Łódź i województwo łódzkie - kibicowsko
Moderatorzy: LechiaCHWM, Zorientowany
Re: Łódź i województwo łódzkie - kibicowsko
Pedale -ZERO MERYTORYCZNEJ odpowiedzi,masz pole do popisu a ty znowu odwracasz kota ogonem!Podaj skan z gazety o wydarzeniach w Madrycie(ponoć posiadacie takowy),dwa-kto wylądował z dildo w tyłku,który z kibiców Widzewa zgwałcił babcie i powiązania trynkiewicza z Widzewem.Możesz się wykazać,może w nagrodę ktoś cie na mecz zabierze.
Zastanawiam się,po co Wam ten skan z hiszpańskiej gazety?Jeśli ktoś do tej pory by go posiadał i tu wkleił,BANKOWO znów odwrócilibyście sytuacje.
Przykład?Proszę.Jakiś czas temu trułem d*** o ten nieszczęsny sektor przyjezdnych w Płocku.Przypomnę sektor ten sam,Was i nas tyle samo,ale podane liczby różniące się bagatela 700 głów ! ! ! ! ! ! !
Był dowód.I co?!
Wciskanie banialuków,wyzwiska,zmiana tematu,teksty że "i tak jeździmy lepiej" jakby to było wytłumaczeniem Waszych kłamstw itd.
Wam przedstawione dowody i tak nie zrobią różnicy,bo i tak będziecie się wykręcać.Proste.
Plują w twarz,nieeee to deszcz pada.
Reasumując,kibice wielkiego Widzew nie zaliczają porażek,są ciągle na topie i nie przynoszą sami sobie wstydu i hańby jak w Poddębicach,i nadal nazywają się,uwaga "ludźmi honoru".
Z A K Ł A M A Ń C E.
Przykład?Proszę.Jakiś czas temu trułem d*** o ten nieszczęsny sektor przyjezdnych w Płocku.Przypomnę sektor ten sam,Was i nas tyle samo,ale podane liczby różniące się bagatela 700 głów ! ! ! ! ! ! !
Był dowód.I co?!
Wciskanie banialuków,wyzwiska,zmiana tematu,teksty że "i tak jeździmy lepiej" jakby to było wytłumaczeniem Waszych kłamstw itd.
Wam przedstawione dowody i tak nie zrobią różnicy,bo i tak będziecie się wykręcać.Proste.
Reasumując,kibice wielkiego Widzew nie zaliczają porażek,są ciągle na topie i nie przynoszą sami sobie wstydu i hańby jak w Poddębicach,i nadal nazywają się,uwaga "ludźmi honoru".
Z A K Ł A M A Ń C E.
Krzyczysz o tym na prawo i lewo,tak więc-Pedale -ZERO MERYTORYCZNEJ odpowiedzi,masz pole do popisu a ty znowu odwracasz kota ogonem!Podaj skan z gazety o wydarzeniach w Madrycie(ponoć posiadacie takowy),dwa-kto wylądował z dildo w tyłku,który z kibiców Widzewa zgwałcił babcie i powiązania trynkiewicza z Widzewem.Możesz się wykazać,może w nagrodę ktoś cie na mecz zabierze.
Radicaal ochlon I przestać pisać głupoty, a jak jestes taka kumata- kuma to wyjaśnij Całej Europie jak to jest ze w takiej ekipe jak ŁKS toleruje sie konfidentów!!Radicaal pisze:Zastanawiam się,po co Wam ten skan z hiszpańskiej gazety?Jeśli ktoś do tej pory by go posiadał i tu wkleił,BANKOWO znów odwrócilibyście sytuacje.
Był dowód.I co?!
Z A K Ł A M A Ń C E.
No bo przecież Rudzik to wafel czy konfitura. Co z mieczem wojowal i od własnego oberwal. A teraz jak dane swoje zmienił to co od nowa zaczna?
