Zaglebie-Steaua
Moderatorzy: Zorientowany, LechiaCHWM
-
-
szkoda Zagłębia i ich kibiców...zajebisat atmosfera...itp.
sedzia kawał c**** !w tv dobry dopin Zagłębiaków.
info tel.-przed spotkaniem ochrona która pilnowała ekipe Rumunów zaczyna zrywac jedna z flag(?) Steauy po czym kilkanascie osob zbiega i dochodzi do malej awantury po chwili wpada ekipa Zagłębie(jacy strasi czyli ekipa juz po 30 ) i takze sie wtraca ale wszytsko sie wyjasnia i do niczego wiekszego niedochodzi.
szanse Zagłębia=juz niema...

sedzia kawał c**** !w tv dobry dopin Zagłębiaków.
info tel.-przed spotkaniem ochrona która pilnowała ekipe Rumunów zaczyna zrywac jedna z flag(?) Steauy po czym kilkanascie osob zbiega i dochodzi do malej awantury po chwili wpada ekipa Zagłębie(jacy strasi czyli ekipa juz po 30 ) i takze sie wtraca ale wszytsko sie wyjasnia i do niczego wiekszego niedochodzi.
szanse Zagłębia=juz niema...

-
Na meczu nie bylo 7300. Raczej 10 000. Media podaja tyle ile bylo oficjalnie biletow do nabycia,a weszlo wiecej ludzi.. Doping dobry. Jak to wygladalo w tv to mnie nie obchodzi bo stadion i jego akustyka jest jaka jest. Na murawie nasi pilkarze sie "troche" osrali moze to przez ten "diament" bez skrzydlowych. Przyjezdnych...sory nie moglem sie doliczyc...chyba 8
-
Mimo ze nie palam sympatia do ZL , to uwazam ze wypadli calkiem niezle.A ze maja stadion jaki maja to tak to wyglada w TV.
A juz napewno wypadna lepiej od Steaua , bo ta ich liczba wczoraj to zenada.Niby wielki klub z konkretnymi kibicami...
Ja sie ciesze ze polscy kibice z malego miasta wypadaja lepiej od jednego z najwiekszych klubow europy wschodniej.Widac jednak polska mentalnosc i zawisc nie pozwala docenic rywala i powiedziec o nim cieplego slowa , tylko dorzucic do pieca.
Najlepiej jakby kibice ZL nie przyszli w ogole na mecz bo w pucharach to powinni nas reprezentowowac Legia , Wisla albo Lech , najlepiej z urzedu.To samo sie tyczy komentarzy o Belchatowie.
A juz napewno wypadna lepiej od Steaua , bo ta ich liczba wczoraj to zenada.Niby wielki klub z konkretnymi kibicami...
Ja sie ciesze ze polscy kibice z malego miasta wypadaja lepiej od jednego z najwiekszych klubow europy wschodniej.Widac jednak polska mentalnosc i zawisc nie pozwala docenic rywala i powiedziec o nim cieplego slowa , tylko dorzucic do pieca.
Najlepiej jakby kibice ZL nie przyszli w ogole na mecz bo w pucharach to powinni nas reprezentowowac Legia , Wisla albo Lech , najlepiej z urzedu.To samo sie tyczy komentarzy o Belchatowie.
-
- ban
A dla mnie ogladajac mecz w tv powiem tak:
- doping slaby, no krzyczeli, ale repertuar cienki kompletnie nic swojego, akustyka stadionu do d*** co ich troche tlumaczy, trudno powiedziec zeby porwali swoim dopingiem pilkarzy do boju, nie czuc bylo POWERU wedlug mnie zadnego.
- oflagowanie beznadziejne, transparent nieczytelny, apropos to co tam bylo napisane
- niech im KGHM zbuduje jednak stadion bo wczorajszy widok w TV to nedza i rozpacz.
Troche off topic:
- szkoda ze mamy takich cienkich ku*** pilkarzy w Polsce, to byl 2528 mecz ktory potoczyl sie wedlug tego samego scenariusza. Nadzieje, wygramy a ostatecznie znowu w*******
- doping slaby, no krzyczeli, ale repertuar cienki kompletnie nic swojego, akustyka stadionu do d*** co ich troche tlumaczy, trudno powiedziec zeby porwali swoim dopingiem pilkarzy do boju, nie czuc bylo POWERU wedlug mnie zadnego.
