Polskie ekipy w pucharach - 2007/2008

ultras, hooligans, liczby, ciekawostki, informacje, opisy

Moderatorzy: Zorientowany, LechiaCHWM

ODPOWIEDZ
Bez pozdrowień

Post autor: Bez pozdrowień » 22.07.2007, 22:09

luk pisze:Lubinków mało , GKS-u wogóle......mam nadzieje że ostatni sezon reprezetują nas w Europie takie "firmy" . bo nie sądze żeby na wyjzdzie sie zaprezentowali lepiej niż na meczach u siebie
dziwi cie to ? :roll:
ehh.............. co za typ

iparts.pl
97400

Post autor: 97400 » 22.07.2007, 22:28

luk pisze:bo ja nie rozumiem że nie jada bo nie miali tam grac , ale grali to ich klub......tak samo jak inni p******* ze nie jadą bo puchar ekstraklasy , bo mecz o puchar Polski ....bo wakacje , bo niedziela , bo środek tygodnia , praca .......wychodzi ze wogóle nie ma czasu.
Może czas już skończyć twoją nagonkę na GKS ?

Było odgórne postanowienie że nie jedziemy i tyle.

Część z Nas wybiera się natomiast na wyjazd do Tbilisi, cena takiej podróży oscyluje w granicach 2 tysięcy złotych.

Jak się tak czepiasz może napisz w jakich liczbach jeździcie na mecze Widzewa ?

PS.Torfiorzyk na c*** się tak czepiasz Zagłębia ? Myślisz że u Nas byłoby więcej ludzi ? Spójrz na Bełchatów, a dopiero wtedy czepiaj się innych, to forum chyba nie jest dla Ciebie.

broodii

Post autor: broodii » 22.07.2007, 22:50

a ja mam pytanko odnosnie tej flagi co to wisiała w pierwszej połowie na srodku boiska co to za arcydzieło i gdzie ją można w całej okazałosci zobaczyć bo jakoś chujowo ją było widac w TV

AVEGB

Post autor: AVEGB » 22.07.2007, 23:17

97400 pisze:
PS.Torfiorzyk na c*** się tak czepiasz Zagłębia ? Myślisz że u Nas byłoby więcej ludzi ? Spójrz na Bełchatów, a dopiero wtedy czepiaj się innych, to forum chyba nie jest dla Ciebie.
Looz. Jemu chodzilo o to że oni są mocni w gębie, jeżdżą po nas, a sami nie są lepsi...

fcb

Post autor: fcb » 22.07.2007, 23:29

Torfiorz pisze:Nie chce zakładać nowego tematu ale jak by nie patrzeć to też jakiś puchar.

Gdzie są ci kibice tego mistrza Polski? Co to za pustki na trybunach? Macie jakiś zakaz na własnym stadionie czy co? Przecież gracie o puchar.

P.S. Uprzedzając pytania. Nie jestem w Lubinie bo takie było założenie osób z Bełchatowa, że tam nie jedziemy - nie my tam mieliśmy grać.
i tak byscie nie przyjechali do Lubina, nawet jakbyscie mieli tam grac od poczatku. nie chciał grac zdobywca Pucharu Polski, ani finalista, i wg regulaminu mógł grać zespół wicemistrza Polski czyli GKS, wiec uprawnieni byliscie. a jakbyscie przyjechali to w 26 osob jak ostatnio, nie tlumacz sie ze nie przyjechaliscie bo cos tam, bo i tak byscie nie przyjechali.
co do tego ze pustki to prawda, to mnie zaskoczyło bardzo, zobaczymy jak bedzie z Widzewem, bo ze Steaua biletów zostało niewiele i na pewno bedzie komplet (7 300)

AVEGB

Post autor: AVEGB » 22.07.2007, 23:43

fcb pisze: i tak byscie nie przyjechali do Lubina
skad wiesz... :lol: poczekaj na lige, ok?? :lol: :lol:

corintian

Post autor: corintian » 23.07.2007, 08:55

ekipy w pucharach mamy takie konkretne ze szok :lol: :lol: :lol:

corintian

Post autor: corintian » 23.07.2007, 09:10

proponuje zostawić w spokoju kibiców bełchatowskiej jedenastki. czego sie po nich spodziewaliście. wszyscy wiedza jakich maja kibiców i że nie stać ich na wiele wiec nuie wiem po co jest ta całą napinka. a poza tym jak oni moga sie dobrze prezentować jak nie rządzą nawet u siebie w mieśie :lol: :lol: :lol:

Marat

Post autor: Marat » 23.07.2007, 10:49

corintian pisze:proponuje zostawić w spokoju kibiców bełchatowskiej jedenastki. czego sie po nich spodziewaliście. wszyscy wiedza jakich maja kibiców i że nie stać ich na wiele wiec nuie wiem po co jest ta całą napinka. a poza tym jak oni moga sie dobrze prezentować jak nie rządzą nawet u siebie w mieśie :lol: :lol: :lol:
:lol: :lol: :lol:
:]

Skladak

Post autor: Skladak » 23.07.2007, 10:56

Jeśli cała swoją kumatość i wiedzę zdobywasz na kibice.net to zostaje mi tylko Ci pogratulować. Pewnie nawet nie byłeś w Bełchatowie no ale Ty wiesz najlepiej jak wygląda sytuacja.

Znaleźli sobie k**** temat do napinki... :roll:

PS. Przerzut to nie kibic, to szmata... Pozdrów kolegów :wink:
GKS BEŁCHATÓW!

corintian

Post autor: corintian » 23.07.2007, 12:23

wyobraź sobie że byłem w belchatowie i troche wiem na ten temat co tam sie dzieje ale nie zamierzam z toba rozmawiać bo nie chce mi sie napinac bezsensownie na necie. ja wiem swoje ty wiesz swoje i tyle w tym temacie

Il_Fanatico

Post autor: Il_Fanatico » 31.07.2007, 22:44

Brak komentarzy jest chyba najwymowniejszym komentarzem. Bezbarwny mecz i bezbarwny doping. Ktoś wie ile Steauy było bo z TV ciężko było ocenić?

opeth

Post autor: opeth » 31.07.2007, 22:55

Wie ktoś może co miał znaczyć ten tekst na środku rybuny? "To co nas..." ?
Ogólnie to z perspektywy tv blado to wszystko wyszło,jak sredni mecz ligowy a nie walka o LM.

Vader

Post autor: Vader » 31.07.2007, 23:03

Czy dobrze widziałem, że na tym transparencie było napisane "sprawja" ?

Wygrana

Post autor: Wygrana » 31.07.2007, 23:05

ja tam na trasparencie nic nie odczytalem ;oo

bez napinki ale pierwszy raz sie wstydzilem za polskich kibicow... :((

opeth

Post autor: opeth » 31.07.2007, 23:07

Nie no takiego babola to by chyba nie odstawili,takie literki pomotane sobie wymalowali że ch... wie co tam było.Tyle że nie kumam przekazu za bardzo...

IM
ban

Post autor: IM » 31.07.2007, 23:18

Wygrana pisze:ja tam na trasparencie nic nie odczytalem ;oo

Napisał to kibic potężnego Stomilu :lol:

Może i doping bez rewelacji ale nie piszcie tu jakiś smutów z d*** wziętych bo na palcach dwóch rąk można policzyć ekipy lepiej dopingujące od Zagłębia. A zaraz kibice połowy drużyn w Polsce zaczną tu wypisywać jakieś idiotyzmy.
Najpierw spójrzcie na siebie a dopiero potem komentujcie i narzekajcie!!

Wygrana

Post autor: Wygrana » 31.07.2007, 23:24

IM pisze:
Wygrana pisze:ja tam na trasparencie nic nie odczytalem ;oo

Napisał to kibic potężnego Stomilu :lol:

Może i doping bez rewelacji ale nie piszcie tu jakiś smutów z d*** wziętych bo na palcach dwóch rąk można policzyć ekipy lepiej dopingujące od Zagłębia. A zaraz kibice połowy drużyn w Polsce zaczną tu wypisywać jakieś idiotyzmy.
Najpierw spójrzcie na siebie a dopiero potem komentujcie i narzekajcie!!
bez komentarza.... ;o

Carlo Rossi

Post autor: Carlo Rossi » 31.07.2007, 23:28

ponad 100 osobowa grupa kibiców Odry Opole wspierała dzisiaj Zaglebie

S.J.

