Łódź i województwo łódzkie - kibicowsko
Moderatorzy: Automoderation, Zorientowany, LechiaCHWM
Re: Łódź i województwo łódzkie - kibicowsko
Nikt z ŁKSu nie pisze tutaj o wielkim i jeszcze większym Widzewie w kategorii "nie istnienia" czy "wymierania".Natomiast nikt z ŁKSu nie pozwoli na puszczanie ściem o wielkim i jeszcze ku...wa większym Widzewie,zakłamywaniu rzeczywistości itd.
Ale Wy widzewiacy ciągle się produkujecie,że Widzew przewyższa ŁKS we wszystkim.Otóż w czym???
Oprawy?Ostatnie pięć/sześć lat.Nie pamiętam dobrej,czytelnej i estetycznie wykonanej oprawy na Widzewie,natomiast ŁKS...było tego trochę.
Chuliganka?Od Poddębic,nic wielkiego się nie wydarzyło,ale każdy to przyzna,że gdyby ekipy się spotkały,Widzew zaliczył by ponownie sromotną klęskę.
Działalność WRW i UR.Bez komentarza.
Jedynie ta frekwencja i wyjazdy ratują jeszcze ten Widzew.Chociaż i frekwencja to też spory spadek,momentami bywało u Was gorzej niż na ŁKSie.
Nie róbcie z siebie nie wiadomo kogo,bo jesteście jedną z czołowych ekip w Polsce,ale nie jedyną.I jeśli by porównać działanie naszych ekip z ostatnich lat,to wypadacie blado przy ŁKSie.
Ale Wy widzewiacy ciągle się produkujecie,że Widzew przewyższa ŁKS we wszystkim.Otóż w czym???
Oprawy?Ostatnie pięć/sześć lat.Nie pamiętam dobrej,czytelnej i estetycznie wykonanej oprawy na Widzewie,natomiast ŁKS...było tego trochę.
Chuliganka?Od Poddębic,nic wielkiego się nie wydarzyło,ale każdy to przyzna,że gdyby ekipy się spotkały,Widzew zaliczył by ponownie sromotną klęskę.
Działalność WRW i UR.Bez komentarza.
Jedynie ta frekwencja i wyjazdy ratują jeszcze ten Widzew.Chociaż i frekwencja to też spory spadek,momentami bywało u Was gorzej niż na ŁKSie.
Nie róbcie z siebie nie wiadomo kogo,bo jesteście jedną z czołowych ekip w Polsce,ale nie jedyną.I jeśli by porównać działanie naszych ekip z ostatnich lat,to wypadacie blado przy ŁKSie.
Oj teraz to sie dopiero rabe nakreci :D
-
NoMatterWhat
Co z tego ze nie chcieli. Co to ku*** za tlumaczenie?
Slask pyta Seville czy przystaliby na rewanz? Nie. I nie chodzi tu o bariere jezykowa. Choc w waszym przypadku moze i to jest przyczyna.
Flaga skrojona to skrojona.
Wy kogo?
Slask pyta Seville czy przystaliby na rewanz? Nie. I nie chodzi tu o bariere jezykowa. Choc w waszym przypadku moze i to jest przyczyna.
Flaga skrojona to skrojona.
Wy kogo?
-
Ene due rabe
hahaha i kto tu komu ujmuje ?? skad Ty mozesz wiedziec kto tam był z Legii ?? Od na byłnp w wiekszosci młody skład a nie topowa ekipa czego Legia miała świadomość....qb. pisze: No bandy Legii to wy wtedy nie obiliscie tak apropo waszych dokonan. Nie zmienia to faktu ze akcja na plus.
Za to nieprzypadkowe grupy starły sie na piotrkowskiej i tam akurat zostaliscie poskładani wiec moze hamujcie te swoje proroctwa kto kogo nastepnym razem bo nie wszystko jest takie czarno biale jak sie tutaj niektorym wydaje.
