Przed meczem pierdoliliscie ze Zagłębie nie ma szans na awans a teraz posty ze przegrali z druzyna ktora sie nie liczy w Europie hehe. Dajcie sobie juz na luz kto byl ten widzial i slyszal i dobrze wie jak bylo. I nie pierdolcie o Zagłębiu bo co roku jest z kazda druzyna OE tak sama na drodze o puchary nigdy zadna druzyna nic nie osiagnie czy to Wisla, Legia czy Lech.rucyinski pisze:Poziom kopaczy nędzny, można powiedzieć że Zagłębie przegrało z drużyną która zupełnie się w Europie nie liczy i jest jeszcze słabsza niż rok temu, kiedy dostała baty w LM.
To tyle moich przemyśleń, pozdro.

Zaglebie-Steaua
Moderatorzy: Zorientowany, LechiaCHWM
-
-
byłes na meczu ? wiec jednak billboardy podziałały we WrocławiuPikier pisze:Widać chłopaku, że na wyjazdach to ty za często nie bywasz...wzl91 pisze:I nie zapominajcie że nasza jedna taka trybuna jest dwa razy wyższa niż większość stadionów w Polsce..
Dobra napiszę coś od siebie. Na meczy BYŁEM więc bez komentarzy, że "w TV to czy tamto...". Siedziałem na trybunie tej samej co "młynek" Zagłębia z tym, że po drugiej stronie i... powiem, że c**** słyszałem a nie doping. Z 5 razy cały stadion ryknął "Zagłebie, Zagłębie" przy jakimś rzucie rożnym czy coś, a tak to obraz nędzy i rozpaczy... Zagłebiacy mają też fajną mentalność... Rumuni wychodzą na rozgrzewke: cały stadion wita ich brawami. Rumuni na boisku są lepsi od Zagłębia: co 2 minuty wrzuty na nich. No cóż... "wieś tańczy, wieś śpiewa...".
I przestańcie do c**** pana pierdolić, że mikrofony nie tam, że trąbki itp. bo doping mieliście i macie chujowy (jak będzie to nie wiem... Pamiętacie mecz z Legią w tamtym sezonie, keidy Legia siedziała pod zegarem? Po drugiej stronie stadionu Legionistów było słychać ze 3 razy lepiej niż was mimo tego, że były porównywalne liczby kibiców...
Kwestia przyśpiewek jeszcze mnie uderzyła.. Jak już coś słyszałem z tego drugioego końca stadionu to muszę przyznać że jedna czy dwie przyśpiewaki mają melodie taką, która się nie powtarza u innych ekip.. Reszta 90% przyśpiewek to tylko inne słowa niż innych ekip. Nie chcę tutaj mówić o plagiatach, ale może przydałoby się troche więcej własnej inwecji...

przywitani zostali brawami i coż w tym takiego złego? ten klub jest nam obojętny, rozumiałbym takie zdziwienie gdyby to wyszedł Lech w Warszawie, Widzew na Al. Unii, czy Śląsk w Lubinie.
a ze pozniej wrzuty to juz emocje, jak koles padł, nosze trzeba było wzywac, a potem od razu ozdrowiał i wbiegł na boisko nawet bez pozwolenia sędziego to kazdy sie gotował, jeszcze przy niekorzystnym wyniku i fatalnej grze...
mowicie ze słaba frekwencja a jak Legia w 8 tys przyszła na mecz z Cracovią to Legionisci ze super wynik bo problemy maja. my tez mamy problem ze stadionem i nie wszyscy moga wejsc co chcą na puchary europejskie
-
-
No sraja sie doslownie do wszystkiego
Pewnie wg niektorych na tym zdjeciu bylo moze z 650 osob
Co to wogole za porownywanie dopingu naszego do Lecha Legii Wisły Widzewa
Chyba kazdy dobrze o tym wie ze brakuje nam do tych ekip i to nie malo. Wiec nie rozumem tutaj glupich komentarzy ze gdyby to jedna z wyzej wymienionych ekip grala zamiast nas to bylo by lepiej bo my robimy wioche. Nasz mlyn wypelniony po brzegi. Sektor obok caly mecz stal i takze staral sie dopingowac. I dopingujemy na miare swoich mozliwosci.
Sraja sie nawet do piosenek. Ludzie 90 % w Polsce spiewa praktycznie to samo i to nie jest zadna nowowsc. "na stacji jest tłok..." byla u nas spiewana juz w roku 90, zostala tylko ona przywrocona. Nie wiem jakie jeszcze piosenki sa "wasze"
A przysranie sie juz o flag to juz jest debilizm
Ja nie wiem co cie czlowieku wogole natchnelo zeby takie cos napisac.
Powtarzam. Nasz doping to nie Lega Lech Wisla Widzew. Czego wy sie spodziewaliscie? Ze rozje...wam glosniki w tv?
I jeszcze wielkie dzieki dla naszych zgod za liczne przybycie

