Wisly chyba wiecej od RTS-u. Zaskoczenie na plus bo zawsze bylo ich u nas duzo mniej. Ale z o duzo gorszym dopingiem od Widzewa (bez napinki). U nas po zmianie prowadzacego Wisla nieslyszalna. Takiego dopingu nie pamietam juz od...nie wiem kiedy Ładna oprawa Krakowian. My prezentujemy na małych trybunach sektorowke-flage "Wielkie Zagłębie". Na meczu bluzgi wiadomo kto na kogo. I oby nasze grajki na Rumunow forme zlapaly...tyle
drazen pisze:Wisly chyba wiecej od RTS-u. Zaskoczenie na plus bo zawsze bylo ich u nas duzo mniej. Ale z o duzo gorszym dopingiem od Widzewa (bez napinki)
No cóz, Wisła ostatnio bierze przykład ze swoich zgód w kwestii dopingu, a raczejj jego braku na wyjazdach, vide WKS.
19Sikornik45 pisze:Mój ziomek wracając z Katowic widział przy autostradzie około 50 głów ubranych na sportowo coś darli morde.. tak mi się skojarzyło ze Śląsk wracał furami ale jeśli nic ciekawego nie pisze wiec pewnie nic sie działo..
chcesz powiedziec ze Piast sie ustawil w 5 dych na Slask wracajacy z Piast - Motor
Gdyby to był Piast to by chyba poznał swoich to logiczne.. niewiem kto to był zapewne sam Śląsk szukał Przygód.. z opisu nawet pasuje ich też gdzieś koło tylu było na meczu..
Wojna trwa niebezpieczna w skutkach.. nie jedna ciężka próba!
walka! o honor! walka! by pokozać kto jest szmatą a kto to Szlachta..
Tak ta sportowa ekipa to nasi Bracia z Wrocławia.Miało być ciekawie ale dzieki tym co zawsze do niczego nie doszło.Wielkie dzieki naszym Braciom ze przybyli na nasz mecz.Śląsk-Motorek-Chełmianka!!
drazen pisze:Wisly chyba wiecej od RTS-u. Zaskoczenie na plus bo zawsze bylo ich u nas duzo mniej. Ale z o duzo gorszym dopingiem od Widzewa (bez napinki)
No cóz, Wisła ostatnio bierze przykład ze swoich zgód w kwestii dopingu, a raczejj jego braku na wyjazdach, vide WKS.
Ich wybór, takie ekipy równiez być muszą.
Chyba o innym meczu myślimy...
Nasz doping praktycznie przez cały mecz, z niewielkimi przerwami. Dłuższe piosenki faktycznie wychodziły cicho - mogliście nie słyszeć. Parę razy jednak krzyknęliśmy porządnie.
Widzew lepiej wokalnie - z tym się zgodze. W tej kwestii jesteśmy od nich gorsi i obiektywnie potrafię to przyznać.
Ktoś pisał, że dużo było dopingu dla Śląska. Faktycznie, ale w przekroju całego spotkania i tego co śpiewaliśmy nie było tego tak dużo. A że najgłośniej to chyba logiczne, biorąc pod uwagę gdzie i z kim graliśmy.
Relację napewno napisze ktoś inny. Ja ze swojej strony mogę powiedzieć, że ZAJEBISTY wyjazd.
doping Wisły bardzo dobry.duzo wrzut Wisły na Zagłębie.
młyn Zagłębia raczej nie płacze z tego powodu i prowadzi głosny doping. w drugiej połowie z tego co zauważyłem zmiana prowadzącego doping na kk i bardzo duzo różnica !
mam dwa pytania do kibiców Zagłębia- wasz kk sie powiekszył i liczy teraz dwa sektory?? np: całe 90 min. kibicuje sektor kk i ten obok? czyzby nowe rozwiązanie na lepszy doping?
jeszcze jedno gdzie wasza flaga WIELKIE ZAGŁĘBIE ?
Sektor obok takze stoi caly mecz i stara sie dopingowac. Jest tak od meczu ze Steaua. Zobaczymy na jak dlugo pozostanie taka sytuacja. Doping sie polepszyl i to zdecydowanie po zmianie prowadzacego...
