Zgody/Kosy/Układy reaktywacja.
Moderatorzy: Zorientowany, LechiaCHWM
-
Re: Zgody/Kosy/Układy reaktywacja.
Jeszcze kilka lat temu relacje na linii Piast Gliwice - Śląsk Wrocław/Wisła Kraków były conajmniej pozytywne, co sprawiło że teraz te ekipy darzą się raczej antypatią? Jak zaczeła się kosa Piast-Śląsk?
Polonia Bytom od kilku lat gra w niższych ligach, jakie mają aktualnie relacje z Lechią Gdańsk?
Polonia Bytom od kilku lat gra w niższych ligach, jakie mają aktualnie relacje z Lechią Gdańsk?
-
A jakie mogą mieć relacje jak mają zgodę z Arką, czyli największą kosą Lechii.lukmad pisze:Jeszcze kilka lat temu relacje na linii Piast Gliwice - Śląsk Wrocław/Wisła Kraków były conajmniej pozytywne, co sprawiło że teraz te ekipy darzą się raczej antypatią? Jak zaczeła się kosa Piast-Śląsk?
Bez zbędnego pierdolenia..
-
obiektywnyFAN pisze:Jak na linii:
Lechia Gdańsk - Bałtyk Gdynia
Kosa, a co moze byc po tylu latach , to nie Gornik i Gieksa
?
-
Nie bardzo wiem kiedy relacje Śląska Wrocław z Piastem Gliwice były pozytywne,na pewno nie za czasów ich zgody z Polonią Bytom i Odrą Opole.Po zerwaniu tych zgód faktycznie na meczach o ile pamiętam nie było przez jakiś czas bluzgów i to tyle,a później już poleciało ostro po różnych wydarzeniach na linii Opava-Gliwice.
-
Mniej oficjalnie był taki moment, Piast wtedy po sypnięciu się spraw z Polonia i Odrą coś tam świrował do Lechii, odwiedzili nas pod sektorem gości w Wodzisławiu na finale pucharu Ekstraklapy z browarami, ale znó chyba Lechia była celem bardziej niż my..
Co do Opava-Gliwice, to ktoś w Gliwic dostał po głowie na sparingu z Opava, dobre pare lat temu. Potem była akcja z partyzanta na fane Opavy i jak wiadomo efekt to kosa naszych przyjaciół i nasza..
Co do Opava-Gliwice, to ktoś w Gliwic dostał po głowie na sparingu z Opava, dobre pare lat temu. Potem była akcja z partyzanta na fane Opavy i jak wiadomo efekt to kosa naszych przyjaciół i nasza..
Przemoc pisze:c***, może masz rację. Za dużo dziś wypiłem.
-
Łada oficjalnie ułożona z Polonią Przemyśl czy gościnnie u boku Stalówki?
Przy okazji pozdro dla wariata B., który uderzył w politykę :) Wiem, że czasem zaglądał na te zaszczytne łamy.
Przy okazji pozdro dla wariata B., który uderzył w politykę :) Wiem, że czasem zaglądał na te zaszczytne łamy.
-
Proszę napiszcie coś o aktualnej sytuacji na Podkarpaciu bo z dala wygląda to ciekawie... łJak relacje Resovii ze Stalówką po zerwaniu zgody? (Stalowa zgoda z Polonią z którą kosę ma Rzeszów?), czy coś łączy kibiców Wisły z Resovii? Co na to Polonia? I Stalówka?
W ogóle po latach kolorowych w Rzeszowie chyba kryzys lekki? Słaba frekwencja zarówno Stal jak i Resovia. Jakaś przyczyna??
Karpaty i Polonia z ekip marginesowych przeszły do 1 ligi podkarpackiej?
Cicho o Dębicy też regres jak w Rzeszowie?
Ciekawe województwo i mam wrażenie że dużo się ostatnio zmienia, przybiegunowuje wręcz.
W ogóle po latach kolorowych w Rzeszowie chyba kryzys lekki? Słaba frekwencja zarówno Stal jak i Resovia. Jakaś przyczyna??
Karpaty i Polonia z ekip marginesowych przeszły do 1 ligi podkarpackiej?
Cicho o Dębicy też regres jak w Rzeszowie?
Ciekawe województwo i mam wrażenie że dużo się ostatnio zmienia, przybiegunowuje wręcz.
