dziwi cie to ?luk pisze:Lubinków mało , GKS-u wogóle......mam nadzieje że ostatni sezon reprezetują nas w Europie takie "firmy" . bo nie sądze żeby na wyjzdzie sie zaprezentowali lepiej niż na meczach u siebie

ehh.............. co za typ
Moderatorzy: Zorientowany, LechiaCHWM
Może czas już skończyć twoją nagonkę na GKS ?luk pisze:bo ja nie rozumiem że nie jada bo nie miali tam grac , ale grali to ich klub......tak samo jak inni p******* ze nie jadą bo puchar ekstraklasy , bo mecz o puchar Polski ....bo wakacje , bo niedziela , bo środek tygodnia , praca .......wychodzi ze wogóle nie ma czasu.
i tak byscie nie przyjechali do Lubina, nawet jakbyscie mieli tam grac od poczatku. nie chciał grac zdobywca Pucharu Polski, ani finalista, i wg regulaminu mógł grać zespół wicemistrza Polski czyli GKS, wiec uprawnieni byliscie. a jakbyscie przyjechali to w 26 osob jak ostatnio, nie tlumacz sie ze nie przyjechaliscie bo cos tam, bo i tak byscie nie przyjechali.Torfiorz pisze:Nie chce zakładać nowego tematu ale jak by nie patrzeć to też jakiś puchar.
Gdzie są ci kibice tego mistrza Polski? Co to za pustki na trybunach? Macie jakiś zakaz na własnym stadionie czy co? Przecież gracie o puchar.
P.S. Uprzedzając pytania. Nie jestem w Lubinie bo takie było założenie osób z Bełchatowa, że tam nie jedziemy - nie my tam mieliśmy grać.
corintian pisze:proponuje zostawić w spokoju kibiców bełchatowskiej jedenastki. czego sie po nich spodziewaliście. wszyscy wiedza jakich maja kibiców i że nie stać ich na wiele wiec nuie wiem po co jest ta całą napinka. a poza tym jak oni moga sie dobrze prezentować jak nie rządzą nawet u siebie w mieśie![]()
![]()
Wygrana pisze:ja tam na trasparencie nic nie odczytalem ;oo
bez napinki ale pierwszy raz sie wstydzilem za polskich kibicow...(
bez komentarza.... ;oIM pisze:Wygrana pisze:ja tam na trasparencie nic nie odczytalem ;oo
bez napinki ale pierwszy raz sie wstydzilem za polskich kibicow...(
![]()
![]()
![]()
Napisał to kibic potężnego Stomilu![]()
Może i doping bez rewelacji ale nie piszcie tu jakiś smutów z d*** wziętych bo na palcach dwóch rąk można policzyć ekipy lepiej dopingujące od Zagłębia. A zaraz kibice połowy drużyn w Polsce zaczną tu wypisywać jakieś idiotyzmy.
Najpierw spójrzcie na siebie a dopiero potem komentujcie i narzekajcie!!
Na tej zasadzie 80% forum powinno poprosic o bana bo własciwie o czym tu rozmawiać? Ja wiem że Zagłebie ma stadion jaki ma ale można wymagać wiecej. Chociaż może też prawda że jesteśmy "rozpieszczeni" Legią i Wisłą które zawsze postawią poprzeczke bardzo wysokoMatti pisze:NIe oceniajcie ku*** dopingu z perspektywy TV !
Dynamo Mińsk i Slaven Belupo to rzeczywiscie wysokie konieOgólnie Zagłębie nie ma szczęścia do pucharów bo zawsze trafia w pierwszych rundach na wysokiego konia i spada z niego.
Czlowieku do czego Ty pijesz ?fx. pisze:Doping Zagłebia zajebisty, liczba robi wrazenie, masakryczne oflagowanie, SZACUNEK, ładna oprawa, wynik meczu przyzwoity, myśle ze do Bukaresztu zawitają w minimum 2 tysiące
lepiej Ci Salwador?
PS: czasami trzeba przyjąc obiektywne komentarze na klatę, wiem nie są miłe, bywa..
Chodziło mi bardziej o Milan ale jak się chce to zawsze się coś znajdzie żeby złapać za słówko.Il_Fanatico pisze:Na tej zasadzie 80% forum powinno poprosic o bana bo własciwie o czym tu rozmawiać? Ja wiem że Zagłebie ma stadion jaki ma ale można wymagać wiecej. Chociaż może też prawda że jesteśmy "rozpieszczeni" Legią i Wisłą które zawsze postawią poprzeczke bardzo wysokoMatti pisze:NIe oceniajcie ku*** dopingu z perspektywy TV !
Dynamo Mińsk i Slaven Belupo to rzeczywiscie wysokie konieOgólnie Zagłębie nie ma szczęścia do pucharów bo zawsze trafia w pierwszych rundach na wysokiego konia i spada z niego.
Jeden zamotany typ to nie ekipa... Szczekacie ?!NFC04 pisze:popdpisuje sie pod slowami Salwadora... zaloze sie ze w Olsztynie majacym o 100 tysiecy ludzi wiecej wyszloby to jeszcze gorzej wiec nie wiem po c*** te napinki ze strony akurat tej ekipy. Odpierdala sodowka po awansie do 3 ligi?? Nie przypominam sobie zeby Stomil prezentowal kiedykolwiek chociaz zblizony poziom do Zaglebia wiec nie wiem po c*** szczekacie
Przepraszam, ale muszę wtrącić tutaj mały OT.Zagłębiak z Legnicy pisze:Na meczu było około 10000 a nie 7300. Na wysokich trybunach ludzie siedzieli na betonie kila rzędów w dół. Została otworzona część trybun z ławkami w zamian za sektor dla Rumumów. Młyn około 1000-1500. Rumunów przyjechało aż 10. We wcześniejszych postach było pisanie,że jak przyjadą to nas czapkami zakryją i że będzie obciach. Doping był bardzo dobry a liczba ludzi na stadionie większa być nie mogła bo UEFA zezwoliła tylko na 7300 osób. Na szczeście mieszkamy w Polsce i zawsze można troch naciągnąć pozwolenie. Ci co nie byli niech nie piszą głupot,że doping do d*** bo był bardzo dobry a jak dla was było za cicho to mogliście sobie TV podgłośnić to byście mieli jak na Barcelonie. Czytajcie dalej onet i oglądajcie TV a póżniej piszcie pierdolnięte komentarze. Najbardziej rozpierdalają mnie ludzie co piszą,że flagi do d*** i że było 7000 ludzi. ku*** już nie wiecie do czego się przyczepić. Nie byliście to nie piszcie głupot. Jeszcze jakieś zjeby przyczepiły sie do zgód Zagłębia które mają po 20-30 lat poza Zgodą z Lechem która miała kilku letnią przerwe. Jak taki Stomil może mieć zgody skoro kibicowsko i piłkarsko zaczeli istnieć dopiero w latach 90. WIĘCEJ OBIEKTYWIZMU MNIEJ NAPINKI I KOMENTARZY PO MECZACH OGLĄDANYCH W TV !!!!!
Użytkownicy przeglądający to forum: BKS_1920, michal68, rightside, Ziomeczek2727 i 153 gości