- oflagowanie beznadziejne, transparent nieczytelny, apropos to co tam bylo napisane
- niech im KGHM zbuduje jednak stadion bo wczorajszy widok w TV to nedza i rozpacz.
Troche off topic:
- szkoda ze mamy takich cienkich ku*** pilkarzy w Polsce, to byl 2528 mecz ktory potoczyl sie wedlug tego samego scenariusza. Nadzieje, wygramy a ostatecznie znowu w*******
-
i zamiast kolego narko wowczas sie napinac i pisac mi dziwne priwy , trzeba bylo realnie ocenic szanse Lubina. a moim zdaniem tak slabego mistrza nie mielismy od wielu lat. oceniam pilkarsko oczywscie, a kibicowsko pozostawiam dla siebieNARKO pisze:mzksiak pisze:bedzie awans? uwazam ze akurat Steua to chyba najgorszy mozliwy wariant. pewnie znow beda chwile wspomnien jak to kiedys Legia i Widzew...
Ty lepiej popatrz jak gra w 3 lidze smieszny Chrobry a potem krytykuj innych. z tego co wiem to Zagłębie II Lubin było o 2 oczka lub 3 w dół tabeli od Chrobrego ! a jak tak dalej pojdzie to 4 liga wita.
smieszne te losowanie Zagłębie by mogło zrobić mocną inwazje na Prage a tak ponad 1000 km to wielki c***...pojedzie ich z 50 osob.
szkoda
-
koło Szpaka jakiś debil z Wrocławia (chyba sabotaż za bilbordy ) dmuchał w... 3 trąbki
A co sprawdzałeś mu dowód ? Czy widziałeś na jakich blachach przyjechał ? (poza tym 1/4 fur w waszym mieście jeździ na wrocławskich blachach)
Frekfencja 7 tyś. potem 10 tyś teraz 12 tyś. a jutro będzie 15 tyś. Doping taki że w sytuacjach podbramkowych cały stadion aż wrzał natomiast reszta to jakieś pomruki,to co wtedy realizator wyciszał mikrofony? Trochę obiektywizmu...wypadło słabiej niż ktokolwiek by się spodziewał,fakt że nie widzę wielu ekip które wypadły by lepiej ale to nie znaczy że każdy ma chwalić coś co było na ŚREDNIM (nie słabym) poziomie.
A co sprawdzałeś mu dowód ? Czy widziałeś na jakich blachach przyjechał ? (poza tym 1/4 fur w waszym mieście jeździ na wrocławskich blachach)
Frekfencja 7 tyś. potem 10 tyś teraz 12 tyś. a jutro będzie 15 tyś. Doping taki że w sytuacjach podbramkowych cały stadion aż wrzał natomiast reszta to jakieś pomruki,to co wtedy realizator wyciszał mikrofony? Trochę obiektywizmu...wypadło słabiej niż ktokolwiek by się spodziewał,fakt że nie widzę wielu ekip które wypadły by lepiej ale to nie znaczy że każdy ma chwalić coś co było na ŚREDNIM (nie słabym) poziomie.
-
Sabotażyści z trąbkami przyjechali zakłócić transmisję TV z Wrocławia...To po co ku*** ktoś porównuje Warszawę, Kraków czy coś równie dużego do Lubina?? Wszędzie się wozicie jakie to macie dopingi, oprawy i wyjazdy, porównajcie się z podobnymi ekipami kozaki.
A odnośnie wczorajszego meczu, jak ktoś w sprawach dopingu bierze przykład z TV to gratuluję, niestety koło Szpaka jakiś debil z Wrocławia (chyba sabotaż za bilbordy ) dmuchał w... 3 trąbki
Atmosfera na meczu była gitara.
Było 12 tysięcy osób (mimo że UEFA pozowliła na 7300), bilety wyprzedały się w dwa dni więc zapotrzebowanie było jeszcze większe.
Dla ludzi piszących że widzieli wolne ławki to powiem tyle że jak ma nie być wolnych ławek jak jest sprzedanych jedna trzecia miejsc bo więcej nie wolno??
Nasz stadion jest duży, to nie kurnik w Warszawie czy w innych miastach.
Pozdro dla zgód które zjawiły się na meczu!

