Łódź i województwo łódzkie - kibicowsko
Moderatorzy: Zorientowany, LechiaCHWM
-
Re: Łódź i województwo łódzkie - kibicowsko
Jak już komuś brakuje wroga w mieście i wypadnięcie z czołówki, to to chyba lepiej do L pasuje tak na marginesie...
-
Do czego odnosi się ta mała flaga "DBWA TYLKO ŁKS"?
[link]
[link]
-
https://www.facebook.com/Legion-D%C4%85 ... 519989546/ldzwdz1910 pisze:Do czego odnosi się ta mała flaga "DBWA TYLKO ŁKS"?
[link]
eŁKaeSiackie osiedle Dąbrowa
-
Ta a świstak siedzi i dalej zawija se w te sreberka, po co prowokujesz?
"Dokladnie tak jest. Nawet widzewiak z Łodzi to jest j***** wieśniak a Łksiak z Poddebic będzie rodowity wynika to po prostu z przydomku. ŁKS- rodowici, Widzew- wieśniaki."

-
za nim zacznie się kolejna bez sensowa dyskusja na kilka stron napisze - nie karmić trolla.
-
Oczywiscie prowokował twój czerwony koleżka.A kolega jak mniemam z ŁKSu odpowiedział mu na głupie pytanie...
A banderii takie samo jak np. widzewska flaga Polesia.Wiadomo o co chodzi.

-
Takich "dziwnych" fan było sporo więc dajcie spokój bo znów temat się rozjebieforever1908young pisze:Oczywiscie prowokował twój czerwony koleżka.A kolega jak mniemam z ŁKSu odpowiedział mu na głupie pytanie...
-
Nie naszym zdaniem,tylko napisałem jak było za czasów gdy zaczynałem przygodę z kibicowaniem.Widzewa było więcej,ale nie stanowili większego zagrożenia dla starszych,którzy mimo zdecydowanej mniejszości na osiedlu,mieli większą "siłę rażenia".serce miasta pisze:Czyli co waszym zdaniem Chojny były podzielone,czy były wasze bo nie bardzo rozumiem dlaczego zatem nie były Widzewskie skoro Widzewa od zawsze bylo tam wiecej i osiedle kojarzone było z Widzewem
-
serce miasta - Na Chojnach i wielu zakątkach Łodzi , gdzie obecnie większość ma RTS , panował bezapelacyjnie ŁKS. Z czasem jak przychodziły sukcesy piłkarzy RTSu zaczęli się "rodzic" kibice sukcesu .kkk78 pisze:Nie naszym zdaniem,tylko napisałem jak było za czasów gdy zaczynałem przygodę z kibicowaniem.Widzewa było więcej,ale nie stanowili większego zagrożenia dla starszych,którzy mimo zdecydowanej mniejszości na osiedlu,mieli większą "siłę rażenia".serce miasta pisze:Czyli co waszym zdaniem Chojny były podzielone,czy były wasze bo nie bardzo rozumiem dlaczego zatem nie były Widzewskie skoro Widzewa od zawsze bylo tam wiecej i osiedle kojarzone było z Widzewem
To samo tyczy się Osiedla Jagieły , Łagiewnickiej i osiedla Czarneckiego , to były tereny ŁKSu. Rozbawił mnie jeden graf widzewiaków ŚŻK w barwach biało czerwono białych na Sukienniczej , wybitnie oryginalny :)
-
masz na myśli lata 80?Bałuciarz 1908 pisze:serce miasta - Na Chojnach i wielu zakątkach Łodzi , gdzie obecnie większość ma RTS , panował bezapelacyjnie ŁKS. Z czasem jak przychodziły sukcesy piłkarzy RTSu zaczęli się "rodzic" kibice sukcesu .kkk78 pisze:Nie naszym zdaniem,tylko napisałem jak było za czasów gdy zaczynałem przygodę z kibicowaniem.Widzewa było więcej,ale nie stanowili większego zagrożenia dla starszych,którzy mimo zdecydowanej mniejszości na osiedlu,mieli większą "siłę rażenia".serce miasta pisze:Czyli co waszym zdaniem Chojny były podzielone,czy były wasze bo nie bardzo rozumiem dlaczego zatem nie były Widzewskie skoro Widzewa od zawsze bylo tam wiecej i osiedle kojarzone było z Widzewem
To samo tyczy się Osiedla Jagieły , Łagiewnickiej i osiedla Czarneckiego , to były tereny ŁKSu. Rozbawił mnie jeden graf widzewiaków ŚŻK w barwach biało czerwono białych na Sukienniczej , wybitnie oryginalny :)
-
myślę, że chodzi mu o drugą połowę lat 70tych i sam początek 80tych , kiedy to były zupełnie inne czasy i nie ma co do nich wracać, wtedy nie istniało kibicowanie o jakim myślimy, wtedy taki Start miał zwłaszcza na Bałutach wielu kibiców i nieprawdą jest , że w Łodzi kibicowało się tylko ŁKS, ŁKS by chciał żeby tak było, ale jest to nieprawda. Ludzie chodzili wszędzie, jedynie podczas bezpośrednich meczy opowiadając się za drużyną bliższą sercu.serce miasta pisze: masz na myśli lata 80?
