jaka?Blue Old Boy pisze:Nigdy, są robocopami, ja p******* koleś ogarnij się bo pierwszy człon twojego nicka nijak ma się do rzeczywistości, ale drugi pasuje jak ulałInteligentnyIdiota pisze:Lech Poznań został kiedykolwiek skrojony z jakiejś fany?
Tez skroiliśmy kiedyś flagę Lecha, pod koniec lat 90

Trapi mnie to od dawna (KIBICOWSKO)
Moderatorzy: Zorientowany, LechiaCHWM
-
Re: Trapi mnie to od dawna (KIBICOWSKO)
-
Szczerze nie pamietam po 20 latach, ale bankowo w okolicach roku 96/97 wisiała u nas zdobyta flaga Lecha, więc jestem na 100% pewny, bo flaga nie była metr na metr
-
Blue Old Boy pisze:Szczerze nie pamietam po 20 latach, ale bankowo w okolicach roku 96/97 wisiała u nas zdobyta flaga Lecha, więc jestem na 100% pewny, bo flaga nie była metr na metr
nie pamietasz jaka to fana mimo iz nie byla mala?
-
FC Ostrów Wlp.Skrojona nie Lechowi a Gieksie:)Widoczna tutaj troche!
https://www.youtube.com/watch?v=CmVJnCL5n5U
i tu 0.57
https://www.youtube.com/watch?v=ro-A2WNcm20
i tu 0.57
-
tak, nie pamietałem, co w tym dziwnego?? minęło 20 lat, swoja drogą w latach 90 troche tych flag zdobywaliśmy więc cięzko wszystkie spamiętaćKATOWICE'64 pisze:nie pamietasz jaka to fana mimo iz nie byla mala?
ATM1920 - dokładnie tą flagę miałem na myśli
-
ATM1920 pisze:FC Ostrów Wlp.Skrojona nie Lechowi a Gieksie:)Widoczna tutaj troche!
i tu 0.57
"wykroil" kto komu?!
my ja wykroilismy w 93 na powrocie z wyjazdu na Lecha a potem podjebal ja brat bratu.
niebiescy we wszystkich swoich historiach pisza ze to oni ja skroili...LECHOWI ; )
my im pozniej fana ostrów wielkopolski wykroili - mnch kibic opowiada w 2008 roku "prawdziwe historie"
-
Przecież ATM nie napisał że skroili ją Lechowi a wam, więc skoncz siac ferment
-
Jeden za Gieksą drugi za Ruchem więc skrojona wam chyba nie zaprzeczysz?Reasumujac w latach 90tych to wy flagi nam hurtowo oddawaliście.
-
ATM1920 pisze:Jeden za Gieksą drugi za Ruchem więc skrojona wam chyba nie zaprzeczysz?Reasumujac w latach 90tych to wy flagi nam hurtowo oddawaliście.
raz wam wyszlo i to na tyle to twoje hurtowo.
-
w latach 90 często kroili wam flagi i nie oszukujmy się, kibicowską potęgą nie byliscie, do tego wśród wielu ekip mieliście łatke największych konfidentów w Polsce, więc nie brnąłbym w lata 90 na Twoim miejscu
-
Raz nie rozśmieszaj mnie koleś.KATOWICE'64 pisze:ATM1920 pisze:Jeden za Gieksą drugi za Ruchem więc skrojona wam chyba nie zaprzeczysz?Reasumujac w latach 90tych to wy flagi nam hurtowo oddawaliście.
raz wam wyszlo i to na tyle to twoje hurtowo.