-
[link] to mało wiesz
-
[link]szuler pisze:[link] to mało wiesz
-
-
??? Cicho? Mamy stały nie najgorszy poziom od wielu lat (Wisłoka), do tego właśnie stuknęło 11 lat bez zera wyjazdowego.herubin pisze:Cicho o Dębicy też regres jak w Rzeszowie?
Rozumie że w związku z tym że na kibice.net nie dajemy relacji (jedynie foto) możesz być trochę bardziej uboższy w wiedzę, ale za to istnieją inne strony (fanpejdże itp.) gdzie na bierząco mozesz sie dowiedzieć co i jak.
Za stary już jestem na internetowych bajarzy tworzących alternatywną rzeczywistość!
Spadam z tego forum!
Adminów proszę o usunięcie tego konta!
Spadam z tego forum!
-
Wisłoka jest po prostu o krok do przodu i miast relacji na forach, robi to na fejsbuku ;)
-
Te wszystkie fanpejdże na fejsbukach to parafrazując podpis Zielonego hańba kibolskiej rasy. I nie piję tu do Wisłoki, żeby nie było, bo każda ekipa się na to złapała, ba, każda dzielnia i 2-osobowy FC 50-osobowej ekipy musi mieć swój fanpejdż. Kompletnie nie kumam jak konserwatywne skądinąd środowisko tak łatwo daje się wpuszczać w takie rzeczy. Odkąd zaglądam na kibice.net (będzie ponad 10 lat) był tu lament, że syf, spam i napinka, ale jednak tutaj zdarzała się dawniej normalna ciekawa dyskusja, a nie łapa w górę i jżs-pdw-chwdp-itp.
Sorry za OT.
Sorry za OT.
-
Jak sam widzisz, nie tylko tu zaglądam ale i sie udzielam, choć jestem już starszej daty (a takich tu jak na lekarstwo). Niestety prawda jest taka że kibice.net mocno podupadło i mało ekip daje tu relacje czy foto stąd też tą pustkę informacyjną zajęły fejsbuki... niestety
Nie abym je propagował (bo nie bawię się w to) ale taki stan rzeczy istnieje a nawiązując do cytatu, tylko tam ( + forum kmwtw) możesz sie wiecej dowiedzieć...
ps. To forum samo się zabija i trwa to nadal, m.in tym że włączona jest ogólnodostępna rejestracja i spamerzy róznego rodzaju robią to na potęgę. No ale jeśli ważniejsza jest kasa niż klasa to będzie coraz gorzej (no ale ten temat nadaje sie do innego wątku)
Nie abym je propagował (bo nie bawię się w to) ale taki stan rzeczy istnieje a nawiązując do cytatu, tylko tam ( + forum kmwtw) możesz sie wiecej dowiedzieć...
ps. To forum samo się zabija i trwa to nadal, m.in tym że włączona jest ogólnodostępna rejestracja i spamerzy róznego rodzaju robią to na potęgę. No ale jeśli ważniejsza jest kasa niż klasa to będzie coraz gorzej (no ale ten temat nadaje sie do innego wątku)
Za stary już jestem na internetowych bajarzy tworzących alternatywną rzeczywistość!
Spadam z tego forum!
Spadam z tego forum!
-
Nie żebym się przypierdalał na siłę do Ciebie, czy Wisłoki.Kilka sezonów do tyłu (raczej nie 11 jak piszesz, no chyba, że ten czas tak szybko zleciał) zaliczaliście 0 wyjazdowe w okręgowym Pucharze Polski.Wtedy mówiliście, że odpuszczacie wyjazdy na wiochy w tych rozgrywkach.Zupełnie Zielony. pisze:[
??? Cicho? Mamy stały nie najgorszy poziom od wielu lat (Wisłoka), do tego właśnie stuknęło 11 lat bez zera wyjazdowego.
-
Forum tworzą użytkownicy. Wiadomo, że kibicowanie jest trendy, to i jest wysyp pojebów, ale tak było i w tych "lepszych" czasach kibice.net. Tylko teraz te pojeby zepchnęły normalnych do defensywy i w sumie nie wiadomo, jak temu zaradzić. Zamykanie rejestracji nic nie da, bo wtedy forum całkowicie zdechnie (już teraz ma stan przedagonalny).
Ale c*** z kibiconetownią, przez te fejsbuki pozdychały fora mniejszych ekip, poza kibicowskim klimatem też zdychają klimatyczne fora niszowych sportów. Sorry, taki pojebany mamy klimat. Net był początkowo naprawdę zajebistą sprawą, jeśli chodzi o kibicowskie sprawy, nie tylko w sensie informacyjnym, ale jak to bywa w życiu, coś się wymknęło spod kontroli i poszło w niedobrym kierunku.