Jak w Warszawie jest kurnik, to co u Was musi byc dopiero...

-
Pytanie do kogoś z Lubina od kiedy spiewa się u was nasze w pociagu jest tłok w tramwaju jest tłok ?? czyżby wzorce z GKS B. ??
bez napinki
bez napinki

LoveLechPoznań pisze:Hahahaha legia? ludzie bzdury klepiecie, nigdy na żywo niebyło się na meczu Lecha a już?? Potwierdza to Orange Fair Play i tyle wam powiem!
-
Na meczu było około 10000 a nie 7300. Na wysokich trybunach ludzie siedzieli na betonie kila rzędów w dół. Została otworzona część trybun z ławkami w zamian za sektor dla Rumumów. Młyn około 1000-1500. Rumunów przyjechało aż 10. We wcześniejszych postach było pisanie,że jak przyjadą to nas czapkami zakryją i że będzie obciach. Doping był bardzo dobry a liczba ludzi na stadionie większa być nie mogła bo UEFA zezwoliła tylko na 7300 osób. Na szczeście mieszkamy w Polsce i zawsze można troch naciągnąć pozwolenie. Ci co nie byli niech nie piszą głupot,że doping do d*** bo był bardzo dobry a jak dla was było za cicho to mogliście sobie TV podgłośnić to byście mieli jak na Barcelonie. Czytajcie dalej onet i oglądajcie TV a póżniej piszcie pierdolnięte komentarze. Najbardziej rozpierdalają mnie ludzie co piszą,że flagi do d*** i że było 7000 ludzi. ku*** już nie wiecie do czego się przyczepić. Nie byliście to nie piszcie głupot. Jeszcze jakieś zjeby przyczepiły sie do zgód Zagłębia które mają po 20-30 lat poza Zgodą z Lechem która miała kilku letnią przerwe. Jak taki Stomil może mieć zgody skoro kibicowsko i piłkarsko zaczeli istnieć dopiero w latach 90. WIĘCEJ OBIEKTYWIZMU MNIEJ NAPINKI I KOMENTARZY PO MECZACH OGLĄDANYCH W TV !!!!!
-
Z tym,że każdy kto mówił po Polsku był wpuszczany na sektro Wisły,niezależnie od tego,czy jej kibicował czy nie,czy chciał tam wejść,czy nie,tam dostawał bilet.Jak np:mój kumpel legionista,który od tak poszedł sobie na mecz.rey pisze:6000 to było Wisly w Rzymie, a nie Legii gdzieś tam...
To tak,dla informacji.
Bardzo słabo liczba gości w Lubinie,liczyłem na więcej.

