolywac kolejnych spinek, tym bardziej że jak pisałem napewno chłopaki o ktorych mowa nie życzą sobie zeby ich temat był poruszany na tym żalosnym forum. Dałem info o gali, rozwiazała sie kolejna spinka gdzie nie dojdziemy napewno do zgody.
Poruszanie takich tematów na tym forum jest żalosne , bo kazdy kto ma troche oleju w glowie i sie interesuje tym, to ma wyrobione zdanie i nie trzeba nic udowadniać na tym forum i nie trzeba wywolywac kolejnych spinek, tym bardziej że jak pisałem napewno chłopaki o ktorych mowa nie życzą sobie zeby ich temat był poruszany na tym żalosnym forum. Dałem info o gali, rozwiazała sie kolejna spinka gdzie nie dojdziemy napewno do zgody.
Historia nie kłamie ....
RODOWICI ŁODZIANIE !
RODOWICI ŁODZIANIE !
-
Nie trzeba udowadniać na forum to prawda.Każdy wie jakich konkretnych zawodników ma Widzew.Ene due rabe pisze:Macie wiecej wiecej zawodnikow w profesjonalnym MMA i prezentują wysoki poziom, ale czy to jest inna liga ? Gosciu z Legii sie pytał o potyczki miedzy klubowe - swego czasu wspomniany tutaj chłopak z ŁKSu walczył na zawodach z jednym z Waszych topowych wojowników i go zbił, a przegraną zawdzięcza tylko niezrozumiałą decyzją sędziów.... tak samo wiecie że mamy chłopaków którzy nie walczą na galach MMA, ale w starciu z waszymi topowymi wojownikami jak Z, P czy J bynajmniej nie byliby na straconej pozycji i o ewentualnym wyniku zadecydowała by tylko większa determinacja.....
Prośba żebyś nie mówił kto i co ma pisać bo nie jesteś wyrocznią.Pilnuj swoich 4 liter i nie odpowiadaj na każdy post Widzewa.
-
Jest nas więcej w Łodzi????Niewierze w to co widze...
To jednak nie jesteśmy tylko w Koluszkach i Brzezinach jak twierdziliście przez ostatnie 20lat?Skąd taka odmiana?
Rozmowa była o zawodnikach mma wywodzacych sie ze srodowiska kibicowskiego i identyfikujacych sie z danym klubem,wyraziłem swoja opinie,wysmialiście mnie i kazaliście wracac na lekcje do gimnazjum.Jak okazało sie że fakty przemawiaja za tym co pisalem okazuje sie że na ulicy walczy sie innaczej i że liczą sie wariaci.
Rabin pisałeś że pewne osoby nie życzyłyby sobie żeby o nich pisać a ewidentnie podając pierwsze literki ksywki sygerujesz kto miałby to być...kolejny raz zachowujesz sie nieelegancko,szkoda
To jednak nie jesteśmy tylko w Koluszkach i Brzezinach jak twierdziliście przez ostatnie 20lat?Skąd taka odmiana?
Rozmowa była o zawodnikach mma wywodzacych sie ze srodowiska kibicowskiego i identyfikujacych sie z danym klubem,wyraziłem swoja opinie,wysmialiście mnie i kazaliście wracac na lekcje do gimnazjum.Jak okazało sie że fakty przemawiaja za tym co pisalem okazuje sie że na ulicy walczy sie innaczej i że liczą sie wariaci.
Rabin pisałeś że pewne osoby nie życzyłyby sobie żeby o nich pisać a ewidentnie podając pierwsze literki ksywki sygerujesz kto miałby to być...kolejny raz zachowujesz sie nieelegancko,szkoda
-
Nie badz taki zdziwiony bo na tym forum przyznawalismy juz nie raz ze jest was wiecej nawet w samej Łodzi.Nie jest to jakaś wielka różnica ale jest.Jak ktoś ma odrobine oleju w głowie i wiek ponad gimnazjalny to nie bedzie pisał głupot.Czasy ślepej propagandy lat 90 juz minęły dawno.Zwyczaj doszukiwania sie u rywala za wszelką cenę jakiś minusów jednak nie się nie skończył i nie skończy nigdy.Czasam te niby miusy sa zwyczajnie głupie.To pewnie winna szczerej nienawiści jaka towarzyszy rywalizacji derbowej.Najlepiej na niektóre "argumenty" przymykac oko.serce miasta pisze:Jest nas więcej w Łodzi????Niewierze w to co widze...
Po dobrej wódzie lepszy jestem w dżudzie 

-
Jeżeli porównujecie walki MMA do ulicy to już pokazuje,jacy mądrzy jesteście. Niejednokrotnie były walki na zawodach,gdzie wygrywała jedna osoba,a w rewanżu było odwrotnie i bez polotu,ale co Wy możecie o tym wiedzieć.
Następnie jakiś gnój pisze,ze ŁKS ma gorszych zawodników od Widzewa,a jak wiadomo to temat rzeka,można go porównywać do tego kogo w Łodzi jest więcej. Kolejny pisze o tym,ze Bandel odmawia Zajcowi,a jak czołowy H z Bałut odmawia jednemu z eŁKSiaków to jest wszytko okey i cisza,wiedziałem,ze z czasem ten temat poleci,ale żeby,aż tak żeby pisać o solówkach to już nie sądziłem.