Sraja sie nawet do piosenek. Ludzie 90 % w Polsce spiewa praktycznie to samo i to nie jest zadna nowowsc. "na stacji jest tłok..." byla u nas spiewana juz w roku 90, zostala tylko ona przywrocona. Nie wiem jakie jeszcze piosenki sa "wasze"
A przysranie sie juz o flag to juz jest debilizm

Powtarzam. Nasz doping to nie Lega Lech Wisla Widzew. Czego wy sie spodziewaliscie? Ze rozje...wam glosniki w tv?
I jeszcze wielkie dzieki dla naszych zgod za liczne przybycie

-
- ban
Do wzl:
Synku jesli nie potrafisz dyskutowac na argumenty, postaraj sie powtrzymac od inwektyw. Ja wiem ze prawda boli ale jednak wrzuty na innych generalnie nie powinny byc tolerowane na tym forum. Poza tym nadmierna egzaltacja swiadczy albo o mlodym wieku albo nieudanym pozyciu seksualnym, tak czy siak mam nadzieje ze poradzisz sobie z tym.
Synku jesli nie potrafisz dyskutowac na argumenty, postaraj sie powtrzymac od inwektyw. Ja wiem ze prawda boli ale jednak wrzuty na innych generalnie nie powinny byc tolerowane na tym forum. Poza tym nadmierna egzaltacja swiadczy albo o mlodym wieku albo nieudanym pozyciu seksualnym, tak czy siak mam nadzieje ze poradzisz sobie z tym.
-
Osz ku***, teraz dopoiero sie obudzilem tak na powaznie, i popelnilem WIELKI blad, sorki. Moja wina, stukam sie w piers, zle przeczytalem.Heniek pisze:Umiesz czytacmozart pisze:Uefa zezwolila na 7,3 k widzow, pisza ze bylo i tak wiecej. No tak, ale w Wawie byscie i tak poszli w 25 tys chlopa ;]Kubal pisze: Z tym,że każdy kto mówił po Polsku był wpuszczany na sektro Wisły,niezależnie od tego,czy jej kibicował czy nie,czy chciał tam wejść,czy nie,tam dostawał bilet.Jak np:mój kumpel legionista,który od tak poszedł sobie na mecz.
To tak,dla informacji.
Bardzo słabo liczba gości w Lubinie,liczyłem na więcej.![]()
A co do liczby gosci to jest c****** po maxie ale tez trzeba pamietac ze rumunia to biedny kraj a odleglosc nie jest taka mala. Ja mysle ze zaglebie w rewanzu pojedzie tam w okolo 100 osob i mysle ze beda tam mieli przygody
Żyj...!
-
I kolejne napierdalanie o frekwencji na stadionie jakieś tam drużyny. Teraz na topie będzie Zagłębie mam rozumieć? Dajcie sobie już spokój ile można o tym pisać? Polska to nie Niemcy czy Anglia gdzie na stadiony chodzą masy ludzi. Najbardziej mnie zadziwią, że kibice z nie których miast co mają bardzo duży potencjał i go nie wykorzystują czepiają się Lubina. (Nie pisze o jakie miasta chodzi po chce uniknąć napinki i skończyć w końcu gadanie o frekwencjach!)
Mógłby ktoś podać w jakich liczbach wspomagały Zagłębie ich zgody?
Mógłby ktoś podać w jakich liczbach wspomagały Zagłębie ich zgody?
-
Czepiacie sie tego Zagłębia jak rzep psiego ogona. Które miasto mające 80 tys zrobi młyn ok. 1000 osób ? Przecież to 1/80 całej populacji tego miasta ! Założmy ze 1/80 Warszawy by miała iść do młyna Legii (W-wa ma powiedzmy 1,8mln), to sam młyn miałby 22,5 tysiaca osob
. Moim zdaniem nie przyniesli wstydu, oprawy tez sie czepiacie jakby byla wielka kleską. Co do ilosci osob, to chyba niektorzy nie moga tego zrozumiec ze takie male miasto ma czasami lepsza frekwencje niz wielkie metropolie 

Toruńska Elana
-
Cooooooooooooooooooooooooorucyinski pisze:Doping Zagłębia słabiutki, w ogóle miałem wrażenie że dopingowało może z tysiąc kibiców, reszta nie włączała się praktycznie. Pozytyw to brak chuligańskich wybryków.Dużo niższy poziom kibicowski niż w poprzednich latach na meczach pucharowych Legii czy Wisły. Spodziewałem się po Zagłębiu jednak więcej.
Poziom kopaczy nędzny, można powiedzieć że Zagłębie przegrało z drużyną która zupełnie się w Europie nie liczy i jest jeszcze słabsza niż rok temu, kiedy dostała baty w LM.
To tyle moich przemyśleń, pozdro.