początek lat 90tych to czas który już ogarniam i Stare Bałuty były nasze, osiedle Jagiełły też i to w większym stopniu niż dzisiaj, podobnie chojny, o czym zresztą tutaj jest mowa skoro nawet na takich kozinach mieliśmy niezłą liczbę kibiców, że nie wspomnę Żubardzia,, które jako Bałuty toczyły wojnę z Polesiem (koziny) i na zasadzie przeciwwagi w zasadzie były pro widzewskie. Dorastały nowe pokolenia i one wybierały Widzew. ŁKS miał swoje bastiony ale był prawie na wymarciu, wystarczy popatrzeć na liczby w jakich pojawiał się na derbach na Widzewie. W moim osobistym odczuciu to najwięcej dobrego zrobił dla ŁKS Ptak, uratował klub, zrobił darmowe wejściówki na mecze , plus potem kupiony mistrz nakręciły korbę na ŁkS po zachodniej stronie miasta.
[link]
-
Chyba źle zostałem zrozumiany :) To że kibiców sukcesu przybywało na Chojnach i innych dzielnicach lub osiedlach na początku lat 80' , nie oznaczało , że ŁKS tam był ganiany. Koniec lat 80 , czyli 1988 dopiero coś RTS zaczynał znaczyć i wynikało to tylko ze zmian pokoleniowych u nas. Lata 1988-90 uważam że był już wyrównaniem poziomów w Łodzi. Następne lata to spadek RTS do 2 ligi czyli obecnie 1 ligi i ten okres mogę użąć za czas kiedy z wami trzeba było się już liczyć.
-
Natomiast w moim odczuciu,gdyby nie Sobolewski (który początkowo chciał zbudować silny klub na Starcie! lecz przez rożne problemy padło na Widzew) Boniek itd. i pierwszych sukcesów w następstwie,kibiców Widzewa w ogóle by nie było.Jeśli jacyś by byli to...Startu.White1910Pride pisze:myślę, że chodzi mu o drugą połowę lat 70tych i sam początek 80tych , kiedy to były zupełnie inne czasy i nie ma co do nich wracać, wtedy nie istniało kibicowanie o jakim myślimy, wtedy taki Start miał zwłaszcza na Bałutach wielu kibiców i nieprawdą jest , że w Łodzi kibicowało się tylko ŁKS, ŁKS by chciał żeby tak było, ale jest to nieprawda. Ludzie chodzili wszędzie, jedynie podczas bezpośrednich meczy opowiadając się za drużyną bliższą sercu.serce miasta pisze: masz na myśli lata 80?
początek lat 90tych to czas który już ogarniam i Stare Bałuty były nasze, osiedle Jagiełły też i to w większym stopniu niż dzisiaj, podobnie chojny, o czym zresztą tutaj jest mowa skoro nawet na takich kozinach mieliśmy niezłą liczbę kibiców, że nie wspomnę Żubardzia,, które jako Bałuty toczyły wojnę z Polesiem (koziny) i na zasadzie przeciwwagi w zasadzie były pro widzewskie. Dorastały nowe pokolenia i one wybierały Widzew. ŁKS miał swoje bastiony ale był prawie na wymarciu, wystarczy popatrzeć na liczby w jakich pojawiał się na derbach na Widzewie. W moim osobistym odczuciu to najwięcej dobrego zrobił dla ŁKS Ptak, uratował klub, zrobił darmowe wejściówki na mecze , plus potem kupiony mistrz nakręciły korbę na ŁkS po zachodniej stronie miasta.
