Łódź i województwo łódzkie - kibicowsko

ultras, hooligans, liczby, ciekawostki, informacje, opisy

Moderatorzy: LechiaCHWM, Zorientowany

Wasteland

Re: Łódź i województwo łódzkie - kibicowsko

Post autor: Wasteland »

Pedale -ZERO MERYTORYCZNEJ odpowiedzi,masz pole do popisu a ty znowu odwracasz kota ogonem!Podaj skan z gazety o wydarzeniach w Madrycie(ponoć posiadacie takowy),dwa-kto wylądował z dildo w tyłku,który z kibiców Widzewa zgwałcił babcie i powiązania trynkiewicza z Widzewem.Możesz się wykazać,może w nagrodę ktoś cie na mecz zabierze.
iparts.pl
Radicaal

Post autor: Radicaal »

Zastanawiam się,po co Wam ten skan z hiszpańskiej gazety?Jeśli ktoś do tej pory by go posiadał i tu wkleił,BANKOWO znów odwrócilibyście sytuacje.
Przykład?Proszę.Jakiś czas temu trułem d*** o ten nieszczęsny sektor przyjezdnych w Płocku.Przypomnę sektor ten sam,Was i nas tyle samo,ale podane liczby różniące się bagatela 700 głów ! ! ! ! ! ! !
Był dowód.I co?!
Wciskanie banialuków,wyzwiska,zmiana tematu,teksty że "i tak jeździmy lepiej" jakby to było wytłumaczeniem Waszych kłamstw itd.
Wam przedstawione dowody i tak nie zrobią różnicy,bo i tak będziecie się wykręcać.Proste.
Plują w twarz,nieeee to deszcz pada.
Reasumując,kibice wielkiego Widzew nie zaliczają porażek,są ciągle na topie i nie przynoszą sami sobie wstydu i hańby jak w Poddębicach,i nadal nazywają się,uwaga "ludźmi honoru".
Z A K Ł A M A Ń C E.
Wasteland

Post autor: Wasteland »

Krzyczysz o tym na prawo i lewo,tak więc-Pedale -ZERO MERYTORYCZNEJ odpowiedzi,masz pole do popisu a ty znowu odwracasz kota ogonem!Podaj skan z gazety o wydarzeniach w Madrycie(ponoć posiadacie takowy),dwa-kto wylądował z dildo w tyłku,który z kibiców Widzewa zgwałcił babcie i powiązania trynkiewicza z Widzewem.Możesz się wykazać,może w nagrodę ktoś cie na mecz zabierze.
H.H.H

Post autor: H.H.H »

Radicaal pisze:Zastanawiam się,po co Wam ten skan z hiszpańskiej gazety?Jeśli ktoś do tej pory by go posiadał i tu wkleił,BANKOWO znów odwrócilibyście sytuacje.
Przykład?Proszę.Jakiś czas temu trułem d*** o ten nieszczęsny sektor przyjezdnych w Płocku.Przypomnę sektor ten sam,Was i nas tyle samo,ale podane liczby różniące się bagatela 700 głów ! ! ! ! ! ! !
Był dowód.I co?!
Wciskanie banialuków,wyzwiska,zmiana tematu,teksty że "i tak jeździmy lepiej" jakby to było wytłumaczeniem Waszych kłamstw itd.
Wam przedstawione dowody i tak nie zrobią różnicy,bo i tak będziecie się wykręcać.Proste.
Plują w twarz,nieeee to deszcz pada.
Reasumując,kibice wielkiego Widzew nie zaliczają porażek,są ciągle na topie i nie przynoszą sami sobie wstydu i hańby jak w Poddębicach,i nadal nazywają się,uwaga "ludźmi honoru".
Z A K Ł A M A Ń C E.
Radicaal ochlon I przestać pisać głupoty, a jak jestes taka kumata- kuma to wyjaśnij Całej Europie jak to jest ze w takiej ekipe jak ŁKS toleruje sie konfidentów!!
No bo przecież Rudzik to wafel czy konfitura. Co z mieczem wojowal i od własnego oberwal. A teraz jak dane swoje zmienił to co od nowa zaczna?
Sztywny z Abramki ,czy moze juz Miekki z ulicy Sezamkowej wafel czy konfitura. Bo nie zaprzeczysz przecież ze nie tak dawno na Waszym turnieju w Londynie w******* dostał od Swoich z Łksu przy kobicie i dzieciaku. Jak z PL białko przyjechało i nie było ale....
To jak tolerujecie ich czy sa odpulani ???
No i moze jak jest z Siwym z Limanki??
Tak tak pewnie wyskoczysz mi z jedrasem ale Nasze stanowisku jest jednoznaczne z ta konfitura !!
A u Was jakos nie bardzo !!!
stachuzrdg

