Polskie ekipy w pucharach - 2007/2008
Moderatorzy: Automoderation, Zorientowany, LechiaCHWM
-
kalashnikov
Wielu podnieconych w Bełchatowie, Lubinie, Kielcach jakie mają silne drużyny. Tylko teraz się okazuje, że taki np. GKS jest na takim samym poziomie piłkarskim, na jakim był gdy spadał z ligi razem z Siarką Tarnobrzeg w latach 90. - tyle po prostu, że liga jest o trzy poziomy słabsza. To nie jest kompromitacja - kompromitacja to była jak GKS Katowice męczył się z Araratem Erewań, teraz to już codzienność, a za parę lat będzie ten wynik z Ameri postrzegany jako sukces. Gwiazdy typu Pietrasiak, Goliński jeszcze 15 lat temu grałyby co najwyżej w drugiej lidze. Żal patrzeć.
Gratulacje dla kibiców, którzy mimo tej padliny pojechali do Gruzji.
Gratulacje dla kibiców, którzy mimo tej padliny pojechali do Gruzji.
Patrzac na "gre" Groclinu i wczesniej Belchatowa dzisiaj, dziekuje Bogu ze nie mam Canal + i tym samym nie musze bulic za abonament bo mimo wszystko zadne bajery typu obraz i dzwiek HD nie podniosa poziomu zawodnikow na boisku, a chcac nie chcac cena abonamentu nie maleje. I nie wyjezdzac mi ze procz Orange C+ transmituje Premiership,Primera Division, Ligue 1 i NBA 
-
Il_Fanatico
-
TYLKO DYSKOBOLIA
Potencjalni rywale polskich drużyn:
Drużyny rozstawione w regionie centralno-wschodnim:
Dyskobolia Grodzisk Wielkopolski,
FC Basel, RC Lens, Zenit Sankt Petersburg, Hamburger SV, Austria Wiedeń, Dnipro Dnipropietrowsk, Petrżalka Bratysława, Rapid Wiedeń, FC Sion.
Drużyny, które będą dolosowywane w regionie centralno-wschodnim:
GKS Bełchatów,
FK Jablonec, Young Boys Berno, SV Ried, SV Mattersburg, Honved Budapeszt, Dinamo Tbilisi, FC Zlate Moravce, Mika Asztarak, Toboł Kostanai.
Czy Dyskobolia i Bełchatów mogą trafić na siebie..
Drużyny rozstawione w regionie centralno-wschodnim:
Dyskobolia Grodzisk Wielkopolski,
FC Basel, RC Lens, Zenit Sankt Petersburg, Hamburger SV, Austria Wiedeń, Dnipro Dnipropietrowsk, Petrżalka Bratysława, Rapid Wiedeń, FC Sion.
Drużyny, które będą dolosowywane w regionie centralno-wschodnim:
GKS Bełchatów,
FK Jablonec, Young Boys Berno, SV Ried, SV Mattersburg, Honved Budapeszt, Dinamo Tbilisi, FC Zlate Moravce, Mika Asztarak, Toboł Kostanai.
Czy Dyskobolia i Bełchatów mogą trafić na siebie..
-
Brylant2005
-
nie róbta jaj
W Liechtensteinie niema ligi.FC Vaduz gra w 2 lidze szwajcarskiej.Dlatego co roku gra on w pucharze UEFA.NFC04 pisze:moze teoretycznie sa to slabi rywale ale jak pokazaly mecze wczorajsze dla polskich ekip sa to mega trudni rywale... na razie ekipami porownywalnymi z naszymi sa v-ce mistrzowie Liechtensteinu, Andory czy San Marino
po pierwsze Dyskobolia po drugie to nie forum sportowe i nie tutaj sie dyskutuje jak daleko zajdą!!nie róbta jaj pisze:Uuuu dla GKSu to juz koniec przygody z UEFA. Powody:
- za silny przeciwnik (dla nich to bedzie raczej sparing )
- brak połaczenie kolejowego![]()
Co do Groclinu to może pokażą to co pare lat temu i zajdą dośc wysoko.