Złodzieje i pijacy są,kibice z Warszawy,złodziejsko przemytniczy klub,to Legia Warszawa
-
Ja powiem tak,co do dopingu,nie bede sie wypowiadac,bo na meczu nie byłem,ale z perspektywy tv to cienko to wyszło,no ale nie wnikam.Chodzi mi o dwie sprawy.Po pierwsze,dymanie w trabki-tragedia,no ale sie juz dowiedzielismy,ze to były typy z Wrocławia.Po drugie,to przescieradło na prostej z nieczytelnym przekazem.Samo wykonanie pozostawia wiele do zyczenia,jakies dzieci to malowały?? Naprawde trudno było zrobienie czegos bardziej czytelnego i estetycznego na taki mecz,a nie jakies bachomazy?
Zawiedli bardzo przyjezdni,ale to juz nie nasze podwórko...
ps.ile było Zetki?
Zawiedli bardzo przyjezdni,ale to juz nie nasze podwórko...
ps.ile było Zetki?
wierność miastu i klubowi to rzecz święta.Rodowici Łodzianie 1908 !
-
Uefa zezwolila na 7,3 k widzow, pisza ze bylo i tak wiecej. No tak, ale w Wawie byscie i tak poszli w 25 tys chlopa ;]Kubal pisze:Z tym,że każdy kto mówił po Polsku był wpuszczany na sektro Wisły,niezależnie od tego,czy jej kibicował czy nie,czy chciał tam wejść,czy nie,tam dostawał bilet.Jak np:mój kumpel legionista,który od tak poszedł sobie na mecz.rey pisze:6000 to było Wisly w Rzymie, a nie Legii gdzieś tam...
To tak,dla informacji.
Żyj...!
-
Umiesz czytacmozart pisze:Uefa zezwolila na 7,3 k widzow, pisza ze bylo i tak wiecej. No tak, ale w Wawie byscie i tak poszli w 25 tys chlopa ;]Kubal pisze:Z tym,że każdy kto mówił po Polsku był wpuszczany na sektro Wisły,niezależnie od tego,czy jej kibicował czy nie,czy chciał tam wejść,czy nie,tam dostawał bilet.Jak np:mój kumpel legionista,który od tak poszedł sobie na mecz.rey pisze:6000 to było Wisly w Rzymie, a nie Legii gdzieś tam...
To tak,dla informacji.

A co do liczby gosci to jest c****** po maxie ale tez trzeba pamietac ze rumunia to biedny kraj a odleglosc nie jest taka mala. Ja mysle ze zaglebie w rewanzu pojedzie tam w okolo 100 osob i mysle ze beda tam mieli przygody

-
ale Wam ten Wrocław nie leży.paskudny sabotażysta.trzeba było mu wjechac na sektor,sprawdzic dowód, spuscić w*******,zasadzic kopa i wyrzucić ze stadionu.
moim zdaniem zprezentowaliście się bardzo średnio żeby nie powiedzieć, że słabo. jak juz ktoś wyzej dobrze napisał, jak były akcje podbramkowe w końcówce meczu to doping był dobrze słyszalny.no ale co tam ja tylko tv ogladałem i pewnie ekipa techniczna z TVP biegała "Z mikrofonem po boiskach"
w pogoni za dobrym/słabym dopingiem czy może raczej za tym jak ma byc słyszalny.
porównanie do Włoch conajmniej śmieszne
no cóż czasem ciężko przyznac się porażki.
pozdrawiam normalych
P.S. mam nadzieje, że godnie bedziecie reprezentować polskich kibiców za granicą.
moim zdaniem zprezentowaliście się bardzo średnio żeby nie powiedzieć, że słabo. jak juz ktoś wyzej dobrze napisał, jak były akcje podbramkowe w końcówce meczu to doping był dobrze słyszalny.no ale co tam ja tylko tv ogladałem i pewnie ekipa techniczna z TVP biegała "Z mikrofonem po boiskach"