-
Zajebisty kibicowsko rok polskiego futbolu czyli 3 odcinek z serii 14 tysięczny Grodzisk, 63 tysięczny Bełchatów i 78 tysięczny Lubin w pucharach.
Mimo wszystko jestem zaskoczony pozytywnie Zagłębiem [kibicowsko, bo piłkarsko było tak jak myślałem].
Jednak brakuje mi Legii czy Wisły na arenie międzynarodowej.
Mimo wszystko jestem zaskoczony pozytywnie Zagłębiem [kibicowsko, bo piłkarsko było tak jak myślałem].
Jednak brakuje mi Legii czy Wisły na arenie międzynarodowej.
-
-
- ostatnie ostrzeżenie
Zagłębiak z Legnicy pisze:Odpisałbym na pierdolnięte prowokacje ale w sumie nie ma komu bo z kumatymi TV hooligans nie da się dyskutować. W d**** byli gówno widzieli a i tak mają najwięcej do powiedzenia.

-
W innym temacie napisałem to samo to ku*** poszło wielkie oburzenie i bluzgiJanek pisze:Zagłębiak z Legnicy pisze:Odpisałbym na pierdolnięte prowokacje ale w sumie nie ma komu bo z kumatymi TV hooligans nie da się dyskutować. W d**** byli gówno widzieli a i tak mają najwięcej do powiedzenia.I kto to mówi? Nie ośmieszaj się przynajmniej bo w komentarzach do I kolejki OE byłeś pierwszy w krytykowaniu frekfencji na Legii, robiłes nam nawet jakieś statystyki z frekfencji ,wiec "kumatym TV hooligans" chyba sam jesteś.

-
ku*** nie oceniajcie dopingu na podstawie telewizji bo DUŻO zależy od ustawienia mikrofonów ORAZ od goscia-dzwiekowca w wozie transmisyjnym, który moze regulowac dzwiekiem dobiegającym z trybun na przyklad gdy jest zbyt glosno slyszalny w tv i zaglusza komentatorów. Nie raz takie rzeczy idzie wychwycic ogladajac transmisje w tv... No i chcac nie chcac akustyka stadionu tez robi swoje...
(bez hasełka)
-
Zagłębie zaprezentowało się przyzwoicie na swoim obecnym poziomie i przestańcie pierdolić bez sensowne rozkminki. Żenade za to pokazała Steaua przyjeżdżając w 10 głów. Jak na taka marke jaką ma Steaua to ich postawa to jest porażka totalna. Jak dla mnie obojętnie jak się zaprezentują u siebie Rumki to kibicowsko ten mecz wygra Zagłębie. Nawet jeśli pojadą tam w 100 osób. Ważniejsze jest to ile osób potrafi pojechać na tak daleki wyjazd i jak sie tam pokazać. Rumuni nie pokazali kibicowsko nic! W kibicowskim aspekcie jak dla mnie 1:0 dla Zagłębia. A mecz się skończy 2:1 bo Zagłębie zaprezentuje się u Rumków lepiej. A oni prawdopodobnie pojawią się w większej liczbie niż Zagłębie u siebie. I nie mam tu zamiaru wnikać w wielkość miast tylko w wielkość klubów bo tutaj Zagłębie pokazało że jest lepsze od "wielkiej" rumuńskiej ekipy.

