KOMENTARZE 3-5 sierpnia!
Moderatorzy: Zorientowany, LechiaCHWM
-
KOMENTARZE 3-5 sierpnia!
1 liga:
Korona Kielce - Lech Poznań piątek 20:00
Cracovia - Ruch Chorzów sobota 19:00
mecz bez udziału publiczności
Odra Wodzisław Śląski - Zagłębie Sosnowiec sobota 19:00
Stadionu Ludowego
Łódzki KS - Polonia Bytom sobota 19:00
Zagłębie Lubin - Wisła Kraków sobota 20:00
Jagiellonia Białystok - Dyskobolia Grodzisk Wielkopolski niedziela 16:00
Widzew Łódź - GKS Bełchatów niedziela 18:00
Górnik Zabrze - Legia Warszawa niedziela 18:45
2 liga:
Śląsk Wrocław - Pelikan Łowicz piątek 19:00
Piast Gliwice - Motor Lublin piątek 20:00
ŁKS Łomża - GKS Katowice sobota 17:00
Stal Stalowa Wola - Podbeskidzie Bielsko-Biała sobota 17:00
GKS Jastrzębie - Polonia Warszawa sobota 18:00
Arka Gdynia - Warta Poznań sobota 19:00(?)
Znicz Pruszków - Kmita Zabierzów niedziela 12:00
Wisła Płock - Odra Opole niedziela 14:40
Tur Turek - Lechia Gdańsk niedziela 17:00
NIE NAPINAĆ I NIE PIERDOLIĆ 13 STRON O FREKWENCJI I INNYCH PIERDOŁACH!
Mam pytanie odnośnie meczu Korona - Lech
Co dokładnie przedstawiała oprawa Korony i jakie miało hasło
Ile było Lecha?
Korona Kielce - Lech Poznań piątek 20:00
Cracovia - Ruch Chorzów sobota 19:00
mecz bez udziału publiczności
Odra Wodzisław Śląski - Zagłębie Sosnowiec sobota 19:00
Stadionu Ludowego
Łódzki KS - Polonia Bytom sobota 19:00
Zagłębie Lubin - Wisła Kraków sobota 20:00
Jagiellonia Białystok - Dyskobolia Grodzisk Wielkopolski niedziela 16:00
Widzew Łódź - GKS Bełchatów niedziela 18:00
Górnik Zabrze - Legia Warszawa niedziela 18:45
2 liga:
Śląsk Wrocław - Pelikan Łowicz piątek 19:00
Piast Gliwice - Motor Lublin piątek 20:00
ŁKS Łomża - GKS Katowice sobota 17:00
Stal Stalowa Wola - Podbeskidzie Bielsko-Biała sobota 17:00
GKS Jastrzębie - Polonia Warszawa sobota 18:00
Arka Gdynia - Warta Poznań sobota 19:00(?)
Znicz Pruszków - Kmita Zabierzów niedziela 12:00
Wisła Płock - Odra Opole niedziela 14:40
Tur Turek - Lechia Gdańsk niedziela 17:00
NIE NAPINAĆ I NIE PIERDOLIĆ 13 STRON O FREKWENCJI I INNYCH PIERDOŁACH!
Mam pytanie odnośnie meczu Korona - Lech
Co dokładnie przedstawiała oprawa Korony i jakie miało hasło
Ile było Lecha?
-
-
-
stadion wylatuje na orbite i laduje znowu na swojm meczu a frekwenacja zeby byla dobre to cale wojewodztwo7up pisze:To ja juz nie wiem jaka trzeba oprawe zrobic zebyscie nie kometowali tegoFighting Dragon Tokyo pisze:Oprawa Korony pomysłowa, ale wykonanie mogło być lepsze. Kartoniata na cały stadion już oklepana..