porównanie do Włoch conajmniej śmieszne

no cóż czasem ciężko przyznac się porażki.
pozdrawiam normalych
P.S. mam nadzieje, że godnie bedziecie reprezentować polskich kibiców za granicą.
-
o juz sie zaczyna pajacowanieRIKI TIKI pisze:Romb Michniewicza - gratulujemy. Puste krzeselka na stadionie - gratulujemy. 2 strzaly na bramke w calym meczu - gratulujemy.Zaglebie - prawie w eliminacjach Ligi Mistrzow
cieszysz sie ze ZL przegrało? to jestes idiotą bo gdyby teraz cos ZL osiągneło to za rok Mistrz Polski kimkolwiek by był czy to Legia Wisła czy GKS miałby łatwiej
puste krzesełka mówisz ale nie zauwazyłes ze ludzie siedzili na ławkach za bramką, za flagą np. ZAWISZA , w tym sektorze co Rumuni do niego podbiegli jak strzelili brame
otóż to! wypadlismy dobrze, doping dobry by nie powiedziec bardzo dobry, włączał sie cały stadion. nie wiem jak to w tv było słychac ale kto był na stadionie w Lubinie to wie jaki to moloch i jaka akustyka.dno pisze:Mimo ze nie palam sympatia do ZL , to uwazam ze wypadli calkiem niezle.A ze maja stadion jaki maja to tak to wyglada w TV.
a kibiców z Rumuni z 8 z 3 flagami. Słabiutko wypadli. Na poczatku cos ochrona szarpie ich flage, nie wiem czemu, ale sie szybko uspokaja wszystko, ZL spiewa to co zawsze w takich sytuacjach

czyli cos skserowalismy tak ? no to prosze cie napisz co.Exterior pisze:A dla mnie ogladajac mecz w tv powiem tak:
l
a co do oflagowania to tą wypowiedzia udowodniłes chłopie ze kumaty jestes. przyjebka teraz do oflagowania jak ZL zawsze takie oflagowanie ma, na kazdym meczu, teraz najazd na flagi ze brzydkie, ja p******* co za ludze.
co do stadionu to sie zgadzam ale to nie wina kibiców
teraz ze słaby mistrz. czyli powinna Polske pewnie reprezentowac Wisła Kraków która zajeła 8 miejsce tak ? bez napinkimzksiak pisze:
a moim zdaniem tak slabego mistrza nie mielismy od wielu lat. oceniam pilkarsko oczywscie, a kibicowsko pozostawiam dla siebie
bez kitu Ci powiem ze jato słyszałem na Zagłębiu mając 13 lat czyli jakies 10 lat temu, w starej wersji sie spiewało koncówke z nazwiskami graczy ktorzy grali w ZL w latach 90.(L)egion pisze:Pytanie do kogoś z Lubina od kiedy spiewa się u was nasze w pociagu jest tłok w tramwaju jest tłok ?? czyżby wzorce z GKS B. ??
bez napinki
trąbki - fakt tragedia, przede mną pare rzedów nizej siedział typ co ciągle dmuchał w nie, ale tak jest jak przyjdzie typ co nigdy na mecze nie chodzi i siare robi

z tym kolesiem z Wrocławia co tam sabotaż robił to oczywiscie dżołk taki

transparent nieczytelny? takim stylem był napisany ze rzeczywiscie mozna było nie skumac od razu o co chodzi. ja przeczytałem.
jak dla mnie doping dobry, w tv moze to nie slychac było ale to wina stadionu, kto był na tym molochu to wie o co chodzi. co do frekwencji to nie wiem ile było, na pewno wiecej niz te 7300, z 10000 było mysle spokojnie, a puste krzesełka to dlatego ze sektor jeden był dla Steauy, jeden buforowy (na ktorym siedziało i tak parenascie osób), za to duzo ludzi było na ławkach za bramką, duzo ludzi stało na schodach na trybunach pod dachem, młyn liczny ponad tysięczny, ale co dobre było ze się właczały inne trybuny. i tak wiem ze nie da sie co niektorych przekonac bo przeciez ogladali mecz w tv i wszystko lepiej widzieli.
a nie moge najbardziej z ludzi ktorzy cos mają do oflagowania