-
w latach 90-93 trzymalismy sie miedzy innymi z wami - nie kojarze takich oszczerstw, ktore ciagle probuje ktos tu nam wmowic - podaj konkretne przyklady chyba ze tylko o tym slyszales albo " nie pamietasz" bo jestes za mlody?!Super_Mario pisze:w latach 90 często kroili wam flagi i nie oszukujmy się, kibicowską potęgą nie byliscie, do tego wśród wielu ekip mieliście łatke największych konfidentów w Polsce, więc nie brnąłbym w lata 90 na Twoim miejscu
kolege powyzej prosze o podanie hurtowej ilosci skrojonych nam flag procz jednej mega wtopy bodaj z 98r - zapomniales czy jestes za mlody i ci koledzy o tym mowili jak o skrojonej nam fladze KOLEJORZA gdzie na swoich forach podajecie ze to wy ja wyjebalisci LECHOWI ; )
-
@Blue@Blue Old Boyspinaj się tak glupcze. Jak nie potrafisz rozmawiać normalnie to zamilcz. Wrealu za głupie gadki i obrażanie bez pokrycia wylapal byś w miche.
-
Latke najwiekszych konfidentow w Polsce mial Widzew, bardzo na nich skarzyl sie np Ruch, ale minely lata i na kibice,net nagle zmiana frontu.Super_Mario pisze:w latach 90 często kroili wam flagi i nie oszukujmy się, kibicowską potęgą nie byliscie, do tego wśród wielu ekip mieliście łatke największych konfidentów w Polsce, więc nie brnąłbym w lata 90 na Twoim miejscu
ŁKS Łódź Polska !
-
Od tej slynnej wtopy na cala Polske gdzie zgubiliscie u siebie 7 flag hurtowo nic sie nie zmienilo,bo pozniej jak i wczesniej gubiliscie je pojedynczo!Praktycznie co 2 mecz jakas wasza szmata wisiala na naszych plotach!Popytaj kolegow!Jesli chodzi o konfidentow to wasza obecna zgoda jechala wam -W calej polsce sa wykleci katowiccy konfidenci.Przyjelo sie!KATOWICE'64 pisze:w latach 90-93 trzymalismy sie miedzy innymi z wami - nie kojarze takich oszczerstw, ktore ciagle probuje ktos tu nam wmowic - podaj konkretne przyklady chyba ze tylko o tym slyszales albo " nie pamietasz" bo jestes za mlody?!Super_Mario pisze:w latach 90 często kroili wam flagi i nie oszukujmy się, kibicowską potęgą nie byliscie, do tego wśród wielu ekip mieliście łatke największych konfidentów w Polsce, więc nie brnąłbym w lata 90 na Twoim miejscu
kolege powyzej prosze o podanie hurtowej ilosci skrojonych nam flag procz jednej mega wtopy bodaj z 98r - zapomniales czy jestes za mlody i ci koledzy o tym mowili jak o skrojonej nam fladze KOLEJORZA gdzie na swoich forach podajecie ze to wy ja wyjebalisci LECHOWI ; )
-
co 2 mecz - chopie odstaw dopalacze albo ta wasza "historie".ATM1920 pisze:Od tej slynnej wtopy na cala Polske gdzie zgubiliscie u siebie 7 flag hurtowo nic sie nie zmienilo,bo pozniej jak i wczesniej gubiliscie je pojedynczo!Praktycznie co 2 mecz jakas wasza szmata wisiala na naszych plotach!Popytaj kolegow!Jesli chodzi o konfidentow to wasza obecna zgoda jechala wam -W calej polsce sa wykleci katowiccy konfidenci.Przyjelo sie!KATOWICE'64 pisze:w latach 90-93 trzymalismy sie miedzy innymi z wami - nie kojarze takich oszczerstw, ktore ciagle probuje ktos tu nam wmowic - podaj konkretne przyklady chyba ze tylko o tym slyszales albo " nie pamietasz" bo jestes za mlody?!Super_Mario pisze:w latach 90 często kroili wam flagi i nie oszukujmy się, kibicowską potęgą nie byliscie, do tego wśród wielu ekip mieliście łatke największych konfidentów w Polsce, więc nie brnąłbym w lata 90 na Twoim miejscu
kolegow pytac nie musze bo w przeciwienstwie do ciebie w tym uczestniczylem i miast powtarzania pod publiczke podaj kilka przykladow z tych lat 90 jak to kogos np od was sprzedalismy - xywy, sytuacje na bank sie da sprawdzic/potwierdzic!!! jak nie masz nic do napisania do idz spac bo zaspisz do szkoly.
ps odnies sie do swojej obecnej zgody bo to jest prawda ktora w oczy kole - czyz nie?!
