Polskie ekipy w pucharach - 2007/2008
Moderatorzy: Zorientowany, LechiaCHWM
-
Wielu podnieconych w Bełchatowie, Lubinie, Kielcach jakie mają silne drużyny. Tylko teraz się okazuje, że taki np. GKS jest na takim samym poziomie piłkarskim, na jakim był gdy spadał z ligi razem z Siarką Tarnobrzeg w latach 90. - tyle po prostu, że liga jest o trzy poziomy słabsza. To nie jest kompromitacja - kompromitacja to była jak GKS Katowice męczył się z Araratem Erewań, teraz to już codzienność, a za parę lat będzie ten wynik z Ameri postrzegany jako sukces. Gwiazdy typu Pietrasiak, Goliński jeszcze 15 lat temu grałyby co najwyżej w drugiej lidze. Żal patrzeć.
Gratulacje dla kibiców, którzy mimo tej padliny pojechali do Gruzji.
Gratulacje dla kibiców, którzy mimo tej padliny pojechali do Gruzji.
-
Patrzac na "gre" Groclinu i wczesniej Belchatowa dzisiaj, dziekuje Bogu ze nie mam Canal + i tym samym nie musze bulic za abonament bo mimo wszystko zadne bajery typu obraz i dzwiek HD nie podniosa poziomu zawodnikow na boisku, a chcac nie chcac cena abonamentu nie maleje. I nie wyjezdzac mi ze procz Orange C+ transmituje Premiership,Primera Division, Ligue 1 i NBA 

-
Po pierwsze Dyskobolia a po drugie ten komentarz to chyba do działu sportowego? KSD nieźle sie wg. mnie zaprezentowała, tylko pytanie- co było na transparencie?Pawel89 pisze:Patrzac na "gre" Groclinu
Kibice z Azerbejdżanu to jakies dzieci były czy co ?

-
-
"PRAWDA JEST JEDNA DYSKOBOLIA WIECZNIE BEDZIE TRWAC
NIGDY NIE ZGINIE DOPOKI ZYJESZ TY I JA"
transparent dot. plotek czy nie plotek na temat przenosi groklajnu do Szczecina...
NIGDY NIE ZGINIE DOPOKI ZYJESZ TY I JA"
transparent dot. plotek czy nie plotek na temat przenosi groklajnu do Szczecina...
Wice Mistrz Polski 2003 ; 2005
Zdobywca Pucharu Polski 2005 ; 2007
Zdobywca Pucharu Polski 2005 ; 2007
nieznajomy_89 pisze: co do Rakowa to z moich zródeł informacji na tym wyjeżdzie było 1/2 bądz 2/4 malolatów
-
ech .. nie pamietam zeby ktos kiedys pozytywnie ocenil kibicow GKS-u Belchatow co oni wam zrobili? po kazdym meczu gdzie zapewne nie raz dawali z siebie wszystko wracali do domow i nie jeden z nich zasiadal na forum kibice.net gdzie mili "koledzy" z innych klubow jebali ich rowno z blotem.. ku*** mac co narod
tak samo z ZL caly czas jebanie za frekwencje a to ze tramwaj..
a to ze wyjazdy a to ze wioche zrobili na meczu el. LM
nie jestem kibicem GKS-u ani w szczegolnosci Zaglebia no ale panowie zainteresujcie sie bardziej swoim klubem i jego problemami a nie wylewaniem lez przez to ze pierwsze miejsca w tym roku zajely miasta ktore nie przekraczaja 100tys.
tak samo z ZL caly czas jebanie za frekwencje a to ze tramwaj..
a to ze wyjazdy a to ze wioche zrobili na meczu el. LM
nie jestem kibicem GKS-u ani w szczegolnosci Zaglebia no ale panowie zainteresujcie sie bardziej swoim klubem i jego problemami a nie wylewaniem lez przez to ze pierwsze miejsca w tym roku zajely miasta ktore nie przekraczaja 100tys.
-
Potencjalni rywale polskich drużyn:
Drużyny rozstawione w regionie centralno-wschodnim:
Dyskobolia Grodzisk Wielkopolski,
FC Basel, RC Lens, Zenit Sankt Petersburg, Hamburger SV, Austria Wiedeń, Dnipro Dnipropietrowsk, Petrżalka Bratysława, Rapid Wiedeń, FC Sion.
Drużyny, które będą dolosowywane w regionie centralno-wschodnim:
GKS Bełchatów,
FK Jablonec, Young Boys Berno, SV Ried, SV Mattersburg, Honved Budapeszt, Dinamo Tbilisi, FC Zlate Moravce, Mika Asztarak, Toboł Kostanai.
Czy Dyskobolia i Bełchatów mogą trafić na siebie..
Drużyny rozstawione w regionie centralno-wschodnim:
Dyskobolia Grodzisk Wielkopolski,
FC Basel, RC Lens, Zenit Sankt Petersburg, Hamburger SV, Austria Wiedeń, Dnipro Dnipropietrowsk, Petrżalka Bratysława, Rapid Wiedeń, FC Sion.
Drużyny, które będą dolosowywane w regionie centralno-wschodnim:
GKS Bełchatów,
FK Jablonec, Young Boys Berno, SV Ried, SV Mattersburg, Honved Budapeszt, Dinamo Tbilisi, FC Zlate Moravce, Mika Asztarak, Toboł Kostanai.
Czy Dyskobolia i Bełchatów mogą trafić na siebie..