Aaa i jeszcze jedno skoro gnój "serce miasta" pisze o Szymku,to nie spyta kolegów jaki z niego taktyk. :)
Następnie jakiś gnój pisze,ze ŁKS ma gorszych zawodników od Widzewa,a jak wiadomo to temat rzeka,można go porównywać do tego kogo w Łodzi jest więcej. Kolejny pisze o tym,ze Bandel odmawia Zajcowi,a jak czołowy H z Bałut odmawia jednemu z eŁKSiaków to jest wszytko okey i cisza,wiedziałem,ze z czasem ten temat poleci,ale żeby,aż tak żeby pisać o solówkach to już nie sądziłem.
Aaa i jeszcze jedno skoro gnój "serce miasta" pisze o Szymku,to nie spyta kolegów jaki z niego taktyk. :)
-
Serce Miasta - kto pisał ze jestescie TYLKO w Brzezinach i Koluszkach >??? Nikt tutaj nic takiego nie pisał, a o tym ze jestescie nazywani wiesniactwem i podmiejskimi świadczy historia Waszego ruchu kibicowskiego.
Jesli w latach 90 , na meczach na Widzewie 3/4 flag to były Fan Cluby to chyba takie coś nie jest niezrozumiałe ? Od lat 70-80 zezdzilo z wszystkich miast, miasteczek , wiosek itp Was od c****, i jest to fakt.
Pozniej zescie sie ockneli, i skoszarowaliscie fan Cluby na jednej trybunie ( niciarce) , i tez jest to fakt, smiem twierdzic ze wynikało to z tego, ze sami widzieliscie jak jestescie postrzegani, albo wręcz takie kompleksy Wam skutecznie wmówilismy....
------------
PROSTY PRZYKŁAD JAK WYGLĄDA TEN TEMAT, I JAKIE CHYTRE SĄ LISY Z WIDZEWA PROWOKUJĄCY SAMI NAPINKE, GADAJĄCY SAMI ZE SOBĄ, I PODSZYWAJĄCY SIE TUTAJ ZA ŁKSiaków.
JESLI KTOS JESZCZE WPISY WIDZEWIAKÓW BEDZIE TRAKTOWAŁ POWAŻNIE, TO SAM JEST ŚMIESZNY....
ponizej jeden przykład rozkminiony przeze mnie wczoraj, ile jest takich osob ktorzy do konca udają ŁKSiaków i robią nam celowo lipe ?? , moze to Wy - cees, mms, serce miasta itp ( jest was tu od c**** zawsze) sami lubicie pogadać ze sobą udając ŁKSiaków, sami sie napinacie , robicie nam siare i prowokujecie napinke kiedy temat wam nie pasuje.
A moze wiekszosc osob niby z ŁKSu napinających sie tutaj w marny sposob , to tak naprawde RTSiacy robiący nam siare??
Ocene pozostawiam kazdemu z osobna:
uztkownik ''alepompaz zyda'' i pare jego wpisów ponizej:
ile jest jeszcze takich osob ?? moze wiekszosc ŁKSiaków ktorzy tutaj jedynie sieją napinke , to tak naprawde Widzewiacy robiący to celowo, tylko troche bardziej rozgarnięci w swoich działaniach niz ten powyzej >?>?
OCENE POZOSTAWIAM KAZDEMU Z OSOBNA.....
Jesli w latach 90 , na meczach na Widzewie 3/4 flag to były Fan Cluby to chyba takie coś nie jest niezrozumiałe ? Od lat 70-80 zezdzilo z wszystkich miast, miasteczek , wiosek itp Was od c****, i jest to fakt.
Pozniej zescie sie ockneli, i skoszarowaliscie fan Cluby na jednej trybunie ( niciarce) , i tez jest to fakt, smiem twierdzic ze wynikało to z tego, ze sami widzieliscie jak jestescie postrzegani, albo wręcz takie kompleksy Wam skutecznie wmówilismy....
------------
No jasne, bo najchętniej to odpisałbys na jakies prowokacyjne wpisy Twoich kolegów z Widzewa, podszywających sie za ŁKSiaków.RaryTaS pisze:Prośba żebyś nie mówił kto i co ma pisać bo nie jesteś wyrocznią.Pilnuj swoich 4 liter i nie odpowiadaj na każdy post Widzewa.
PROSTY PRZYKŁAD JAK WYGLĄDA TEN TEMAT, I JAKIE CHYTRE SĄ LISY Z WIDZEWA PROWOKUJĄCY SAMI NAPINKE, GADAJĄCY SAMI ZE SOBĄ, I PODSZYWAJĄCY SIE TUTAJ ZA ŁKSiaków.
JESLI KTOS JESZCZE WPISY WIDZEWIAKÓW BEDZIE TRAKTOWAŁ POWAŻNIE, TO SAM JEST ŚMIESZNY....
ponizej jeden przykład rozkminiony przeze mnie wczoraj, ile jest takich osob ktorzy do konca udają ŁKSiaków i robią nam celowo lipe ?? , moze to Wy - cees, mms, serce miasta itp ( jest was tu od c**** zawsze) sami lubicie pogadać ze sobą udając ŁKSiaków, sami sie napinacie , robicie nam siare i prowokujecie napinke kiedy temat wam nie pasuje.