Moze u was banda nie jezdzi na zgode, ale generalnie wiadomo jak wygląda skład ktory jezdzi wspomagać ziomków i jest tam zazwyczaj specyficzna mieszanka.
jakos jak wy obiliscie pare naszych aut wracających z Płocka wspomagających Rese to ku*** zescie sie pucowali wszem i wobec ze obiliscie ŁKS.... tłumaczenia raczej do was nie docierały . Wiec tak samo my obilismy Legie, tylko trafilismy całą grupe a nie pojedyncze auta.
zajmijcie sie sobą jak juz pisałem bo to co piszecie to juz nawet smieszne nie jest i sie kompromitujecie z kazdym wpisem. Jak mowicie o starciach między nami to owszem na Pietrynie byliscie górą ale nie zapominajcie ze nadal ostatnia awantura banda na bande zainteresowanych składów w wiekszych liczbach jest bezapelacyjnie na naszą korzyść...
-
NoMatterWhat
Rabin przejal monopol w tym watku. Inni juz wymiekli ale on twardo stoi na czele zniwelowania wroga. c***, ze w internecie ale zawsze. Bedziesz zasluzonym.
Ten, ktory pisze o swojej ekipie "bodajze".
O wiele inaczej wygladalby ten temat gdybys sie nie wypowiadal albo tak jak nawolujesz, pisac o swoich klubach.
Ja napisalem o frekwencji swojego Klubu, Ty przemilczales o swoim.
Z tymi flagami to wiadomo, ze milczysz, bo odpowiedz jest jednoznaczna.
Ten, ktory pisze o swojej ekipie "bodajze".
O wiele inaczej wygladalby ten temat gdybys sie nie wypowiadal albo tak jak nawolujesz, pisac o swoich klubach.
Ja napisalem o frekwencji swojego Klubu, Ty przemilczales o swoim.
Z tymi flagami to wiadomo, ze milczysz, bo odpowiedz jest jednoznaczna.
-
walczzawsze
czy ktoś z Łksu odpowie na pytanie?
kto założył ŁKS??????
kto założył ŁKS??????
FERIEee gówniarstwo oblega kibice net do tego rabin i jego wierni:)
-
NoMatterWhat
Bialy08, wiem o tym, ze Hutnik wam odmowil, tyle ze ja napisalem, ze wciaz sie nie zrewanzowalisvie, a nie, ze im nie proponowaliscie.
Slask w miare mozliwosci probuje odbic sie na Sevilli i myslisz, ze pyta ich o zdanie?
Slask w miare mozliwosci probuje odbic sie na Sevilli i myslisz, ze pyta ich o zdanie?
A wy za Poddębice się zrewanżowaliście?NoMatterWhat pisze:Bialy08, wiem o tym, ze Hutnik wam odmowil, tyle ze ja napisalem, ze wciaz sie nie zrewanzowalisvie, a nie, ze im nie proponowaliscie.
NoMatterWhat pisze:Bialy08, wiem o tym, ze Hutnik wam odmowil, tyle ze ja napisalem, ze wciaz sie nie zrewanzowalisvie, a nie, ze im nie proponowaliscie.
Nie ma u Nas zadnego praktycznie cisnienia na Hutnik bo oni nie wbili nas w ziemie i nie wyjebali nam flag.Jak chcesz to poszukaj sobie np. opisu naszego spotkania napisanego przez krakowian.Zobacz czy jest tam cos o r********* w proch i pyl ŁKS.Obiektywnie jest i na temat.
-
walczzawsze
rabin czujesz się bardziej dowartościowany jak ubliżasz w internecie?
-
NoMatterWhat
Nie zrozumieliście. Mnie nie chodzi o to jak to było miedzy wami załatwiane, tylko o suchy fakt, że do rewanżu nie doszło. Nie porównuje was do akcji ze Śląskiem tylko, piszę o tym, że Śląsk działa, by zrobić odwet, a u was cisza w tym temacie. Wasza plama, wasza sprawa.cobytu pisze:NoMatterWhat pisze:Bialy08, wiem o tym, ze Hutnik wam odmowil, tyle ze ja napisalem, ze wciaz sie nie zrewanzowalisvie, a nie, ze im nie proponowaliscie.