-
Może moje zdanie na temat tego meczu. Osobiście byłem na tym spotkaniu.
Może zacznę od liczby.. było nie źle, nie spodziewałem się więcej, Lubin to nie metropolia jakaś, i tak jestem zaskoczony tym wynikiem, to nie czasy kiedy na stadiony chodziły całe miasta, sport był najważniejszy w mieście, a walczono na boisku na całego, bez żadnego pierdolenia!
Doping niestety stał na niskim poziomie, chodzi mi tu o repertuar pieśni wykonywanych przez Zagłębie, najlepiej wychodziło "Zagłębie!", no ale nie umywają się do takich klubów jak Lech, Wisła, Legia itd. po prostu 3 liga jeśli chodzi o doping! I tu nie ma co ukrywać.
Ultras, nic ciekawego no i też nie ma się co oszukiwać. Na początku meczu ta sektorówka, nie wyraźna jakby nie patrzeć i ten transparent wisiał cały mecz dla osób, które nie widziały meczu na żywo to było z tego co widzę jeszcze większe dno.
Jeśli chodzi o atrakcje to nie jestem h tego klubu i nie wypowiem się ani żadnej zgody.
Wcale nie jestem zdziwiony, że zgody tego dnia dobrze się pokazały, to nie moja sprawa, ale przy takich meczach najwięcej przyjeżdża zgód.
Podsumowując Zagłębie kibicowsko nie zasługuje na takie puchary, jest 20 innych ekip w Polsce przynajmniej, które by pokazały się lepiej. Nie mam pretensji do Zagłębia, jesteście dobrą bandą chuligańską, spotkałem się z wami, za to szacunek, ale przyznajcie, że nie stawiacie czoła na arenie międzynarodowej jeśli chodzi o ultras itd. Ja stawiam, że pokażecie się dobrą bandą za granicą, i co ma być tam to będzie i to wasza sprawa, na pewno nikt się nie zawiedzie, chuligańsko jest ok, no ale ultras (doping, oprawa) stoi na niskim poziomie.
Życzę powodzenia za granicą.
Ps. Myśli ktoś tak jak ja ?
Może zacznę od liczby.. było nie źle, nie spodziewałem się więcej, Lubin to nie metropolia jakaś, i tak jestem zaskoczony tym wynikiem, to nie czasy kiedy na stadiony chodziły całe miasta, sport był najważniejszy w mieście, a walczono na boisku na całego, bez żadnego pierdolenia!
Doping niestety stał na niskim poziomie, chodzi mi tu o repertuar pieśni wykonywanych przez Zagłębie, najlepiej wychodziło "Zagłębie!", no ale nie umywają się do takich klubów jak Lech, Wisła, Legia itd. po prostu 3 liga jeśli chodzi o doping! I tu nie ma co ukrywać.
Ultras, nic ciekawego no i też nie ma się co oszukiwać. Na początku meczu ta sektorówka, nie wyraźna jakby nie patrzeć i ten transparent wisiał cały mecz dla osób, które nie widziały meczu na żywo to było z tego co widzę jeszcze większe dno.
Jeśli chodzi o atrakcje to nie jestem h tego klubu i nie wypowiem się ani żadnej zgody.
Wcale nie jestem zdziwiony, że zgody tego dnia dobrze się pokazały, to nie moja sprawa, ale przy takich meczach najwięcej przyjeżdża zgód.
Podsumowując Zagłębie kibicowsko nie zasługuje na takie puchary, jest 20 innych ekip w Polsce przynajmniej, które by pokazały się lepiej. Nie mam pretensji do Zagłębia, jesteście dobrą bandą chuligańską, spotkałem się z wami, za to szacunek, ale przyznajcie, że nie stawiacie czoła na arenie międzynarodowej jeśli chodzi o ultras itd. Ja stawiam, że pokażecie się dobrą bandą za granicą, i co ma być tam to będzie i to wasza sprawa, na pewno nikt się nie zawiedzie, chuligańsko jest ok, no ale ultras (doping, oprawa) stoi na niskim poziomie.
DUMA POMORZA
-
A macie w Lubinie tramwaj?fcb pisze:bez kitu Ci powiem ze jato słyszałem na Zagłębiu mając 13 lat czyli jakies 10 lat temu, w starej wersji sie spiewało koncówke z nazwiskami graczy ktorzy grali w ZL w latach 90.(L)egion pisze:Pytanie do kogoś z Lubina od kiedy spiewa się u was nasze w pociagu jest tłok w tramwaju jest tłok ?? czyżby wzorce z GKS B. ?? bez napinki
Bo pociągi oczywiście muszą być zatłoczone... skoro jest ich raptem kilka na cały dzień

