Relacja,Komentarze,Foto/Video-19-22 lutego
Moderatorzy: Automoderation, LechiaCHWM
Re: Relacja,Komentarze,Foto/Video-19-22 lutego
Oprawa i doping Górnika w derbowym meczu https://youtu.be/_doVeW0qItk
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=_doVeW0qItk[/youtube]
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=_doVeW0qItk[/youtube]
Jak klikniecie na zdjęcie by się otwarło w nowym oknie przeglądarki, to wyświetli się całość zdjęcia, bo forum ucina część fotki

-
Jaworznianin_123
Ile TRŚL na Derbach?
Sporo osob kupilo bilety w kasach nie idzie zliczyc ile dokladnie.kierowca bombowca pisze:a ile Gieksiarzy z KSG??
Oficjalnie 1009 jedną grupą.
Poza tym pewnie trochę kupiło we własnym zakresie, ale tych nie wliczamy.
Poza tym pewnie trochę kupiło we własnym zakresie, ale tych nie wliczamy.
-
Podejrzany o napinke
FOTO: Górnik - Ruch
Górnik Zabrze - Ruch Chorzów (21.02.2016)
GALERIA: http://www.12zawodnlk.pl/galeria/gornik ... a35ad1950d

4 tys kibiców witało piłkarzy po wygranych deRbach :)
-
89piotrekski
Układ na linii Legia Warszawa Radomiak Radom.
sk1920 pisze:4 tys kibiców witało piłkarzy po wygranych deRbach :)
Szkoda ze w takich okolicznosciach a nie na stadionie Górnika.Kolejna nadzieja na normalne derby w tym kraju zostaje nadzieją.
-
zdrowa krowa
Przeciwko Broni i Polonii zapewne...WSH FCB pisze:A ja myślałem że oni się bardzo nie lubią.
To oficjalny układ huligański ? I przeciwko komu ?
-
Zupełnie Zielony.
Wisłoka i Siarka w drodze na Torcida Cup 2016.

