Gdzie Polecacie Produkować Flagi/Szale/Gadżety ...

ultras, hooligans, liczby, ciekawostki, informacje, opisy

Moderatorzy: Automoderation, Zorientowany, LechiaCHWM

Napoleon

Post autor: Napoleon »

Polecam polówki od Szulca i to bardzo. Trwałe, nie schodzi kolor nie rozwlekaja się, zamówiliśmy sporo ubraliśmy nawet naszych piłkarzy i sztab szkoleniowy i wszyscy zadowoleni.
Co do kurczenia to nie ma rzeczy niekurczliwych w praniu. Wszystko zalerzy od temperatury. Wystarczy prac w 30 i nie ma problemu. Chyba ze jakies ciężkie plamy no to wtedy lipa
iparts.pl
Tuls

Post autor: Tuls »

Wie może ktoś co dzieje się z Michałem z Łodzi? Bo piszę do niego na gg i nie odpowiada.

Może zmienił numer?

pzdr
safri

Post autor: safri »

W_SG

Post autor: W_SG »

Tuls pisze:Wie może ktoś co dzieje się z Michałem z Łodzi? Bo piszę do niego na gg i nie odpowiada.

Może zmienił numer?

pzdr

Moze ma wakacje ?
Kucio VK
Kontakt:

Post autor: Kucio VK »

Nie zmienił numeru, pisałem z nim jakieś 3-4 dni temu. Oto GG 2926078.
UW 03

Post autor: UW 03 »

SJF pisze:Jest jakaś firma/osoba, która podejmie się zrobienia 1 sztuki czapki z daszkiem ???
Pozdro
ma ktos jakis namiar i jaka cena jest??
peyo

Post autor: peyo »

Nowe szale Sparty Rejowiec Fabryczny
robione u Tomasza Szulca www.szaliki.com dobra robota i profesjonalne podejscie do tematu. Polecam.
http://ultras.freshsite.pl/szaliki/pasiaki/7a.jpg
Nri

Post autor: Nri »

Szulc po kilku wpadkach jak uswiadomil sobie ze ludzie sie od niego odwracaja zaczal znow walczyc o klientow.
czorny

Post autor: czorny »

ma ktoś namiar na firme która produkuje metalowe otwieracze do piwa ??
FCO

Post autor: FCO »

ObrazekObrazek
Polecam studiowidok.pl. Dobry kontakt, choć kolo troche "dziwny" :lol: , krótki termin realizacji, nie duża cena. Jedyny maluteńki minusik jest taki, że troszke małe nadruki, ale ok. 8)
Piastoholik

Post autor: Piastoholik »

Pilnie potrzebuje kogoś kto robi koszulki już od jednej sztuki! z góry dzięki
Kuzyn Kopek
ban

Post autor: Kuzyn Kopek »

www.studiowidok.pl przejrzyj sobie temat nowe gadżety kibicowskie, ostatnio mają coraz więcej klientów :wink:
anon00
ban

Post autor: anon00 »

Koszulki FC Ruda Śląska wykonane zostały w firmie www.rahal.pl

Posiadają własne koszulki i wogóle wszystkim sie zajmują: sito haft.
Ogólnie firma na plus - terminowi i miła obsługa.

http://www.rahal.pl

Obrazek

Obrazek
rey

Post autor: rey »

beda na rynku najdluzej w Polsce napewnoe si emoga przytefic wpadki nikt nie jest nieomylny

od www.ok.twsd.pl
napewno nie są starsi,
oni nie potrzebują koleżeńskiej reklamy.
Ciekawski

Post autor: Ciekawski »

niekumaty piknik pisze:www.studiowidok.pl przejrzyj sobie temat nowe gadżety kibicowskie, ostatnio mają coraz więcej klientów :wink:
Wszystko fajnie ale jest jakiś kontakt mailowy, GG ?? oprócz telefoniczny ??
Kuzyn Kopek
ban

jak najedziesz na czerwony napis STUDIO WIDOK to pojawia się adres e-mail w lewym dolnym rogu przeglądarki (ja tak mam w firefox)

widok(at)studiowidok.pl
Ciekawski

Post autor: Ciekawski »

Faktycznie. Dzięki :D
kluchu1926

Post autor: kluchu1926 »

Zapraszam na moja nowa strone:

www.fanstyle.pl

Juz niedługo w ofercie znajdzie sie odziez a takze inne gadzety.

