Pasiak SkW pisze:No I taka Jest Prawda Zdobyli Flage We Frjerski Sposób I Nie Ma Sie CZym SZczycic JaK chca Zdobywac flagi to moga tak jak Arka Odbiła flage Cracovii W białymstoku
A w jaki sposób zdobyli oświec nas bo tu nigdzie to nie jest napisane?
Napisał członek ekipy,która słynie z honoru w naszym kraju
Pasiak SkW pisze:No I taka Jest Prawda Zdobyli Flage We Frjerski Sposób I Nie Ma Sie CZym SZczycic JaK chca Zdobywac flagi to moga tak jak Arka Odbiła flage Cracovii W białymstoku
Kogo jak kogo ale uwierz mi pasiasty bohaterze że Lechii nie trzeba pouczać jak zdobywa się flagi, twoje ziomki z gorszej części Trójmiasta doskonale o tym wiedzą.
Ty widzę gorzej kojarzysz ale za jakiś czas też do Ciebie to dotrze.
A jak typ z Cracovii pisze o frajerskim zdobywaniu flag to jest to przynajmniej żałosne.
Szkoda że Arka powoli dostosowuje się poziomem do was bo zawsze darzyłem ich szacunkiem ale ich ostatnie poczynania sprawiają że mam o nich coraz gorsze zdanie, zwłaszcza dziwne ciśnienie dobrze poinformowanej psiarni na odzyskanie Władców jesienią ubiegłego roku
Co jak Co, ale Ty i twoi koledzy powinni mieć w tym temacie najmniej do powiedzenia
Raz się frajersko skroii, raz 'nie' frajersko. Dla jednym nie frajersko to znaczy w 3 podbić do 20 osób z flaga, dla innych nie kroić na stadionie, jeszcze dla innych jeśli w grupie (przyszlych-okradzionych) jest dziewczyna i tak dalej i tak dalej.. flaga skrojona i tyle, nie ważne jak. Byle nie SKRADZIONA!
Zresztą nie rozumiem po c*** się tyle co poniektórzy duszą, wmawiają jak było a tak na prawde c**** wiecie .. i się nie dowiecie.
Nie wypowiadam sie nigdy w tych kwestiach, nie zamierzam sie wtracac w prace modow ale tym razem zabiore glos. (I to nie dlatego ze chlop jest z KSC).
Po co komentujecie post Pasiaka Skw, tacy jak oni specjalnie pisza bzdury zeby potem jarac sie tym, ze ktos go skomentowal. Jak nie bedzie sie odpisywac na tego typu zaczepki to pokemony pojda na inne forum bo tu nie beda mieli zabawy.
To samo obserwowalem w temacie "komentarze" do ostatniej kolejki ligowej, gdzie toczyla sie doprawdy interesujaca dyskusja na temat ilosci Belchatowa na widzewie. Litosci.
Przestańcie pierdolić już głupoty. Najwięcej mają do powiedzenia osoby, których kluby nie są zainteresowane całą sprawą, a także ci których nie było. Możecie mieć zdanie na każdy temat, bo mamy demokratyczne państwo? , ale kogo to obchodzi, co kto sądzi na temat danej ekipy. Wpadki się zdarzają i tyle. Tak naprawdę to gówno was to powinno interesować. Strata flagi, to strata flagi. Jak widać ze strony Lechii oraz Arki nie ma szczegółów, więc przestańcie się tak podniecać. Nasze sprawy, nasze szczegóły. Na razie.
R-P-R pisze:Cracovi wraz z Koroną +/- 150 osób wrócą sami się ocenią z flagą Korny. Na trybunach ok. 8 tys.
Na meczu względy spokój trochę wyzwisk i mały [link].
Ludzie o czym wy dyskutujecie?
Flaga to świętość i trzeba jej bronić zawsze i wszędzie.
PS. Nie wiem czy wiecie, ale gdy jednostka wojskowa traci swój sztandar, to się ja likwiduje . Więc niech to niektórym ukaże, co to są barwy (a tym bardziej flaga)!
Warto dodać ze FC Iłża było w 10 osób , FC Szydłowiec 37 , FC Pionki 40 oczywiscie wszystko na Stronie Radomiaka a co do FC pasów z RDM nie znam ich liczby
przemekTS pisze:Słyszałem że w radomiu jest aktywny fc Pasów w związku z tym mam pytanie czy pojawił się on dziś na meczu i ewentualnie w jakiej liczbie.
w Radomiu nie ma czegos takiego jak aktywny fc pasow
przemekTS pisze:Słyszałem że w radomiu jest aktywny fc Pasów w związku z tym mam pytanie czy pojawił się on dziś na meczu i ewentualnie w jakiej liczbie.
nie ma aktywnego FC jest tylko kilka osob jezdzacych na Cracovie, na meczu byli obecni w liczbie 3
przestancie pierdolic czy bylo 5 czy 8 tysiecy ludzi
stadion byl wypelniony na maxa wiec ok 5-6 tys bylo
mlyn nasz w granicach 700-1000 trudny do ogarniecia
doping w I polowie niezly, pierwsze 20 min miazga spiewa momentami caly stadion i dobrze to wychodzi
po stracie bramki doping siada i tak do konca meczu
pare wrzutow zaczete gdy na stadionie uslyszano "Korona Kielce"
Wiem,ze pytanko troche nie do tematu:).
Jak sie maja te smieszne listy wyjazowe(pesel,trasa,organizator,srodek transportu itp:)do wyjazdow na mecze PP, obowiazuja?
Czy ktos z kibicow druzyn grajacych na wyjezdzie moze mi powiedziec.
Wiem,ze pytanko troche nie do tematu:).
Jak sie maja te smieszne listy wyjazowe(pesel,trasa,organizator,srodek transportu itp:)do wyjazdow na mecze PP, obowiazuja?
w Radomiu mozna było kupić bilety pod stadionem.
ale listy,pesele itd obowiązują.
korsyka pisze:Wiem,ze pytanko troche nie do tematu:).
w Radomiu mozna było kupić bilety pod stadionem.
ale listy,pesele itd obowiązują.
jak bylem w Płocku na PE sprawdzali te smieszne listy....ale pozniej puscili wszystkich:):) choc troche im pomoglismy ale ogólem to kolejny "super" pomysł na zwalczanie ...hmm sam nie wiem czego:)
Bezapelacyjnie...do samego końca...LEGIA WARSZAWA !!
System Error pisze:gratuluje Arce postepujacej degrengolady,wg mnie juz nawet nie jedziecie na opinii sprzed kilku ladnych lat.....juz ja straciliscie.
takie komentarze mógł byś sobie pisać gdyby jebneli nam tą fane z płotu albo gdyby zaatakowali całą ekipę wracającą z Płocka a nie trafili jedno auto.nie mam zamiaru obniżać rangi tej akcji bo to kolejny duży plus dla Betonówm ale głupota nie których od nas przerasta wszelkię granicę.Tyle było mówione że nie jezdzimy sami z flagami....
System Error pisze:gratuluje Arce postepujacej degrengolady,wg mnie juz nawet nie jedziecie na opinii sprzed kilku ladnych lat.....juz ja straciliscie.
takie komentarze mógł byś sobie pisać gdyby jebneli nam tą fane z płotu albo gdyby zaatakowali całą ekipę
Przeciez to juz bylo ? Jebneli wam i ekipe i wladcow