Post autor: stachuzrdg »

Przestańcie z tym pajacem dyskutować. Przecież to niedorobiony gimnazjalista. Dojebał się do Płocka o zawyżone liczby a sam nie pamięta jak "rodowite" płaczki wyły że na ich galerę o pojemności 5000 pakuje się co mecz po 10 tys tylko że księgowa w klubie w c**** wali i im frekwencję zaniża.

O swoich pedalskich ciągotkach to co niektórzy panowie z ŁKS-u to niech na innych forach piszą, tu wszyscy są hetero
:twisted:
krokiet_z_grzybami

Post autor: krokiet_z_grzybami »

Będąc neutralnym, swego czasu, rozmawiałem o tej akcji z kibolem Widzewa, a mianowicie o akcji gwałtu CSKA nad Widzewiakiem.. i niestety żalił mi się, że jest to prawda, także chyba osoby wpisujące się tutaj, albo nie mają wiedzy, albo chcą coś usilnie ukryć
zgredzik

Post autor: zgredzik »

Stawiam, że temat poleci w ciągu tygodnia jak śląski.
NoMatterWhat

Post autor: NoMatterWhat »

krokiet_z_grzybami pisze:Będąc neutralnym, swego czasu, rozmawiałem o tej akcji z kibolem Widzewa, a mianowicie o akcji gwałtu CSKA nad Widzewiakiem.. i niestety żalił mi się, że jest to prawda, także chyba osoby wpisujące się tutaj, albo nie mają wiedzy, albo chcą coś usilnie ukryć
Bedac obiektywnym, rozmawiajac z jednym z Twoich ojcow, bardzo sie zalil, ze Cie adoptowal, po tym jak zauwazyl, co Ty wypisujesz wraz ze swoimi kolezkami na tym forum.
EL 1910

Post autor: EL 1910 »

Trole internetowe z opery leśnej, mam nadzieję, że uszanujecie rangę dzisiejszego święta i nie będziecie wypisywać wyssanych z palca opowieści o Madrycie. Było by miło.
Chwała Wielkiej Polsce!
ELC
Kontakt:

Post autor: ELC »

krokiet_z_grzybami pisze:Będąc neutralnym, swego czasu, rozmawiałem o tej akcji z kibolem Widzewa, a mianowicie o akcji gwałtu CSKA nad Widzewiakiem.. i niestety żalił mi się, że jest to prawda, także chyba osoby wpisujące się tutaj, albo nie mają wiedzy, albo chcą coś usilnie ukryć
krokiet_z_grzybami pisze:ps. blizej mi do ŁKSu niż Widzewa, wiec cess nie spinaj d*** , mówie co widzę i tyle
Nie ma co neutralny, niestety stara zasada żydów: Kłamstwo powtórzone tysiąc razy staje się prawdą. Tak samo było z żydowskimi korzeniami, więc wcale się nie zdziwię jak to ich koleżka miał "przygody" z kimś z Realu.
"Przyznał, że na razie Stowarzyszeniu Kibiców ŁKS udało się - dzięki pomocy Marka Szukalaka z Fundacji Monumentum Iudaicum Lodzense - odnaleźć grób pierwszego prezesa klubu Ryszarda Wintera, który zmarł we wrześniu 1921, mając 38 lat. Jego grób znajduje się na cmentarzu żydowskim w Łodzi."
http://www.zw.com.pl/artykul/189384.html
walczzawsze

Post autor: walczzawsze »