Dobra, wracając do tematu: które ekipy mają wciąż dobre kontakty w krajach ex-JU
Górnik - Hajduk
Widzew - Partizan (?)
Wisła - Crvena (?)
Wigry były kiedyś chyba gościnnie na Vojvodinie na Litwie? Jednorazowa sprawa?
Ale c*** z kibiconetownią, przez te fejsbuki pozdychały fora mniejszych ekip, poza kibicowskim klimatem też zdychają klimatyczne fora niszowych sportów. Sorry, taki pojebany mamy klimat. Net był początkowo naprawdę zajebistą sprawą, jeśli chodzi o kibicowskie sprawy, nie tylko w sensie informacyjnym, ale jak to bywa w życiu, coś się wymknęło spod kontroli i poszło w niedobrym kierunku.
Dobra, wracając do tematu: które ekipy mają wciąż dobre kontakty w krajach ex-JU
Górnik - Hajduk
Widzew - Partizan (?)
Wisła - Crvena (?)
Wigry były kiedyś chyba gościnnie na Vojvodinie na Litwie? Jednorazowa sprawa?
-
FC Vozdovac Belgrade - ŁKS Łomża
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]
-
[link]
Dowód, że w dobrych czasach internetu przybijano nawet na forach sztamy :)
Jeszcze Czarnylas z jakąś ekipką z Belgradu miał układy.
Dowód, że w dobrych czasach internetu przybijano nawet na forach sztamy :)
Jeszcze Czarnylas z jakąś ekipką z Belgradu miał układy.
-
Po necie od jakiegoś czasu lata info że Jeziorak został fan clubem Lechii Gdańsk,potwierdzone czy farmazon?
-
Tak bardziej z ciekawości.
Jak wyglądają obecnie relacje Resovii i ŁKS-u, odkąd Ci pierwsi zaczęli coraz mocniej kumplować się z Wisłą Kraków ?
Nie ma jakichś animozji/pretensji ze strony Ełkaesiaków ?
Jak wyglądają obecnie relacje Resovii i ŁKS-u, odkąd Ci pierwsi zaczęli coraz mocniej kumplować się z Wisłą Kraków ?
Nie ma jakichś animozji/pretensji ze strony Ełkaesiaków ?
-
Jakie relacje panują na linii ŁKS - ZL? Ma na nie jakikolwiek wpływ wspólna zgoda z Zawiszą?
-
ŁKS - ZL - kosaDancingManatee pisze:Jakie relacje panują na linii ŁKS - ZL? Ma na nie jakikolwiek wpływ wspólna zgoda z Zawiszą?
-
MOJE OSOBISTE wrażenie jest takie ze chyba ZL ma wieksze cisnienie na nas niż my na nich.Co oczywiście nie oznacza że jesteśmy dla Zagłębia jakąś zajebiscie wielka kosa.
Po dobrej wódzie lepszy jestem w dżudzie 

-
Jakie stosunki na linii Polonia Bytom - GKS Tychy? prawda o jakimś cichym układzie H?
-
Kiedyś była zgoda,obecnie neutral. O "cichym układzie" nic nie słyszałem, więc sami zainteresowanie niech się wypowiedzą..żaba24 pisze:Jakie stosunki na linii Polonia Bytom - GKS Tychy? prawda o jakimś cichym układzie H?
-
Z tego co lata po rejonach to taka fama że aż bloki płaczą ze śmiechu :) hahahahDancingManatee pisze:Kiedyś była zgoda,obecnie neutral. O "cichym układzie" nic nie słyszałem, więc sami zainteresowanie niech się wypowiedzą..żaba24 pisze:Jakie stosunki na linii Polonia Bytom - GKS Tychy? prawda o jakimś cichym układzie H?
-
Od kiedy jest kosa ? I jaką była przyczyna powstania jej?cobytu pisze:MOJE OSOBISTE wrażenie jest takie ze chyba ZL ma wieksze cisnienie na nas niż my na nich.Co oczywiście nie oznacza że jesteśmy dla Zagłębia jakąś zajebiscie wielka kosa.
j**** Tfuska ! "
-
Odkąd sięgam pamięcią,czyli na pewno lata 90.Jak było wcześniej,to może niech ktoś starszy się wypowie.Pamiętam jak w 1995 (chyba) po meczu w Lubinie wpadli nam do pociągu,a od nas prawie wszyscy najebani po pijaństwie w Legnicyrado pisze:Od kiedy jest kosa ?cobytu pisze:MOJE OSOBISTE wrażenie jest takie ze chyba ZL ma wieksze cisnienie na nas niż my na nich.Co oczywiście nie oznacza że jesteśmy dla Zagłębia jakąś zajebiscie wielka kosa.