Post autor: S.J. » 31.07.2007, 23:39

Jeśli chodzi o doping Zagłębia to nie było źle . Na początku było widać jakąś oprawe(sektorówke) ? lecz oczywiście realizator nie pokazał tego dokładnie .W sumie brawa dla kibiców Zagłębia za to ,że do końca wspierali drużyne .Czekamy na fotki :wink:

Matti

Post autor: Matti » 31.07.2007, 23:44

NIe oceniajcie ku*** dopingu z perspektywy TV !
KS Unia Oświęcim

Danzing-chwm

Post autor: Danzing-chwm » 01.08.2007, 00:18

Najlepszy był i tak komentator co walną że Zagłębie gra "rombem" potem poprawił się że "diament" :lol:
Mecz ogólnie nudny dopiero jak Lubinianie stracili gola to ruszyli do przodu.
Kibicowsko w sumie standard.

Ogólnie Zagłębie nie ma szczęścia do pucharów bo zawsze trafia w pierwszych rundach na wysokiego konia i spada z niego.

Il_Fanatico

Post autor: Il_Fanatico » 01.08.2007, 00:20

Matti pisze:NIe oceniajcie ku*** dopingu z perspektywy TV !
Na tej zasadzie 80% forum powinno poprosic o bana bo własciwie o czym tu rozmawiać? Ja wiem że Zagłebie ma stadion jaki ma ale można wymagać wiecej. Chociaż może też prawda że jesteśmy "rozpieszczeni" Legią i Wisłą które zawsze postawią poprzeczke bardzo wysoko
Ogólnie Zagłębie nie ma szczęścia do pucharów bo zawsze trafia w pierwszych rundach na wysokiego konia i spada z niego.
Dynamo Mińsk i Slaven Belupo to rzeczywiscie wysokie konie :lol:

Salwador_

Post autor: Salwador_ » 01.08.2007, 00:28

Załosne juz sie zrobilo to najezdzanie na Zaglebie.. :roll:

Brak słow.
a jakby babcia miala wąsy to byla by dziadkiem...

fx.

Post autor: fx. » 01.08.2007, 00:39

Doping Zagłebia zajebisty, liczba robi wrazenie, masakryczne oflagowanie, SZACUNEK, ładna oprawa, wynik meczu przyzwoity, myśle ze do Bukaresztu zawitają w minimum 2 tysiące

lepiej Ci Salwador?

PS: czasami trzeba przyjąc obiektywne komentarze na klatę, wiem nie są miłe, bywa..

zzz LG

Post autor: zzz LG » 01.08.2007, 00:43

Jak dla mnie powiało wiochą.
Doping- nieudolne kopiowanie piesni z innych stadionów + dożynkowy stadion + beznadziejne flagi na płotach.

Jedyny plus za doping do końca.
zzz LG

tdk

Post autor: tdk » 01.08.2007, 00:45

Sorry, ale co widzisz takiego beznadziejnego w tych flagach ?
T.A.G.

Salwador_

Post autor: Salwador_ » 01.08.2007, 00:47

fx. pisze:Doping Zagłebia zajebisty, liczba robi wrazenie, masakryczne oflagowanie, SZACUNEK, ładna oprawa, wynik meczu przyzwoity, myśle ze do Bukaresztu zawitają w minimum 2 tysiące

lepiej Ci Salwador?

PS: czasami trzeba przyjąc obiektywne komentarze na klatę, wiem nie są miłe, bywa..
Czlowieku do czego Ty pijesz ?

Kazdy zdrowo myslacy kibic wie ze nasz kraj godnie jest w stanie zareprezentowac Legia Wisla Widzew Lech to sa pewniaki do ktorych mozna dolaczyc jeszcze ze dwie ekipy ale nie w tym rzecz.Czego sie spodziewales po Zaglebiu ? ze nagle 20 tys ludzi przyjdzie na mecz gdzie 7.300 max moze ? Zaglebie zaprezentowalo sie na miare swoim mozliwosci i tyle (choc potencjal maja wiekszy i jeszcze powinni to udowodnic) zalosne jest to najezdzanie od piątku na nich jaki poziom prezentuja.. to nie Legia itp jak wyzej pisalem ! a Ty fx zapewne byles na meczu itp :lol:

Smieszy mnie ten opinia i krytyka goscia ze Stomilu na temat Zaglebia , a pomysl sobie czlowieku jak Wy byscie sie zaprezentowali ? pomysl czasem :wink:

Mysle ze nie ma co pierdolic na ten temat juz wiecej.