-
- ostatnie ostrzeżenie
wlasnie Wasze polozenie w stosunku do kamer i glosnikow jest bardzo dobre i nie ma co mowic o akustyce bo tez taka tragiczna to nie jest... Doping na Waszym poziomie bo nie ma co oczekiwac od Was tego co mozna od takich ekip jak Widzew Legia Lech czy Wisla. Po straconej bramce to raczej juz slabiutki doping, ale w sumie to patrzac na gre grajkow to nie ma sie czemu dziwic. Zagrali piach i tyle.drazen pisze: Doping dobry. Jak to wygladalo w tv to mnie nie obchodzi bo stadion i jego akustyka jest jaka jest. Na murawie nasi pilkarze sie "troche" osrali moze to przez ten "diament" bez skrzydlowych.
Troche lipnie sie sklada jak kraj reprezentuja takie ekipy jak Grodzisk Wlk czy Belchatow i w sumie takze w jakims sensie Zaglebie, bo zawsze troche inaczej zaczynaja postrzegac polskich kibicow zagraniczne ekipy.
-
- ostatnie ostrzeżenie
-
Doping Zagłębia słabiutki, w ogóle miałem wrażenie że dopingowało może z tysiąc kibiców, reszta nie włączała się praktycznie. Pozytyw to brak chuligańskich wybryków. Dużo niższy poziom kibicowski niż w poprzednich latach na meczach pucharowych Legii czy Wisły. Spodziewałem się po Zagłębiu jednak więcej.
Poziom kopaczy nędzny, można powiedzieć że Zagłębie przegrało z drużyną która zupełnie się w Europie nie liczy i jest jeszcze słabsza niż rok temu, kiedy dostała baty w LM.
To tyle moich przemyśleń, pozdro.
Poziom kopaczy nędzny, można powiedzieć że Zagłębie przegrało z drużyną która zupełnie się w Europie nie liczy i jest jeszcze słabsza niż rok temu, kiedy dostała baty w LM.
To tyle moich przemyśleń, pozdro.
-
-
- ban
Zaglebie-Steaua
Takie pytanie poza konkursem...
Po co wy się tu napinacie? Czego wy wszyscy się spodziewaliście? Myśleliście, że jak treneiro powiedział publicznie że piłkarze nie schowają głowy w piasek to od razu LM zawojują?
Prawda jest taka, że polskie kluby porywają się z motyką na księżyc i tak będzie jeszcze przez wiele lat
...niestety
Po co wy się tu napinacie? Czego wy wszyscy się spodziewaliście? Myśleliście, że jak treneiro powiedział publicznie że piłkarze nie schowają głowy w piasek to od razu LM zawojują?

-
Byłeś na meczu? Siedziałeś wśród kibiców Zagłębia? Czy oglądałeś mecz tylko w tv? Bo jak tam to nie wypowiadaj się o ich dopingu, na pewno porywający on nie był ale bez przesady.
Nie rozumiem też dlaczego czepiacie się ich frekwencji, są pewne przepisy UEFA i na stadionie mogło wczoraj zasiąść tylko te 7 tyś ludzi.
Ja ocenie Zagłębiu wystawie dopiero po tym jak przejada się na rewanż. Jestem ciekawy w jakiej liczbie sie tam stawią.
Nie rozumiem też dlaczego czepiacie się ich frekwencji, są pewne przepisy UEFA i na stadionie mogło wczoraj zasiąść tylko te 7 tyś ludzi.
Ja ocenie Zagłębiu wystawie dopiero po tym jak przejada się na rewanż. Jestem ciekawy w jakiej liczbie sie tam stawią.
-
- ban
nie żebym sie czepiał ale to jest 1000-1500 osob w młynie ? liczyliscie te osoby ktore stoja kolo młynu ?wzl91 pisze:Na koniec dodam jeszcze zdjęcie aby pokazać chociaż po cześći jak wyglądała niewidoczna trybuna w TV
[link]
I nie zapominajcie że nasza jedna taka trybuna jest dwa razy wyższa niż większość stadionów w Polsce.
pozatym jak na taką liczbe słaby doping ...
Legia Warszawa
-
- ban
Ja myśle ze niech ktos pokropkuje ich i policzy, na moje oko jest ich 1128 razem z siedzacymi oraz lezacymi najebanymi pod ławkami. Nie liczymy typów opierających sie o siatke.d.L pisze:nie żebym sie czepiał ale to jest 1000-1500 osob w młynie ? liczyliscie te osoby ktore stoja kolo młynu ?wzl91 pisze:Na koniec dodam jeszcze zdjęcie aby pokazać chociaż po cześći jak wyglądała niewidoczna trybuna w TV
[link]
I nie zapominajcie że nasza jedna taka trybuna jest dwa razy wyższa niż większość stadionów w Polsce.
pozatym jak na taką liczbe słaby doping ...
-
Widać chłopaku, że na wyjazdach to ty za często nie bywasz...wzl91 pisze:I nie zapominajcie że nasza jedna taka trybuna jest dwa razy wyższa niż większość stadionów w Polsce.