JA mam pytanie do kibiców GKS Katowice...dlaczego akurat ubieracie sie za zólto ,dlaczego akurat ten kolor?(skoro barwy macie trzykolorowe)
Nie wiem czemu ale mnie to ciekawi
Kiju pisze:Całkiem ładnie zaprezentował sie ŁKS...Łomża
JA mam pytanie do kibiców GKS Katowice...dlaczego akurat ubieracie sie za zólto ,dlaczego akurat ten kolor?(skoro barwy macie trzykolorowe)
Nie wiem czemu ale mnie to ciekawi
A czemu Widzew ubiera sie w czerwone tylko :]
A zółty kolor od dawna jest naszym nr 1. bo mamy żółte serce i zielona czarną krew
Heh,pytam,bo macie trzy barwy,my mamy dwa kolory,z przewaga czerwieni,dlatego nosimy sie na czerwono,podobnie ma np ŁKS,tylko ze ma odwrotnosc barw.
w sumie nie wiem po co to rozkminiam,ale ciekawy bylem dlaczego akurat żólty
I to naprawde nie jest zlosliwosc,tylko zwyczajna ciekawosc...
ps
zagadkowa2,frajera to widzisz jak patrzysz w lustro,a przez ciebie bana dostalo kilka innych osob...chyba ze pisales z 4 nicków.Nara.
Zastanawia mnie dziwne działanie zarządu z Lubina. Najpierw rozklejają plakaty we Wrocławiu, żeby zachęcić kibiców z Wrocka na odwiedzanie meczów Zagłębia, a jak sie stawią juz w Lubinie to 40 - 50 osób musi stac za brama
Banek troszkę bezsensowna prowokacja. Zaraz coś czuje ktoś wątek podłapie i temat się rozmyje
Każdy mój post ma na celu wyrażenie tylko i wyłącznie mojej prywatnej opini i nie jest i nie powinien być traktowany jako oficjalne stanowisko kibiców LECHA POZNAŃ
Banek pisze:Zastanawia mnie dziwne działanie zarządu z Lubina. Najpierw rozklejają plakaty we Wrocławiu, żeby zachęcić kibiców z Wrocka na odwiedzanie meczów Zagłębia, a jak sie stawią juz w Lubinie to 40 - 50 osób musi stac za brama
akcja wypalila i co? nagle sie z niej wycofuja?:) heh.
fajny wyjazd, Wisla niezle dopinguje od poczatku do konca spotkania.
jak caly stadion wlaczal sie do dopingu to doping Zaglebia rowniez dobry.
"
-kto nie skacze jest za Wisla hej hej
- jestesmy u siebie!;)
"
Banek pisze:To nie żadna prowokacja, tylko stwierdzenie faktu.
Dla jasności nie jestem zwolennikiem żadnej ze stron.
No to pomyśl racjonalnie Bo albo głupka zgrywasz albo nim jesteś ... tak czy inaczej dla mnie to co napisałeś to prowokacja i to bezsensowna
Każdy mój post ma na celu wyrażenie tylko i wyłącznie mojej prywatnej opini i nie jest i nie powinien być traktowany jako oficjalne stanowisko kibiców LECHA POZNAŃ
Kiju żółty kolor zawsze dominował na GieKSie i na koszulkach meczowych piłkarzy, zresztą podobnie jak u was-barwy czerwono-biało-czerwone, a koszulki promujecie czerwone
Kiju pisze:JA mam pytanie do kibiców GKS Katowice...dlaczego akurat ubieracie sie za zólto ,dlaczego akurat ten kolor?(skoro barwy macie trzykolorowe)
Bo sam żółty prezentuje się o wiele lepiej niż koszulki:
żółto-zielono-czarne, żółto-czarne, żółto-zielone, zielono-czarne, zielone, czy czarne.
Inna sprawa,to fakt że koszulka 2 czy 3 kolorowa kosztuje dużo więcej niż zwykła chinka i w krótkim okresie byłoby ciężko zorganizować to tak, żeby każdy ją miał. Oczywiście można powiedzieć, że zawsze można zrobić tak jak Legia, że częśc ubrana byłaby na żółto, część na zielono, a część na czarno, ale moim zdaniem na wyjazdach nie zdałoby to egazminu, bo kolory by się mieszały (i znów efekt nie byłby taki dobry).