Ale ten tramwaj mnie naprawdę ciekawi...
-
Jakoś niezauważyłem żeby wszyscy sie z Tobą zgadzali!Maxi (L) pisze:Trochę kultury człowieku, jeśli Ci jej brak to się nie wypowiadaj.Napisałem obiektywnie to co myśle i z moim zdaniem zgadzają się wszyscy prócz kibiców Zagłębia! A tak jak to napisał "exterior" prawda boli!!!wzl91 pisze:Kolejny debil się znalazł, za to wy jesteście na poziomie 250tysięcznego Gelsenkirchen już nie mówiąc o 0,5 mln Dortmundzie bo oni was gniotą w każdym aspekcie kibicowskiego życia.Maxi (L) pisze: Jestem tego samego zdaniahehe
Ogólnie mecz z perspektywy TV tragedia na boisku, a na trybunach jeszcze bardziej. Prócz ostatnich dwóch minut gdy włączył się do dopingu cały stadion, można było odnieść wrażenie, że na stadionie jest 2000 pikników, którzy przyszli do kina. Do kibiców Zagłębia przestańcie pisać, że doping był dobry nawet bardzo dobry był do d***.Ogólnie zaprezentowaliście się bardzo kiepsko i po tym meczu można śmiało stwierdzić, że zamiast porównywać się do czołówki ekip kibicowskich w Polsce, porównujcie się teraz do kibiców poziomem Radomiaka Radom, Motoru Lublin itp. , czyli do średniaków, a nie potentatów na mapie kibicowskiej Polski!
Lubin ma 80 tysięcy mieszkańców i czy wy oczekujecie że my będziemy mieli taki młyn jak w Poznaniu??
Pierdolnijcie się ludzie a nie przyrównujecie nas do jakiś śmiesznych klubów, zero obiektywizmu i argumentów.
Doping był bardzo dobry choć zawsze może być lepiej, a do tego typa z Tworek co słyszał ze pare razy cały stadion krzyknął Zagłębie to on chyba za szybko leki odstawił i ma jakieś zachwiania.
Dałem wam linka jak sektory były wypchane to się dopierdoliliście że to jakiś wyjazd, macie drugą fotkę wyjazdową i dodaję tylko że to było jeszcze przed meczem ale wątpie aby w wasze kutasie łby coś dotarło
[link]
Mało ludzi??? - przecierz i tak weszło więcej niż miało!
Doping- wg mnie dobry.
-
najlepiej wychodzi ZAGŁĘBIE bo moze to spiewac cały stadion, gdyz raz ze wszyscy znajązzzz pisze: Doping niestety stał na niskim poziomie, chodzi mi tu o repertuar pieśni wykonywanych przez Zagłębie, najlepiej wychodziło "Zagłębie!", no ale nie umywają się do takich klubów jak Lech, Wisła, Legia itd. po prostu 3 liga jeśli chodzi o doping! I tu nie ma co ukrywać.

sektorówka słabo widoczna bo nachylenie trybun troche kulawe, ale faktycznie było to zrobione takim pismem małoczytelnym, dla ułatwienia mogli dac inna czcionke.
z tym ze jest 20 ekip ktore by sie lepiej pokazały to na pewno nie! powiedz mi kto. z pierwszej ligi znajdzie sie pare zespołów ale z drugiej to juz nie ma takich , moze Śląsk, Lechia ale to liczebnością pewnie bo ultraska w tych ekipach jest na nizszym poziomie. no zapomniałem o GKS Katowice tutaj mają ultras wysoko, wyzej niz ZL.
co do dopingu mysle ze był dobry. powaznie. w tv tak słychac jak słychac. niestety wczorajsza gra nie sprzyjała dopingowi, ale momenty kiedy włączał sie caly sektor były dosyc czeste
-
Żeby rozwiać twoją ciekawość odnośnie tramwaju to muszę Cię zmartwić że nigdy tam nie dojechał (do piosenki)gimnazjalistawokularach pisze:A macie w Lubinie tramwaj?fcb pisze:bez kitu Ci powiem ze jato słyszałem na Zagłębiu mając 13 lat czyli jakies 10 lat temu, w starej wersji sie spiewało koncówke z nazwiskami graczy ktorzy grali w ZL w latach 90.(L)egion pisze:Pytanie do kogoś z Lubina od kiedy spiewa się u was nasze w pociagu jest tłok w tramwaju jest tłok ?? czyżby wzorce z GKS B. ?? bez napinki
Bo pociągi oczywiście muszą być zatłoczone... skoro jest ich raptem kilka na cały dzień
Nie wiem kto wymyślił tą piosenkę ale u nas śpiewało się ją jak ktoś już wspomniał od lat 90. W oryginalnm naszym wykonaniu brzmiała:
Na stacji jest tłok,
W pociągu jest tłok...
...
Dwie bramki Przerywacz Dwie bramki Czajkowski,
Zagłębie Mistrzem Polski.
Wystarczy sprawdzić kiedy grali Ci dwaj panowie(obecnie zastąpieni Chałbińskim i Szczypkowskim) w miedziowej jedenastce i będzie wiadome od kiedy śpiewamy tą pieśń
Pozdrawiam

-
w tej piosence nie ma nic o żadnym tramwajugimnazjalistawokularach pisze: A macie w Lubinie tramwaj?