Powtórzę,gdyby nie sukcesy sportowe nie zaistnieli by kibice Widzewa i taka jest prawda.
W latach '90 Widzew uratował Pawelec z Grajewskim (tak jak piszesz że Ptak uratował ŁKS) którzy dali lichwę Waszemu klubowi,zbudowali drużynę na miarę ligi mistrzów i wtedy nastąpił bum na Widzew niczym na Britney Spears.Miasta,wioski i inne wichury z dnia na dzień pokochały Widzew,gdzie parę miesięcy wcześniej kibicowały innym klubom.Więc to były sukcesy a nie tradycja klubu (której w gruncie rzeczy nie ma),silna marka kibicowska
lub inne aspekty które kibica sukcesu nie przyciągają.
Kończąc,jak widzisz broń którą próbowałeś zaatakować jest obosieczna.
A kibiców ŁKSu,którzy byli na wymarciu nie uratował Ptak.Chuliganka ŁKSu która nota bene na przełomie wieków była najlepszą w swojej historii wykonała tytaniczną robotę i odzyskała całą zachodnią część miasta.Ze wschodem już było gorzej,tam terenów nie odzyskano,raczej odeszły do przeszłości jak tereny ŁKS z małymi wyjątkami typu Dąbrowa.
P.S.Mieliście szansę dobić ŁKS kiedy ten dołował,ale nie daliście rady nawet wtedy.ŁKS też dał d*** kiedy widział rosnącego w siłę nowego wroga i nie
wykończył przeciwnika.
-
heh, no ale w tabeli piłkarskiej wszech czasów ekstraklasy to ŁKS jest zdaje się nad Widzewem wiec Radicaal nie powiesz chyba ze wyrośliście jako sekta retkinsko teofilowska tasująca się pod tradycje przeplatanki, łódzkość i wielosekcyjność bo w takim wypadku mielibyśmy jeszcze kilka sił w tym mieście.
-
Tia gdyby nie komuna nie było by tylu mistrzów dla Górnika, gdyby nie wojsko i komuna Legia była by podrzędnym klubem stolicy, gdyby Łks nie oddał swych wartościowych aczkolwiek niechcianych piłkarzy Soboleskiemu itd. To se nie vrati liczy się tu i teraz.
"Dokladnie tak jest. Nawet widzewiak z Łodzi to jest j***** wieśniak a Łksiak z Poddebic będzie rodowity wynika to po prostu z przydomku. ŁKS- rodowici, Widzew- wieśniaki."

-
P.S.Mieliście szansę dobić ŁKS kiedy ten dołował,ale nie daliście rady nawet wtedy.ŁKS też dał d*** kiedy widział rosnącego w siłę nowego wroga i nie
wykończył przeciwnika.
Powiedz jak ty to rozumiesz? że co mieli jedni wymordować drugich czy jak? W Krakowie teraz prym wiedzie Wisła pewnie za jakiś czas odrodzi się Cracovia, taka kolej rzeczy.

-
dokładnie...to wasze pierdolenie o kibicach sukcesu itp.staje się już nawet nie smieszne,nie chodziłem na mecze w latach 80 ale z opowieści mojego starego wiem ze w Łodzi ludzie chodzili na Łks,Start i na Widzew i porównywanie tamtych czasów z dzisiejszymi jest niepoważne. Rozumiem was nawet ze cały czas zyjecie odległymi czasami w których to byliście najbardziej liczącym się klubem w miescie. Pozwoliliscie jako kibice aby w miescie zdominowanym przez was narodziła się grupa kibiców która was przerosła.O kim to źle swiadczy,o czyjej słabości?Moje pokolenie tj urodzonych na początku lat 80 wybierało klub nie kierując się sukcesami sportowymi a tym na jakiej dzielnicy się dorastało,o pokoleniu ówczesnych 20 latków nie ma co pisać bo oni sukcesów żadnych nie doświadczyli.qb. pisze:heh, no ale w tabeli piłkarskiej wszech czasów ekstraklasy to ŁKS jest zdaje się nad Widzewem wiec Radicaal nie powiesz chyba ze wyrośliście jako sekta retkinsko teofilowska tasująca się pod tradycje przeplatanki, łódzkość i wielosekcyjność bo w takim wypadku mielibyśmy jeszcze kilka sił w tym mieście.