A moze wiekszosc osob niby z ŁKSu napinających sie tutaj w marny sposob , to tak naprawde RTSiacy robiący nam siare??
Ocene pozostawiam kazdemu z osobna:
uztkownik ''alepompaz zyda'' i pare jego wpisów ponizej:
nieśmiertelna zajawka jeżdzi po łodzi i rozpierdala prace widzewiaków non stop, za to ur widzew rozpierdala prace łksu, ale za to oddalone od osiedli schowane w krzakach gdzie nikt nie chodzi. Po jakiego c**** ur widzew robi takie akcje i wali pod to konia? myślicie że jak zapierdolicie nam olejem pare pracek w niewidocznych miejcach w dzien to jestescie super silni? c**** jesteście. ŁKS jeździ w nopcy i rozpierdala całe osiedla, a wielki pierdzewek ułerek to zwykłe placuchy i robią z siebie nie wiadomo co, a są nikim na mieście
czemu uważasz małeckiego za frajera?
jak wyglada sytuacja pomiedzy Widzew - Sparta Praga?
i najnowsze ponizej po czym rozkminilem ocb, na ten wpis odpowiedziała d*** z profilu SK Widzewa, jakoby niby tutaj ktoś miał watpliwosci, a tak naprawde gadali chytrusy z RTS sami między sobą i chcieli sie pochwalić po prostu ze byli w Belgradzie ....o co chodziło z napisami " radzio! co? dildo " " radzio vel dildo w d**** " ? mógł by ktoś wytłumaczyc
OCZYWISCIE NIE MUSZE DODAWAC ZE WSYSTKIE JEGO WPISY PROWOKOWAŁY GŁOWNIE WIDZEWIAKÓW DO ATAKU NA NAS, JAKOBYSMY TO MY ZACZYNALI NAPINKE .... naszczescie ten łeb sam sie rozgrypsował , bo napisał pare rzeczy jakich zaden ŁKSiak by nigdy nie napisał.Widzew pisze że nie pojawia sie na derbach belgradu i beda wyciagane konsekwencje dla osob, które sie tam pojawią, po czym jadą na ten mecz. o co chodzi moze ktgos wytlumaczyc logike czerwonych?
ile jest jeszcze takich osob ?? moze wiekszosc ŁKSiaków ktorzy tutaj jedynie sieją napinke , to tak naprawde Widzewiacy robiący to celowo, tylko troche bardziej rozgarnięci w swoich działaniach niz ten powyzej >?>?
OCENE POZOSTAWIAM KAZDEMU Z OSOBNA.....
Historia nie kłamie ....
RODOWICI ŁODZIANIE !
RODOWICI ŁODZIANIE !
-
moja ocena-jestes detektywem rutkowskim po godzinach pracy..
TYBET JEST SERBSKI
-
Toś dojebał teraz tropicielu prowokatorów.No jasne Widzewiacy masowo tutaj konta zakładają i podszywają się pod Łks robiąc im lipę.Niby piszesz jakie to forum jest żałosne a jednak cały czas tutaj się pocisz.
-
jeszcze jedno podmiejskie burki z RTS , zeby Wam nie było za miło....
Cel mu sie udał , rozpoczął kolejną napinke bo uwierzyliscie ze jest ŁKSiakiem i sie do was dopierdala. Od tamtej pory wpisalo sie tu was z dziesięciu. Przypadek ?? Nie, jestem przekonany ze to wasza celowa kolejna zagrywka . Tak jak doskonale wiem jak traktujecie to forum i jakie taktyki tu opracowujecie i ilu was sie tu czerwoni wpisuje.
Mam nadzieje ze kazdy postronny teraz będzie miał jasnosc, czemu ten temat wyglada jak wygląda, kto tu sie napina, kto celowo prowokuje napinke i wogole generalnie CO TU SIE W TYM TEMACIE WOGOLE ODPIERDALA za sprawą czerwonych chujoz z Rtsu.
A do 2 osob powyzej, sory Panowie z czerwonej armii propagandystów - ale cały czas brakuje wam intelektu czerwone lisy, na takie zagrywki to mogą sie nabierać conajwyzej wasze dzieciaki.....
Cały czas jestescie głupsi od tej patologii i żulbandy, z kilku bram na Włokienniczej, Limance i Gdańskiej....
chciałbym Cie uswiadomić, ze gosc '' jamnikaopetalszatan'' , który pierwszy sie do ciebie spruł - napisał zebys wypierdalał bo c**** wiesz, równiez jest twoim kolegom po szalu. Wystarczyło mi wczytać sie w jego wczesniejsze wypociny żeby mieć 100 procentową pewnośc, ze ta wsza jest od Was.serce miasta pisze: Rozmowa była o zawodnikach mma wywodzacych sie ze srodowiska kibicowskiego i identyfikujacych sie z danym klubem,wyraziłem swoja opinie,wysmialiście mnie i kazaliście wracac na lekcje do gimnazjum.Jak okazało sie że fakty przemawiaja za tym co pisalem okazuje sie że na ulicy walczy sie innaczej i że liczą sie wariaci.
