Tak. Na derbach z Ruchem zaliczyły debiut.obiektywnyFAN pisze:"Knurów zawsze z wami" , "Czerwionka-Leszczyny" to nowe płótna?

Relacja,Komentarze,Foto/Video-19-22 lutego
Moderator: LechiaCHWM
-
Re: Relacja,Komentarze,Foto/Video-19-22 lutego
-
Czy na meczu w Zabrzu ( oprócz GKS, ROW, KSW, Hajduka ) obecne ekipy Banika, Siarki, Wisły Plock lub Pogoni ?
IGLOOPOL DĘBICA
-
https://www.youtube.com/watch?time_cont ... N8787ELHfw Feta po deRbach na Cichej !
-
Nie trzech tylko 2, co prawda chluby to nam nie przynosi.Beha pisze:Górnik Zabrze to chyba trzech niebieskich wysłał do sektora Niebo, stare historie to jednak. Bojkotują mecze w Zabrzu, ich prawo.
Kiedyś sprzęt, alkoholizacja często prowadziły do tragicznych sytuacji..
Chłopak z Odry Wodzisław, ze Śląska Wrocław, Arkowiec na Grabiszyńskiej, poparzony Wrocławianin po koktajlach Mołotowa...
Krakowa to nawet nie wspominam
Dużo ekip ma coś na sumieniu...
-
21.02.2016 GÓRNIK ZABRZE - RUCH CHORZÓW 0-2
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=Q9d39VduUwM[/youtube]
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=9c-8IFuSjVc[/youtube]

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=Q9d39VduUwM[/youtube]
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=9c-8IFuSjVc[/youtube]

-
Wszystkie trybuny już są otwarte na Górniku?
-
A ta główna trybuna (vip itp) będzie rozbudowana? Czy zostaje w takim stanie jak jest?Na_lajcie pisze:Tak, 4 trybuny sa czynne.
-
Jak sie godo i pisze po Slonsku to czasami wyskoczy babol... Wziol zech, wzioles, wziols itd nie podniecaj sie tam...
-
[link]Na_lajcie pisze:Tak, 4 trybuny sa czynne.
Ta trybuna po prawej ma być tak odcięta od reszty?
-
Nie chce się przypierdalac ale się przypierdole. Po co w opisie meczu Legii piszesz ze był Maciek? Myślisz że kogoś to interesuje i to jest tak ważne info? Strasznie razi w oczy.Malkin pisze:Krótkie podsumowanie ostatniej kolejki: [link]
Co do reszty strony to jest ciekawa i mam nadzieje że będzie często i rzetelnie aktualizowana.
-
Nowe trybuny w Zabrzu są trzy a czwarta to oczywiście pozostałość po starym obiekcie stąd te odcięcie.Jak znajdzie się kasa to są plany aby wybudować czwartą trybunę i wtedy stadion będzie miał pojemność 32 tysięcy.3KgKabanosu pisze:[link]Na_lajcie pisze:Tak, 4 trybuny sa czynne.
Ta trybuna po prawej ma być tak odcięta od reszty?
-
Ciekawy jest trans "Ahmed trzymaj się!" dla kolesia z Wisłoki. To ten sam o którym mówił Igloopol, że ciapaty rządzi Wisłoką? Może to jest jeden wielki przypadek, ale dziwnie to wygląda ;)
exitus acta probat.
-
Stary chlop a takie glupoty pisze! Ksywka Ahmed ma w Polsce tyle wspolnego z wyznawcami skurwialego allaha, co Polak z ciapatymi.Lari pisze:Ciekawy jest trans "Ahmed trzymaj się!" dla kolesia z Wisłoki. To ten sam o którym mówił Igloopol, że ciapaty rządzi Wisłoką? Może to jest jeden wielki przypadek, ale dziwnie to wygląda ;)
-
Tak dokładnie ta sama osoba. Osobnik pochodzenia czysto arabskiego. To że jego ojca tu przywieźli w skrzynce i on urodził się w Polsce nie zmienia jego pochodzenia. No ale Wisłoka jeb*** uchodźców haha
-
A c*** tam ze arab, moze byc nawet murzyn byle sie umial napierdalac ale najwazniejsze to hip hop hanba bialej rasy tak jak to typ z nich w podpisie ma :)wsk3 pisze:Tak dokładnie ta sama osoba. Osobnik pochodzenia czysto arabskiego. To że jego ojca tu przywieźli w skrzynce i on urodził się w Polsce nie zmienia jego pochodzenia. No ale Wisłoka jeb*** uchodźców haha
Bylo tego wiecej. Avia nawet jakiegos mulata ma. Normalnie naughty by nature :)Swiatowid pisze:W Resovii tez lata arab nawet z dziara po arabsku na plecach, ale nadciaga aryjska horda.