-
hehe ale by widowisko byloKazoR_1987 pisze:stadion wylatuje na orbite i laduje znowu na swojm meczu a frekwenacja zeby byla dobre to cale wojewodztwo7up pisze:To ja juz nie wiem jaka trzeba oprawe zrobic zebyscie nie kometowali tegoFighting Dragon Tokyo pisze:Oprawa Korony pomysłowa, ale wykonanie mogło być lepsze. Kartoniata na cały stadion już oklepana..

-
-
-
- ostatnie ostrzeżenie
-
Mój ziomek wracając z Katowic widział przy autostradzie około 50 głów ubranych na sportowo coś darli morde.. tak mi się skojarzyło ze Śląsk wracał furami ale jeśli nic ciekawego nie pisze wiec pewnie nic sie działo..
Wojna trwa niebezpieczna w skutkach.. nie jedna ciężka próba!
walka! o honor! walka! by pokozać kto jest szmatą a kto to Szlachta..
walka! o honor! walka! by pokozać kto jest szmatą a kto to Szlachta..
-
jak dla mnie Korony oprawa dobra z malymi niedorobkami, LECH w tym sezonie nie pokazal sie z dobrej strony, doping o wiele gorszy niz w poprzednich spotkaniach na tamtym stadionie, w uj bluzgow, Korona wielokrotnie dobrze slyszana na stronie klatki, pikniki dobrze wlaczaly sie w doping wtedy LECH wogole nie istnial ale jak wiadome pikniki zajebaly tez wiazanka napinki ich zachowanie to smiech na sali, ale jak zwykle nie moglo obejsc sie bez tego, mnie LECH osobiscie zawiodl oprocz liczby, znowu konkretna ilosc
-
-
Korona słabo i tragicznie!!!Tylko 11 tysiecy ludzi,oprawa kiepska(co to za pomysł).Ogolnie mowimy nie takim "ekipom"jak Korona,Zaglebie L.,GKS BEłchatów w 1lidze
hyhyhy liga tylko dla Lecha,Legii i Widzewa
mistrzostwo świata panowie..a i jeszcze kibice.net tylko dla kibiców tych klubów.Wyliczajcie procenty,promile z liczby ludzi,dodawajcie flagi,kropkujcie i robta ogolnie co chceta
do widzenia 

-
Ale jesteś pięr.... to masakra!!Tylko 11 tysięcy może na twój zespół więcej chodzi i macie ładniejszy i większy stadion!?Smokofilimidynek pisze:Korona słabo i tragicznie!!!Tylko 11 tysiecy ludzi,oprawa kiepska(co to za pomysł).Ogolnie mowimy nie takim "ekipom"jak Korona,Zaglebie L.,GKS BEłchatów w 1lidze![]()
![]()
mistrzostwo świata panowie..a i jeszcze kibice.net tylko dla kibiców tych klubów.Wyliczajcie procenty,promile z liczby ludzi,dodawajcie flagi,kropkujcie i robta ogolnie co chceta
do widzenia
-
-
- ban
.
Dałeś się wciągnąć w taką słabą prowokację, czy udajesz tylko, przyjacielu ?Scyzor99 pisze:Ale jesteś pięr.... to masakra!!Tylko 11 tysięcy może na twój zespół więcej chodzi i macie ładniejszy i większy stadion!?Smokofilimidynek pisze:Korona słabo i tragicznie!!!Tylko 11 tysiecy ludzi,oprawa kiepska(co to za pomysł).Ogolnie mowimy nie takim "ekipom"jak Korona,Zaglebie L.,GKS BEłchatów w 1lidze![]()
![]()
do widzenia