Cel mu sie udał , rozpoczął kolejną napinke bo uwierzyliscie ze jest ŁKSiakiem i sie do was dopierdala. Od tamtej pory wpisalo sie tu was z dziesięciu. Przypadek ?? Nie, jestem przekonany ze to wasza celowa kolejna zagrywka . Tak jak doskonale wiem jak traktujecie to forum i jakie taktyki tu opracowujecie i ilu was sie tu czerwoni wpisuje.
Mam nadzieje ze kazdy postronny teraz będzie miał jasnosc, czemu ten temat wyglada jak wygląda, kto tu sie napina, kto celowo prowokuje napinke i wogole generalnie CO TU SIE W TYM TEMACIE WOGOLE ODPIERDALA za sprawą czerwonych chujoz z Rtsu.
A do 2 osob powyzej, sory Panowie z czerwonej armii propagandystów - ale cały czas brakuje wam intelektu czerwone lisy, na takie zagrywki to mogą sie nabierać conajwyzej wasze dzieciaki.....
Cały czas jestescie głupsi od tej patologii i żulbandy, z kilku bram na Włokienniczej, Limance i Gdańskiej....
Historia nie kłamie ....
RODOWICI ŁODZIANIE !
RODOWICI ŁODZIANIE !
-
Ile jeszcze jest takich chujoz, podszywających sie pod ŁKSiaków i celowo wywołujących napinke żeby tylko Wielki Wieśdzew mógl sie wypowiedzieć, tego juz sie nie dowiemy, ale radze patrzeć na wpisy , to widac golym okiem kto jest normalny, kto jest po prostu głupi, a kto jest z wydziału Propagandy Czerwonej Armii Widzewa...
Historia nie kłamie ....
RODOWICI ŁODZIANIE !
RODOWICI ŁODZIANIE !
-
My o kupie, wy o d****. Temat tyczył się porfesjonalnego MMA a wy czując sie chyba gorsi w tym aspekcie wciagacie w to konfrontacje uliczne ktore rzeczywiscie ukladaja sie różnie. I do tego cała teoria spiskowa i jeszcze cos o lisach...
:)
-
Cała teoria spiskowa ? fakty są takie jak napisałem ,jestescie tutaj bandą c**** i nikt nigdy nie powienien juz waszych wpisow tutaj traktowac powaznie.
Sami zaczynalisie napinke wielokrotnie podszywając sie pod nas, sami sobie odpowiadaliscie, i sami ze soba sie klociliscie , wyzywaliscie itp , ku*** to nawet smieszne nie jest ze jestescie tak zjebaną nacją....
sprawa sie rypła, mozesz to nazywac jak chcesz , ale dokumenty z szafy kiszczaka widac były tez na was hehehehe :D
a na te wasze zagrywki widac mozecie sie nabierać jedynie sami bo ku*** nikt taki głupi jak wy to nie jest....
Sami zaczynalisie napinke wielokrotnie podszywając sie pod nas, sami sobie odpowiadaliscie, i sami ze soba sie klociliscie , wyzywaliscie itp , ku*** to nawet smieszne nie jest ze jestescie tak zjebaną nacją....
sprawa sie rypła, mozesz to nazywac jak chcesz , ale dokumenty z szafy kiszczaka widac były tez na was hehehehe :D
a na te wasze zagrywki widac mozecie sie nabierać jedynie sami bo ku*** nikt taki głupi jak wy to nie jest....
Historia nie kłamie ....
RODOWICI ŁODZIANIE !
RODOWICI ŁODZIANIE !
-
Post bodajże z grudnia. :DEne due rabe pisze:skonczyla się nasza aktywność na tym forum, i mowie to z pełnym przekonaniem i odpowiedzialnością.
Zamknijcie rejestrację !
-
tak pisałem, bo liczylem ze wy tez odpuscice i nie bedziecie kreowali tutaj po swojemu rzeczywistosci i pisali 99 % rzeczy o nas....asdasd pisze:Post bodajże z grudnia. :DEne due rabe pisze:skonczyla się nasza aktywność na tym forum, i mowie to z pełnym przekonaniem i odpowiedzialnością.
Ale tak sie nie stało i tak jak pisałem pozniej, dopoki bedziecie tu Pierdzewiaki sie wypowiadać o nas to ja bede sie wypowiadał o waszym najwiekszym Widzewku....
Historia nie kłamie ....
RODOWICI ŁODZIANIE !
RODOWICI ŁODZIANIE !
-
a najsmieszniejsze jest to , że wielokrotnie tutaj pierdoliliscie bzdury , jakoby to osoby z ŁKSu tutaj '' nie mogły życ bez Widzewa'' i okazywali nasze kompleksy pisząc o RTSie . Kiedy teraz czarno na białym wychodzi, ze nie mogliscie i nie mozecie przepalić tego że normalne osoby z ŁKSu was tutaj zlewają i c**** nas obchodzi co sie dzieje u was na pierdzewie.