-
Czy stara trybuna na stadionie KSG jest czynna, używana?
Na zdjęciu widać tylko jakieś banery reklamowe.
-
Nivek
Na przestrzeni lat już mnie chyba nic nie zdziwi na polskiej scenie kibicowskiej... Jak do Radomiaka miałem szacunek za charakterną ekipę to po odbiciu od Stali i teraźniejszym układzie z Legią pokazali swój harakter,
Z kim Radomiak może zrobić sobie układ by odzyskać Twój szacunek ?
Na przestrzeni lat już mnie chyba nic nie zdziwi na polskiej scenie kibicowskiej... Jak do Radomiaka miałem szacunek za charakterną ekipę to po odbiciu od Stali i teraźniejszym układzie z Legią pokazali swój harakter,
Z kim Radomiak może zrobić sobie układ by odzyskać Twój szacunek ?
-
Juz dawno nie lata, teraz trenuje z polish gypsy :)Swiatowid pisze:W Resovii tez lata arab nawet z dziara po arabsku na plecach, ale nadciaga aryjska horda.
-
Na WDŚ siedziało tam 7 orkiestr, generalnie sprzedaż biletów na tą trybunę nie jest prowadzona i nie będzie.Beha pisze:Czy stara trybuna na stadionie KSG jest czynna, używana?
-
Po otwarciu trzech nowych trybun, stara została wyłączona z użytku.Beha pisze:Czy stara trybuna na stadionie KSG jest czynna, używana?
W ten oto sposób jesteśmy świadkami ukończenia pierwszego etapu budowy nowego stadionu w Zabrzu. Z kibicowskiego punktu widzenia najistotniejszy jest fakt, że w końcu zostanie oddany do użytku sektor gości. Lech Poznań będzie pierwszą grupą kibiców, która zasiądzie w nim na normalnych warunkach. Do Zabrza przyjadą już w najbliższą środę 2 marca.
Z kolei ostatnimi, którzy oficjalnie zasiedli w sektorze gości w Zabrzu, byli fani Widzewa Łódź. Miało to miejsce podczas pamiętnego meczu Górnik - Widzew, który się odbył się 30 października 2009 roku. Obie drużyny grały wówczas na zapleczu ekstraklasy. Ale to już historia...
DR.MARTENS - DENTAL PLAN
NIEZALEŻNY GŁOS SYMPATYKA ZABRZAŃSKIEGO GÓRNIKA
-
Swiatowid pisze:W Resovii tez lata arab nawet z dziara po arabsku na plecach, ale nadciaga aryjska horda.
Stal Sanok też miała murzyna w ekipie, nawet jest na zdjęciu obok gości z szalikami z celtykiem :) Chłopaki z Sanoka mówią jak im się to wypomina, że "dobrze boksował i niejednemu by najebał...". Także szkoda słów ;) Najlepsze jest to że potem takie pseudo prawicowe ekipy drą pysk Biała Siła, Aryjska Horda itp. Albo opowiadają jacy to z nich skini byli kiedyś.. Także podsumowując ekipy takie jak te wyżej wymienone zapewne się cieszą że nadchodzi fala uchodźców z Afryki.. Będą mieli nowych rekrutów do swoich ekip..
-
Werewolf, jebnij ty się w ten swój pusty łeb, może uchroni cię to przed wypisywaniem takich bzdur. Przypucuj się lepiej z jakiej ekipy jesteś, albo zamilcz. Na Resovii nie ma żadnych ciapatych i tyle w temacie. Chcesz siać ferment, to zjedz kiełbasę i popij kefirem, lepiej ci to wyjdzie.