Sztywny z Abramki ,czy moze juz Miekki z ulicy Sezamkowej wafel czy konfitura. Bo nie zaprzeczysz przecież ze nie tak dawno na Waszym turnieju w Londynie w******* dostał od Swoich z Łksu przy kobicie i dzieciaku. Jak z PL białko przyjechało i nie było ale....
To jak tolerujecie ich czy sa odpulani ???
No i moze jak jest z Siwym z Limanki??
Tak tak pewnie wyskoczysz mi z jedrasem ale Nasze stanowisku jest jednoznaczne z ta konfitura !!
A u Was jakos nie bardzo !!!
-
stachuzrdg
Przestańcie z tym pajacem dyskutować. Przecież to niedorobiony gimnazjalista. Dojebał się do Płocka o zawyżone liczby a sam nie pamięta jak "rodowite" płaczki wyły że na ich galerę o pojemności 5000 pakuje się co mecz po 10 tys tylko że księgowa w klubie w c**** wali i im frekwencję zaniża.
O swoich pedalskich ciągotkach to co niektórzy panowie z ŁKS-u to niech na innych forach piszą, tu wszyscy są hetero
O swoich pedalskich ciągotkach to co niektórzy panowie z ŁKS-u to niech na innych forach piszą, tu wszyscy są hetero
-
krokiet_z_grzybami
Będąc neutralnym, swego czasu, rozmawiałem o tej akcji z kibolem Widzewa, a mianowicie o akcji gwałtu CSKA nad Widzewiakiem.. i niestety żalił mi się, że jest to prawda, także chyba osoby wpisujące się tutaj, albo nie mają wiedzy, albo chcą coś usilnie ukryć
Stawiam, że temat poleci w ciągu tygodnia jak śląski.
-
NoMatterWhat
Bedac obiektywnym, rozmawiajac z jednym z Twoich ojcow, bardzo sie zalil, ze Cie adoptowal, po tym jak zauwazyl, co Ty wypisujesz wraz ze swoimi kolezkami na tym forum.krokiet_z_grzybami pisze:Będąc neutralnym, swego czasu, rozmawiałem o tej akcji z kibolem Widzewa, a mianowicie o akcji gwałtu CSKA nad Widzewiakiem.. i niestety żalił mi się, że jest to prawda, także chyba osoby wpisujące się tutaj, albo nie mają wiedzy, albo chcą coś usilnie ukryć
Trole internetowe z opery leśnej, mam nadzieję, że uszanujecie rangę dzisiejszego święta i nie będziecie wypisywać wyssanych z palca opowieści o Madrycie. Było by miło.
Chwała Wielkiej Polsce!
Chwała Wielkiej Polsce!
-
ELC
- Kontakt:
krokiet_z_grzybami pisze:Będąc neutralnym, swego czasu, rozmawiałem o tej akcji z kibolem Widzewa, a mianowicie o akcji gwałtu CSKA nad Widzewiakiem.. i niestety żalił mi się, że jest to prawda, także chyba osoby wpisujące się tutaj, albo nie mają wiedzy, albo chcą coś usilnie ukryć
Nie ma co neutralny, niestety stara zasada żydów: Kłamstwo powtórzone tysiąc razy staje się prawdą. Tak samo było z żydowskimi korzeniami, więc wcale się nie zdziwię jak to ich koleżka miał "przygody" z kimś z Realu.krokiet_z_grzybami pisze:ps. blizej mi do ŁKSu niż Widzewa, wiec cess nie spinaj d*** , mówie co widzę i tyle
"Przyznał, że na razie Stowarzyszeniu Kibiców ŁKS udało się - dzięki pomocy Marka Szukalaka z Fundacji Monumentum Iudaicum Lodzense - odnaleźć grób pierwszego prezesa klubu Ryszarda Wintera, który zmarł we wrześniu 1921, mając 38 lat. Jego grób znajduje się na cmentarzu żydowskim w Łodzi."
http://www.zw.com.pl/artykul/189384.html
http://www.zw.com.pl/artykul/189384.html
-
walczzawsze
Łkaesiaki piszą o gwałtach i innych tematach, wysypują szkło na murawę przed naszym meczem bo mam wrażenie że ostatnio są bezsilni.