Następnego dnia na derbach z Wisłoki łącznie 110 osób

Górnik miał jakies problemy z ochrona podczas oprawy? Dziwna sprawa trzymac sektorówke 30 minut nad glowa (chyba rekord polski) po to by odpalić kilkanaście rac po bokach...
A ja mam nadzieję, że tak zostanie i kolejne pokolenia będą również tego przestrzegać.cobytu pisze:sk1920 pisze:4 tys kibiców witało piłkarzy po wygranych deRbach :)
Szkoda ze w takich okolicznosciach a nie na stadionie Górnika.Kolejna nadzieja na normalne derby w tym kraju zostaje nadzieją.
-
Na_lajcie
Poszło w barki :)FG_ pisze:Górnik miał jakies problemy z ochrona podczas oprawy? Dziwna sprawa trzymac sektorówke 30 minut nad glowa (chyba rekord polski) po to by odpalić kilkanaście rac po bokach...
Ktora to ekipa chciala sprawdzic wasza forme przed turniejem ?Zupełnie Zielony. pisze:Wisłoka i Siarka w drodze na Torcida Cup 2016.
Mnie ciekawi czy Radomiak będzie pozdrawiany tak jak BKS Bielsko,bo wczoraj w Lubinie była delegacja Radomiaka a pozdrowień dla nich nie było słychać .No ale z tego co w "trawie piszczy" to układ jest na razie nie oficjalnie tak ,że można to wytłumaczyć :)89piotrekski pisze:Układ na linii Legia Warszawa Radomiak Radom.
A ja pamiętam jak w 2003 roku Radomiak sprawił Legii solidne bęcki podczas charytatywnego meczu Radomiak - Legia w Radomiu , a teraz jakiś układ się szykuje . Ciekawe , ciekawe .
P.S.
Wiem doskonale że na tym forum nie można nic złego na Legie pisać ale nie mogłem się powstrzymać .
P.S.
Wiem doskonale że na tym forum nie można nic złego na Legie pisać ale nie mogłem się powstrzymać .
-
jebaćMedia
Tu nie chodzi o to że to była Legia czy nie, tylko do czego tu wracasz jak mamy 2016r?
Solidne bęcki? Raczej przepychanki były, bez konkretnego starcia. 13 lat temu...Bażant pisze:A ja pamiętam jak w 2003 roku Radomiak sprawił Legii solidne bęcki podczas charytatywnego meczu Radomiak - Legia w Radomiu , a teraz jakiś układ się szykuje . Ciekawe , ciekawe .
-
bulbulator88
Lega trafiona przez ZL ?
-
tajskiboks
Jakieś pikole się zgubiły i nie jechały w kolumnie z resztą, zamiast pod sektor gości pojechali na parking kibiców ZL. Ot co.Racoholik pisze:Lega trafiona przez ZL ?
Równie dobrze mogę napisać jak tak wracasz kilkanaście lat do tylu i mijasz się z prawdą chu..wie czego się doszukujac, że już w latach 80 był układ między tymi ekipami. Następnie rok 94 ponownie chwilowy układ, który nie przerobił ciśnienia bo pomiędzy była Pogoń, o którą poszło w Piasecznie na drugoligowym meczu Radomiak, a więc wbrew temu co piszesz te ekipy z chwilowymi niesmaczkami zawsze miały się ku sobieBażant pisze:A ja pamiętam jak w 2003 roku Radomiak sprawił Legii solidne bęcki podczas charytatywnego meczu Radomiak - Legia w Radomiu , a teraz jakiś układ się szykuje . Ciekawe , ciekawe .
P.S.
Radomiak miał jeszcze kilka lat temu awanturę/jakieś ganianki z Hutnikiem na Bielanach przy okazji meczu PP i z tego co pamiętam spotkanie w lesie. Hutnik chyba ekipą do 21 lat do przodu, ale mogę się mylić. Tak w ramach ciekawostki jak już są wywlekane wszystkie akcję z przeszłości na linii Radomiak/Legijna Warszawa. Ale nie ma się co oszukiwać. Jakiegoś większego ciśnienia chyba nigdy nie było po obu stronach.
Pytanie do kogoś z Górnika. Czy na tych trybach są wymalowane FC? Jeżeli tak, a nie sprawi to nikomu problemu to proszę o ich wymienienie. I jeszcze pytanie o WDŚ od kiedy Ruch bojkotuje wyjazdy do Zabrza i jaka jest tego przyczyna? Do gościa kilka postów wyżej. Górnik nie odpala rac źle, odpala to za długo i tylko w koło oprawy :) Legia z oprawą TB odpaliła tylko na górze to też ich pojedź? A Ty kiedy ostatnio miałeś na sektorze race w ręku? Nie odpisuj, a kogoś z Zabrza i Chorzowa poproszę o odp na moje pytanie.
"Na sektorówce możemy doliczyć się 22 trybików na których znajdowały się herby poszczególnych miast (kolejność przypadkowa):
Lubomia, Piekary Śląskie, Mysłowice, Pyskowice, Gliwice, Tarnowskie Góry, Rydułtowy, Ruda Śląska, Żory, Pszczyna, Orzesze, Lubliniec, Bytom, Knurów, Mikołów, Czerwionka-Leszczyny, Rybnik, Libiąż, Świętochłowice i Zabrze."
Niebiescy do Zabrza nie jeżdżą bo jak sami twierdzą " derby derbami ale nie z mordercami ". Kilka bądź kilkanaście lat temu podczas starcia KSG - Ruch zmarł jeden z kibiców Ruchu. Można powiedzieć, że zajebali od tego momentu focha ;)