-
Debilu, ja napisałem że macie ciapatego w ekipie?? Napisałem o Stali Sanok że mieli murzyna. A po drugie możesz się pluć, prawda jest taka że niejaki Rami H. Biegał z wami w ekipie "bo trenował MMA i się dobrze bił". Nawet trzymał trans "Śmierć Garbatym Nosom" za co dostał zawiasy.. Co teraz wstyd się przyznać do kolegi muzułmanina?? A bokser Dawid "Cygan" dlaczego stanął w ich obronie że niby niesłusznie zostali wykluczeni ze środowiska?? Rozumiem że wszyscy kłamią? Biegaliście z ciapatym muzułmaninem i tyle, jeżdził na akcje, bił się za wasz klubik. Ale teraz powiecie że to nie prawda, a jak już to może jeżdził ale w ekipie nie był.. Pierdolnąć to ty się możesz za te swoje kłamstwa. WSTYD I TYLE! Chłopaki ze Stali Rz. również zrobili oprawę na ten temat "Co to za Aryjska Horda gdzie biega ciapata morda?" Rozumiem że wszyscy cyganią.. ;)
-
Skończ pierdolić. Rami nie był w ekipie a na derbach nie trzymał żadnego transparentu. Każdy kto tam wtedy był, to wie.
Się ferment dalej baranie. A i przyznaj się w końcu z jakiej ekipy jesteś, czy może wstydzisz się tego? cyganów lepiej szukaj u siebie, bo coś mi śmierdzisz krośnieńskim taborem.
Się ferment dalej baranie. A i przyznaj się w końcu z jakiej ekipy jesteś, czy może wstydzisz się tego? cyganów lepiej szukaj u siebie, bo coś mi śmierdzisz krośnieńskim taborem.
-
Niczego nie wieszał? :)
[link]
"Rami H. jest oskarżony o publiczne znieważenia narodu żydowskiego podczas majowych derbów w 2010 roku w Rzeszowie."
Czyli Rami się bujał z ekipą, jeżdził z ekipą, latał w barwach Resovii, udzielał się hooligańsko ale nie był w ekipie.. Ciekawe ;) Taki kit to możesz wciskać swoim ziomkom z Sanoka a nie mi.. Widać jacy z was hipokryci. Wielka prawica i skini z ciapatym w ekipie. Historii nie zamażecie smród pozostanie do końca.. Nawet jakby nie był w ekipie A BYŁ. To nie wiem jak można stać z muzułmaninem w jednym młynie.. Wieszając flagę ze wzorem BnH..
[link]
"Rami H. jest oskarżony o publiczne znieważenia narodu żydowskiego podczas majowych derbów w 2010 roku w Rzeszowie."
Czyli Rami się bujał z ekipą, jeżdził z ekipą, latał w barwach Resovii, udzielał się hooligańsko ale nie był w ekipie.. Ciekawe ;) Taki kit to możesz wciskać swoim ziomkom z Sanoka a nie mi.. Widać jacy z was hipokryci. Wielka prawica i skini z ciapatym w ekipie. Historii nie zamażecie smród pozostanie do końca.. Nawet jakby nie był w ekipie A BYŁ. To nie wiem jak można stać z muzułmaninem w jednym młynie.. Wieszając flagę ze wzorem BnH..
-
Czerpiąc wiedzę z nowin czy innych gazetek, pokazujesz właśnie jakim łbem jesteś.
Czyli jesteś z taboru cyganie? I ty śmiesz coś mówić o białej rasie jak sam na meczach i osiedlach waflujesz się z cyganami?
Kończę polemikę z tobą (o ile wiesz co to znaczy).
Czyli jesteś z taboru cyganie? I ty śmiesz coś mówić o białej rasie jak sam na meczach i osiedlach waflujesz się z cyganami?
Kończę polemikę z tobą (o ile wiesz co to znaczy).
-
Od chłopaków z Rzeszowa wiem że dostał zawiasy za to. Także skończ pierdolić że wszyscy kłamią a wy mówicie jedną jedyną prawdę, z Krosna nie jestem także nie trafiłeś. Łbem jesteś ty bo w innym temacie pisałeś coś o klapsach Brzozovii, a na pytanie gościa z Brzozowa jakie klapsy? Bo nie pamięta, nie potrafiłeś nic odpowiedzieć. Także siejesz farmazony, a jak ktoś krytykuje tą twoją ekipkę to każesz nie pisać bo blabla nikt nie jest na tyle inteligentny i godny tego żeby napisać coś o Resovii.. Nie odpowiadasz na żadne argumenty ani na nic, prawda jest taka że ty piszesz że Rami niczego nie wieszał, otóż jak ci udowodniłem wyżej WIESZAŁ, i to wiem od chłopaków z Rzeszowa którzy mówili że dostał za to zawiasy, czyli wychodzi na to że mimo że nie jestem z Rzeszowa to wiem więcej od ciebie o twojej ekipie. No chyba że celowo walisz takie kłamstwa na forum żeby wybielać swoją ekipę. Otóż niestety muszę cię zmartwić są jeszcze osoby które pamiętają to i owo, i choćbyś pisał te oszczerstwa 50 razy to i tak gówno zmienisz.