-
Kiedys ludzie ogolnie chodzili na lodzki sport ..... na mecze Budowlanych z AzS Warszawa w rugby czy hokeistow na trawie z takim np. Pocztowcem Czy Grunwaldem przychodzilo od c**** osob, na kosza na Resursie czy reczna na Anilanie I Chks-ie tez zdarzalo sie iz bylo pelno. Co do pilki to moze malo kto pamieta ale pilkarski Włókniarz Pce czy Zgierski Boruta na koniec lat 80tych I na poczatku 90tych tez byly bardzo wysoko a na meczach w owczesnej drugiej lidze przychodzilo po 4000-5000 osob. Teraz to niemozliwe ...... I obym sie mylil ale mam wrazenie (zreszta to nie tylko moje odczucie) ze klimatu na pilke w tym miescie juz nie ma. Nie zmieni tez tego nowy stadion na Widzewie ......... bo obecna sytuacja I ogladanie czwartoligowej kopaniny w fajnych warunkach napewno nie jest niczym przyjemnym .......

-
Chcesz nam powiedzieć, że Dąbrowa jest wasza czy co? :)Radicaal pisze:Ze wschodem już było gorzej,tam terenów nie odzyskano,raczej odeszły do przeszłości jak tereny ŁKS z małymi wyjątkami typu Dąbrowa.
-
takdmx777 pisze:masz ktos rozeznanie jak upadł fc LKSu w Pabianicach?
-
Tak się składa, że wychowałem się w sercu miasta i wiesz jak przedstawiali się RB. z G. szlajając się po P.O.W. i okolicach? ŁKS Legion Śródmieście. Wiesz jak zaczeli się przedstawiać po udanej lidze mistrzów w wykonaniu Widzewa? Destroyersserce miasta pisze:dokładnie...to wasze pierdolenie o kibicach sukcesu itp.staje się już nawet nie smieszne,nie chodziłem na mecze w latach 80 ale z opowieści mojego starego wiem ze w Łodzi ludzie chodzili na Łks,Start i na Widzew i porównywanie tamtych czasów z dzisiejszymi jest niepoważne. Rozumiem was nawet ze cały czas zyjecie odległymi czasami w których to byliście najbardziej liczącym się klubem w miescie. Pozwoliliscie jako kibice aby w miescie zdominowanym przez was narodziła się grupa kibiców która was przerosła.O kim to źle swiadczy,o czyjej słabości?Moje pokolenie tj urodzonych na początku lat 80 wybierało klub nie kierując się sukcesami sportowymi a tym na jakiej dzielnicy się dorastało,o pokoleniu ówczesnych 20 latków nie ma co pisać bo oni sukcesów żadnych nie doświadczyli.qb. pisze:heh, no ale w tabeli piłkarskiej wszech czasów ekstraklasy to ŁKS jest zdaje się nad Widzewem wiec Radicaal nie powiesz chyba ze wyrośliście jako sekta retkinsko teofilowska tasująca się pod tradycje przeplatanki, łódzkość i wielosekcyjność bo w takim wypadku mielibyśmy jeszcze kilka sił w tym mieście.
-
i specjalnie po to zalożyłeś konto? czy po prostu nie chciałeś z jakiegoś powodu pisac z wlasnego?
