Werewolf pisze:Do Brzozovia53 (dopiero teraz zauważyłem post). Napisz gdzie napisałem że jestem z Warszawy? KUMACZU. Tutaj ci wklejam mój cytat z tematu "Kibicowska Warszawa"
Werewolf pisze:Mógłby ktoś wypisać wszystkie mniejsze ekipy działające z Warszawy i okolic?? Czy wszystkie mniejsze kluby są za Legią? Działa jakaś ekipa tylko na swoje konto?? Pomiędzy mniejszymi ekipami które są za Legią dochodzi do starć? Był kiedyś "Pakt Warszawski" ale nie wypalił. Jak jest teraz? Bardzo bym prosił o szczegółowe informacje.. Pozdro..
-Hutnik Warszawa (Legia)
-Olimpia Warszawa (Legia)
-Ursus Warszawa (Legia)
-Dolcan Ząbki (Legia)
-Gwardia Warszawa (?)
-GKP Targówek (Legia)
Jak coś pomyliłem to sorry, nie jestem z Warszawy ani okolic :P
Także skończ pisać takie farmazony że jestem z Warszawy bo aż mnie głowa boli. Podkarpacie znam zdecydowanie lepiej od ciebie, i wiem na pewno że Lesko nie będzie żadnym układem, nawet konkretna ekipa Sokół Nisko jest FC Stalowej, a jakieś Lesko będzie układem? Bo zrobili oprawę że nie będą nigdy Fan Clubem? Śmiechu warte. Szkoda że nie zrobili oprawy że będą w koalicji Triady, bo pewnie tacy ludzie jak ty by stwierdzili że tak będzie skoro oprawę zrobili. Mnie nie boli Brzozów, tylko widać że ciebie boli Polonia i Łada.
Odpisuje Ci ostatni raz. Więcej nie mam zamiaru. Stwierdziłem ze jesteś z Warszawy przez moja nieuwaga. Moja gafa i tyle. Tak Ciężko Ci napisać za kim jesteś? Lepiej być anonimowym prowokatorem ?
Śmiechu warty jest Twój ból d*** po Tym jak napisałem ze Lesko pcha się w ramiona Stalówki (na takiej samej zasadzie jak Łada czy Polonia), dodając na samym początku że CHODZĄ SŁUCHY, czyli info niepewne/ niepotwierdzone ale jednak wiem coś jest na rzeczy. Jednak Ty musiałeś się dojebać bo jestem z Brzozowa ekipki która nic nie znaczy czyli tez c**** wie, bo inaczej Twojego przypierdolenia się do mnie nie można wytłumaczy. Dlaczego nie nawiązałeś ze mną normalnej polemiki tylko do razu naskoczyłeś. Boli Cie starsznie ta moja ekipka i Brzozów. Przyklad:
kat. pisze:Gość pisze, że się pchają, a nie że są na tym samym poziomie....
Twoja odpowiedz:
Werewolf pisze:Wiem że nie pisze, że są na tym samym poziomie. Ale jak już chciał napisać o pchaniu się w ramiona to mógł podać przykład Brzozowa jak się pchali w ramiona Resovii.
Wytłumacz dlaczego uważasz że Brzozovie (w tym mnie) ma mnie boleć Polonia Przemyśl, Łada Biłgoraj lub np. Stal Gorzyce skoro nawet z tymi drużynami jak i kibicami nigdy nie miała styczności?
Zajmij się swoją ekipką, i może napisz jak to jest że niby jesteście FC a na necie pojawiają się relacje z jakiś akcji patriotycznych gdzie uczestniczą kibice Brzozovii nie związani z FC Brzozów..
Za dużo fejsbooka i widać ze swoje kumate info opierasz jedynie na tym źródle informacji.
p.s. Napisz jekiej drużyny jesteś kibicem?