W dalesze polemiki nie wchodze bo nie ma sensu.

PS. Do Zaglebia mi daleko :wink:
a jakby babcia miala wąsy to byla by dziadkiem...

NFC04

Post autor: NFC04 » 01.08.2007, 00:59

popdpisuje sie pod slowami Salwadora... zaloze sie ze w Olsztynie majacym o 100 tysiecy ludzi wiecej wyszloby to jeszcze gorzej wiec nie wiem po c*** te napinki ze strony akurat tej ekipy. Odpierdala sodowka po awansie do 3 ligi?? Nie przypominam sobie zeby Stomil prezentowal kiedykolwiek chociaz zblizony poziom do Zaglebia wiec nie wiem po c*** szczekacie

drazen

Post autor: drazen » 01.08.2007, 01:04

Na meczu nie bylo 7300. Raczej 10 000. Media podaja tyle ile bylo oficjalnie biletow do nabycia,a weszlo wiecej ludzi.. Doping dobry. Jak to wygladalo w tv to mnie nie obchodzi bo stadion i jego akustyka jest jaka jest. Na murawie nasi pilkarze sie "troche" osrali moze to przez ten "diament" bez skrzydlowych. Przyjezdnych...sory nie moglem sie doliczyc...chyba 8 :shock:

Danzing-chwm

Post autor: Danzing-chwm » 01.08.2007, 01:28

Il_Fanatico pisze:
Matti pisze:NIe oceniajcie ku*** dopingu z perspektywy TV !
Na tej zasadzie 80% forum powinno poprosic o bana bo własciwie o czym tu rozmawiać? Ja wiem że Zagłebie ma stadion jaki ma ale można wymagać wiecej. Chociaż może też prawda że jesteśmy "rozpieszczeni" Legią i Wisłą które zawsze postawią poprzeczke bardzo wysoko
Dynamo Mińsk i Slaven Belupo to rzeczywiscie wysokie konie :lol:
Chodziło mi bardziej o Milan ale jak się chce to zawsze się coś znajdzie żeby złapać za słówko.
Chyba że nie pamiętasz tego meczu!

rycho_FCZ

Post autor: rycho_FCZ » 01.08.2007, 01:36

Niestety ostatnio to wlasnie druzyny typu Dynamo Minsk,Tibilisi czy inne postradzieckie druzyny jakos dziwnie ogrywaja nasze polskie zespoly.
Ei Stadt... Ein Verein... I eusrä Stadt gitts nur ein Verein... Züüri ghört siit über hundert jahr am Fc Züri isch ja klaaar! Züüri alllez züri allez und mir singed bis zum Tod Züri allleeeez... Eine Stadt.....

łagodny brutal

Post autor: łagodny brutal » 01.08.2007, 01:40

do NFC04

wiesz, ogolnie przegladam temat i momentami uwazam ze najazdy na Zaglebie sa moze niekoniecznie niesluszne, co zbyt ostre...

w koncu, kiedy ostatni raz graliscie w pucharach? Z drugiej strony, kiedy Wisła Płock (jestem z Płocka) grała w Uefa, to zawsze byla jakas mobilizacja i doping byl lepszy niz w lidze na najwazniejszych spotkaniach.

Legia i Wisla mialy na pewno latwiej o dobra atmosfere niz Wisla Plock czy Wy, dlatego uwazam, ze trzeba pokazac co bylo zle, ale bez przesady... Jestem przekonany, ze za rok, jesli bedzie wam dane, nie schrzanicie transparentu ;)

ale jak czytam taki wpis jak Twoj, to kolego musze Cie uswiadomic, przypomniec troszke historii...

jezeli jestes kibicem, ktory zaczyna przygode z ligą, to potraktuj mojego posta jako tego z typu edukacyjnych, jesli jestes starszym kibicem - to nie p****** glupot ;)

jak mozesz napisac, ze Stomil nigdy nawet nie zblizyl sie poziomem do Twego Zaglebia...?
co robiles w latach 90 tych (zakladajac ze juz cos robiles ;) ) przespales? byles na delegacji z pracy? Stomil prezentowal bardzo dobry, rowny poziom kibicowania i byl szanowany przez wieksze marki.