-
Kolejna bzdura, tak się składa, że nieraz was ganiałem z RB, G, czy M. z Kiliny po Śródmieściu i uciekaliście jak zające na Włókienkę, i było to dużo wcześniej niż liga mistrzów. RB czy G. udzielali się w NOPie w tamtych czasach i nie kryli swoich sympatii kibicowskich. W czasie Ligi Mistrzów odcinek Kilińskiego pomiędzy Jaracza a Narutowicza był już praktycznie z was wyczyszczony za sprawą M. i jeszcze kilku osób więc o czym piszesz? nawet mając często przewagę liczebną i wieku paliliście wrotki. Poza tym chyba Brygada Śródmieście jak już śródmiejski chłopaku ;)gomezR pisze: Tak się składa, że wychowałem się w sercu miasta i wiesz jak przedstawiali się RB. z G. szlajając się po P.O.W. i okolicach? ŁKS Legion Śródmieście. Wiesz jak zaczeli się przedstawiać po udanej lidze mistrzów w wykonaniu Widzewa? Destroyers
[link]
-
Na Jagiełły z początku lat 90 nie było żadnego ogarniania przez Widzew. Mieszkałem na tym osiedlu. Nie pisz bzdur :)White1910Pride pisze:myślę, że chodzi mu o drugą połowę lat 70tych i sam początek 80tych , kiedy to były zupełnie inne czasy i nie ma co do nich wracać, wtedy nie istniało kibicowanie o jakim myślimy, wtedy taki Start miał zwłaszcza na Bałutach wielu kibiców i nieprawdą jest , że w Łodzi kibicowało się tylko ŁKS, ŁKS by chciał żeby tak było, ale jest to nieprawda. Ludzie chodzili wszędzie, jedynie podczas bezpośrednich meczy opowiadając się za drużyną bliższą sercu.serce miasta pisze: masz na myśli lata 80?
początek lat 90tych to czas który już ogarniam i Stare Bałuty były nasze, osiedle Jagiełły
-
Na razie to ty piszesz bzdury. Przełom lat 80/90 spod blaszaka na Pojezierskiej zahaczając wcześniej o sklep firmowy browarów łódzkich wyjeżdżała całkiem zgrabna ekipa Widzewa zamieszkała na Jagiełły i w okolicach Mackiewicza wspomagana przez kilkanaście osób z RDG Zach i Liściastej. Często , gęsto było Nas tylu że trzeba było jechać 81 na dwa razy. Później nastąpił pewien kryzys chłopaków z tamtąd. W chwili obeznej nie jestem w stanie powiedzieć o proporcjach ale myślę że Widzew w tej okolicy ma sporą przewagę.

-
a gdzie mieszkałeś? chcesz napisać , że tereny np. między Łagiewnicką a Zgierską , Stefana , Murarska itd były wasze? albo Pojezierska ? dawno większej bzdury nie przeczytałem, mieliście parę jednostek w tych łamańcach wzdłuż Zgierskiej (od strony Limanki), które nie znaczyły nic bez Limanki i to wszystkoBałuciarz 1908 pisze:Na Jagiełły z początku lat 90 nie było żadnego ogarniania przez Widzew. Mieszkałem na tym osiedlu. Nie pisz bzdur :)White1910Pride pisze:myślę, że chodzi mu o drugą połowę lat 70tych i sam początek 80tych , kiedy to były zupełnie inne czasy i nie ma co do nich wracać, wtedy nie istniało kibicowanie o jakim myślimy, wtedy taki Start miał zwłaszcza na Bałutach wielu kibiców i nieprawdą jest , że w Łodzi kibicowało się tylko ŁKS, ŁKS by chciał żeby tak było, ale jest to nieprawda. Ludzie chodzili wszędzie, jedynie podczas bezpośrednich meczy opowiadając się za drużyną bliższą sercu.serce miasta pisze: masz na myśli lata 80?
początek lat 90tych to czas który już ogarniam i Stare Bałuty były nasze, osiedle Jagiełły
[link]
-
RACJA ..... osiedle Jagiełły bylo Widzewskim osiedlem. Oczywiscie mieszkali tam Rodowici ale jako takich starc miedzy soba nie bylo z uwagi na chodzenie do tych samych szkol czy mieszkania w tych samych blokach. Chlopaki za to wspolnie i czesto ganiali brudasow z tego osiedla ;-) mysle ze sytuacje na Balutach doskonale uzepelnil wpis ze starego Tmk, rzetelnie i uczciwie byly tam opisane tamtejsze osiedla .... lacznie z Białymi Dołami i Czerwonym Żabiencem.