Wiec wpadliscie na genialny pomysl i postanowiliscie podszywać sie pod nas i prowokować rozmowy w taki sposob, zeby wyszło ze sie do was dopierdalamy i zebyscie mogli sie wykazać , haha geniusze ku*** normalnie......
j###ć was tępe chuje , tyle razy pisałem zeby ten temat wyjebać w pizdu bo jest zupelnie niepotrzebny i jest waszą jedyną tubą propagandową, teraz sie nie dziwie, że tak wam zalezało zeby został...
Wiec wpadliscie na genialny pomysl i postanowiliscie podszywać sie pod nas i prowokować rozmowy w taki sposob, zeby wyszło ze sie do was dopierdalamy i zebyscie mogli sie wykazać , haha geniusze ku*** normalnie......
j###ć was tępe chuje , tyle razy pisałem zeby ten temat wyjebać w pizdu bo jest zupelnie niepotrzebny i jest waszą jedyną tubą propagandową, teraz sie nie dziwie, że tak wam zalezało zeby został...
Historia nie kłamie ....
RODOWICI ŁODZIANIE !
RODOWICI ŁODZIANIE !
-
Żeby chociaż jeden wstydzewski parch zaszedł tak daleko jak BandelCees pisze:My o kupie, wy o d****. Temat tyczył się porfesjonalnego MMA a wy czując sie chyba gorsi w tym aspekcie wciagacie w to konfrontacje uliczne ktore rzeczywiscie ukladaja sie różnie. I do tego cała teoria spiskowa i jeszcze cos o lisach...
HISTORIA NIE KŁAMIE, RODOWICI ŁODZIANIE!
-
Rabinie Ty naprawdę powinieneś się leczyć :) temat nie wygodny czy co ?, ŁKSiacy mają gorszą bandę w MMA to Ty od razu szukasz jakichś podstępów o rzekomo Widzewiakach robiących siarę Łksiakom. Dziwie się bo to co piszesz to szczyt hipokryzji pisząc tutaj z kilku kont i każdy już zdążył zauważyć jakich argumentów używasz przeciwko nam, czyli jak najgłośniej szczekać i warczeć. Największą siarę na tym forum Łksiakom robisz Ty. bez odbioru
-
haha napewno nie Ty bedziesz to oceniał łajzo.....morisson pisze:Rabinie Ty naprawdę powinieneś się leczyć :) temat nie wygodny czy co ?, ŁKSiacy mają gorszą bandę w MMA to Ty od razu szukasz jakichś podstępów o rzekomo Widzewiakach robiących siarę Łksiakom. Dziwie się bo to co piszesz to szczyt hipokryzji pisząc tutaj z kilku kont i każdy już zdążył zauważyć jakich argumentów używasz przeciwko nam, czyli jak najgłośniej szczekać i warczeć. Największą siarę na tym forum Łksiakom robisz Ty. bez odbioru
niewygodny temat ?? spojrz na początku moze co pisałem - OSOBY SIE W TO BAWIĄCE NIE ŻYCZĄ SOBIE ZEBY ICH TEMAT BYŁ PORUSZANY NA TYM FORUM ! ciezko tak wam to zrozumieć ? Musieliscie wywolac napinke , nie macie szacunku do chłopaków? myslicie ze poziom tego forum jest odpowiedni zeby takie kwestie poruszać ???
kazdy normalny moze zobaczyc ilu jest zawodnikow od Was w MMA i ile jest z ŁKSu, ale nie ku*** - wy wszystko musicie wywlec na to forum. Przyznałem tez ze waszych profesjonalnych fighterów jest wiecej i prezentują dobry jak na nasze mozliwosci poziom. To tez bylo ci ciezko doczytać debilu ???
NIGDY TU NIE PISAŁEM Z KILKU KONT NARAZ , TAK JAK WY TO ROBICIE KUR***SZONY PODMIEJSKIE, I NAJLEPIEJ POKAZUJESZ TO TERAZ TY BO NAPEWNO MASZ TEZ 100 INNYCH NICKÓW JEDNOPOSTOWYCH.
OWSZEM ZMIENIAŁEM NICKI, BO BANOWALI MNIE MODERATORZY ZA ZBYT OSTRE WPISY, ALE W KONCU NADSZEDŁ KRES TEGO, BO UDOWODNIŁEM JAKIE ZAGRYWKI TU STOSUJECIE I JAK ZJEBANĄ JESTESCIE NACJĄ I SAMI SIE POZNALI NA TYM ZE TO WY TU PROWOKUJECIE WIEKSZOSC SPINEK. Teraz mozecie swoim starym patentem zglaszac moje wpisy moderatorom dowoli i c**** z tego będzie frajerki...
Jak pisalem - ja sie nie musze tutaj wpisywac, gdybyscie nie prowokowali mnie swoim pierdoleniem i nie poruszali cały czas kwestii ŁKSu i pisali farmazonów wymysłow , ale nie da sie, bo dla was TO FORUM JEST TUBĄ PROPGANDOWĄ O CZYM KAZDY Z ŁKS MA SWIADOMOSC BO SAMI ZESCIE SWEGO CZASU W PEWNYM MIEJSCU O TYM PISALI !!!