Nie chce pisac ze maja wieksza historie od Zaglebia, bo pewnie nie - ale kibicowsko nie mozna powiedziec ze nigdy wam nie dorownywali.

Zreszta o ich wielkosci swiadczy chocby fakt, ze na meczach u siebie nie spiewaja "Jestesmy zawsze tam", mimo ogromnego kryzysu - jak kolejne spadki z ligi utrzymuja dobry poziom, slychac o nich sporo, - wy pewnie bylibyscie na wymarciu, taka prawda. Nie szukali tez zgod i ukladow w polowie ekstraklasy i Bog wie gdzie jeszcze. Aha, mozesz mi wyjasnic o co chodzilo komus ze Slaska w jednym z ostatnich postow na tym forum w jakims temacie, ze pare lat do tylu Polkowice trzymaly wladze u Was? Bylo chyba w wymarlych ekipach, albo zgody/kosy/uklady... wiec pytam przy okazji :D

pozdrawiam, no napinka!

STOMILOWIEC

Post autor: STOMILOWIEC » 01.08.2007, 01:43

NFC04 pisze:popdpisuje sie pod slowami Salwadora... zaloze sie ze w Olsztynie majacym o 100 tysiecy ludzi wiecej wyszloby to jeszcze gorzej wiec nie wiem po c*** te napinki ze strony akurat tej ekipy. Odpierdala sodowka po awansie do 3 ligi?? Nie przypominam sobie zeby Stomil prezentowal kiedykolwiek chociaz zblizony poziom do Zaglebia wiec nie wiem po c*** szczekacie
Jeden zamotany typ to nie ekipa... Szczekacie ?! :lol:

Il_Fanatico

Post autor: Il_Fanatico » 01.08.2007, 02:06

Danzing-chwm pisze: Chodziło mi bardziej o Milan ale jak się chce to zawsze się coś znajdzie żeby złapać za słówko.
Chyba że nie pamiętasz tego meczu!
Milan był raz 12 lat temu wiec dziwnie brzmi "zawsze" :wink: Pamietam pamietam mecz, ale juz dosyc rozmywania.

R76-Grzyb

Post autor: R76-Grzyb » 01.08.2007, 02:18

Nie było dobrze, to fakt. Natomiast pierdolenie o wstydzie jest o kant d***. Zagłębie nigdy potentatem na rynku kibicowskim nie było, i nie ma w tym nic dziwnego, jak na miasto liczące 80 tysięcy ludzi i tak jest całkiem nieźle. Niektórym chyba wciąż żyłka chodzi z powodu ich mistrzostwa. To nie wina kibiców, że zdobyli ten tytuł, a jak na swoje możliwości zaprezentowali się całkiem nieźle (nie każdy jest Legią, Wisła itp...)
Zawsze mogło być gorzej, pomyślcie co by było gdyby to jednak Bełchatów zdobył mistrza
Swoją drogą jeżeli Steauy (czy jak to sie tam pisze) było faktycznie 8 osób to dopiero lipa
Widzew - Śródmieście

Zagłębiak z Legnicy

Post autor: Zagłębiak z Legnicy » 01.08.2007, 09:51

Na meczu było około 10000 a nie 7300. Na wysokich trybunach ludzie siedzieli na betonie kila rzędów w dół. Została otworzona część trybun z ławkami w zamian za sektor dla Rumumów. Młyn około 1000-1500. Rumunów przyjechało aż 10. We wcześniejszych postach było pisanie,że jak przyjadą to nas czapkami zakryją i że będzie obciach. Doping był bardzo dobry a liczba ludzi na stadionie większa być nie mogła bo UEFA zezwoliła tylko na 7300 osób. Na szczeście mieszkamy w Polsce i zawsze można troch naciągnąć pozwolenie. Ci co nie byli niech nie piszą głupot,że doping do d*** bo był bardzo dobry a jak dla was było za cicho to mogliście sobie TV podgłośnić to byście mieli jak na Barcelonie. Czytajcie dalej onet i oglądajcie TV a póżniej piszcie pierdolnięte komentarze. Najbardziej rozpierdalają mnie ludzie co piszą,że flagi do d*** i że było 7000 ludzi. ku*** już nie wiecie do czego się przyczepić. Nie byliście to nie piszcie głupot. Jeszcze jakieś zjeby przyczepiły sie do zgód Zagłębia które mają po 20-30 lat poza Zgodą z Lechem która miała kilku letnią przerwe. Jak taki Stomil może mieć zgody skoro kibicowsko i piłkarsko zaczeli istnieć dopiero w latach 90. WIĘCEJ OBIEKTYWIZMU MNIEJ NAPINKI I KOMENTARZY PO MECZACH OGLĄDANYCH W TV !!!!!