Pozdrawiam
waffen nn

Post autor: waffen nn »

niom wiadome ze najlepsze flagi wykonuje Mirek ze Stalówki polecam go bardzo
czorny

Post autor: czorny »

Pytanie do kibiców Górnika Zabrze gdzie robiliście otwieracze?? jaki nakład i jaka cena??
hanys
Kontakt:

Post autor: hanys »

Smycze Sandecji ktore juz wyszly widoczne na zdjęciu ponizej
Smycz jest wyszywana technika zakardowa posiada zlączke oraz zaczep na telefon naszyta jest na tasme spodnia, szerokosc smyczy to 200 mm wartwa czarna i 25 mm warstwa biala

Zaintresowanych taką smyczą kontakt ze mną [email protected] lub gg 660370

Pozdrawia

Obrazek
Kuzyn Kopek
ban

rojblancos pisze:Czy ktoś mógłby wkleić prace( flagi) Michała Z Łodzi
Z góry dzięki
a tak trudno przejrzeć tematy:
nowe flagi
nowe szaliki
Nowe gadżety kibicowskie

:?:
hanys
Kontakt:

hanys pisze:Smycze Sandecji ktore juz wyszly widoczne na zdjęciu ponizej
Smycz jest wyszywana technika zakardowa posiada zlączke oraz zaczep na telefon naszyta jest na tasme spodnia, szerokosc smyczy to 200 mm wartwa czarna i 25 mm warstwa biala

Zaintresowanych taką smyczą kontakt ze mną [email protected] lub gg 660370

Pozdrawia

Obrazek
tutaj lepsze i bardziej szczegolowe fotki smyczy
http://www.sendspace.com/file/y3jbop

Istnieje tez mozliwosc zrobienia smyczy metoda sublimacji czyli np wydruk fotki na smyczy

Zainteresowanych zapraszam
piknikowy

Post autor: piknikowy »

gdzie proponujecie robić rybaczki?
FCO

Post autor: FCO »

Szukam pilnie namiarów na smycze !
fantomas nie odpisuje, Michała z Łodzi ciężko złapać, a inne firmy mnie wkurwiają :lol:
Pawel89

Post autor: Pawel89 »

Siemano, z racji tej ze jestem nowy mam kilka pytan na temat atrybutow ktore upiekrzaja oprawy.

1.Nie wiecie moze gdzie moge kupic sreberka i po jakiej cenie schodza :?: Chodzi o te co Unia Leszno miala na meczu z Zielona Gora. Widzialem to w TV i dalo fajny efekt.

2.Jaka jest fachowa nazwa tych dlugich glumowych kijow na flagi do machania, ile kosztuja, gdzie mozna je dostac.

3.Ile moze kosztowac flaga na taki kij o ktory pytam wyzej :?: Czy zalezy od ilosci zuzytego materialu na te flage :?: Jesli mozna by bylo prosilbym o jakis kontakt do ludzi ktorzy zajmuja sie produkcja.
Ultrasowski

Post autor: Ultrasowski »

Pawel89 pisze:Siemano, z racji tej ze jestem nowy mam kilka pytan na temat atrybutow ktore upiekrzaja oprawy.

1.Nie wiecie moze gdzie moge kupic sreberka i po jakiej cenie schodza :?: Chodzi o te co Unia Leszno miala na meczu z Zielona Gora. Widzialem to w telewizji cyfrowej i dalo fajny efekt.