Lubomia, Piekary Śląskie, Mysłowice, Pyskowice, Gliwice, Tarnowskie Góry, Rydułtowy, Ruda Śląska, Żory, Pszczyna, Orzesze, Lubliniec, Bytom, Knurów, Mikołów, Czerwionka-Leszczyny, Rybnik, Libiąż, Świętochłowice i Zabrze."
Niebiescy do Zabrza nie jeżdżą bo jak sami twierdzą " derby derbami ale nie z mordercami ". Kilka bądź kilkanaście lat temu podczas starcia KSG - Ruch zmarł jeden z kibiców Ruchu. Można powiedzieć, że zajebali od tego momentu focha ;)
-
obiektywnyFAN
"Knurów zawsze z wami" , "Czerwionka-Leszczyny" to nowe płótna?
-
Zupełnie Zielony.
Ta ekipa o której czesto piszesz z pierwszej osoby na początku swojej przygody na tym forum.Ktora to ekipa chciala sprawdzic wasza forme przed turniejem ?
Tyle tylko że po co o tym wspominac jak do niczego nie doszło? w każdym razie u nas jest tak przyjęte.
-
independentfanatic
Ciekawie? Co raz to bardziej nudne. Teraz to kluby pro L / fc L juz w ogole nie maja przeciwnika na Mazowszu. Bo kto im jeszcze zostal? PoloniaW, Petra, Bron i Powislanka i to juz chyba wszystko ? Reszta to albo kluby pro L albo ich uklady (Radomiak i jego fc).kwiatq pisze:No to teraz ciekawie się zapowiada na Mazowszu
Na przestrzeni lat już mnie chyba nic nie zdziwi na polskiej scenie kibicowskiej... Jak do Radomiaka miałem szacunek za charakterną ekipę to po odbiciu od Stali i teraźniejszym układzie z Legią pokazali swój harakter,independentfanatic pisze:Ciekawie? Co raz to bardziej nudne. Teraz to kluby pro L / fc L juz w ogole nie maja przeciwnika na Mazowszu. Bo kto im jeszcze zostal? PoloniaW, Petra, Bron i Powislanka i to juz chyba wszystko ? Reszta to albo kluby pro L albo ich uklady (Radomiak i jego fc).kwiatq pisze:No to teraz ciekawie się zapowiada na Mazowszu
Może wywołam napinkę ale spośród konkurencyjnych wymienionych ekip z Mazowsza to poza Petrochemią to większą siłę mają wszystkie widzewskie fc w tym województwie :)
-
malopolska zach
Gdzie tu konsekwencja?Nivek pisze:Na przestrzeni lat już mnie chyba nic nie zdziwi na polskiej scenie kibicowskiej... Jak do Radomiaka miałem szacunek za charakterną ekipę to po odbiciu od Stali i teraźniejszym układzie z Legią pokazali swój harakter,independentfanatic pisze:Ciekawie? Co raz to bardziej nudne. Teraz to kluby pro L / fc L juz w ogole nie maja przeciwnika na Mazowszu. Bo kto im jeszcze zostal? PoloniaW, Petra, Bron i Powislanka i to juz chyba wszystko ? Reszta to albo kluby pro L albo ich uklady (Radomiak i jego fc).kwiatq pisze:No to teraz ciekawie się zapowiada na Mazowszu
Może wywołam napinkę ale spośród konkurencyjnych wymienionych ekip z Mazowsza to poza Petrochemią to większą siłę mają wszystkie widzewskie fc w tym województwie :)
u Nas od zawsze Radomiak był kosą i tak zostanie.independentfanatic pisze:Ciekawie? Co raz to bardziej nudne. Teraz to kluby pro L / fc L juz w ogole nie maja przeciwnika na Mazowszu. Bo kto im jeszcze zostal? PoloniaW, Petra, Bron i Powislanka i to juz chyba wszystko ? Reszta to albo kluby pro L albo ich uklady (Radomiak i jego fc).kwiatq pisze:No to teraz ciekawie się zapowiada na Mazowszu
Tak. Na derbach z Ruchem zaliczyły debiut.obiektywnyFAN pisze:"Knurów zawsze z wami" , "Czerwionka-Leszczyny" to nowe płótna?
-
tuwimianin.
Czy na meczu w Zabrzu ( oprócz GKS, ROW, KSW, Hajduka ) obecne ekipy Banika, Siarki, Wisły Plock lub Pogoni ?
https://www.youtube.com/watch?time_cont ... N8787ELHfw Feta po deRbach na Cichej !
Nie trzech tylko 2, co prawda chluby to nam nie przynosi.Beha pisze:Górnik Zabrze to chyba trzech niebieskich wysłał do sektora Niebo, stare historie to jednak. Bojkotują mecze w Zabrzu, ich prawo.
Kiedyś sprzęt, alkoholizacja często prowadziły do tragicznych sytuacji..
Chłopak z Odry Wodzisław, ze Śląska Wrocław, Arkowiec na Grabiszyńskiej, poparzony Wrocławianin po koktajlach Mołotowa...
Krakowa to nawet nie wspominam
Dużo ekip ma coś na sumieniu...
-
Ultras Górnik Zabrze
21.02.2016 GÓRNIK ZABRZE - RUCH CHORZÓW 0-2
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=Q9d39VduUwM[/youtube]
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=9c-8IFuSjVc[/youtube]

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=Q9d39VduUwM[/youtube]
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=9c-8IFuSjVc[/youtube]

-
3KgKabanosu
Wszystkie trybuny już są otwarte na Górniku?
A ta główna trybuna (vip itp) będzie rozbudowana? Czy zostaje w takim stanie jak jest?Na_lajcie pisze:Tak, 4 trybuny sa czynne.