PS. Zresztą o czym my tutaj mamy teraz pisać w miare powaznie i sensownie , jesli wyszło na jaw że szczury jedne sami zescie tu prowokowali wiekszość spięc, sami zescie gadali ze sobą udając ŁKSiaków itp. Jestescie bandą debili i oszołomów nic wiecej....
Historia nie kłamie ....
RODOWICI ŁODZIANIE !
RODOWICI ŁODZIANIE !
-
A się na Rabinek rozpruł,teraz wejdź na następne konto(jako adwokat radical) i napisz "rabin ma rację".
-
Jeśli piszesz o walce starszego z braci K z P od nas, to widać że c**** wiesz. P wypunktował go i wygrał zasłużenie, zresztą gdzieś był filmik na yt z tej walki.Ene due rabe pisze:swego czasu wspomniany tutaj chłopak z ŁKSu walczył na zawodach z jednym z Waszych topowych wojowników i go zbił, a przegraną zawdzięcza tylko niezrozumiałą decyzją sędziów.....
-
Jak na gościa co pisze,że to forum jest chujowe i żałosne to za bardzo to przeżywasz wszystko.Nie wiem ile masz lat ale widać,że żyjesz tym internetem jak skurwysyn.Pamiętaj,że to tylko internetowe forum na którym już dawno większość kumatych ludzi przestała się wypowiadać także zluzuj majty i aż tak bardzo nie przeżywaj każdego wpisu.Ene due rabe pisze:
NIGDY TU NIE PISAŁEM Z KILKU KONT NARAZ , TAK JAK WY TO ROBICIE KUR***SZONY PODMIEJSKIE, I NAJLEPIEJ POKAZUJESZ TO TERAZ TY BO NAPEWNO MASZ TEZ 100 INNYCH NICKÓW JEDNOPOSTOWYCH.
OWSZEM ZMIENIAŁEM NICKI, BO BANOWALI MNIE MODERATORZY ZA ZBYT OSTRE WPISY, ALE W KONCU NADSZEDŁ KRES TEGO, BO UDOWODNIŁEM JAKIE ZAGRYWKI TU STOSUJECIE I JAK ZJEBANĄ JESTESCIE NACJĄ I SAMI SIE POZNALI NA TYM ZE TO WY TU PROWOKUJECIE WIEKSZOSC SPINEK. Teraz mozecie swoim starym patentem zglaszac moje wpisy moderatorom dowoli i c**** z tego będzie frajerki...
Jak pisalem - ja sie nie musze tutaj wpisywac, gdybyscie nie prowokowali mnie swoim pierdoleniem i nie poruszali cały czas kwestii ŁKSu i pisali farmazonów wymysłow , ale nie da sie, bo dla was TO FORUM JEST TUBĄ PROPGANDOWĄ O CZYM KAZDY Z ŁKS MA SWIADOMOSC BO SAMI ZESCIE SWEGO CZASU W PEWNYM MIEJSCU O TYM PISALI !!!
PS. Zresztą o czym my tutaj mamy teraz pisać w miare powaznie i sensownie , jesli wyszło na jaw że szczury jedne sami zescie tu prowokowali wiekszość spięc, sami zescie gadali ze sobą udając ŁKSiaków itp. Jestescie bandą debili i oszołomów nic wiecej....
Może i jakieś pojęcie tam masz,ale jawisz się tutaj jako małolat spinający poślady.Nawet się cieszysz,że już cię nie banują tak jak kiedyś.
Może modzi rozkminili,że jesteś kumaty :D
-
o skurwiesyn..heh na na bank sie z nerwów poplakał jak to pisał. To jest ku*** piękne.Ene due rabe pisze:
-
Mimo całego tego bajzlu jaki posiada w główce to on nawet sprytny lisek jest, niestety w każdym temacie w którym trzeba się wykazać choćby odrobiną znajomości tegoż bo nie było nie ma info w necie świadczy jakim to małym siusiakiem jest, ja tam go nawet lubie, na swój sposób, nie nam robi przypał, pisz swe eseje dalej, trop, śledź i punktuj.
"Dokladnie tak jest. Nawet widzewiak z Łodzi to jest j***** wieśniak a Łksiak z Poddebic będzie rodowity wynika to po prostu z przydomku. ŁKS- rodowici, Widzew- wieśniaki."

-
Najlepsze,że robi większy przypał niż ci jego 'Widzewiacy' co rzekomo tutaj zakładają konta i podszywają się pod kibiców Łksu.PanTuNieStał pisze:ja tam go nawet lubie, na swój sposób, nie nam robi przypał, pisz swe eseje dalej, trop, śledź i punktuj.
-
no i kolejne X wpisów 10 Pierdzewiaków tylko i wylacznie o mnie , generalnie w d**** mam opinie takich ciuli jak wy, ale jak widac wy tego co mówie wcale w d**** nie macie....