-
Re: .
Wiedziałem że prowokacja ale chciałem rozwiać wszelkie wątpliwości!:PAlien_ZL pisze:Dałeś się wciągnąć w taką słabą prowokację, czy udajesz tylko, przyjacielu ?Scyzor99 pisze:Ale jesteś pięr.... to masakra!!Tylko 11 tysięcy może na twój zespół więcej chodzi i macie ładniejszy i większy stadion!?Smokofilimidynek pisze:Korona słabo i tragicznie!!!Tylko 11 tysiecy ludzi,oprawa kiepska(co to za pomysł).Ogolnie mowimy nie takim "ekipom"jak Korona,Zaglebie L.,GKS BEłchatów w 1lidze![]()
![]()
do widzenia
-
Kolego Scyzor99 jestem z Kielc
nawet wczoraj byłem na meczu i....darłem mordkę
lekko sprowokowałem i aż wstyd że moj "ziomek"po szalu dał sie wciągnąc
hmmm...idę na piwo a ty dalej filtruj to forum
po 21 pierwszej czeka nas tu wielki kropkowo-fermentacyjno-oprawowo-INTERNETOWY bum
na szczęscie ja w tym czasie bede przygladał sie oczkom pewnej ślicznej niewiasty
ave 

-
-
jesli dobrze pamietam to od wyjazdu na Puchar Polski do Plocka w tamtym sezonie.Olsztynianin pisze:w sumie dosc ciekawy mecz, z tego co udalo mi sie uslyszec w pewnym momencie to Korona chyba spiewala nute "EINTRACHT FRANKFURT"? nie wiem czy juz dawno to spiewali, ale dalo sie uslyszec i calkiem niezle im to wyszlo. Lech na swoim stalym poziomie
Co do kartonow, to rozdala ja gazeta a nie ultrasi - namlynie nie bylo zadnego

-
-
- ban
.
Widać na fotkach fanę z Wrocławia i było na sektorze sporo kolesi w barwach Śląska, a także więcej okrzyków typu: "Śląsk WKS..."niż np. "Biala Gwiazda..." więc wniosek jest, że wpuszczali ...PrOrOk pisze:czy w Lubinie byly wpuszczane osoby z Wroclawia na sektor gosci? bo wiadomo jakie zapowiedzi byly...pzdr

-
-
Marcin1947 pisze:Ja mam takie pytanie, co widniało na oprawie Wisły Kraków w Lubinie?? Z góry thx za odpowiedź.
to zdjęcie jest z chujowego kąta robione więc nie widać dokładnie
na sektorówce kobitka z wałkiem goni Wiślackiego kibica (jednocześnie tej kobitki mąż/kochanek, narzeczony-co kto woli

EDIT - nie chce zbędnej napinki i pierdolenia jak w przedszkolu
Ostatnio zmieniony 05.08.2007, 00:06 przez WHITE POWER_, łącznie zmieniany 2 razy.
-
- ban
.
Stary - co mnie obchodzi ile biletów poszłoWHITE POWER_ pisze:w samym Krakowie poszło ok 450 biletów i na pewno przebili liczbę Widzewa.

Czy przebiliście ? Można dyskutować, ale moim zdaniem raczej dorównaliście.
[link]
[link]
A mając mocne wsparcie lokalnej zgody - wydaje mi się, że mieliście chyba lepszą pozycję wyjściową niż Widzew.
A może tak piszę, bo was nie lubię ... ?

Alien i fanatyk kompleksy jakieś? mam nadzieje że nie
dajcie chłopy spokój i nie popadajmy w paranoję, Widzewa było 450 a Wisła w samym Krakowie wykupiła coś 450 i jeszcze prosili o setkę, ale coś psy się burzyły i nie wiem czy to wypaliło
A przyjaciele są od tego żeby sobie pomagać, nie wiesz o tym?
W c*** osób zostało pod stadionem z braku biletów, oprawa z jajem
tyle
dajcie chłopy spokój i nie popadajmy w paranoję, Widzewa było 450 a Wisła w samym Krakowie wykupiła coś 450 i jeszcze prosili o setkę, ale coś psy się burzyły i nie wiem czy to wypaliło
A przyjaciele są od tego żeby sobie pomagać, nie wiesz o tym?
W c*** osób zostało pod stadionem z braku biletów, oprawa z jajem
tyle