Nie ma u Nas zadnego praktycznie cisnienia na Hutnik bo oni nie wbili nas w ziemie i nie wyjebali nam flag.Jak chcesz to poszukaj sobie np. opisu naszego spotkania napisanego przez krakowian.Zobacz czy jest tam cos o r********* w proch i pyl ŁKS.Obiektywnie jest i na temat.
Tyle ode mnie.
NoMatterWhat pisze:Nie zrozumieliście. Mnie nie chodzi o to jak to było miedzy wami załatwiane, tylko o suchy fakt, że do rewanżu nie doszło. Nie porównuje was do akcji ze Śląskiem tylko, piszę o tym, że Śląsk działa, by zrobić odwet, a u was cisza w tym temacie. Wasza plama, wasza sprawa.cobytu pisze:Pozostań w świecie internetu, tutaj ty i twoja znikoma wiedza o sprawach kibicowskich pasują najlepiej.NoMatterWhat pisze:Bialy08, wiem o tym, ze Hutnik wam odmowil, tyle ze ja napisalem, ze wciaz sie nie zrewanzowalisvie, a nie, ze im nie proponowaliscie.
Tyle ode mnie.
tylko bez 1wszego dużo grubszego starcia (czesci z ŁKS dobrze sie zaprezentowała ) wygranego przez HKS no i brakuje koncówki gdzie ŁKS podgoniony do stacjiWantedx pisze:https://www.youtube.com/watch?v=_c0pnnp7mLE yo jest ta akcja z Hutnikiem ?
Jedras zwykla parowa co nawet na rozprawie nie moze spojrzec w oczy. Mysleliscie ze dzieki naszym klopotom wyjdziecie na wierzch, ale sie nie udaje. Mimo naszych kłopotów trzymamy sie dobrze. Nasze fc radza sobie jak nigdy, czego moze byc przykład Żyrardów mimo starań mistrzów Polski w piłce . W Kwidzynie o Legii niedługo zapomna dzierzac miasto między Widzew a Lechie.
Dalej tworzcie grafiki o Janku, piszcie o naszych manewrach a i tak co zrobimy bedzie sie liczylo tam gdzie ma sie liczyc. To tylko internet, tu mozecie psac wszystko a walka pozostanie tam gdzie jej miejsce, wiec do najbliższego i oby ich najwięcej :-) I niech rozjazd nie będzie hasłem przewodnim na zbiorkach. :)
Dalej tworzcie grafiki o Janku, piszcie o naszych manewrach a i tak co zrobimy bedzie sie liczylo tam gdzie ma sie liczyc. To tylko internet, tu mozecie psac wszystko a walka pozostanie tam gdzie jej miejsce, wiec do najbliższego i oby ich najwięcej :-) I niech rozjazd nie będzie hasłem przewodnim na zbiorkach. :)
Rabe czym Cie karmia w tym szpitalu na teo? Mefedronem? :-
Roznica jest taka, że Dresik zapisal się na kartach historii O&J a nie kibice.net
Panowie dajcie juz sobie spokoj z tym Hutnikiem. Sąsiadki zaliczyły małą wpadkę ale szybko to naprostowali. Co do Piotrkowskiej to zorientowani wiedzą że dla zawodników z Łks-u to nie jest tylko miejsce na imprezy. Stąd tez obecnośc tam ekipy Widzewa przez kilka tygodni z rzędu i swego rodzaju zaproszenie do spotkania. Jak pokazały dalsze wydarzenia złapaliście przynęte.
Przypomnijcie sobie jak dostaliście w pizde w Arturówku erteesiaki i chowaliscie się w domku. jak zwykle dziewczyny macie dużo do powiedzenia w internecie szkoda że na mieście zawsze nie kibicujecie.
