W odpowiedzi na wszelakie oszczerstwa propagowane w tym temacie pod moim adresem postanowiłem skreślić kilka zdań.
Stało się popularnym bardzo ciskanie złych słów w moją osobę, ale postarma się pokrótce conieco wyjaśnić. zacznijmy od tego, że fakt, faktem zawaliłem kilka terminów na flagi. Było to na przełomie marca i kwietnia. Urodziło mi się dziecko, dlatego też zaplanowane miałem kilkanaście dni wolnego. Nie wiedziałem, że będę musiał przedłużyć to bo z dzieckiem było zle i blisko 2 miesiące przeleżało w szpitalu. Wtedy też zaczęły się zaległości. Spowodowała to właśnie ta w/w sytuacja (nikomu nawet największemu wrogwi tego nie życzę), a w związku z tym brak dostepu do neta, jak i ograniczenie możliwości odbioru telefonu (takie szpitalne zakazy). W tym czasie zawaliłem kilka flag, czemu nie zaprzeczam. Jednakże w tym wszytkim najlepsze jest to, że choć wiele osób zamawiających je zrosumiało tą sytuację, to wielu ich kolegów nie. Właśnie oni zrobili tą nagonkę netową, choć tak naprawdę jako słuchacze mieli główno do gadania. Wiele osób pisze, że ja jakiś oszust jestem, tylko dziwi mnie flakt dlaczego wciąż powstają nowe flagi. Co ja se je ku*** w domu składuję jeśli tak oszukuję. A może wieszam gdzieś po pokojach. Ludziska zastanówcie się nad tym co piszecie.
Inna kwestia sreberka. Ten rodzaj towaru rozprowadzany przezemnie nie był tylko. Zajmowali się tym również inni uzytkownicy forum (nieznajomy i indexx) będąc moimi pośrednikami (już nie są). Nikogo nie oszukałem na sreberka, a Ci co dostali z opóźnieniem otrzymali albo jakieś gratisy albo zniżki na flagi (może oni się tu przypucują).
W związku z tym podjąłem decyzje, że:
1. Sreberka sprzedaję tylko tym, z którmi do tej pory współpracowałem.
2. Flagi idą na bieżaco (obecnie termin wrzesień) choc zastrzegam sobie prawo 7 dni zwłoki
3. Osoby, które mają mi cos do zarzucenia proszę o kontakt na prv (no chyba, ze chcecie tu to wyjaśniać i amm pokazac np. skany dowodów nadania paczek).
4. Interes prowadzę sam i nie posiadam już teraz żadnych pośredników.
5. Nie zajmuję się już flagami na kije, pasami materiału oraz pirotechniką ( mogę komuś tą działkę ostąpić i podać dane do tanich dostawców)
6. Kontakt ze mną:
[email protected] oraz GG 1114635 (telefon podaję w pierwszym meilu lub na GG)
Tyle odemnie...BEZ ODBIORU !!!
Zapraszam na
[link] ...JUŻ JEST KILKA NOWYCH FLAG !!!