Łkaesiaki piszą o gwałtach i innych tematach, wysypują szkło na murawę przed naszym meczem bo mam wrażenie że ostatnio są bezsilni.
Słabo Łkaesiaki wyglądali na swoich terenach włókiennicza, wschodnia itd. jak dziś uciekali w popłochu chowając się za policję.
jebaćMedia

Post autor: jebaćMedia »

Twoje wrażenie jest zapewne zupełnie odwrotne do ich wrażenia, taka bitka na słowa na forach zawsze będzie chu ja warta. Często jestem w Łodzi i cieszy mnie ten fakt, w większości przypominające rodzinne strony, bloki, familoki.
cobytu

Post autor: cobytu »

Wysypanie szkła było niczym innym tylko odpowiedzia na identyczne zachowanie z waszej strony.Chciales sie pochwalic ze ktos tam gdzies uciekal to mogles pisac wprost a nie podajesz argumenty z d*** o naszej rzekomej bezsilności.Zapewniam Cie tez ze wiele razy Twoi koledzy uciekali w popłochu na swoich terenach chowajac sie za policje.Takich incydentow i podobnych jest tyle w tym miescie ze nie ma sensu pisac o kazdym.To jest miasto derbowe ludzie.Temat o gwałtach jest mi obcy.W mysl zasady: nie masz pojęcia to nie zabieraj głosu.
Po dobrej wódzie lepszy jestem w dżudzie :)
serce miasta

Post autor: serce miasta »

akurat na Śródmieściu to ostatnimi czasy wypadacie blado a nasze Śródmieście w tej rundzie przy okazji meczów Widzewa kilkukrotnie wizytowało ww.ulice i jakoś nie wykazywaliście chęci do konfrontacji przynajmniej w tej części miasta.
EL 1910

Post autor: EL 1910 »

Cobytu masz w tym temacie dobra opinię. Opinie osoby ogarniętej, wiele też wiesz w różnych tematach niekoniecznie będąc ich światkiem. Nie uważasz, że gdyby bajka o Madrycie wydarzyła się na prawdę to byś z pewnością o tym wiedzial? A skoro nie wiesz to znaczy że nic takiego nie miało miejsca! Z łaski swojej ogarnij tych młodocianych zboczeńców co wypisują o swoich fantazjach.
cobytu

Znam plotki ale to plotki.Nie jestem jakimś mega kumaczem który wie wszystko o wszystkim.Nie aspiruje też do tego miana.Reprezentuje tutaj tylko i wyłącznie swoje zdanie i za nie odpowiadam.Nie jestem w żaden sposób upoważniony do tego żeby decydować o tym kto co pisze.Pozdr
marshal

Post autor: marshal »

Gdzie obejrzę więcej Łódzkiego graffiti? Szczególnie ŁKS podoba mi się pod tym wzgledem. WRW i RF robią zajebiste rzeczy.
Hahahahahhah

Post autor: Hahahahahhah »

Z ciekawości, co jest napisane na 1 transparencie w Zgierzu ?
Fanatycy Widzewa
Kontakt:

Post autor: Fanatycy Widzewa »

trzy transparenty były
„Ultrasomania nas pochłania” oraz „W Zgierzu bez zmiany Widzewek Pany" które przeszło w "W Zgierzu bez zmiany Żyd łamany"
ale w jakiej kolejności to już nie zapamiętałam :)
Hahahahahhah

Post autor: Hahahahahhah »

Fanatycy Widzewa pisze:trzy transparenty były
„Ultrasomania nas pochłania” oraz „W Zgierzu bez zmiany Widzewek Pany" które przeszło w "W Zgierzu bez zmiany Żyd łamany"
ale w jakiej kolejności to już nie zapamiętałam :)
Dzieki za info , chodziło mi o ten pierwszy ...