-
-
Chodziło mi tu bardziej o wasze niezdecydowanie... Nigdy się nie spotkałem z sytuacją taką, że rywali wita się brawami a za pół godziny się ich wyzywafcb pisze:byłes na meczu ? wiec jednak billboardy podziałały we WrocławiuPikier pisze:Widać chłopaku, że na wyjazdach to ty za często nie bywasz...wzl91 pisze:I nie zapominajcie że nasza jedna taka trybuna jest dwa razy wyższa niż większość stadionów w Polsce..
Dobra napiszę coś od siebie. Na meczy BYŁEM więc bez komentarzy, że "w TV to czy tamto...". Siedziałem na trybunie tej samej co "młynek" Zagłębia z tym, że po drugiej stronie i... powiem, że c**** słyszałem a nie doping. Z 5 razy cały stadion ryknął "Zagłebie, Zagłębie" przy jakimś rzucie rożnym czy coś, a tak to obraz nędzy i rozpaczy... Zagłebiacy mają też fajną mentalność... Rumuni wychodzą na rozgrzewke: cały stadion wita ich brawami. Rumuni na boisku są lepsi od Zagłębia: co 2 minuty wrzuty na nich. No cóż... "wieś tańczy, wieś śpiewa...".
I przestańcie do c**** pana pierdolić, że mikrofony nie tam, że trąbki itp. bo doping mieliście i macie chujowy (jak będzie to nie wiem... Pamiętacie mecz z Legią w tamtym sezonie, keidy Legia siedziała pod zegarem? Po drugiej stronie stadionu Legionistów było słychać ze 3 razy lepiej niż was mimo tego, że były porównywalne liczby kibiców...
Kwestia przyśpiewek jeszcze mnie uderzyła.. Jak już coś słyszałem z tego drugioego końca stadionu to muszę przyznać że jedna czy dwie przyśpiewaki mają melodie taką, która się nie powtarza u innych ekip.. Reszta 90% przyśpiewek to tylko inne słowa niż innych ekip. Nie chcę tutaj mówić o plagiatach, ale może przydałoby się troche więcej własnej inwecji...![]()
przywitani zostali brawami i coż w tym takiego złego? ten klub jest nam obojętny, rozumiałbym takie zdziwienie gdyby to wyszedł Lech w Warszawie, Widzew na Al. Unii, czy Śląsk w Lubinie.
a ze pozniej wrzuty to juz emocje, jak koles padł, nosze trzeba było wzywac, a potem od razu ozdrowiał i wbiegł na boisko nawet bez pozwolenia sędziego to kazdy sie gotował, jeszcze przy niekorzystnym wyniku i fatalnej grze...
mowicie ze słaba frekwencja a jak Legia w 8 tys przyszła na mecz z Cracovią to Legionisci ze super wynik bo problemy maja. my tez mamy problem ze stadionem i nie wszyscy moga wejsc co chcą na puchary europejskie

"W pociągu jest tłok..." to chyba śpiewaliście jeszcze w wersji z Grzybowskim z tego co pamiętam, więc wam nie odmówię... (chociaż zastanawia mnie fakt dlaczego po paru latach nie śpiewania tej piosenki do niej wróciliście jak już była hitem Legii

-
a do HZL nic niemacie(do wszytskich napinaczy) ?
gimnazjalistawokularachirudychwąsach-w tramwaju tak spewnościa(za mocny jesteś)
niektore komentarze -chujowe oflagowanie w Lubinie.
brak rozumu i najprawdopodobniej 0 zero wyjazdów w tym do Lubinkowa...jeśli tak myślisz(dobrze wiemy o kogo chodzi).
tylko 7,500 tys widzów i puste krzesełka-przeciesz jeden z drugim Ci tłumaczy,ze moglo wejść tylko 7.5 tys widzów a przyszło 10000 wiec o co Ci tak naprawde chodzi?? głupka udajesz ? czy tylko prowokujesz by dalej siano w tym temacie zamęt i niepotrzebna napinke??
niektorzy pisza ze lepiej wystawic takie kluby jak (Wisła, Widzew,Legia, Lech itp) do LM? ale za co i po co
za co-za nędzna gre Wisła-8 miejsce Legia-3 Widzew-nędza Lech-słabiutki itp. panowie wam chodzi tylko o sparwy wyjazdowe i jak sie pokaze dana ekipa na wyjezdzie i u siebie o to wam chodzi a w dup... jeden z drugim ma co pokaze na boisku paczka grajkówTAK TAK o to chodzi!
ps. wy Legio takze sie pokazaliście z bardzo dobrej strony przez 3 lata w el. do lm i puefa. duzo nawojowaliscie
i pamietam ten temat co do meczu Legia Szahtar i z Wiedniem. Komentarze nie do zapomnienia-tak tak to ten sezon własnie teraz cała Europa usłyszy o nas ze Legia W. wroci do scislej czołowki i będzie godnie reprez. nas w pucharach ! NIGDY W ZYCIU...niektorzy pisza po co nas przyrownywac do Włoch, Niemiec itp ! Bo z niektorych kom. mozna wywnioskowac ze Legia Wisła itp graja rowny fuuuuutbol z Barcelona lub Milanem i ich kibice stoja na tym samym poziomie.
ps.dodajcie sobie kolejne 3 lata bez lm i puefa
Romano i co? jak usłyszeliście ta przyspiewke w tramwaju jest tłok
gimnazjalistatata....
Tramwaju
zaczeliscie ryczec jak stado małp??czy płakaliście?
nosz ku***...
podsumowujac-brak słów na niektorych gim-hulso-ultraso speców.(hehe fajnie to wymysliles sory za ksero ale musialem)
wiem wiem ze mnie zjedziecie ale mam was w d****.
DOBRANOC i niech wam zylka peknie to moze sie skonczy ta wasza okrutna złośc to Lubinkowa !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!za to ze graja o awans w LM...