Zdjęcia z meczu Zagłębia ze Steauą - http://foto.ziolo.eu/?page=1&dao=4&id=470
-
HardcoreHooligan
-
Il_Fanatico
16 sierpnia Telewizja Polska planowała transmisję kolejnego meczu Pucharu UEFA z udziałem Groclinu Dyskobolii Grodzisk Wielkopolski. Jednak mimo wielu starań TVP i firmy Sportfive telewidzowie nie obejrzą spotkania FC Tobol Kostanay – Groclin Dyskobolia. Kazachska stacja telewizyjna, która miała wyprodukować sygnał z tego meczu zrezygnowała z przeprowadzenia transmisji.
Czyniono wysiłki, by realizację transmisji powierzyć stacji rosyjskiej lub ukraińskiej. Jednak z uwagi na odległość stadionu klubu kazachskiego, małą ilość czasu do dnia rozpoczęcia meczu i konieczność zapewnienia produkcji sygnału o międzynarodowym standardzie okazało się to niemożliwe.
TVP potwierdza transmisję spotkania rewanżowego Groclin Dyskobolia Grodzisk Wlkp. – FC Tobol Kostanay w dniu 30 sierpnia (od 16.30 w TVP2). DJ
Jak narazie ładnie. W drugiej połowie drugi gol i kolejna runda P.UEFA w Grodzisku. Co do drugiego meczu to wiecie jaki wspolczynnik na zakładach jest na Bełchatów ?? 7.2
.
Stary - fora ci sie pomyliły. Tu nikogo nie interesuje, kto strzelał gole, a kto się bronił - od tego jest dział sportowy.
A tak nawiasem mówiąc - ciekaw jestem liczb, w jakich udali się na wschód kibice Dyskobolii i GKS-u.
W TV (Dnipro - Bełchatów) nic nie było widać, ani słychać ...
A tak nawiasem mówiąc - ciekaw jestem liczb, w jakich udali się na wschód kibice Dyskobolii i GKS-u.
-
Il_Fanatico
Re: .
Przez sekunde było zbliżenie na GKS, z 10 osób chyba tam było, ale poczekajmy aż sie sami opisząSmileY ZL pisze:Stary - fora ci sie pomyliły. Tu nikogo nie interesuje, kto strzelał gole, a kto się bronił - od tego jest dział sportowy.
Nas 18 osób ( 2 osoby z Banskiej Bystrzycy ) na sektorze, mamy 2 flagi.
Taki lajtowy opis...
http://www.e-gks.info/index.php?url=news&id=116
Taki lajtowy opis...
http://www.e-gks.info/index.php?url=news&id=116
-
Il_Fanatico
http://www.90minut.pl/news.php?id=610232
Fajnie by było zarówno pod wzgledem sportowym jak i kibicowskim zeby Dyskobolia wylosowała CZ, ewentualnie Dinamo.
P.S. Czy mi sie wydaje czy byli wczoraj w Grodzisku jacys kibice Tobołu?
Fajnie by było zarówno pod wzgledem sportowym jak i kibicowskim zeby Dyskobolia wylosowała CZ, ewentualnie Dinamo.
P.S. Czy mi sie wydaje czy byli wczoraj w Grodzisku jacys kibice Tobołu?
Ooooo takIl_Fanatico pisze:http://www.90minut.pl/news.php?id=610232
hmmm ktoś tam siedział w sektorze przyjezdnych w liczbie 5??? osób ale wyglądali na jakiśdziałaczy lub coś podobnego.Il_Fanatico pisze: P.S. Czy mi sie wydaje czy byli wczoraj w Grodzisku jacys kibice Tobołu?
Fotka z oprawy .

Ostatnio zmieniony 31.08.2007, 11:30 przez deltaKSD, łącznie zmieniany 1 raz.