Jesli nie zauwazyliscie to wpisuje sie tutaj sam ( Wasteland, nie mierz wszystkich swoją miarą, te konta co zes wymienił nie są moje) , a wy mobilizujecie te swoje internetowe Widzewskie szeregi jak na 1 maja...
smieszne ze wypominacie komus aktywnosc ze niby tu za dużo siedzi , a sami ku*** tu siedzicie w kilkudzisesieciu caly czas i napierdalacie, no sory ze wam zburzyłem wasza wizje - jak ma ten temat wygladac , ale poki tu sie bedziecie pruli do ŁKSu to beda kontry z mojej strony.
natomiast to co odpierdalacie na tym forum i zostało wam juz przybite ,to jest juz chwyt ponizej pasa ( dla mnie w sumie nic nowego mozna sie bylo tego po was spodziewac , troche juz was znam....) , i mam nadzieje ze chociaz czesc osob otworzy oczy i inaczej spojrzy na ten temat i na to co tutaj sie odkurwia....
Jesli nie zauwazyliscie to wpisuje sie tutaj sam ( Wasteland, nie mierz wszystkich swoją miarą, te konta co zes wymienił nie są moje) , a wy mobilizujecie te swoje internetowe Widzewskie szeregi jak na 1 maja...
smieszne ze wypominacie komus aktywnosc ze niby tu za dużo siedzi , a sami ku*** tu siedzicie w kilkudzisesieciu caly czas i napierdalacie, no sory ze wam zburzyłem wasza wizje - jak ma ten temat wygladac , ale poki tu sie bedziecie pruli do ŁKSu to beda kontry z mojej strony.
natomiast to co odpierdalacie na tym forum i zostało wam juz przybite ,to jest juz chwyt ponizej pasa ( dla mnie w sumie nic nowego mozna sie bylo tego po was spodziewac , troche juz was znam....) , i mam nadzieje ze chociaz czesc osob otworzy oczy i inaczej spojrzy na ten temat i na to co tutaj sie odkurwia....
Historia nie kłamie ....
RODOWICI ŁODZIANIE !
RODOWICI ŁODZIANIE !
-
Sam piszesz,bo nikt z Łksu nie chce się przyznawać do ciebie.Jak byłeś pato to nawet cię koledzy jebali po szalu żebyś zamknął ryja.
-
hahaha
spalonego to zescie zaliczyli teraz bo całe wasze knucia i rozkminki zeby rozpierdalac ten temat i pisać sami ze sobą za pomoca profili gdzie sie podajecie za ŁKSiakow zostały niestety dla was rozkminione ;)
rarytas jakos sobie nie przypominam, teraz to mozesz powiedziec wszystko , wartosci to nie ma zadnej kłamczuszku...
spalonego to zescie zaliczyli teraz bo całe wasze knucia i rozkminki zeby rozpierdalac ten temat i pisać sami ze sobą za pomoca profili gdzie sie podajecie za ŁKSiakow zostały niestety dla was rozkminione ;)
rarytas jakos sobie nie przypominam, teraz to mozesz powiedziec wszystko , wartosci to nie ma zadnej kłamczuszku...
Historia nie kłamie ....
RODOWICI ŁODZIANIE !
RODOWICI ŁODZIANIE !
-
aaaa i jeszcze jedno RaryTaSku:
http://www.kibice.net/forum/search.php? ... 1&sr=posts
to twoje wpisy, kazdy z nich dotyczy mnie osobiscie, nawet nie ŁKSu , nie niczego innego - tylko tego co pisze.
ZAJEBIŚCIE !!!!!!!!
O to własnie mi chodzi zebym był na tym forum waszą zmorą , to co ja robie a czego nie to c**** macie pojecie i nigdy nie bedziecie mieli , mozecie tylko wysilać sie zeby mnie obrazac osobiscie, probowac wmowic jakies farmazony nt tego kim jestem, co wiem a co nie, ale c**** tym zmienicie i c**** to ma znaczenie
Ale moze w koncu sie przynajmniej naprostujecie i przestaniecie tu siać propgagande frajerki i kreować rzeczywistość na nowo ;)
to twoje wpisy, kazdy z nich dotyczy mnie osobiscie, nawet nie ŁKSu , nie niczego innego - tylko tego co pisze.
ZAJEBIŚCIE !!!!!!!!
O to własnie mi chodzi zebym był na tym forum waszą zmorą , to co ja robie a czego nie to c**** macie pojecie i nigdy nie bedziecie mieli , mozecie tylko wysilać sie zeby mnie obrazac osobiscie, probowac wmowic jakies farmazony nt tego kim jestem, co wiem a co nie, ale c**** tym zmienicie i c**** to ma znaczenie
Ale moze w koncu sie przynajmniej naprostujecie i przestaniecie tu siać propgagande frajerki i kreować rzeczywistość na nowo ;)
Historia nie kłamie ....
RODOWICI ŁODZIANIE !
RODOWICI ŁODZIANIE !
-
Jesli zakladacie tutaj konta ( jak powyzej) TYLKO I WYŁACZNIE po to zeby walić na mnie hejty i zaklinać co to ja nie jestem.
To nie swiadczy o tym ze jestem głupi, gówno wiem itp. Tylko swiadczy ze to co pisze BARDZO WAS WKURWIA :)
Cieszy mnie to niezmiernie, moge powiedziec ze plan jaki sobie zalozylem sie spełnia w 1908 procentach ...