.
wszedzie tylko nie w Szczecinie

Pawel89 pisze:
2.Jaka jest fachowa nazwa tych dlugich glumowych kijow na flagi do machania, ile kosztuja, gdzie mozna je dostac.
najtaniej wychodza chyba rurki pcv do kupienia w practicerach castoramach lerłach merłach-zwykle kolo 6 zł za 3 metry

Pawel89 pisze:3.Ile moze kosztowac flaga na taki kij o ktory pytam wyzej :?: Czy zalezy od ilosci zuzytego materialu na te flage :?: Jesli mozna by bylo prosilbym o jakis kontakt do ludzi ktorzy zajmuja sie produkcja.
zalezy od wielkosic i skomplikowania. polecam Pawła se Starachowic gg 2805902

"fantomasy" od smyczy byly na urlopie a teraz maja problemy z mailem z tego cow iem to ten jest tymczasowy [email protected]

a poczekac raczje warto.

co do vlep to polecam http://www.ultrastyl.nazwa.pl/
jakość ok, termin spoko.

nie orientuje sie ktoś gdzie zrobić koszulki dla lasek?
hanys
Kontakt:

FCO pisze:Szukam pilnie namiarów na smycze !
fantomas nie odpisuje, Michała z Łodzi ciężko złapać, a inne firmy mnie wkurwiają :lol:
jakie smycze Cie intreesuja, podbij do mnie na gg 660370 albo priv i zobaczymy co da sie zrobic
Kuzyn Kopek
ban

Pawel89 pisze: 2.Jaka jest fachowa nazwa tych dlugich glumowych kijow na flagi do machania, ile kosztuja, gdzie mozna je dostac.

3.Ile moze kosztowac flaga na taki kij o ktory pytam wyzej :?: Czy zalezy od ilosci zuzytego materialu na te flage :?: Jesli mozna by bylo prosilbym o jakis kontakt do ludzi ktorzy zajmuja sie produkcja.
2. Rurki PCV - Castorama, OBI za ok. 4 zł 3metrowe

3. Spytaj się producenta, to będziesz wiedział.
Pawel89

Post autor: Pawel89 »

niekumaty piknik pisze:
One sa elastyczne tzn. wyginaja sie podczas machania, czy pozostaja sztywne :?:
Kuzyn Kopek
ban

Pawel89 pisze:
niekumaty piknik pisze:
One sa elastyczne tzn. wyginaja sie podczas machania, czy pozostaja sztywne :?:
tak, są to elastyczne rurki i wyginają się podczas machania.
zawiszakapy

Post autor: zawiszakapy »

1990 pisze:Gdzie mozna zrobic kurtki przeciw deszczowe jakis link :roll:
www.psychosport.pl
kooloo
Kontakt:

Post autor: kooloo »