-
dobra skonczcie swoje wojenki bo r************* fajny temat
-
gdyby nie Widzew (miedzy innymi ze Zdunskiej Woli) to Ruch po Polska-Izrael 1995 wykopał by mnie i jeszcze jednego ziomka z pociągu w pełnym biegu. RTS wybił to im dosłownie z głowy, a było to już na etapie otwartych drzwi bocznych i "honorowego" przypalania papierosami przez Ruch ręki która trzymała się tych drzwi żeby nie "wyfrunąć". Poszło o niefrasobliwie eksponowany szalik Cracovii, który otrzymałem od Krakusów na meczu...a ponieważ rano na mecz jechaliśmy własnie między innymi z tymi Widzewiakami, czuli się oni w obowiązku przyjścia z pomocą, za to do dzisiaj dzięki ;-)
TYBET JEST SERBSKI
-
wojenki wojenkami ale po kiego h jakies niepotwierdzone sytuacje powtarzac?!nowonarodzony pisze:dobra skonczcie swoje wojenki bo r************* fajny temat
proponuje wypowiadac sie obeznanym niebieskim kolegom w innych tematach z lat 90 i wczesniejszych - czyzby wiedza i jezdzenie w tamtych okresach to nie wasze czasy?
malolateni propagandziarze takim pustym bajdurzeniem r************* kolejny temat
-
Lechowi flagę skroił jeszcze Górnik Łęczna . Była to flaga FC Gniezno . Jak dobrze pamiętam , to było to podczas meczu Górnik Łęczna - Arka Gdynia .

-
Co do flag straconych przez Lecha, to poza wyżej wymienionymi, na pewno jeszcze:
Legia skroiła Lechowi 2 flagi (chyba „Forever Lech” i „Pyrlandia”).Bodaj początek lat 90-ych.
Widzew flagę „Koło”.
Włókniarz Częstochowa flagę „Lech” w 1996.
Bażant nie Lechowi tylko Arce.
Legia skroiła Lechowi 2 flagi (chyba „Forever Lech” i „Pyrlandia”).Bodaj początek lat 90-ych.
Widzew flagę „Koło”.
Włókniarz Częstochowa flagę „Lech” w 1996.
Broń Radom skroiła im flagę lub 2.InteligentnyIdiota pisze: Co do pytania o to czy jest jakaś ekipa która nigdy nie straciła flagi to wydaje mi się że KSZOki nigdy nie straciły.
Bażant nie Lechowi tylko Arce.
-
Wykroiliśmy Lecha z jeszcze jednej flagi bodajże w sezonie 99/00. Wisiała w naszym sektorze jak graliśmy w Poznaniu. Gość z Lecha próbował ją odbić przez ten trawiasty sektor buforowy ale co to za flaga była i czy mu się udało tego nie pamiętam. Jak ktoś kojarzy sytuację niech napisze.
-
Z tym co 2 mecz przesadziłem ale bardzo często!Na przełomie 98-2002 straciliście ok 14 flag na nasza korzysć jesli to nie hurt to nie mam wiecej pytań.co 2 mecz - chopie odstaw dopalacze albo ta wasza "historie".
Żory,Załęże,Wistosa,Banik 1,Banik 2,Barwówka 98r,Kostuchna 2000r,Ligota,Żory,1000 lecie,Rycerze Śląska 2001r Libiąz ,Gieksa 2002r z tych co pamiętam mogłem troche daty popierdolić .PozRawiam:)
-
Banik - jak Legia im jebla fane to tez na nasze konto?ATM1920 pisze:Z tym co 2 mecz przesadziłem ale bardzo często!Na przełomie 98-2002 straciliście ok 14 flag na nasza korzysć jesli to nie hurt to nie mam wiecej pytań.co 2 mecz - chopie odstaw dopalacze albo ta wasza "historie".