gimnazjalistawokularachirudychwąsach-w tramwaju tak spewnościa(za mocny jesteś)

niektore komentarze -chujowe oflagowanie w Lubinie.
brak rozumu i najprawdopodobniej 0 zero wyjazdów w tym do Lubinkowa...jeśli tak myślisz(dobrze wiemy o kogo chodzi).
tylko 7,500 tys widzów i puste krzesełka-przeciesz jeden z drugim Ci tłumaczy,ze moglo wejść tylko 7.5 tys widzów a przyszło 10000 wiec o co Ci tak naprawde chodzi?? głupka udajesz ? czy tylko prowokujesz by dalej siano w tym temacie zamęt i niepotrzebna napinke??
niektorzy pisza ze lepiej wystawic takie kluby jak (Wisła, Widzew,Legia, Lech itp) do LM? ale za co i po co
za co-za nędzna gre Wisła-8 miejsce Legia-3 Widzew-nędza Lech-słabiutki itp. panowie wam chodzi tylko o sparwy wyjazdowe i jak sie pokaze dana ekipa na wyjezdzie i u siebie o to wam chodzi a w dup... jeden z drugim ma co pokaze na boisku paczka grajkówTAK TAK o to chodzi!
ps. wy Legio takze sie pokazaliście z bardzo dobrej strony przez 3 lata w el. do lm i puefa. duzo nawojowaliscie