-
Banda Widzewa dalej w formie, po 16 letnich piłkarzach ręcznych, przyszedł czas na kolejny awans w lidze chuliganów:
beka w c*** heheKibole Widzewa Łódź zaatakowali w środę Przemysława Różyckiego. Wychowanek Widzewa w poprzednim sezonie grał w ŁKS Łódź. Od kilku dni przebywał na testach w Widzewie.
-Szedłem na trening, na obiekcie ChKS Łódź, gdy nagle zaczepiło mnie czterech lub pięciu mężczyzn - opowiada Przemysław Różycki. - Znajome mi twarze, z niektórymi wychowywałem się na Olechowie. Zaczęli mi wypominać, że wcześniej grałem w ŁKS Łódź. Jeden z nich uderzył mnie w twarz.
HISTORIA NIE KŁAMIE, RODOWICI ŁODZIANIE!
-
Dobre, że wy prawilniaki jesteście.
Beka w c***.
Beka w c***.
Zamknijcie rejestrację !
-
To już nawet liści wychowawczych nie można rozdawać?
-
Po meczu reprezentacji,użycie w walce pał nabitych gwoździami (Widzew+Ruch) przeciw ŁKSowi który walczył na gołe łapy-nic się nie stało.
Wyżywanie się na kibolach Śląska Wrocław i w następstwie zakatowanie jednego z małoletnich kibiców,Rolika-nic się nie stało.
Skatowanie jednego z małoletnich kibiców ŁKSu jadącego na mecz koszykówki (lata 2007/2008) tak że ten wylądował w szpitalu sparaliżowany-nic się nie stało.
W walce o stadiony w Łodzi, JAWNE donoszenie gdzie się tylko da przez kibiców o jakże wielkiego Widzewa,by tylko ŁKSowi nie wybudowali stadionu-nic się nie stało.
Sztama z kibolami Ruchu Chorzów,którzy jawnie gwiżdżą podczas hymnu Polski-nic się nie stało.
Sztama z kibolami CSKA Moskwa,komunistami,którzy nie tak dawno przyjechali do Łodzi i pod nosem widzewiaków wieszają flagę,która obraża naród Polski-nic się nie stało.
Ludzie honoru? Nieeee,ludzie kompleksu....
Wyżywanie się na kibolach Śląska Wrocław i w następstwie zakatowanie jednego z małoletnich kibiców,Rolika-nic się nie stało.
Skatowanie jednego z małoletnich kibiców ŁKSu jadącego na mecz koszykówki (lata 2007/2008) tak że ten wylądował w szpitalu sparaliżowany-nic się nie stało.
W walce o stadiony w Łodzi, JAWNE donoszenie gdzie się tylko da przez kibiców o jakże wielkiego Widzewa,by tylko ŁKSowi nie wybudowali stadionu-nic się nie stało.
Sztama z kibolami Ruchu Chorzów,którzy jawnie gwiżdżą podczas hymnu Polski-nic się nie stało.
Sztama z kibolami CSKA Moskwa,komunistami,którzy nie tak dawno przyjechali do Łodzi i pod nosem widzewiaków wieszają flagę,która obraża naród Polski-nic się nie stało.
-
otrzyj łzy i wysmarkaj nosaRadicaal pisze:Po meczu reprezentacji,użycie w walce pał nabitych gwoździami (Widzew+Ruch) przeciw ŁKSowi który walczył na gołe łapy-nic się nie stało.
chłopaki nie płaczą

-
Siekiery, noże, maczety. - nic się nie stało.Radicaal pisze:Po meczu reprezentacji,użycie w walce pał nabitych gwoździami (Widzew+Ruch) przeciw ŁKSowi który walczył na gołe łapy-nic się nie stało.
Dla oburzonych podajcie przykład w którym ŁKS pociął kogoś.