Żory,Załęże,Wistosa,Banik 1,Banik 2,Barwówka 98r,Kostuchna 2000r,Ligota,Żory,1000 lecie,Rycerze Śląska 2001r Libiąz ,Gieksa 2002r z tych co pamiętam mogłem troche daty popierdolić .PozRawiam:)
z mila checia zobacze fotki tych flag dzielnicowych bo o ile CZESC z nich zmienila wlascieciela to na bank nie na wasze konto ; )
BANIK - jedna z flag to ta sama ktora potem bodaj w 99 pokazala nam - POLONIA BYTOM u nas?
LIGOTA pozyczona od tyskich?
Zaleze,Witosa,ligota czy tysiaclecie - ciekaw jestem fotek tych fan i kiedy niby nam padly?
-
Teraz pokazałes jaki jestes mistrz.nie pisz juz nic człowieku!Banik kratownica,Witosa,Załeze nie wiesz kiedy wam buchneliśmy?nie rozsmieszaj mnie.czyli w d**** byłes a nie na pamietnych derbach 98.
-
derby derbami a co z reszta - poza tym jak fane zajebana przez was przywozi rok pozniej Polonia Bytom?ATM1920 pisze:Teraz pokazałes jaki jestes mistrz.nie pisz juz nic człowieku!Banik kratownica,Witosa,Załeze nie wiesz kiedy wam buchneliśmy?nie rozsmieszaj mnie.czyli w d**** byłes a nie na pamietnych derbach 98.
widze ze sie rozpedziles z tymi dzielnicami choc o Kostuchnie akurat wiem...
czekam na reszte wynalazkow
-
KATOWICE'64 to jak będzie z tym Banikiem, Załężem i Witosa? [link]
-
napisalem powyzej.za Ruchem ! pisze:KATOWICE'64 to jak będzie z tym Banikiem, Załężem i Witosa? [link]
czekam na fotki flag z Ligoty i Tauzena
co z ta flaga Banika - pozyczka czy sie synek nie umial odnaezc bo chyba ta sama flaga potem z nimi przyjechala?!
-
Napisałeś też że czekasz na Załęże i Witosa zanim następnym razem dopierdolisz weź głęboki oddech. Ligota wiem poszła się j**** do Tychów a fotki Tauzena niech Ci kolega ATM szukaKATOWICE'64 pisze:napisalem powyzej.za Ruchem ! pisze:KATOWICE'64 to jak będzie z tym Banikiem, Załężem i Witosa? [link]
co z ta flaga Banika - pozyczka czy sie synek nie umial odnaezc bo chyba ta sama flaga potem z nimi przyjechala?!
-
przeciez on pisze zze co 2 szpile, ze hurtem.za Ruchem ! pisze:Napisałeś też że czekasz na Załęże i Witosa zanim następnym razem dopierdolisz weź głęboki oddech. Ligota wiem poszła się j**** do Tychów a fotki Tauzena niech Ci kolega ATM szukaKATOWICE'64 pisze:napisalem powyzej.za Ruchem ! pisze:KATOWICE'64 to jak będzie z tym Banikiem, Załężem i Witosa? [link]
potem wymienia fany ktre poszly w 1 szpilu a potem podaje h wie co.
ta Ligota, Tauzen i ta Banika jesli sie okaze ze Polonia z nia przyjechala to dopiero bedzie kino
czekam
-
Nie mamy o czym gadać jak ty nie wiesz nawet kiedy Witosa zgubiliście!Doinformuj sie, ale pamietaj ze nie wszystko jest w necie.Aha tam wyzej dalem filmik tez jest tam pare waszych flag przyjzyj sie.Wiem wiem to pewnie gks jastrzebie:)
-
-
kto miał pierwszy drukowaną flage? jest to do stwierdzenia dziś?
-
Podrzuci ktoś relacje z meczów :
Słowacja_Polska 09,to był mój pierwszy wyjazd
Czechy Polska 09? Pamiętny najazd na Pragę, i Sz. Prowadzący doping
Litwa Polska 2011
Mogłem pojebac daty ale chyba każdy wie o których meczach mowa.