-J-

Post autor: -J- » 01.08.2007, 18:02

Zagłębiak z Legnicy pisze:Na meczu było około 10000 a nie 7300. Na wysokich trybunach ludzie siedzieli na betonie kila rzędów w dół. Została otworzona część trybun z ławkami w zamian za sektor dla Rumumów. Młyn około 1000-1500. Rumunów przyjechało aż 10. We wcześniejszych postach było pisanie,że jak przyjadą to nas czapkami zakryją i że będzie obciach. Doping był bardzo dobry a liczba ludzi na stadionie większa być nie mogła bo UEFA zezwoliła tylko na 7300 osób. Na szczeście mieszkamy w Polsce i zawsze można troch naciągnąć pozwolenie. Ci co nie byli niech nie piszą głupot,że doping do d*** bo był bardzo dobry a jak dla was było za cicho to mogliście sobie TV podgłośnić to byście mieli jak na Barcelonie. Czytajcie dalej onet i oglądajcie TV a póżniej piszcie pierdolnięte komentarze. Najbardziej rozpierdalają mnie ludzie co piszą,że flagi do d*** i że było 7000 ludzi. ku*** już nie wiecie do czego się przyczepić. Nie byliście to nie piszcie głupot. Jeszcze jakieś zjeby przyczepiły sie do zgód Zagłębia które mają po 20-30 lat poza Zgodą z Lechem która miała kilku letnią przerwe. Jak taki Stomil może mieć zgody skoro kibicowsko i piłkarsko zaczeli istnieć dopiero w latach 90. WIĘCEJ OBIEKTYWIZMU MNIEJ NAPINKI I KOMENTARZY PO MECZACH OGLĄDANYCH W TV !!!!!
Przepraszam, ale muszę wtrącić tutaj mały OT.
I kto to ku*** napisał :lol:
Przypomnij sobie co pisałeś w komentarzach do pierwszej kolejki :lol: (czyt. frekwencja Legii - nie, nie jestem Legionistą).
Hipokryzja ?
Już byś chciał, żeby każdy się przypierdalał do twojego kochanego Zagłębia, a ty wielce przekumata osobowość możesz ten swój kochany klub obronić swoim ciętym językiem.
Co ty Zagłębiaku z Legnicy ( :lol: ) możesz wiedzieć cokolwiek o Stomilu jak w d**** byłeś i gówno widziałeś.

Na temat meczu się nie wypowiadam bo zaraz mnie zjedzą żem nieobiektywny :lol:
Skoro mogło was wejść 7 tysięcy a weszło 10 to dobrze co nie ?

Seb

Post autor: Seb » 01.08.2007, 20:05

Kilka zdań odnośnie relacji tv z meczu Zagłębie - Steaua i samych występów polskich ekip w pucharach..

Co do meczu Zagłębia to ktoś chyba lekko przesadził we wcześniejszych postach, że flagi Zagłębia są mierne. Akurat tu bym się nie zgodził. Poza tym nie oszukujmy się, przyzwyczailiśmy się do poziomu kilku ekip, które reprezentowały nasz kraj w pucharach w ostatnich latach i dlatego padają oceny, że Zagłębie wypadło słabo.. może i słabo, ale na tle właśnie tych drużyn (Legia, Wisła... itd). Moim zdaniem stać ich na to co obecnie prezentują i chwała im za to.

Lubin, Grodzisk Wlkp i Bełchatów - oto miasta, które obecnie reprezentują nasz kraj w pucharach, więc jeśli nawet kibice tych drużyn wzniosą się na wyżyny to i tak dla niektórych będzie to słabo...

P.S. Jedyne do czego można się przyczepić jeśli chodzi o wczorajszy mecz to... trąbki :!:

olek765

Post autor: olek765 » 02.08.2007, 14:13

Flagi ZL ma fajne, ale więkoszść wisiała chyba poza zasięgiem kamer, więc oneTVcy ich nie widzieli :).

ODPOWIEDZ