-
Macanie się z kosami swoich zgód - nic się nie stałoRadicaal pisze:Po meczu reprezentacji,użycie w walce pał nabitych gwoździami (Widzew+Ruch) przeciw ŁKSowi który walczył na gołe łapy-nic się nie stało.
Atakowanie nas z ostrym sprzętem w czasach paktu poznańskiego - nic się nie stało
Wypominanie nam jędrasa, podczas gdy u was kilka osób się rozpierdala na psach - nic się nie stało
Wpierdalanie się obserwatorów w solówki naszej młodzieży - nic się nie stało
Pobicie jednego z naszych małolatów sprzętem w czasie paktu poznańskiego, tak że stracił oko - nic się nie stało
Wyzywanie innych od żydów i komuchów, podczas gdy samemu ma się korzenie żydowskie wspierane później przez komunę - nic się nie stało
I kto tu ma kompleksy :)
-
Bodajże w 2006 w czasach paktu poznańskiego limanka pocięła od nas osobę z YH, gdy owa grupa wpadła na limankę szukać wrażeń. Zresztą nie pierwszy i nie ostatni raz mieli wtedy ostry sprzęt.Łódzki Klub Sportowy pisze:Siekiery, noże, maczety. - nic się nie stało.
Dla oburzonych podajcie przykład w którym ŁKS pociął kogoś.
To teraz czekam na wasze przykłady :)
-
Od kiedy to kibole CSKA to komuniści? Co to za farmazony
No i obowiązkowo flaga "antyPL" wrzuć na luz chłopie bo kolorujesz swoje historie
No i obowiązkowo flaga "antyPL" wrzuć na luz chłopie bo kolorujesz swoje historie
-
Może i CSKA to nie lewusy, ale chyba nie zaprzeczysz że wyruchali was ostro w d*** wieszając flagę cara pod którego zaborami był nasz kraj. Żeby jeszcze bardziej upokorzyć Polskę, zrobili to na zaproszenie swoich Polskich przyjaciół, i to u nich w kraju. Nawet u was na widzewskim forum wyżej postawione osoby od was ostro jechały po tej akcji, ale co tam, lepiej jak zawsze jebnąć ściemę że wszystko jest OK, i odwrócić kota ogonem.puremuscle pisze:Od kiedy to kibole CSKA to komuniści? Co to za farmazony
HISTORIA NIE KŁAMIE, RODOWICI ŁODZIANIE!
-
-
https://www.youtube.com/watch?v=0ymJfUf5NZc to była honorowa akcja na pięści 20 v 2 :)
-
[/quo[quote="Łódzki Klub Sportowy"]Macanie się z kosami swoich zgód - nic się nie stało
Atakowanie nas z ostrym sprzętem w czasach paktu poznańskiego - nic się nie stało
Wypominanie nam jędrasa, podczas gdy u was kilka osób się rozpierdala na psach - nic się nie stało
Pobicie jednego z naszych małolatów sprzętem w czasie paktu poznańskiego, tak że stracił oko - nic się nie stało
Wyzywanie innych od żydów i komuchów, podczas gdy samemu ma się korzenie żydowskie wspierane później przez komunę -[/quDo
Widzę że weekend w pełni.Ale wpierdalanie się w solówki obserwatorów to już przegięcie i nie spotykane...
ŁKSie Quo Vadis?
To nawet już śmieszne nie jest...Ty chyba brałeś jakieś korepetycje u ruskich z propagandy, tylko nie powiedzieli ci,że czasy się zmieniły i ludzie jednak nie siedzą, już przy świeczce w domu.
A o jedrasie to może już przemilczcie...
Wyzywanie innych od żydów i komuchów, podczas gdy samemu ma się korzenie żydowskie wspierane później przez komunę -[/quDo
Widzę że weekend w pełni.Ale wpierdalanie się w solówki obserwatorów to już przegięcie i nie spotykane...
ŁKSie Quo Vadis?
To nawet już śmieszne nie jest...Ty chyba brałeś jakieś korepetycje u ruskich z propagandy, tylko nie powiedzieli ci,że czasy się zmieniły i ludzie jednak nie siedzą, już przy świeczce w domu.
A o jedrasie to może już przemilczcie...