-
walczzawsze
Łkaesioki będą wspominać starcia które działy się kilka lat temu... :) bo nie mają się czym pochwalić to wyciągają dawne czasy :)
a niektórych typków z Łksu to naprawdę trudno zrozumieć co piszą :) gimnazjum rządzi!!!
a niektórych typków z Łksu to naprawdę trudno zrozumieć co piszą :) gimnazjum rządzi!!!
twoja matka mówiła mi że 3 miesiące w kondomie na strychu wisiałeś, i jak możesz to przekaż jej żeby w końcu wydała mi resztę, tydzień temu byłem u niej o 20.
chyba jesteś tym szczęśliwcem z okna, popracuj nad refleksem.
chyba jesteś tym szczęśliwcem z okna, popracuj nad refleksem.
Nareszcie,już się martwiłem ze Rabinowi internet odcięli.
A tam grafy, ściana ci nie odda. A jak już macie kogoś od nas przed sobą to zrywka lub szybka basta :)
Walczcie dalej ze ścianami, chyba wreszcie macie godnego rywala :)
Walczcie dalej ze ścianami, chyba wreszcie macie godnego rywala :)
teraz znowu bedzie musiał odpisać wywód na 300 wyrazów. żal mi tego żyda.
Na naszej nowej trybunie bez rewelacji to fakt... Atmosfera wokół klubu robi sie o wiele lepsza.Licze na lepszą frekwencję i na lepsze oprawy.Waszą dużą przewagą bedzie nowy normalny stadion a nie karykatura jak u nas.
-
Kwiatkowski
Ene due Rabe zagadaj z psychatra o zmianie lekow.Wspomnij o tym, ze masz paranoje, czujesz sie przesladowany.Przedstaw tez swoj obraz postrzegania siebie.Delikatnie mowiac jest on "bledny".
PS:W Twoich postach merytoryczne jest wylacznie slowo merytorecznie.
PS:W Twoich postach merytoryczne jest wylacznie slowo merytorecznie.
Przypilnowac 200 grafow oj bedzie ciezko :DWantedx pisze:dobra starczy tej miłej konwersacji, piąteczek wieczór, pogoda dojebana trzeba wyjsc pilnowac 200 grafów :)
spokojnego weekendu
Ja na ta chwile szansy nie widze... Byłbym mega szczesliwy gdyby powstala chociaz trybuna na przeciwko i oswietlenie(!) Ta cała cala historia jest zbyt skaplikowana.O prywatnym inwestorze tez mozemy sobie pomarzyć.Wantedx pisze:a jest jakaś w ogóle szansa, ze wam te trybuny wybudują? czy tylko jak znajdzie sie prywatny inwestor?cobytu pisze:Na naszej nowej trybunie bez rewelacji to fakt... Atmosfera wokół klubu robi sie o wiele lepsza.Licze na lepszą frekwencję i na lepsze oprawy.Waszą dużą przewagą bedzie nowy normalny stadion a nie karykatura jak u nas.
Zniszczone grafy sprawiaja mi zajebista radosc.Sa.ludzie. pokolen nizej ktorzy to ogarniaja.Nie zmienia to jednak faktu ze to tylko i az pstryczek w nos.mms ma racje... (!) Najwazniejsze akcje H a na dzien dzisiejszy zadna z ekip UCZCIWIE nie moze powiedziec ze ma nad wrogiem przewage przygniatajaca.
-
ldzwdz1910
Żałosne są te ostatnie strony...
Ten młody wyrośnie na świetnego chłopaka.
http://tinypic.com/view.php?pic=2mdp9pj&s=9
-
Santa Marta
co do Rudy....co Rabin wspomniał to milicja zrobiła akcję wywiadowczą-sprawdzenie samochodów,opuszczonych budynków i opini mieszkanców na temat lokalnych bandziorów:)http://www.#.pl/lodz/a ... h,9418572/
Z tymi kiepami to w całej Polsce huje szaleją.