Słabo Łkaesiaki wyglądali na swoich terenach włókiennicza, wschodnia itd. jak dziś uciekali w popłochu chowając się za policję.
Słabo Łkaesiaki wyglądali na swoich terenach włókiennicza, wschodnia itd. jak dziś uciekali w popłochu chowając się za policję.
-
jebaćMedia
Twoje wrażenie jest zapewne zupełnie odwrotne do ich wrażenia, taka bitka na słowa na forach zawsze będzie chu ja warta. Często jestem w Łodzi i cieszy mnie ten fakt, w większości przypominające rodzinne strony, bloki, familoki.
Wysypanie szkła było niczym innym tylko odpowiedzia na identyczne zachowanie z waszej strony.Chciales sie pochwalic ze ktos tam gdzies uciekal to mogles pisac wprost a nie podajesz argumenty z d*** o naszej rzekomej bezsilności.Zapewniam Cie tez ze wiele razy Twoi koledzy uciekali w popłochu na swoich terenach chowajac sie za policje.Takich incydentow i podobnych jest tyle w tym miescie ze nie ma sensu pisac o kazdym.To jest miasto derbowe ludzie.Temat o gwałtach jest mi obcy.W mysl zasady: nie masz pojęcia to nie zabieraj głosu.
Po dobrej wódzie lepszy jestem w dżudzie 
-
serce miasta
akurat na Śródmieściu to ostatnimi czasy wypadacie blado a nasze Śródmieście w tej rundzie przy okazji meczów Widzewa kilkukrotnie wizytowało ww.ulice i jakoś nie wykazywaliście chęci do konfrontacji przynajmniej w tej części miasta.
Cobytu masz w tym temacie dobra opinię. Opinie osoby ogarniętej, wiele też wiesz w różnych tematach niekoniecznie będąc ich światkiem. Nie uważasz, że gdyby bajka o Madrycie wydarzyła się na prawdę to byś z pewnością o tym wiedzial? A skoro nie wiesz to znaczy że nic takiego nie miało miejsca! Z łaski swojej ogarnij tych młodocianych zboczeńców co wypisują o swoich fantazjach.
Znam plotki ale to plotki.Nie jestem jakimś mega kumaczem który wie wszystko o wszystkim.Nie aspiruje też do tego miana.Reprezentuje tutaj tylko i wyłącznie swoje zdanie i za nie odpowiadam.Nie jestem w żaden sposób upoważniony do tego żeby decydować o tym kto co pisze.Pozdr
Gdzie obejrzę więcej Łódzkiego graffiti? Szczególnie ŁKS podoba mi się pod tym wzgledem. WRW i RF robią zajebiste rzeczy.
-
Fanatycy Widzewa
- Kontakt:
-
Hahahahahhah
Z ciekawości, co jest napisane na 1 transparencie w Zgierzu ?
-
Fanatycy Widzewa
- Kontakt:
trzy transparenty były
„Ultrasomania nas pochłania” oraz „W Zgierzu bez zmiany Widzewek Pany" które przeszło w "W Zgierzu bez zmiany Żyd łamany"
ale w jakiej kolejności to już nie zapamiętałam :)
„Ultrasomania nas pochłania” oraz „W Zgierzu bez zmiany Widzewek Pany" które przeszło w "W Zgierzu bez zmiany Żyd łamany"
-
Fanatycy Widzewa
- Kontakt:
-
Hahahahahhah
Dzieki za info , chodziło mi o ten pierwszy ...Fanatycy Widzewa pisze:trzy transparenty były
Ale przynajmniej wiemy ze zaakceptowaliscie Challenge :D
http://lksfans.pl/wp-content/gallery/so ... c_0073.jpg nasz mecz w Aleksandrowie był rok temu i odnosil się do pewnych sytuacji .... Naprawde mialyscie sasiadki dużo czasu żeby wymyslec coś mocniejszego =[
-
obiektywnyFAN
ile ŁKSu w MN (nie chodzi mi o liczbę całej triady) ?