ps.dodajcie sobie kolejne 3 lata bez lm i puefa

Romano i co? jak usłyszeliście ta przyspiewke w tramwaju jest tłok

zaczeliscie ryczec jak stado małp??czy płakaliście?
nosz ku***...
podsumowujac-brak słów na niektorych gim-hulso-ultraso speców.(hehe fajnie to wymysliles sory za ksero ale musialem)
wiem wiem ze mnie zjedziecie ale mam was w d****.
DOBRANOC i niech wam zylka peknie to moze sie skonczy ta wasza okrutna złośc to Lubinkowa !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!za to ze graja o awans w LM...
-
niezdecydowanie ? hmm kibice przywitali ekipe z Bukaresztu brawami. nie widze w tym nic zlego i zdroznego. jak pisałem nie mamy nic do nich. a potem były wyzwiska to fakt, ale wszystkich denerwowało granie na czas ich bramkarza (potem zółtą kartke za to dostał), pilkarze lezeli, cięzko kontuzjowani, na noszach ich znosili zeby potem od razu wejsc na boisko, nie korzystając nawet z pomocy masazysty, to kibice sie wkurzli, na to nałozyło sie niezbyt dobre sędziowanie, w paru sytuacjach sędzia się pomylił na nasza niekorzysc, do tego słaba gra ZL. to ludzi nie wytrzymali i zaczeli drzec sie na Steue, na sedziego.Pikier pisze: Chodziło mi tu bardziej o wasze niezdecydowanie... Nigdy się nie spotkałem z sytuacją taką, że rywali wita się brawami a za pół godziny się ich wyzywa. Powiedz szczerze i obiektywnie - widziałeś keidyś coś takiego?!
"W pociągu jest tłok..." to chyba śpiewaliście jeszcze w wersji z Grzybowskim z tego co pamiętam, więc wam nie odmówię... (chociaż zastanawia mnie fakt dlaczego po paru latach nie śpiewania tej piosenki do niej wróciliście jak już była hitem Legiizazdrość?) Ale za to "ooo Zagłebie Lubin, ooo MKS..." (czy jakoś tak - jak mówiłem nie słyszałem dokładnie po drugiegj stronie stadionu) to już perfidnie brzmiało jak hit Legii z Wiednia "Legiaaa Warszawaaa". (notabene w Wiedniu Legia miała bardzo daleko mikrofony a było ich słychać w TV mimo tego, że młyn Austrii był zaraz przy bieżni (z napinką taką malutką
))
chłopie "ooo Zagłebie Lubin, ooo eMKaeS lalalalalalala" to inaczej brzmi od "Legiaaa Warszawaaa" i nawet bym nie powiedział ze sa to podobne piosenki !!! z tą "na stacji jest tłok..." to rzeczywiscie nie spiewało sie jej jakis czas, ale powrócono do niej niedawno, ale na pewno nie z zazdrosci do Legii, niby dlaczego mielismy ją juz dawno. a ze została odświeżona to mysle ze dobrze.
-
[quote="h"]
To co powiecie na "wszystko kserujący" ŁKS? - ale nie odpowiadajcie, bo szczerze mówiąc to każdy śpiewa co chce ! i ma sie wyjebane na innych!
quote]
Otoz to!Mamy wyjebane na to co powiedza jakies internetowe pokemony twojego pokroju.Wiec badz laskaw nie przywolywac nazwy naszego klubu w obliczu zalosnych komentarzy internetowych ludkow.
Brawo Zaglebie i powodzenia w Rumunii , pokazcie rywalom jak sie jezdzi na wyjazdy.
To co powiecie na "wszystko kserujący" ŁKS? - ale nie odpowiadajcie, bo szczerze mówiąc to każdy śpiewa co chce ! i ma sie wyjebane na innych!
quote]
Otoz to!Mamy wyjebane na to co powiedza jakies internetowe pokemony twojego pokroju.Wiec badz laskaw nie przywolywac nazwy naszego klubu w obliczu zalosnych komentarzy internetowych ludkow.
Brawo Zaglebie i powodzenia w Rumunii , pokazcie rywalom jak sie jezdzi na wyjazdy.
-
NAJLATWIEJ JEST KRYTYKOWAC!!!!
a jesli chodzi o kserowanie to..............coraz wiecej osob ma na tym punkcie fobie!!!
i zadam wam jedno pytanie: JAK SIE SCIAGA PIOSENKE ( glownie chodzi o rytm ) OD ZAGRANICZNEJ EKIPY TO WEDLOG WAS JEST TO "KSERO" CZY NIE???
A co do Zaglebia, pokazali sie tak, jak mieli sie pokazac, czyli na przyzwoitym poziomie
a jesli chodzi o kserowanie to..............coraz wiecej osob ma na tym punkcie fobie!!!
i zadam wam jedno pytanie: JAK SIE SCIAGA PIOSENKE ( glownie chodzi o rytm ) OD ZAGRANICZNEJ EKIPY TO WEDLOG WAS JEST TO "KSERO" CZY NIE???
A co do Zaglebia, pokazali sie tak, jak mieli sie pokazac, czyli na przyzwoitym poziomie
w bagnie mieszanych ras znam wartosc Swojej Krwi!!
-
Zaczeli grać na czas po strzeleniu bramki, a wrzuty zaczęły się już dużo wcześniejfcb pisze:niezdecydowanie ? hmm kibice przywitali ekipe z Bukaresztu brawami. nie widze w tym nic zlego i zdroznego. jak pisałem nie mamy nic do nich. a potem były wyzwiska to fakt, ale wszystkich denerwowało granie na czas ich bramkarza (potem zółtą kartke za to dostał), pilkarze lezeli, cięzko kontuzjowani, na noszach ich znosili zeby potem od razu wejsc na boisko, nie korzystając nawet z pomocy masazysty, to kibice sie wkurzli, na to nałozyło sie niezbyt dobre sędziowanie, w paru sytuacjach sędzia się pomylił na nasza niekorzysc, do tego słaba gra ZL. to ludzi nie wytrzymali i zaczeli drzec sie na Steue, na sedziego.Pikier pisze: Chodziło mi tu bardziej o wasze niezdecydowanie... Nigdy się nie spotkałem z sytuacją taką, że rywali wita się brawami a za pół godziny się ich wyzywa. Powiedz szczerze i obiektywnie - widziałeś keidyś coś takiego?!
"W pociągu jest tłok..." to chyba śpiewaliście jeszcze w wersji z Grzybowskim z tego co pamiętam, więc wam nie odmówię... (chociaż zastanawia mnie fakt dlaczego po paru latach nie śpiewania tej piosenki do niej wróciliście jak już była hitem Legiizazdrość?) Ale za to "ooo Zagłebie Lubin, ooo MKS..." (czy jakoś tak - jak mówiłem nie słyszałem dokładnie po drugiegj stronie stadionu) to już perfidnie brzmiało jak hit Legii z Wiednia "Legiaaa Warszawaaa". (notabene w Wiedniu Legia miała bardzo daleko mikrofony a było ich słychać w TV mimo tego, że młyn Austrii był zaraz przy bieżni (z napinką taką malutką
))
chłopie "ooo Zagłebie Lubin, ooo eMKaeS lalalalalalala" to inaczej brzmi od "Legiaaa Warszawaaa" i nawet bym nie powiedział ze sa to podobne piosenki !!! z tą "na stacji jest tłok..." to rzeczywiscie nie spiewało sie jej jakis czas, ale powrócono do niej niedawno, ale na pewno nie z zazdrosci do Legii, niby dlaczego mielismy ją juz dawno. a ze została odświeżona to mysle ze dobrze.