Dobra napiszę coś od siebie. Na meczy BYŁEM więc bez komentarzy, że "w TV to czy tamto...". Siedziałem na trybunie tej samej co "młynek" Zagłębia z tym, że po drugiej stronie i... powiem, że c**** słyszałem a nie doping. Z 5 razy cały stadion ryknął "Zagłebie, Zagłębie" przy jakimś rzucie rożnym czy coś, a tak to obraz nędzy i rozpaczy... Zagłebiacy mają też fajną mentalność... Rumuni wychodzą na rozgrzewke: cały stadion wita ich brawami. Rumuni na boisku są lepsi od Zagłębia: co 2 minuty wrzuty na nich

I przestańcie do c**** pana pierdolić, że mikrofony nie tam, że trąbki itp. bo doping mieliście i macie chujowy (jak będzie to nie wiem... Pamiętacie mecz z Legią w tamtym sezonie, keidy Legia siedziała pod zegarem? Po drugiej stronie stadionu Legionistów było słychać ze 3 razy lepiej niż was mimo tego, że były porównywalne liczby kibiców...
Kwestia przyśpiewek jeszcze mnie uderzyła.. Jak już coś słyszałem z tego drugioego końca stadionu to muszę przyznać że jedna czy dwie przyśpiewaki mają melodie taką, która się nie powtarza u innych ekip.. Reszta 90% przyśpiewek to tylko inne słowa niż innych ekip. Nie chcę tutaj mówić o plagiatach, ale może przydałoby się troche więcej własnej inwecji...

-
chce dodac ze łatwiej jest zrobic dobry doping na MAŁYM stadionie Legii, niz na DUZYM stadionie w Lubinie. wypowiadają sie tu o dopingu typy co nigdy nie byli w Lubinie na meczu, i nie wiedzą jak daleko trybuny oddalone są od boiska. doping dobry, ale jak oceniacie to z perspektywy tv to ok, moze jeszcze ktos miał info telefoniczne o dopingu ?
frekwencja dopisała, nie mamy sie czego wstydzić, po prostu zal wam dupe sciska ze nie wy jestescie na naszym miejscu
po tej fotce co dał wzl91 uwazacie ze mało ludzi ?
[link]
[link] - ludzie stojący na schodach na trybunie pod dachem
[link]
[link] - TO CO NAS TRZYMA SPRAWIA ZE.. NIE IDĘ SAM
[link]
[link] - GOŚCIE
moze pozniej beda lepsze pokazujace cały stadion to dam linki

frekwencja dopisała, nie mamy sie czego wstydzić, po prostu zal wam dupe sciska ze nie wy jestescie na naszym miejscu

po tej fotce co dał wzl91 uwazacie ze mało ludzi ?
[link]
[link] - ludzie stojący na schodach na trybunie pod dachem
[link]
[link] - TO CO NAS TRZYMA SPRAWIA ZE.. NIE IDĘ SAM
[link]
[link] - GOŚCIE
moze pozniej beda lepsze pokazujace cały stadion to dam linki