-
-
-
W Liechtensteinie niema ligi.FC Vaduz gra w 2 lidze szwajcarskiej.Dlatego co roku gra on w pucharze UEFA.NFC04 pisze:moze teoretycznie sa to slabi rywale ale jak pokazaly mecze wczorajsze dla polskich ekip sa to mega trudni rywale... na razie ekipami porownywalnymi z naszymi sa v-ce mistrzowie Liechtensteinu, Andory czy San Marino
Ei Stadt... Ein Verein... I eusrä Stadt gitts nur ein Verein... Züüri ghört siit über hundert jahr am Fc Züri isch ja klaaar! Züüri alllez züri allez und mir singed bis zum Tod Züri allleeeez... Eine Stadt.....
-
- ban
po pierwsze Dyskobolia po drugie to nie forum sportowe i nie tutaj sie dyskutuje jak daleko zajdą!!nie róbta jaj pisze:Uuuu dla GKSu to juz koniec przygody z UEFA. Powody:
- za silny przeciwnik (dla nich to bedzie raczej sparing )
- brak połaczenie kolejowego![]()
Co do Groclinu to może pokażą to co pare lat temu i zajdą dośc wysoko.
Legia Warszawa
-
-
-
16 sierpnia Telewizja Polska planowała transmisję kolejnego meczu Pucharu UEFA z udziałem Groclinu Dyskobolii Grodzisk Wielkopolski. Jednak mimo wielu starań TVP i firmy Sportfive telewidzowie nie obejrzą spotkania FC Tobol Kostanay – Groclin Dyskobolia. Kazachska stacja telewizyjna, która miała wyprodukować sygnał z tego meczu zrezygnowała z przeprowadzenia transmisji.
Czyniono wysiłki, by realizację transmisji powierzyć stacji rosyjskiej lub ukraińskiej. Jednak z uwagi na odległość stadionu klubu kazachskiego, małą ilość czasu do dnia rozpoczęcia meczu i konieczność zapewnienia produkcji sygnału o międzynarodowym standardzie okazało się to niemożliwe.
TVP potwierdza transmisję spotkania rewanżowego Groclin Dyskobolia Grodzisk Wlkp. – FC Tobol Kostanay w dniu 30 sierpnia (od 16.30 w TVP2). DJ
Jak narazie ładnie. W drugiej połowie drugi gol i kolejna runda P.UEFA w Grodzisku. Co do drugiego meczu to wiecie jaki wspolczynnik na zakładach jest na Bełchatów ?? 7.2

-
.
Stary - fora ci sie pomyliły. Tu nikogo nie interesuje, kto strzelał gole, a kto się bronił - od tego jest dział sportowy.
A tak nawiasem mówiąc - ciekaw jestem liczb, w jakich udali się na wschód kibice Dyskobolii i GKS-u.
W TV (Dnipro - Bełchatów) nic nie było widać, ani słychać ...
A tak nawiasem mówiąc - ciekaw jestem liczb, w jakich udali się na wschód kibice Dyskobolii i GKS-u.
-
Re: .
Przez sekunde było zbliżenie na GKS, z 10 osób chyba tam było, ale poczekajmy aż sie sami opisząSmileY ZL pisze:Stary - fora ci sie pomyliły. Tu nikogo nie interesuje, kto strzelał gole, a kto się bronił - od tego jest dział sportowy.
-
-
http://www.90minut.pl/news.php?id=610232
Fajnie by było zarówno pod wzgledem sportowym jak i kibicowskim zeby Dyskobolia wylosowała CZ, ewentualnie Dinamo.
P.S. Czy mi sie wydaje czy byli wczoraj w Grodzisku jacys kibice Tobołu?
Fajnie by było zarówno pod wzgledem sportowym jak i kibicowskim zeby Dyskobolia wylosowała CZ, ewentualnie Dinamo.
P.S. Czy mi sie wydaje czy byli wczoraj w Grodzisku jacys kibice Tobołu?
-
Ooooo takIl_Fanatico pisze:http://www.90minut.pl/news.php?id=610232

hmmm ktoś tam siedział w sektorze przyjezdnych w liczbie 5??? osób ale wyglądali na jakiśdziałaczy lub coś podobnego.Il_Fanatico pisze: P.S. Czy mi sie wydaje czy byli wczoraj w Grodzisku jacys kibice Tobołu?
Fotka z oprawy .

Ostatnio zmieniony 31.08.2007, 11:30 przez deltaKSD, łącznie zmieniany 1 raz.
-
-