-
Ukochane Miasto
no to ja bez cienia napinki poproszę cię o krótki opis sytuacji w Żyrardowie oczyma Legionisty.jestesmywaszastolica pisze:nie mam zamiaru wpierdalać się pomiędzy wódę, a zakąskę, ale jak się czyta takie rzeczy to nie sposób się nie wkurwić.C1365O pisze:Jedras zwykla parowa co nawet na rozprawie nie moze spojrzec w oczy. Mysleliscie ze dzieki naszym klopotom wyjdziecie na wierzch, ale sie nie udaje. Mimo naszych kłopotów trzymamy sie dobrze. Nasze fc radza sobie jak nigdy, czego moze byc przykład Żyrardów mimo starań mistrzów Polski w piłce . W Kwidzynie o Legii niedługo zapomna dzierzac miasto między Widzew a Lechie.
Dawanie przykładu Żyrardowa jak to się niby Widzew dobrze nie trzyma świadczy, albo o tym, że osoba która to pisze nie ma zielonego pojęcia co się dzieje w tym mieście, albo po prostu ma ZERO CHARAKTERU co wyróżnia Widzew z tego miasta.
No, ale jeżeli o sile Widzewa ma świadczyć przerzucenie się kilku małolatów w Kwidzynie z Legii na Lechię to w sumie nie ma sensu więcej pisać na temat tego, że "fc radza sobie jak nigdy". W sumie jakby to co tutaj piszecie traktować poważnie to nie wiem czego przykładem ma być ten Kwidzyn, skoro jakieś dzbany od Was już 5 lat temu pisali na tym forum, że Kwidzyn to praktycznie sam Widzew i niedobitki Legii.
Zresztą sam ten tekst o tym jak sobie te FC sobie nie radzą, jest prześmieszny w perspektywie tego jak widzewskie FC wyglądały jeszcze 10 lat temu, a jak to wygląda teraz - mam zacząć wyliczać ?
jak dla mnie to Widzew ma bardzo duży potencjał, nawet na pierwszą 5, ale takie zakłamywanie rzeczywistość jak w poście powyżej w kontekście tego, że od kilku lat aktywność (pod każdym względem) Widzewa jest coraz mniejsza, jest po prostu śmieszne
Jak jest Twoim zdaniem w owym mieście?
wyrośnie na kibicaldzwdz1910 pisze:Żałosne są te ostatnie strony...
troche czepiasz sie na siłe
chcesz mi powiedzieć, że na trybunie (stadionem niestety nazwać tego nie można) za 100 dużych baniek nie ma oświetlenia…?cobytu pisze:Ja na ta chwile szansy nie widze... Byłbym mega szczesliwy gdyby powstala chociaz trybuna na przeciwko i oswietlenie(!)Wantedx pisze:a jest jakaś w ogóle szansa, ze wam te trybuny wybudują? czy tylko jak znajdzie sie prywatny inwestor?
Nie ma! To nawet smieszne nie jest... Polecam zegar zobaczyc jak masz ochote szczerze sie usmiac
nie, nie mam takowego zamiaru… spytałem, bo to wręcz nieprawdopodobne za takie pieniądze się wydaje i tyle…cobytu pisze:Nie ma! To nawet smieszne nie jest... Polecam zegar zobaczyc jak masz ochote szczerze sie usmiac
-
dziecko armageddonu
naprawde taka lipa? dajcie jakies zdjecia
-
Ene due rabe
Trochę z tych stu baniek ucieli .... Zamiast jupiterow i porządnego telebimu jest za to areszt , loza prezydencka i jakiś gabinet prezydencki , loze dla VIP i dziennikarzy jakbysmy conajmniej z Barcelona grali, generalnie szkoda słów
-
Ene due rabe
Ale spokojnie , w przyszłej rundzie napewno pokazemy do czego służy stadion , i może uda się wpuścić nawet jakiś przyjezdnych .
Generalnie sektor gości jest takiej wielkości że na scisk to by się tam z 2 kafle upchnely jak nie lepiej ....
Generalnie sektor gości jest takiej wielkości że na scisk to by się tam z 2 kafle upchnely jak nie lepiej ....