To nie swiadczy o tym ze jestem głupi, gówno wiem itp. Tylko swiadczy ze to co pisze BARDZO WAS WKURWIA :)
Cieszy mnie to niezmiernie, moge powiedziec ze plan jaki sobie zalozylem sie spełnia w 1908 procentach ...
Historia nie kłamie ....
RODOWICI ŁODZIANIE !
RODOWICI ŁODZIANIE !
-
Nie no kur*a ludzie uspokujcie sie. Pierwszy raz musze przyznac racje Ene Due Rabe, ale to Wy tutaj znowu rozpierdoliliście temat a nie ktos z ŁKS-u
-
tak wiem ze nie na temat itp, ale gościu to jest przechuj, naprawde przechuj !Ene due rabe pisze: TYLKO I WYŁACZNIE po to zeby walić na mnie hejty
-
Pytanie do Widzewiaków, proszę wypiszcie tą wielką listę Waszych fighterów w profesjonalnym MMA bo jakoś mnie chyba coś ominęło a interesuję się tym sportem od dobrych 8 lat.. z tego co się orientuję, JEDYNYM znaczącym zawodnikiem, który trzyma JAKO TAKI poziom w MMA jest Z z Gracie Barra (który notabene też nie walczy ani nie walczył nigdy na mega galach, same walki również są często bardzo średnie-ale oczywiście mu nic nie umniejszam, bo tak jak pisalem, ten chłopak jest w miarę dobrym zawodnikiem), gdzie ta reszta? tylko proszę nie wymienajcie jakiś znanych nazwisk typu Karolina Kowalkiewicz, która trenuje też w GB i klasyfikujecie tego typu osoby jako "osoby od Was"..., bo w ten sposób to już pamiętam, jak kiedyś np Jankowi Błachowiczowi przypisywali łatkę kibola Ruchu Chorzów a po latach wyszło, że w ogolę się nie utożsamia z żadnym klubem. Prosta sprawa-Wasz typowy kibol, który obecnie walczy zawodowo i osiągnał jakiś tam poziom..., oprócz Z, nie ma nikogo
ŁKS ma o wiele więcej fighterów, w tym kilku b.dobrych.., jeden jak wiadomo sięgnał już nawet UFC, drugi przykładowo zaczyna zabawę z Fen-m, drugą największą obecnie organizacją w Polsce. Ponadto zarówno bywały jak i teraz bywają gale, gdzie głownie wlaki są obsadzane ŁKS-iakami, kiedyś Fighters Arena Łódź, dzisiaj ThunderStorm, po drugiej stronie Łodzi nie pamiętam takich wydarzeń.
Nie wpsominam o amatorskich zawodach ALMMA, gdzie od zawsze na praktycznie każdej gali występował ktoś z otoczenia ŁKSu, czasami kilka osób na jednej, czesto zajmując pierwsze miejsca.
Jeszcze do typa, który wywołał walkę K z P na ALMIE własnie (juz z 2-3 lata temu jak dobrze pamietam), nie znam osoby, która oglądała tą walkę i twierdziła, że P zasłużenie wygrał.., myslę, że nawet sam P był zdzwiony, a tylko jeden sędzia wie czemu taki dal werdykt.
Uwazam, że Widzew w tej akurat materii nie może się równać do ŁKSu, ale tak jak było pisane wyżej, nie ma to większego wpływu na kibicowski aspekt na mieście.
ŁKS ma o wiele więcej fighterów, w tym kilku b.dobrych.., jeden jak wiadomo sięgnał już nawet UFC, drugi przykładowo zaczyna zabawę z Fen-m, drugą największą obecnie organizacją w Polsce. Ponadto zarówno bywały jak i teraz bywają gale, gdzie głownie wlaki są obsadzane ŁKS-iakami, kiedyś Fighters Arena Łódź, dzisiaj ThunderStorm, po drugiej stronie Łodzi nie pamiętam takich wydarzeń.
Nie wpsominam o amatorskich zawodach ALMMA, gdzie od zawsze na praktycznie każdej gali występował ktoś z otoczenia ŁKSu, czasami kilka osób na jednej, czesto zajmując pierwsze miejsca.
Jeszcze do typa, który wywołał walkę K z P na ALMIE własnie (juz z 2-3 lata temu jak dobrze pamietam), nie znam osoby, która oglądała tą walkę i twierdziła, że P zasłużenie wygrał.., myslę, że nawet sam P był zdzwiony, a tylko jeden sędzia wie czemu taki dal werdykt.
Uwazam, że Widzew w tej akurat materii nie może się równać do ŁKSu, ale tak jak było pisane wyżej, nie ma to większego wpływu na kibicowski aspekt na mieście.
-
No to się zdecyduj czy piszę czy piszemy tutaj na temat Łksu i siejemy propagandę czy o tobie.Jak o tobie to każdy widzi jak się zachowujesz,wiec propagandy siać nie trzeba.Można się tylko pośmiać i to robimy.Ene due rabe pisze:aaaa i jeszcze jedno RaryTaSku:
ZAJEBIŚCIE !!!!!!!
A co do Łksu/Widzewa to każdy średnio rozgarnięty wie jak sytuacja się przedstawia i nie trzeba niczego na internetowym forumku pisać.