W odpowiedzi na wszelakie oszczerstwa propagowane w tym temacie pod moim adresem postanowiłem skreślić kilka zdań.
Stało się popularnym bardzo ciskanie złych słów w moją osobę, ale postarma się pokrótce conieco wyjaśnić. zacznijmy od tego, że fakt, faktem zawaliłem kilka terminów na flagi. Było to na przełomie marca i kwietnia. Urodziło mi się dziecko, dlatego też zaplanowane miałem kilkanaście dni wolnego. Nie wiedziałem, że będę musiał przedłużyć to bo z dzieckiem było zle i blisko 2 miesiące przeleżało w szpitalu. Wtedy też zaczęły się zaległości. Spowodowała to właśnie ta w/w sytuacja (nikomu nawet największemu wrogwi tego nie życzę), a w związku z tym brak dostepu do neta, jak i ograniczenie możliwości odbioru telefonu (takie szpitalne zakazy). W tym czasie zawaliłem kilka flag, czemu nie zaprzeczam. Jednakże w tym wszytkim najlepsze jest to, że choć wiele osób zamawiających je zrosumiało tą sytuację, to wielu ich kolegów nie. Właśnie oni zrobili tą nagonkę netową, choć tak naprawdę jako słuchacze mieli główno do gadania. Wiele osób pisze, że ja jakiś oszust jestem, tylko dziwi mnie flakt dlaczego wciąż powstają nowe flagi. Co ja se je ku*** w domu składuję jeśli tak oszukuję. A może wieszam gdzieś po pokojach. Ludziska zastanówcie się nad tym co piszecie.
Inna kwestia sreberka. Ten rodzaj towaru rozprowadzany przezemnie nie był tylko. Zajmowali się tym również inni uzytkownicy forum (nieznajomy i indexx) będąc moimi pośrednikami (już nie są). Nikogo nie oszukałem na sreberka, a Ci co dostali z opóźnieniem otrzymali albo jakieś gratisy albo zniżki na flagi (może oni się tu przypucują).
W związku z tym podjąłem decyzje, że:
1. Sreberka sprzedaję tylko tym, z którmi do tej pory współpracowałem.
2. Flagi idą na bieżaco (obecnie termin wrzesień) choc zastrzegam sobie prawo 7 dni zwłoki
3. Osoby, które mają mi cos do zarzucenia proszę o kontakt na prv (no chyba, ze chcecie tu to wyjaśniać i amm pokazac np. skany dowodów nadania paczek).
4. Interes prowadzę sam i nie posiadam już teraz żadnych pośredników.
5. Nie zajmuję się już flagami na kije, pasami materiału oraz pirotechniką ( mogę komuś tą działkę ostąpić i podać dane do tanich dostawców)
6. Kontakt ze mną: [email protected] oraz GG 1114635 (telefon podaję w pierwszym meilu lub na GG)

Tyle odemnie...BEZ ODBIORU !!!
Zapraszam na www.oprawa.prv.pl ...JUŻ JEST KILKA NOWYCH FLAG !!!
Siarka
Kontakt:

Post autor: Siarka »

Nie będę komentował Twojego wpisu, bo już na szczęście nie muszę.
Potwierdzę tylko, że zamówione rzeczy doszły do TarnoBrzeG-a z bardzo dużym opóźnieniem, ale ważne, że wogóle doszły.
kooloo
Kontakt:

Post autor: kooloo »

Siarka pisze:Nie będę komentował Twojego wpisu, bo już na szczęście nie muszę.
Potwierdzę tylko, że zamówione rzeczy doszły do TarnoBrzeG-a z bardzo dużym opóźnieniem, ale ważne, że wogóle doszły[/size]

Doszły z ogromnym opóźnieniem,ale zapomniałeś dodać, że zamiast zamówionych 300 szt otrzymaliście w rekompensacie prawia dwa razy tyle ich (dokladnie 500 szt). Mimo wszystko uważam tą kwestię za wyjaśnioną, gdyż obie strony sie dogadały.
Dj_SnaKe

Post autor: Dj_SnaKe »

Hmm
Ja w ostatnim czasie wykonywałem flage u Jarka w Szczecinie.
Tremin miałem do 15stego lipca flaga była u mnie jakos okolo 10siatego juz i wszytko było jak najbardziej ok.
Wpłacilem polowe kasy, 10siatego flaga przyszła bez rzadnego pobrania przelalem reszte kasy jak flage miałem juz u siebie.
Niewiem jak Wy ale ja akurat nie moge powiedziec złego słowa na temat flag wykonywanych u niego jak i o terminie.
Flaga była na grubym nieprzeswitujacym materiale dokladnie pozszywana, wszytko jak najbardziej si kolory zywe fajne.
Obecnie oczekuje na nastepona flage...
Mam nadzieje ze wszystko bedzie rownie si jak za 1szym razem.
Pozatym na flage wnioslem male poprawki juz w trakcie szycia.
Nie ma zadnych niedociaglosci wszytko ladnie wsyrodkowane i jest si.
pozdrawiam
ODPOWIEDZ