-
Pamietam ze wlasnie przy okazji jednej z naszych wizyt jebnelismy Zagłębiu flage "Ścinawa" Byly próby ataku na nas i krótka szarpanka na koronie stadionu ale psy wszystko przerwaly.Coś mi się kojarzy że ze wcześniej też lubinianie nam jakoś flagę wyjebaliJaka to była flaga i czy na pewno wpadła w ręce Zagłębia to już nie pamiętam ale zdaje się ze tak było.Proszę mnie poprawic wrazie co.

-
Flage zdobylismy chyba w sezonie 97/98

-
Cobytu .... ŁKS stracił wczesniej flagę Hooligans na rzecz ZL.
Flaga Scinawa padła w marcu 1998.
Flaga Scinawa padła w marcu 1998.

-
No tak masz racje.To było wczesniej i to ta flaga o ktorej piszesz zostala stracona.Dzieki.

-
Kosa już w latach 80-ch. My silna zgoda ze Śląskiem i Miedzią. Śląsk i Miedź mocna kosa z ZL. I tak to poszło.rado pisze:Od kiedy jest kosa ? I jaką była przyczyna powstania jej?cobytu pisze:MOJE OSOBISTE wrażenie jest takie ze chyba ZL ma wieksze cisnienie na nas niż my na nich.Co oczywiście nie oznacza że jesteśmy dla Zagłębia jakąś zajebiscie wielka kosa.
-
Tak było. Z kart historii:cobytu pisze:Pamietam ze wlasnie przy okazji jednej z naszych wizyt jebnelismy Zagłębiu flage "Ścinawa" Byly próby ataku na nas i krótka szarpanka na koronie stadionu ale psy wszystko przerwaly.Coś mi się kojarzy że ze wcześniej też lubinianie nam jakoś flagę wyjebaliJaka to była flaga i czy na pewno wpadła w ręce Zagłębia to już nie pamiętam ale zdaje się ze tak było.Proszę mnie poprawic wrazie co.
'' Po przerwie gdy wszyscy nie wrócili na swoje miejsca jeden fan ŁKS-u przeskoczył przez płot i zaczął biec w kierunku flagi fan-clubu Ścinawa, która znajdowała się najbliżej ich sektora.. My zauważamy go wtedy gdy znajdował się ok.2 metry przed flagą. Zanim przeskoczyliśmy przez płot flaga była już w jego rękach. Zaraz ruszyliśmy w pogoń za nim ale udało mu się uciec. Hools z Lubina zaczynają kamienować ?ełkaesiaków" z przed murawy. Kilku po uderzeniach kamieniami pada jak kłody. Jednemu z naszych udaje się zerwać kawałek flagi ŁKS-u ''RETKINIA". Cała akcja trwała ok. 1,5 min. Późnej z bieżni atakują nas psy''
https://www.youtube.com/watch?v=8Q__k4Rvx-s
Bez zbędnego pierdolenia..
-
Panowie przybliży ktoś klimaty jakie panują między ekipami Ruchu i Piasta?
niezalezny obserwator polskiej sceny kibicowskiej
-
neutral300 pisze:Panowie przybliży ktoś klimaty jakie panują między ekipami Ruchu i Piasta?
-
Stalówka - Sanovia Lesko hmm?
-
Pożyjemy, zobaczymy :) wtedy też się pośmiejemy ;)Nivek pisze:Z tego co lata po rejonach to taka fama że aż bloki płaczą ze śmiechu :) hahahahDancingManatee pisze:Kiedyś była zgoda,obecnie neutral. O "cichym układzie" nic nie słyszałem, więc sami zainteresowanie niech się wypowiedzą..żaba24 pisze:Jakie stosunki na linii Polonia Bytom - GKS Tychy? prawda o jakimś cichym układzie H?
-
mi to raczej wygląda na taką akcję, że Piast na coś liczy, ale Ruch ma na nich wyjebane, co najwyzej osiaga z takiego stanu korzyści (patrz ostatni wyjazd na zakazie)DancingManatee pisze:neutral300 pisze:Panowie przybliży ktoś klimaty jakie panują między ekipami Ruchu i Piasta?