-
forever1908young
Liczba jest dość ciężka do oszacowania ale na naszym forum została określona na ok. 450 osób.Rodowici Łodzianie mega widoczni na marszu.Mamy okolicznościowe czapki(nasze zgody także),okolicznościowy trans(Obrońcy Polskości),sektorówke z godłem 2 RP a także sporo różnego piro.Myślę że był to do tej pory najlepszy MN w wykonaniu eŁKSiaków.Efekty pracy naszych kiboli można oglądać na wielu zdjęciach.
Wielka Polska Narodowa!
Narodowy Narodowy ŁKS!
Wielka Polska Narodowa!
Narodowy Narodowy ŁKS!

W tym dniu naprawde nie chodzi o ilosc.Nie wazna.Dlatego nikt sie na siłe nie podnieca kogo było więcej bla bla bla.Wazne ze bylismy.Tyle
A tak w ogole juz to widac po obu łódzkich ekipach głód "normalnych" wyjazdów
-
PanTuNieStał
My sobie trochę "odbijamy" dość licznie wpierając Ruch, natomiast odnośnie naszej frekwencji będą leprze mecze i gorsze w naszym wykonaniu taka liga, kogoś dziwi że czasami lepiej wglądamy na wyjazdach niż u siebie, fakt to w dużej mierze ogromna zasługa naszych fan clubów ale i tego że mimo wszystko wyjazdowi nawet temu najbliższemu towarzyszą jakieś tam emocje na które nie można liczyć w meczach u siebie, mam świadomość tego że jeśli przyjdzie nam w przyszłym roku grać w czwartej może nie być już tak kolorowo, na razie jest nieźle.
"Dokladnie tak jest. Nawet widzewiak z Łodzi to jest j***** wieśniak a Łksiak z Poddebic będzie rodowity wynika to po prostu z przydomku. ŁKS- rodowici, Widzew- wieśniaki."

Młyn ŁKS na stadionie będzie w tym miejscu, co obecnie?Czy zostanie im oddana jeszcze jakaś trybunka?
-
Łódzki Klub Sportowy
Na ten moment nie jest nic planowane. Zostaje jedna trybuna, jak kto woli amfiteatr.
-
Fanatycy Widzewa
- Kontakt:
jaka pojemność sektora gości na ŁKS ?
wpuszczacie ich normalnie ? jeśli tak, to jakie kluby już były i w ile osób ?
wpuszczacie ich normalnie ? jeśli tak, to jakie kluby już były i w ile osób ?
Montaż lepiej niż konkretny.
Więcej do powiedzenia ma ten co nie mówi nic
Ilu kibiców na meczu Widzew-Mechanik Radomsko?
Wykropkuj sobie.
-
forever1908young
Temat nie wygodny?
W sumie kropkowanie tej garstki to nie jest dużo roboty.
A jeszcze rok temu taki tu był ubaw o frekwencji na ŁKSie...
W sumie kropkowanie tej garstki to nie jest dużo roboty.
A jeszcze rok temu taki tu był ubaw o frekwencji na ŁKSie...

-
stachuzrdg
Te forever pochwal się lepiej Waszą frekwencją w amfiteatrze z ostatnich meczów. Czy może temat niewygodny ??
-
ZamknijDrzwi
Ale jak My mówiliśmy,ze to IV,czy tam III liga i ze słaba frekwencja to wtedy były śmiechy,wyśmiewanie ŁKS-u,a gdy Was to dopadło to można mówić,ze to przecież przez słabe wyniki kopaczy itd. bla bla bla
Na "Widzew to my" jest podana frekwencja: 999 osób czyli komplet, a na zdjęciach na widzewiak.pl widać mocne prześwity na trybunach, na skrótach meczu też :)
Ciężko się przyznać, że grający w Lidze Mistrzów wielki Widzew nie może po raz kolejny ustrugać tysiaka na meczu :)
Ciężko się przyznać, że grający w Lidze Mistrzów wielki Widzew nie może po raz kolejny ustrugać tysiaka na meczu :)