Pełna zgoda . Dodam tylko że podobne stwierdzenie pojawia się tutaj co jakis czas i dyskusja staje się chociaż na trochę bardziej cywilizowana. Może warto by było niektórym wbić sobie to w końcu do głowy. Jeśli coś się w tej kwestii zmieni i któras z ekip uzyska wyrazna przewagę nad rywalem, to napewno większość się zorientuje zanim się zacznie pierdolenie na internetach... .cobytu pisze:Zniszczone grafy sprawiaja mi zajebista radosc.Sa.ludzie. pokolen nizej ktorzy to ogarniaja.Nie zmienia to jednak faktu ze to tylko i az pstryczek w nos.mms ma racje... (!) Najwazniejsze akcje H a na dzien dzisiejszy zadna z ekip UCZCIWIE nie moze powiedziec ze ma nad wrogiem przewage przygniatajaca.
I szczególnie do was czerwoni to stwierdzenie bo znów to Wy sprowadziliscie chytrym manewrem rozmowę w tą stronę.
I najwazniejsze , jeszcse apropo dwch powyzszych wpisow - nie zauważyłem żeby ktokolwiek z ŁKSu tutaj twierdził , że graffiti jest "ważniejsze " niż kwestie H. Rzeczy o których piszesz mms to chyba każdy kibol wiedział w przedszkolu .
PS.
W całej Lodzi takie okurwienie kundli ??
Cały dzień widać frajerów z drogowki z radarami , prewencja ch**a szuka do du.. wszedzie gdzie nos mogą wsadzic . Spisuja wszystkich jak z automatu, mandaty za byle gowno , kijanki i fusiony to juz chyba wyrabiają milionowe przebiegi. Pojechac gdzieś po 22 jest równoznaczne ze stratą 20 minut na kontrole .
Czytałem że na Rudzie jakas większa akcja prewencyjna też w ostatnich dniach ....
Ciekawe czy to po prostu kwestia pieniędzy na nowy rok , czy raczej sprawka nowej władzy , nowych możliwości itp