Pzdr
Słowacja_Polska 09,to był mój pierwszy wyjazd
Czechy Polska 09? Pamiętny najazd na Pragę, i Sz. Prowadzący doping
Litwa Polska 2011
Mogłem pojebac daty ale chyba każdy wie o których meczach mowa.
Pzdr
-
widac ze pamiec mnie zawodzi aczkolwiek by nazwac hurtem zbobycze poza derbami 98 to smiechawa - tauzen, Kostuchna i co wiecej?
faktycznie co 2 tygodnie cos mieliscie!
niech wasz spec od tematu wymieni fany z derbow i reszte to sie przekonamy.
-
KATOWICE'64 pisze:widac ze pamiec mnie zawodzi aczkolwiek by nazwac hurtem zbobycze poza derbami 98 to smiechawa - tauzen, Kostuchna i co wiecej?
Ale ty się przypierdalasz. Pisząc hurtowo, pewnie mu chodziło, że dość często.
-
nie przypierdalam tylko prostuje stek bzdur - raz wyszlo dobrze a potem co 2 tygodnie cos nowego?!Pitfas pisze:KATOWICE'64 pisze:widac ze pamiec mnie zawodzi aczkolwiek by nazwac hurtem zbobycze poza derbami 98 to smiechawa - tauzen, Kostuchna i co wiecej?
Ale ty się przypierdalasz. Pisząc hurtowo, pewnie mu chodziło, że dość często.
ile tych flag bylo po tych derbach i jakie?
-
Wszyscy zrozumieli o co chodzi z określeniem "hurtowo"
A Ty dalej swoje
Może chodzi ci o to, że jak hurtowo to powinno być fakturowane Czy jaki c***?!
A Ty dalej swoje
Może chodzi ci o to, że jak hurtowo to powinno być fakturowane Czy jaki c***?!
-
Z tego co pamiętam to Unia HrubieszówmaksMKS pisze:kto miał pierwszy drukowaną flage? jest to do stwierdzenia dziś?
-
Po prostu typ z Ruchu przesadzil ze swoja bajera i tyla.
No ale skoro jest obeznany w tamtych czasach,to moze odpowie na pytanie kolegi.
Jakim cudem Polonia weszla w posiadanie tej flagi Banika.Potwierdzam na 100 procent ze flaga ta
Stracona na pamietnych derbach razem z flaga zaleze, okolicznosci byly takie ze caly Ruch byl juz na
Plonocnej a my pod stadionem.pare sztuk se fotki robilo na sektorze i niebiescy to wykorzystali, wysypali sie.
Byla to kratownica z herbem w srodku.Jakie bylo zdziwienie jak PB przywiozlo ja na derby.
Ja slyszalem ze ponoc Polonia zajebala jakas flage R i byla wymianka.Prawda to?
Ruch tez tracil wtedy flagi na nasza korzysc,sprawdzimy jego wiedze,wymien jakie?
Wtedy zreszta calkiem inne czasy kazdy wozil flagi na dzielnie
Wiec i okazji bylo wiecej
No ale skoro jest obeznany w tamtych czasach,to moze odpowie na pytanie kolegi.
Jakim cudem Polonia weszla w posiadanie tej flagi Banika.Potwierdzam na 100 procent ze flaga ta
Stracona na pamietnych derbach razem z flaga zaleze, okolicznosci byly takie ze caly Ruch byl juz na
Plonocnej a my pod stadionem.pare sztuk se fotki robilo na sektorze i niebiescy to wykorzystali, wysypali sie.
Byla to kratownica z herbem w srodku.Jakie bylo zdziwienie jak PB przywiozlo ja na derby.
Ja slyszalem ze ponoc Polonia zajebala jakas flage R i byla wymianka.Prawda to?
Ruch tez tracil wtedy flagi na nasza korzysc,sprawdzimy jego wiedze,wymien jakie?
Wtedy zreszta calkiem inne czasy kazdy wozil flagi na dzielnie
Wiec i okazji bylo wiecej