"Nawet po obcej ziemi chodze własnymi ścieżkami!!" - GieKSa On Tour
19Sikornik45 pisze:Mój ziomek wracając z Katowic widział przy autostradzie około 50 głów ubranych na sportowo coś darli morde.. tak mi się skojarzyło ze Śląsk wracał furami ale jeśli nic ciekawego nie pisze wiec pewnie nic sie działo..
rozwiązanie zagadki, z relacji Wiślaków z wyjazdu:
W drodze powrotnej niektórzy fani „Białej Gwiazdy” doświadczyli pewnych atrakcji natury technicznej. Mowa tu szczególnie o dwóch ekipach: jedna wskutek defektu samochodu miała przymusowy postój w Gliwicach; druga - z powodu braku paliwa zatrzymała się na środku autostrady pod Katowicami.
Morginhio pisze:Kiju żółty kolor zawsze dominował na GieKSie i na koszulkach meczowych piłkarzy, zresztą podobnie jak u was-barwy czerwono-biało-czerwone, a koszulki promujecie czerwone
rozwiązanie zagadki, z relacji Wiślaków z wyjazdu:
W drodze powrotnej niektórzy fani „Białej Gwiazdy” doświadczyli pewnych atrakcji natury technicznej. Mowa tu szczególnie o dwóch ekipach: jedna wskutek defektu samochodu miała przymusowy postój w Gliwicach; druga - z powodu braku paliwa zatrzymała się na środku autostrady pod Katowicami.
były to busy...
[/quote]
ekipa z dwoch busów dobrze bawila sie w okolicach Gliwic "Sośnicowice" na stacji gdzie obok byla jakas impreza, wszyscy zaczeli spiewac "Białego Misia" wiec nie przeszkadzalo im za bardzo ,ze busy sie psuły zabawa pełna para ...
TORCIDA!!!!
ok25osob(raczej sportowcy) z Opola w Płocku. Odra bez dopingu z jedna fana. My doping w miare dobry ale zdarzaly sie przestoje, czasem do dopingu wlacza sie reszta stadionu..
Jagiellonia - Dyskobolia
na stadionie 9 tys, wypelniony cały sektor gości, doping b. dobry do stary trzeciej bramki potem starsznie siadl
Dyskobolii nie stwierdzono
turek-Lechia Gdańsk , tur doping przez cały mecz, Lechia sporadycznie, nie wszyscy zostają wpuszczeni(próba wjazdu z bramą nie powiodła się - brak zdecydowania) i kilkudziesięcio-osobowa ekipa cały mecz ogląda zza siatki, po meczu pół turku czeka aby pożegnać Lechię ("faki", "cwelowanie", "Arka Gdynia was jebała" czyzby turek miał nowa zgodę )jeden ziomek wyszedł z auta i już połowy turfanów nie było A co najśmieszniejsze cały mecz tur wchodzili Lechii w d***.... aby po meczu ich powyzywać.....nie kumam ,ale przynajmniej zabawnie i folklorystycznie ,narx
Ostatnio zmieniony 06.08.2007, 09:38 przez ksg1957, łącznie zmieniany 1 raz.
ksg1957 pisze:turek-Lechia Gdańsk , tur doping przez cały mecz, Lechia sporadycznie, nie wszyscy zostają wpuszczeni(próba wjazdu z bramą nie powiodła się - brak zdecydowania) i kilkudziesięcio-osobowa ekipa cały mecz ogląda zza siatki, po meczu pół turku czeka aby pożegnać Lechię ("faki", "cwelowanie", "Arka Gdynia was jebała" czyzby turek miał nowa zgodę )jeden ziomek wyszedł z auta i już połowy turfanów nie było A co najsmieszniejsze cały mecz wchodzili turkowi w d*** aby po meczu ich powyzywać.....nie kumam ,ale przynajmniej zabawnie i folklorystycznie ,narx
zawsze Lechia dobrze sie bawi na wioskach heh. jak nie Janikowo to Tur i nie zapomne historii o studni hehehe kmwtw
relacja z Łodzi moze? ciekawy jestem co do liczby PGE GKS
i mam nadzieje ze wreszcie przeczytam z dumą "Ekipa Widzewa dopada ekipe PGE GKS i obja im ryje i konczy sie spiewanie "Kto nie skacze ten..." i koniec napinki na Widzew...heh poniosło mnie....Ziomki z Bełchatowa, nie denrwujcie sie o tego posta...niebierzcie go do serca
pa
Ostatnio zmieniony 05.08.2007, 22:13 przez NARKO, łącznie zmieniany 2 razy.