Ludzie o czym wy dyskutujecie?
Flaga to świętość i trzeba jej bronić zawsze i wszędzie.
PS. Nie wiem czy wiecie, ale gdy jednostka wojskowa traci swój sztandar, to się ja likwiduje . Więc niech to niektórym ukaże, co to są barwy (a tym bardziej flaga)!
Warto dodać ze FC Iłża było w 10 osób , FC Szydłowiec 37 , FC Pionki 40 oczywiscie wszystko na Stronie Radomiaka a co do FC pasów z RDM nie znam ich liczby
przemekTS pisze:Słyszałem że w radomiu jest aktywny fc Pasów w związku z tym mam pytanie czy pojawił się on dziś na meczu i ewentualnie w jakiej liczbie.
w Radomiu nie ma czegos takiego jak aktywny fc pasow
przemekTS pisze:Słyszałem że w radomiu jest aktywny fc Pasów w związku z tym mam pytanie czy pojawił się on dziś na meczu i ewentualnie w jakiej liczbie.
nie ma aktywnego FC jest tylko kilka osob jezdzacych na Cracovie, na meczu byli obecni w liczbie 3
przestancie pierdolic czy bylo 5 czy 8 tysiecy ludzi
stadion byl wypelniony na maxa wiec ok 5-6 tys bylo
mlyn nasz w granicach 700-1000 trudny do ogarniecia
doping w I polowie niezly, pierwsze 20 min miazga spiewa momentami caly stadion i dobrze to wychodzi
po stracie bramki doping siada i tak do konca meczu
pare wrzutow zaczete gdy na stadionie uslyszano "Korona Kielce"
Wiem,ze pytanko troche nie do tematu:).
Jak sie maja te smieszne listy wyjazowe(pesel,trasa,organizator,srodek transportu itp:)do wyjazdow na mecze PP, obowiazuja?
Czy ktos z kibicow druzyn grajacych na wyjezdzie moze mi powiedziec.
Wiem,ze pytanko troche nie do tematu:).
Jak sie maja te smieszne listy wyjazowe(pesel,trasa,organizator,srodek transportu itp:)do wyjazdow na mecze PP, obowiazuja?
w Radomiu mozna było kupić bilety pod stadionem.
ale listy,pesele itd obowiązują.
korsyka pisze:Wiem,ze pytanko troche nie do tematu:).
w Radomiu mozna było kupić bilety pod stadionem.
ale listy,pesele itd obowiązują.
jak bylem w Płocku na PE sprawdzali te smieszne listy....ale pozniej puscili wszystkich:):) choc troche im pomoglismy ale ogólem to kolejny "super" pomysł na zwalczanie ...hmm sam nie wiem czego:)
Sorry za OT , ale ile jeszcze bedziecie pisac o tej fanie??
Wystarczylo tylko wpisac co i jak i juz nie wdawac sie w polemike z innymi...
To tyle na ten temat!
Ja pierdziele jak chcecie pogadac sobie o skrojonej fladze to stworzcie sobie odzielny temat i tam gadajcie czy klocicie sie kto jest lepszy, madrzejszy i kto wiecej widzial. Przeczytajcie dokladnie o czym tutaj jest rozmowa!! o Pucharze Polski i niech tak pozostanie...
Korony w Poznaniu 0.Na meczu debiutuje nowa fana.Wisi rowniez trans skierowany do Gwardii Koszalin.
Na meczu bardzo dobry doping, szczegolnie w koncowce.