A to twoje najeżdżanie na Krosno jest śmieszne.. Nie wiem z kim oni się bujają, ale na pewno nie łażą z transparentem wyjebanym na całą ulicę "Nadciąga Aryjska Horda". A wy tak, także jest to zasadnicza różnica, bo wy robicie z siebie wielkich prawicowców którzy czczą Białą siłę zapominając że ciapaty z wami biegał. Twoje podejście jest śmieszne "Co z tego że mieliśmy ciapatego, inni też mają!".
A to twoje najeżdżanie na Krosno jest śmieszne.. Nie wiem z kim oni się bujają, ale na pewno nie łażą z transparentem wyjebanym na całą ulicę "Nadciąga Aryjska Horda". A wy tak, także jest to zasadnicza różnica, bo wy robicie z siebie wielkich prawicowców którzy czczą Białą siłę zapominając że ciapaty z wami biegał. Twoje podejście jest śmieszne "Co z tego że mieliśmy ciapatego, inni też mają!".
-
Jesteś łbem, bo piszesz bzdury usłyszane w necie lub wyczytane z gazet. Nie trzymał żadnego transparentu, został powinięty przez psy po derbach, z domu, i bez niczego się przyznał - jego sprawa. Nie był nigdy w ekipie, nigdy z nią się nie bujał, i tyle powinieneś wiedzieć. Co do Brzozowa, to nie mam zamiaru udowadniać komuś faktów sprzed kilkunastu lat - kto tam był, to wie jak było. I przyznaj się parówo skąd ty ku*** jesteś, bo uciekasz od tego tematu jak od ognia. Wstydzisz się swojej ekipy?
-
Wątpię żeby to z jakiej ekipy jestem miało jakieś znaczenie, zwłaszcza że nie wypowiadam się oficjalnie w jej imieniu, a ty tak. Na dodatek ja sobie pisze posty o Sanoku czy Brzozowie, a ty ku*** się wpierdalasz nie proszony już 2 raz. Dziwne że akurat jego biednego zatrzymali a nie kogoś z pozostałych osób będących na derbach w 2010.. :( Zwłaszcza że on nic nie robił (tak jak twierdzisz niczego nie trzymał, ani nie wieszał).. Ja może jestem łbem, ale ty jesteś farmazoniarzem.
-
Jak pisałem już wcześniej kilkukrotnie, jesteś baranem, bo czerpiesz wiedzę z gazet lub od innych osób, które nie mają pojęcia o tym o czym mówią - do czego się sam przyznałeś i co sam udowodniłeś - tutaj oraz w kwestii Brzozowa. Zabieram głos wtedy, kiedy takie osoby jak ty, piszą jakieś farmazony o Resovii. Kończę już dyskusję tutaj z tobą, a jak masz coś więcej do napisania, zapraszam na pw. Może chociaż tam będziesz mógł powiedzieć z jakiej ekipy jesteś, skoro zabrakło ci jaj tutaj.
-
Czerpię wiedzę z różnych źródeł. I jak na razie to ty piszesz o rzeczach których nie masz pojęcia, tak jak napisałem przedtem, piszesz o klapsach które dawaliście Brzozovii. Gościu z Brzozowa pyta, jakie klapsy? Ty nie odpowiadasz bo takowych zapewne nie było, także p********* jak debil co ci ślina na język przyniesie. Po drugie piszesz że wasz Arab niczego nie trzymał ani nie rozwieszał, a mimo to został złapany za to, jak sam napisałeś przed chwilą i na dodatek się przyznał chociaż był nie winny :O. I kto ci jełopie uwierzy w to twoje bajdurzenie?? Gubisz się w tym co piszesz podobnie jak Wałęsa który w tym co pierdolili już sam się zamotał. Jestem wolnym strzelcem dlatego ci nie muszę się tłumaczyć z jakiej ekipy jestem / ewentualnie jestem z komendy głównej policji i nie wiem co powiedzieć :( Bo czerpię wiedzę z gazet, szczególnie z gazetki "Mały gość" i "Walczący katolik".