Ale przynajmniej wiemy ze zaakceptowaliscie Challenge :D

http://lksfans.pl/wp-content/gallery/so ... c_0073.jpg nasz mecz w Aleksandrowie był rok temu i odnosil się do pewnych sytuacji .... Naprawde mialyscie sasiadki dużo czasu żeby wymyslec coś mocniejszego =[
obiektywnyFAN

Post autor: obiektywnyFAN »

ile ŁKSu w MN (nie chodzi mi o liczbę całej triady) ?
wid08

Post autor: wid08 »

450
Wierność - wczoraj cwelu, dzisiaj bRacie
forever1908young

Post autor: forever1908young »

Liczba jest dość ciężka do oszacowania ale na naszym forum została określona na ok. 450 osób.Rodowici Łodzianie mega widoczni na marszu.Mamy okolicznościowe czapki(nasze zgody także),okolicznościowy trans(Obrońcy Polskości),sektorówke z godłem 2 RP a także sporo różnego piro.Myślę że był to do tej pory najlepszy MN w wykonaniu eŁKSiaków.Efekty pracy naszych kiboli można oglądać na wielu zdjęciach.
Wielka Polska Narodowa!
Narodowy Narodowy ŁKS!
ObrazekObrazekObrazek
cobytu

W tym dniu naprawde nie chodzi o ilosc.Nie wazna.Dlatego nikt sie na siłe nie podnieca kogo było więcej bla bla bla.Wazne ze bylismy.Tyle
cobytu

A tak w ogole juz to widac po obu łódzkich ekipach głód "normalnych" wyjazdów
PanTuNieStał

Post autor: PanTuNieStał »

My sobie trochę "odbijamy" dość licznie wpierając Ruch, natomiast odnośnie naszej frekwencji będą leprze mecze i gorsze w naszym wykonaniu taka liga, kogoś dziwi że czasami lepiej wglądamy na wyjazdach niż u siebie, fakt to w dużej mierze ogromna zasługa naszych fan clubów ale i tego że mimo wszystko wyjazdowi nawet temu najbliższemu towarzyszą jakieś tam emocje na które nie można liczyć w meczach u siebie, mam świadomość tego że jeśli przyjdzie nam w przyszłym roku grać w czwartej może nie być już tak kolorowo, na razie jest nieźle.
"Dokladnie tak jest. Nawet widzewiak z Łodzi to jest j***** wieśniak a Łksiak z Poddebic będzie rodowity wynika to po prostu z przydomku. ŁKS- rodowici, Widzew- wieśniaki." :lol: :lol:
BylismyTu

Post autor: BylismyTu »

Młyn ŁKS na stadionie będzie w tym miejscu, co obecnie?Czy zostanie im oddana jeszcze jakaś trybunka?
Łódzki Klub Sportowy

Post autor: Łódzki Klub Sportowy »

Na ten moment nie jest nic planowane. Zostaje jedna trybuna, jak kto woli amfiteatr.
Fanatycy Widzewa
Kontakt:

Post autor: Fanatycy Widzewa »

jaka pojemność sektora gości na ŁKS ?
wpuszczacie ich normalnie ? jeśli tak, to jakie kluby już były i w ile osób ?
Teelte

Post autor: Teelte »

Montaż lepiej niż konkretny.
Więcej do powiedzenia ma ten co nie mówi nic
Radicaal

Post autor: Radicaal »

Ilu kibiców na meczu Widzew-Mechanik Radomsko?
mms

Post autor: mms »

Wykropkuj sobie.
forever1908young

Post autor: forever1908young »

Temat nie wygodny?
W sumie kropkowanie tej garstki to nie jest dużo roboty.
A jeszcze rok temu taki tu był ubaw o frekwencji na ŁKSie...
ObrazekObrazekObrazek
stachuzrdg

Post autor: stachuzrdg »

Te forever pochwal się lepiej Waszą frekwencją w amfiteatrze z ostatnich meczów. Czy może temat niewygodny ??
:twisted:
ZamknijDrzwi

Post autor: ZamknijDrzwi »

Ale jak My mówiliśmy,ze to IV,czy tam III liga i ze słaba frekwencja to wtedy były śmiechy,wyśmiewanie ŁKS-u,a gdy Was to dopadło to można mówić,ze to przecież przez słabe wyniki kopaczy itd. bla bla bla
alterego

Post autor: alterego »

Na "Widzew to my" jest podana frekwencja: 999 osób czyli komplet, a na zdjęciach na widzewiak.pl widać mocne prześwity na trybunach, na skrótach meczu też :)
Ciężko się przyznać, że grający w Lidze Mistrzów wielki Widzew nie może po raz kolejny ustrugać tysiaka na meczu :)
ODPOWIEDZ